63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-01-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 7031x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Opa Van Fleur - 4
In deze episode speelt Opa Bram maar een kleine rol, maar die komt in de volgende afleveringen weer genoeg aan zijn seksuele trekken met zijn kleindochter.

Nu de eerste werkdag in het privéhuis was aangebroken wilde Fleur een goede indruk maken door niet te laat te komen, en haalde ze al vroeg haar tas met persoonlijke bezittingen zoals speeltjes, lingerie en toiletartikelen op bij haar ruimdenkende Opa, die eerst nog sceptisch had gereageerd op haar plannen, maar besefte dat hij haar niet van haar voornemen af kon houden, en de grote droom van zijn oversekste kleindochter niet in de weg wilde staan. "Nou schatje, veel succes, en je weet het, als je klaar bent met je werk bel je me, en kom ik je ophalen", er zijn genoeg ongure types die je volgen om je van je zuurverdiende geld te beroven", zei haar Opa Bram bezorgd. Het meisje stond al een half uur voor de opening op de stoep, waarna de Karin haar snel binnenliet. "Zo, jij bent er vroeg bij, de andere meisjes zijn er nog niet, want zoals je weet gaan we pas om tien uur open, en de eerste klanten komen meestal rond een uur of half elf binnen, maar ik ben blij dat je er bent, wat ons mooi de kans geeft nog even wat zaken door te nemen, zoals je weet heb ik je vandaag voor zes uurtjes van tien tot vier ingeroosterd, zodat je een beetje kunt aan de sfeer kunt proeven". "Omdat je voor jezelf werkt kijken we niet zo op de klok, dus je mag best een uurtje later komen, en als het rustig is staat het je vrij om vroeger te stoppen, waarbij je wel de kans loopt klanten, dus ook inkomsten mis te lopen. "Zoals je weet hanteren we vaste prijzen voor de kamerhuur, en krijg je aan het eind van de werkdag netjes contant uitbetaald, alles wat je aan extra diensten verdient mag je in je eigen zak steken". "Ik wil het alleen wel weten als je door onvoorziene omstandigheden niet komt opdagen, zodat we daar rekening mee kunnen houden, en eventueel een vervangster kunnen regelen", eindigde Karin haar betoog.

"Oh, maak je daar maar geen zorgen om, ik zal ervoor zorgen dat ik elke dag op tijd verschijn, want ik vind ik het leuk om mannen te plezieren", antwoordde Fleur. "Goed zo, dat is de juiste mentaliteit, ik weet dat je er ook niet voor terugdeinst om oudere mannen te verwennen, dus zal ik je de eerste tijd begeleiden, en je aan vaste oudere betrouwbare gasten voorstellen die niet al te hoge eisen stellen, en als je verder nog vragen hebt kan je altijd bij me terecht, je weet de weg naar de huiskamer, neem rustig de tijd, schenk een kop koffie of thee in, en trek een mooi setje niet al te doorzichtige lingerie aan, waardoor er voor de klant nog wat te raden overblijft", zei Karin. Door de geruststellende woorden van Karin voelde Fleur zich meteen al thuis, en nadat ze zich in een uitdagend setje had gehesen nam ze een kop thee, en wachtte zonder enige vorm van nervositeit rustig af wat er komen zou. Al snel verschenen haar collega's, die het meisje hartelijk verwelkomden, en nadat die zich ook hadden omgekleed in pikante lingerie keken op de TV naar een ochtendshow met de geile serieneuker Jeroen Pauw. "Daar zou ik wel eens mee willen stoeien, want het verhaal gaat dat hij een grote piemel heeft, en al met honderden vrouwen het bed heeft gedeeld", zei een van de meisjes. Even later ging de bel en zagen de meisjes op het videoscherm dat Karin een karakteristieke zakenman in een net pak binnenliet, waarna ze verscheen, en zei: "Dames, tijd voor het voorstelrondje". Fleur sprong meteen op, maar Karin hield haar tegen, en zei: "Blijf jij nog maar even hier, ik ben net gebeld door een vaste klant, die elk moment kan arriveren en buitengewone belangstelling had voor je had", dus nog even geduld. Teleurgesteld ging Fleur weer zitten, want dit viel wel even tegen, waarna Karin haar arm om het meisje sloeg, en zei: "Dat was niks voor jou, dat is nou een een typische gast die alleen maar even voor een vluggertje komt, en zo snel mogelijk zijn zak wil legen, zonder geld neer te leggen voor speciale wensen".

Dat Karin een grote schat aan mensenkennis had bleek al snel, toen het meisje dat hij had uitgekozen binnen een half uur weer terugkwam, en vloekend zei: "Wat een boterlul, de mooie meneer uithangen, maar ondertussen te krenterig om gebruik te maken van extra diensten, hij wilde alleen maar een eenvoudige wip". Even later ging de bel opnieuw, en zagen de meiden een man van in de zeventig voor de deur staan, waar de meesten door zijn hoge leeftijd geen zin in hadden. Nadat Karin hem in de wachtruimte achter een bak koffie had gestald haalde ze Fleur op en zei: "Dat is Dirk, de vaste klant waar ik je over vertelde, kom je mee ?". Nu werd Fleur toch wel een beetje zenuwachtig en betrad schoorvoetend de wachtruimte, waar de bejaarde man zat, die er ondanks zijn leeftijd goed verzorgd uitzag, en haar verlekkerd aankeek. "Hallo, ik ben Engeltje", zei Fleur, die niet de fout wilde maken haar ware naam bekend te maken. "Ja, dat weet ik, toen ik je op de website zag staan wist ik zeker dat je mijn type was, je ziet er nog mooier uit dan op de foto's, wil je Karin even roepen ?", wat Fleur prompt deed. Terwijl Karin de deur sloot wachtte Fleur op de gang, en duurde het niet lang voordat Karin weer verscheen en zei: "Nou meisje, je hebt een diepe indruk gemaakt, ben je klaar voor je eerste klant, hier is een textielpakket, succes hè, en zet hem op". Opnieuw opende Fleur de deur, en zei: "Gaat u mee ?", waarna ze de bejaarde man voorging naar een van de de kamers.

Fleur wist precies hoe ze dit aan zou pakken, en besloot de man niet meteen te bespringen, maar eerst een beetje kennis met elkaar te maken, en zijn wensen aan te horen, waarbij ze hem op het bed trok, en haar ranke lichaam tegen hem aandrukte en hem zachtjes begon te strelen . "Vertelt u eens, waar heeft u zin in", vroeg ze met een uitdagende blik in haar ogen. "Om te beginnen wil ik graag dat je me tutoyeert, anders voel ik me zo oud, mijn naam is Dirk, en ik zal er maar meteen bij zeggen dat het met de opwinding tussen mijn oren wel goed zit, maar m'n leeftijd gaat wel meespelen waardoor dat het nog maar zelden lukt om klaar te komen". Dirk nam geen blad voor de mond en zei: "Ik hoop niet dat ik je shockeer, maar de enige manier om nog een redelijke erectie op te bouwen is het gebruik van viagra, ik zou dolgraag nog eens een lekker nummertje te maken, maar ik ben bang dat dat me niet meer lukt, maar hou er wel van om lekker met je te spelen en te knuffelen, houd je van vingeren, beffen en tongzoenen ?" "Natuurlijk hou ik daarvan, en heb alle begrip voor je openhartigheid, maar aan vingeren, beffen en tongen hangt wel een prijskaartje", zei Fleur, waarna ze hem een zoen vol op de mond gaf. Dirk ging meteen overstag, en nadat ze een meerprijs van 200 euro hadden afgesproken zei ze: "Wil je eerst een douche nemen, dan maak ik het me ook wat makkelijker".

Dirk stond meteen op, en begon zich te ontkleden, waarbij Fleur verlekkerd naar zijn pik keek, die er nog wat zielig bij hing, maar die hij ondanks zijn hoge leeftijd nog altijd netjes kaal schoor, waarna hij onder de douche verdween, en Fleur intussen haar lingerie uittrok. Nadat Dirk zich had schoongespoeld bedacht Fleur zich geen moment, pakte een handdoek, en ontfermde ze zich over hem door zijn lichaam droog te wrijven, waarna ze meteen weer in een geile pose op het bed plaats nam, en Dirk haar met grote ogen bekeek. "Wow, wat ben jij een mooi meisje, dat ik dat op mijn leeftijd nog mag meemaken", riep hij vol ontzag, waarna hij naast haar plaatsnam, en Fleur meteen de regie overnam door hem een lange tongzoen te geven, en vroeg: "Vind je het leuk om naar me te kijken als ik met mezelf speel ?". Dirk keek haar verlekkerd aan en stotterde: "Niets liever dan dat, ik kijk wel eens filmpjes van masturberende meisjes op internet, maar het is veel fijner om er live bij aanwezig te zijn". Maar als hij dacht dat het meisje haar kutje met haar vingertjes zou gaan bewerken had hij het goed mis, want nadat ze wat in haar tasje had gerommeld haalde ze er twee gekleurde vibrators uit, waarbij ze één exemplaar in haar kontje liet verdwijnen, en met de andere haar kutje begon te bewerken. Het was alleen wel jammer dat Fleur vergeten was batterijen te kopen, want voor haar zou het nog fijner zijn als de pretstaven trilden, en was ze er zeker van dat Dirk ook extra opgewonden zou worden van het zoemende geluid, waardoor ze besloot zo snel mogelijk een voorraadje AA's aan te schaffen. Ondanks dit nadeel begon Fleur al snel hijgend te kronkelen van plezier, waardoor Dirk merkte dat ze zeker geen toneelspelletje opvoerde, en zei: "Wat ben jij een lekker geil opdondertje, excuses voor mijn taalgebruik, maar ik bedoel het echt goed, en wil je niet beledigen".

Fleur ging onvermoeibaar door, en stootte de vibrators in haar poepertje en kutje, waardoor ze voor de ogen van Dirk al snel gillend klaar kwam. "Jezus meisje, wat maak je me gelukkig, reken er maar op dat ik je vaker bezoek", riep hij uitzinnig, en vroeg hoe lang ze nog de tijd hadden. "Er is nog maar een half uurtje voorbij, dus we hebben nog een half uur om lekker te spelen", zei Fleur, maar daar dacht Dirk toch anders over, en vroeg: "Kan ik nog een extra uurtje bijboeken ?". "Dat moet ik even aan Karin vragen, het kost je wel een extra uurtarief, maar wordt dat niet te kostbaar ?", vroeg ze, waarop Dirk zei: "Engeltje, geld speelt geen rol, zolang ik leef geef ik het liever aan leuke dingen uit dan het op te sparen", waarbij hij haar de 150 euro voor het extra uurtje gaf. "Momentje, niet weggaan hè, ik ben zo terug", zei Fleur met een geile blik, en trok een badjas aan, waarin ze zich bij Karin meldde, en zei: "Dirk wil graag nog een uurtje langer blijven, is dat mogelijk ?. Karin keek haar even verwonderd aan, en zei: "Natuurlijk, kan dat, ik wist wel je een onuitwisbare indruk op Dirk zou maken, hij heeft al vaker aangegeven dat hij op jonge meisjes valt, maar ik moest hem steeds teleurstellen", waarna Fleur haar het geld overhandigde, en haar twee flesjes mineraalwater om de dorst mee te lessen meegaf. "Geregeld, we hebben nog anderhalf uur", zei Fleur, waarna Dirk haar dankbaar omhelsde, en met een slok mineraalwater een tabletje viagra innam.

"Wat heb je een heerlijke tietjes, mag ik eraan zuigen ?", vroeg Dirk, die haar tot nu toe nog met geen vinger had aangeraakt, maar waar Fleur eens snel verandering in zou brengen. "Natuurlijk mag dat, laat je tong en vingers en maar lekker over mijn lichaam gaan, je mag me overal betasten, je hebt er immers flink voor betaald ?", antwoordde Fleur. Dit liet Dirk zich niet nogmaals zeggen, en begon opgewonden haar borstjes te likken, en aan haar tepeltjes te zuigen, waarna hij langzaam met likkende bewegingen afdaalde naar haar buik, en zijn hoofd tussen haar benen begroef, waar hij haar schaamlipjes begon te likken, en brutaal zijn tong in haar kutje drukte. "Oh, Engeltje, wat heb je een lekker nat kutje", mompelde Dirk, terwijl hij aan haar klitje begon te zuigen Fleur lag alweer snel te hijgen, waarbij de bejaarde man heerlijk zijn gang ging, omdat hij nu zeker wist dat 'Engeltje' het wel zou aangeven als hij te ver ging. "Draai je eens om", vroeg Dirk met een schorre stem, waar Fleur meteen gehoor aan gaf, en nadat hij haar zachte billetjes had gelikt liet hij zijn tong via haar bilnaad afdalen naar haar sterretje, en voelde Fleur hoe hij haar poepertje begon te likken. Hij was dus niet zo verlegen als Fleur dacht, en had alleen een zetje nodig. "Wow, wat lekker, ik hou er wel van om gerimd te worden, gilde Fleur, die haar volgend orgasme al op voelde komen, maar behalve haar Opa nooit en te nimmer het poepgaatje van van een andere man zou likken. "Als je zo doorgaat kom ik weer klaar", waarschuwde ze nog, maar Dirk had de smaak nu zo goed te pakken dat hij onverdroten doorging met het likken van haar aars, waardoor het niet lang duurde voordat Fleur schokkend en gillend klaar kwam,

"Jee, wat was dat lekker, je bent een meester in het rimmen", prees Fleur hem, waarna ze een paar slokken water nam, en klaar was voor de volgende ronde. "Zal ik je eens lekker pijpen, ik doe het zonder condoom, maar alleen als je aangeeft wanneer je klaarkomt, want ik wil absoluut geen zaad in mijn mond", zei Fleur, die de wijze raad van haar Opa opvolgde die haar op het hart had gedrukt bij het neuken altijd een condoom te gebruiken, maar dat pijpen zonder een rubbertje weinig kwaad kon, zolang er geen zaadlozing aan te pas kwam. Dirk ging er onmiddellijk voor klaar liggen, want de kans om zonder condoom gepijpt te worden zou hij zich niet laten ontnemen, vooral omdat de andere meisjes het altijd wel met een rubbertje deden, wat minder gevoelig was, en bovendien was zijn eigenwaarde zo gedaald dat hij betwijfelde of hij überhaupt wel klaar kon komen. Ondertussen had Fleur zich over hem heen gebogen, en merkte tot haar voldoening dat de viagra begon te werken, want hoewel Dirk nog geen harde knots had begon er toch wat meer leven in zijn pik te komen, waarna ze zijn voorhuid naar achter trok, en de glimmende eikel begon te likken. Ze liet de plasser al snel in haar mond glijden, en terwijl ze met haar tong rondjes om zijn eikel maakte kwam er steeds meer leven in de pik, die hard genoeg zou zijn om haar kutje mee te penetreren, en waarbij Dirk hijgend lag te genieten.

"Oh Engeltje, ik heb zo'n zin om je neuken", kreunde Dirk, waarop Fleur de pik uit haar mond liet glijden, er razendsnel een condoom overheen trok, en met gespreide benen op haar rug ging liggen om te voorkomen dat de plasser weer zou verslappen, waarna Dirk met een vlotte beweging zijn pik in haar kutje stuurde. Dirk begon onmiddellijk te stoten, en kreunde van genot, maar na een paar minuten merkte Fleur dat dit niet genoeg was om hem te laten spuiten, zodat ze drastische maatregelen nam, want het was haar eer te na om hem met een volle zak te laten vertrekken, en terwijl hij uit volle macht probeerde klaar te komen drukte Fleur met een vlotte beweging een vinger in zijn aars, waarna hij brullend klaarkwam. "Jee, ik ben klaargekomen, wat me in jaren niet is gelukt", zei Dirk verbaasd, waarop Fleur hem liefdevol aankeek, en zei: "Tja dat trucje met een vinger in je aars doet vrijwel altijd wonderen", waarna ze hem verloste van het condoom, en zag dat hij een flinke kwak geproduceerd had. "De tijd is bijna om, zullen we samen douchen ?", vroeg Fleur, waarna ze Dirk flink inzeepte, en zijn pik grondig schoon spoelde.

Nadat ze zich weer hadden aangekleed stond Karin hen in de gang al op te wachten, en nadat Fleur hem nog een zoen op zijn wang had gegeven verdween ze naar de andere meisjes, en vroeg Karin aan Dirk of alles naar wens was verlopen. "Een toppertje, daar moet je zuinig op zijn, reken er maar vast op dat ik vaker gebruik ga maken van de diensten van Engeltje", zei Dirk, wiens zelfvertrouwen door de zaadlozing een flinke boost had gekregen. Nadat Dirk vertrokken was haastte Karin zich naar Fleur, en zei: "Je hebt zojuist iemand heel gelukkig gemaakt, jullie hadden het wel naar de zin hè, ik kon jullie in de gang horen gillen, dat is helemaal niet erg hoor, want dat zijn we wel gewend, de boel is hier nogal gehorig". "Kom meid, ik zal je uitbetalen, want voor vandaag is het wel mooi geweest, ik zie je overmorgen weer". "Maar mijn shift zit er nog lang niet op, en ik wil nog wel een klant", zei Fleur, maar Karin was onverbiddelijk en zei: "Het is vandaag toch stil, en je moet ook aan je rust denken". Ietwat teleurgesteld belde Fleur haar Opa, die snel ter plaatse was, en in de auto vroeg hoe het geweest was, waarop Fleur antwoordde: "Het was geweldig, ik heb helaas maar één klant gehad, een hele lieve bejaarde man, waar ik 2 uur mee heb doorgebracht, en totaal 350 euro aan verdiend heb, maar Karin, de bedrijfsleidster vond het beter als ik het rustig op zou bouwen waardoor ik al zo vroeg klaar ben, hoewel ik nog wel even door wilde gaan, want door deze ervaring ben ik nog steeds opgewonden". Opa Bram begreep de hint, en zou het meisje diezelfde middag nog eens flink verwennen...
Lees verder in: De Opa Van Fleur - 6
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk Weer Sex - 4Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er wordt op het raam getikt, buurvrouw Rosa staat aan de deur. Hallo Henk, je kleindochter was er daarnet maar je was er niet zegt ze, en ik krijg een pakketje in mijn handen gedrukt. En de postbode was er ook Wil je koffie ..."
25-05
0.0
De EenhoornjagersDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Waargebeurd, Groepsex,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05
0.0
Een Zomerse Geile ...Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Grote Borsten, Date, Truth Or Dare, Pijpen, Beffen, Orgasme, Amsterdam,
"Het was een warme zomeravond in Amsterdam, en de zon hing nog net boven de horizon, werpend een gouden gloed over de grachten. Daphne, een jonge studente van 22 met lange blonde haren en een slank figuur, had een avondje wijn drinken gepland met haar..."
24-05
9.0
Studentenleven - 16Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"De spreuk van dit verhaal luid Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken. De romeinse keizer Marcus Aurelius. Mede door de film Gladiator en de vele Latijnse invloeden in het studentenleven een veelgebruikte uitspraak in ons studente..."
24-05
9.3
Mijn Geile Rijpe TanteDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Onervaren, Eerste Keer, Tante, Neef,
"IRIS Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform. Mark is de zoon van mij..."
24-05
9.5
Zelf-seksDoor: Karel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Sperma, Masturberen,
"Ik heb er even over nagedacht en ik wil hier wel getuigen hoe ik zelfseks doe en beleef, het is misschien niet zo relevant op een verhalen site maar wil dat wel delen en misschien kunnen jullie mij uw opinie geven over dit gegeven. Laatst la..."
24-05
8.6
De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd, Sprookje,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05
9.8
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.5
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.8
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
8.9
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.8