Klik hier voor meer...
Tdid
Tdid
Hi, leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn profiel. Ik ben een man tegen de 6 kruisjes aan, ben gelukkig getrouwd heb kinderen . Heb meerdere hobby’s en 1 daarvan is het lezen van erotische verhalen, want hoewel gelukkig getrouwd mag je best nog blijven fantaseren en dromen toch. Ik lees graag in de categorieën romantisch en overspel en heb zo mij favoriete auteurs. In het verleden wel wat verhalen geschreven en op andere site geplaatst. Deze verhalen nu opgepoetst en hier geplaatst omdat over het algemeen de reacties hier op de site opbouwend zijn en je niet op een spelling of grammatica fout wordt afgebrand hoewel ik hier zeker op let. Ik hoop dat jullie als lezer of mede-auteur veel plezier beleven aan het lezen van mijn verhalen die vanuit mijn fantasieën zijn ontstaan.

Ik wil iedereen die de moeite neemt / of heeft genomen om een reactie achter te laten onder een verhaal / of op mijn profiel hartelijk bedanken. Deze reacties motiveren mij, geven vaak inspiratie, en stimuleren om verder te gaan met schrijven

groetjes Tdid
Hoogste Cijfer: Vrienden - 55: Monique Is Weer Thuis
Meest Gelezen: Jij Mag Best Mijn Rug Wassen - 1
Aantal Verhalen: 70
Geplaatste Reacties: 131
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Ondeugende SchoonmoederDoor: Tdid
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Schoonmoeder,
"Somber sta ik daar en hoor het gemompel en voel de warme handdrukken. Gecondoleerd, sterkte, mooi gesproken Zijn de woorden die ik hoor. Ik sta daar op een rijtje, mijn vrouw naast me, daarna haar jongere zus met man. Aan de andere kant van m..."
21-06-24
9.4
Vrienden - 58: Twee Over ParDoor: Tdid
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Het is even acht uur als Willem wakker wordt in een vreemd bed. Hij wrijft even over zijn ogen en krabt wat aan zijn zak. En herinnert zich weer waar hij is. Hotel the dukes waar hij aan een golftoernooi mee deed. Hij glimlacht als hij terug..."
03-10-23
9.4
Vrienden - 57: Hole In OneDoor: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Het was vrijdag avond en Frans had er de P in, Willem had hun zaterdagse vistrip afgezegd vanwege een of andere onverwachte business trip. Hij had heel de week erna uitgekeken ze zouden een nieuw water gaan bevissen en Frans had heel de week al lopen..."
03-10-23
9.1
Vrienden - 56: Meiden Over De VloerDoor: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Na enige tijd samen gekroeld te hebben, staat Peter op en verdwijnt richting badkamer waar hij zich opfrist. Eenmaal terug op Monique haar slaapkamer ligt zij op haar rug met het grote badlaken over zich heen getrokken Peter aan te kijken, terwijl Pe..."
18-09-23
9.7
Vrienden - 55: Monique Is Weer ThuisDoor: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Vrijdagmiddag in de grote kantine tijdens de door Peter weer ingevoerde vrijdagmiddag borrel, zijn er heel wat vragende ogen en blikken op Peter zijn outfit. Een net wit gestreken overhemd en een grote, te grote katoenen blauwe garage werkbroek. Duid..."
08-09-23
9.7
Vrienden - 54: Meneer De DirecteurDoor: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Die maandag avond zet Peter zijn nieuwe wagen voor de deur, en Angelique komt naar buiten hollen. Dan ziet ze Peter met een big smile op zijn gezicht en hoort hem vragen En denk je wil je daarin naast me zitten Angelique kijkt ..."
29-08-23
9.5
Vrienden - 53: Spannende MaandagDoor: Tdid
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Maandag ochtend halfzeven gaat zijn wekker af, en Peter geeft er een klap om nog even te snoozen. Naast hem voelt hij beweging en Angelique glijdt het bed uit, ze heeft altijd al makkelijker kunnen opstaan als Peter. Nog gehuld in haar zwar..."
23-08-23
9.5
Vrienden - 52: ZondagDoor: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Zondag ochtend Peter wordt brak wakker de diverse glazen champagne en de nodige biertjes missen hun uitwerking niet. Angelique is al wakker en ligt half op hem en tegen hem aan, haar hand ligt op zijn borst en n vinger kroelt door zijn borsthaar. ..."
15-08-23
9.2
Vrienden - 51: Alles Komt GoedDoor: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Als Angelique terugkomt van het boodschappen doen, treft ze Peter aan in de tuin, terwijl hij de barbecue aan het klaar zetten is. Naomi ligt in de tuinstoel met haar ogen dicht, ze slaapt. Een glimlach siert haar gezicht en Angelique ziet dat de er ..."
07-08-23
9.3
Vrienden - 50: NaomiDoor: Tdid
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Het is zaterdag ochtend even over negen en Naomi zit met een mok thee in haar handen op de bank. Haar benen in kleermakerszit onder zich getrokken , haar satijnen kimono half open gevallen waardoor haar grote siliconen borsten duidelijk zij..."
17-07-23
9.1
Vrienden - 49: OpluchtingDoor: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Peter zit zwaar geschokt in de auto door zijn voorruit te kijken, terwijl Angelique hartstochtelijk huilt. Hij had veel verwacht van dit gesprek, maar dit niet. Hij wist niet wat hij moest voelen, moest hij boos worden of zelfs kwaad, verdrietig of d..."
09-07-23
9.1
Vrienden - 48: En Nu?Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
" i En even later zien zij Monique, Peter zijn oudste dochter, de kamer in stappen. En met grote ogen het tweetal op tafel liggend aantreft en alleen vragend roept Papa ..tante Esther .. i Esther is degene die op dat moment het mees..."
02-07-23
9.2
Vrienden - 47: Nog Meer ProblemenDoor: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Het is donderdagochtend half 10 als Peter wakker wordt, hij ligt alleen in bed en het is opvallend stil in huis. Hij kijkt slaperig op zijn horloge en schrikt van de tijd, verslapen denkt hij, waarom heb ik mijn wekker op mijn telefoon niet gehoord. ..."
27-06-23
8.9
Vrienden - 46: Wat Een Dag!Door: Tdid
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Het is even over twaalven als Peter zijn huis in stapt, het is overal donker op n klein lampje in de gang. Hij schopt zijn schoenen uit en gaat op kousenvoeten naar boven. In de slaapkamers is het ook allemaal stil. Hij kleedt zich uit, pakt een bo..."
13-06-23
8.6
Vrienden - 45: Xaviera Haar WensDoor: Tdid
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Vrienden,
"Peter stond boven in de slaapkamer op het moment dat hij zijn vrouw gedag hoorde roepen en de deur dicht slaan. Samen met haar vriendin, of beter gezegd gezamenlijke vriendin naar de sportschool. Peter liep te denken wat was het ook al weer oja. ..."
31-05-23
8.4
Vrienden - 44: Zumba IiDoor: Tdid
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Eenmaal onder de douche neemt Esther het lichaam van Angelique zachtjes onder handen. Esther ziet aan alles dat Angelique het zwaar heeft gehad, en van hetgeen ze gezien heeft was het maar goed dat ze ingegrepen heeft. Esther streelt en wast..."
26-03-23
7.5
Vrienden - 43: Zumba IDoor: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Dinsdagavond 6 uur Peter kwam thuis, lekker vroeg voor zijn doen, maar het had vandaag al heel de dag meegezeten. Hij kwam de kamer in en liep richting keuken waar zijn vrouw Angelique al aan het eten was begonnen. Hij zag haar staan in haar lyc..."
25-03-23
8.6
Vrienden - 42: MijmerenDoor: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Met Familie,
"Het is dinsdagochtend 11 uur en Angelique ligt nog op bed, ze heeft een late dienst achter de rug en ligt nog wat na te snoezen. En allerlei gedachten gaan door haar hoofd. Wat een rollercoaster is ze in terecht gekomen sinds ze enige maanden geleden..."
16-02-23
8.8
Vrienden - 41: De Droom Van XavieraDoor: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Droom, Vrienden,
"Het is even voor zeven in de morgen als Xaviera haar ogen open doet, het is vrijdag en vandaag heeft ze een rustige dag. Niet dat het zo gepland is maar het komt zo uit. Maar haar bioritme zorgt ervoor dat zij nu langzaam wakker wordt. Haar hoofd is ..."
12-01-23
9.0
Vrienden - 40: Michelle Pakt Haar KansDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Het is een dinsdag ochtend half zes als Peter onder de douche staat wakker te worden. Hij is er ditmaal een uurtje eerder uitgekomen omdat hij vroeg naar huis wilt vandaag want hij heeft een afspraak gemaakt met Xaviera. Zijn rug speelt weer wat op e..."
21-12-22
9.2
Vrienden - 39: Hans Gaat De Fout InDoor: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Jong En Oud, Kwartet, Vrienden,
" i Dan komt het besef bij Hans binnen, hij heeft de beide dochters van zijn beste vrienden geneukt, en als die daar ooit achter komen is zijn leven voorbij. Mijn God denkt hij hoe kan ik zo de fout ingaan. i Michelle komt iets o..."
08-12-22
9.0
Vrienden - 38: Hans Gaat De Fout In (2)Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
" i Dan hoort hij boven aan de trap een bekende stem, Michelle die zegt o bent u hier ome Hans, komt u bij ons gezellig nog wat drinken i Hans kijkt omhoog en roept is goed Michelle ik kom er zo aan . Die reageert met ok tot zo e..."
28-11-22
9.0
Vrienden - 37: Hans Gaat De Fout In (1)Door: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Het is zaterdag ochtend en om 6 uur gaat de wekker af in Hans zijn woning. Grommend geeft Hans zijn mobiel een tik, nog even snoezen. En terwijl hij wakker wordt kijkt hij in het ochtend schemering naast hem in het grote bed. Naast Hans ligt zijn vro..."
18-11-22
9.0
Haar Fantasieën - 4: SlotDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Lieve lezers, Zoals ik jullie reeds heb verteld heb ik nog wat oude geile correspondentie van Joanne bewaard. Joanne was een oud collega waar ik onverwacht een hele geile affaire heb gekregen. En tijdens die periode hebben we elkaar vaak ui..."
14-11-22
8.6
Haar Fantasieën - 3: Op BezoekDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Zoals beloofd wederom een paar geile fantasie n van Joanne zoals zij voor die mij heeft geschreven en welke ik heb bewaard. Ik wens jullie veel leesplezier. i Vanavond wil ik wat anders proberen. Je weet nog niet wat ik in geda..."
12-11-22
8.0
Haar Fantasieën - 2Door: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Enige tijd geleden heb ik een paar fantasie n hier gepubliceerd welke ik ooit heb gekregen van een lieve vriendin, die na het delen van deze verhaaltjes iets meer werd. zie haar fantasie n makkelijk terug te vinden via mijn profiel ..."
11-11-22
7.9
Vrienden - 36: Monique Aan Het WerkDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Het is vrijdagochtend 11 uur als Monique kreunend wakker wordt. Ze knippert tegen het felle zonlicht wat door een kier in de gordijnen in haar ogen schijnt. Langzaam draait ze zich om en kijkt op haar wekker. Hmmm lekker zeg denkt ze, even uitgeslape..."
09-11-22
9.0
Vrienden - 35: Miranda Heeft Het Zwaar 2Door: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
" i Wie is er hier lucky vraagt Miranda dan opeens dromerig vanaf de behandeltafel. JIJ zeggen dan twee vrouwen stemmen in koor. i Miranda komt langzaam bij op de behandeltafel van Xaviera van waarschijnlijk het beste orgasm..."
02-11-22
9.0
Vrienden - 34: Miranda Heeft Het Zwaar 1Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Maandag ochtend 7 uur, een snerpend geluid van een wekker haalt mij uit mijn onrustige dromen. Ik geef het ding een knal om verder te slapen, 5 minuten later gaat hij weer. Angelique begint nu in mijn rug te duwen, jij eerst schat bromt ze. Gammel en..."
22-10-22
9.1
Vrienden - 33: Een Goed GesprekDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
" i En als ik de douche uit kom en de slaapkamer in kom ligt Angelique al in bed, het dekbed open geslagen. We moeten inderdaad praten zegt ze dan. i Angelique zit half overeind in haar doorschijnend zwarte babydoll in twee kussen..."
13-10-22
9.1
Vrienden - 32: Een Huis Vol Verleidingen 2Door: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
" b Vrienden Note auteur Misschien is het dit keer goed om eerst deel 31 te lezen om de de flow van het verhaal te komen. b i Maar voordat ik haar zoenen kan beantwoorden word ik op de hoekbank geduwd en roept Angelique kom ..."
06-10-22
8.8
Vrienden - 31: Een Huis Vol Verleidingen 1Door: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Peter zet de twee plastic tasjes op de achterbank en stapt weer in trekt de autodeur achter zich dicht. Door de klap wordt Angelique wat wakker en kijkt hem even aan en hoort hem zeggen sorry maar dit lukt niet zo zachtjes maar over 10 minuten zijn..."
04-10-22
8.9
Vrienden - 30: De Dag Na De Surprise Party 2Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
" i Ik voel Marieke tikken en naar haar zus wijzen en ze fluistert in mijn oor mooi h Ik knik en doe mijn ogen dicht voel weer die arm om me heen slaan en val vermoeid in slaap. i Ik word denk ik na een dik uur wakker van de kou e..."
28-09-22
8.7
Vrienden - 29: De Dag Na De Surprise Party 1Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i Marieke kruipt tegen mij aan en ik voel haar zachte volle lichaam tegen mijn lijf. Heel anders dan mijn Angelique maar wel prettig ik fluister een welterusten. Maar hoor het antwoord al niet meer want ik ben al vertrokken richting dromenland. i ..."
20-09-22
8.5
Vrienden - 28: Frits Geeft Surprise Party 6Door: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
" i Dan voel ik een hand mijn arm vastpakken en als ik opzij kijk twee lieve ogen en een Marieke die vraagt mag ik vanavond bij jouw met een ondeugende knipoog. i Ik kijk haar aan en zeg is goed schat maar bedenk wel dat ik snurk en ..."
10-09-22
8.8
Vrienden - 27: Frits Surprise Party 5Door: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
" i Dan zien we beiden Naomi op ons afkomen, met een hele rare blik in haar ogen. i Ik sta naast Hans die net gearmd met Marieke zijn rentree op het feestje van Frits en Anneke maakte in een veel te korte kimono of kamerjas. Een zwart sat..."
03-09-22
8.9
Vrienden - 26: Frits Geeft Surprise Party 4Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Noot auteur. Bedankt voor jullie reacties ik was blij verrast en ook jullie input waaruit blijkt dat Vrienden toch gewaardeerd wordt, heb hierdoor ook weer wat inspiratie gekregen en jullie hebben mij ook weer op idee n gebracht. More to fol..."
31-08-22
8.8
Vrienden - 25: Frits Geeft Surprise Party 3Door: Tdid
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
" i Ik kijk naar Naomi en op dat moment stappen er drie dames de jacuzzi in, en Ik schrik me de kolere. i Angelique, Esther en Patricia stappen het warme water in en gaan rustig zitten. Ik zie Esther kijken en hoor haar zeggen we kunnen..."
21-08-22
8.9
Vrienden - 24. Frits Geeft Surprise Party 2Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Terwijl ik uit het bad stap en richting een grote stapel handdoeken loop, zie ik Esther zwaaien en roepen Hi Peter ben jij er al Ik draai me haar kant op en zwaai terug en het valt mij op dat een paar mensen vooral twee dames mij stomverbaa..."
10-08-22
9.1
Vrienden - 23: Frits Geeft Surprise Party 1Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Als ik woensdagavond thuis kom, vraagt Michelle en is alles gelukt bij Carla. Ja hoor je bazin heeft morgen weer een schone slip aan. Zij schiet in de lach en zegt nou ja doe niet zo raar . Ik berg me spullen op neem nog wat te drinken en ga n..."
26-07-22
8.9
Vrienden - 22: Carla Vraagt EromDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
"Als we zaterdagavond laat thuis komen zijn de meiden nog wakker en vliegen mij om de hals. Na ze beiden geknuffeld te hebben en gerustgesteld vertellen Angelique en ik ze beide het hoognodige en dat we zeker nog gek op elkaar zijn en niet van pl..."
14-07-22
9.1
Vrienden - 21: Dubbel OpDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Vrienden,
" i Maar voordat ik dit uit kan spreken horen we Hans zeggen O en mij wordt niks gevraagd terwijl zijn reusachtige gestalte de kamer in stapt. i Verbaasd kijken wij alledrie op en naar de deur, Esther reageert met Hans w..."
01-07-22
9.1
Vrienden - 20: Nieuwe InformatieDoor: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Woedend stap ik in mijn auto nadat ik na een geweldige vrijpartij met Angelique, mijn vrouw En Esther haar beste vriendin sinds jaar en dag te horen heb gekregen dat mijn vrouw voor ons huwelijk, maar wel tijdens onze verlovingstijd een verhoudi..."
29-06-22
8.7
Vrienden - 19: KnutselenDoor: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"De zaterdag breekt aan en kom ik s ochtends terwijl ik naar de badkamer loop Michelle tegen die me een goedemorgen wenst met Goedemorgen Pa jij was gisterenavond nog goed bezig geloof ik en geeft daarbij een vette knipoog. Ik brom een ..."
21-06-22
8.7
Vrienden - 18: De VerrassingDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Die vrijdagavond kom ik thuis berg mijn gereedschapskist op en ga douchen. Angelique heeft een late dienst en de meiden zitten voor de buis. Ik probeer de zondige gedachten uit mijn kop te spoelen, Angelique is mijn alles, mijn leven. ..."
13-06-22
8.5
Vrienden - 17: Lekkende KraanDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Na onze gezamenlijke douche kleden Angelique, Monique en ikzelf onszelf aan en gaan we naar beneden. De meiden aan de thee en ik aan de koffie. Het is ondertussen al halverwege de middag en Angelique heeft wat broodjes voor de lunch gemaakt. ..."
05-06-22
9.1
Vrienden - 16: De OplossingDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dirty Talk, Vrienden,
"Angelique mijn vrouw en ik zijn zojuist betrapt door onze oudste dochter Monique tijdens een heerlijke vrijpartij. Een vrijpartij waarbij alles goed te zien is geweest en onze dochter zich niet heeft kunnen inhouden en zichzelf ook naar een hoogtepun..."
02-06-22
9.2
Vrienden - 15: BetraptDoor: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Vrienden,
"Het is zondagochtend als ik rond 10 uur wakker wordt. Angelique ligt nog steeds in dromenland en ik kijk naar haar nieuwe look. Het staat haar werkelijk zeer goed, ze lijkt er jonger door. Dan kijk ik naar haar lichaam en dringt het tot me d..."
28-05-22
9.0
Vrienden - 14: De ConfrontatieDoor: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Vrienden,
"Na een geweldige avond waarbij een goede sport massage werd afgesloten met een onverwacht trio met Xaviera en Naomi. Ontving ik een onaangename verrassing, een app bericht van Naomi met hierbij ook filmpje uit mijn pornofilm verleden. De str..."
23-05-22
9.1
Jij Mag Best Mijn Rug Wel Wassen - 3: SlotDoor: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Vastgebonden,
"Nadat ik Claudia heb zien weglopen sta ik op en verlaat het restaurant en ga terug naar mijn boot. Het is lekker weer dus ga nog even in de kuip zitten en bekijk nogmaals het telefoonnummer in mijn hand. Het nummer van Claudia, ik zet het in mijn tel..."
23-05-22
9.3
Jij Mag Best Mijn Rug Wel Wassen - 2Door: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Milf, Trio,
"Terwijl ik de hakken over de steiger hoor weg lopen kruip ik wat verder het bed op, en blijf nagenieten van een geweldige ervaring. Ik moet in slaap gevallen zijn want tegen zessen doe ik pas weer mijn ogen open. En besluit toch ma..."
18-05-22
9.4
Vrienden - 13: (on)aangename VerrassingDoor: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Vrienden,
"Verdwaast kom ik thuis na die geweldige massage van Xaviera, mijn spieren gloeien nog na en ik heb een nog prettige na tintelingen in mijn ballen. Maar mijn hoofd is een puinhoop ik snap er niks van. Waarom ineens zo zakelijk en koel nadat Xaviera mi..."
18-05-22
9.3
Vrienden - 12: De MassageDoor: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Massage, Vrienden,
"Maandagochtend om half zeven begint mijn wekker te ratelen op het nachtkastje. Het irritante geluid van een nieuwe week die weer gaat beginnen. Kreunend kom ik mijn bed uit je merkt wel dat de jaren gaan tellen. Het fris en fruitig ..."
14-05-22
9.2
Jij Mag Best Mijn Rug Wassen - 1Door: Tdid
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Rimmen,
"Het is nu al een aantal jaren geleden dat ik op mijn zeilboot zit en daar een touw zit te splitsen. Ik zit mijn leven van dat moment te overdenken, ik ben nu 32 jaar heb een goede baan waar ik eigenlijk te veel tijd in steek. En w..."
11-05-22
8.9
Vrienden - 11: BekentenissenDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Vrienden Deel 11 bekentenissen In de slaapkamer kruipen we nog even tegen elkaar aan en ik kijk in het weinige licht wat nog door de gordijnen komt naar Angelique mijn allerliefste vrouw. Angelique is stil en staart wat voor zich..."
10-05-22
8.9
Vrienden - 10: Afscheid & Day AfterDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Het is al midden in de nacht als we gezamenlijk opruimen van het feestje welke ik gegeven heb om mijn vrienden te bedanken voor hun hulp bij het realiseren van mijn nieuwe tuin na mijn rugblessure. Ik kom net weer de tuin in lopen als ik Wi..."
10-05-22
8.9
Vrienden - 9: The Party Is OverDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Peter zit op de lounge set tijdens zijn feestje om zijn vrienden te bedanken voor hun hulp. Een feestje waar de dames op een andere manier zijn ingesteld dan de heren. Hij kijkt op zijn gemak rond , naast hem op het andere gedeelt..."
06-05-22
8.9
Vrienden - 8: AfterpartyDoor: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afterparty, Anaal, Vrienden,
"Tijdens het tuinfeest om de realisatie van mijn tuin te vieren en alle gebeurtenissen daaromheen schrik ik uit mijn overpeinzingen door een klap op me schouder. Het was Paul en ik vroeg hem wat ik voor hem kon betekenen. Niks Pete..."
05-05-22
9.0
Vrienden - 7: In TweestrijdDoor: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Peter komt half verdoofd en verwonderd de tuin inlopen nadat hij zijn vrouw heeft betrapt op vreemd gaan tijdens het tuinfeest. Een feest wat ze geven voor hun vrienden nadat deze hem gigantisch hebben geholpen na zijn rug blessure. Een feest ook waa..."
02-05-22
8.6
Vrienden - 6: Hoe Later Op De AvondDoor: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Vrienden,
"Nadat ik tijdens de tuin renovatie door mijn rug ben gegaan ben ik te hulp geschoten door onze vrienden groep. En hebben we besloten ze te bedanken met een tuinfeest, waarbij de vrouwen een geheime agenda blijken te voeren. zie vorige delen ..."
30-04-22
8.9
Haar Fantasieën - 1Door: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het is nu al meerdere jaren geleden dat ik Joanne weer tegen kwam tijdens een vertegenwoordigers bezoek aan haar bedrijf. Zij was ooit mijn secretaresse geweest en destijds fijne collega en mijn zakelijke rots in de branding. Onze..."
29-04-22
8.4
Vrienden - 5: GoliathDoor: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Nadat ik bij mijn tuin renovatie door mijn rug ben gegaan heeft onze vrienden groep geholpen om de klus te klaren. Als bedankje organiseren we een barbecue en tuinfeest waar blijkt dat de dames schijnbaar een ander idee hebben van een feestje. zie ..."
28-04-22
8.9
Vrienden - 4: The Party Goes OnDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Nadat ik tijdens mijn tuin verbouwing door mijn rug ben gegaan heeft min vrouw onze vrienden ingeschakeld om te helpen waarna direct besloten werd om de tuin maar in te weiden met een barbecue, een tuin feest waarbij de vrouwen schijnbaar een geheime..."
26-04-22
9.0
Vrienden - 3: De BarbecueDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue, Oraal, Vrienden,
"Nadat ik door mijn rug ben gegaan bij mijn grote tuin verbouwing zie deel1 ben ik door onze vrienden geholpen om de klus geklaard te krijgen. Als bedankje en om het project te vieren besluiten we om gezamenlijk te gaan barbecue n. zie deel 2 ..."
25-04-22
8.8
Vrienden - 2: Gasten ArriverenDoor: Tdid
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
"Even over zessen stond ik schoongewassen, geschoren met een lekker luchtje op in mijn casual ruim vallende spijkerbroek en zwart polo shirt mijn tuin in te kijken. Wat vorige week nog een jungle was is nu omgetoverd in een strakke moderne tuin. Grijz..."
24-04-22
9.0
Vrienden - 1: RugklachtenDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
" i Lieve lezers, Hierbij wil ik proberen of ik een wat langer verhaal kan schrijven waarin erotiek een vast onderdeel zal zijn, maar niet het eind doel. Ik wil een verhaal schrijven waarin verschillende koppels vrienden meer over elkaar t..."
23-04-22
8.9
Secret Rendez-vousDoor: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Porno, Teder, Waargebeurd,
"Het is nu al enige jaren geleden dat ik haar weer ontmoette, mijn oude collega Joanne, en met haar aan de praat raakte. Zij was nog steeds gezellig, open en apart. Niet dat zij de schoonheid zelve was, verre van. Haar haar was dun en enigszins spriet..."
07-04-22
9.1
OvergewerktDoor: Tdid
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Oraal, Vingeren,
"Het is weer eens zo een ochtend, zuchtend loop ik naar mijn auto om richting mijn werk te vertrekken. Het is half zeven en het eerste telefoontje heb ik al weer verwerkt, weer een chauffeur ziek en de planning voor deze dag ligt alweer in duigen. ..."
23-03-22
9.1
Droom - 2Door: Tdid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Droom, Milf, Neuken, Pijpen,
"Verward word ik wakker, ik voel de vochtige plek in mijn boxer. En kijk naast me, en ik zie jouw mooi rond gezicht en kort geknipt koppie in het schemerlicht van de straatlantaarns op je kussen. Je ademhaling is diep en rustig, iets wat ik v..."
17-03-22
9.0
Droom - 1Door: Tdid
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Droom, Lingerie, Milf,
" i Al langer op Opwindend.Net aan het lezen, nu stoute schoenen aan getrokken, mijn debuut benieuwd naar reacties. i Na vele maanden van chatten op ICQ over allerlei dingetjes van gezellig tot serieus, naar heel ondeugend, moest het er ee..."
15-03-22
8.9