63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 27-03-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 8143x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Citytrip - 4
Gewapend met een tas net twee dozen schoenen gingen we de dag nog even afsluiten nop het terras.

Wat een dag zei Chantal en ze keek me onderzoekend aan. Ik zei nou ik herken je bijna niet meer, eerst Martin en nu een verkoopster voor gratis schoenen ongelooflijk maar ik hou ervan zei ik er snel achteraan wat ook echt zo was.

Heerlijk om mijn burgerlijke vrouwtje zo te zien opbloeien om het zo maar te zeggen.

Nou jij had ook anders je handen vol pareerde Chantal mijn opmerkingen en ik zei inderdaad dat waren twee kolossale joekels zeg, zacht en zwaar.

Maar wat zei Martin trouwens van je/ ons filmpje op het bed veranderde ik het onderwerp

Nou in kort samengevat dat hij mij uit elkaar wil trekken. Nou misschien moet je hem dan maar eens uitnodigen dit weekend. Ze keek mij onderzoekend aan of ik het meende.

Wat dacht je van zaterdag Dan heb je 2 dagen om bij te komen…. Maar wel jouw uitwonen en wegwezen geen slaappartijen (nog). verduidelijkte ik.
Ik app hem meteen zei Chantal blij. Ik rekende ondertussen af en zei, nog 1 stop en dan kunnen we naar huis… lingerie verduidelijkte ik mij. Ik heb al zoveel zei Chantal, ja maar geen uitgesproken sletterig en dan moet er natuurlijk ook we zijn.

We gingen een shop binnen en liepen wat rond, we bekeken alle sexatributen en ik verzamelde alvast het 1 en ander in mijn mande, wat latex kleding, buttplug, peniskooi, en op naar de lingerie. Ik pakte het e.e.a. wat mij leuk leek, kwart bh, leder look lingerie, openkruis slipjes met en zonder parelketting, latex slip, wat sexy jurkjes. En wat speeltjes.

Al met al een klein vermogen aan spullen. De wat onverschillige dame achter de kassa was vast blij met haar dagomzet.

Nu naar huis we waren het best zat nu, al die winkels en mensen, ik stuurde Chantal vast naar de auto met de boodschap ik kom zo even iets halen.

Ik kwam niet veel later bij de auto aan en zag dat ze al in de auto zat en Uiteraard rok omhoog en door de string in mijn zak was het een leuk gezicht voor en misschien voor ook voor andere voorbijgangers op de parkeerplaats.

We reden naar huis. Thuis sjouwde ik alle tassen naar binnen en zei nu ga ik even lekker zitten met een bak koffie en ga jij alle nieuwe sexy lingerie en kleding showen hier is de tas.

Haal de speeltjes enzo er maar even uit, puur de kleding. En ik schoof een goed onderuit. Chantal liep naar de ramen om de luxaflex dicht te trekken maar dat voorkwam ik, gaat niet gebeuren schatje. Gewoon zo omkleden en showen aan mij. Ik zag de twijfel even maar ze gehoorzaamde toch.

Nou lezers ik keek mijn ogen uit, jurkjes zo kort en strak dat haar billen eruit kwam bij lopen. Diepe decolleté, doorzichtige jurken, minirokjes zo mini dat je amper van rokje kunt spreken. En dan de lingerie het ene setje nog sletteriger dan het andere, ik had geen tijd om te kijken of er mensen langs liepen en naar binnen konden kijken. Ik heb nog iets zei ik en ik overhandigde haar de peniskooi. Wat is dit vroeg ze en voor wie? Ik denk dat het beter is als jij beslist wanneer ik seks heb en masturbeer anders spuit ik alle slipjes van je vol. Ik heb er nog een mooie enkelketting bijgekocht waar je het sleuteltje aan kunt hangen en ik overhandigde haar het doosje van de juwelier waar ik snel naar binnen was geglipt toen zij al naar auto was.

Ze kijk verrukt naar het gouden bandje wat mooi zei ze, weet je het zeker je masturbeert nogal veel dus dat zal afzien worden.

Ik antwoorde ik ga ervan uit dat jij zorgt dat ik voldoende bij jou aan mijn trekken komt. Reken maar schatje antwoorde Chantal en met gemeen lachje alleen zul je het wel moeten verdienen en kuste mij, zal ik hem omdoen vroeg ze en ik antwoorde dat ga nu niet lukken zei ik na het showen van je outfits.

Ze ging op haar rug op de vloer met haar benen wijd ik dook er meteen tussen en wilde mijn erectie in haar kutje stoppen maar ze hield me tegen nee mannetje zet je benen aan weerszijde van mijn been dan mag je je daarop klaar rijden terwijl ik Martin ga appen wat ik allemaal voor moois heb gekocht.

Ik schikte mij in deze rol en moet bekennen het voelde heel vertrouwd aan schuurde met mijn harde over haar bovenbeen als een hond. Het hele gedoe vandaag en deze situatie zorgde dat het niet lang duurde voor ik dikke stralen op haar huid spoot tot aan haar buik. Pak je even handdoek om het op te ruimen lieverd? Maar ik had een beter idee en boog mij voorover en tot grote verbazing van Chantal likte ik zorgvuldig het zaad van haar body. Ze richtte de gsm en ik hoorde de camera klikken.

Ik kwam overeind toen alles gecleaned was en Chantal zei nou dast was wel even een potje geil om te zien hoor. Ze veegde de laatste druppels van mijn eikel en wilde de kooi erover heen schuiven maar hij was nog te klein. Hou hem maar even onder de koude kraan adviseerde ze dan krimp hij wel en past het prima. Ik liep naar de keuken en liet de koude straal over mijn krimpende pik lopen. Onverwacht trok Chantal mij naar achteren en schoof het stalen kooitje erover, ze klikte het slotje dicht. Hoppa precies op tijd concludeerde ze want door het idee opgesloten te zitten werd ik weer opgewonden wat zorgde voor groei, mijn eikel duwde met licht pijnlijk gevoel tegen het koude stalen omhulsel. Apart gezicht hoor concludeerde ze en reeg de ketting door de sleutel waarna ze hem om haar enkel klikte. Jij bepaalt mijn outfits ik jouw seksleven. Prima deal lachte ze.

De rest v.d. avond heeft ze rondgelopen ik leather look jurkje met lange V-hals tot bijna om haar navel en ik weet zeker dat was om mij te pesten. In bed duwde ze haar warme kont tegen mijn kooi aan. De dag erna D-day ik zou Martin ontmoeten en daarbij was het al besloten dat hij en mijn Chantal gingen neuken in mijn huis, mijn bed.

Ik dacht zal ik weggaan of thuisblijven ik besloot te blijven.

De uren kropen om en uiteindelijk was het zover Martin stond voor de deur en belde aan. Ik had Chantal opgedragen naakt en alleen hakken aan open te doen en om die reden zal ze al een paar uur zenuwachtig naakt op de bank te wachten.

Ze liep naar de deur en ik keek hoe haar billen en borsten deinden bij elke stap, haar hoge hakken tikten op de vloer. Ik zag Martin verbaasd kijken naar haar naaktheid maar hij stapte snel binnen terwijl hij voordeur dicht trapte achter zich terwijl zijn mond de hare vond.

Na wat kussen en verkennende handen van Martin nam ze hem mee de kamer in. Martin was verbaasd mij daaraan te treffen maar stelde zich toch voor aan mij. Ik snapte nu Chantal wel. Het was een grote vent gespierd maar niet opgepompt sportschool type maar spieren van zwaar werk. Prima ontvangst zo door Chantal toch vroeg ik en hij reageerde bevestigend.

Schat pak je wat te drinken voor ons opperde Chantal, Martin wilde biertje Chantal wijn. Ik was niet heel snel want moest wijn nog open maken. Toen ik terug in kamer kwam zag ik mijn Chantal op haar knieën zitten en de broek van Martin was open ze verwende zijn stijf wordende pik en ik moet zeggen het was een behoorlijk exemplaar hij was ietwat omhoog gebogen, dikke eikel erop en lange schacht waar de aderen dik overheen liepen. Stuk dikker en dan echt iets van twee keer zo dik en ook nog langer als mijn exemplaar bedacht ik wat jaloers. Hij was zo dik dat Chantal serieus moeite moest doen om hem in haar mond te nemen.

Kom stiertje van me en ze trok Martin de kamer uit de trap op naar boven ik keek naar de drankjes en vroeg mij af of ik die achter hen aan moest brengen ik besloot er even mee te wachten.

Ik hoorde het bed kraken en daarna Chantal kreunen ik ging ervan uit dat hij haar aan het beffen was omdat ik hem niet hoorde. Ik besloot ik sluip naar boven en zet drankjes snel neer en weg. Ik liep langzaam naar boven en kwam kamer binnen op het moment dat hij Chantal op zin dikke pik ging zitten.

Hij lag op zijn rug en zag mij niet ook Chantal niet want zij zat met haar gezicht naar hem toe. Vol ontzag keek ik in deuropening hoe ze langzaam over dat immense ding zakte, hij glimt van het glijmiddel maar desondanks ging het langzaam bijna in slow motion ik bleef gebiologeerd kijken. Dat dat paste in mijn strakke vrouw.

Ze kreunde o fuck o fuck zo groot zo groot maar bleef zakken tot ze helemaal zat, tijd om op adem te komen had ze niet want ik zag hoe hij in haar begon te stoten. Toen Chantal zelf op en neer begon te rijden kwam ik tot zinnen, heb ik drankjes neergezet en ben ik naar beneden gelopen.

Het bed kraakte harder als ooit bij ons en het gekreun en gehijg was tot beneden te horen. Ik ben als tijdverdrijf maar de was gaan opvouwen op de eettafel die nog in de droger zat in die tijd heb ik Chantal zeker twee keer horen klaarkomen. Tot ik opeen werd opgeschrikt door dat Chantal mij riep.

Ik liep naar boven de slaapkamer in en Chantal lag uitgeput op bed en tot mijn verbazing was Martin nog steeds keihard. Chantal gebood mij op het bed te zitten te het hoofdeinde aan. Ze kwam tussen mijn benen liggen met haar achterhoofd op mijn buik.

Martin richtte zijn immense unit weer tussen haar benen en begon te stoten ik voelde het geweld doordreunen tegen mij. Als ik zo hard stoot hou ik het nooit zolang vol bedacht ik.

Ze duwde hem terug ik dacht ow is het nu te veel geworden en vroeg alles oké schatje? Ja hoor ze rijkte naar de pik van Martin en trok het condoom eraf.

( Tijdens haar vakantie had ze het in begin met en later zonder gedaan, ze heeft mijn zegen om het zonder te doen. Voor haar vakantie had ik al gezegd, lekker genieten van de mooie mannen daar en ik hoopte dat ze iemand zou ontmoeten die haar lust kon doen ontwaken.
stiekem vind ik het zelfs een stuk opwindender als ze het zonder doet ipv met. Ik heb heel veel fimpjes bekeken van mannen die dan het zaad van de lover of zelfs vaste bull van hun vrouw cleanen. en tijdens onze lange gesprekken na de vakantie die ik uiteraard niet allemaal letterlijk ga beschrijven hier hebben we hierin duidelijk afspraken gemaakt waar we ons beide goed bij voelen )


Ze duwde het glibberige ding in mijn hand en gebood hou vast. Martin ging er vol voor en ik hoorde zijn zware zak tegen het lichaam van mijn vrouw kletsen ze riep het uit spuit mij vol met die dikke pik van je laat hem zien hoe je mij moet neuken. Martin keek mij aan terwijl hij vol erop losging.

Na denk 5 minuten die een uur leken te duren kwam hij eindelijk klaar met een dierlijke brul. Ik voelde Chantal verkrampen en ook zij kreeg een orgasme terwijl ik hopeloos als een stootkussen bij lag.

Hij trok zijn krimpende maar nog steeds gigantische pik terug en stond op, sloeg zijn biertje achterover kuste Chantal en zij tot snel… we hoorden de deur achter hem dicht slaan.

Chantal reikte naar haar enkel en verloste mij van mijn veel te kleine kooi. De afdrukken stonden in mijn vlees en fluisterde kom maar schat nu jij.

Ik kroop tussen haar goddelijke benen en zette mijn eikel tegen haar lippen, ik hoefde geen moeite te doen. Ik gleed er zo in. Zit je erin vroeg ze? Ze was zo sufgeneukt en compleet opgerekt door die unit van hem dat ze mijne blijkbaar niet eens voelde en ik moet toegeven ook ik voelde niet veel behalve heel veel glibberigheid van combinatie van geil, glijmiddel en zaad van Martin. Ik stootte zo goed en kwaad als ik kon en kwam binnen no time klaar. Sorry schat fluisterde ik… geeft niets lieverd. Ik heb genoten en ik wist dat ze daar niet mijn bed kunsten mee bedoelde.
Lees verder in: Citytrip - 6
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk Weer Sex - 4Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er wordt op het raam getikt, buurvrouw Rosa staat aan de deur. Hallo Henk, je kleindochter was er daarnet maar je was er niet zegt ze, en ik krijg een pakketje in mijn handen gedrukt. En de postbode was er ook Wil je koffie ..."
25-05
0.0
De EenhoornjagersDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Waargebeurd, Groepsex,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05
0.0
Een Zomerse Geile ...Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Grote Borsten, Date, Truth Or Dare, Pijpen, Beffen, Orgasme, Amsterdam,
"Het was een warme zomeravond in Amsterdam, en de zon hing nog net boven de horizon, werpend een gouden gloed over de grachten. Daphne, een jonge studente van 22 met lange blonde haren en een slank figuur, had een avondje wijn drinken gepland met haar..."
24-05
9.0
Studentenleven - 16Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"De spreuk van dit verhaal luid Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken. De romeinse keizer Marcus Aurelius. Mede door de film Gladiator en de vele Latijnse invloeden in het studentenleven een veelgebruikte uitspraak in ons studente..."
24-05
9.3
Mijn Geile Rijpe TanteDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Onervaren, Eerste Keer, Tante, Neef,
"IRIS Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform. Mark is de zoon van mij..."
24-05
9.5
Zelf-seksDoor: Karel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Sperma, Masturberen,
"Ik heb er even over nagedacht en ik wil hier wel getuigen hoe ik zelfseks doe en beleef, het is misschien niet zo relevant op een verhalen site maar wil dat wel delen en misschien kunnen jullie mij uw opinie geven over dit gegeven. Laatst la..."
24-05
8.6
De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd, Sprookje,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05
9.8
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.5
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.8
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
8.9
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.8