Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Boyke22
Boyke22
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Scheerbeurt
Meest Gelezen: Vrienden Dag
Aantal Verhalen: 5
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 18
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Party Onverwacht Avontuur!Door: Mssbiboy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"Ik ben een bi boy van 27. Althans bi Daar kwam ik later pas achter. Zoals ieder jaar ga ik met 4 vrienden naar een party in Duitsland. Dit zijn van die party s waar altijd een erotisch tintje aan zit. schaarsgeklede vrouwen die de meute o..."
06-07-24
8.9
Zomerfeest TrioDoor: Boydiebi
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Zoals ieder jaar is ook dit jaar weer een grandioos 3 daagde zomerfeest georganiseerd in ons dorp. Heel het dorp en en mensen van daarbuiten komen hier naar toe. Ik had me opgegeven als vrijwilliger om het terrein in de gaten te houden. Overdag werde..."
29-08-23
8.7
ScheerbeurtDoor: Boyke22
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal gaat over een kant die ik van mezelf heb ontdekt Ik ben een jongen van 22 die na een relatie van 2 jaar weer vrijgezel ben. Mijn ex vriendin en ik hadden een standaard sex relatie met alleen maar standaard neuken Ik merkte dat ..."
30-07-22
9.0
Je Verwacht Het Niet Hè!Door: Boyke22
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kwartet,
"Voor die hele corona shit heb ik dit waargebeurde verhaal meegemaakt. Ik zou gaan stappen met een paar vrienden. Deze vrijdagavond belde Tom op dat hij mee wilde gaan stappen. Hij vroeg of zijn vriendin bloedmooie Braziliaanse afkomst oo..."
20-02-22
8.9
Vrienden DagDoor: Boyke22
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"1ste pinksterdag Zoals ieder jaar doen wij met onze vriendengroep leuke uitjes. Echter door de corona loopt dit totaal anders Mijn vrienden en ik zijn allemaal rond de 25 en sporten ook graag gezamenlijk. In de groepsapp wordt druk gediscu..."
02-06-20
8.6