63.206 Gratis Sexverhalen
Tim
Tim
Het prikkelen van erotische fantasieën; dat is kortweg mijn doel van de geschreven verhalen.
Opbouwend, stout, soms extreem maar hopelijk ook herkenbaar.
Sinds kort ben ik begonnen met verhalenreeksen waarbij één dame of man een avontuur beleeft.

Reacties, suggesties en vragen zijn steeds welkom.
Hoogste Cijfer: Evy - 2: Kamer 69
Meest Gelezen: Fien En De Turnles - 1
Aantal Verhalen: 40
Geplaatste Reacties: 2
E-Mail Adres: tim_brabant@outlook.com
ALLE VERHALEN VAN Tim
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Petra - 4: Een Extra NachtmerrieDoor: Tim
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Assistente, Chantage, Onderdanig, Trio,
" Geniet van je weekend h , zei Nancy me terwijl ik haar passeerde. Zal ik zeker doen , antwoordde ik haar met een big smile. Het was nu al twee weken op rij dat ik geen speciale overuren moest kloppen. Karel was vorige week op vakantie en moest d..."
21-03-24
8.8
Petra - 3: Overuren KloppenDoor: Tim
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Strippen, Vingeren,
"Vrijdagavond 18u. Terwijl al mijn collega s naar huis waren vertrokken, stapte ik het kantoor van Karel binnen. Karel zat nog in een call maar nadat we vorige week een extra afspraak hadden gemaakt met een goede minnares dient altijd volledig naa..."
18-03-24
8.9
Petra - 2: Mijn Eerste ArtikelDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pijpen, Spanking,
"Disclaimer dit verhaal bevat elementen zoals dwang, pijn en andere elementen die als extreem beschouwd kunnen worden. De lezer dient te beseffen dat het verhaal puur fictief is. Vervolg op Petra 1 de nieuwe job Het was maandago..."
11-03-24
8.8
Cindy - 23: Liedje Van Een SletDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, String, Vernederen,
"Cindy werd meteen bepoteld door 4 paar handen en probeerde in een reflex zichzelf te beschermen door haar benen te sluiten en op te trekken. Die reactie werkte natuurlijk als een rode lap op een stier. Ruw werd Cindy nu vastgepakt bij de polsen en de..."
08-03-24
7.4
Petra - 1: De Nieuwe JobDoor: Tim
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Sollicitatie,
"Netjes gekleed stapte ik de vergaderzaal binnen. Eindelijk had ik de kans gekregen om te solliciteren voor een job als journalist bij een kwaliteitskrant. De dagen van enkel horoscopen te schrijven voor de Flair was ik uiteraard al langer beu maar de..."
07-03-24
8.7
Joke, Het Ff FestivalDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Festival, Pijpen, Rape, Verkracht,
" Disclaimer het onderstaand verhaal bevat seksuele handelingen die als zeer extreem gezien kunnen worden. De lezer dient te beseffen dat het verhaal puur fantasie is. Dat meen je niet Heb je dat echt gedaan , reageerde ik verbaasd..."
29-01-24
8.7
Evy - 2: Kamer 69Door: Tim
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Neuken, Orgasme, Vingeren,
"Met knikkende knie n liep Evy de gang van een hoop hotelkamers in. Met de keycard in de ene hand en haar tasje in de andere, stond ze luttele seconden later voor de deur van kamer 69. Ze kon eigenlijk nog altijd niet geloven dat ze de keycard en slip..."
18-10-23
9.3
Evy - 1: De Oude ManDoor: Tim
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Jong En Oud, Orgasme, Slipje,
"Languit lag ze nu op haar buik, poedelnaakt. Vanmorgen zou iedereen haar gek verklaard hebben maar Evy stond nu op het punt om zich over te geven aan de seksuele verlangens van een man die 30 jaar ouder was dan haar. Het begon allemaal een ..."
16-10-23
8.8
Cindy - 22: Primeur Voor De ChefDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Voyeurisme,
"Terwijl twee mannen haar stevig bij haar bovenbenen hadden vastgepakt, had een derde man Cindy omarmd ter hoogte van haar schouders. Ze werd opgetild en onder luid gejuich en gefluit, werd ze nu richting een tafel, die in het midden van de zaal stond..."
15-10-23
8.5
Cindy - 21: Bij Team Alfa En EchoDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Met Familie, Slet, Sletje, String, Strippen,
"De chef had zich omgedraaid en wandelde nu richting de drie verschillende eenheden. Cindy, met de handen in de nek en in lichte spreidstand, keek nu alleen toe hoe al de eenheden hun opbouwwerken aan het afronden waren. Ok, mannen, riep de chef plo..."
20-08-23
8.4
Fien En De Turnles - 2Door: Fien
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Oraal, Orgasme,
"Hij keek even verbaasd naar ons maar mijn witte hakjes verraade eigenlijk meteen dat ik de aanzet had gegeven. Meneer Maes keek wat angstig voor zich uit. Dit kon hem wel eens zijn job kosten. Dat is hier wel een heel speciale turnles h , lachte m..."
15-08-23
8.9
Fien En De Turnles - 1Door: Fien
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Turnen,
"Al sinds de eerste les lichamelijke opvoeding fantaseerde ik over hem. Hij was nog maar pas begonnen als leerkracht LO en dus viel het leeftijdsverschil wel behoorlijk mee. Tijdens de lessen probeerde ik subtiel tekens te geven af en toe trok ik mij..."
14-08-23
8.7
Cindy - 20: Voorgesteld Als CadetDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Hoer, Prostitutie,
"De zenuwen gierden nu door de keel van Cindy. Ze volgde de chef op de voet terwijl ze de voetstappen van Yusuf en Mohammed achter zich hoorde. De tijd dat ze zich afvroeg waar ze in godsnaam aan begonnen was, lag natuurlijk al lang in het verleden. Z..."
14-08-23
8.0
Cindy - 19: In De Houding Voor De ChefDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In het park had Cindy plaatsgenomen op een bankje. Het feit dat ze niet meer verrast kon worden door die vervelende schelp tegen haar achterste gaatje, zorgde toch voor de nodige opluchting. Een avond en een slapeloze nacht meer was er nie..."
05-08-23
8.4
Cindy - 18: Kelly Gaf Het Laatste ZetjeDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Terwijl Cindy nog lichtjes aan het hijgen was, kwam Kelly nu vlak voor haar staan en keek strak en diep in Cindy s ogen. Geen woord werd er gezegd en toch wisten Yusuf en Mohammed perfect welke boodschap er in het oogcontact tussen beide dames werd g..."
01-08-23
8.0
Cindy - 17: De KuisheidsgordelDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kuisheidsgordel, Vingeren,
"Vliegensvlug haalde ze haar hand uit haar broek en ging ze terug zitten met de benen over elkaar. Licht verbaasd keek ze toen ze zag wie de ruimte binnen kwam gewandeld. Het was Yusuf, de man waarmee ze nog geen maand geleden een trio mee had en waar..."
29-07-23
8.2
Cindy - 16: De Alfaman En De WensenDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kuisheidsgordel,
"24 uren later stond ze weer in dezelfde kamer van Villa Valentina waar Kelly haar had achtergelaten. Deze keer zat niet Kelly maar Mohammed tegenover haar. Kunt u me wat meer vertellen over zo n feestje , vroeg Cindy. De vraag toverde een brede gli..."
10-07-23
7.5
Cindy - 15: Een Nieuw Inzicht Door AnDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Chantage, Hoer, Prostitutie, Publiek, Trio, Vernederen, Vreemdgaan, Webcam,
"Druppels water gleden van Cindy s gezicht toen ze na een lange tijd de kraan van de douche had dichtgedraaid. Na een ganse nacht piekeren kon ze een frisse douche wel gebruiken. Alsof het hele gebeuren gisteren nog niet zwaar genoeg was, had ze giste..."
06-07-23
7.8
Cindy - 14: In De Val GelopenDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Escort, Gangbang,
" Heel goed gedaan, meid, zei Kelly, je kwam echt heel geloofwaardig over. Bij Cindy kon er nu een nieuwe lach af en terwijl ze jij ook tegen Kelly zei, wandelde ze naar de kapstok waar haar kleren nog ophingen. Ze wilde haar bloes terug aantrekk..."
04-07-23
7.8
Cindy - 13: Onder Controle Van Een SeksvoogdDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Kort
" Goed, jonge dame, ik ga samen met jou het contract overlopen. Het is best wel ingrijpend dus het is belangrijk dat je de zaken goed begrijpt alvorens je tekent. Ok Cindy knikte en nam een exemplaar van meneer Willems aan. De eerste pagina ging voo..."
03-07-23
7.8
Cindy - 12: Kelly's Wil Is WetDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Nymfomanie, Strippen,
"In Cindy s hoofd was alles al geregeld en dus kon ze terug volop ontspannen en genieten van het leven. En dat mocht ook Jef ondervinden op vrijdagavond midden tijdens de film in de bioscoop, wreef Cindy plots over Jef s rechterbeen en fluisterde ze ..."
01-07-23
8.1
Cindy - 11: Zoeken Naar Een UitwegDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie,
"Er was echt maar een persoon bij wie ze raad kon vragen en dus ging ze de dag erop meteen naar Villa Valentina en vroeg daar naar Kelly. Om wat privacy te hebben, stapten ze even in een klein kantoortje binnen. Cindy deed meteen haar verhaal en vroeg..."
29-06-23
8.5
Cindy - 10: Opgeëist Door YusufDoor: Tim
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating,
"Cindy staarde voor zich uit terwijl ze naast Jef in de auto zat. Veel hadden ze niet meer tegen elkaar gezegd omdat Jef vrij gehaast was. Hij zette haar thuis af en merkte niet dat Cindy compleet verward uitstapte. Een namiddag die ze nooit meer zou ..."
23-06-23
8.3
Cindy - 9: De Blanke Slavin Van MohammedDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slavin, Strippen, Vernederen,
"Aandachtig had Cindy naar het verhaal geluisterd en ze was er lijkbleek van geworden. Ze zat zo goed als in dezelfde situatie als Kelly. Het enige verschil was dat zij dit nu allemaal al wist. Wat heb je uiteindelijk beslist , vroeg Cindy. Kelly ha..."
20-06-23
8.0
Cindy - 8: Ontsnappen Is ZinloosDoor: Tim
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Slavin, String, Vastgebonden,
" Maar dat kan allemaal niet zomaar , reageerde Cindy nu met een nieuwe blik van ongeloof. Ik had precies dezelfde reactie, vervolgde Kelly haar verhaal, in de brief stond ook dat als ik niet akkoord was, ik een afspraak kon maken met de juridisch..."
18-06-23
8.0
Cindy - 7: Het Vreemde GesprekDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Meteen stond ze oog in oog met Jef die zich al half aangekleed had. De rest van de kamer was leeg het leek erop dat Yusuf verdwenen was. Jef keek haar al lachend aan wel, nog niet genoeg gehad, schatje . Haar heel lichaam schreeuwde van nee maar ..."
16-06-23
8.1
Cindy - 6: Genomen Door Vriendje En WildvreemdeDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Neuken, Trio,
"En voor ze het goed en wel besefte, lag Cindy op haar buik op het bed in de kamer met de handen gebonden op haar rug en haar gezicht in een kussen. Ze hoorde op de achtergrond het geluid van ritsen van een jeansbroek die naar beneden werden getrokken..."
14-06-23
8.6
Cindy - 5: Het Intens OrgasmeDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Klaarkomen, Oraal, Orgasme, Trio,
"Topless zat ze nu tussen twee mannen maar dat deerde Cindy niet echt. Ze was best trots op haar borsten. Met een mooie D cup waren ze iets groter dan gemiddeld en bovendien staken ze mooi naar voren. Ook Yusuf was best onder de indruk en het deed Cin..."
12-06-23
9.0
Cindy - 4: Het IncheckenDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Sexspeeltjes, Sextoys, Trio,
"Cindy haalde even diep adem, stapte uit de wagen en stapte meteen naar Jef. Stevig nam ze hem vast en begon nu met haar vriendje te tongzoenen. En alsof ze nog niet geil genoeg stond, kreeg ze nog een extra portie opwinding erbij toen ze plots twee h..."
11-06-23
8.8
Cindy - 3: De OntmoetingDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parkeerplaats, Trio,
"Zaterdag, 15u50. Jef reed de parking op van Villa Valentina. Het was al even stil geworden in de wagen. Bij Cindy begon de spanning al langzaam toe te nemen terwijl Jef eigenlijk zijn ontspannen zelf bleef. De parking was vrij leeg en dus kon Jef een..."
10-06-23
8.8
Cindy - 2: Een Spannend RitjeDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Zaterdag, 14u30. De zenuwen gierden door de keel van Cindy toen ze net de douche was ingestapt. Haar outfit voor straks had ze al op bed klaar gelegd en ook het scheren was al achter de rug. Cindy probeerde zich zo goed als mogelijk te ontspannen. In..."
06-06-23
8.6
Cindy - 1: Het VerlangenDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Hakken, Jurk, Oraal, Trio, Verlangen,
"Ze was net 20 geworden toen Cindy een mooie brunette de moed had gevonden om het idee van een trio voor te leggen aan haar vriendje Jef. Over haar seksleven had Cindy zeker niet te klagen maar in tegenstelling tot Jef had ze meer nood om te exper..."
05-06-23
8.8
Mijn Schuld TerugverdienenDoor: Tim
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Gay, Kleedkamer, Sm,
"Pets, pets... het geluid van billenklets weerklonk stevig in de kamer. Voorovergebogen met broek en boxer naar beneden ontving ik de nodige billenkoek van mijn Meester. En eigenlijk wist ik al op voorrand dat ik deze ging krijgen. Nog maar sinds kort..."
02-02-21
7.9
Een Stapje Verder - 2Door: Tim
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hotel, Slet, Sletje, Sm, Werk,
"Met licht trillende benen stapte ik van de bus. Die was net gestopt bij de halte die het dichtste bij het adres lag dat ik vorige week van Henk had gekregen. Ik had ongeveer hetzelfde gevoel als bij de eerste ontmoeting met mijn Meester een onzeker ..."
15-07-20
8.7
Een Stapje Verder - 1Door: Tim
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Meester, Pijpen,
" Oh ja, Meester ontsnapte uit mijn mond toen mijn kontgaatje opnieuw een stevige stoot van mijn Meester te verwerken kreeg. En natuurlijk meteen gevolgd door een stevige tik op mijn rechterbil. Zwijgen jij, slet gromde Hij. Het was iets wat ik ma..."
30-01-19
8.3
VerjaardagsfeestjeDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Pijpen, Sm, Verjaardag,
"Met 4 waren we Theo, Marc, Danny en mezelf, Freddy. Een hechte vriendengroep die was ontstaan na een aantal ontmoetingen in een nachtclub. Terwijl Theo en Marc de nodige ervaring hadden met beide geslachten, waren Danny en ik gay. In de nachtclub gi..."
22-11-18
7.8
Hoe Hij Me Volledig (in) NamDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Meester, Ontmaagd, Ontmaagding, Sm,
"Het was ondertussen twee maanden geleden dat ik Hem voor het eerst had ontmoet. Elke zaterdag ging ik bij Hem langs en telkens werd ik naar huis gestuurd met een nieuwe ervaring. Dat zou vandaag niet anders zijn. Ik kwam opnieuw aan bij zijn appartem..."
26-08-18
8.7
Zijn Wil Is WetDoor: Tim
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meester, Pijpen, Slaaf, Sm, Vernederen,
"Ik bekeek me zelf in de spiegel van de badkamer. Goh, ik hoop dat dit goed genoeg is voor Hem, zei ik tegen mezelf. Ik had me net geschoren waarbij de aandacht vooral lag rond de schaamstreek. Alle haar op de ballen en rond de penis had ik vakkundig ..."
17-03-18
8.8
Kennismaking Met Hem - 2Door: Tim
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meester, Slaaf, Sm, Submission, Vastgebonden, Vernederen,
"Dit had ik helemaal niet zien aankomen. Ik dacht dat de eerste date met Hem eerder een kennismaking zou zijn en dat ik nog de kans zou krijgen om na te denken. Kleed je uit, slet zei Hij opnieuw op een iets dwingendere toon. Ik had me nog no..."
09-02-18
8.4
Kennismaking Met Hem - 1Door: Tim
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Ontmaagd, Ontmaagding, Sm, Submission,
"Het was allemaal gestart met het plaatsen van een advertentie waarin ik, een jonge slanke man van 21 jaar, meldde op zoek te zijn naar een eerste ervaring in sm. Ik was hetero en dus in de eerste plaats op zoek naar een Meesteres. Uiteraard zijn deze..."
02-02-18
8.0