61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-02-2024 | Cijfer: 7.8 | Gelezen: 5548x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Huisbaas - 1
Mijn leven nam een nieuwe wending nadat ik mijn bestemming had gevonden. Ons contact werd steeds opener, van Kampen was nooit getrouwd en gaf aan dat hij biseksueel was, omdat hij verschillende relaties had gehad met zowel mannen als vrouwen.

Het was veertien dagen na dat pak slaag dat ik het onderwerp aansneed en opmerkte dat het lang had geduurd voordat zijn achterwerk weer normaal werd. 'Ja, de realiteit is veel erger dan de fantasie?' antwoordde van Kampen.

'Nou, niet zozeer omdat ik me nooit had gerealiseerd hoe goed het zou kunnen zijn als iemand zou doen wat U mij hebt aangedaan.' Zijn huisbaas glimlachte om zijn opdracht. ‘O ja zoon, er zijn goede aspecten aan discipline, maar discipline is nog steeds nodig.’

“Zal dat ooit nog een keer gebeuren?” vroeg ik.

van Kampen glimlachte en keek me aan voordat hij zei: ‘Volg mij jongen,’ en me meenam naar de studeerkamer. Binnen stond een bureau, een stoel met harde rugleuning en een kast, en toen de kast werd geopend, hapte ik naar adem, toen ik zag wat hij daarin zag. Er waren een paar riemen, tawse, plak, een plak zoals die waar hij zo pijnlijk mee was omgegaan, samen met een aantal cane’s en wandelstokken met een krom handvat. van Kampen haalde een Cane tevoorschijn en overhandigde die aan mij. 'Kijk, jongen dit is wat er hier gebeurt. Ik doe mee aan wat spanking-spelletjes met een paar andere jongens en zij komen hier af en toe voor een pak slaag of een caning. In jouw geval ben ik verantwoordelijk voor jou en als en wanneer je het verdient, zal ik je een pak slaag geven, een plak gebruiken en je mogelijk de cane geven. Maar zoals je twee weken geleden hebt ontdekt, doe ik dat niet op een flauwe manier, en als ik een jongen sla, doe ik het echt. Het is de beste manier, de enige manier!

Ik inspecteerde een van de cane’s en zwaaide er een paar keer mee, tot groot vermaak van Mijnheer van Kampen. “Ik vraag me af hoe dat voelt?” zei ik

van Kampen zei: ‘Ik zal de verleiding niet weerstaan ​​om te zeggen dat je het nu kunt proberen, jongen!’ Toen ik de blik op het gezicht van van Kampen zag, voegde hij eraan toe: 'Maar ik zal je wat vertellen, ik zal je een harde slag met de cane geven, zodat je een idee hebt als je wilt.' Te gretig stemde ik ermee in en van Kampen zei tegen me: ‘Laat je broek zakken en buig over die tafel.’ Ik gehoorzaamde en voelde al snel dat mijn onderbroek naar beneden werd getrokken. Er werd niets gezegd en een tik op zijn achterwerk vertelde hem dat de het spoedig zou komen, en toen ging WHAAAP en een steek door mijn achterwerk waardoor ik schreeuwde en opstond om over mijn achterwerk te wrijven!

De van Kampen lachte en voegde eraan toe: ‘Dus nu weet je het nu en zult het misschien in de toekomst vermijden.’

In de daaropvolgende weken werden de gebeurtenissen van die dag een paar keer genoemd, maar nooit in veel detail. Uiteindelijk vroeg ik: ‘Meneer van Kampen?’

“Ja jongen?”

'Vertel me alsjeblieft nog eens, voor welke dingen zou ik een pak slaag krijgen?'

Meneer van Kampen legde zijn boek neer en keek David nieuwsgierig aan: 'Wegens vloeken, te laat komen, slecht gedrag, precies zoals ik je al eerder heb verteld. Maar je bent braaf geweest, dat pak slaag heeft je geleerd en ik denk dat de angst voor de Cane heeft geholpen?

‘Meneer van Kampen?’

“Ja jongen?”

U zei dat andere jongens U bezochten. Waarom komen ze?

‘Ze komen omdat ze vinden dat ze discipline nodig hebben. Sommigen helpen het om een ​​goed leven te leiden, anderen hebben het gewoon nodig.”

'Wat, wat als ik het gevoel had dat ik dit nodig had?'

Meneer van Kampen keek en glimlachte en zei: 'Als dat ooit het geval is, kom dan naar mij toe, noem me oom Johan en vertel me waarom je het nodig hebt. Maar wees gewaarschuwd jongen... je weet uit de eerste hand wat ik kan doen.'

Twee slapeloze nachten later kwam ik net na 19.00 uur de lounge binnen:

"Oom Johan?"

Meneer van Kampen keek met een strenge uitdrukking op van zijn papier: 'Ja, wat wil je?' Nerveus stotterend: ‘Ik heb het gevoel dat ik wat discipline nodig heb in mijn leven, oom.’

'Ah, je hebt de tijd genomen. En wat voor discipline heb je dan nodig?”

Ik had verwacht dat oom Johan het over zou nemen en gewoon door zou gaan, dus was ik verbaasd. ‘Ik heb het gevoel dat ik weer een pak slaag en de plak nodig heb, oom Johan’’

‘Toe maar,’ antwoordde oom. Toen spoot het bloed naar mijn hoofd en stotterend en angstig vroeg ik: ‘en de Cane alstublieft, Oom, de came’

‘Jij wilt ook het ultieme, hè jongen?’ 'Ja, dat denk ik wel, oom. Ja, ik wil."

Ze gingen allebei naar de logeerkamer en oom Johan trok de stoel met de harde rugleuning naar achteren. "Dan ken je het wel, kleed je uit tot aan je onderbroek!" Ik deed wat me was opgedragen en stond al snel te trillen met een tentstok in mijn onderbroek. Oom Johan kwam naar me toe en ging voor me staan. 'Je bent een dappere jongen omdat je me hebt gevraagd je te straffen en tuchtigen. Nou, je zult merken dat niet meneer zachtzinnig ben! Toen leidde hij me naar de stoel, ging zitten en trok mijn onderbroek naar beneden, waardoor een harde lul zichtbaar werd. 'Ja jongen, ik weet waar je aan denkt. Je denkt de vorige keer, maar geloof me, er wordt eerst lang en hard gestraft, geniet daar maar eerst eens van, wat dan komt merk je vanzelf wel! Ik werd over de knie gelegd en kreeg een hard pak billenkoek met de hand voor mijn blote billen. Vervolgens werd ik naar de slaapkamer gebracht en op bed gelegd en flink geroosterd met de tawse. Ik bokte en sprong en kreeg 24 slagen over mijn kont en achterkant van mijn benen voordat Ik naar boven werd gecommandeerd en in de studeerkamer, naakt in hoek, met de handen op mijn hoofd, moest wachten.

Toen oom arriveerde, had hij me twintig minuten laten staan ​​en klaar voor angstig avontuur.: 'Buig over dat bureau en houd je stevig vast. Er komen twaalf slagen aan en je zult ongetwijfeld omhoog springen, maar voor elke keer dat je dat doet, of als je vloekt, zal ik er nog twee slagen bij optellen.’ Ik boog zich over het bureau en bereidde me voor op het ergste. Toen kwam de eerste slag, ik schreeuwde en stond op na die eerste slag en van Kampen schreeuwde tegen me: 'Ga terug naar die tafel Jongen en onthoud dat je om de cane hebt gevraagd! Als het niet anders kan, kunnen we hier de hele nacht zijn.’

De tweede slag zorgde ervoor dat ik luider schreeuwde en de derde hetzelfde. Tegen de tijd dat ik de eerste zes slagen had gehad, huilde ik en had ik spijt van alles, maar was te bang om weer op te staan. De volgende zes slagen bedekten mijn billen en de tranen stroomden gewoon. Er waren nog steeds de twee extra slagen en deze werden op de bovenkant van mijn benen geplaatst, net onder de onderkant. Ik huilde en huilde luid.

"Sta op jongen, je gaat een bad nemen en gaat dan naar bed."

Ik liet een bad lopen en Oom Johan kwam de badkamer binnen en hielp me met wassen en droogde me vervolgens voorzichtig af voordat hij me naar zijn kamer bracht. 'Vanavond heb je geen pyjama nodig,' zei hij, en ik stapte in zijn bed. Oom haalde wat lotion tevoorschijn en kalmeerde mijn billen zoals hij eerder had gedaan, en toen pakte hij mijn ballen vast en begon mijn harde pik te wrijven. “Was het het waard jongen?” vroeg oom. 'Heeft de cane gedaan wat je ervan verwachtte? Je wilde het zo graag proeven. ’‘O ja, oom Johan! Het was erger dan ik had gedacht…maar tegelijkertijd voelt het nu heerlijk.”

‘Goed zo knulletje,’ zei oom en ging door met het aanbrengen van de lotion. Zijn vingers gleden tussen mijn nu openstaande benen en tastten voorzichtig naar mijn anus, maar hij merkte dat ik actief terugduwde en de vinger dwong naar binnen te dringen.

'Is dit wat goede jongens krijgen van een caning oom?' glimlachte ik

'Het is special, omdat het je eerste caning is geweest en je deze altijd zult en moet herinneren, hoeveel er ook mogen volgen.

Ik boog zich naar achteren om de vinger verder naar achteren te duwen en de andere hand van zijn oom zijn kloppende pik te laten grijpen. 'Dan zijn en worden de meeste van mijn fantasieën voltooid, Oom, dank U.' En ik was vervolgens weerloos en gewillig in zijn macht!
Trefwoorden bij dit verhaal: Huisbaas, Onderdanig, Spanking, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

SoloDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader Droogstaan Ruk En Neuk Geil,
"Waarom niet, zuchtte de blote man, trekkend aan zijn leuke pik. Waarom mag ik niet neuken, het is vakantie. Grommend rukte hij, terwijl hij wachtte op de waterkoker. Ik zou mij klaar willen rukken, zei hij hijgend Doen, zuchtte ik in mezel..."
29-02
8.5
Nieuwe Baan - 5Door: Natu-59
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Groepsex, Jong En Oud, Oma, Opa, Ouderen, Trio,
"...na nog even ontspannen tegen elkaar aangelegen te hebben stapte ik uit bad, droogde me af, kleedde me aan en met een sorry ik moet er vandoor liet ik Bram achter in bad. Hij keek me met een gelukkige glimlach aan. Tot de volgende keer zei hij la..."
26-02
8.7
Daan Op Avontuur - 6Door: Meneer Op Avontuur
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lingerie, Onderdanig, Pijpen, Rokje, Sperma, Stiekem, String,
" Iedereen die mij een berichtje heeft gestuurd, bedankt, ik waardeer het. Ik probeer mijn best te doen om door de verhalen heen iedereen zijn voorkeur een beetje te behandelen. Veel leesplezier, Meneer op Avontuur. Na..."
25-02
9.2
Fleur En Ben Dienen GjDoor: BenBi
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Beffen, Bondage, Fetisj, Kinky, Pijpen, Rimmen, Rollenspel, Sexspeeltjes, Sextoys, Vastgebonden, Voeten,
"Toen ik Gert Jan8878 leerde kennen wees hij mij op deze site en ik las zijn opwindende verhalen. Gestimuleerd door hem en in overleg ben ik ook verhalen gaan schrijven. Hieronder te lezen Toen in in mijn pubertijd uit de kast kwam als bi s..."
24-02
9.5
Robocock, Gp Van...Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Sub, Waargebeurd,
"LARP Live Action Role Play is een vorm van rollenspel waarbij de nadruk ligt op het spelen van rollen en interactie met andere spelers. Alle personen maken meer of minder deel uit van het spel en hebben een van de volgende drie functies. Dirk Jan, ..."
17-02
8.0
TrotsDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio,
"Goedemorgen meneer, welkom in mijn winkel, zei de zeer aantrekkelijke eind twintiger stoer en trots. Waar kan ik u mee van dienst zijn Nou, ik kon wel 10 dingen bedenken, maar daar was hij vast niet voor te porren. Porren ja, dat zou ik ook nog wel ..."
14-02
7.4
Wil Je DatDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"Geamuseerd liep ik over het tennispark, overal sportieve mannen en vrouwen en de bekende tennisleraar. Lars, ik groette hem. We hadden al eens gepraat en ik merkte dat hij mij ook wel geil vond, maar het kon toen niet. Stoer had hij verteld hoe hij z..."
13-02
8.3
TussendoorDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"de relatie was uit, en ik zat met volle kloten. Niet belangrijk, dan trek je er toch gewoon even aan, toch Maar nee, ik wilde kut, of een lekkere pik. Kieskeurig ben ik niet echt, want geil is gewoon geil, simpel. Tijdens mijn re..."
12-02
8.2
Niels Wilt Meer - 3Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pijpen,
"Het zonlicht scheen fel door de keukenramen, en de geur van verse koffie vulde de lucht. Niels zat aan de ontbijttafel, zijn gedachten nog in de war van de gebeurtenissen van de vorige avond. Hij wist niet dat zijn nachtelijke escapades niet onopgeme..."
08-02
9.4
ModernDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Roodharig,
"Al die moderne fratsen, lachte de agrari r tegen zijn stoere, goed gespierde, zoon. Erg lekker gespierd, en in een voetbalbroek. Zo een die ik zo zou kunnen verslinden De roodharige stoere bink, keek trots naar zichzelf. Wat was er zo modern, een st..."
07-02
7.8
Maartjes Avontuur - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf,
"Maartje stond voor de deur van Alice, haar hart bonzend van opwinding en verwachting. Ze wilde net aanbellen toen ze door het raam een glimp opving van wat er binnen gebeurde. Haar ogen werden groot van verbazing en opwinding toen ze zag wat er op tv..."
03-02
9.0
Een Heerlijke Avond... - 5Door: Richard
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Pijpen,
"Na onze h rlijke avond samen met Johan denk ik nog steeds aan wat hij zei voor hij weg ging.. misschien heb ik ook wel een verrassing .. Ik heb geen idee wat hij daarmee bedoelde.. en mijn nieuwsgierig heid wint het . Ik stuur Johan een ..."
31-01
8.9