63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: EurAsia14
Datum: 09-06-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 7392
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Het Vervolg
Meike is een Aziatische schone van 43 jaar en nog geen 1.60 lang.

Han is een Europese man van 52 jaar en 1.73 lang.

Het is al enige tijd geleden dat wij ons avontuur hebben beleefd in de parenclub. Vaak hebben we het hier nog over gehad en dat heeft toch meer dan eens gezorgd voor een spannende avond of geile belevenissen als gevolg aan de herinnering van al al die heren die genoten hebben van Meike’s verschijning en haar geile en natte uitspattingen in de sling en de BDSM stoel. Met name aan Jaap denken we nog wel eens terug, wat was die kerel groot geschapen en lag Meike daar compleet van de wereld en intens van te genieten. Als we het er weer over hebben dan wordt ze spontaan weer opgewonden en komt ze in no-time klaar als ik aan haar zit te friemelen.

Het is vrijdag, beiden hebben we een vrije dag genomen en genieten we al op voorhand van het lekkere weer wat deze dag gaat brengen. Onze tiener is inmiddels naar school en samen gaan we in badjas door de tuin naar het chalet achter in de tuin. In het chalet hebben we een infrarood sauna en voor het chalet hebben wij een heerlijke jacuzzi staan, recent weer heerlijk gevuld na de winterstop en aan het einde van het vorige seizoen een pergola gebouwd met een regendoek waardoor we uit de regen en hoofdzakelijk uit het zicht van de buren kunnen genieten van de jacuzzi en dus heerlijk ongestoord naakt rond kunnen lopen zonder glurende buren, zo spannend hoeft het ten slotte nu ook weer niet.

Als we na ongeveer een half uurtje onderuit in jacuzzi hebben gezeten en tussentijds aan elkaar hebben zitten friemelen komt toch ook Jaap weer ter sprake. Met een stelletje verlegen en vragende oogjes, waar je als man eigenlijk meteen al van smelt en medelijden van krijgt, zei ze: “ik zou die Jaap best nog wel eens een keertje tegen willen komen en zijn piemel in mij willen voelen” en terwijl ze dit zegt zie ik door het water heen dat ze haar vingers rond haar kutje en over haar clitoris beweegt, dat doet ze eigenlijk nooit want ze is niet van de zelfbevrediging, dat is mijn taak geeft ze altijd aan! Jaap is toch wel altijd bijgebleven, niet alleen vanwege zijn grote gereedschap maar ook met de zorgvuldigheid en geduld die hij toonde tijdens het gebruik van zijn grote tool. Mede door haar uitspraak en mijn uitzicht dat ze aan haar lekkere kutje zit, begint ook mijn piemel weer te groeien en zeg ik tegen haar: “volgens mij hebben we nog zijn visitekaartje binnen liggen met e-mail en telefoonnummer, ik kan hem eens een mailtje sturen of appje, of jij bent meer van het bellen” en voordat ik goed en wel ben uitgesproken, springt zij uit de jacuzzi en rent naar het huis toe. Zonder badjas, dus volledig naakt door de tuin waar de buren haar zouden kunnen zien in haar Eva kostuum, ‘totally not’ Meike die dat normaal zou doen! Een minuutje later komt ze weer aangelopen met het kaartje in haar hand en haar mobiel en zegt vol trots: “gevonden!” Wederom niet realiserend dat ze volledig naakt door de tuin heen loopt naar de jacuzzi waar ik nog op haar zat te wachten. We voeren het nummer in en controleren nog even via whatsapp of we herkenning hebben en ja, het lijkt op de man die wij een tijdje terug hebben ontmoet in Wieringerwerf. Meike typt het nummer in en zet de telefoon op de speaker. Jaap neemt op en Meike reageert: “Hoi, je spreekt met Han en Meike, bellen we gelegen en kun je vrijuit spreken?” Jaap geeft aan dat hij onderweg is naar een klant in Utrecht om even iets op te halen en dat hij daarna weekend heeft. Meike komt eigenlijk meteen ‘to the point’ en vraagt meteen wel een beetje brutaal aan hem of hij zin heeft om nog eens wat af te spreken en gezien dat hij in de buurt is dat ook wel op de terugweg mag doen. Wonderbaarlijk hoefde Jaap niet echt lang daarover na te denken en gaf aan om het adres maar even door te appen en dat hij met een half uurtje wel klaar zou zijn en richting ons zou komen.

Ondertussen lijkt Meike wel op een roze wolk te zitten, helemaal hyper met de gedachte dat Jaap eigenlijk geheel onverwacht en ongepland langskomt op onze vrije dag. Ongeveer drie kwartier later gaat de bel en ja, Jaap staat voor de deur! Nog steeds een forse vertoning van bijna twee meter lang, maar toch met een vriendelijk gezicht. We lopen eigenlijk meteen door naar de tuin, inmiddels hebben we wat gemakkelijke kleding aangedaan want iemand ontvangen vanuit de jacuzzi is misschien wel een beetje over the top.

Met z’n allen gaan we op het overdekte terras zitten met wat drinken erbij en halen wat herinneringen op over onze vorige ontmoeting in de club om het ijs een beetje te breken. Op een gegeven moment komt het gespreksonderwerp op de tuin, Jaap kijkt rustig rond, “netjes aangelegd” zegt hij “en lekker privé” voegt hij eraan toe. Meike voegt er snel aan toe: “ik wil je wel een kleine rondleiding geven als je wilt?” “Prima!” zegt Jaap en we staan met z’n allen op richting de jacuzzi. We hebben de jacuzzi nog open laten staan en hij staat nog zachtjes te borrelen op de schoonmaakroutine. “Lekker op temperatuur is hij, en je zit heerlijk niet direct in de zon en als het regent kun je ook nog buiten genieten van de jacuzzi, en… je kunt heerlijk naakt erin gaan zitten want er is niemand die je hier kunt zien zitten” zei Jaap. “Precies!!” voegde ik eraan toe, “dat was juist de bedoeling! Die vrijheid geeft toch een extra dimensie en rust aan je jacuzzi bezoek. Wil je ook zo proberen?” Jaap knikte en was het totaal met de stelling eens. Meike liep alvast naar binnen in de chalet en liet zien dat het als kleedkamer gebruikt kon worden, badjas en handdoek kon je hier kwijt en na de jacuzzi kon je zo de sauna in, buiten uit het zicht rustig afkoelen om vervolgens met badjas of handdoek weer naar het huis te lopen om binnen te gaan douchen. Een mini wellness aan huis!

Ik stond nog even wat technische details met Jaap te bespreken terwijl ik in mijn ooghoeken zag dat Meike haar luchtige zomerjurkje van haar schouders liet glijden. Daar stond ze dan, volledig naakt met haar heerlijke en mooi gevormde Aziatische lijfje. Je kon duidelijk zien dat een nat spoor over haar been uit haar volledig glad geschoren kutje liep, dus overduidelijk was ze meer dan opgewonden op dit moment. Een beetje verstijfd stond ik te staren naar haar mooie verschijning, wat uiteindelijk Jaap ook opviel en dus ook naar Meike omdraaide en vol verrast werd door Meike’s naakte en opgewonden verschijning. “Jongens, sorry, ik kan het niet meer… ik sta echt op springen!” “Pak mij alsjeblieft, ik houd het niet meer” zei Meike. Jaap pakte de naakte Meike op en zette haar op het bankje in het chalet en ging op zijn knieën voor haar zitten, deed haar benen uit elkaar en trok haar kutje naar zijn gezicht waarna hij haar ijverig en wild begon te likken. Ik kon aan de ogen van Meike zien dat een orgasme niet lang op zich zou laten wachten, en inderdaad, binnen no-time probeerde Meike al aan te geven dat ze ging komen en Jaap in de ‘gevarenzone’ zou zitten. Het deerde Jaap niets en hij ging onvermoeid door en schakelde zelfs nog een tandje bij en voerde het tempo op. Meike begon steeds dieper en sneller te ademen, ze gaf een gil, en zoals verwacht werd het een nat orgasme en spoot ze Jaap recht over zijn gezicht heen en in zijn mond waarmee hij probeerde de stralen op te vangen zodat zijn kleding niet helemaal doorweekt zou worden want zowel hij als ik hadden onze kleding nog aan omdat we min of meer verrast werden door de snelle en niet aangekondigde opwindende actie van Meike.

Zowel Jaap als ik hadden inmiddels een strakke piemel gekregen van die geile voorstelling en Meike wenkte ons om ook onze kleding uit te doen en op te hangen en naast elkaar op het bankje te gaan zitten. Zo gezegd, zo gedaan dus snel daarna zaten Jaap en ik naast elkaar op het bankje met onze piemels in de aanslag. Een beetje jaloers keek ik naar zijn piemel, al val ik niet echt op mannen, maar een mooie piemel vind ik wel opwindend om naar te kijken en Jaap heeft zeker een mooie en behoorlijk flinke piemel, in volle erectie zeker wel boven de twintig centimeter en in slappe toestand is het al bijna net zo groot als die van mij in erectie. Jaap zag dat ik naar zijn piemel aan het staren was en vroeg: “je mag hem wel aanraken en voelen hoor, een verdwaalde hand heb ik geen problemen mee hoor” Ik keek hem aan, stak mijn hand uit en voelde voorzichtig aan zijn piemel en bewoog wat op en neer wat gemakkelijk en soepel ging. Tevens was zijn piemel best wel hard en stevig, iets wat je in porno films vaak minder ziet, de meeste echt grote piemels zijn vaak die van negers, maar vaak zijn die ook wel erg buigzaam en dat was die van Jaap zeker niet. “Hoe lang is hij eigenlijk?” vroeg ik aan Jaap. “Tweeëntwintig centimeter, in volle glorie!” “En met Meike voor mij gaat hij die tweeëntwintig gegarandeerd halen en die vijfeneenhalf aan dikte ook!” antwoordde Jaap met een lach. Meike keek ons beiden al schuddend met haar hoofd aan en zei dat we te veel aan het ouwehoeren waren en dat het allemaal van haar tijd af ging! Jaap keek wat verbaasd en voegde eraan toe: “Oh ja, en SOA vrij!” “Vorige maand nog volledig getest en in de club doe ik het nooit onveilig en privé alleen met bekenden die ik blindelings kan vertrouwen!” Meike en ik keken elkaar aan… tja, daar hadden we eigenlijk niet aan gedacht in onze spontaniteit en enthousiasme. Meike gebruikt geen pil meer want ik ben jaren geleden gesteriliseerd om haar te ontzien van die dagelijkse hormonen en condooms hadden we dus niet in huis. Meike stamelde: “Shit, ik ben niet aan de pil!” “Deze spontane ontmoeting hebben wij niet zo gepland, dus we hebben er ook niet aan gedacht om even condooms te halen” waarop Jaap meteen er aan toevoegde: “En ook jaren terug gesteriliseerd dus zo’n ongelukje is ook uitgesloten!” Meike keek even een momentje peinzend rond en voegde eraan toe: “Dus, we kunnen het zonder condoom proberen en ik zou dus zonder risico jou kunnen laten klaarkomen in mij?” De gedachte dat Jaap zijn volledige lading ‘bare’ in Meike zou spuiten gaf mij al een warm en opgewonden gevoel van binnen. De lading die hij over Meike heen had gespoten in de club was echt bizar veel, ze zat echt helemaal onder en dat was eigenlijk het grootste gedeelte van hem die als laatste over haar heen klaar kwam. Jaap knikte toestemmend op de vraag van Meike en aansluitend keek ze naar mij of ik het ook goed zou vinden. Ik knikte. Meike was inmiddels op haar knieën voor ons gaan zitten en pakte de piemel van Jaap van mij over en pakte die van mij vast terwijl ze mijn piemel ook in haar mond bevredigde en dat over en weer. Het ene moment zat ze daar met mijn piemel in haar mond en op het andere moment had ze die van Jaap in haar mond zitten, zo recht voor je twee mannen heerlijk aan het pijpen terwijl je zelf ook op de eerste rang zit, het was echt super geil om te zien en ik kon mij niet veel langer inhouden om klaar te komen. Ik maande Meike om op mij te komen zitten met haar rug naar mij toe. Jaap ging voor haar staan en stak zijn piemel weer in haar mond. Ik had weer wat meer ruimte omdat Jaap opgestaan was, dus kon ik mijn benen wat meer wijd doen zodat ik Meike goed vast kon pakken en zo diep als mogelijk over mijn piemel kon schuiven. Na een paar flinke stoten kon ik het echt niet meer houden en voelde een aantal stralen van mijn hete zaad bij iedere stoot diep in haar kutje spuiten. Ook Meike voelde het hete zaad in haar toch al natte kutje, en na nog enkele stoten na mijn orgasme sprong ook zij op en kwam ook spuitend klaar, heerlijk om te zien dat ze haar lichaam in bedwang probeert te houden wat op geen enkele manier schijnt te lukken, kronkelend met haar lichaam en balancerend op haar tenen spuiten de stralen in het rond. Jaap die nog voor haar stond had hierover het uitzicht op de eerste rang, uiteraard hield hij haar vast zodat ze niet zou vallen tijdens haar ongecontroleerde bewegingen wat meer op stuiptrekkingen lijken en kreeg op die manier ook wat van haar vocht mee, wederom werd hij nat gespoten door Meike, maar dat vond hij geen enkel probleem. Meike had even een paar momenten nodig om weer op adem te komen en daarna wees ik naar mijn piemel met de wens of ze die weer in haar mond wilde nemen. Sinds het clubbezoek waar we ook Jaap hebben leren kennen heeft ze nooit meer problemen gehad met pijpen, met of zonder sperma maakte haar niets meer uit, ze was het zelfs lekker gaan vinden en dat is iets wat voor mij alleen maar een grotere opwinding met zich meebracht. Liefjes bukte ze voorover naar mij en nam ze mijn half stijve piemel in haar mond, voorzien van mijn zaad en haar sapjes nog door elkaar gemengd en ze keek met een schuin oog naar boven. Ik keek haar aan en zei: "Heb je niet in de gaten dat er iemand met een hele grote piemel nu recht achter je staat met het uitzicht op je wijd openstaande, zonet met zaad volgespoten kutje wat ook prima als glijmiddel gebruikt kan worden?”

Meike keek mij doordringend en verlangend aan, stopte met pijpen en met haar mond nog gevuld met onze sapjes vroeg ze: “Weet je het echt zeker?” “Ja!” zei ik “Laat je lekker gaan meid en ik wil je kutje ook wel eens van dichtbij zien overstromen van al het geil wat Jaap je te bieden heeft!” Meike’s ogen glunderden en ze gaf mij een kus recht op de mond waar nog steeds al onze sapjes op aanwezig waren en ik kan niet anders zeggen dat het een supergeile kus was. Ik seinde naar Jaap dat hij zijn gang mocht gaan en die bedacht zich geen moment, pakte de kont van Meike vast en schoof zijn piemel met een ferme stoot naar binnen toe. Meike’s kutje was opgewonden en nat genoeg van haar eigen sapjes en mijn zaad en de piemel van Jaap had ook niet al te veel moeite om tot bijna volle lengte naar binnen te glijden. Meike had er zichtbaar minder moeite mee dan de vorige keer, ondanks dat ze ook in de club best wel opgewonden was en al meerdere piemels in zich gevoeld had ging het nu relatief een stuk makkelijker. Jaap merkte dat ook en schroefde daarmee ook zijn tempo op, ik kon aan zijn gezicht zien dat ook hij zijn orgasme niet heel veel langer zou kunnen uitstellen. Zo ook had Meike niet veel meer nodig, wat ik goed uit haar blik kon opmaken tussen de afwisseling van een aantal vurige kussen en haar recht in de ogen aankijken, ze kreeg het zichtbaar moeilijk, ze begon steeds meer en heftiger te kreunen… haar gezicht werd steeds meer rood van kleur en meer en meer opgezet, klaar voor een explosie leek het wel.. en ja, daar kwam het, een combinatie van een harde kreun en een gil met haar ogen wijd open terwijl ik haar diep in haar ogen aankeek kwam ze klaar als een fontein en stroomde het geil langs haar benen naar beneden. Haar benen begonnen te trillen als een bezetene en ze kon eigenlijk niet meer zelf blijven staan, ze was de controle compleet kwijt. Jaap pakte haar met beide armen onder haar benen vast en drukte haar onderlichaam stevig tegen zijn lichaam aan zodat zijn piemel voor de volle lengte diep in Meike zat. Meike zakte door haar armen heen en lag nu min of meer met haar gezicht op mijn piemel. Jaap kon al kreunend nog net kenbaar maken dat ook hij ging klaarkomen en na nog een paar ferme stoten kwam ook Jaap klaar, kreunend als een bronzige beer bij elke stoot die hij bij Meike naar binnen stootte, ook Meike bleef aan één stuk door kreunen in hetzelfde tempo van ongetwijfeld iedere straal die ze bij haar naar binnen voelde spuiten. Jaap liet haar langzaam zakken en was ook zichtbaar even buiten adem en Meike was ook niet in staat om zelfstandig te staan. Ik tilde haar op en legde haar languit op het kunstgras waar ze rustig even tot bedaren kon komen, nog heftig stuiptrekkend lag ze daar, compleet buiten adem en niet wetend hoe ze moest liggen. Een flinke klodder sperma gleed langs haar benen en haar kont op het gras. Je kon daaruit wel opmaken dat ze een behoorlijke lading in zich had gekregen en dat had ze tot nu toe alleen nog maar van mij gekregen! Dit was de eerste keer dat ze ‘bare’ door een andere man is geneukt, dus zonder condoom! Vorige keer In de club hadden alle mannen een condoom gebruikt tijdens het neuken en kwamen min of meer over haar buik en borsten klaar behalve die ene man die vroegtijdig in haar kwam, maar die spoot zijn lading dus in het condoom. Nu had ze de volle lading in haar gekregen en ja dat was een behoorlijke lading zo te zien, daar heb ik wel een aantal keer voor nodig om dat bij elkaar te sparen. Ik kan niet anders zeggen dat het er zalig uit zag om haar zo te zien liggen, mijn mooie Aziatische milfje, uitgeput en voldaan daar in het zonnetje op het gras, nat en druipend van het vele zaad gecombineerd met haar eigen geil, heerlijk gewoon!

Nadat ze was bijgekomen van de intense neukpartij, zijn we naar binnen gegaan om te douchen met in gedachte om daarna even een hapje en drankje te nuttigen in de tuin, het was ten slotte nog steeds heerlijk weer daarvoor. Na het afdrogen liepen we naar de slaapkamer om even wat luchtige zomerse kleding aan te doen, ze plofte nog even loom en uitgeteld op bed, geheel naakt en wijdbeens als een sneeuwengel lag ze daar op bed, haar ogen even gesloten. Via de spiegel van de kledingkast kon het niet laten om even te blijven kijken, ze lag met haar benen wijd precies in mijn richting waardoor ik ook perfect kon zien dat haar kutje nog best wel opgezwollen en rossig was van het intense werk wat haar kutje zojuist heeft moeten doorstaan. Op dat moment kwam net Jaap binnenlopen, rechtstreeks uit de badkamer en nog half nat zoekend naar een handdoek. Zijn slappe en onbesneden piemel had voor mij gezien al een indrukwekkend formaat, in slappe toestand is die gewoon net zo groot als die van mij in volle erectie! Hij keek richting het bed en zag Meike daar poedelnaakt liggen met haar armen en benen wijd met een sexy uitziend gezwollen kutje, hij draaide naar mij en keek mij in de ogen aan en keek iets naar beneden naar mijn inmiddels groeiende piemel, ik had ten slotte al even wat langer naar Meike staan kijken en genieten, ook ik keek wisselend van zijn ogen naar zijn piemel en tussendoor naar Meike en ook zijn piemel begon weer gestaag in formaat toe te nemen. Jaap keek mij recht in de ogen aan en knikte op een vragende manier, net als in de club, weer van: “mag ik haar weer nemen?” Ik knikte toestemmend. Hij pakte hij met zijn hand zijn piemel vast en begon wat te kneden en met enkele ogenblikken stond die weer overeind in volle glorie, machtig om te zien en inmiddels was ook mijn piemel weer op volle sterkte. Jaap deed een stap richting het bed en mompelde hardop: “Sorry meid, maar ik kan even niet anders!” en hij plofte op het bed precies tussen haar benen in, en in één vloeiende beweging schoof hij zijn handen onder haar knieholtes, lifte haar benen op en in dezelfde beweging duwde hij zijn piemel recht bij haar naar binnen. Meike gaf onverwacht geschrokken en verrast een klein gilletje en deed haar ogen open en keek Jaap recht in zijn ogen aan. “Had je niet even kunnen waarschuwen?” zei ze. “Sorry, maar zoals je daar lag kan echt geen man je zo weerstaan, ook je eigen mannetje stond al met een erectie al kwijlend toe te kijken” zei Jaap. Meike lag al weer behoorlijk te kreunen van die diepe en lange stoten die Jaap zijn piemel in haar nog kletsnatte kutje maakte en stamelde nog tussendoor: “Maar ik was net schoon” Jaap begon zijn tempo gestaag op te voeren en hij begon steeds harder te kreunen, het ging niet lang meer duren voordat hij weer een uitbarsting teweeg ging brengen. Meike ging kreunend in het tempo mee, steeds sneller en sneller en harder en harder tot ze het uitschreeuwde: “ahhh kom in mij klaar, spuit mij vol, ik wil je zaad overal lekker ding!” Het geluid van de bronzige beer kwam weer naar boven in Jaap, een flinke brul en een diepe stoot in Meike, en nog één, en nog eentje. Daarna trok hij terug uit haar kutje waar meteen al een hele scheut zaad mee naar buiten kwam rollen door het vacuüm waarmee hij zijn piemel naar buiten trok en dat was echt supergeil om te zien! Met zijn piemel in zijn hand richtte hij op haar buik en borsten en al masturberend kwam er weer een flinke straal naar buiten en weer eentje die zelfs haar gezicht en lippen raakte. Meike probeerde overeind te komen en graaide zijn piemel uit zijn handen om hem te gaan pijpen maar onderweg naar haar mond kwam er nog een flinke straal uit waardoor nu ook haar net gewassen haar weer onder zijn zaad zat alsmede haar gezicht. Met haar mond over zijn eikel heeft hij ook zeker nog tweemaal een straal in haar mondje gespoten, al waren het de laatste 'stuiptrekkingen', het was nog genoeg om haar mond te doen overlopen voordat ze het door kon slikken. Zo ook nu, na een aantal orgasmen, komt Jaap nog steeds klaar als de brandweer in echt bizar grote hoeveelheden!

Met een schuin oog keek Meike mij intens en uitdagend aan, en zei: “Kom liefje, ik wil jou ook!” Jaap was inmiddels naast haar gaan zitten dus had ik vrij baan, ik pakte haar gezicht en gaf een vurige kus op haar mond met aansluitend een lange tongzoen. De ziltige smaak van de korte pijpbeurt die ze net aan Jaap had gegeven was nog goed waarneembaar, maar dat deerde niet, het maakte mij alleen nog maar geiler. Inmiddels lagen we weer languit op bed met Jaap op de eerste rang, genietend van zijn mooie uitzicht op de overgeile Meike. Mijn piemel gleed naar binnen als een heet mes in een zacht pakje boter, Meike volledig opgerekt door de intensieve sexhandelingen die met haar kutje gedaan zijn met in de hoofdrol die grote piemel van Jaap, het vele zaad wat zij gekregen heeft wat in deze hoeveelheden niet anders dan een perfecte glijbaan creëert en tot slot haar eigen sapjes die rijkelijk gevloeid hebben. Het voordeel van een minder grote piemel is dat je er vol gas mee kunt stoten, wat dan weer een heerlijke trilling op haar venusheuvel veroorzaakt die door trilt naar haar clitoris. Balancerend op een uitbarsting van mijn orgasme stootte ik nog zo hard als ik kon en Meike kwam zoals verwacht spuitend klaar van genot. Met moeite en volle tegendruk kon ik mijn piemel in haar houden, tegen de harde druk van haar orgasme die mij er met volle kracht probeerde uit te drukken, ik voelde haar spieren ‘vol gas’ druk geven en weer terugtrekken, zo heftig dat ik het kon voelen als het kneden en masseren van mijn piemel waardoor ik vrij kort na Meike met flinke pulsen mijn zaad diep in haar spoot alsof ze nog niet genoeg had ontvangen vandaag. Uitgeblust plofte ik naast haar neer. Meike boog over mij heen en deed haar mond over mijn piemel en likte al het overgebleven zaad op, daarna draaide ze naar Jaap en deed hetzelfde met zijn nog steeds half stijve piemel. Daarna kreeg Jaap een lange en dikke kus recht op zijn mond en aansluitend kreeg ik zo’n zelfde geile kus, al onze gezamenlijke sappen verenigd in een kus. “Dank je wel mijn lieve mannetjes” zei Meike, “jullie zijn vandaag echt super lief geweest voor mij, ik had dit voor geen goud willen missen!” voegde ze eraan toe. Inmiddels liep het tegen het einde van de middag en moest Jaap er weer vandoor en onze zoon zou bijna thuis komen, maar iets zegt mij dat dit niet de laatste keer was dat Jaap ‘even’ langs kwam wippen…
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...