62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5290x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

De Instructies

Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagina hiervoor gebruiken. Hier heb ik een aantal beschrijvingen staan.

Mijn meester wil jullie graag betrekken bij sessies. Hij vond jullie reacties over het piercen en of tattoeeren namelijk erg motiverend. Reageer daarom met jullie voorstel voor een sessie en wellicht dat de meester het gaat realiseren.

Het was iets over 8 toen ik wakker werd tussen Anne en Wouter in. Vannacht had ik gevoeld hoe Wouter nog mijn borsten had gevoeld.

Nu waren we alle drie wakker en praatten we na over gister. Van het een kwam het ander, wat ervoor zorgde dat ik klaar gebeft werd door Anne, terwijl Wouter haar van achter nam en in haar klaar kwam.

Het was hierdoor een enorm lekkere en geile ochtend en dat beschreef ik ook zeker naar de meester, toen ik hem om 09:30 berichtte.

''Hmm wat goed zeg slavin. Trek je kleding van gister nu maar aan.''

Ik trok mijn kleding aan, op mijn rokje en topje zag ik wittige vlekken zitten van het zaad van gister. Ik berichtte de meester dat ik alles aan had, maar dat mijn bh nog in de auto van Bryan lag.

''Goed gedaan, dat is niet erg. Vraag aan Wouter of hij je naar het huis van Bryan wilt brengen.''

Ik stelde de vraag en Wouter knikte dat dat wel kon. Ik zei Anne gedag en liep achter Wouter aan naar hun auto.

Ik berichtte de meester toen we wegreden.

''Dat is fijn zeg, wat heeft Wouter aan?''

Wouter had snel wat aangetrokken en had daarom een hoodie en joggingbroek aan, dit stuurde ik naar de meester.

''Goed, doe je hand maar in zijn broek en trek hem onder het rijden af.''

Ik merkte dat ik het toch spannend vond om dit te doen, ondanks dat we gister heerlijke sex hadden gehad, voelde het toch gek nu Anne er niet bij was. Toch deed ik wat de meester vroeg en ging met mijn hand de broek van Wouter in. Wouter schrok even maar trok zijn mond open ''Hmmm wat ben jij toch stout Veer.''

Wouter zijn pik was al half hard, maar groeide snel bij mijn aanraking.

Tijdens het rijden trok ik er sensueel aan. Wouter kreunde en het duurde dan ook niet lang of zijn overprikkelde pik kwam klaar. Aangezien het niet lang geleden was dat hij in Anne was gekomen, kwam er weinig zaad uit. Maar toch zat mijn hand wel onder.

Ik berichtte de meester

''Goed gedaan, lik je hand af als er wat op zit en bericht me vervolgens als je bij Bryan zijn huis bent.''

Ik likte het zaad van Wouter af en het duurde niet lang of we waren bij Bryan. Ik stuurde de meester bericht.

''Mooi, bedankt Wouter met een zoen en stap uit.''

Ik leunde naar Wouter toe en we zoende elkaar intiem, het voelde gek, maar ook fijn. Ik stapte vervolgens uit en Wouter reed weg.

Ik wilde mijn mobiel pakken om de meester te appen, maar hoorde iemand mijn naam roepen. Ik keek op en zag daar Felix uitstappen. ''Hey Vera, wie is die knappe man'' lachte hij terwijl hij naar me toe liep.

Ik lachte ongemakkelijk, maar geschrokken terug en berichtte de meester wat er zojuist gebeurde.

''Haha mooi Felix is er dus ook al slavin, dat heb ik geregeld. Bericht Maud maar dat je voor de deur staat met een verrassing en dat ze moet komen open doen.''

Ik appte Maud, terwijl Felix geduldig naast me stond.

De nietsvermoedende Maud berichtte dat ze er aankwam en het duurde niet lang of de deur ging open. Daar stond Maud in haar broek en jas, ik zag meteen de schrik in haar ogen toen ze Felix zag.

Ik verontschuldigde me en zei dat de meester dit had geregeld.

Maud liet ons zenuwachtig binnen en ik berichtte de meester.

''Oke ga naar de kamer van Bryan, trek daar de kleding van Maud uit en zeg dat ze op haar rug op bed moet gaan liggen.''

We liepen naar boven toe, tijdens het lopen zag ik duidelijk de spanning in Maud haar lijf.

Eenmaal in haar kamer begon ik met tegenzin Maud uit te kleden. Ik zag hoe Felix verlekkerend naar Maud keek en zijn broek begon uit te trekken.

Aangezien Maud natuurlijk weinig kleding aan had, was ze zo naakt. Verslagen ging ze op bed liggen. Felix stapte naar voren en direct zag ik zijn enorme piemel strak vooruit staan. ''Zo Maud, wat heb ik jou gemist sinds het hotel, ik zal je weer even laten voelen wat echte mannen met je kunnen''.

Ik bericht de meester dat Maud klaar ligt.

''Heel goed, Felix weet dat die met haar mag doen wat die wilt. Jij blijft erbij beschrijft wat er gebeurd. Begin maar''

Ik vertelde Felix dat die mocht beginnen, hij gniffelde en stapte naar Maud, die direct weg keek. Felix zakte door zijn knieƫn en likte een Maud haar kutje een aantal keer. Vervolgens stond die op. ''Haha je bent gewoon al nat Maudje'' Op dat moment parkeert hij zijn enorme pik tussen Maud haar lipjes en stoot in een keer naar binnen.

Maud slaakt een gilletje en ik zie hoe haar strakke kutje om de grote pik van Felix heen klemt.

Felix begint direct te stoten en ik hoor en zie hoe Maud haar kreunen probeert te onderdrukken.

''Vraag aan Maud of er huisgenoten van Bryan thuis zijn.''

Ik stel de vraag en Maud reageert kreunend dat er 2 huisgenoten thuis zijn. Ik vertel dit tegen de meester.

''Oke mooi, ze mag haar gekreun niet inhouden, zeg dat Felix maar zijn best moet doen dat dit niet lukt.''

Ik lees op wat de meester zegt. ''Haha komt goed, ik maak haar helemaal gek'' Zegt Felix, ''Nee dat kan niet, ze weten dat Bryan aan het sporten is en dadelijk horen ze me'' Kreun Maud.

Op dat moment begint Felix echt hard te rammen in Maud, tegelijk kneed hij in haar borst en wrijft hij met zijn duim over haar clitje.

Maud kermt en kreunt het uit en ik zie hoe haar benen trillen.

Haar gekreun is hard en ik heb gewoon plaatsvervangende schaamde voor het geluid. De huisgenoten van Bryan moeten dit wel horen, denk ik bij mezelf.

Het harde geneuk gaat zo even door, wanneer Felix plots Maud haar borsten met beide handen flink vastgrijpt. Ik zie zijn billen samentrekken en hoor hem kreunen. Met drie harde stoten komt hij vervolgens klaar. Hij trekt zijn pik uit Maud haar kutje, welke ligt blijft openstaan. Ik bericht de meester terwijl ik Felix hoor zeggen ''Wat ben jij toch ongelofelijk lekker geile chick''

''Hmm mooi gedaan door Felix, vertel maar hardop dat Felix de vaste bull van Maud en Bryan is geworden. Dit betekend dat hij regelmatig door mij zal worden uitgenodigd om Maud goed te nemen''

Ik lees voor wat de meester stuurt. ''Hmm dat hoopte ik al, we gaan lekker van elkaar genieten Maudje'' Zegt Felix. Maud reageert met alleen een negatieve zucht.

''Loop nu naar Maud toe, maak een foto van Maud haar met zaad gevulde kutje en stuur dit met mijn tekst over de nieuwe bull naar Bryan.''

Ik doe wat de meester vraagt en maak ongemakkelijk de foto en stuur dit naar Bryan toe met de tekst van de meester.

''Laat Maud nu weer haar broek en jas aantrekken en bedank Felix.''

Maud begint haar kleding aan te trekken. Felix geeft haar een zoen en loopt langs mij ''Ik hoop dat ik jou binnenkort ook eens mag laten voelen wat echte sex is.'' Fluistert hij naar me. Dan verlaat hij de kamer en het huis weer.

''Ooh Veer dit voelt zo slecht zonder Bryan erbij, maar zijn pik is zo waanzinnig. Ik voel al zijn zaad in mijn string lopen, ik schaam me kapot, Bryan gaat dit echt zo niet leuk vinden en ik vind het ook echt niet fijn dat hij nu bull is, ik wil gewoon alleen Bryan''

Ik probeer Maud gerust te stellen en uit te leggen dat ik het ook lastig voor ze vind, maar dat we beter niet tegen de meester in kunnen gaan.

Ik leg de meester haar gevoelens uit

''Hmm ik begrijp het goed van Maud, maar dit hoort er bij als sub stel. Haar relatie met Bryan is de enige waarbij ze sex vanuit liefde zal hebben, dat moet ze onthouden.

Nu gaan jullie weer naar huis toe. Het zal wat ongemakkelijk zijn zo met zaadkleding in het ov, maar ja dat is niet mijn probleem.''

Ik las het berichtje voor en we vonden het inderdaad ongemakkelijk om zo met vieze kleding het ov in te moeten. Voor Maud was het nog anders aangezien zij enkel een jas als bovenkleding had.

Ik wilde reageren naar de meester toen we nog een bericht kregen.

''Ik moet voor mijn werk ongeveer een maand naar het buitenland waar ik een project moet draaien. Door het grote tijdsverschil en mijn opdracht zal opdrachten geven even wat lastiger zijn. Maar, wees niet getreurd, na de maand gaan we natuurlijk gewoon door. Verder heb ik wel een aantal opdrachten voor jullie gepland staan zodat jullie je niet hoeven te vervelen. Ik zal je vanavond per instructies voor de komende tijd sturen. Je hoort van me''

We waren beide best wel verbaasd over het bericht van de meester, moet ik eerlijk bekennen. We merkte dat we het toch wel zouden missen, maar hadden er vertrouwen in dat we ondertussen vast genoeg konden doen.

We begonnen dus aan onze ongemakkelijke reis naar huis, wachtend op de instructies van de meester.

De dag duurde best lang aangezien ik toch ergens benieuwd maar ook zenuwachtig was wat de instructies van de meester waren.

Rond 19:00 was het dan zo ver en kreeg ik bericht van de meester:

''Goedenavond slaven, ik zal morgen voor ongeveer een maand naar het buitenland vertrekken. Dit betekend dat, zoals ik al beschreef, sessies geven lastig is ivm het tijdsverschil. Daarom voor jullie voor de komende maand de volgende instructies.

- Aanstaande vrijdag heb ik voor Slavin Vera, Slavin Maud en Slavin Laura een afspraak gemaakt bij de piercingshop waar ik het adres nog van zal sturen. De medewerker daar heeft van mij al instructies gekregen. Ik vond het idee van een van jullie lezers namelijk dusdanig goed, dat ik besloten heb jullie te laten piercen. Waar en wat, komen jullie wel achter zodra de piercer begint.

Ik heb besloten om Bryan niet te laten piercen, dit past niet bij de uitstraling die ik van hem wens. Weigeren van de piercing, zal resulteren in een zeer zware straf, welke een stuk minder prettig is...

- Jullie zullen gedurende de maand van afwezigheid geen van 4en ondergoed dragen. Dit betekend geen bh's en geen strings en boxers. Het maakt me niet uit of dit wel of niet praktisch is met jullie kleding, dit betekend dus ook niet naar jullie werk en ook niet met sporten (je leest het goed, dus ook geen sportbh).

- Jullie zullen geen sex hebben, niet aan intieme delen zitten van jezelf of iemand anders en niet pijpen of beffen. Dit betekend dat jullie gedurende mijn afwezigheid geen seksuele handelingen mogen hebben. Dan zijn jullie extra hongerig als ik er weer ben.

- Wanneer jullie in het huis van de slavinnen zijn en er zijn of komen geen gasten. Zullen jullie vanaf 18:00 volledig naakt zijn. Dus vanaf de avond is het alle kleding uit.

- Het is mogelijk dat ik wat van me laat horen, maar reken hier niet op.

- Zodra ik terug ben, bericht ik jullie hier over.

Tot snel slavinnen''

Ik las het bericht aan iedereen voor, ook aan de chagrijnige Bryan (hij was nog steeds bozig na het horen en zien van Maud en Felix en het feit dat hij Bull was). Iedereen was ligt in shock door de opdrachten. We zouden de meester wel missen, maar zo te zien zeker niet vergeten. Deze instructies hadden erg veel effect.

Maar waar we nog het meest van schrokken, was de afspraak voor piercings, we waren hier enorm zenuwachtig voor, want we kenden de meester intussen goed.

Wat zou hij voor ons geregeld hebben?

We zouden er snel achter komen...

*Hou mijn pagina in de gaten voor alles wat er na de terugkomst van de meester weer zal gebeuren, de volgende versie staat namelijk al weer klaar!
Trefwoorden bij dit verhaal: Bull, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Slavin, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Eerste Keer...Door: BFSM
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Eerste Keer, Meesteres,
"Het was al jaren lang een droom en verlangen om een sub te zijn voor een echte meesteres. Mijn partner staat wel open voor bdsm maar houdt het liever vanilla. Natuurlijk praten we erover en doet ze wel haar best om me toch enige voldoening te..."
22-04
8.7
De FeestavondDoor: Rebeljochem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
" Hierbij een kort verhaal wat ik op verzoek van een vriendin geschreven heb. Ik kreeg de opdracht rond een uur of 1500 en moest hem afhebben voor we naar het feest zouden gaan. Ik zou haar ophalen om 1830 dus het was even doorschrijven ... Vandaar ..."
22-04
8.1
Hete Zomer - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Neef, Nicht, Openbaar, Slikken, Squirten, Trilei,
"Met de vakantie die nu wel heel dichtbij kwam voor Carmen, wilde ze haar neef graag nog zien. Voor Ben was dit precies hetzelfde. Het was eigenlijk de bedoeling geweest om al vroeg na het eten naar de film te gaan en dan daarna nog naar hem thuis te ..."
21-04
9.1
EmilyDoor: Angela
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Slavin, Sm,
"Emily was al vroeg gefascineerd door de duistere kanten van haar verlangens. Als een bloem die gedijt in de schaduw, bloeiden haar diepste fantasie n in stilte en geheimhouding. Opgegroeid in een nette omgeving, voelde ze de last van hoge verwachtin..."
21-04
7.9
Kort, Krachtig &... - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fetisj,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
19-04
7.4
Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.5
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
9.0
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.6
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.8
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.6
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.3