62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 29-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 7361x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Citytrip - 5
De rest van de zaterdag voelde ik het kooitje duidelijk zitten, het was een beetje wennen aan het gevoel maar niet echt vervelend zolang ik maar geen erectie kreeg.

Chantal daar en tegen liep ontzettend vrolijk door het huis, de vakantie en ik denk bezoek van Martin hadden haar goedgedaan.

Ik gok vooral het laatste maar heb er niet naar gevraagd.

Omdat Chantal drukke baan heeft doe ik altijd grootste deel van het huishouden. Zo ook nu. Chantal lag lekker in een lang T-shirt op de bank in een boek gedoken. Het gouden enkel kettinkje blinkt duidelijk om haar enkel en ik zag het sleuteltje op haar wreef rusten.

Waar ben ik aan begonnen twijfelde ik even want als zij aan het werk was las ik vaak opwindende verhalen en keek ik filmpjes...

Mijn gsm piepte ik keek erop en het was 1 van mijn maten met een tietenfoto zoals we er zoveel doorstuurde naar elkaar incl. de nodige filmpjes en grappen.

Wie is dat? Vroeg Chantal,...
Mark, antwoorde ik, (Mark is een oude vriend van mij waar ik veel mee bel en app).
Ow vunzigheid zeker? antwoorde ze
Ja tieten zei ik.
Pfff helemaal geobsedeerd jullie mannen was haar reactie.

Ik kreeg een idee, laat je borsten eens zien, dan stuur ik er een foto van naar Mark.

Nee joh was haar reactie jawel zonder je hoofd erbij dan heeft hij niks door. Maar weten wij dat hij ze heeft gezien.

ja dat vind ik dan wel weer leuk en ze trok haar shirt omhoog en ik klikte snel een foto. En liet hem zien kijk alleen borsten en buik. Oké prima antwoorde Chantal ik kopieerde hem naar de app en tikte erbij… ik heb liever deze……

Ook niks mis mee antwoorde hij, ik las het voor aan Chantal en ze voelde zich zichtbaar gevleid...

Het volgende appje schrok ik van en liep naar de keuken om uit het zicht te kunnen antwoorden. Hey maat is dat Chantal of zo ik zie net zo’n bank en vloerkleed als jullie hebben!?

ik dacht even wat te antwoorden maar stuurde toen ja klopt maar mondje dicht anders stuur ik nooit meer iets, ik mocht foto sturen maar je mocht niet weten dan zij het is…

Goed maat en geile tieten hoor! antwoorde hij nog. Ik wiste snel het gesprek
Wat ben je allemaal aan doen joh? klonk het uit de kamer.
Ik antwoorde koffiezetten en Mark antwoorden hij zei geile tieten en ging effe rukken. Echt waar joh vroeg Chantal verbaasd zou hij dat ook doen als hij wist dan ik het was. Juist dan denk ik antwoorde ik naar waarheid... Ze moest eens weten.

Ik moet zo weg veranderde ik het onderwerp
ow ja wat ophalen toch?

Ik had een werkbank gekocht via marktplaats en ging hem samen met mijn buurman Erwin ophalen op een half uurtje rijden hier vandaan.

In mijn eentje is hij niet te tillen en Erwin is een fitte gast van eind 20 dus dat komt wel goed.

Ik liep snel naar boven om even oude trui aan te trekken en riep ik leg meteen even jouw kleren klaar want ik wilde natuurlijk wel lol van mijn aankopen en onze deal natuurlijk in loop ten slotte opgesloten dus zij draagt wat ik wil.

Ik pikte de Erwin op hij had een verbleekte jeans aan en een strak T-shirt. Maar ja hij kon dat hebben ik met mijn kleine buikje liep voor gek als ik dat deed. We waren er zo en gelukkig de werkbank was in goede staat dus in mijn nopjes reed ik weer terug naar huis.

In de garage had ik al ruimte gemaakt dus we schoven hem zo op zijn plaats… effe bakkie doen?
We liepen naar binnen en Chantal had zich keurig aan mijn outfit gehouden zag ik. Jurkje tot net halverwege haar bovenbeen, het rok gedeelte was van stof met sierknopen het bovenstuk was van een doorzichtige stof en daaronder had ze een kwart bh aan en verder een paar glimmende zwarte hoge hakken en uit heet zicht ook ongetwijfeld de zwarte bijpassende string. Ik zag mark even bewonderend en verbaasd haar bekijken maar tegelijk ook haar blik gaan over de gespierde buik en borstspieren dwalen van Erwin.

Ze ging naast hem zitten en ze hadden genoeg te kletsen merkte ik ze sloeg haar benen over elkaar en ik zag dat er nu wel heel veel bovenbeen zichtbaar was. Ik weet niet of Erwin het ook zag maar dacht ach laat ze maar een beetje plagen.

Ik bood ze nog een bakkie aan, vroeg aan Chantal geef jij zo nog iets als bedankje aan Erwin? en verkondigde drink rustig op hoor maar ik ga vast mijn garage opruimen en de werkbank inruimen, ik hou daarvan het geeft mij een soort van Zen gevoel als mijn gereedschap allemaal mooi op zijn plek ligt en hangt.

Is goed schatje antwoorde Chantal en ik verliet de kamer. Ik vergat de tijd helemaal en bedacht ik sterf van de dorst en ging naar binnen toen ik om de hoek v.d. keuken keek Zag ik Chantal schrijlings op de schoot van Erwin zitten, haar jurk was omhooggeschoven en ik zag zijn grote handen op haar billen.

Prima bedankje bedacht ik, precies wat ik wilde en is een keer iets anders als een sixpack bier, en ik weet hoe leuk ze Erwin vindt dus laat ze maar lekker genieten, trouwens zo lekker in de buurt is alleen maar handig als ik mijn vrouw wil laten genieten en of verrassen met een lekkere vent.

Zijn shirt was ook omhoog en ik zag hoe Chantal met haar vingers de lijnen van zijn sixpack volgden.
Erwin schrok toen ik het koffieapparaat activeerde en wilde opstaan maar Chantal stelde hem gerust niks aan de hand hoor, we mogen doen wat we willen maar we kunnen naar boven gaan als je dat fijner vindt. Erwin stemde daarmee in. En ze verdwenen uit het zicht. Ik dacht laat ze maar ik vermaak mij nog wel even in de schuur.

Ik was helemaal in mijn element en vergat de tijd. Tot ik opschrok van geluid van de schuttingdeur ik keek wie er was en ja hoor m’n schoonma. Die komt altijd te pas en te onpas als ze zich verveelt. Ik begroette haar en ze vroeg waar is Chantal? Ik antwoorde die is boven naar alle waarheid en bood haar koffie aan. Ja lekker. Buiten of binnen vroeg ik, nou graag binnen buiten vind ik de wind nogal fris.

Zonder na te denken stapten we naar binnen en toen bedacht ik kut Chantal is boven maar het was al te laat ze zat op de bank en ik hoorde duidelijk het gekreun van hun beiden.

Ze keek mij vragend aan maar ik deed net of er niks aan de hand was en praatte over koekjes en kalfjes. Ik zag dat schoonma stik nieuwsgierig was wat er gebeurde maar ik hield mij dom. Het geluid zwol aan en stierf toen uit. Ik denk dat ze nu een orgasme hadden gehad en klaar waren.

Nog wat drinken? ja doe maar wijn dat kan ik wel gebruiken antwoorde schoonma, net toen ik de kamer in kwam zag ik Erwin binnen komen en ik bedankte hem voor de hulp vanmiddag hij grijnsde graag gedaan zij nog even doei tegen schoonma en verdween.

Niet veel later kwam Chantal naar beneden en ze schrok zich kapot toen ze haar ma zag en verklaarde Erwin kwam even klussen boven. Ja ja dat hoorde ik antwoorde haar moeder nog steeds beetje overdonderd van deze situatie.

Mooie enkelketting heb je is die nieuw? vroeg ze om maar iets kunnen zeggen. Ja gehad mooi he, ow een sleuteltje eraan staat dat ergens symbool voor, nee hoor lachte Chantal en zei laat eens zien, ik knoopte wat verlegen mijn jeans los en liet mijn kooi zien met grote ogen keek m’n schoonma. Wtf is dat joh reageerde ze verbaasd
Ik ben de baas ze Chantal, ik verduidelijkte het was mijn eigen wens en om je dochter het genot te geven wat ze verdient is er meer nodig dan alleen ik.

Jij zo je ook eens moeten laten kleden door hem reageerde Chantal naar haar moeder, dat zou je ook meer aandacht opleveren dan nu. ( Ze was al tijdje gescheiden en op een paar kortstondige vriendjes niet veel actie in haar leven).

Ow is dit niet goed dan, ik keek ze had een groene jurk aan tot over de knie met knopen over de hele lengte die uiteraard allemaal dicht waren op de bovenste na. Verder een zwarte panty en enkellaarsjes.

Doe je Magic zei Chantal tegen mij en ik knoopte 2 extra knoopjes boven los zodat een mooi stukje huid zichtbaar was en als je dichtbij stond was de aanzet van haar borsten te zien.

Ook aan onderzijde knoopte ik er een paar los tot stuk boven haar knie. Ik zij sla je benen eens over elkaar toen ze dat deed wilde ze haar jurk dichtvouwen ik hield haar tegen. En zei wacht even, ik maakte foto en liet die zien. Verbaasd keek ze. Wow ik zie er zo best lekker uit… ja toch beaamde ik.
Voortaan draag je hem zo gebood Chantal.

Oké maar ik laat jullie nu met rust want ik moet dit even allemaal verwerken en ze doelde daar mee natuurlijk op Chantal met de buurmand en ik met mijn kooitje.

Chantal verzuchtte toen ze weg was, wat een slechte timing had die zeg. Hoe was Erwin vroeg ik en ze glimlachte ik heb het netjes opgenomen hoor in verschillende filmpjes ik zal ze nu doorsturen en dan duik ik effe snel onder de douche. Want hij wilde over mij heen spuiten en nu plak ik aan alle kanten. Ze trok haar shirt omhoog en ik zag inderdaad allemaal slakkensporen op haar borsten en buik.

Als je maar genoten hebt zei ik. Dat zeker lieverd na ga ik hoor en ze liep weg terwijl ze nog even plagend haar shirt omhoogtrok om haar kont te showen terwijl ze wegliep.

Ik opende de appjes en zag filmpjes van een pik tussen haar borsten, in haar mond terwijl een hand haar zover mogelijk erover trok. Ander filmpjes op zijn hondjes en daar ging Erwin flink te keer hoorde ik. Aan het einde gooide hij haar weer op haar rug en trok zichzelf klaar terwijl zij zich klaarvingerde.
Ik sloeg de filmpjes op in mijn cloud.

Na half uurtje was Chantal weer beneden in hetzelfde jurkje. Op zich logisch want heel lang heeft ze die niet aangehad bedacht ik.

Ik kuste haar teder en fluisterde ik heb nu wel verdiend om klaar te komen toch? Ja hoor en ze klikte vreugde het kooitje los en ik wilde meteen haar vastpakken maar ze weerde mij af en zei geef je gsm is.

Ik ontgrendelde hem en ze rommelde er wat op, de tv sprong aan en ik zag dat ze de foto van haar moeder erop deelde die ik had gemaakt.
Trek je hier maar op af. Mijn schoonma is niet lelijk maar ook niet echt super geil of zo om te zien vooral niet vergeleken met Chantal, hoewel ik moet toegeven dat de open geknoopte jurk wel iets heel sexy’s had of was het omdat ik zo geil was dat ik alles opwindend vind?
Ik pakte mijn harde pik en terwijl ik naar mijn schoonma gluurde fluisterde Chantal jaa goedzo trek je maar af op mijn moeder viespeuk, denk maar hoe je over dat 65-jarige lichaam spuit, ze is oma, ze is oud, ze is geil en komt te kort, weet niet of je pik groot genoeg is voor zo’n uitgelubberde vagina.

Voortaan als je haar ziet of spreekt denk je hieraan en word je weer geil. Ze weet van mij en jouw kooitje tegen hoeveel mensen zou ze dat gaan vertellen denk je. Misschien moet je haar neuken nog keer neuken van mij. Kom maar spuit maar lekker viespeukje.

De gedachte hieraan brachten mij over het randje en ik kwam keihard klaar, dikke stralen spoot ik over mijn buik en zakte achterover in de kussens mijn hand was nat van voorvocht en zaad.

Toen ik op mijn gsm keek hoelaat het was zag ik dat er weer een filmpje was beginnen gekomen en tot mijn schrik en opwinding zag ik mijzelf duidelijk herkenbaar aftrekkend met op de achtergrond de duidelijk herkenbare foto van schoonma op tv.

Mn ma krijgt heeft hem nuook zei ze, vast goed voor haar zelfvertrouwen.
Lees verder in: Citytrip - 7
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.2
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.4
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7
Klik hier voor meer...