Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 12912
Lengte: Lang | Leestijd: 24 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Oma Steunkous - 1
De 17 jarige Kees had enorm geboft toen zijn 64 jarige Oma Nel de knul een lesje seksuele voorlichting had gegeven omdat zijn ouders dit verzuimd hadden, en de lessen meteen maar in de praktijk gebracht, waardoor er een nieuwe wereld openging en de knaap zich dagelijks voor de computer aftrok op de grote hoeveelheid porno die op internet te vinden was. Hoewel zijn grote hobby op de tweede plaats was gekomen struinde hij nog wel regelmatig modelbouwhobby beurzen en rommelmarkten af, op zoek naar koopjes, en toen hij op een gegeven moment weer een markt met ouwe meuk bezocht viel zijn oog op een doos vol ouderwetse seksboekjes, de lectuur die zijn seksverslaafde Oma verslond. De verkoper had hem met argusogen bekeken en had zijn twijfels of de jongen wel oud genoeg was om deze lectuur in zijn bezit te hebben, maar had er geen punt van gemaakt en de knul ook een pleziertje gegund. Voor een zacht prijsje wisselde de doos van eigenaar, omdat de verkoper geen zin had de ouwe meuk weer mee terug te zeulen, en blij was dat hij hij ervan af was. Kees was op zijn beurt verguld met deze rijkdom, waarvan hij hoopte zijn Oma er een plezier mee te doen, en koesterde zijn 'schat' op een geheim plekje als een cadeau voor zijn Oma, die spoedig haar 65e verjaardag zou vieren.

Tot nu toe had Kees een grondige hekel gehad aan deze feestjes, waar de aanwezigen in een kringetje zaten, en zich tegoed deden aan het gebruikelijke kopje koffie met taart, waarna een hapje en een drankje geserveerd werd. Omdat zijn Oma zich om hem bekommerd had nam hij het dit jaar maar voor lief en zou er het beste van zien te maken. Het was ook zijn moeder niet ontgaan dat Kees in tegenstelling tot andere jaren goedgemutst was, en had aangeboden de boodschappen voor Oma's verjaardag te doen, waardoor hij al vroeg met zijn bij Nel op de stoep stond. Met een warme omhelzing en een paar zoenen had hij zijn Oma gefeliciteerd, waarna hij haar zijn cadeau had overhandigd, waardoor hij de overige familieleden vóór was, die op deze manier niet geconfronteerd werden met de inhoud. Met grote ogen bekeek Nel de inhoud, waarbij haar mond open zakte van verbazing. "Jongen, wat maak je me hier blij mee, dat zal je een fortuin gekost hebben, want er zit zelfs een flink aantal van het langwerpige maandblad 'Candy' bij, die voor veel verzamelaars een grote waarde hebben", zei Nel dankbaar. Kees was in zijn nopjes, en vertelde er maar niet bij dat hij de doos met seksboekjes voor een appel en een ei op de kop had getikt. Nel borg de doos snel op, en had voorlopig genoeg nieuw leesvoer, nadat ze uitgekeken was op haar oude verzameling, die ze al diverse malen opnieuw had gelezen.

Even later zaten ze aan de koffie, waarbij Nel een boodschappenlijstje maakte. Eigenlijk was ze met haar 65 jaar nog lang niet bejaard, en kon ze de boodschappen nog makkelijk zelf in huis halen, maar was dolblij dat Kees haar het gezeul met de boodschappen bespaarde. Kees ging snel op pad, en kwam na een uurtje met twee afgeladen big shoppers terug. Zoals hij wel gewend was hield Nel vast aan de oude gewoontes die ze van haar eigen moeder had overgenomen, waarbij haar boodschappen grotendeels bestonden uit zaken als pinda's, een stuk kaas, leverworst, augurkjes, knakworstjes, een flesje advocaat en een spuitbus met slagroom. Het duurde niet lang voordat de eerste feestgangers, waaronder zijn ouders, hun entree maakten, waardoor Kees oppaste niet de fout te maken zijn Oma bij haar voornaam aan te spreken. "Ma, blijf maar lekker bij de visite zitten, ik zal wel voor de hapjes en drankjes zorgen", zei zijn moeder terwijl ze koffie ging zetten. Na de koffie werd het tijd voor de drankjes, en kwamen de onvermijdelijke schaaltjes met pinda's, blokjes kaas en schijfjes leverworst op tafel. Terwijl Oma Nel genoot van het lepelen van haar glaasje advocaat met een toefje slagroom, raakte Kees in gesprek met een oom, die alles wilde weten over zijn hobby.

Meestal vond Kees het wel leuk om over zijn hobby te praten, maar dit keer was het toch anders, waarbij hij meer oog had voor Nel in haar geil uitziende ouderwetse bloemetjesjurk, en dacht aan het grote geheim wat hij met zijn geile Oma deelde. De tijd verstreek, en tegen een uur of elf verdwenen de meeste feestgangers, en maakten ook de ouders van Kees aanstalten te vertrekken. "Ma, ik kom morgenochtend nog wel even langs om de boel op te ruimen en af te wassen", zei zijn moeder, waarbij Kees aanbod nog een tijdje te blijven om zijn Oma bij dit klusje te helpen, en zijn moeder op deze manier te ontlasten. Dit vond zijn vader geen goed plan, want hij vond het maar een griezelig idee als Kees midden in de nacht alleen over straat ging. "Och, laat die jongen toch, dan heb ik nog een beetje aanspraak en kan hij hier voor zijn eigen veiligheid wel blijven slapen", zei zijn Oma, die wel doorhad waar dit op zou uitdraaien. Zijn geile Oma had wel zin een verzetje, en prees de knul voor de tomeloze inzet waarmee hij haar bij de voorbereidingen had geholpen, waardoor hij wel moe zou zijn en lekker lang kon uitslapen, ( al zou er als het aan Nel lag niet veel van slapen komen ). De vader van Kees ging overstag, en nadat zijn ouders waren vertrokken omhelsde Nel haar kleinzoon en wisselden ze een lange tongzoen uit, waarna Kees de schijn niet langer op hoefde te houden, en haar eindelijk weer bij haar voornaam kon aanspreken

"Laat alles maar staan, dat kan morgen ook nog wel", zei Nel opgewonden, waarna ze het licht uitdeed en Kees meenam naar haar slaapkamer. Ze liet duidelijk merken aan een goede beurt toe te zijn, en nam zich voor de knaap en paar nieuwe kunstjes te leren. Op de slaapkamer lieten ze zich op het bed vallen, dat, als het kon spreken ongetwijfeld honderduit zou vertellen over de vele wippen die Nel met wijlen zijn opa had gemaakt. Kees kon zich niet langer beheersen, en nadat hij haar bloemetjesjurk omhoog had geschoven bekeek hij opgewonden haar poepbruine nylonkousen, die door een lange rits jarretels omhoog gehouden werden, waarbij hij in haar satijnen slipje een grote natte plek ontdekte. Snel draaide Nel zich om, waarna Kees de rits van haar jurk omlaag trok, waar hij, nadat hij haar uit het kledingstuk had geholpen nog veel meer lekkers ontdekte. Boven haar vintage halve cup beha, die ze de hele avond onder haar jurk had verborgen staken een paar heerlijke harde tepels uit, waar de knaap al snel gulzig aan begon te zuigen. "Rustig aan, we hebben de hele nacht nog", hijgde Nel, waarna ze Kees uit de kleren hielp. Zijn pik stond al recht overeind, en nadat ze knaap op zijn rug had geduwd toverde ze de spuitbus slagroom, waarmee ze haar advocaatje had genuttigd tevoorschijn. "Zoals je weet let ik altijd op mijn voedingspatroon, maar omdat ik jarig ben mag ik wel eens een keer zondigen", zei ze, waarna ze zijn pik rijkelijk voorzag van de taartversiering, die koud aanvoelde, nadat de lekkernij de hele avond in de koelkast had gestaan.

Ogenblikkelijk begon Nel het goedje van zijn lul te slurpen totdat hij er alleen nog maar een kleverige pik overbleef, waarna ze haar beha uitdeed en een lading slagroom op haar tieten spoot, waardoor ze Kees ook liet meegenieten, en de knaap gulzig de substantie van haar tieten begon te likken. Nadat ze verzadigd waren van de taartversiering pakte Nel snel een vochtig washandje, en verwijderde ze de kleverige resten van de lul van Kees en haar tieten, waarna ze zich op zijn pik stortte en zijn snikkel in haar mond liet glijden. Kees begon meteen zwaar te hijgen en rilde toen Nel zijn pik in haar warme mond met haar tong begon te verwennen.

Ondertussen liet Kees zijn hand in haar slipje verdwijnen en voelde aan de stoppeltjes dat het weer tijd werd de kut van Nel te scheren, maar er nu niet meer aan zou beginnen, om geen tijd te verkwisten. Terwijl ze hem bleef pijpen trok hij met een handig gebaar haar doorweekte slipje uit en stopte twee vingers in haar kut, waarbij hij haar met soppende geluiden begon te vingeren en spoedig haar klit betastte, waardoor ook Nel begon te hijgen. Nel had al snel in de gaten dat Kees op springen stond, maar hoewel ze niet vies was van een lading sperma in haar mond zou het nog niet tot een zaadlozing laten komen.

Langzaam liet ze de pik van Kees uit haar mond glijden, en nadat ze tevreden had vastgesteld dat zijn pik keihard was kroop ze naast hem en legde haar hoofd op zijn borst. Uiterst voorzichtig bracht Nel een nieuw onderwerp ter sprake, en fluisterde dat ze, behalve haar kut, een nog nauwer gaatje had. Kees wist meteen wat ze bedoelde, want sinds hij zich dagelijks aftrok voor zijn computer werd zijn aandacht getrokken door anale filmpjes, maar had hij niet de moed hier met Nel over te beginnen uit angst dat ze hier niet voor te vinden was. Door de glinstering in zijn ogen wist Nel genoeg, en nam ze snel in de hondjeshouding plaats, waarna ze hem de grondbeginselen van de Griekse seks zou bijbrengen. "Stop je pielemoos maar eens lekker in mijn poepertje", fluisterde ze zacht, waarna Kees achter haar plaats nam en zijn eikel tegen haar ster zette. Terwijl hij voelde hoe Nel zich ontspande drukte hij zijn plasser in het nauwe gaatje, en werd overmand door een hemels gevoel toen haar warme darm zijn pik omsloot. Met lange halen begon de onervaren knaap haar poepgaatje te neuken, en perste zijn pik steeds dieper in haar endeldarm, waardoor Nel opgewonden begon te hijgen. "Oh jongen, wat voelt dat goed, laat je maar lekker gaan, ik ben niet van suikergoed", kreunde Nel, waardoor Kees het tempo opvoerde, en terwijl hij steeds sneller op haar in beukte voelde hij zijn zaad opkomen, en spoot kreunend de endeldarm van Nel vol, waardoor zij ook gillend klaarkwam.

De potente knaap was nog lang niet aan het einde van zijn latijn, en terwijl Nel in dezelfde houding bleef liggen herhaalde hij dit kunstje nog een keer, en terwijl zijn pik keihard bleef roerde hij in haar kontje, wat extra glibberig aanvoelde door zijn vers gespoten zaad. "Als je klaarkomt wil ik dat je je plasser uit mijn kont trekt en in mijn mond spuit, want ik wil je zaad proeven en doorslikken, naast de hoeveelheid slagroom kan je calorie arme kwak er ook nog wel bij", zei ze, waardoor Kees alleen bij het idee al extra opgewonden raakte. Met stevige stoten neukte Kees verder, die, zoals gewoonlijk bij jonge knapen geen hersteltijd nodig had, waarbij hij voelde hoe zijn 2e zaadlozing in korte tijd naderde. Precies op het juiste moment trok hij zijn pik uit haar poepertje en boog zich over de opengesperde mond van Nel, waarbij hij het grootse deel van zijn sperma in haar mondholte spoot, waarna hij het gezicht van Nel schoon likte van de de stralen die hun doel hadden gemist. Hij was absoluut niet vies van zijn eigen sperma, en nadat hij de kleine hoeveelheid die op haar gezicht terecht was gekomen en langs haar wangen was gelopen had opgeslurpt en doorgeslikt wisselden ze nog een lange tongzoen uit. Nel was nog steeds zo geil als boter, maar na deze enerverende dag kon ze niet meer, en besloten ze te gaan slapen, waarbij Nel haar kousen en de jarretelgordel aanhield, en ze spoedig in elkaars armen in een diepe slaap vielen.

Toen Kees de volgende ochtend ontwaakte had Nel het bed al verlaten, en herinnerde alleen de opgedroogde sperma vlekken in het laken, die uit haar poepertje waren gelekt aan hun anale spelletje. Kees stond snel op en vond Nel in haar keukentje, waarbij hij haar vanachter benaderde, en haar hals overlaadde met een serie dankbare zoentjes. Ze maakten totaal geen aanstalten zich te kleden, en na een overheerlijk ontbijt ruimden ze snel de achtergebleven puinhoop van het feestje op, waarna ze een verkwikkende douche namen, en onder het genot van een kop koffie naakt in elkaars armen van elkaar genoten. "Waarom heb je eigenlijk geen computer, ik ken een site die vol staat met geile verhalen waar je veel plezier aan kan beleven", zei Kees. "Och jongen, daar heb ik toch helemaal geen verstand van, en bovendien heb ik geen zin om me nog in te verdiepen in mobiele telefoons, computers en meer moderne zaken". "Ik heb een buurman die ik blindelings vertrouw en al mijn financiële zaken online regelt, dus ik vind het wel prima. Toen je Opa nog leefde deed hij het, maar daarna heb alles op zolder gezet, en er nooit meer naar omgekeken", zei Nel, waarna Kees voorstelde de boel eens aan te sluiten en te kijken of alles nog werkte. "Je gaat je gang maar", zei Nel onverschillig, waarna Kees naar de zolder vertrok, en het verstofte bakbeest naar beneden haalde. Het was niet één van van de modernste modellen, maar misschien kon hij de verouderde desktop nog aan de praat krijgen.

Terwijl hij de boel aansloot dacht Kees even terug aan de eerste keer toen ze hem had verleid. Hij zou er zeker geen woorden aan vuil maken met wie ze het bed deelde, want het was niet zijn bedoeling zich met haar leven te bemoeien, maar ze had hem toen wel verteld dat ze al een tijd droog stond, wat waarschijnlijk een klein leugentje was, want de buurman deed haar online zaken zeker niet uit liefdadigheid, en Nel zou hem zonder twijfel al talloze malen in natura beloond hebben. Nadat Kees de computer in zijn oude glorie had hersteld startte hij het oude beestje op, wat tegen zijn verwachting nog goed werkte en alleen wat oude stuurprogramma's bevatte, die de handige knul verving voor moderne software. Het hoefde niet snel te zijn, want voor het gebruik wat Kees voor ogen had ging het snel genoeg. Nel zat goed in haar slappe was, waarna hij na met haar toestemming een een goedkoop internet abonnementje afsloot en een mailadres aanmaakte. "Kom eens lekker bij me zitten ?", vroeg Kees, wat Nel maar al te graag deed, en naakt op zijn schoot plofte. Terwijl hij met zijn grijpgrage hand haar kut en tieten streelde maakte hij Nel snel wegwijs in het gebruik van het apparaat, waarbij ze tot zijn verwondering snel handigheid in kreeg. Hij demonstreerde hoe ze, met wie ze ze maar wilde mailcontact kon onderhouden, en Google kon gebruiken voor al haar vragen, waarna hij naar de site 'opwindend.net' navigeerde, die ze met een simpele klik via een snelkoppeling kon openen. Haar administratie zaken kon ze beter nog aan haar buurman overlaten, en meer had ze voorlopig op het wereldwijde web niet nodig. Als ze meer wilde, of vragen had kon ze altijd een beroep doen op Kees, die haar graag zou helpen, waarbij hij het voordeel ervan inzag om na gedane arbeid geile spelletjes met haar te spelen.

Snel klikte ze weer op het icoontje van 'opwindend.net', en zag tot haar verbazing de goedgevulde site met tienduizenden seksverhalen, waar ze zelf ook haar geile fantasie schrijfseltjes aan toe kon voegen, waarna ze een paar verhalen in diverse categorieën begon te lezen. Terwijl Kees nieuwsgierig meelas voelde Nel de hoe zijn opstandige pik tegen haar kont priemde, waarna ze zich van zijn schoot liet glijden en al snel zijn lul in haar mond liet glijden. Al snel bracht ze zijn plasser op volle oorlogssterkte, waarna ze hem meetrok naar haar slaapkamer, waar het in bed beter toeven was dan op de vloer voor de computer. Nadat ze zich in een uitdagend torseletje met aan weerszijden een serie jarretels gehesen had, en haar kut en billen zichtbaar bleven trok ze een paar nieuwe zijde glanzende kousen aan, omdat de nylons die ze de vorige dag had gedragen de stoeipartij niet hadden overleefd en vol ladders zaten. Vol bewondering keek Kees naar de vintage onderkleding, en besefte hij dat deze outfit hem meer opwond dan de moderne niemendalletjes die in pornofilms werden gedragen. Dit was ook Nel niet ontgaan, en ze had al snel door dat de knul een fetish ontwikkelde voor deze onderkleding, die halverwege de vorige eeuw razend populair was.

Terwijl ze in een innige omstrengeling speeksel uitwisselden kon Kees zich niet bedwingen haar zijdezachte nylons en haar torselet te strelen, waardoor Nel besloot hem bij zijn volgende bezoek te verrassen met een aantal zacht aanvoelende herenstrings, waardoor zij ook kon genieten door zijn ingepakte pik door de de stof te strelen, en wat de naakte knaap bovendien een sexy uitstraling gaf. Nu hij ontdekt had dat Nel niet terugdeinsde voor een pik in haar poepertje zei hij dat hij haar dolgraag weer in haar strakke gaatje wilde nemen. "Vooruit dan maar, als je daar op kickt stel ik mijn kontje graag ter beschikking, maar je moet er geen gewoonte van maken, want er zijn nog zoveel andere manieren om van elkaar te genieten, en bovendien zijn de meeste meisjes hier niet voor te vinden", zei Nel met een ernstige blik. "Laten we vandaag eens en ander standje uitproberen", ken je Lepeltje, Lepeltje ?", vroeg Nel, waarop Kees haar schaapachtig aankeek, en niet wist wat ze bedoelde. Door zijn onnozele gezichtsuitdrukking wist Nel dat het weer tijd werd de knaap een nieuw lesje bij te brengen. "We gaan beiden op onze zij liggen, ik vóór, en jij achter me, dat geeft een nog lekkerder gevoel als de hondjeshouding, waardoor je mij nog dieper kunt penetreren, en waarbij je mij overal kan aanraken".

Dit leek Kees wel wat, en nadat ze in de houding hadden plaatsgenomen merkte Kees dat dit een standje voor gevorderden was, omdat hij met moeite het juiste gaatje kon vinden, maar nadat hij haar aars had ontdekt gleed zijn pik zonder problemen in haar poepertje, dat door nog strakker aanvoelde dan het standje waar hij zijn eerste anale ervaring mee had opgedaan. Dat hij Nel hier ook een groot plezier mee deed was duidelijk te merken toen ze sneller begon te ademen, en hem kreunend smeekte zijn pik zo diep mogelijk in haar darmstelsel te prakken. Al snel kon hij niet dieper, en zat tot aan de wortel in haar kont, waarbij hij haar met lange halen begon te neuken, en ook Nel niet te meer houden was, en bij elke stoot tegengas gaf met haar billen, en gilde van opwinding. Terwijl hij haar lichaam omklemde kneep hij venijnig in haar tieten, waardoor Nel nog harder begon te gillen, en met verkrampte bewegingen haar hoogtepunt bereikte, waarbij ze haar kutspieren niet meer onder controle had en squirtend een natte plek in het laken veroorzaakte. Ook Kees kon zich niet langer beheersen en voelde hoe zijn zaad een uitweg zocht, waarna hij luid kreunend zijn zaad diep in het darmstelsel van Nel spoot. Terwijl ze bijkwamen van dit mega orgasme omhelsde Teun zijn Oma en overlaadde hij haar met zoenen, waarbij hij niet vergat ook haar tieten met zijn tong te verwennen.

"Dit was zonder meer de lekkerste anale wip die ik met je gehad heb, ik heb je toch geen pijn gedaan door zo hard in je borsten te knijpen ?", vroeg hij, waarop Nel hem opgetogen aankeek, en hem gerust stelde door te vertellen dat ze wel genoot van een harde aanpak. Dat Kees ook genoten had streelde alleen maar het ego van Nel, waarbij hij haar geen schuldcomplex wilde aanpraten en verzweeg dat het voelde of zijn ballen gekneusd waren door de harde manier waarop ze bij elke stoot tegengas gaf met haar billen. "Kom, laten we samen een verkwikkende douche nemen", zei Nel, waarbij ze zich over Kees ontfermde, en de knaap inzeepte en afspoelde als een klein kind, en hem daarna liefdevol afdroogde, wat hij gelaten over zich heen liet komen. "Ik zou graag nog een nummertje met je maken, maar het is nu toch echt tijd om te vertrekken, want ik ben aan een middagdutje toe", zei Nel, waar ze de knaap zonder dat ze het wist een groot plezier mee deed, omdat hij eerst zijn pijnlijke ballen rust moest geven. Hij was hier totaal niet rouwig om, omdat hij wel wist dat dit zeker niet de laatste les was die Nel hem op seksueel gebied zou geven.

Ook Nel had haar geheimpjes, want nadat Kees was vertrokken kroop ze in plaats van haar middagdutje snel achter de computer, waar ze een lang verhaal schreef. Twee dagen later kroop ook Kees achter zijn computer, waar het pijnlijke gevoel aan zijn ballen inmiddels verdwenen was, en nam een kijkje op 'opwindend.net', waar hij met zijn pik ging spelen, en tussen de nieuwe verhalen een verhaal ontdekte dat door Nel geschreven was, en de belevenissen omschreef van een rijpe vrouw die haar kleinzoon had verwend, wat hem bekend voorkwam. Het verhaal kreeg lovende reacties, en nadat ook Kees het met een dikke tien had beloond stuurde hij een mail aan Nel. "Wat een lekker geil verhaal, heel herkenbaar", schreef hij, waarna hij binnen een paar minuten een reactie zonder tekst van Nel kreeg, maar het beeldscherm alleen maar gevuld was met likkebaardende en knipogende emoticons. Ondanks dat Nel hem op het hart gedrukt had een vriendinnetje te zoeken had hij voorlopig geen oog voor meisjes van zijn eigen leeftijd, en besloot de leergierige kaap Nel weer snel te bezoeken voor een scheerbeurt en een nieuw lesje in seksuele vorming.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Radio NoordDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Zuigen, Pijpen,
" Welkom bij het wekelijkse radioprogramma van Omroep Noord. Het programma voor en door luisteraars. Mijn naam is Anna Gerritsen en dit uur ga ik je weer verrassen met inzendingen van onze eigen luisteraars. Eerst een lekker muziekje om in de sfeer ..."
22-07
8.5
MemoriesDoor: Xiumi
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, , Verjaardag, Feest,
"Ik, Dickey, vier in het volgende weekend mijn 58ste verjaardag, heb daar echt niet veel zin in maar ja, de familie wel. Ik ben druk bezig een gestructureerde boodschappenlijst op te maken om zo min mogelijk te winkelen, maar na dat saaie wer..."
22-07
9.2
Ontboezemingen - 10: HoerDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Hotel, Slet, Prostitutie,
"De volgende ochtend word ik wakker met een zwaar gevoel in mijn maag. Het besef van wat ik gedaan heb, dringt langzaam tot me door terwijl ik naar het plafond staar. Mijn lichaam voelt beurs en mijn gedachten zijn een warboel van schuld, schaamte en ..."
22-07
8.7
Wat Is Dit Nu?Door: Izzie
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Mannen, misschien kunnen jullie mij helpen in de comments Want dit is iets waar ik al zo vaak tegenaan ben gelopen. En ik blijf het mezelf steeds afvragen. Kan het zo zijn dat ik dit alleen voel En hoe gaan jullie dan om met sign..."
22-07
8.3
Collega Eindelijk Geneukt - 11Door: Johan59
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Biseksueel, Likken, Neuken, Collega,
"Zo, het is al weer 4 en een half jaar geleden nadat ik deel 10 schreef. Nu eindelijk de tijd voor deel 11. Als je de serie ooit gevolgd heb lees dan deel 10 nog een keer. We kwamen terug in de stad na een heerlijke geile week in een huis..."
22-07
8.9
De Opdracht - 1.4Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Femdom, Bdsm, Slaaf, Onderdanig, Opdracht,
"Wat gaat er gebeuren bedenk ik mij, ik heb geen idee, is er op zolder plek voor een spel Van alles gaat door mijn gedachte en ik kan alleen afgaan op mijn gehoor en reuk. Die laatste wordt getriggerd, ik ruik een heerlijk luchtje, een beetje eucalyp..."
22-07
8.1
Naomi Wil Geld VerdienenDoor: TeamWorld
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Baas, Manager, Masturbatie, Masturberen, Schaamhaar, Sperma, Supermarkt, Tiener, Werk,
"Gezellig lopen drie vriendinnen door het centrum van Almere. De drie meiden zitten samen in de zelfde klas. Op links loopt Sasha, een blonde schone verschijning. Ze is tevens de oudste van de groep met een leeftijd van 17 jaar. Ze heeft een licht gez..."
22-07
9.1
De Opdracht - 1.3Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Dominantie, Femdom, Meesteres, Onderdanig, Opdracht, Slaaf,
"Rustig genieten we van het eten, buiten je opmerking tijdens het proosten laat je niks merken over je intenties tot je uit het niks zegt pompje erbij mop. Ik knijp een keer in het pompje en voel meteen hoe ik weer stukje voller voel vanbinnen. Zo kl..."
22-07
8
Verlangen Naar Seks - 4: Op VisiteDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Verlangen,
" Hoe was het in de bioscoop Amanda haastte zich de trap op. Leuk, goeie film. Trillend over haar hele lichaam deed ze de deur van haar kamer dicht en bleef roerloos staan. Langzaam zakte ze met haar rug tegen de deur op de vlo..."
21-07
8.2
Een Heerlijke VrijdagmiddagDoor: Lucy En Theo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Vreemdgaan,
"Lucy 42 en Theo 50 zijn reeds 12 jaar samen waarvan reeds 10 jaar duidelijk is dat Theo een niet onderdanige cuckold is. Er is een mooie liefdesband tussen de twee en samen hebben zij uitgezocht hoe dit voor hun werkt. Lucy heeft momenteel 4 vaste ma..."
21-07
9
 
Klik hier voor meer...