Klik hier voor meer...
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 8318
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Wendy, Het Tienerhoertje - 5
Toen Teun die ochtend ontwaakte en de slaap uit zijn ogen wreef zag hij de tent die zijn opstandige lul in het laken veroorzaakte, en wist hij meteen dat weer eens tijd was om het hobby hoertje Wendy te bezoeken, in de hoop dat haar nichtje Manon ook tijd vrij kon maken. Het was nog vroeg, en om de familie, die waarschijnlijk nog op één oor lag niet te storen besloot hij eerst een ontbijtje klaar te maken, waarna hij om een uur of tien de telefoon pakte om een afspraak te maken. Hij kreeg meteen Wendy aan de lijn, die op haar nummermelder zag dat het Teun was. "Hee, kanjer, hoe is het, ben je weer eens geil ?", vroeg ze opgewekt, waarna hij meteen ter zake kwam en hoopte dat hij die middag nog kon langskomen. "Geen probleem, spreken we weer voor de gebruikelijke vier uurtjes af ?", vroeg ze, wat eigenlijk een overbodige vraag was, omdat ze wel wist dat hij er altijd graag de tijd voor nam. Op zijn vraag of ze Manon ook kon uitnodigen voor een paar geile spelletjes antwoordde ze: "Dat is niet nodig, want ze zit hier naast me, zien we je om een uur of één, omdat Manon meedoet rekenen we natuurlijk wel het dubbele tarief". De prijs was geen probleem voor Teun, want als de meisjes net zo goed hun best deden als de vorige keer en misschien een lesbisch showtje opvoerden waren ze het geld dubbel en dwars waard.

Nu de afspraak stond begon Teun aan zijn vaste ritueel wat hij altijd deed als hij Wendy bezocht,en ging zich uitgebreid intiem scheren, tandenpoetsen en nam een verkwikkende douche. Nadat hij een flesje water uit de koelkast had genomen en zijn onafscheidelijke stripje viagra in zijn zak had gestoken moest hij eerst nog even langs de geldmaat om voldoende contant geld op zak te hebben, want in het amateurbordeel was geen mogelijkheid te pinnen. Het was natuurlijk geen toeval dat deze betaalmogelijkheid ontbrak, omdat Paul, de vader van Wendy, die de financiële kant regelde op deze slinkse manier een groot deel van de inkomsten zwart weg kon sluizen, en hierdoor op handige wijze slechts een klein deel opgaf, waardoor hij de belasting grotendeels kon ontduiken.

Nadat hij zijn auto op gepaste afstand had geparkeerd om voor de nieuwsgierige buren niet op te vallen als hoerenloper nam hij met een paar slokken water het bekende blauwe pilletje in, want hij wilde niet het risico lopen dat zijn pik halverwege dienst zou weigeren. Bij zijn laatste bezoek had hij dit verzuimd, waardoor het bijna mis was gegaan, en Manon hem na zijn eerste zaadlozing op handige wijze had leeggetrokken. Teun was er helemaal klaar voor, en nadat hij had aangebeld zwaaide de deur open en stond hij oog in oog met Paul, die hem snel binnenliet. "Hee, Teun, alles kits", zij hij de amateur pooier op zijn bekende popiejopie manier, waarna hij Teun meteen meenam naar de woonkamer, waar alleen Angela aanwezig was, maar van de meisjes geen spoor te bekennen was. "Ze zullen zo wel komen, want ze zijn nog even bezig en bereiden een verrassing voor voor hun favoriete bezoeker", zei Angela, waarmee ze het ego van Teun streelde, die ongeduldig afwachtte wat ze nu weer voor hem in petto hadden. De koffie was snel klaar, waarna het gesprek al snel over Wendy's nichtje Manon ging. Teun keek verbaasd op toen Angela hem toevertrouwde dat Manon bij hen was ingetrokken, waar hij natuurlijk alles over wilde weten.

Dat Angela een flapuit was bleek wel toen ze van wal stak en het hele verhaal op een haar eigen sappige manier vertelde. "Haar preutse vader vertrouwde het niet dat zijn dochter zo vaak afwezig was en regelmatig laat thuis kwam'. "Op een dag had hij Manon op slinkse wijze gevolgd, en bij ons naar binnen zien gaan". "Toen ze die avond thuis kwam stonden haar ouders haar al op te wachten, en eisten een verklaring waar ze uitgehangen had, waarna ze de smoes had opgehangen dat ze bij een vriendin was geweest". "Een fijne vriendin heb jij, ik heb je zelf bij dat hoerenkot van onze verstoten familie naar binnen zien gaan, vertelde haar vader" "De hel brak los, waarna een knallende ruzie volgde en haar vader witheet van woede had geroepen: 'als mijn dochter de hoer speelt, is ze hier niet meer welkom', waarna ze het ouderlijk huis was ontvlucht en midden in de nacht totaal overstuur bij ons op de stoep stond, waarbij we haar liefdevol opvingen". "Gelukkig is ze een sterke meid met een eigen willetje, waardoor ze zich hier al snel thuis voelde en nooit meer iets met haar ouders te maken wilde hebben", eindigde Angela haar relaas.

Teun kookte van woede over het feit dat haar vader haar 'hoer' had genoemd, want daar had hij een totaal ander beeld van na zijn bezoekjes aan gehaaide professionele sekswerkers, terwijl het meisje alleen maar wat wilde bijverdienen met haar hobby. "Hou ons gesprek alsjeblieft geheim, praat er maar niet over, en doe maar net of je het normaal vindt dat Manon bij ons is ingetrokken", zei Angela. Plotseling klonk er gestommel op de trap, waarbij de mond van Teun vol verbazing open zakte toen Wendy en Manon binnen kwamen. De meisjes hadden er werk van gemaakt en hadden beiden een identiek 'supergirl' kostuum aan, waarna ze Teun begroetten en hem tegelijkertijd van twee kanten een zoen op zijn wang gaven. Vol bewondering bekeek hij de meisjes met een opgewonden blik, waarbij hij hen eens goed in zag opnam. Het eerste wat opviel waren hun knalrode hoge laarsjes, waarboven ze een kort rood plooirokje en een blauw shirtje aanhadden met het supergirl logo, waar hun tietjes goed in uitkwamen, terwijl hun tailles gesierd waren door een knalgele riem. Een rode cape maakte het geheel af, waardoor ze er als echte kopieën uitzagen als het meisje uit de stripboeken en de gelijknamige TV serie.

Wendy had er schijnbaar zin in, want ze vroeg meteen of Teun mee naar boven ging, een aanbod waar hij, nadat hij de laatste slokken koffie snel had opgeslobberd graag op inging. Zoals gewoonlijk liet hij de meisjes op de trap voorgaan, waardoor hij nieuwsgierig onder hun rokjes keek en vaststelde dat ze ditmaal geen panty's droegen, en alleen hun blote kontjes onder hun rokjes verborgen. In het speelpaleisje van Wendy keek hij nogmaals naar de kostuumpjes en grapte: "Nou, ik hoef in elk geval niet bang voor criminelen te zijn met twee supermeisjes", waarop de meisjes het uitproestten van de lach, en Wendy hem even serieus aankeek en vertelde dat er vandaag geen kleding aan stukken gescheurd mocht worden, omdat ze hun kostuumpjes graag heel wilden houden. Nadat ze op de rand van het bed hadden plaatsgenomen vertelde Wendy dat ze na rijp beraad van het extraatje dat Teun hem had toegestopt bij de feestartikelenwinkel deze kostuumpjes hadden gekocht, en speciaal voor hem apart hadden gehouden.

Teun hield wel van deze verkleedpartijtjes, en terwijl hij terugdacht hoe Wendy hem al diverse malen had verrast met haar felgekleurde panty's, het ballet pakje, en het schoolmeisjesuniform liet hij zijn handen aan weerszijden over hun blote benen gaan, waarna hij zijn handen onder hun rokjes liet verdwijnen en zijn vingers over hun kutjes liet glijden. Vooral het kutje van Wendy voelde nog zachter aan dan hij gewend was, waarna ze hem met een geile blik aankeek en vroeg: "Bevalt het ?". "Na de onthulling van Manon, die vertelde dat ze haar kutje regelmatig waxte ben ik ook overgestapt op deze ontharingsmethode, en heeft Manon me de fijne kneepjes van het waxen bijgebracht". Zoals gewoonlijk wilde Teun hier alles van weten, en vroeg of het de behandeling pijnlijk was geweest. "Jij bent wel een nieuwsgierig aagje hè, lachte Wendy, waarna ze vertelde dat het reuze meeviel, en vertelde dat ze aan het waxen wel een gevoelig kutje had overgehouden, maar dat het vervelende gevoel snel was verdwenen nadat Manon haar kutje had voorzien had van vochtinbrengende crème, waarna ze haar spleetje lekker gemasseerd had. "Ja ja, dus als ik het goed begrijp hebben jullie hebben elkaar dus lekker verwend met een lesbisch spelletje", zei Teun lachend, waarna hij vroeg of deze ontharingsmethode ook voor mannen geschikt was. "Natuurlijk, mogen we dit zien als een uitnodiging ?, vroeg Manon. "Denk er maar eens over na, en als je het echt wilt kunnen we ons hier bij je volgende bezoek op voorbereiden en nemen we je hele zaakje, inclusief je perineum en je poepertje onder handen, waarbij het wel aan te raden is dat je je een week voor de behandeling niet meer scheert, want het gaat makkelijker als je wat stoppeltjes gekweekt hebt", Teun was onder de indruk van haar vakkundigheid, en vroeg zich af waar ze deze wijsheid vandaan had, maar besloot wijselijk niet door te vragen, omdat hij tot actie wilde overgaan en dit gesprek alleen maar van de tijd afging.

Het was echter Wendy die hem voor was, en hem ondeugend aankeek, waarbij ze vertelde dat Manon ontzettend benieuwd was en wilde toekijken hoe Teun haar in haar kontje neukte. Alleen al bij de gedachte kreeg Teun een flinke erectie, waarna de meisjes hem uit de kleren hielpen, en bewonderend naar zijn egaal gebruinde lichaam keken. "Wow, wat ben je lekker bruin, zelfs je billen hebben een kleurtje", zei Manon. "Heel simpel, ik heb nog even geprofiteerd van de mooie nazomer, en zoek dan altijd mijn vaste plekje op, wat bekend staat om zijn illegale naaktrecreatie, maar wat door de meeste Boa's gedoogd wordt. "Het is heerlijk als de warme zonnestralen mijn lichaam beschijnen, en wat het extra spannend maakt is de kans om naakt betrapt te worden door nietsvermoedende mensen", zei Teun doodgemoedereerd. Hier wilde Manon wel eens meer van weten, en vroeg of hij wel eens betrapt was. "Oh ja, zo vaak, vorige week kwamen er een nog paar jonge meiden van een jaar of twintig voorbij die zich wild schrokken en er als gillende keukenmeiden vandoor gingen, maar de meeste mensen kijken er niet vreemd van op en lopen rustig door, of gaan zelf naakt zonnen. "Nou, ik zou het wel weten, en me meteen op je storten", zei Wendy, die het al helemaal voor zich zag, waarna ze snel doorging met de voorbereidingen voor het anale nummertje.

"Doe jij het voorwerk even", vroeg ze aan Manon, die onmiddellijk de pik van Teun in haar mond nam en hem op haar superieure wijze begon te pijpen, waardoor zijn pik al snel keihard en gereed was voor het anale nummertje. Terwijl ze haar supergirl cape afdeed zei Wendy dat ze de rest aanhield, omdat het weer eens iets anders was om half gekleed geneukt te worden, en nam haar favoriete anale standje in, waarbij ze haar rode laarsjes aanhield en haar benen in haar nek legde. Door de gevouwen houding van het slangenmeisje sloeg haar rokje automatisch over haar buik, waardoor Teun haar omhooggestoken kutje en kontje kon bewonderen. Teun zag er de lol wel van in, en moest onwillekeurig even denken aan het bekende sprookje, dit was nu eens niet 'de gelaarsde kat', maar het gelaarsde kutje. "Zo is het wel genoeg, stop maar even, schatje", zei Teun tegen Manon, die nog steeds zijn pik met haar mondje verwende. Nadat hij de juiste houding had ingenomen bracht hij zijn eikel voor het sterretje van Wendy, dat ze inmiddels zo onder controle had, waardoor zijn pik zonder gebruik van glijmiddel in haar nauwe poepertje verdween. Met grote ogen keek Manon hoe haar nichtje moeiteloos de pik in haar nauwe gaatje ontving, waarna Teun haar rustig begon te neuken.

Langzaam voerde Teun het tempo op, waardoor Wendy al snel begon te hijgen, en Manon het neukende stel van alle kanten aandachtig bestudeerde. Terwijl Manon achter Teun bukte zag ze tussen zijn benen hoe zijn pik steeds dieper in het kontje van Wendy verdween, en werd er zo opgewonden van dat ze al snel haar eigen kutje begon te vingeren. "Kom er lekker bij, zei Wendy hijgend, waarna het meisje met gespreide benen in haar laarsjes boven Wendy ging staan en haar rokje voor het gezicht van Teun omhoog stroopte. Teun werd bij de aanblik van haar kutje zó opgewonden dat hij zich niet langer kon beheersen, en terwijl hij Wendy met lange halen bleef neuken begon hij het kutje van Manon te likken. Het duurde niet lang voordat de ruimte gevuld werd met hijgende meisjeskreten en het gekreun van Teun, die zijn zaad al op voelde borrelen. Ook Wendy kon zich niet langer beheersen, en kwam gillend klaar, wat ook zijn uitwerking op Teun niet miste, waardoor hij kreunend zijn zaad in haar poepertje spoot. Nadat Teun zijn pik uit het kontje van Wendy had getrokken liet Manon haar lichaam naast dat van Wendy vallen om haar de gelegenheid te geven haar benen te strekken na deze anale traktatie, waarna ze snel naar de douchecabine rende en met reutelende geluiden het zaad uit haar kontje perste.

Terwijl Wendy en Teun bijkwamen keek Manon opgewonden naar de pik van Teun, die zelfs na zijn zaadlozing nog steeds keihard was, waarbij ze genoten had van zijn likkende tong, maar zelf nog niet was klaargekomen. "Kan je nog een keer, please ?, ik wil ook wel eens je pik in mijn kontje voelen", vroeg ze smekend. Door de manier waarop ze dit vroeg was er niet veel overredingskracht nodig om Teun te overtuigen dat het haar ernst was en het poepertje van het meisje te ontmaagden. "Weet wel waar je aan begint, de eerste keer kan pijnlijk zijn, en je zal je tot het uiterste moeten ontspannen bij de penetratie", waarschuwde Wendy. Manon was vastbesloten, het moest er toch ééns van komen, maar omdat ze lang zo lenig niet was als Wendy stelde Teun voor het meisje op z'n hondjes te nemen. De manier waarop het zou gebeuren maakte Manon niet uit, zolang ze maar een pik in haar kontje kreeg, waarna ze op haar ellebogen en knieën plaatsnam. Teun trok nog even aan zijn pik om de vleespaal keihard te houden, waarbij Wendy ondertussen het sterretje van Manon insmeerde met een ruime hoeveelheid glijmiddel.

Gespannen keek Wendy toe hoe Teun zijn eikel tegen het poepgaatje van Manon drukte, waarna ze zich ontspande, en de pik moeiteloos naar binnen gleed, zonder dat Manon ook maar enig teken van pijn vertoonde. Wendy kon haar ogen niet geloven dat dit zo soepel ging, en vroeg aan Manon of ze al eens eerder een poging had ondernomen om haar poepertje te laten ontmaagden. "Nee, eerlijk niet, dit is de allereerste keer, het is best lekker, het voel nét of ik moet poepen", antwoordde Manon. Door het warme kanaal waarmee ze de pik van Teun omsloot werd hij zó opgewonden, waardoor hij al snel in actie kwam, en haar voorzichtig begon te neuken. Ook Teun verwonderde zich erover dat het meisje heel wat kon hebben, waardoor hij steeds sneller op haar in begon te beuken, en Manon steeds sneller begon te hijgen. Zoals hij al na hun eerste trio'tje aan Wendy had laten weten stelde hij tevreden vast dat Manon inderdaad een natuurtalentje was dat er wel pap van lustte. Terwijl Teun zich helemaal liet gaan begon Manon steeds harder te hijgen, waarna ze gillend klaarkwam, en Teun tot zijn eigen verbazing in korte tijd voor de tweede keer een kwak loosde.

Zoals ze inmiddels van Wendy geleerd had spoedde ze zich naar de douchecabine, waar ze het sperma van Teun uit haar kontje perste, om zich vervolgens weer bij Teun en Wendy te vervoegen. Het werd al snel duidelijk dat de meisjes over Teun gesmoesd hadden, toen Manon vroeg: "Ik heb gehoord dat jij ook van plasseks houdt, heb je wel eens over jezelf geplast ?. Teun schaamde zich niet voor deze tak van watersport en vertelde dat hij zichzelf in een geile bui wel eens had onder geplast in zijn ligbad. Door dit zeikverhaal voelde hij de aandrang opkomen, en vroeg of hij even zijn blaas mocht legen in de douchecabine, waarbij hij de meisjes uitnodigde toe te kijken zonder dat hij een tegenprestatie verwachtte, omdat ze dan hun supermeisjes kostuumpjes uit moesten trekken. Bovendien was de tijd bijna verstreken, en beloofde hij plechtig dat ze hun blaasjes bij één van zijn volgende bezoekjes op hem mochten legen. Manon had echter een ander plannetje, en vroeg hem alvast in de cabine plaats te nemen zonder zijn kostbare vocht de vrije loop te laten. Dat de meisjes een rijke fantasie hadden wist hij inmiddels wel, en wachtte met een gespannen blaas af wat ze nu weer in gedachten hadden. Teun kwam er gauw genoeg achter toen Wendy een condoom tevoorschijn haalde, en het rubbertje om zijn slappe pik schoof, die door de inspannende zaadlozingen de kop had laten hangen.

Terwijl Wendy het rubbertje stevig met haar hand vasthield, waardoor het niet van zijn pik kon glijden zei ze: "Zet de sluis nu maar open". Na het ophouden van zijn plas kostte het Teun geen enkele moeite zijn natuursekt te laten lopen, waarbij het condoom zich onder de toeziende ogen van Wendy en Manon al snel vulde. Nadat er geen druppel meer uit zijn plasbuis kwam haalde Wendy het rubbertje van zijn pik, en keken de meisjes goedkeurend naar het goed gevulde condoom, waarbij Manon, die dit spelletje verzonnen had moeite had haar lach in te houden, hem streng aankeek, en zei dat hij moest gaan zitten. Langzaam stortte Wendy de warme inhoud over het hoofd van Teun, die in tegenstelling tot wat de meisjes verwachtten genoot van deze warme douche met zijn eigen blaasinhoud. Met een nat hoofd keek Teun de meisjes dankbaar aan, waarna Wendy zei: "Eigenlijk ben je een kleine viezerik, maar wel een lekkere kleine viezerik". Na een verkwikkende douche, waarbij hij zijn haar, wat drijfnat was van zijn eigen zeik grondig had gewassen trok hij zijn kleding weer aan, en verliet met de supermeisjes de kamer. Teun realiseerde zich dat hij vandaag de tietjes van de meisjes niet gezien had, een ze hem ook niet hadden getrakteerd op een lesbisch showtje, wat ruimschoots gecompenseerd werd door hun geile outfits die ze aangehouden hadden.

Zoals gewoonlijk werden ze opgewacht door Paul, die vroeg of alles naar wens was gegaan.
"Meer dan voortreffelijk", zei Teun, waarna Paul, die inmiddels een blindelings vertrouwen in Teun had, en in het kader van klantenbinding vertelde dat hij de volgende keer een speciale verrassing in petto had, waar Teun zeker geen nee tegen zou zeggen, zonder verdere details prijs te geven. "Zonder Angela in een kwaad daglicht te stellen hoop ik wel dat zij geen deel uitmaakt van je plannetje", zei Teun, waarop Paul hem geruststelde, en beloofde dat Teun alleen de diensten van Manon en Wendy kon verwachten. Het bleef voor Teun alleen maar een raadsel waarom Paul zo geheimzinnig deed, waarna de meisjes hem na een dikke zoen uitgeleide deden. Terwijl Teun naar huis reed genoot hij nog na, en nam zich voor snel weer een nieuwe afspraak te maken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Nichtjes, Plas, Plassen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...