62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 5038x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Citytrip - 6
De rest van Chantal haar vrije dagen gleden rustig voorbij zonder noemenswaardige gebeurtenissen. Ze relaxte lekker op de bank met een boek en ik zag haar regelmatig appen.

Ik was druk in mijn schuur en vermaakte mij ook opperbest.

De avonden waren gezellig en romantisch. Zonder seksuele handelingen dat dan weer wel.

Dinsdag was haar eerste werkdag en ik mocht kleding klaarleggen zoals besproken.

En ik greep mijn kans. Er zijn voorschriften op haar werk dus ik kan haar niet in een sletterig kort latex jurkje de deur uitsturen. Daarom koos ik voor een korte blazerjurk in het wit, een omslagmodel die door een ceintuurband op zijn plaats werd gehouden. Normaal droeg ze hier altijd een shirt of hemdje onder i.v.m. met de best grote V-hals.

Maar nu ik aan de macht was bleef die achterwege. Eronder een zwart setje van Hunkemöller (noir allura) en ik maakte het af met een stel mooie kousen met brede zwarte comfortabele band die goed bleven zitten. Ze had er een broertje dood aan als stay ups afgingen zakken en ik kon dat wel begrijpen. En uiteraard hoge hakken om het af te maken.

Ik zat aan de koffie toen ze naar beneden kwam, en wow wat zag ze er elegant en sexy uit. Ze bukte om lipstift uit haar tas te pakken en ik zag haar kousen in de volle lengte tevoorschijn komen met een stukje blote huid erboven die overging in het ronde van haar billen. Daar moet ze mee uitkijken dacht ik op het werk maar zei niks.

Zoals elke werkdag was ze ontzettend gehaast en binnen notime klikten haar hakken de deur uit naar de auto. Ik plofte met een verse bak koffie op de bank en keek op gemak het journaal. Tegen een uur of negen ging ik mijzelf ook maar eens aankleden want anders kwam er niks uit van vingers. Toen ik gedouched en wel de woonkamer weer inliep zag ik lampje van gsm knipperen.

O het is Chantal snel opende ik het appje,

hey schat bedankt voor je keuze ik heb al heel veel complimenten gehad over mijn outfit. Ow en wil je bij ma (haar moeder) even een klusje doen, ze had het over een lamp die het niet meer deed ondanks nieuwe bol erin.

Zucht….

Ik zag dat niet zo zitten na dat filmpje ik schaamde mij een beetje voor haar. Maar dacht laat ik snel gaan dan heb ik dat maar vast gehad en kan ik daarna doen wat ik zelf wil.

Ik appte Chantal terug, fijn om te horen schat, ik ga nu direct effe die lamp fixen bij je ma.X

Ik graaide wat gereedschap in een tas en stapte in de auto en reed na kleine 5 minuten het erf op. Ze woonde namelijk in een dorpje verderop. Ik liep achterom zoals het gebruikelijk is in de omgeving waar ik woon.

Schoonma zat in haar ochtendjas op de bank. O sorry excuseerde ik mij, ben ik te vroeg. Nee hoor zei ze hoezo? Nou je bent nog niet aangekleed verduidelijkte ik mijzelf. Ow wat is dit dan? Vroeg ze quasi verbaasd en waaide met haar doorschijnende ochtendjas.

Je hoopt zeker dat ik er niks onder aan heb he viespeukje. Maar ik heb er wel degelijk iets onderaan kijk maar verduidelijkte ze en sloeg hem open. En tot mijn grote verbazing onthulde ze een vintage lingerieset in het wit, Bestaande uit een bh met puntige cups , om haar buik een jarretelhouder met meerdere clips die bedoeld waren om jarretel kousen omhoog te houden. Eronder natuurlijk de bijpassende (grote) slip die grotendeels doorzichtig was.

Zje; Coquette Satin Bullet Bra (secretsinlace.eu)

Ik verslikte mij bijna in mijn eigen kwijl, maar probeerde zo normaal mogelijk te doen maar voelde dat mijn pik probeerde te groeien in zijn krappe huisvesting, en vroeg waar zit het probleem?

En ze liep voor mij uit wat mij een riant uitzicht op haar kont gaf die door de doorschijnende ochtendjas toch wel heel duidelijk zichtbaar was. Ik probeerde naar andere dingen te kijken maar dat viel nog niet mee.

Deze is het dus aan het werk gebood schoonma. ik schroefde de lamp uit elkaar in de keuken op de eettafel het bleek een loscontactje te zijn dus zo geregeld.

Ik schroefde alles weer in elkaar en liep de kamer in, plugde hem in stopcontact en ja hoor. Licht…

dank je wel wat krijg je van mij?vroeg ze

ik zei hoofdpijn met een knipoog en raapte mijn spullen bij elkaar.

Nog meer? Anders ga ik vervolgde ik,

ja ik ga zo weg maar zou jij mij nog even kunnen helpen met het aantrekken van mijn kousen. Ik had geen keuze wist ik, ze liep naar boven en kwam terug met twee kousen in haar handen en twee witte stoffen handschoenen die ik moest aandoen om geen ladders te veroorzaken verduidelijkte zij. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en rolde de eerst kous voorzichtig op en plaatste hem over haar voet waarna ik hem op haar aanwijzingen langzaam uitrolde over haar been.

Pfff hij kwam wel heel hoog en ik moest heel goed uitkijken om geen intieme delen te raken. Het zweet brak mij uit. De tweede kous ging moeizamer omdat ik trillende handen kreeg. Ik rook de geur van haar lichaam en zag de slip bollen om haar schaamlippen. Pfff ik moest hier weg.

Met een minachtend lachje liet ze mij gaan en ik liep wat moeilijker de deur uit dan op de heenweg, jullie kunnen we raden waardoor dat kwam.

Ik appte mijn schatje het is geregeld hoor.

De middag was ik druk met mijn eigen werk in de schuur en had ik niet veel tijd om eraan te denken.

Half 6 hoorde ik de auto stoppen op de oprit en daar was mijn schatje weer. Ik begroette haar enthousiast en bewonderde nogmaals hoe goed ze eruitzag.

Ze vroeg hoe het was gegaan en ik vertelde van de outfit van haar moeder ze had de grootste schik en moest bekennen hoe langer ik opgesloten zat hoe geiler ik werd en hoe meer ik wilde doen om mijn orgasme te verdienen. Ik had al geprobeerd om orgasme te krijgen met de douchestraal maar alles wat ik probeerde mislukte en maakte mij alleen maar wanhopiger.

Normaal masturbeerde ik 3 x per dag als ik geen seks had. Nu niks en dat begon nu zijn tol te eisen merkte ik.

Chantal vertelde over haar drukke dag met veel vergaderingen en over de aandacht die er voor haar nieuwe kledingstijl was.

Er was zelfs iemand op kantoor die ze overduidelijk haar zag na gluren en later op de dag foto zag maken of filmen toen ze voorbijliep.

Ze zocht hem voor mij op op facebook en ik zag dat het een man van jaar 0f 10 tot 15 ouder als Chantal, kaal maar wel met een verzorgde baard. Hij had als hobby roeien en zijn naam was Erik, nou dat roeien was aan zijn schouders wel te zien zeg godsamme.

Hij kwam verder niet ter sprake en we keken wat tv in bed. Ik wilde heel graag seks maar de kooi bleef dicht.

In bed verzuchte Chantal, het is wel shit dan ik nu ook de dupe ben van jouw kooi en aan de voorvochtvlek in je boxer te zien heb jij je lolletje weer gehad vandaag. Ik had bij thuiskomt dat ook al gecheckt en wist dat ze gelijk had.

Misschien moet ik morgen maar eens voor vervanging zorgen., ze draaide zich om en ging slapen ik dacht nog even na wie ze in gedachten zou hebben.

De wekker haalde mij uit een goede nachtrust en ik stond op om snel de kleding voor Chantal te pakken.

Ik had er al over nagedacht gisteren en het werd een heel mooi satijnen rokje in de kleur groen. Kort maar niet te kort zolang ze niet te veel zou bukken o.i.d.. Erop een shirt ook van satijn in creme wit die 1 schouder bloot liet. Eronder een netpanty met fijne mazen niet met van die grote gaten die zijn ordinair vindt ze. Eronder een setje ook in creme wit heel fijne dunne stof zonder voering in de cups waardoor haar borsten wat meer deinen tijdens het lopen en ook tepels was zichtbaarder zijn. Verder een stel overknee laarzen van zwart suède.

Al met al een plaatje om te zien.

Ze vertrok weer gehaast zoals altijd, ik deed mijn eigen routine en zag een foto van mijzelf op de koelkast met de tekst erop geschreven ik geil oude wijven. Ik liet hem maar hangen want het was natuurlijk ook zo.

Er wachtte een puist werk in de schuur dus ik ging snel aan de gang. Geen tijd voor lunch nou die kon ik ook best overslaan een paar kilo minder zou welkom zijn bij mij. Half 6 ik dacht ik app Chantal even of ze weet hoelaat ze thuis is dan laat ik lekker pizza bezorgen.

Het duurde even voor ik antwoord kreeg, ze beeld belde via whatsapp. Ik accepteerde de oproep en zag Chantal voorover leunen op soort bureau en dacht fuck die is nog aan het werk.

Maar al snel had ik door dat er iets heel anders aan de gang was ze klonk hijgend en het beeld schudde.

Ze hield de gsm verder van haar af en ja hoor ik zag Erik achter haar staan en met geile blik in haar stoten haar borsten hingen bloot uit haar shirt en ik zag hoe Erik twee vingers in haar mond haakte waar ze gretig op zoog. Ik ben wat later kreunde ze en verbrak de verbinding.

Ik bleef opgewonden achter. De knappe Erik deed haar genieten en ik werd met het uur geiler zonder er iets aan te kunnen doen. Half uur later appje. omw tot zo.

Ze stapte de kamer binnen en ik zag haar verwilderde haar en kuste haar, hoe was je dag vroeg ik. Bijna hees van opwinding. Ze vertelde van Erik hoe hij achter haar was komen staan en ze zag in haar laptop scherm dan hij weer foto maakte toen had ze gezegd te willen praten met hem na werktijd, toen heeft ze gezegd .

Geen foto’s als je iets wilt zien vraag je het gewoon, hij gaf aan alles te willen zien en van het 1 kwam het ander. Ik zag haar slip in haar tas zitten dus ze is gewoon slip loos vertrokken . Hoe geil ….

Ik besefte mij nu ook terdege dat mijn vrouw een hoop aanbidders kreeg mede ook door mijn kledingkeuze voor haar.

Ma eet zo pizza mee vervolgde Chantal.

Als je niet opgewonden raakt van haar mag je vanavond op mijn benen klaarkomen...

Geen probleem verzekerde ik mijzelf en bestelde 3 x pizza. En appte schoonma dat ze snel moest zijn omdat ze al onderweg waren.

10 minuten later stapte ze binnen en minuut of tien later ook de pizza’s we babbelden alsof er niks aan de hand was. Schoonma was gekleed in een ruimvallende broek en wijde trui, weinig opwindend dus ik zag mijn beloning binnen handbereik komen.

Na het eten ruimde ik alles op en ik zag dat de dames uit de woonkamer verdwenen maar schonk er geen aandacht aan. Tot de kamerdeur klikte open en daar stond mijn schoonma haar haren los, opgemaakt en gekleed in een nieuw gekocht jurkje van Chantal.

Latex met rits over hele voorkant. De rits was helemaal dicht maar het strakke latex omspande haar lichaam en vorm van haar borsten waren duidelijk zichtbaar ook de tepels prikte fiks in het latex. Eronder droeg ze kousen en hoge hakken van Chantal. Al met al geil gezicht. Ik zag geen afdruk van slip of string. Ze paradeerde overdreven door de kamer en vroeg kan ik dit hebben? Ritste de bovenkant stukje open tot aan halverwege haar borsten.

Je vroeg je natuurlijk af waar mijn chique lingerie is gebleven , maar een vriendje van mij is net weg en ik had snel wat makkelijks aangetrokken hierheen, maar denk je dat mijn lover dit mooi vindt staan. Ik schraapte mijn schorre keel en zei ja ik denk het wel.

Ik voelde pijnlijke steken in mijn kruis en wist ik ben de sjaak….

Chantal lachte en zei problemen? Ze opende mijn jeans en ik hoefde niet te kijken want ik wist het al een nat plekje van voorvocht in mijn boxer en een gezwollen pik in zijn kooi. Oeps daar gaat je beloning zuchtte ze zogenaamd teleurgesteld maar ik zag hoe ze lachte om mijn teleurgestelde gezicht.

Ga maar even liggen op het kleed wees Chantal mij, ik gehoorzaamde en lag op het kleed mij af te vragen waarom ik hier naar het plafond lag te staren maar dat werd mij al snel duidelijk. Schoonma ging wijdbeens over mijn hoofd staat en ik keek zo tegen alles aan. Ze zakte op haar knieën tot haar grote hangende schaamlippen op mijn gezicht landen. Ik voelde dat ze nat waren en stak haast automatisch mijn tong uit. Schoonmoeders reageerde door mijn gezicht en tong te bereiden. Het was een kleverige bende en ik likte zo goed en kwaad als ik kon. Chantal kneep in mijn gevulde ballen en gromde likken kreng. Lik die oude volgespoten spleet. Het duurde even voor het tot mij doordrong.. volgespoten dat verklaarde de plakkerige toestand. Maar het idee maakte mij tot mijn eigen verbazing alleen maar geiler en ik likte zo goed als ik kon. haar clit was zo groot als een vingerkootje en niet te missen, ik zoog erop alsof het een kleine pik was. Na minuut of 5 duwde schoonma zich hard op mijn gezicht en ik stikte zowat maar ik likte uit allemacht door terwijl ze tot een hoogtepunt kwam op mijn gezicht.

Ik voelde van alles druipen over mijn gezicht en wist dat het haar geil was, vermengd met mijn speeksel en het sperma van haar lover. Ze stapte van mij af en zei goed gedaan mannetje. Breng mij nu maar even thuis ik wil douchen en ben moe

Chantal gooide de autosleutels naar mij toe. Ik liep met onwijs knellende kooi naar de auto en bracht schoonma die alleen effe snel haar wijde trui had aangedaan naar huis. Ik probeerde niet te veel te gluren naar de blote benen naast mij op de stoel……. Ik sta nog geen week droog en ik ga nu al geilen op het oude lijf van mijn schoonmoeder,

hoever ga ik nog zakken vroeg ik mij af….
Lees verder in: Citytrip - 8
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vader Van Mijn...Door: Michael
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Neuken, Pijpen, Stiekem, Vader, Beste Vriendin,
"Het is een vrijdag avond en ik ben eten bij Lisanne, mijn beste vriendin. Omdat ze wat uit de buurt woont en er s avonds weinig vervoer is, had ze me uitgenodigd om te blijven slapen. Na school vertrokken we richting haar huis waar we lekker op de b..."
13-04
9.3
De Bouwvakkers - 2Door: Juliette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen,
"Op 21 01 2023 kregen we een nieuwe aanbouw,alles netjes geleverd en gemonteerd door bouwbedrijf Smits. Nu 15 maanden verder na een flinke stortbui ook de eerste lekkage. Dat moet toch niet kunnen Als je straks tijd hebt vroeg pap ga dan ee..."
12-04
8.9
Zijn Slavin - 4Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slavin, Straf,
"Het was een zware week voor me geweest. Ik moest de 2 Arabieren op hun wenken bedienen. Wat betekende dat ik tijdens de dag hun pijpte onder tafel terwijl ze zaken deden. Ik had niet meer aan dan mijn zwarte naaldhakken en mijn gouden slavenbanden aa..."
12-04
8.4
SolliciterenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Neuken, Sollicitatie,
"Intussen was ik een bekende verschijning geworden bij de vijver van het park. Foto s makend van dieren, planten en soms ook mensen. Kalm en mij met niemand bemoeiend of hinderen. Tot die leuke rijpere meid voorbijkwam, in een mantelpakje, en geloof m..."
12-04
8.4
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04
9.1
Japans Buurmeisje - 3Door: Alex20684
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Het was vroeg in de avond op de vierde dag dat Suki bij ons logeerde. Ik was in de keuken aan het koken terwijl Lotte en Suki met een wijntje op de bank zaten. Het was verbazingwekkend hoe hecht ze waren geworden in de afgelopen dagen. Ze kletsten wa..."
11-04
9.4
Brits Sletje Kan...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hotel, Neuken, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Het is ergens rond n uur s nachts als ik plots wakker wordt in mijn hostel bed. In het licht van de hal zie ik de silhouetten van twee gasten de kamer binnen komen. Zodra de deur is hoor hoe ze heftig aan het zoenen zijn. Ik weet al gelijk waar d..."
11-04
9.1
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04
9.3
Sugardaddy - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Weken gingen voorbij. Liza en Paul zagen elkaar twee tot drie keer per week. Liza werd overladen met cadeaus, kleren of een mooi geld bedrag. Paul wist haar regelmatig te verrassen met originele cadeaus of leuke tripjes. De kledingkast van Liza puild..."
11-04
9.5
De KerstvakantieDoor: Aadje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Mijn vrouw Naomi en ik komen uit hetzelfde dorpje in Texas. We groeiden samen op, maar we hadden niet veel contact omdat zij deel uitmaakte van de populaire menigte en ik meer een eenling was. We gingen naar dezelfde universiteit en tijdens ons laats..."
11-04
9.0
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Beide stellen waren niet vies van een wat uitgebreidere kennismaking en toen kregen we het aparte verhaal van Peter te horen, Peter die een hee..."
11-04
9.0
Nick En Melissa - 6Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"24 Uur, Afspraak Is Afspraak 2 Nick had nog wat uurtjes dat hij de baas was en hij had nog wel wat ideetjes over wat hij met Melissa wilde doen. Na de laatste ronde seks was hij even gaan douchen en had Melissa geboden om op bed t..."
11-04
8.9