Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Onervaren sexverhalen. In deze categorie staan 81 erotische verhalen.
Mijn Geile Rijpe Tante - 1Door: Ingrid
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Met Familie, Neef, Onervaren, Tante,
"IRIS Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform. Mark is de zoon van mij..."
24-05-24
9.3
De HaakDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Onervaren,
"Het vorige bezoek was al geil, hoewel spannend en aftastend, hij h d me gevangen Wat passief onderging hij mijn kneden en strelen, en liet me zo zijn lijf, lul en kont goed voelen en verkennen. Eerst nog douchen, om hem te laten wennen aan naakt zij..."
15-05-24
7.3
OnervarenDoor: Ronneke 2
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Onervaren,
"Na de kennismaking met de heer des huizes en zijn donkere conci rge tijdens de verhuis was het zo dat ik amper op Portugese bodem al zalig kennis gemaakt met twee heerlijk dikke palen, de een wat donkerder dan de andere. Maar hun zin in me was geweld..."
04-05-24
9.2
Van Onervaren Tot Bull Met Annemie - 4Door: Bull4yourwife
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Onervaren,
"We zaten nog lange tijd na te genieten, Annemie en ik, totdat Luc terug binnenkwam. Hij was gedouchet en aangekleed. Hij kwam bij ons zitten. Dat heb je weer heerlijk gedaan begint hij. Ik vind het zo geil om te zien hoe je Annemie kan la..."
26-02-24
9.3
Van Onervaren Tot Bull Met Annemie - 3Door: Bull4yourwife
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Onervaren,
"Zaterdagochtend, iets voor 9u, zoals afgesproken stond ik aan de voordeur bij Luc en Annemie. Zenuwachti om wat er de dag voordien gebeurd was en om wat er waarschijnlijk opnieuw zou gebeuren. Ik bel aan. Luc komt opendoen. Hij had zijn kame..."
25-02-24
9.4
Onervaren Meisje - 2Door: Rebeljochem
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Onervaren, Vastgebonden,
" i Hallo allemaal. Het heeft helaas langer geduurd dan ik wilde maar ik heb eindelijk een vervolg geschreven op het verhaal van het Onervaren Meisje. Veel plezier..."
23-02-24
9.1
Het Begon In De Trein...Door: Oldie
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Klaarkomen, Onervaren, Trein,
"Als 16 jarige jongen ging ik met de trein elke dag naar school. Meestal met een stel schoolvrienden. Altijd gezellig. Op een dag hadden we een schoolfeestje met een soort cabaretvoorstelling. Ik kon gelukkig daarheen, maar ik moest wel de la..."
20-02-24
8.3
Van Onervaren Tot Bull Met Annemie - 2Door: Bull4yourwife
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Onervaren,
"Na nog een klein rustmomentje kwam ze recht, trok mij ook weg van de tafel en ze omarmde me. Ze keek naar me en vroeg kus me . Ik kuste haar en er volgde een innige tongzoen... Ik stond al kussend en haar omhelzend na te genieten van wat er..."
19-02-24
9.4
Van Onervaren Tot Bull Met Annemie - 1Door: Bull4yourwife
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Milf, Onervaren,
"Het is ondertussen een jaar of 8 geleden. Ik voetbalde bij een niet nadergenoemde club. Het werd al snel duidelijk dat we een veelbelovende lichting waren en dat we dat jaar kampioen zouden worden. Onze voorzitter, Luc, kwam graag naar onze wedstrijd..."
12-02-24
9.1
Hannah - 7: Hannah Kijkt ToeDoor: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dikke Tieten, Dochter, Doggystyle, Exhibitionisme, Grote Borsten, Moeder, Naakt, Onervaren, Ontdekken, Pijpen, Vingeren,
" i Alweer het zevende deel uit deze serie. Dit verhaal wordt verteld uit het oogpunt van Roos, de moeder van Hannah. Hannah is hier zestien. i Mijn jeugd was bepaald niet perfect. Mijn ouders waren conservatief, diepgelovig en mede daard..."
22-01-24
9.2
Hulp In De Huishouding - 1Door: Zorro
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Eerste Keer, Klaarkomen, Maagd, Onervaren, Vingeren,
"Ik had er lang over nagedacht en het was er dus toch van gekomen. Ik ben een man alleen en al op leeftijd en mijn kinderen hadden me al eens verteld dat ik eens iemand moest zoeken om af en toe eens langs te komen om mijn huis schoon te maken. ..."
12-01-24
9.0
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 30Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Onervaren,
"Nadat wij bij Mary vertrokken waren, hebben wij het de volgende dagen rustig gehouden. Gewoon onze tocht verder gezet zoals voorzien was en de rest van de slaapplaatsen waren hotels waar wel mooi volk rondliep maar wij waren een beetje uitgeblust. ..."
17-10-23
9.2
Iris Helpt MamaDoor: Adri
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Gluren, Moeder, Onervaren, Tennis,
" Laten we het eens hebben over de bloemetjes en de bijtjes begon haar moeder aarzelend. Iris rolde haar ogen. Ze kon zich zo ergeren aan haar moeder, die deed alsof ze nog een klein kind was. Nee serieus schat. Je bent mooi en ik wil dat je weet da..."
31-08-23
9.1
De Ontdekkingsreis Van Sophie - 3: Sophie’s Eer...Door: The Cure
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin, Eerste Keer, Lesbienne, Onervaren, Ontmaagd, Ontmaagding, Verlegen,
" i Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. Feedback op deze en andere verhalen wordt uiteraard zeer gewaardeerd. i ..."
24-08-23
9.2
De Ontdekkingsreis Van Sophie - 2Door: The Cure
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin, Lesbienne, Onervaren, Verlegen,
" i Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. Feedback op deze en andere verhalen wordt uiteraard zeer gewaardeerd. i ..."
26-07-23
8.9
Fantastische Jan - 6: Een Op EenDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Onervaren, Pijpen, Sperma, Tiener, Vingeren,
"Ik had niet zo lekker geslapen. Waarom Nou, ten eerste deed mijn schouder nog best veel pijn en voelde ik mijn rug ook nog met regelmaat. Maar dat was niet het enige. Nee, ik lag veel te lang na te denken. Gaat het er dan toch van komen, met Yuno, z..."
14-07-23
9.1
Meisje Rookt StiekemDoor: Newman
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Dikke Tieten, Gereformeerd, Grote Borsten, Onervaren, Stiekem,
"Ik probeer 3x in de week te gaan hardlopen. Meestal in een lange hardloopbroek, sporthemd en natuurlijk een petje op en een snelle hardloopbril. Alles in het zwart. In de wijk waar ik woon staat een kerk en daarachter loopt een klein wandelpadje. Het..."
09-07-23
7.8
De Ontdekkingsreis Van Sophie - 1Door: The Cure
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beste Vriendin, Lesbienne, Onervaren, Verlegen,
" i Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. In het eerste deel zal nog geen seks voorkomen, daar zal Sophie in verdere ..."
06-07-23
9.2
Lynn - 9Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Klaarkomen, Kut, Kutje, Onervaren, Vingeren,
"Ik hoorde de kraan in de badkamer lopen en wist dat ze zich nog even verzorgde. Toen ze buiten kwam had ze een lieve glimlach op haar gezicht, maar ik zag ook een beetje spanning over wat er die dag allemaal zou volgen. Lieverd, zei ik to..."
29-05-23
9.5
Lotte Neemt RevancheDoor: Ernst Jan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lesbienne, Met Familie, Onervaren, Oraal, Provocerend, Schoonfamilie, Schoonzus, Trio, Verjaardag, Vingeren, Wraak, Ziekenhuis, Zwager,
"Het was druk in het ziekenhuis, waar ik werk en ik liep door de gangen van de ene kamer naar de andere. Onderweg zag ik in de wachtkamer een buitenlandse jongen voortdurend naar mij staren. Toen hij er naar een uur nog steeds zat, vroeg ik aan de rec..."
09-04-23
8.7
Yara - 3Door: Amy-mae
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Onervaren, Pijpen, Zwembad,
"Een nieuwe donderdag een nieuwe kans. Al tijdens het zwemmen van mijn baantjes dacht ik aan de lieve Yara. zou ze er weer zijn Ik probeerde mij er de rest van de ochtend niet teveel op te focussen. Het was een lekker extraatje op mijn vrije dag maar..."
25-02-23
8.8
Marieke, Van Schatje Naar Sletje - 3Door: Mister_docent
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 jaar, Blond, Buitensex, Onervaren, Slet, Sletje, Slikken,
" i Het vorige deel was alweer een tijd geleden, maar hier is het volgende deel van de serie over mijn geile ervaring met de mooie 17 jarige blonde godin Marieke. Veel geil leesgenot 128521 i Marieke schrikt zich kapot na het gebonk. S..."
19-02-23
8.9
Weduwe - 4Door: Marja
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onervaren, Weduwe,
" i Het verhaal Weduwe 3 is plotseling gestopt omdat onverwacht mijn oude buurjongen mijn keuken binnen stapte en ik niet wilde dat hij het zag. Jasper zijn echte naam was in Weduwe 1 en 2 daar mij als Rutger neergezet. In het 3e verhaal had ik zij..."
04-02-23
8.4
Nick Geeft Bijles - 4Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Condoom, Onervaren, Pijpen,
"Daar sta ik dan voor een meid van net 16 in haar ondergoed met voor het eerst een pik voor haar gezicht. Ze heeft deze vast en neemt mijn eikel dan in haar mond. Een golf van genot gaat er door mijn lichaam heen en kijk met genot hoe Puck deze in haa..."
29-01-23
9.1
Voor Wat Hoort Wat - 1Door: LIza
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Onervaren, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Voor de zoveelste keer sta ik in de lingeriewinkel. Ik vind dat ik een spannend setje moet hebben. Eigenlijk puur uit principe, want een vriendje heb ik niet. Ok , als ik heel eerlijk ben hoop ik wel dat ik een keer een vriendje kan krijgen. En als h..."
29-11-22
8.8
De Opvoeding - 13Door: Simbad
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Onervaren, Pervers,
"Eva s ogen sperden zich wijd open Het was niet Mark zoals ze had gehoopt, maar zijn vrouw, Merel, en waar ze nog veel meer van schrok, was dat haar eigen liefje of vriendje , Johan, achter haar aan liep. Eva stond nog steeds midden in de woonkamer,..."
10-10-22
8.9
Hoe Ver Kunnen We Haar Krijgen?Door: Rikkie 228
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage, Onervaren, Trio, Waargebeurd,
"Dit is de eerste keer dat ik hier een verhaal schrijf. Ben dan ook heel benieuwd naar jullie reacties... Sommigen ga ik al onmiddellijk moeten teleurstellen vermits er in de eerste delen weinig echte sex aan bod komt. Hoe komt dit Heel eenvoudig om..."
01-10-22
8.2
Vakantie Met Sanne - 3Door: Frank68
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Camping, Creampie, Eerste Keer, Gereformeerd, Missionaris, Onervaren, Teder, Vakantie,
"Donderdag ochtend word ik al vroeg wakker. We liggen nog steeds zoals we zijn gaan slapen. Mijn arm slaapt en ik voel er weinig meer van. Ik kijk voorzichtig op mijn telefoon en zie dat het nog maar half 5 in de ochtend is, het is nog donker buiten. ..."
24-08-22
9.4
New York - 3Door: LIza
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Dochter, New York, Onervaren, Vader,
"Een paar uur later lig ik in bed, de hotelkamer is donker. Aan de andere kant van de dunne wand slapen mijn ouders. Pas nu dringt het een beetje tot me door wat ik gedaan heb, wat ik i met papa i gedaan heb. Zo fout, zover had het nooit mogen kome..."
23-07-22
9.1
New York - 2Door: LIza
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, New York, Onervaren, Vader,
"De volgende ochtend word ik wakker van mijn moeder die door de dunne wand roept dat ik mijn bed uit moet komen omdat we gaan ontbijten. Voorzichtig doe ik mijn ogen open en herinner me dan de afgelopen nacht. Ik ga gelijk rechtop in bed zitten en kij..."
21-07-22
9.0
New York - 1Door: LIza
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, New York, Onervaren, Vader,
"Met mijn ouders op vakantie, veel meiden van 16 doen dat niet meer. Maar we hebben het een aantal jaren uitgesteld door de pandemie, dus dit is waarschijnlijk de laatste keer dat ik met hen wegga. Gelukkig hebben ze er wel rekening mee gehouden, niet..."
20-07-22
9.1
Marliesje En Loesje Toch... - 1Door: Raket
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Aftrekken, Onervaren, Orgasme, Pijpen, Slikken, Sperma, Zusjes,
"Terwijl Oom Mike in bed voldaan nadroomde, en zijn tweeling nichtjes Chantal en Maaike ditzelfde deden op hun logeerkamer, dacht hij terug aan een perfecte, geile dag met de twee tieners. Wat had hij lekjer met ze gegeild tijdens, en daarna ook nog n..."
03-06-22
8.8
Nora En Dwight Ontdekken Elkaar - 2Door: Adri
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Donkere mannen, Onervaren, Ontdekken, Pijpen, Slikken,
"In de week erna zouden Nora en Dwight weer afspreken. Nora had het hele weekend afspraken en Dwight was druk met werken. Ze hadden wel veel geappt. Nora werd telkens helemaal warm van zijn complimentjes, en huiverde soms als hij appte wat hij nog mee..."
04-05-22
8.9
Daan Wordt Vernederd In Het ScheikundelokaalDoor: Saturn
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Gluurder, Neuken, Onervaren, School, Schoolmeisje, Vernederen, pompen,
"Het is vrijdag en Daans laatste les zit er op. Andere leerlingen spoeden zich luidruchtig naar de volgende les voor hen moet het weekend nog even wachten. Met een zomerse, huiswerkloze middag in het verschiet slentert hij richting de uitgang van de ..."
01-04-22
8.8
Vriendin Komt Op BezoekDoor: Kjeld
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Onervaren,
"Het was een lekker rustige dag, ik had uitgeslapen. Een heerlijk, lange warme douche genomen en was daarna met een kop koffie op de bank geploft, muziekje aan. Ik zat heerlijk weg te dromen, en een beetje bij te komen van een woelige nacht. De avond ..."
22-08-21
9.3
Hij Wil Me Echt - 1Door: LIza
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Kleedkamer, Onervaren, Vakantie, Zwembad,
"Het is dag 2 van de vakantie, tot nu toe is het saai. Ik heb het hele jaar gezeurd om met vriendinnen op vakantie te mogen, maar mijn ouders vinden me daar nog te jong voor. Nu zit ik in zo n saai bungalowpark, allemaal gezinnetjes met jongere kinder..."
18-08-21
9.0
Bdsm Avontuur VanDoor: Kjeld
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Onervaren,
" i Ik schrijf mijn verhalen in overleg met de hoofdrol spelers. De namen zijn soms fictief om de identiteit verborgen te houden. In dit geval gaat het om Emma en haar vriendin Anouk. Wil je zelf ook eens in de hoofdrol Stuur dan een berichtje i ..."
15-08-21
8.8
Van Papa - 5Door: LIza
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Onervaren, Ontmaagd, Ontmaagding, Vader,
" i In het vorige deel konden jullie lezen hoe ik voor het eerst papa pijpte. Hij is zelfs in mijn mond klaargekomen. Daarna mocht ik klaarkomen van hem, maar ik moest het wel zelf doen. Hij stuurde me daarna terug naar mijn lessen. i De la..."
11-03-21
8.9
Van Papa - 4Door: LIza
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Onervaren, Pijpen, Vader,
" i In het vorige deel lazen jullie dat ik besloten heb door te gaan met papa. Hij beslist nu wat ik wel en niet kan doen. Ik mocht moest hem aftrekken en het is me gelukt om hem klaar te laten komen. Daar ben ik stiekem wel trots op. Hij stuurde me..."
07-03-21
8.7
Van Papa - 3Door: LIza
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Onervaren, Vader,
" i Tijdens het vorige deel lazen jullie hoe ik papa uitdaagde door hem mijn natte slipje te geven. Vervolgens heb ik het slipje weer aangetrokken toen hij erin gespoten had. Maar tijdens de lunch nam papa de controle en heeft hij me klaargemaakt terw..."
05-03-21
8.9
Van Papa - 2Door: LIza
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Onervaren, Vader, Vingeren,
" i In het eerste deel lazen jullie hoe ik papa overdag betrapte terwijl hij zich aan het aftrekken was. In de avond, tijdens de film heb ik toen stiekem papa s pik gevoeld door zijn broek heen. i Als ik wakker word hoor ik mama net vertr..."
04-03-21
9.1
Marieke, Van Schatje Naar Sletje - 1Door: Mister_docent
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Blond, Buitensex, Klaarkomen, Onervaren,
" i Dit verhaal gaat over Marieke, in de tijd dat ik haar in haar tienerjaren leerde kennen. Deze verhalen gaan over de gebeurtenissen die ik met haar heb beleefd. De ontwikkeling van een mooie jonge verlegen meid naar een geile meid die geen genoeg k..."
03-03-21
8.6
Van Papa - 1Door: LIza
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Onervaren,
" i Het verhaal begint traag, dus als je van veel actie in een kort verhaal houdt, dan is dit niks voor jou. het verhaal zal uit veel delen bestaan, dus de actie komt echt wel... i Weer een saaie dag met online lessen. Door corona zijn d..."
02-03-21
8.9
Christine Leert - 2Door: PeterNH71
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Onervaren, Verboden,
"Zaterdagochtend. Eindelijk weekend. Even geen school, maar lekker een partijtje hockey vanmiddag. Het team waarin Christine speelt doet natuurlijk mee met de competitie. Ze staan tweede halverwege het seizoen. En vanmiddag is dan eindelijk de wedstri..."
20-01-21
8.9
Turkse Tiener Rabia - 1Door: Mister_docent
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Onervaren, School, Turks,
" i Dit verhaal gaat over de Turkse tiener Rabia, die contact met mij gezocht heeft na het lezen van mijn verhalen. Wat er door dat contact allemaal gebeurd is kan je lezen in deze serie verhalen.Ook hier zit een opbouw in, er komt dus niet meteen hev..."
18-12-20
8.7
Gewillige Meisjes In De Alpen - 8Door: Edelweiss
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Billen, Eerste Keer, Kontje, Onervaren, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Stiekem,
" b 8. Elise gaat stiekem s avonds langs bij Leo. Ook die nacht doet ze weer iets wat ze nog nooit heeft gedaan b i Dit hoofdstuk wordt verteld door Elise in deel 7 ontmoette Leo Elise, het pas 16 jarige nichtje van Lyah en Joli..."
22-08-20
9.2
Gewillige Meisjes In De Alpen - 7Door: Edelweiss
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Borsten, Eerste Keer, Onervaren, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
" b 7. Elise, nichtje van Lyah, komt in de zomer langs. Leo raakt geheel in haar ban b i in deel 6 zagen we dat Leo er tijdens zijn sabbatical in Zwitserland behalve zijn buurmeisjes Lyah en Jolina nu ook hun vriendin Ingrid van alle kant..."
20-08-20
9.3
Gewillige Meisjes In De Alpen - 4Door: Edelweiss
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Borsten, Buurmeisje, Eerste Keer, Kontje, Onervaren, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Stiefzus,
" b 4. Jolina laat zien dat elke vrouw drie gaatjes heeft die altijd beschikbaar moeten zijn voor een man b i Dit hoofdstuk wordt verteld door Jolina in deel 3 zagen we dat Leo in Zwitserland de twee 18 jarige zusjes Lyah en Joli..."
14-08-20
9.4
De Tweede OchtendDoor: LIza
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Onervaren, Studenten, Trio,
"Als ik wakker word moet ik even tot me door laten dringen wat er allemaal gebeurd is die nacht. Of eigenlijk de afgelopen paar dagen. Als ik tussen mijn benen voel kom ik het opgedroogde zaad van Kevin tegen. Het bewijs dat het allemaal echt was. Nu ..."
27-07-20
8.7
De Tweede NachtDoor: LIza
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Onervaren, Studenten,
"De rest van de dag gaat als een soort film aan me voorbij. Steeds denk ik terug aan vanochtend, waarom heb ik gedaan wat ik deed Ik heb hem gewoon gepijpt En hij is in mijn mond klaargekomen Gisterenochtend had ik nog niet eens een man echt naakt ..."
24-07-20
9.1
De Volgende OchtendDoor: LIza
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Onervaren, Pijpen, Studenten,
"De volgende ochtend word ik vroeg wakker, het luchtbed is niet het meest comfortabele om op te slapen. Bart ligt nog te slapen, die zal voorlopig ook nog niet zijn bed uit zijn gezien de hoeveelheid alcohol die hij gisteren naar binnen heeft gewerkt...."
21-07-20
9.0
Onervaren Leerling - 3Door: Steven2
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Leerling, Onervaren,
"Nog steeds zaten we naakt in de zetel in het lokaal waar de leerlingenraad iedere week samen kwam. Michael en ik, die zalige gast die me zonet voor de 2de keer in mijn leven effectief zaad liet spuiten tijdens het klaarkomen. Klaarkomen door enkel aa..."
13-07-20
8.2
De Eerste NachtDoor: LIza
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Onervaren, Studenten,
"Eindelijk is het zover, ik mag een paar dagen naar mijn broer toe. Hij studeert nu al een half jaar en zit net zo lang op kamers. Ik moet nog een paar jaar middelbare school, maar ben super benieuwd naar de grote stad. Al sinds hij op kamers zit wil ..."
13-07-20
8.4
De Bibliotheek, Een Plek Om Te LerenDoor: Rock
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bibliotheek, Onervaren,
" Mevrouw, mag ik u erop wijzen dat we bijna gaan sluiten Mevrouw Zie ik er zo oud uit Maar ok . Anke had haar ogen alweer naar de rij boeken gedraaid en negeerde de slungelachtige bibliothecaris verder. Hij liep weg van haar, naar de ba..."
23-06-20
9.2
Marlies - 2: Troost In Moeders BedDoor: Marlies
Reacties: 54
Lengte: Lang
Tags: Blond, Dikke Tieten, Dochter, Eerste Keer, Godin, Grote Borsten, Lesbienne, Moeder, Onervaren,
" i Beste lezers, Onderstaande verhaal kan apart gelezen worden, maar wilt u toch het volledige verhaal, lees dan eerst Gevingerd in de trein , mijn allereerste verhaal en de gebeurtenis die me seksueel deed ontwaken in de lente van 2004. Ik..."
22-06-20
8.8
Hoerenjongen, Vervolg - 7Door: Mishalenskij
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Onervaren, Worstelen,
"Ik vroeg natuurlijk dadelijk aan de jongens of ze Boris hadden gezien die ochtend. Maar ik kreeg alleen te horen dat hij met Salakis naar de hut was gegaan en sindsdien was hij niet meer gezien. Ik maakte me zorgen over hem en ging na het eten naar h..."
22-06-20
8.8
Onervaren Floor Met Oudere GlennDoor: Sam J.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega, Lesbienne, Onervaren, Oudere Mannen, Pijpen, Trio, Werk,
"Ik zal mij eerst voorstellen, mijn naam is Floor, ik ben 25 jaar en woon sinds kort weer terug bij mijn moeder en haar vriend. Ik had 4 jaar samengewoond met een Vietnamese jongen die ik leerde kennen op mijn werk, een groot Wok restaurant. Maar de l..."
08-05-20
8.8
Neuken Tegen Betaling - 4Door: Barteljoris
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hoer, Neuken, Onervaren, Prostitutie, Vingeren,
"De dames waarmee ik je in de drie voorgaande verhalen heb laten kennismaken, houden we goed bezig. Ik neuk zo n beetje elke twee weken een keer met Annemarie. Zowel Isabel als Betty houden me vaker bezig, maar ik besef heel goed dat dit maar tijdelij..."
23-11-19
8.7
Onervaren Leerling - 2Door: Steven2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Onervaren, School, Tiener,
"De dag nadien keek ik er enorm naar uit om naar school te gaan. Het was nu al 2 weken dat Michael iedere namiddagspeeltijd naast me kwam zitten. Nadat ik de dag voordien zijn enorme penis had gezien was ik echt benieuwd of ik die gigantische reus ooi..."
16-10-19
8.8
Onervaren Leerling - 1Door: Steven2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Onervaren, School, Tiener,
"16 jaar was ik. Ik had het lichaam van een jongen van 14, 159cm 52kg. Tenger gebouwd, een rond hoofd vol met sproeten, blond kort stekeltjeshaar en kleren die op de groei gekocht waren. Ik zat in het 4de middelbaar BSO. Op school had ik niet veel vri..."
09-10-19
8.7
Buurman PeterDoor: Peter1948
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Masturbatie, Masturberen, Onervaren, Pijpen,
"Marije wist dat ze Peter, de buurman, niet binnen had moeten laten, maar ze had hem het niet kunnen weigeren toen hij aanbelde en vroeg of ze iets kouds voor hem te drinken had. Ze had hem een koude cola gegeven en ze betrapte zich erop dat ze steeds..."
15-08-19
8.0
Mijn Vrije DagDoor: RobinHood
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bad, Clitje, Douchekop, Klitje, Masturbatie, Masturberen, Onervaren,
"Hallo. Ik ben Robin, een twintig jarige meid. Ik zal mezelf even beschrijven ik heb bruin haar dat tot over mijn schouders komt, groene ogen, een slank postuur en een A cup borsten. Ik zou graag als ik het geld ervoor heb een borstvergroting w..."
03-08-19
8.3
Arme Sven De Dupe Van Onervaren MireilleDoor: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Escort, Onervaren, Slaaf,
"Mireille was in haar eerste optreden als escort al improviserend omdat de klant daar onaangekondigd om vroeg een Meesteres, maar niet zo n ervaren exemplaar. Tot verdriet van Sven. Die werd nogal onhandig en ruw behandeld door haar, omdat Mireill..."
06-07-19
7.5
Ja Papa - 4Door: Zoon
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy, Onderdanig, Onervaren, Speedo, Vader,
"Het is zaterdagochtend en er schijnen straaltjes zon naar binnen wanneer ik ontwaak. Even ben ik gedesori nteerd, maar wanneer ik om mij heen kijk weet ik weer snel wat er is gebeurd. Ik voel het sperma op mijn lichaam en mijn onderbroekje zit ook go..."
01-06-19
8.6
Ja Meneer - 6Door: LIza
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Onervaren, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Als mijn laatste uur, gym, bijna gaat beginnen heb ik weer een berichtje van hem. Hij Na gym blijf jij zo lang mogelijk in de kleedkamer. Ik ja meneer. Als de bel gaat, haal ik mijn gymspullen uit mijn kluisje en loop ..."
10-05-19
9.4
Ja Meneer - 5Door: LIza
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Onervaren,
"De volgende dag fiets ik naar school met mijn nieuwe lingerie aan, omdat ik ook weer mijn rokje aanheb voel ik op de fiets de lucht langs mijn spleetje gaan. Vandaag heb ik een blokuur Nederlands, dan het derde uur wiskunde, het vierde uur een tussen..."
09-05-19
9.0
Ja Meneer - 4Door: LIza
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onervaren,
"Dan zet ik mijn fiets in de schuur en loop ik met mijn nieuwe lingerie onder mijn jurk het huis binnen. En bedenk ik dat het andere setje nog in zijn huis ligt. Dus stuur ik hem een berichtje. Ik Ik ben een setje vergeten meneer, sorry. Hij ..."
08-05-19
9.0
Ja Meneer - 3Door: LIza
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Onervaren,
"De deur gaat dicht en ik wacht met gebogen hoofd aan mijn tafeltje. Meneer Draalstra loopt naar me toe en trekt de tafel een halve meter naar achter, dan gaat hij op de tafel zitten. Hij steekt nu een stuk boven mij uit. Kijk me maar weer ..."
06-05-19
8.6
Ja Meneer - 2Door: LIza
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Onervaren,
"De volgende dag word ik weer ruw wakkergemaakt door het alarm van mijn telefoon. Maar dit keer ben ik in n keer klaarwakker. Snel pak ik mijn telefoon en kijk bij mijn Whatsapp berichten, het gesprek met meneer Draalstra van gisteren staa..."
05-05-19
8.9
Ja Meneer - 1Door: LIza
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Onervaren,
" i Omdat ik zoveel positieve reacties gekregen heb, heb ik nog een fantasie opgeschreven. Deze gaat misschien wat minder snel en wat meer delen , hopelijk vinden jullie dat niet erg. i Het alarm van mijn telefoon piept in mijn oor en ik d..."
03-05-19
8.5
À Bientôt (vervolg Op Bonjour)Door: LIza
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onervaren,
"Als ik weer een beetje op adem ben gekomen onder de douche voel ik dat mijn geilheid nog niet gezakt is. Ik had net een wildvreemde man gepijpt en zijn zaad doorgeslikt en ik was nog niet verzadigd. Aangezien ik toch onder de douche sta pak..."
27-04-19
8.7
Ik Kon Niet AndersDoor: Sander
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onervaren, Pijpen,
"Vooraf, ik ben onervaren met mannen, maar ik heb wel spannende fantasie n. Daarover gaat dit verhaal. Het begon een paar maanden terug. Met een luide kreun kom ik klaar in de mond van mijn vriendin. Wat doe je dat toch altijd heerl..."
25-04-19
8.6
Bonjour (vervolg Merci)Door: LIza
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onervaren, Pijpen,
"Bij de tent aangekomen vraagt mijn vader of het zwemmen verkoelend was. Met een rode kop knik ik. De rest van de avond kan ik alleen maar aan die man denken. Soms voel ik me boos, maar ik voel me vooral opgewonden. Zogauw ik in mijn tentje lig laat i..."
25-04-19
9.0
Charlotte, Gepakt In Het Bos.Door: Angela
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bos, Onervaren,
"Charlotte is een zestien jarig, nog onschuldig meisje. Geen vriendjes, geen papa die zich aan haar vergrijpt... Slank meisje, beginnende tietjes B cupje, rond kontje..lang rood haar... Hoi papa. Hallo meisje, zo ..."
18-08-18
7.8
Paskamer-prooiDoor: Alex23
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Onervaren,
"Ik had geen idee dat ik zo gemakkelijk verleid kon worden. Het enige wat ik blijkbaar nodig had waren een paar doordachte blikken , een paar aanrakingen en hier was ik dan. In een mum van tijd lag ik met mijn benen wagenwijd open voor totaal vreemde...."
13-03-18
8.9
Met De Trein Naar Toscane - 1Door: Sjarel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Onervaren, Toscane, Trein, Vakantie,
"Als student eind jaren tachtig had ik een bijbaantje. Als persoonlijke assistent van een beroemde architect verdiende ik wat bij. Een klasgenoot had me voorgesteld en hoewel ik van te voren dacht dat er waarschijnlijk aan een vrouwelijke assistente g..."
26-02-18
8.2
OnervarenDoor: Wizz74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Onervaren,
"Dit verhaal begint toen ik nog maar net maar net 20 jaar oud en net aan het werk was. Ik ging vaak zwemmen zo ook die dag bij binnenkomst kleed ik mij om en liep verder mijn oog viel op een groepje meiden ik schatte de jongste 14 en de oudst..."
18-12-16
7.0
Ik, De Onervaren MeesterDoor: Emiel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Onervaren,
" b DIT VERHAAL IS NIET BEDOELD ALS EEN GOED INGELEID EN OPGEBOUWD VERHAAL, MAAR ALS EEN RECENTE ERVARING. BEN JE OP ZOEK NAAR DAT EERSTE, ADVISEER IK JE EEN ANDER VERHAAL TE LEZEN. b i Hoeveel jaren zou ik al op deze site zitten Drie jaa..."
09-02-16
7.5
Onervaren HandenDoor: Meneerstout
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onervaren,
"De langverwachte dag was voor hem aangebroken. Hem dat is mijn zoon Tim die eindelijk zijn 16e verjaardag mocht vieren. Hij is enig kind, geen problemen mee en doet goed zijn best op school, vandaar dat hij zijn dag mocht organiseren. Mam, we zett..."
21-11-15
8.5
Onervaren Zoekt ErvarenDoor: Secondlife
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onervaren,
"Het is vrijdagmiddag, bijna weekend...en wat voor een Vrouw en kids de deur uit, het rijk voor mij alleen Lekker doen en laten waar ik zin in heb, nergens rekening mee hoeven houden... Maar wat wil ik eigenlijk doen Moet mijn vrije tijd natuurlijk..."
14-08-14
6.2
Céline - 5: Ieder Om BeurtDoor: Priapus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Onervaren, Vader,
"Lieve lezeresjes, deze reeks valt zowel onder Tieners , Familie , Groep als zelfs lichtjes Extreem . Aan jullie om te beslissen of ik er goed aan gedaan heb het onder Tieners te posten. Nog n tip het is misschien aangeraden om C line..."
06-09-13
7.7