61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-02-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 8133x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 8

Slot

Dit is het derde en laatste deel van deze kleine serie. Het betreft hier een waargebeurd verhaal van een oude vriend mij, uit de periode voor de corona. Voor een goed begrip lees a.u.b. de vorige 2 delen.

Veel lees plezier. JohanK


Zoals ik al aangaf nam de Meesteres nu het roer van mij over. En ik prees me gelukkig dat ik voor deze aanpak gekozen had. Want beetje bij beetje vroeg ik me af of ik hier goed aangedaan had. Ik had beter in Japan kunnen blijven of wellicht zelfs beter kunnen teruggaan naar Uruguay. Het weer in levende lijve zien van deze mannen en vrouwen, inclusief Rebecca, had mij een dieptriest gevoel gegeven. Met name dan bij de vrouwen, want die zagen er erg verloren, ontheemd uit. Ik had van afgelopen jaar een ander beeld in mijn hoofd, maar eerlijk gezegd had ik nooit echt een goed beeld van hun gekregen omdat zij mij niet interesseerden. M.u.v. Rebecca natuurlijk, maar de gedaanteverwisseling, versterkt door die tatoeages en piercings, was in mijn ogen afschuwelijk, afstotend walgelijk eigenlijk. Maar ja, ieder heeft nu eenmaal haar eigen smaak.

Het was in ieder geval niet meer de Rebecca die ik mijn hoofd had zitten, wat deze middag op een bepaalde manier makkelijker, minder emotioneel maakte. En met die mannen had ik helemaal niets, maar vond het ergens wel fijn om dezen op hun nummer te zetten. Waar ik hun eerst nog voor hun voeten wilde werpen dat ze iemand leven verwoest hadden, moest ik erkennen dat mijn leven dit jaar juist een erg mooie wending gekregen had. En dat juist in hun geval die actie met terugwerkende kracht als een boemerang bij hun terugkeerde.

Het eerste wat deze Meesteres aangaf was: “Zoals Jim zojuist al opmerkte, zien jullie er zeer onverzorgd en verslonsd uit, onappetijtelijk is denk ik een betere omschrijving.” En tegen de vrouwen: “En jullie zouden hoertjes moeten zijn, zelfs geregeld in een seksclub werken? Dat moer dan armoe troef voor jullie geweest zijn, want wie wil nu met een van jullie seks?” Vervolgens weer tegen de hele groep: “Ook vandaag zien jullie allen er als armoedzaaiers uit, terwijl dit toch een gesprek zou moeten zijn met iemand die een aantal zeer oude motoren aan jullie wil verkopen. Dat jullie zo arrogant zijn om ook voor deze uitnodiging niet de moeite te nemen om er netjes uit te zien kenmerkt jullie wel. En getuigt van weinig respect voor de verkoper en ook voor jullie kennis die deze moeite genomen heeft. Denkt iemand hier echt dat men zaken zou willen doen met jullie wanneer jullie zich zo presenteren? Of dat iemand zich aangetrokken voelt om seks met jullie te hebben? Dat Rebecca vorig jaar voor jullie charmes gevallen is, snapt ook niemand van ons. Maar zo te zien heeft ze zich snel aangepast en voelt ze zich hier thuis, of niet schat? Want je ziet er onappetijtelijk uit en bent het in mijn ogen zelfs niet waard om wraak op te nemen. Want wat ik zo zie, en vergelijk met de foto's die ik van je gezien heb, ben je wel erg omlaag gevallen. Ik snap niet wat Jij ooit in jou gezien heeft, en deze moeite doe om je de les lezen.” Waarop ze naar Rebecca keek, die beschaamd haar hoofd boog.

De meesteres ging verder: “Het zegt mij in ieder geval genoeg over haar. Laten we nu to the point te komen: Zelfs ons staat het tegen om met jullie seksuele handelingen te gaan verrichten. Echt, daar zien jullie te onsmakelijk en te onhygiënisch voor uit. En daar gaan we eerst wat aan doen, jullie opkuisen zogezegd, aantrekkelijk en verleidelijk maken voor ons feestje.”

Daarop werden de mannen en vrouwen van elkaar gescheiden en naar aparte ruimtes gebracht. Sowieso kreeg iedereen al een volledige douche, dus ook een anale. Daarna werd bij de mannen vrijwel alle lichaamsbeharing, m.u.v. hun hoofdhaar weggehaald, terwijl bij de vrouwen ook de overtollige beharing verwijderd werd. Zowel de mannen als de vrouwen werden vervolgens bijgeknipt. Tijdens deze kappersbeurt kregen ze iets naar hun keuze te drinken. Een drankje aangevuld met wat lustopwekkende middelen zoals bv. viagra.

Daarmee was de ‘opknapbeurt’ nog lang niet ten einde. ten minste niet voor de vrouwen die een wat uitgebreidere pedicure en manicure behandeling kregen. En als kers op de taart ook nog prachtige kleren aangepast kregen zodat ze er elegant, verleidelijk, uitdagend en zeer sexy uitzagen.

De mannen daarentegen kregen direct na de knipbeurt een halsband met ketting om en waren vervolgens een voor een aan die leiband teruggebracht naar de centrale hal. Deze ketting werd verbonden aan een die aan het plafond hing, waarna de meesteres 2 van de hoertjes aan iedere man toewees. M.u.v. het vriendje van Rebecca, want die werd exclusief door haar gereserveerd.

En toen begon het feest pas echt, al waren de vrouwen erin het begin nog niet in levende lijve bij. Zij konden gelukkig wel alles volgen doordat het opgenomen en ook in hun ruimte vertoond werd.

In de tussentijd waren er in de centrale ruimte een tweetal tafels geplaatst, en de Domina had diverse van haar speeltjes hierop uitgestald. Het was een meer dan ruime verzameling van de normale speeltjes tot wat meer spannende en soms onbekende voor mij . Onbekend in de zin dat ik ze ofwel helemaal niet kende, zoals b.v. de dilator, of nog nooit in gebruik gezien had zoals ondermeer de penisplug en penis pomp. Het leek bijna op een speelgoedkast, zoveel toys werden er tentoongesteld. In ieder geval waren de hoertjes dolenthousiast bij het zien van dit alles.

En de hoertjes waren, ondanks dat ze de zestig al gepasseerd waren, een lust voor het oog. Ieder van hun had zich op zijn best, of beter meest uitdagende en verleidelijke wijze, gekleed. Op een bepaalde manier ook zeer elegant met een erg erotische en sensuele uitstraling. Aantrekkelijkheid en sensualiteit is iets dat niets met leeftijd te maken heeft, daar totaal los van staat, wat hier weer eens werd bevestigd. Deze vrouwen waren in staat, in mijn ogen dan, elke man om hun duim winden en ik kon begrijpen dat er mannen bestaan die op oudere vrouwen vallen. Ik was in ieder geval meer dan onder de indruk en tegelijkertijd blij met mijn keuze voor deze oudere vrouwen. Zag in hun ogen ook terug dat zij genoten en het volste plezier hadden deze middag. Een van hun had me al vooraf ingefluisterd dat haar partner vandaag, voor het eerst in zijn leven, op het internet ging meekijken.

Elk instrument werd aan de mannelijke slachtoffers getoond. De Meesteres liep met de hoertjes niet alleen langs hun heen, maar besprak ook elk speeltje uitgebreid. En nam geregeld hun pik in haar hand om deze uitvoerig te bespreken, iets wat meestal niet in het voordeel van deze mannen uitviel. Een van de hoertjes nam ook een stijve pik in haar hand en zei: “Ik weet niet of ik deze ga voelen als hij in mijn kut zit. Zo klein en dun heb ik ze zelden gezien of gehad. Misschien lukt anaal nog wel, dat hoop ik ten minste want anders heb ik weinig plezier aan deze man.” Er volgde een daverend lachsalvo, hij werd weggehoond, helemaal toen zij deze ook nog begon te vergelijken met die van een van de gigolo’s. En zijn vrienden kwamen er niet veel beter vanaf.

Zo passeerden dus alle attributen de revue, ook die dilator en penisplug. De Meesteres vroeg aan de hoertjes of ze hier al ervaring mee hadden, en dat waren er slechts twee. Hierop zei ze dat daar vanmiddag verandering in zou komen, wat met gejuich ontvangen werd. Zo liepen ze langs iedere man en soms werd een attribuut al gebruikt. Een man kreeg bijvoorbeeld klemmen met gewichten op zijn tepels gezet, samen met een butplug. Bij een ander volgde een combinatie van tepelklemmen met cockring. En werd van iedere man bijgehouden wat hij sowieso zou krijgen, zoals bv. bij een man met een, in hun ogen, te kleine penis een penispomp. Bij 2 anderen een ballstretcher met gewichten.

Tenslotte kwamen ze bij dat vriendje van Rebecca uit. De Meesteres was uitermate lief voor hem, streelde hem bijna zelfs. Toen pakte ze een dilator erbij en zei dat ze nu graag een kleine demonstratie wilde geven. Ik zag de angst in de ogen van deze man komen toen zij 2 van de gigolo’s erbij riep met het verzoek om hem los te maken. Van schrik zou hij in zijn broek geplast hebben als hij die ten minste had aangehad. Nu liet hij alles lopen wat tot grote hilariteit leidde. De Meesteres lachte van harte mee, liep op hem af en zei: “Wat ben je toch een schatje. Aan jou ga ik nog veel plezier beleven, maar nu moet je wel alles opruimen.“ En werd hij alsnog losgemaakt en gedwongen alles op te likken. Om vervolgens een peniskooi aangepast te krijgen.

Eenmaal klaar met de mannen werden hun vrouwen een voor een de zaal binnen geleid. Onder luid applaus en gejuich van met name de hoertjes kwam iedere vrouw geëscorteerd door 2 gigolo’s binnen. De Meesteres leidde iedere vrouw op haar beurt eerst naar hun man, waarvoor ze een showtje moest weggeven. De aan die man toegewezen hoertjes namen het daarna van haar over.

En alle hoertjes zeiden ongeveer hetzelfde tegen de hun toegewezen man. Iets in de trant van: “Heb je nu eens goed gekeken sukkel? Besef je eigenlijk wel wat voor een mooie vrouw je hebt. En is het wellicht tot die domme kop van je doorgedrongen hoe je haar al die jaren verwaarloosd hebt. In onze ogen ben je haar gewoon niet waard, weet je absoluut niet hoe je een vrouw moet behandelen en verwennen. Al verdient ze haar geld deels ook als je hoertje dan nog verdient zo een behandeling niet.”

En tegen zowel de vrouw als de man: “Kijk eens goed naar ons, ieder van ons is ouder dan zestig jaar en werkt al een groot deel van haar leven als prostituee. Maar zie je dat aan ons af? Nee toch, en wij zijn trots op wie en wat we zijn en dat geldt ook voor onze partners. Die zien graag een mooie vrouw, genieten daarvan en verwaarlozen haar niet zoals jullie mannen dat wel doen.” Tegen de vrouw: “We begrijpen niet waarom je bij die man blijft. Hij mishandelt en verwaarloost je. En dat accepteer je zomaar. Erger nog, je verwaarloost jezelf, bent ook niet meer trots op jezelf. Kom op meid laat het er niet bij zitten, toon wat karakter. Deze stumper komt toch niet op voor jou, iets dat mijn pooier of partner wel doet. Jim heeft jou man eerder vanmiddag zelfs nog een aanbod gedaan om met hem te vechten zodat je deze vernedering niet hoefde te ondergaan. En zie het resultaat: niemand echt niemand van die slappelingen heeft daar op gereageerd, heeft zelfs niet het lef gehad om voor zijn vrouw op te komen. Nee, niemendallen zijn het allemaal, jou mannen en zijn zogenaamde vriendjes. Iemand die niets presteert in het leven. En als ik jou zo zie, denk ik ook niet in bed.”

Terwijl de hoertjes zo uit hun slof schoten, kregen de mannen al een klein voorproefje van wat hun de rest middag zoal te wachten stond. Want deze hoertjes waren zo pissig, of wellicht waren het goede actrices, dat ze de man in kwestie zeer regelmatig een klap met de zweep gaven of bespuwden. En nog was die vernedering niet afgelopen. Een van beide hoertjes pakte de man bij zijn pik en zei: “We denken ook dat jij weinig tot niets presteert in bed. Want als jij een vent was, dan liet je niet zo over je heen lopen. Nee, je mag straks toekijken hoe je vrouw verwend wordt. Want dat deed jij vorig jaar ook al, toekijken, toen zij Jim te grazen nam. Vandaag mag je weer toekijken, nu als je vrouw verwend gaat worden door die 2 mannen die haar begeleiden. En hopelijk leer je daar nog iets van en zie je eindelijk in dat je haar tekort doet. En maak je maar geen zorgen, wij zullen ons gedurende deze middag ook wel met jou bezig houden en leren hoe je een vrouw moet verwennen. Dus het blijft niet alleen bij toekijken voor je. We hopen wel dat je een goed uithoudingsvermogen heeft en niet al te snel klaar komt. Zo niet, dan zullen we je dat ook afleren”. En tegen hun vrouw: “En als wij klaar zijn met hem, krijgt hij als een echte Cuckold een aandenken in de vorm van een peniskooi.”

Zo werden de vrouwen 1 voor 1 voorgesteld aan hun mannen die min of meer eenzelfde vernedering en praatje kregen.

Totdat uiteindelijk Rebecca werd binnengeleid, en haar verschijning ontnam zelfs mij even de adem. Ze zag er in mijn ogen zelfs mooier uit als dat ik haar ooit gezien had, ware het niet dat die tatoeages en piercings het beeld ontsierden. En er niet een tel later weer die doffe en trieste blik in haar ogen kwam. Nu stonden er geen hoertjes bij haar ‘partner’, alleen de Meesteres. Deze keek mij even aan, en ik gaf haar een knikje. Ze hield deels een vergelijkbaar praatje, totdat ze zei: “Ik heb dringend behoefte aan een nieuwe slaaf, eentje die 24 uur paraat voor me staat als ik hem nodig heb. Deze nietsnut heeft geen werk, leeft op hetgeen jij en zijn andere vrouwen inbrengen, meer niet.” Ze keek hem aan en zei tegen hem: “Aan het eind van de dag wil jij niets liever dan mijn slaaf zijn. Dat voorspel ik je nu al, dus kijk eens goed naar je vrienden en partner want na vandaag ben je van mij alleen en zul je hun niet meer zien. Jij gaat straks uit vrije wil met mij mee naar huis, of je het nu geloven wilt of niet. Ik ben jouw toekomst, dat waar je altijd stiekem naar verlangd hebt.” En tegen Rebecca: “Meisje, ik heb toen straks je wens gehoord en die gaat later vandaag in vervulling. Geniet nu eerst maar eens heerlijk deze middag. We hebben de twee mooiste mannen speciaal voor jou uitgekozen.”

Deze middag was uiteindelijk toch wel leuk om mee te maken en ik genoot dan ook met volle teugen. Wat hier gebeurde lag in de lijn van mijn verwachtingen, oversteeg deze waarschijnlijk zelfs. Wat mede veroorzaakt werd doordat zowel de Meesteres als de hoertjes het duidelijk naar hun zin hadden, en zich volledig in- en uitleefden op hun ‘slachtoffers’. Bij de gigolo’s daarentegen miste ik in het begin dat sprankelende wel een beetje, maar gaandeweg werden ze meegesleept door de vrolijkheid en het plezier van de anderen. Het enthousiasme van de hoertjes doordat de zij veel van zichzelf terug herkenden in deze vrouwen en nu eindelijk hun eigen cirkel konden sluiten. En niet alleen dat, maar ook hun frustratie op deze, in hun ogen, ‘weerloze’, lusteloze en futloze vrouwen loslieten en hun een schop onder hun kont wilden geven. Hun wilden laten weten dat ze trots op zichzelf moesten zijn en zich niet zo moesten laten kleineren door hun partners en de mannen meer in het algemeen. Voor zichzelf moesten leren opkomen, dat vlammetje wilden ze aanwakkeren bij hun seksegenoten.

Zelf hield ik me op de achtergrond, en genoot van de wijze waarop e.e.a. werd aangevlogen, maar echte opwinding was me deze keer vreemd. Daarvoor boeiden deze mensen me niet meer, had ik hier ook geen gevoel meer bij, zelfs niets iets van wraak of zo. Nee, ik vond dat deze meesteres en de hoertjes mijn verlangens om de puntjes op de i te zetten, meer dan goed hadden opgepikt. Dat kon ik wel waarderen en in een andere context had ik misschien zelfs wel seks met een van deze hoertjes kunnen hebben. En dat schenen ze ook perfect aan te voelen, dat ik genoot van hun performance en indirect ook van hun. Soms had ik het idee dat ze even naar mij lonkten, wat hun een luchtzoen opleverde.

Alle ‘slachtoffers’ stribbelden in het begin tegen, maar ergens overviel hun toch de lust. En werden ze gegrepen door het spel. Vreemd genoeg waren het de vrouwen die het eerst overstag gingen, maar wat wil je ook met dat lustopwekkende drankje. En de Meesteres regisseerde een en ander erg geraffineerd. Meestal zaten 2 vrouwen lichtjes vastgebonden toe te kijken en werden de andere twee heerlijk onder handen genomen door hun mannelijke begeleiders. Degenen die toekeken hadden altijd een Butplug in, soms ook balletjes in hun kut, en een enkeling tepelzuigers of tepelklemmen met kleine gewichtjes. En was er altijd 1 gigolo bij haar die haar geen moment rust gaf

En hun mannen, werden tegelijkertijd onderhanden genomen door de hoertjes en soms ook Meesteres. Het was perfect op elkaar afgestemd door haar.

Toch kwamen de vrouwen niet totaal “ongeschonden” door deze middag. De grappen of vernederingen over deze vrouwen vlogen in de rondte. Ze werden van alle kanten betast, en de opmerkingen waren niet mals. Vrouwen raak je toch altijd als je over hun uiterlijk praat. Nu ook weer zo in de zin van: “Wat een lelijke vrouw was je voorheen, die zou ik van mijn leven nooit hebben willen neuken.” Waarop een andere man reageerde en zei: “Hoogstens met een handdoek over haar hoofd.”

Of: “Moesten dit hoertjes of escorts zijn. Ik denk niet dat deze vrouwen weten hoe ze een man kunnen verwennen of heerlijk laten klaarkomen. Ik zou geld moeten toe krijgen als ik haar vandaag neuk.” Of: “ik zou eerder een van die oudjes inhuren in plaats van een van deze. Die oudjes zijn gegarandeerd hun geld meer dan waard.”

En tegen de Meesteres: “Waarom heb jij ons eigenlijk ingehuurd. Deze vrouwen liggen ver beneden ons niveau. Hier gaan we geen plezier aan beleven. Laat ze hier gewoon hangen en misschien leren ze wat bij, als ze kijken hoe die oudjes hun kerels verwennen.”

Waarop de Meesteres zei: “Heren, ik begrijp dat deze vrouwen zich net zo misdragen hebben als hun mannen, maar zij zijn net zo goed slachtoffer. Kijk eens hoe mooi ze nu zijn vergeleken met eerder. Stop nu met ze te vernederen en laat hun eens zien wat jullie in je mars hebben. Laat hun eens zien en voelen hoe een man een vrouw verwend. En misschien kunnen jullie hun wat leren en hun voor de variatie eens een fijne namiddag en avond bezorgen. Want als ik naar hun kijk, en naar die mannen, dan schat ik in dat ze veel, erg veel te kort gekomen zijn. Waarschijnlijk nooit echte pikken gevoeld hebben, en zeker nooit van een heerlijke DP hebben mogen genieten, hoogstens mogen dromen. Nee, dit type mannen zijn die typische egoïstische klootzakken, die altijd voor hun eigen genot zijn gegaan, en meer niet. Hoogstens 5 minuten langer niet is mijn inschatting. Ik denk dat die oudjes dit kunnen bevestigen, die hebben inmiddels wel goede ervaring met mannen. Dus gun hun een keer dat genot, laat hun de komende uren eens voelen wat een echte man en heerlijke seks is. Speel met ze, tease ze, verwen ze, maar laat ze niet klaarkomen totdat ik toestemming geef. Ik straf ze anders wel als ik denk dat het nodig is. En als je haar uiteindelijk je sperma gegeven hebt, laat haar man dan eerst jouw pik schoonlikken en daarna haar. En bewaar nog wat van jullie krachten voor die mannen, want jullie pik wotdt het toetje voor hun.”

De hoertjes liepen wat later weer in gezelschap van de Meesteres, nu met de diverse typen dilators in hun handen, langs de mannen. Iets wat bij deze zo te zien al de nodige rillingen bezorgde. De Meesteres onderzocht elke penis, en bepaalde wie welke kreeg. En zo zei, we gaan dadelijk beginnen met 2 mannen en later vanmiddag dan de andere twee. Ik zag de schrik bij alle mannen op hun gezicht komen. 2 mannen werden van de muur losgemaakt en ondanks flink tegenstribbelen op een tafel vastgebonden. En eerst flink onder handen genomen vanwege dit verzet. Zweepslagen over buik, en bovenbenen. Toen werd hun pik onderzocht en de Meesteres legde aan iedereen uitgebreid uit wat de bedoeling was. De rest, zowel de mannen als de vrouwen, werden gedwongen toe te kijken. Weigerde er een dan werd de hele groep gestraft. Het was een prachtig gezicht de angst op hun gezichten te zien, helemaal toen een ‘onervaren’ hoertje na de nodige uitleg de dilator mocht plaatsen. En natuurlijk speelde deze het spel prachtig mee, en ook de andere gaven haar aanwijzingen. De Meesteres zei tegen alle mannen dat ze echt niet bang hoefden te zijn, dat dit hun genot zelfs zou vergroten, maar die boodschap kwam niet binnen. De mannen lagen echt te zweten van angst op tafel, en werden door iedereen uitgelachen en vernederd. En dat was pas de start van de middag. Ik zag in ieder geval dat mijn mensen er plezier in begonnen te krijgen. Deze Meesteres had het goed georkestreerd .

Bij de mannen was het spel echt leuk. Enerzijds omdat hun vrouwen zich al vrij snel gewonnen gaven en zij, als een cuck, verplicht waren toe te kijken hoe deze zich overgaven aan die gigolo’s. Anderzijds omdat die Meesteres en de oudere hoeren hun heerlijk subtiel vernederden. En hun soms, in een enkel geval zelfs rimpelig, lichaam aanboden. Meer nog was het echter hun ervaring die iedere man net tot het randje bracht.

Ze benadrukten dat zij zoveel beter waren als hun eigen vrouwen, en zij na vanmiddag niets anders meer wilden dan hun. Omdat zij opwindender waren, hun juist door hun ervaring meer genot gaven en niet slechts alleen met hun lichaam.

Zo wees er eentje naar een van hun vrouwen en zei: “Kijk zij weet niet hoe een man te plezieren. Die mannen neuken haar alleen maar. Zij geeft niets, ontvangt alleen maar, kan ook helemaal niet pijpen. En vergelijk dat eens met ons twee, hoe wij jou verwennen en je telkens net naar een hoogtepunt brengen. Voel hoe onze vingers je strelen, onze tong over je pik en kontje gaan. Dat is hoe je een man verwent, niet alleen maar plat liggen als een zaadslet. Ze kan er niets van, en dat moet een van jullie hoertjes zijn. Wat voor mannen hebben behoefte aan zo een hoertje, hebben wij ons afgevraagd. Jullie vrouwen zagen er al onverzorgd en lelijk uit toen we voor het eerst foto's van hen zagen. Wij beiden zijn dan ook van mening dat dit alles grotendeels door jullie komt. Jullie hebben in onze ogen het verlangen in jullie vrouwen gedoofd. Zij hebben misschien zelfs nooit kunnen of durven genieten van de seks met jullie, hoogstens in het begin een beetje. Mijn inschatting is dat het bij jullie gewoon erop en erover gaan was, meer niet. Geen voorspel en zeker geen aandacht voor het genot van jullie partner. Ik zou me doodschamen, weet je dat. Laat ik je maar eens lekker pijpen dan mag je me zo lekker beffen. Ik hoop wel dat je dat ten minste kunt want je vrienden zie ik dat ook niet doen. Of zijn jullie vies van een kutje. Want als je vrienden dat een vrouw verwennen noemen, door haar alleen te neuken staat het er triest voor. Weet je wat ik zal je eens laten voelen en zien wat pijpen echt is. Dan kun je dat straks bij een man doen en zo je vrouw laten zien hoe ze dat in de toekomst moet doen.” Zo gingen ze de hele tijd door.

Maar het klopte ook wel als ik deze mannen zo zag reageren en genieten van de strelingen van deze oudere dames. Hoe geil ze werden en de Meesteres hun steeds opnieuw moest ‘afremmen’. Ze werden er echt gek van, zeker als ze moesten toekijken hoe hun vrouwen regelmatig toestemming kregen om klaar te komen. Op een bepaald moment werden zelfs hun ballen even afgebonden, om direct daarop geneukt te worden door een van de hoeren. Pas aan het einde mochten ze klaarkomen maar niet in hun vrouw, nee in beide hoerenkutten, die ze daarna moesten schoonlikken.

Tussendoor werden zij dus de hele middag gedwongen toe te kijken hoe hun vrouw door een of meer mannen geneukt werd. En tegelijkertijd ‘speelden’ 1 of 2 hoertjes met hun. En vernederden hun door er niet alleen op te wijzen hoe hun vrouwen genoten, en krijsten van genot. Al mochten ze dan niet altijd klaarkomen van de Meesteres, toch genoten ze met volle teugen van de behandeling die ze kregen. En daar wezen de hoertjes hun op, het genot van hun vrouwen en hoe lang die mannen het wel niet volhielden. En de gigolo’s wezen de vrouwen er dan weer op hoe geil hun mannen wel niet waren door wat ze zagen. En om dan, zodra die gigolo’s eindelijk hun sperma in of op hun vrouw geloosd hadden, losgemaakt te worden, aan een riem naar hun vrouw gesleurd werden, om eerst de lullen van die mannen schoon te likken en daarna ook nog hun vrouw haar kut en/of lichaam. En soms werden ze zelfs gedwongen een van mannen te pijpen, terwijl zijn vrouw toekeek, die dan weer tegelijkertijd op haar hondjes geneukt werd, en mocht klaarkomen. Een plezier voor hun beiden. Dit ging zo in diverse varianten die hele verdere middag door.

Aan het einde van deze dag kregen de mannen een peniskoker om, nadat ze eerst nog geneukt waren door de gigolo’s, en ze elkaars kont moesten schoonlikken. Vervolgens werden de sleuteltjes aan hun partners gegeven. Voor mij was dit deel, van Cuckolding, het belangrijkste omdat ik het toen een vreselijke ervaring gevonden had.

Een kleine 15 minuten voor de afsluiting werd Rebecca afgezonderd door de Meesteres. Deze vertelde haar dat Rebecca nu bevrijd was van haar vriendje annex pooier. Dat ze weer op eigen benen kon staan en kon doen met haar leven wat ze wilde. En werd haar de mogelijkheid geboden ergens anders, niet in Nederland, een nieuw leven op te bouwen. Dit voorstel omvatte ondermeer een nieuwe baan, huisvesting en een naar Nederlandse begrippen goed salaris. Ze kon hier 2 dagen over nadenken, en kreeg een telefoonnummer om haar beslissing door te geven. Zoals ik al min of meer verwacht had, was ze vrijwel direct hierop ingegaan. Haar situatie in Nederland was uitzichtloos, en dit was een nieuw avontuur en ook een mogelijkheid om een nieuwe start te maken. Ze is daarna in gezelschap van 2 mannen naar huis gegaan, en heeft de meest noodzakelijke spullen opgehaald.

Ter afsluiting van deze middag, kreeg ik weer het woord. De Meesteres had eerder al 9 spuiten van mij gekregen, die ze op de tafel had uitgestald. Ik zag de mannen en vrouwen daar angstig naar kijken. Geen van hun had nog een knevel om, en toen ik vroeg hoe de middag bevallen was, regende het verwensingen. Het was vrij simpel om wat momenten terug te halen waarop men zag hoe ieder van hun genoot. Toen dat nog geen effect had op hun gescheld, greep de Meesteres in. En zei: “Gezien jullie weinig respectvol gedrag naar iedereen, ook naar ons en Jim, zijn wij van mening dat jullie geen nakomelingen meer op deze wereld mogen zetten. Daarom gaan we jullie nu inspuiten met een chemisch middel dat tot onvruchtbaarheid zal leiden. En dat is een onomkeerbaar proces.”

De Meesteres nam de eerste spuit in haar handen en liep op een van de mannen toe. Op dat moment begon iedereen van angst te schreeuwen en huilen, dat ze dit absoluut niet wilden. Of wij onze besluit konden heroverwegen als zij beloofden hun leven te beteren. Zij alles wat ik maar wilde zouden doen, maar a.u.b. geen spuit. “

Daarop zei de Meesteres: “We willen dan een aantal zaken geregeld zien. Het belangrijkste is dat ieder van jullie een schuldbekentenis ondertekent waarin die verkrachting toegegeven wordt. Verder zal ieder koppel het komende half jaar maandelijks €5000,- storten op een rekening, waarvan jullie straks de gegevens krijgen. Wij weten dat jullie vrouwen als escort werken en redelijk goed verdienen, dus dat moet geen probleem zijn. Daar ligt een incasso verklaring voor klaar, dat ieder koppel moet ondertekenen. Verder verwachten we een verbetering in jullie gedrag naar mensen toe. Geen gescheld en onbeleefdheid meer, maar respect en beleefdheid voor de anderen. En dat geldt ook voor jullie kinderen. Mochten jullie je niet aan een van deze overeenkomsten houden dan volgt alsnog die injectie. En gaat ook een kopie van deze opnames naar jullie werkgevers. Wij weten jullie wel te vinden. ten slotte wil ik jullie vertellen dat Rebecca voor een andere toekomst gekozen heeft. Zij is hier niet meer aanwezig zoals jullie kunnen zien, heeft zojuist ook al het hoogst noodzakelijke thuis opgehaald en is definitief weg. En jullie vriend en Rebecca’s ex partner, wordt mijn vaste slaaf en gaat met mij mee. Ik zal er voor zorgen dat hij zijn schulden aan jullie terug betaald.”

Hiermee was de sessie afgelopen en zei de Meesteres tegen iedereen: “ Ieder van jullie wordt nu een voor een los gemaakt om deze formulieren te ondertekenen. En om ieder van ons persoonlijk te bedanken voor de les die jullie vandaag gekregen hebben. Dan hangen we je weer op, en mag de volgende hetzelfde doen. We ruimen vervolgens alles op en laten de sleutel hier. Later worden jullie weer opgehaald.”

Alle mannen en vrouwen hingen nog vastgebonden aan de muur. Iedereen ging langzaam weg, en bedankte hun voor de erg leuke middag. Als laatsten verliet de Meesteres samen met haar nieuwe slaaf het pand, en zij namen de resterende spullen mee. Het enige wat achterbleef was een mobiele telefoon, die zodanig geplaatst was dat men de gesprekken kon volgen.

Ik hoorde vervolgens wat geschreeuw en gevloek dat ze hun zo niet konden achterlaten maar dat was snel over toen men doorhad dat er niemand meer was. Er werd wel nog stevig gevloekt totdat een van de vrouwen zei dat de mannen niet zo moesten zeuren. Ze had wel gezien hoe ze genoten hadden van die hoertjes. Waarop iedereen toegaf dat het ook wel een bijzondere middag geweest was. Iets later werden ze opgehaald door de dealer, die ook de telefoon meenam.

Buiten wachtte ik iedereen op en bedankte allen uitvoerig voor hun formidabele performance deze middag. Een van de hoertjes nam het woord in naam van allen en zei: “Je hebt hier meer dan goed aangedaan. Je wraakgevoelens weten om te zetten in iets als dit van vanmiddag, in deze les in respect en waardigheid. Onze dank en ook waardering gaat naar jou uit. Dit geldt ook voor mijn partner en wellicht ook die van de andere. En voor mij, en ik denk ook voor ons allen, was dit een onverwachte en mooie ervaring. Deze les van vanmiddag heeft mij op de een of andere wijze geholpen om na al die jaren een cirkel te sluiten. Creativiteit is iets dat jou onderscheidt van alle andere mannen die ik in mijn leven ontmoet heb, en dat zijn er heel wat. Ik waardeer dat oprechte in jou, en begrijp dat een creatieve en positieve mindset iemand naar het volgende niveau kan leiden. Die wijsheid neem ik graag aan het einde van deze voor mij mooie dag. Je geld heb ik niet nodig, want wat ik vandaag op mijn oude dag gekregen en geleerd heb, is van onschatbare waarde voor de jaren die mij nog resten.”

Ik stond met de mond vol tanden, wist niet wat te zeggen. Dit was toch wel het minste wat ik verwacht had, en het ontroerde me het meest deze dag. Soms zijn de mooiste geschenken gratis, en dit gebaar en misschien meer nog haar stralende ogen, werden me zo maar in de schoot geworpen.

—————————————————-- Einde ———————————————————-

ik heb van Jim mogen vernemen dat Rebecca haar geluk gevonden heeft in haar nieuwe land. En dat hij via zijn kennissen vernomen had dat zij inmiddels gelukkig getrouwd en moeder van 2 kinderen is.

Een van de formulieren die deze mensen moeste ondertekenen was een incasso verklaring. Met dat geld heeft Jim al zijn onkosten van deze middag kunnen betalen.

Jim heeft in de jaren daarna in Uruguay een nieuw leven opgebouwd. Inmiddels is hij ook getrouwd en vader van 2 jongens en 1 dochter. Daarnaast zijn zijn moeder en zus met haar man naar Uruguay geëmigreerd.

Trefwoorden bij dit verhaal: Cuckold, Cuckolding, Gigolo, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Wraak, Zweep, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vrouw Van... - 1Door: Dannydobbe
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Masturbatie, Masturberen, Sexting,
"Dit verhaal is waargebeurd, om het verhaal zo goed mogelijk op te schrijven, is het verhaal in dit eerste deel veel gebaseerd op whatsappgesprekken. Dus veel op en neer geklets tussen mij en de dame in kwestie. Op mijn ontdekkingstocht in de..."
03-03
9.7
Schoonmaakster MelissaDoor: Melissa Ikke
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmaakster,
" Dit is een deel dat geschreven is rondom de periode met Timo de beveiliger... melissa en de beveiliger deel 1,2 3 Misschien slim om deze eerst te lezen voordat je deze leest Ik heb er gister al voor gezorgd dat alles goed scho..."
27-02
8.8
Biecht Maar OpDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het is donderdagavond. Mijn vrouw Silvy komt net thuis van de sportschool. Ze is laat. Later dan anders. Ik twijfelde nog of ik al naar bed zou gaan, maar was toch opgebleven. De laatste tijd deed ze anders. Anders tegen mij, maar ook tegen haar vrie..."
24-02
9.0
Vlindertje Gespietst ... - 3Door: Nina7
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Trio,
"Na deze woorden bewoog hij naar voren en zette zijn mond meteen op de openstaande vagina van mijn echtgenote. Aan Joan s reacties te zien, wist hij meteen de gevoelige plekjes te vinden want met hoge gilletjes laat Joan merken dat ze het heel lekker ..."
24-02
9.3
Vlindertje Gespietst ... - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Joan vertelt wat haar is overkomen tijdens de werkweek in Parijs, waar zij als docente Frans de eindverantwoordelijkheid had. De avond ervoor dronken we met elkaar een glas wijn, misschien wel meer. Die vijf jongeren ze zaten in HAVO 4 ded..."
23-02
9.1
Vlindertje GespietstDoor: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Enerzijds hadden we voor overeenkomsten, anderzijds waren we best wel verschillend. Gelukkig accepteerden we dat van elkaar en onze liefde voor elkaar was erg diep. Toch zou deze op een onverwachte wijze getest worden We, Joan 40 jr. en..."
22-02
9.2
De Secret Room...Door: Dano30
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Milf, Voyeurisme,
" Let op dit verhaal is geschreven voor de belevingsvorm van een vrouw Dit betekend dat het zo is geschreven alsof ze het zelf meemaakt. Stel je voor we elkaar treffen op de secretroom locatie, je weet nog niet wat het is maar ik heb j..."
19-02
7.4
Avontuurlijke FotograafDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Borsten, Fotograaf, Fotoshoot, Neuken, Zwanger,
" Laatste klus Snoeiharde muziek loeide uit de autoradio. Dave zong uit volle borst mee met de populaire Tejano muziek, een mengeling tussen country en volkse Mexicaanse muziek. Een fris windje waaide ondertussen doorheen d..."
19-02
8.7
Altijd Willen DoenDoor: Linda
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dubbel Vaginaal, Gluren,
"Al een lange tijd had en heb ik een fantasie. Iets wat ik nooit dorst te vertellen aan mijn partner. Terwijl ik echt alles mag wat ik wil alles is bespreekbaar. Deze fantasie is eigenlijk zijn schuld, hahahaha. Sorry ben Linda en ben een slank niet a..."
14-02
8.7
Brief Aan ZoëDoor: Stanzie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Lieve Zo , Ik mag hopen dat ik je niet al te erg doe schrikken omdat ik mijn Allerbeste Wensen voor het nieuwe jaar dit keer via een brief overmaak, in plaats van het jaarlijkse digitale wenskaartje via mail. De reden daarvoor is in de eer..."
11-02
9.5
Het Geheim Van...Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Kleedkamer, Milf, Oud En Nieuw, Spuiten, Stiekem,
"Reina keek de spiegel. Het jaar was alweer een paar weken onderweg en over werk had ze niet te klagen. Hoewel haar carri re als model al enige jaren achter haar lag, had de opleiding tot actrice haar wel enorm geholpen. Althans, daardoor had ze niet ..."
11-02
9.2
Ik Moet Het VertelllenDoor: Liefje
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Schoondochter, Schoonvader,
"Ik ben 28, heb een vriend en een leuke baan. Op maandag en dinsdag werk ik de meeste weken thuis, de andere dagen op kantoor. Ik ben 1.70, best slank en heb forse borsten 80E. Om alles strak te houden doe ik veel aan yoga en wandel ik veel. De vader ..."
11-02
9.0
Klik hier voor meer...