Klik hier voor meer...
Door: Tdid
Datum: 18-09-2023 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 4764
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Meiden Over De Vloer
Na enige tijd samen gekroeld te hebben, staat Peter op en verdwijnt richting badkamer waar hij zich opfrist. Eenmaal terug op Monique haar slaapkamer ligt zij op haar rug met het grote badlaken over zich heen getrokken Peter aan te kijken, terwijl Peter zijn boxer en even later zijn joggingbroek aantrekt. Hij gaat even op de rand van het bed zitten en streelt het gezicht en haren van het meisje, beter gezegd de jonge vrouw zachtjes en teder. Monique kijkt hem aan en haar ogen stralen een en al liefde en bevrediging uit, een blik die Peter herkent. Zijn vrouw heeft ook regelmatig deze zelfde blik. Hij bukt drukt een kusje op haar voorhoofd, en terwijl hij daarna opstaat en de kamer uit loopt zegt “ kom je zo ook je bed dan uit, je vriendinnen komen straks “

Een klein uurtje later als Peter aan een bak koffie zit, komt Monique de kamer in.

Haar haren in een simpele staart, licht opgemaakt, met wat eyeliner en mascara. Gekleed in een strakke dikke zwarte legging met hierop een strak gebreid wit truitje, en hierover heen een lang zwart wit geblokte cardigan tot op de knie. Ze ziet er weer betoverd mooi uit. “ Dit vest is eigenlijk voor de herfst maar ik moest wat warms aantrekken van jouw toch? “ zegt Monique tegen hem. “ Helemaal goed meisje, en je ziet er weer geweldig uit zo. Koffie?”

“ Nee liever thee “ terwijl ze achter Peter langs loopt en zijn rug streelt.

Dan gaat de deurbel, en Peter kijkt op zijn telefoon. Half twee of de meiden zijn vroeg of het is iemand anders. Hij gaat naar de deur en opent deze en Christel en Irma staan te stralen voor de deur. Terwijl hij Renate en ook Gerda het tuinpad op komen lopen. “ kom verder meiden! “ zegt Peter vrolijk bij de deur.

“Hoi meneer de Vries, ik ben Christel “ zegt de vrolijk ogende Christel. Terwijl Peter een blik over het meisje laat glijden, ze is gekleed in een strakke spijkerbroek met witte sneakers, met daarop een strak shirt waarin haar borsten goed uitkomen. Ze is slank net als Monique en Michelle. Haar blonde haren in een lange staart gevlochten. Gelijk erachter aan komt Irma binnen, ook een leuke meid om te zien, is iets gezetter dan Christel. Haar korte zwarte haar in een heel leuk model geknipt met een grove krul erin. Gekleed in een strakke op leer gelijkende legging met daarop een heel strak zwart topje wat om haar borsten spant en te kort is waardoor een stukje buik zichtbaar is. Aan haar voeten zwarte schoenen met klein hakje. Ze drukt Peter spontaan een zoentje op zijn wang en Peter begroet haar “ Hi, Irma hoe is het met jou meisje “ Irma is maanden lang kind aan huis geweest toen haar ouders in scheiding lagen. “ Goed ome Peter “ terwijl ze de gang in komt.

Dan staat Renate voor de deur en steekt haar hand uit”. Dag meneer de Vries, ik ben Renate”

Peter kijkt verbaasd op en neer en zegt dan “Meid, ik had jou niet meer herkend, je ziet er geweldig goed uit”. Renate lacht,” ja hè. Ik ben ook ruim 10 kilo aangekomen na mijn operatie en de trainingen van Hans, een instructeur, uit de gym brengen me goed in vorm “. Terwijl ze trots spontaan een rondje draait. Ze is gekleed in een heel leuke strakke zwart wit geblokte hondentand rok tot net over de knie. Met hierop een zwarte ruim vallende blouse met een behoorlijk decolleté. Zwarte open gewerkte pumps met fikse hak maken haar looks af. Peter bekijkt haar nog eens goed, ze lijkt in niets meer op het magere bleke scharminkeltje wat vroeger vaak over de vloer kwam. Als laatste komt Gerda aanlopen “ Hallo baas “ zegt ze zwoel.

Peter weet niet wat hij ziet, ze ziet er mega geil uit. Gerda heeft een heel kort strak lichtbruin suède rokje aan, tot net over haar billen. Daaronder donkerbruine op suède lijkende hoge laarzen tot over de knie met een hoge blokhak. En een strak zelfde kleur donkerbruin topje met een korte mouw en een goudkleurige rits, die ver genoeg open staat zodat de omhoog gedrukte volle borsten een geweldig decolleté geven. “ Hoi Gerda, hier ben ik gewoon ook Peter hoor” Terwijl hij ongegeneerd zijn blikken over Gerda haar volle figuur laat glijden. Gerda kijkt hem glimlachend aan en fluistert zachtjes “ Goedgekeurd baas ? “ Peter fluit zachtjes tussen zijn tanden en fluistert dan glimlachend terug “Als je dit maar niet op de zaak aantrekt”.

Dan stapt Gerda langs Peter naar binnen, en streelt daarbij snel stiekem over de bobbel in zijn joggingbroek. “ Dag meneer de directeur “ zegt ze hierbij lachend.

En Peter hoort Irma hierop reageren met “ Oja, dat is waar, jij werkt momenteel voor Monique haar vader als secretaresse”.

En lachend verdwijnen de meiden de kamer in waaruit een luid enthousiast gillende meiden gegiechel klinkt “. Hoooiii. Jaaa !! O daar ben je! “ klinkt het vanuit de kamer.

Peter kijkt naar de hemel en voordat de deur sluit zegt hij “ Waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen.

Een uur later zit Peter aan de keukentafel, heeft de meiden van thee voorzien en chocolade en luistert naar de gesprekken.

Monique die nu enthousiast over de afgelopen shoots verteld en de meiden allemaal een nieuwe bikini van Claudio beloofd en een flesje van de nieuw te verschijnen Dior geur zal proberen te regelen.

Irma die net met een nieuwe studie medicijnen is begonnen. Renate die enthousiast verteld over nieuwe baan bij de gemeente. En dan zijn alle ogen gericht op Gerda. Monique die gemeen grijnst en zegt “ Hoe is het nou om voor die slavendrijver daar te werken. Alhoewel als je deze outfit aantrekt is hij vast als was in je handen denk ik”. De meiden lachen, terwijl Gerda zich met haar kont naar Peter en de meiden omdraait bukt en over haar schouder tegen Peter zegt “ Oh Meneer de directeur wat doet U nu ?? “

Terwijl ze een groot deel van haar billen toont verpakt in een zwart kanten string. Peter moet lachen en ook de meiden gieren het nu uit. Waarop Peter zegt “ zou dat maar niet doen bij die baas van jouw, voordat je het weet krijg je stokslagen “. Gerda die nog steeds voorover gebukt staat, kijkt weer over haar schouder en vraagt “ inwendige?”

De meiden liggen nu te rollen over de bank van het lachen. “ Jij bent ook nog geen reet veranderd !” zegt Irma waarop Gerda terug kaatst “ Neee, maar wel al een paar keer in me reet genomen !”

Ook Peter ligt van deze laatste opmerkingen in een deuk, en roept “ to much information lady”

Iedereen ligt in een deuk en Peter staat op en zegt “ nog maar een drankje dames ?”

En even later is de rust weer relatief weer gekeerd. Als de dames aan een wijntje of frisje zitten. Het gesprek is weer enigszins serieus als de vrijgezellen avond wordt besproken.

Dan gaat de deurbel en Peter gaat open doen.

Als hij open doet kijkt hij verrast “ Hè Hans, had jij geen dienst? “. “Jawel “ zegt Hans “ Een vroege het is over vieren en het zit erop voor vandaag. Dus dacht ga even bij mijn maat langs voor een biertje, want Esther is van het weekend naar een groepstherapie. Ik kom toch niet ongelegen ?”

“ Wel nee, ik ben momenteel babysit voor Monique want die is wat grieperig. En heeft groepje vriendinnen over, jij kent ze vast wel “

“ Gezellig “zegt Hans en gaat al bukkend de kamer binnen. Dan een “ Hey meiden, wat leuk. Niet aan het trainen of shoppen?”

Peter komt achter hem aan de kamer in, en zegt “ Hans even voorstellen..”. Verder komt hij niet, want Monique zegt “ ze kennen Hans allemaal hoor Pap, hij is onze fitness beul in de sportschool !”

En Hans begint te lachen “ Ja Peet, dit zijn nou een paar meiden uit het klasje die ik één keer in de week lekker afbeul, waar jij niet aan mee wil doen, ik mis alleen Michelle en Susan en die nieuwe meid. Hoe heet ze Belinda of zo.” “ Ohh je bedoelt Bee ? “ zegt Renate “ ten minste zo noemen wij haar”. Peter kijkt verbaasd irond en Monique moet lachen. “ Ja Pa, je wordt ouder hè. Kan je niet meer bijbenen, maar Belinda of Bee. Is hier net komen wonen en hebben wij leren kennen in de sportschool, en sindsdien opgenomen in ons groepje. Net als Peggy. “. “Peggy ? “vraagt Hans “die ken ik niet meiden hoe kan dat? “ “ Sport niet !” zegt Gerda “heeft ze niet nodig voor haar figuur zegt ze “ En gelijk begint er een soort van discussie over wel of niet trainen in de sportschool. En dat het meerdeel is het erover eens dat Peggy beter wel kan gaan trainen, want ze heeft een gigantische dikke reet, volgens Irma.

En het valt Peter op dat Hans tussen de meiden is gaan zitten, en volledig in de groep wordt opgenomen. En ook lekker mee discussieert over alle items. Ook valt het op dat Gerda dicht tegen hem aankruipt, en Hans dat helemaal niet erg vind. Dus Peter haalt een paar biertjes, zet een fles wijn op tafel en een fles cola. Even later een bak chips en een bak M&M , en besluit dan ook maar om erbij te gaan zitten. Hij zit tussen Monique en Irma in op de bank die beiden onbewust tegen hem aankruipen. Terwijl er weer over van alles en nog wat wordt gebabbeld komt ook Michelle thuis. Die ook blij verrast is door de aanwezige meiden en er ook tussen duikt. En Peter en Hans leren ze allemaal een stuk beter kennen. En Peter hoort dingen die je als vader eigenlijk liever niet weet, terwijl Hans daarbij in een deuk ligt.

Na een uur besluiten ze om pizza te bestellen en als deze is gearriveerd, worden ze op de salontafel neer gezet en eet iedereen slice na slice. En is het echt reuze gezellig als twee “ ouwe lullen “ tussen die jonge meiden. Dan wordt Renate gebeld, het is Bee, die vraagt of ze mee gaat stappen, en of ze weet of de andere meiden ook nog uit gaan. Het antwoord is simpel “ Nee we zitten bij Monique thuis”, of ze ook zin heeft om te komen. Daarna belt Michelle haar vriendin Susan en ook die komt.

Als een twintig minuten later de bel gaat, opent Peter de deur. En wordt verrast door een zwart harige schoonheid in een witte killer outfit die zegt “ Hi ik ben Belinda, zeg maar Bee en heb begrepen dat we niet gaan stappen vanavond maar hier gaan chillen”

Peter kijkt wat verbluft en zegt “ ja dat geloof ik ook, kom verder ze zitten allemaal in de kamer”.

Terwijl de dame voorbij loopt neemt hij haar in zich op, ze heeft een witte korte jurk aan, die strak om haar lijf zit, de voorkant is wat apart het lijkt op een blouse die gedraaid is waardoor een stukje blote buik en een mega decolleté zichtbaar is.

Bee heeft een goed figuur, wat voller dan de andere meiden, maar wel minder dan Gerda. Haar borsten zijn ook wat meer bescheiden dan die van Gerda maar zeker niet kleiner dan de c cup van Monique. Haar kont is strak te noemen in deze jurk en het is duidelijk dat ze een zwarte string draagt. Iets wat ook weer een mode dingetje schijnt te zijn, je lingerie zichtbaar te dragen onder je kleding. Ja als vader van een twee dochters die allebei wel iets met mode hebben leer je veel.

Bee haar lange haren, zitten in een soort grove knot gedraaid waarvan plukken wat wild uitsteken, en twee lange slierten langs haar gezicht vallen. Wat haar erg goed staat. Het gezicht is mooi opgemaakt, misschien iets te zwaar voor op een visite, maar zeker niet te gek voor in een club. Met mascara en smokey eyes en vuur rode lipstick. Haar outfit wordt afgemaakt door witte pumps met naaldhakken. Het blijft Peter verbazen hoe dames hier heel de dag of avond op kunnen lopen, dansen en springen.

Hij ziet het dagelijks bij Monique die soms op palen van 12 tot soms 15 centimeter rond loopt alsof ze gympen draagt.

Maar Bee wordt met een licht gejoel ontvangen, en krijgt veel complimenten over haar outfit.

Gerda merkt op “ nou meid ik mag wel gaan uitkijken, ik krijg straks nog concurrentie “

Iedereen ligt weer dubbel zeker omdat Gerda even haar decolleté nog verder accentueert door haar borsten op te tillen.

Als Susan even later binnengelaten wordt door Michelle is het feest compleet.

Susan is en blijft gewoon Susan, wederom gekleed in een sportlegging en strak sportshirt, beide van de zelfde soort stof, dit keer grijs. Haar haren als altijd in een paardenstaart en zwarte sneakers maken het af. Ze heeft enkel wat oogpotlood gebruikt en dat was het dan. Peter kent haar niet anders.

Ondertussen is het bere-gezellig, de witte wijn gaat hard en Peter en Hans hebben ook al menig biertje op. Peter gooit zijn geluid systeem wat harder aan, en rommelt wat met playlisten. En Gerda en Bee staan even later met Irma en Susan te dansen in de kamer. Hans wordt er dan door Gerda bij betrokken en ziet, tot grote hilariteit van het hele stel, dat Gerda zwaar tegen Hans staat op te twerken. Die dit met een grote glimlach in ontvangst staat te nemen. “ Hans !” Roept Michelle “ Ken je Daggeren !” Ik zie dat Hans begint te lachen, en met twee grote handen de heupen van Gerda plakt en dan in een ongelofelijk hard tempo tegen de billen van Gerda aan begint te stoten. Peter ziet Gerda haar ogen verrast open sperren want die voelt een grote bult tegen haar kont aanslaan. Haar grote borsten schommelen gevaarlijk heen en weer. Het gaat hard en onhandig en de te korte rok van Gerda schuift omhoog zodat Hans nu keihard tegen de blote billen van Gerda aanstoot. Iedereen inclusief Gerda en Hans krijgen hierdoor de slappe lach en het partijtje droog neuken stopt. Maar de toon is wel gezet.

Dan zegt een van de dames lachend “ nou die stripper voor de vrijgezellen party hoeven we ook niet meer te zoeken, we vragen gewoon Hans. “ Weer liggen de meiden in een deuk en Hans kijkt dan serieus en zegt “ wat schuift dat. Dames? “. En acht meiden liggen weer in een deuk. “ nou Hans minimaal 200 euro voor 15 minuten “ zegt Monique heel serieus. “ O maar dat is goed hoor, daar wil ik me wel voor uitkleden en in een string voor jullie gaan lopen huppelen “

“Ja dag ! Roept Bee “ wel helemaal in de blote kont hè “ “ En dan wil ik ook geen klein piemeltje zien hoor “ giechelt Irma en alle meiden schieten in de lach. “ nou dat valt wel mee hoor “ zegt Hans. “ Joh jij kan helemaal niet strippen” daagt Bee Hans dan uit. Ik zie Hans mijn kant uit kijken, en ik schudt nee. Maar ja als Hans een gekke bui heeft en een paar biertjes te veel, weet Peter wat hij kan verwachten. “ Oké “ zegt Hans die dan opstaat en naar het midden van de kamer loopt; “ DJ geef me eens wat muziek “

Alle meiden joelen en kijken gespannen naar Hans. “ Durft tie toch niet. “ zegt Bee weer bijdehand.

Peter zegt “ oké. Jij je zin maar morgen niet zeuren hè van wat heb ik nou weer gedaan“. En zet het ultieme stripnummer op, Joe Cocker met ‘ you can leave your hat on.’

En Peter is verbaasd hoe Hans ineens begint te bewegen. Alsof hij het al jaren gedaan heeft, zijn maat blijft hem verbazen.

Al gauw is Hans zijn borst ontbloot en neemt hij enige poses aan en laat zijn spieren rollen

De meiden joelen en fluiten, en zijn razend enthousiast over zijn performance. Dan schopt Hans zijn schoenen uit en draait zich dan om met zijn billen richting de meiden en laat deze schudden. Hetgeen met een “ broek uit, broek uit “ wordt begroet. Terwijl Hans met de rug naar de meiden zijn broek open maakt, dan deze razend snel voorover bukkend naar beneden trekt en eruit stapt om dan alleen in boxer gekleed zich omdraait. De meiden worden gek op de bank, gillen lachen en joelen.

Dan duikt Hans naar de grond drukt zich een paar keer op en maakt hierna dan bewegingen die niks te raden over laten.

Het enthousiasme onder zijn publiek wordt steeds groter. Dan springt Hans overeind, stapt met grote stappen richting eettafel en pakt daar een stoel en grijpt ook het dekentje mee wat over een andere stoel hangt.

Hij plaatst de stoel midden in de kamer onder luid gejoel en trekt dan Bee vanaf de bank, en zet haar op de stoel. Weer allemaal bewegingen en als een volleerd male stripper glijdt Hans over haar lichaam heen. Bee laat zich ook niet onbetuigd en laat haar handen over zijn gespierde lijf gaan. En gilt het uit van de lol. De meiden op de bank worden compleet gek, als Hans daarna de deken pakt en om zijn kont legt en daarna over het hoofd van Bee trekt waardoor zij uit het zicht is verdwenen. Dan plaatst hij zijn hand op het hoofd van Bee en maakt stotende bewegingen alsof hij haar in haar mond neemt. Terwijl hij gelijktijdig heel ondeugende blikken naar de joelende meiden trekt. Je ziet niks maar het is mega suggestief zeker als hij opeens het dekentje weg trekt en Bee met een vuurrood hoofd naar de bank kijkt. De meiden joelen en roepen weer “ slip uit slip uit “. Maar Hans slaat het dekentje om zijn kont en loopt al heup swingend op de bank af. Wederom zijn enkele dames de Sjors en krijgen een deken over hun hoofd en waarschijnlijk een dikke bobbel op hun gezicht.

Dan maakt Hans een vergissing want hij had tot op dat moment alle grijpgrage handjes kundig ontweken, maar was vergeten dat Bee nog achter hem op de stoel zat. Die ineens achter hem staat en zijn boxer van zijn kont trekt.

Nu is het feest compleet want de halfharde worst van Hans zwengelt nu in volle glorie in het zicht van alle meiden. Het gejoel verstild iets en Peter hoort één van de dames roepen “ Jezus wat een knots Hans !” En “ zoooo dat is zeker geen piemeltje “. En Peter ziet Hans nu zijn pik grijpen en bij diverse dames voor hun ogen heen en weer slingert. Maar Gerda zou Gerda niet zijn, want zodra Hans bij haar in de buurt komt pakt ze zijn pik en begint hem fanatiek te pijpen.

Een paar meiden fluiten en hij hoort Monique nu roepen “ pijpen pijpen pijpen “. Wat wordt overgenomen door de rest.

Hans die zich naar Peter toedraait en zegt “ Hè Peet, zou Goliath misschien even kunnen komen assisteren?”

Ik kijk wat onhandig maar Michelle die dan begint met roepen “ Peter Peter Peter!” Ik kijk Hans weer aan die op dat moment nog steeds goed wordt verwend door Gerda. Die daar dan ook een pijp show weggeeft die grenst aan het ongelofelijke, deze dame weet van wanten. Hans die dan opeens zijn pik uit haar mond trekt en op mij afloopt, en mij van mijn stoel aftrekt, en roept “ Dames laat je horen voor mijn onervaren vriend en zijn Goliath “

Ik sta op en begin wat klunzig te bewegen, en Hans zegt “ laat je gaan joh, het is net als salsa dansen maar alleen trek je hierbij je kleren uit.”

En op advies van Hans maak ik wat salsa basis bewegingen en trek mijn shirt en hemd uit. De dames zijn weer enthousiast terwijl Hans achter mij gaat staan. Fluistert dan “gewoon met je kont heen en weer en je pik naar voren “

Ik volg zijn advies, en hoort Hans dan heel enthousiast roepen “ En hier dames the one and only GOLIATH! “. En trekt in één ruk mijn joggingbroek broek en boxer tot op mijn enkels. De meiden joelen en schreeuwen en ik hoor een “ Woooww wat een knoeper!” en ik slinger mijn pik heen en weer die door het hele gedoe toch wat groter is dan normaal. Achter mij hoor ik Hans zeggen “ Goed zo maat, je maakt ze helemaal gek met die grote slurf van je”. Ik stap uit mijn broeken en terwijl Hans naast me komt staan en zijn handen in zijn nek legt en ook met een volledige erectie heen en weer slingerend op de meiden af loopt. Die op dat moment zitten te klappen te joelen en te fluiten. Ik kijk naar Hans en volg zijn voorbeeld. En beide staan we enkele seconden later voor de meiden. Ik sta voor Bee, Irma en Gerda en die laatste pakt vol overtuiging mijn pik en begint er aan te trekken en even later neemt ze mijn eikel in haar mond, en begint mij grandioos te pijpen. Goliath komt in recordtijd omhoog en ik hoor Gerda grommen van geilheid. Hans staat voor Monique, Christel, Michelle en Renate, en ik zie Monique nu ook die vol overgave Hans begint te pijpen. Terwijl Christel en Renate toe kijken en over het lichaam en ballen van Hans wrijven.

Mijn pik wordt ook maar groter en harder in de kundige handen en mond van Gerda. Als hij tot volle wasdom is gekomen haal ik hem weg bij Gerda en hou hem Irma voor, die een opgewonden gil slaakt, maar daarna probeert om Goliath te pijpen. Wat haar niet echt lukt, maar als ik het zelfde doe bij Bee die weer wel. En Peter is verbaasd over de kunstjes die zij met haar mond en tong kan doen. Het is zeker niet voor het eerst dat zij oraal een pik verwend. Dan gaat ook Irma zich weer ermee bemoeien. En samen trekken en spelen ze met zijn pik. Dan hoort Peter weer een joelen en kijkt naar zijn vriend Hans en is verbaasd te zien dat zijn jongste dochter Michelle op haar knieën op de bank zit, terwijl zijn maat achterlangs zijn grote knots in haar laat verdwijnen. Deze had hij zeker niet zien aankomen, ook als hij ziet dat Susan, haar lesbische vriendin haar poesje aan Michelle aanbiedt. En Renate met haar tieten speelt. Dan wordt er aan zijn arm getrokken, en ligt Gerda op haar rug op de massief eiken salontafel minirok omhoog geslagen en benen wijd en open op hem te wachten. Irma en Bee duwen hem dan daarheen en Bee pakt zijn pik vast en houdt hem voor Gerda haar poesje. En Peter houdt zich niet in en voor de tweede keer in korte tijd neemt hij Gerda. Hij ziet haar gezicht vertrekken en ondanks dat haar grote borsten in een BH zitten schudden ze op en neer mee in het ritme van zijn stoten. Door zijn ervaring van eerder weet hij dat Gerda hem goed hebben kan. En terwijl hij Gerda neukt, staat hij om de beurt te tongen met Irma en Bee.

Met twee handen grijpt Peter nu ook naar de konten van Bee en Irma. De strakke kont van Irma knedend door haar kunststof leren legging. Maar Bee heeft een redelijk korte jurk aan, en met grabbelende vingers heeft hij zo twee stevige warme blote billen in zijn hand. Hij drukt zijn middelvinger in de naad tussen haar billen en voelt het stukje stof van haar string. Belinda “ Bee” is vrij groot en haar pumps helpen ook mee, en zo lukt het om zijn vinger op het gaatje te krijgen. En probeert dan de string opzij te duwen om naar binnen te kunnen dringen, hij voelt in ieder geval dat Bee behoorlijk vochtig is tussen de benen.

Ondertussen ligt Gerda omhoog te stoten en kreunend krijgt ze haar orgasme. Peter merkt het en stopt en laat Gerda genietend bijkomen met een door goliath volledig opgevulde poes.

Dan trekt hij zich terug en richt zijn aandacht dan volledig op Bee, wat hij, vanaf moment van binnenkomst , al een ongelofelijk lekker ding vond. Zeker zoals ze gekleed is in dat heerlijke strakke jurkje. Hij draait zich om en trekt haar tegen zich aan. En even later staan ze volop te tongen, in de kamer. Hij pakt met twee handen haar heerlijke billen vast en drukt zijn middelvinger achterlangs in haar vochtig holletje. Bee kreunt het uit in zijn mond. Peter voelt ook handen die over zijn rug en armen glijden. Als hij even zijn tongzoen onderbreekt, ziet hij nu dat Hans zijn oudste dochter nu te grazen neemt. Op haar knieën, legging tot op haar dijen naar beneden gestroopt en Hans die haar heupen vasthoudt en zijn Joris naar binnen stoot. Dan vraagt Bee weer zijn volledige aandacht door werkelijk zijn hoofd te draaien en hem vol te zoenen. “ Ik ben hier hoor Peter “ zegt zij. En trekt expres haar nagels over zijn rug. Na enig heftig tongen trekt hij zijn vinger terug en tilt Bee aan haar billen op van de grond, die hierop haar armen om zijn nek plooit, waardoor Peter haar op haar rug op de bank kan leggen. Hij pakt haar benen beet en haar jurkje glijdt van haar benen naar haar heupen. Peter bukt zich en trekt haar string opzij en drukt zijn mond op haar poesje. Hetgeen met een enthousiast gilletje wordt ontvangen, en Peter begint haar heerlijk te beffen. Terwijl Irma achterlangs heerlijk met Goliath speelt, geassisteerd door Gerda die weer is bijgekomen.

Bee drukt nu fanatiek met twee handen zijn hoofd op haar kutje terwijl ze hard ligt te kreunen en even later schokkend klaar komt.

Maar Peter stopt niet met beffen, maar zorgt er nu voor dat haar poesje goed nat en glibberig wordt van zijn speeksel.

Dan komt hij overeind en trekt Bee nu met haar billen over de rand van de bank. Terwijl hij tussen haar benen zit. Bee weet wat er te gebeuren staat, zet beide pumps nu tegen de rand van de salontafel. Ze ziet hoe Peter zijn grote dikke pik in stelling brengt, en fluistert “ voorzichtig alsjeblieft, ik heb nog niet zoveel ervaring “

Peter glimlacht lief naar haar en zegt “ ontspan en geniet, en als het pijn doet zeggen “. En dan langzaam heel erg langzaam schuift Peter zijn apparaat naar binnen. Bee ligt met open mond en grote ogen gericht op haar onderbuik te kijken hoe haar lichaam wordt opgevuld met een heerlijke grote pik.

Dan kreunt ze het uit en begint te puffen, ze heeft nog nooit zo intens iets naar binnen voelen komen. Haar ervaring op dat vlak houdt op bij drie vluggertjes in een auto, en één middag wippen op een studentenkamer. Meestal bleef het bij haar bij pijpen en trekken en wat tongen. Nu heeft ze een volwassen ervaren man tussen haar benen, die ook nog eens is voorzien van de grootste pik die ze ooit heeft gezien. Die haar net al naar de hemel heeft gelikt en die nu heel voorzichtig zijn grote vlaggenmast in haar stopt. Ze is optimaal opgerekt en voelt elke ader, elke oneffenheid van deze heerlijke stamper. Als Peter halverwege is stopt hij. En kijkt naar Bee die zichtbaar niet meer weet wat haar gebeurd. Dan bukt hij zich en zoent haar teder. Likt even aan haar oorlel en fluistert dan “ ben je er klaar voor?” Bee kreunt als antwoord en Peter begint dan heel langzaam te bewegen en te stoten en laat het meisje onder zich wennen aan zo een grote indringer. En Bee geniet met volle teugen, hij voelt haar zijn stoten opvangen en Peter moet oppassen niet door te stoten, ervaring heeft hem geleerd dat de meeste vrouwen het helemaal niks vinden zo een gigantische knots. En Peter zorgt ervoor dat hij zeker nog 10 cm niet benut. Maar al na een 6 bewegingen begint Bee te kreunen “ Oh dieper dieper meer “. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd, en dan hij stoot iets verder en dieper, maar zeker niet alles. Bee die begint te grommen en kreunen, terwijl Peter in een rustig tempo haar op blijft vullen. Als Peter dan zijn duim op haar clit zet en begint te wrijven komt Bee klaar, maar Peter neukt zachtjes door en een tweede en een derde orgasme volgen elkaar in rap tempo op. Totdat Bee. “ stop stop stop “begint te kreunen en Peter stil houdt, hij voelt het ongelofelijk strak kutje knijpen en trillen. En laat het meisje nog even uit razen en trekt dan heel rustig zijn pik uit haar lichaam. Bee kijkt hem glazig aan en glimlacht wat en is eigenlijk op een hele fijne wolk aan het zweven.

Dan kijkt Peter Irma aan en drukt zijn mond op de hare en even later zijn ze aan het tongen. Als Peter haar billen begint te kneden, en de zoen even wordt onderbroken, fluistert Irma “ Niet verder gaan, ik ben ongesteld “. Peter knuffelt haar dan en zegt. “ als jij niet wil of kan dan gebeurt er ook niks”. En geeft haar weer een zoen.

Dan wordt er weer gejoeld en Peter kijkt richting Hans. Die op dat moment Gerda op getild heeft, haar heeft omgedraaid en vol haar poesje aan het uitlikken is. Peter is wederom verbaasd over het gemak waarmee hij haar optilt en vasthoudt. Hij vermoedt dat Gerda rustig richting de 80 kg gaat. Hij stapt met haar rond of het niets is.

Peter gaat naast Hans staan en Gerda heeft ineens twee grote jongens om te verwennen, waar ze ook volop mee bezig gaat.

Dan loopt Hans weer richting de bank en legt Gerda dan over de leuning van de bank.

En stapt dan weer opzij, Peter en Hans zijn beide nog niet gekomen. Iets wat Peter ontzettend knap vind van zijn maat. Zeker als hij kijkt naar de meiden waar hij mee heeft kunnen spelen. Maar voordat ze beiden iets hebben kunnen beslissen pakt Gerda beide pikken vast en begint eraan te trekken. Irma begint weer te lachen, en zegt “ Het zal Gerda van Santen weer eens niet zijn, die onverzadigbare slet. “ Hans die dan Gerda weer vast pakt en zegt

“Dus nog steeds niet genoeg?” En Gerda grijnst alleen maar.

Dan drukt hij haar op haar knieën en Gerda wil gaan pijpen maar Hans heeft andere plannen duwt haar voor over. Op handen en knieën en slaat het suède rokje op haar rug. Hij grijnst naar Michelle en zegt “ wat was het nou , ik moest daggeren ? “. En drukt dan zijn grote dikke slurf in een keer bij Gerda naar binnen en begint dan ongenadig hard Gerda te neuken. Gerda die het nu werkelijk uit schreeuwt en de meiden die beginnen weer te joelen. Het kletsen van Hans zijn buik tegen haar billen lijkt op het klappen van een flamingo danseres. Zo hard en snel is het tempo. Dan is het voor Hans klaar en trekt zijn pik uit Gerda en spuit zijn kwakken op de ronde billen van Gerda. Die het ook luid uitkreunt, blij om verlost te zijn van die knots en ongewoon harde stoten. Nog nooit van haar leven is ze zo hard genomen.

Dan beginnen de meiden “ Goliath goliath goliath “. En Peter kijkt naar de bank en Renate zegt “ Nou jij Peter! “. En dan neemt Peter zijn besluit, het is toch al te bizar voor woorden wat er vanavond is gebeurd. En neemt dan de positie in van Hans, en drukt dan zijn apparaat naar binnen. Gerda is al redelijk opgerekt door de ongelofelijk harde beurt van Hans. En ook Peter zet een behoorlijk tempo erin. En drukt dan ook nog eens zijn duim in Gerda haar aars, wat hem redelijk gemakkelijk af gaat door het vele zaad wat Hans op en tussen haar billen heeft achter gelaten.

Gerda heeft het niet meer als Peter dan besluit om twee vingers haar kont in te werken. Ze kreunt alleen nog maar. Irma is de eerste die precies ziet wat er gebeurt. En zegt dan ook “ Jezus die Gerda krijgt hem zo in haar reet “ Terwijl Peter nu vinger 3 in Gerda haar poepertje stopt, en met grote regelmaat een klodder speeksel op het gaatje spuugt

Weer joelen de meiden en dan haalt Peter zijn grote dikke knots uit haar poesje, nat en glibberig van het vele vocht wat Gerda lekt. En hij zet dan die grote knop tegen haar aarsje aan. En drukt dan zijn op knappen staande pik naar binnen. Het gaat moeilijk en Gerda puft het uit, maar dan verliest de sluitspier het en Peter glijdt dan naar binnen. Het is strak het knelt om zijn pik. En Gerda kreunt hard.

Peter houdt even stil om te wennen aan het strakke poepertje maar begint dan langzaam te stoten Gerda kreunt en Peter zijn slagen worden langer. Hans die dan assisteert door er een grote klodder speeksel op te laten vallen. En Peter haalt dan zijn pik er bijna helemaal uit en stoot dan tot z’n ballen weer terug. En dit herhaalt hij zo’n acht keer, dan komt Gerda ongelofelijk hard klaar haar sluitspier knijpt hard en dan komt ook Peter en pompt zijn zaad bij Gerda naar binnen. Hij houdt met twee handen de heerlijke kont van Gerda vast om niet om te vallen. En komt hijgend bij. Alle meiden zijn stil en kijken verbaasd en vol bewondering naar Gerda. Die haar hoofd laat hangen. Als Peter dan zijn verslappende piemel uit Gerda trekt laat zij een harde scheet. En iedereen schiet dan weer in de lach.

Peter staat op en pakt zijn kleren bij elkaar. En zegt tegen Hans “ kom op ff douchen. “

Die zijn voorbeeld volgt. En een minuut later staan ze beide in de badkamer. Peter stapt snel onder de douche. Normaal zouden er twee mensen onder kunnen staan. Maar met iemand met de afmetingen van Hans kan je dat vergeten. Peter vraagt dan aan Hans “ waar heb jij dat strippen geleerd? “ Hans begint te lachen, “ in de states vriend, ik moest iets doen om wat extra te verdienen”. Als ze even later van plek zijn gewisseld en Peter zich afdroogt, zegt hij “ volgens mij zijn we veel te ver gegaan maat. ”

Hans bromt “ it wasn’t me “

Waarop ze beide beginnen te lachen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Vrienden, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...