63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 7.3 | Gelezen: 3181x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Het vorige bezoek was al geil, hoewel spannend en aftastend, hij hád me gevangen! Wat passief onderging hij mijn kneden en strelen, en liet me zo zijn lijf, lul en kont goed voelen en verkennen. Eerst nog douchen, om hem te laten wennen aan naakt zijn bij een andere man. Die het oogmerk had om hem te voelen, proeven en verwennen. Dit leidde al tot een harde plasser, zoals ik plagend zei, en ja; ik voelde er al brutaal aan.

Edgen, iets nieuws voor mij, ik houd meestal van een vlotte, meermalen spuitende, piemel; maar wilde dit ook wel eens proberen. Gebiologeerd door zijn lijf, volgde ik hem en zag een haak in de deurpost gedraaid zitten… Vers, wist ik, de houten krul hing er nog aan. En achterop de deur een flink stuk touw, dat beloofde wat zeg! Bijna lief streelde ik hem nu nog, zijn schaamstreek keurig glad en goed onderhouden, vorige keer geschoren. Grommend stond hij het toe, heerlijk speelde ik met zijn tepels. Ook daar waren de haartjes weg, en dus zoog ik er even aan. Grote handen op dat kleine, harde, kontje en zo maakte ik hem wel geil; hijgde hij instemmend.

In de hoek van de slaapkamer, een houten stoel, handig. Strelend en spelend liet ik meneer gaan zitten, bij de deur. Die nu dicht was. Het touw keurig met een lus. Ik zette hem neer, bond zijn polsen met het touw, en trok deze door de haak, zodat zijn lange armen hoog in de lucht staken. Krassend met mijn korte nagels, gleed ik over zijn zij, aan weerskanten. En zo rilde hij en werd zijn piemel nog harder. Een scherp mes, en ik sneed het touw op maat, maakte het aan de stoel vast, zodat ik weer mijn handen vrij had. Naakt stond ik bij hem, mijn pik naast zijn bovenarm, even drukte ik hem er tegenaan. Maar goed dat ik nog een stukje overliet…

Zo kon ik hem iets laten buigen, zodat hij mijn pik kon zuigen, of likken. Heerlijk spelend met zijn tepels, kreeg ik zijn tong, en erna zijn mond om mijn paal. Die gemakkelijk hard werd; voor zover hij het nog niet was!

Nu deed ik iets wat ik eigenlijk al lang wilde. Ik duwde hem af, en met mijn lul nat, knielde ik voor zijn schuimpje, likte er uitgebreid aan en zag hem rillen van puur genot. Zuigen deed ik ook, dat vond hij geil zeg. Met de puntige eikel bedekt en in mijn mond, zoog ik alleen daar nog op. Genade, zuchtte hij en begon te zweten. Geil en uitgelaten trok ik hem weer rechtop, en likte de druppels zweet geil verlangend op, zo naar zijn oksels. Oh wat werd ik daar geil van, zeg! Korte stukjes touw, en daar zette ik zijn enkels aan de stoel vast. Grommend om genade, genoot hij duidelijk van dit spel. Want dat was het gewoon wél. Al weet ik dat sommigen veel verder gaan. Macht en controle, daar gaat het mij om, meer eigenlijk niet. Een masker voor, zodat hij niets meer zag, en ik stond stilletjes op. Trekkend aan mijn natte, stijve, lul keek ik grommend naar hem. Een natte pik tegen zijn lijf, mijn pik. Ik zei niets, en greep ineens zijn pik en zak stevig vast, hij hijgde…

Hmm een stift, ik schreef slet op zijn buikje, dat stond geil, vond ik. Het touw vierde en automatisch ging zijn mondje al open, goed zo, slet, kermde ik. En duwde mijn lul stoer naar binnen. Ik hield wel zijn reactie in de gaten. Bekneukend en dus kalm wat wiegend met mijn onderlijf, zag ik die pik steigeren. Ik ging door, en kwam nu haast zelf! Ook voor mij was dit nieuw, maar enorm opwindend. Stoer sloeg ik mijn geile lul tegen zijn wang, hij sidderde. Handschoentjes gingen aan, ik ging ervoor. Babyolie op mijn grote handen en op zijn pik…

Kronkelend wist hij zich in te houden, en zweette onophoudelijk. Goed zo, kreunde ik lief, maar streng.

Rood, vroeg ik, als teken van het stopwoord. Nee, ga maar door, meester, kreunde hij stoer en zuchtte geil… Zijn zak ook, die glibberde door mijn grote handen, en ja, een vinger kwam bij zijn nog maagdelijke sterretje. Krachtig stond hij iets op, voor zover de situatie het toeliet. En ik wreef tot mijn middelvinger naar binnen…

Sjees, kermde hij, hij zei wel wat ergers, en zo zat mijn eerste kootje in zijn ster, mijn hand bleef hem plagen. Druk bezig met zijn speelgoed, zat mijn mond vlak bij die heerlijke harde tepels. Ik zoende ze en likte ze ook. Een geile snik, mijn tweede kootje gleed erin. Goed zo slet, zuchtte ik genietend, maar speelde wel rustig door.

Je mág, kreunde ik, met tegenzin, en daar kwam hij al. Gods wat geil, het schoot er krachtig uit, en hij hijgde… ondanks dat hij zijn zak geleegd had, bleef ik doorspelen, iets wat hij wel kon waarderen. Maar goed van dat zeiltje, zuchtte hij even uit zijn rol vallend. Ik stopte, en keek naar de, voor mij, mooiste en geilste vent ooit! Rustig maakte ik hem los, maar dat masker blééf. Kom, zei ik en in de douche, draaide ik de douchekop eraf…

Wijdbeens in de douche staand, zette ik de koude kraan open. En richtte op zijn vettige speelgoedje…

Eerst nog wat geschrokken, leegde hij nu zijn blaas ook, machteloos, want ik had hem geen toestemming gegeven om zijn pik of iets vast te pakken. Prachtig, die ferme straal uit dat slappe plassertje, recht naar beneden, bijna. Leeg, kreunde hij, al bleef hij wel wat persen. Door het hele koude water. Wassen, zei ik.

Wilt u het doen, meester, zei hij zijn lachen houdend. Ik gromde en zo ging zijn masker af, het licht was fel. Ruw en met blote handen, waste ik zijn heerlijk strakke lijf, zijn pik kloten en zijn geile bilnaad ook natuurlijk.

Gek, maar hier genoot ik nog het meest van. Nog eens, zei ik vals, graag! Zei hij stoer, maar niet zo lang nu… Hij had gemerkt dat ik een snelle spuiter kon waarderen, en ja, hij wilde nog wel eens spuiten. Veel water en een biertje later. Ging hij, uit zichzelf staan, bij de haak. Ik hing hem weer uit, en streelde hem, speelde met zijn tepels, kont en piemel. Maar nu ging er ook een kaars in zijn kontje. Onwennig, maar het wondt hem op!

Genietend speelde ik met alle lekkere dingen aan hem, en hij duwde zijn kaars telkens wat dieper, en terug… Ook dit werkte, mag ik, meneer? Vroeg hij en ik knikte genietend van zijn heerlijke vormen. Ik kom, zuchtte hij, en zo vloog het zaad uit zijn verwende snikkeltje. Mooi, zei ik zijn pik insmerend met zijn zaad, goed hoor slet.

Nu ging het wel om mijn genot, maar dat had hij mij al gegeven. En hoe, maar toch wilde ik nog niet stoppen.

Onder de douche, zat hij nu op de vloer, zijn piemel lekker schoon en nat. Ik duwde zacht mijn lul naar hem toe, en hij opende zijn mond. Lekker meneer, uw dikke besneden pik. Tullend, zuigend en likkend verwende hij mij. Het was bijna gewoon, lachte hij. Ik knikte en nu ontspande ik ook. Ik ben altijd gericht op de ander, vandaar dat ik zelden of nooit spuit. Maar hij deed het zo goed, dat ik niet anders kon. Een paar rukjes en…

Natuurlijk spoot ik het over zijn, bijna, gladde slettenlijfje. Tijd voor een hapje, zei ik en we wasten elkaar…
Trefwoorden bij dit verhaal: Gay, Onervaren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Van Hetero Man ... - 4Door: Jawi57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Latex, Pijpen,
"Na de middag na de lunch moet ik weer met Mrs. Judith mee. Ze neemt me mee naar een kledingkamer en zegt tegen mij uitkleden en insmeren met glijmiddel je hele lichaam, daarna trek je dit Catsuit aan en maak je het dicht, lukt het niet hele..."
26-05
7.9
ClickDoor: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Creampie, Femdom, Milf,
"Laat ik alvast vooropstellen dat als je snel over actie wil lezen en geen verhaal er om heen je dit verhaal, of misschien alleen het eerste deel, beter over kan slaan. Ik heb wel geprobeerd er iets van te maken. Wie ben ik... ik ben Steven. ..."
25-05
8.6
Homo Sexualem - 22Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De tijden vlogen voorbij. Ik liep naar de stallen. Deze week was er weer een inseminatieronde. We hadden nu alleen nog gefokte melkmeisjes. Het laatste meisje dat we als prooi hadden binnengehaald, was vorig jaar naar het asiel gegaan. De gefokte mel..."
25-05
9.0
Homo Sexualem - 21Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Een week na de genezing van Aniek was ze alweer vol in gebruik. Ook Carolyn werd vaak meegenomen om van te genieten. Er was een kans dat Carolyn alweer drachtig was. Dat was eigenlijk niet de bedoeling maar we wilden geen argwaan wekken. Va..."
23-05
9.2
Homo Sexualem - 20Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik keek naar de fokvrouwen. Ze waren nu allemaal over de zeven maanden drachtig. Alleen het eerste gefokte melkmeisje was al bevallen. Door het fokprogramma was haar draagtijd nog maar zes maanden. De medicijnman kwam erbij. Vandaag is het..."
20-05
9.3
De Koene Koerier ... - 19.1Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sprookje, Wenen,
" Terwijl Andreasz niet al te ver van de ingang van de keizerlijke stallen een paard roskamt houdt hij de komst van Anna in de gaten. Ze is een van de leukste en mooiste keukenmeisjes van de Weense Hofburg en meestal brengt ze rond deze tijd een eer..."
19-05
9.4
Homo Sexualem - 19Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend liep ik naar de hokken. Mark kwam ook aangelopen en had Vera in haar armen. Ze heeft nog veel te leren zei hij, Na drie uur neuken was haar gat al droog, en anderhalf uur erna lag ze al buiten westen . Ook Peter werd teruggebra..."
18-05
9.1
Sex PotionDoor: Remco
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Kort, Met Familie, Milf, Tiener,
"Remco had het onlangs online besteld op een vage website in China. Een slechte Engelse tekst omschrijft het product, een klein flesje met de titel Sex Potion . Er stond This potion gives sex to anywon. Few drops and they turn on . Remco, 19 jaar o..."
18-05
7.9
Van Hetero Man ... - 3Door: Jawi57
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Pijpen,
"De volgende morgen word ik wakker met een pijn in mijn kontje en ik besef dat dat komt van die pik in mijn kontje gisteren. Het was wel lekker zo n dikke pik in mij die dan ook nog spoot. Ik heb lekker geslapen ondanks een pijnlijke ..."
17-05
8.8
Van Hetero Man ... - 2Door: Jawi57
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Een week nadat ik het tijdelijke contract heb teruggestuurd krijg ik een mailtje met de vraag of ik het komende weekend mij bij Meesteres Judith wil komen melden. Ze wil dan kijken wat en hoe we verder gaan. Ook heeft ze erin gezet dat a..."
14-05
8.5
Homo Sexualem - 18Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Ik liep naar het huis van Nancy. Van een afstandje keek ik toe hoe Kevin de kut van Aniek aan het bewerken was en Robin zich door haar liet pijpen. Het was duidelijk niet de eerste beurt. Nadat Robin haar gezicht vol sperma spoot, pakte Kevin haar ko..."
12-05
9.3
Dit Is Vele ...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Wanneer ik de advertentie in de krant las dat ze professionele dansers zochten voor n of ander buitenslands project. Aarzelde ik zelf geen moment om hiervoor mijn kans te grijpen. Alles was goed om maar niet meer te hoeven thuis te wonen. br..."
08-05
8.8