62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 01-04-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 4878x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Citytrip - 7
Weer thuis aangekomen, stuurde Chantal mij de douche in, snel ga je douchen je stinkt naar mijn ma, ik wist dan natuurlijk ook en gaf graag gehoor aan haar verzoek.

Morgen ben ik een halve dag vrij vertelde Chantal mij en dan gaan we voor jou ook eens wat andere kleding kopen…. Dus hou de middag vrij en misschien de avond ook nog dat we lekker uit eten kunnen of ergens drankje doen…

Ja gezellig. Ik had er nu al zin in.

Ik lag die nacht nog tijdje na te denken en te overpeinzen hoe dat met haar ma zo was begonnen.

Gebeurde dit nu vaker of was het eenmalig? Wanneer mag ik weer een keer met Chantal? Al denkende viel ik in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker van de wekker op mijn gsm en vervloekte mijzelf dat ik niet gisteravond vast had uitgezocht wat ze aan moest trekken vandaag.

Ik koos vandaag voor zwarte jurk, onderkant was leer, het bovenstuk was als een gebreide trui, strak met lange mouwen en een col kraag. Het rok gedeelte was kort maar net lang genoeg voor het werk. (Hij bedekte als ze stond de helft van haar bovenbeen) Eronder koos ik vandaag voor een zwart jarretel setje met zwarte kousen met naad aan de achterkant. (Waarschijnlijk nog geïnspireerd van gisteravond) de schoenen vandaag waren de nieuwe zwarte hakken (uit eerder verhaal). Ik legde geen slip of string neer alleen een push up bh waarvan ik wist dat die zorgde voor een fiks groter lijkende borstpartij.

Ik zette vast een bak koffie voor mijzelf en haar, en wachtte tot ik het resultaat van mijn kledingkeuze kon aanschouwen.

Ze klikte de trap af met de toch wel heel hoge hakken en keek mij vragend aan, geen slip o.i.d.? Nee dat is zo’n gedoe met jarretels verklaarde ik. Ze ging er verder niet op in en zocht haar spullen voor kantoor bij elkaar.

Ik bleef zoals elke dag weer achter besloot een beetje te schoonmaken en mijzelf op tijd te douchen en om te kleden voor onze middag shoppen. Ik had naar mijn idee niet echt iets nodig maar goed we zien wel. Klokslag kwart over 12 kwam Chantal thuis. Ik stond al klaar te wachten. Zal ik dit aanhouden vroeg ze, ja graag reageerde ik gemeend. Ze zag er heerlijk uit.

We sprongen in de auto en reden naar een grote stad in de buurt, wat een verademing zeg om op een werkdag te winkelen zeg, stukken rustiger dan in het weekend.

We dwaalden wat rond en kochten wat dingen, tot Chantal verkondigde nu eerst voor jou op pad. En ze liep doelbewust de winkelstraat in. Ze trok mij mee een lingeriezaak binnen en ik was heel verbaasd. Ze zei in overleg met mijn ma is dit iets wat bij je past.

Het was er rustig op een enkele klant na. De verkoopster sprak mijn vrouw aan of ze kon helpen en die beaamde ja mijn man hier zoekt een paar mooie vrouwelijk slipjes.

De verkoopster keek misschien nog wat verbaasder als ik maar herstelde zich vlug en nam ons mee langs de rekken en adviseerde wat het beste zou zijn gezien er bij mij het e.e.a. aan de voorkant ondersteund moest worden.

Ze duwden mij een pashokje in en ik kreeg verschillende slipjes aangereikt. Ik paste de eerste en was verrukt over hoe lekker zacht de stof aanvoelde, heel wat fijner dan de boxershorts die ik altijd droeg.

Chantal trok het gordijn over en samen met de verkoopster besloten ze dat een maatje kleiner ook wel kon. De verkoopster liep naar de rekken en kwam terug. Aangezien Chantal het gordijn openhield en over leuke motelletjes voor mijn aan het praten was moest ik mij uit het delicate slipje werken en vragen om de kleinere maat.

De verkoopster overhandigde hem nadat ze eerst uitvoerig naar mijn peniskooi had gekeken. Ik voelde mij niet bijzonder mannelijk kan ik jullie vertellen. Verkoopster ruilde de voorraad uitkozen slipje om in de maat kleiner. En kwam terug met een bh. Is het niet leuk om bij een paar ook een bijpassende bh te hebben vroeg ze aan Chantal alsof ik er niet bij was. Ja goed idee.

De verkoopster keek en zei een A-tje heeft hij zeker en ze haalde een meetlint over mijn borst heen. Met een bh-verlenger moet het lukken en ze haalde die bij de kassa. Ik had zo’n ding nog nooit gezien maar het was een stukje stof met haakjes en ogen die je tussen de sluiting van de bh kon zetten.

Hij zal als gegoten en tot mijn verbazing vulde mijn lichaam de cup op ik keek in de spiegel en was verbaasd hoe goed het eruit zag…

Hou dit setje maar aan zei Chantal dan kun je aankleden en rekenen we alles even af. De verkoopster wenste mij veel plezier en overhandigde mij de tas vol slipjes en bh’s. Ik zelf was beetje sprakeloos en overdonderd. Ik had wel eens een slip van Chantal aangetrokken maar nooit erover gedacht altijd hiermee onder mijn kleding te gaan lopen.

Maar goed dacht ik we zien wel hoe het loopt, nu eerst even een lunch want ik verrekte van de honger ondertussen.

Ik denk dat ik Erwin vanavond nog even uitnodig deelde Chantal mee, jij hebt van mijn ma mogen genieten ik verdien ook wel een fijn orgasme ondertussen.

Ik had er niks op in te brengen en voelde mij warm worden van het idee Chantal weer te horen genieten. Dus antwoorde goed idee dat heb je wel verdiend schat.

Het was mooi weer dus we streken neer op een terras op het plein, mensen bekijken konden we uren volhouden. Zo ook vandaag we zaten naast elkaar met ons gezicht naar de voorbijgangers en rug richting restaurant. Ik zag hoe Chantal haar jurk een stuk omhoogtrok waardoor haar jarretels volledig zichtbaar waren en legde mijn hand terug toen ik haar been aanraakte.

Haar lekker benen in die kousen en de wetenschap dat ze geen slipje droeg, wat voor mij net niet zichtbaar wonden mij ontzettend op en dat ik haar nu niet mocht aanraken maakte dat gevoel niet minder.

De kousen trokken genoeg blikken haar kant op zag ik, ik weet niet of ze het zelf ook doorhad of net deed of ze niks in de gaten had. We vetrokken weer richting huis en ik brandde van verlangen. Zou ik straks thuis een kans krijgen al was het alleen maar met mijn tong. Ik deed alles om punten te scoren, hield autodeur open, droeg alle tassen. Alle hoop op een beloning thuis.

Thuis aangekomen vroeg ze lief draag je even je kleding naar binnen dan ga ik even je boxers weggooien kun jij ondertussen even langs ma. Die had nog wat assistentie nodig.

Ik zette alles op de slaapkamer en vertrok weer. Zoals jullie weten is het niet ver rijden maar ik maakte ook geen haast.

Uiteindelijk draaide ik het erf op, ik liep de achterdeur door en de woonkamer binnen. Daar zat schoonma gekleed in een strakke leren of leerlook broek op de bank, erop een wit shirt die strak zat en godzijdank had ze er wel een bh onderaan. Zodat mijn hoofd niet meteen helemaal op hol sloeg.

Dit is Ed stelde ze man voor, ik schatte hem toch zeker stukje jonger dan schoonma, niet even oud als ik maar eind 40 begin 50. Hij was vriendelijk en de sfeer was ontspannen. Ik was niet van plan hier lang rond te blijven hangen en vroeg wat moest ik doen. Ik hoopte niet in de tuin werken of zo daar heb ik echt een hekel aan.

Nou we willen dan je film opname maakt van Ed en mij verklaarde ze, shit nee toch, mag ik daar als 3e wiel aan de wagen gaan staan filmen bedacht ik, ik sta al keilang door en dit maakt het alleen maar zwaarder.

Drink rustig je koffie op dan legt Ed de werking van de camera uit en breng ik boven alles in orde. Ed was vriendelijke en warme man merkte ik en voelde mij al snel om mijn gemak. Ga je mee vroeg hij toen alles duidelijk was voor mij. We gingen naar boven en daar lag schoonma al in vol ornaat.

Ze droeg een korset dat haar borsten vrijlieten en op kousen en hakken na niks. Ed was snel uit zijn jeans en ik zag dat hij nog niet in de stemming was om het zo te zeggen.

Nou doe jij ook even je broek en shirt uit en aan het werk gebaard ze, ik trok het uit en ze complimenteerde mij met het setje wat ik aanhad, ook Ed knikte goedkeurend en zei, je hebt niks gelogen. Ik pakte camera nee dat straks zorg eerst dat Ed paraat is voor je lieve schoonmoeder. Ik twijfelde over wat ze van mij verwachtte maar Ed stond al voor mij met zijn bungelende geslachtsdeel.

De aanblik van mijn schoonma zo op bed had mij al zo geil gemaakt dat ik alles deed wat ze maar wilde en pakte het apparaat in mijn hand en trok de voorhuid op en neer, mijn andere hand masseerde zijn ballen en ik besefte dat ik dit nog nooit had gedaan, behalve bij mijzelf dan uiteraard. Ed pakte zijn nu half harde lid op en zette hem tegen mijn lippen. Als in een roes opende ik mijn mond en gleed hij naar binnen in moest mijn mond wijd opendoen want hij had een bijzonder dikke eikel.

De rest was denk net zo lang en dik als die van mij maar die kop erop was echt groot. Ed duwde hem diep en ik kokhalsde en tranen sprongen in mijn ogen.

Hij trok hem iets terug en gleed nu in en uit terwijl ik zonder erbij na te denken mijn tong er tegenaan duwde. Ik voelde hem groeien en harder worden. Ed trok hem eruit en ik hapte naar adem. Goed zo meisje bromde Ed en hij kroop op het bed. Mijn schoonma lag op haar rug, ze trok haar benen op voor hem en ik zorgde dat ik goed filmde hoe de van mijn kwijl natte eikel van Ed naar binnen werd gedrukt.

Ook schoonma voelde goed hoe dik de kop was zo te horen, ze kreunde luidkeels en haar vingers klauwden in het laken. Ed duwde gestaag door en langzaam verdween hij erin. Ik betrapte mijzelf dat ik bijna stond te kwijlen.

Ed begon te stoten en ik zag hoe geil de zachte slappere borsten niet zoals bij Chantal mee schudden met het stoten maar dit was meer een golfbeweging… heerlijk om te zien. Ed trok haar dichter naar zich toe en trok haar benen nu recht omhoog tegen zijn lichaam aan, de punten van de naaldhakken wezen naar het plafond.

Ik deed mijn best om alles zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Ed was onuitputtelijk en manoeuvreerde haar in allerlei posities terwijl hij op haar in bleef beuken. Je echt beuken, schoonma kreunde en gilde het uit. Ik weet het niet zeker maar ze was in ieder geval op zijn minst al 2 of 3 keer klaargekomen op die dikke paddenstoel van Ed.

Ed pakte de camera over en zette hem op het nachtkastje en gebood mij te gaan liggen met mijn hoofd bij voeteneind op mijn rug, hij duwde schoonma op haar knieën over mij heen zodat haar wijd openstaande schaamlippen duidelijk te zien waren zo vlak boven mijn gezicht. Hij trok haar benen nog iets verder uit elkaar en ik voelde hoe de lange lippen van haar mijn gezicht net raakte. Ik kon ze goed raken met mijn tong merkte ik. Ik voelde de warme adem van haar tegen mijn opgesloten pik en overvolle ballen en dat voelde heerlijk.

Maar mijn aandacht verplaatste zicht weer naar boven mijn gezicht want op enkele cm’s boven mijn gezicht gleed de pik van Ed nu zonder moeite in de wijde kletsnatte gleuf ik voelde hoe zijn zware ballen over mijn gezicht gleden. Elke keer als hij er helemaal in zat hingen zijn ballen op mijn lippen en ik besloot van tong uit te steken. Zodat hij bij elke stoot mijn likkende tong over zijn zak voelde gaan, aan het gekreun te horen beviel hem dit wel. Ik verloor elk besef van tijd. Tot ik Ed hoorde roepen ik kom ik spuit je vol lekker geil wijf en de stoten werden hard, ik likte uit alle macht en het duurde dan ook niet lang tot Ed schokkend klaarkwam.

Hij trok zich daarna langzaam terug en zijn slapper wordende pik gleed eruit en viel op mijn mond. Onnadenkend en automatisch likte ik het geil van m’n schoonma en zaad van hem eraf. Ik hoorde hem naar de camera lopen en zag hem filmen hoe ik het naar beneden druipende zaad uit mijn schoonma oplikte ik tilde mijn hoofd op en duwde mijn tong zo ver mogelijk erin om alles zo goed mogelijk uit te likken.

Ze stapte met trillende benen van mij af en zakte uitgeput op bed. Ik kon dat wel begrijpen wat een dekhengst is die Ed joh ik was jaloers op zijn uithoudingsvermogen.

Mijn rode damesslip met schattig klein strikje op de rand aan de voorkant vertoonde een serieuze natte vlek. Ik had behoorlijk voorvocht liggen lekken concludeerde ik. En wilde naar huis, ik moest van mijn kooi af, ik werd gek van het niet klaarkomen maakte niet uit wie ik moest neuken als ik het maar kon doen.

Ga maar lekker naar huis lieverd zei schoonma, we redden ons nu wel. Ik raapte alles bij elkaar en reed in gedachten gezonken naar huis.

Ik had Chantal wat te vertellen wist ik
Lees verder in: Citytrip - 9
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.3
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.5
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7
Klik hier voor meer...