Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Serveerster sexverhalen. In deze categorie staan 13 erotische verhalen.
Ruige Coby Ontmoet Vier Jonge Jongens - 2: M...Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Beffen, Brunette, Hotel, Ruig, Serveerster, Toyboy, Voetbal,
"Coby was een stevig gebouwde brunette van vijfendertig die een drukke baan had als serveerster in een caf bar dancing. Ze had een streng en verbeten gezicht en trad kordaat op als een van haar klanten stampij maakte. Dan zwaaide ze met een woeste be..."
09-07-24
8.6
Hannah - 5: De WedstrijdDoor: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Cafe, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, One Night Stand, Serveerster, Toilet, Verleiden, Vreemdgaan, Wedstrijd, Zonder Slipje,
" i In deel twee kreeg Hannah een woonplek, een baan in de horeca onder haar huis en deed ze het met een collega op het toilet. Dit verhaal is het vervolg. Het wordt weer uit het oogpunt van Hannah verteld. Ze is hier 22. i b 15 april 201..."
08-01-24
9.4
Chantal, Het Piemelmeisje - 3Door: Bipslikker
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Neuken, Serveerster,
"Diegenen die wel eens meer schrijfsels van mijn hand hebben gelezen weten inmiddels wel dat ik geen liefhebber ben van meteen neuken, spuiten, en klaar, maar ervan hou de spanning rustig op te voeren. Ook in dit deel van deze serie houdt de transseks..."
24-09-23
9.5
Serveerster - 2Door: Zaadkontje1986
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Serveerster, Vuistneuken,
"De dagen na onze heerlijke sekspartij bleef ik maar denken aan die fantastische vrouw Sarah. Met alles wat ik deed dacht ik aan haar en voelde en proefde ik in mijn gedachten haar sapjes en rook ik haar heerlijke parfum. In de momenten dat ik met mij..."
16-06-23
9.1
Serveerster - 1Door: Zaadkontje1986
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Serveerster,
"Een heerlijke zomerse dag en ik besloot om de stad in te gaan deze dag. Na mijn ontbijt stapte ik eerst in de douche en genoot van de straal die over mijnlichaam gleed. Tijdens het wassen bedacht ik mij dat ik mij even goed moest scheren en zo ontdee..."
09-06-23
9.2
Een Geil Avondje StappenDoor: Michael
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Neuken, Serveerster, Uitgaan, Vreemdgaan,
"Voor het eerst sinds een lange tijd was ik weer eens een avond stappen. Op aanraden van vrienden ging ik naar een grote bierhal in de stad. Een grote ruimte met een uitgebreide biercollectie met in het midden een speelhal met dingen als tafelvoetbal,..."
15-11-21
9.1
Serveerster In MeppelDoor: Verhalendoortom
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cowgirl, Missionaris, Pijpen, Serveerster, Vingeren,
" i Al eerder heb ik verhalen geschreven die zich afspelen in een specifieke stad. Zo hebben eerdere verhalen zich al afgespeeld in Zwolle, op Texel, op Terschelling en in Groningen. Dit keer leek het me leuk om een verhaal te schrijven dat zich afsp..."
28-08-21
8.8
Twee Vluggertjes Achter ElkaarDoor: Michael
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Serveerster, Studenten, Vluggertje, Vreemdgaan,
"Ik 37 en mijn vrouw 35 zijn een weekendje in Amsterdam. Even er tussen uit, gezellig in een hotel en een beetje de stad verkennen. Het is een warme dag wanneer het plots begint te regenen. Net nu we even wilden gaan lunchen. Dan maar het cafe van..."
07-07-21
8.6
De ServeersterDoor: Sakari
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Blond, Cafe, Collega, Serveerster, Terras, Vingeren, Werk,
"Een voor een plaatste Max de lege glazen en flesjes van de volle tafel op zijn plakkerige dienblad. Hij viste een paar papieren onderzetters uit een plas lauwe frisdrank, liet ze op zijn dienblad vallen en keek op. De zon stond bijna op z n hoogst. H..."
08-08-20
8.9
Bo Het Tienersletje - 5Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Serveerster, Slet, Sletje,
"Gisteren is er niks meer bijzonder gebeurd en vandaag kwam ik rond 11 uur mijn bed uit zetten. Om 17 00 moest ik beginnen bij mijn werk tot 00 00 uur. Ik werk bij een restaurant in de stad die tot laat open zijn om nog dranken te voorzien aan mannen ..."
27-09-19
8.4
Eerste Baan Als Nanny - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Serveerster,
"Na een heerlijke zaterdagavond te hebben gehad met Adam en Lola, begon de zondagmorgen met een domper. Marlies had Adam gebeld dat ze eerder naar huis terugkwamen, dus veel plezier zouden ze niet kunnen hebben met zijn drie n die dag. Na nog even van..."
17-02-18
8.7
De Mooie ServeersterDoor: LekkerLustig
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Serveerster,
"Het verhaal begint eigenlijk wat lauw. In een Italiaans restaurant dat ons was aangeraden door een adellijke dame die een landgoed beheert waar we die zomer een week waren. Daar hoorde ook een restaurant bij. We zaten al een tijd en er gebeurde weini..."
13-07-14
7.5
Pikante ServeerstersDoor: Wolvie667
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pik, Serveerster, Werk,
"Mijn naam is Joke, 20 jaar. Ik had op een terrasje afgsproken met Els, 22 jaar, om gezellig wat te drinken en bij te praten, zij is namelijk 2 maanden geleden bevallen. Toen ze aan kwam lopen kon ik mijn ogen niet geloven. Een figuur om door een ring..."
14-07-07
7.7