Klik hier voor meer...
Jefferson
Jefferson
Hallo lezers,

Ik ben gewoon iemand die graag schrijft, daar niet perse heel goed in is, maar wel vol zit met leuke ideeën.

Helaas te weinig tijd... ;)


Heb je interesse in wat ik aanbied, kan je me bereiken via de mail. Dan zien we wel hoe en wat.

Voor wie een verhaal/hoofdstuk altijd op zak wil hebben inclusief illustraties:
Los verhaal €1,50
5 verhalen €6,00
10 verhalen €10,00
Losse illustraties €0,50 per stuk. (zoals hierboven)

En mocht je niet kunnen wachten, of hoop je op nog een vervolg van een ouder verhaal:
Verzoek €10,00 (nieuw verhaal)
Verzoek vervolg €2,50 (op bestaand verhaal)
Advies €0,00 (helemaal gratis)

Groetjes,
Jefferson

Hoogste Cijfer: De Vriendengroep - 42: Mocht Er Iets Gebeuren, Dan…
Meest Gelezen: Gepakt Door Drie Negers
Aantal Verhalen: 688
Geplaatste Reacties: 31
E-Mail Adres: jefferson1991jefferson@outlook.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
De Vriendengroep - 103: Een Naderend Afscheid?Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Het is een koude winteravond in Brugge. Het is zondag. Morgen gaan we dan echt naar huis. Maar hoe Het landhuis staat in de nu rustige binnenstad en heeft een rustieke uitstraling. Iedereen heeft een drukke dag gehad. Sommige gasten zijn al vertrokk..."
20-06-24
8.5
Sylara's Transformatie - 6: Terugkeer Naar Astran...Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transformatie,
"Toen de laatste orc eindelijk klaar was, bleef ik alleen achter, liggend in een plas zaad voor het vuur. Mijn lichaam was uitgeput, mijn spieren trilden van de inspanning, maar ergens diep van binnen voelde ik me sterker. Ik had deze nacht overleefd,..."
18-06-24
8.6
De Vriendengroep - 102: Ook Maar MensenDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Elise probeerde me op onze kamer verder af te werken terwijl we nog nauwelijks een woord hadden gesproken over wat we zojuist gezien hadden, maar voordat het zover kwam, werden we al geroepen. Mijn erectie bleef onopgelost, en de gedachten aan wat we..."
18-06-24
8.7
Sylara's Transformatie - 5: De StrafDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Transformatie,
"Rondom het kampvuur verzamelde zich een groep orcs, hun ogen glinsterend van verwachting en lust. Ik lag daar, naakt en wulps, mijn lichaam uitgeput van de eerdere handelingen, maar mijn geest nog steeds alert. Ik wist dat de nacht nog lang niet voor..."
16-06-24
8.7
De Vriendengroep - 101: Wat We Niet BegrepenDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Soms lijkt het alsof het universum enkel om ons draait. Dat kan gevaarlijk zijn. Dat maakte ons blind. Ik en Elise besluiten namelijk om Mussa nog even snel op te zoeken om echt te zorgen dat alles gladgestreken wordt, voordat de activiteite..."
17-06-24
8.9
Sylara's Transformatie - 4: De OvergaveDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Transformatie,
"De rest van de dag verstreek traag. Ik bleef in mijn kooi, mijn gedachten een chaos van verlangens, plannen en twijfels. Het beeld van de naakte orcs bij de stroom spookte constant door mijn hoofd, en de herinnering aan wat er de vorige nacht was geb..."
16-06-24
8.6
Sylara's Transformatie - 3: De VerleidingDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Transformatie,
"Ik zat hier zeker al een week. Elke dag en nacht werd het spannender. Dagen was hij afstandig, voorzichtiger. Maar hij was me nog niet vergeten. De volgende nacht viel over het kamp van de orcs, en een rustgevende stilte daalde neer. De mee..."
15-06-24
8.4
Sylara's Transformatie - 2: GevangenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gevangen, Transformatie,
"De orcs sleurden me naar hun kamp, mijn handen stevig vastgebonden. Het kamp was ruw en primitief, met houten hutten en een groot kampvuur in het midden. De geur van rook en ongewassen lichamen hing zwaar in de lucht. Ik werd in een stevige kooi gego..."
14-06-24
8.9
De Vriendengroep - 100: Voor Herhaling VatbaarDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Onze open relatie geeft ons de vrijheid om andere ervaringen op te doen, zolang we eerlijk en open naar elkaar blijven. Zo is dit ooit begonnen met Hyun. Ook na gisteren had ik nog wat tegoed, al zag ik het zo liever niet. Het voelt als een spannende..."
17-06-24
9.0
De Vriendengroep - 99: Onder SpanningDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De volgende ochtend hing er nog steeds een bedrukt gevoel in de lucht. Het was alsof de gebeurtenissen van de vorige avond nog zwaar op onze schouders drukten. Elise stond op en kleedde zich in stilte aan. Ze keek me even aan, haar ogen vertelden me ..."
16-06-24
9.0
Sylara's Transformatie - 1: De NachtjagerDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transformatie,
"De maan stond hoog aan de hemel, haar zilveren licht weerspiegelde op de bladeren van de oude bomen in Ashenvale. In de schaduwen van het bos bewoog ik geruisloos van boom naar boom, elke stap zorgvuldig gezet om geen geluid te maken. Mijn adem hield..."
13-06-24
8.3
De Vriendengroep - 98: Never EndingDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
"Het was laat in de middag op zaterdag. De zon begon langzaam te zakken en wierp een warme gloed over Jeff s tuin. Ik zat alleen, nippend aan een glas wijn, terwijl de gebeurtenissen van de afgelopen dagen door mijn hoofd spookten. De middag had een v..."
04-06-24
9.4
De Vriendengroep - 97: ‘laatste’ KeerDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Elise stond in de hoek van de knusse kamer, haar verschijning was ronduit betoverend. Ze droeg een elegante jurk die haar perfect gevormde figuur accentueerde. Het strak gesneden, zwarte satijnen bovenstuk omhelsde haar slanke taille en benadrukte ha..."
03-06-24
8.9
De Vriendengroep - 96: Laatste KansDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Elise en ik stappen uit de auto en ademen de frisse lucht van Brugge in. Het voelt vreemd om hier weer te zijn, wetende dat niemand ons had verwacht. Dit wordt interessant, fluister ik naar Elise terwijl we onze tassen uit de auto halen. Ze knikt, ..."
02-06-24
8.6
Verleiding Zonder Grenzen - 1: Een Interraciale N...Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Christen had altijd een avontuurlijke kant gehad. Ze verlangde naar iets nieuws, iets opwindends. En dat iets had ze gevonden in Kwame en Sefu, twee zwarte mannen die ze had leren kennen via gemeenschappelijke vrienden. Kwame was een charman..."
01-06-24
8.3
GepaktDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn naam is Livvy, en mijn leven veranderde drastisch toen ik vanuit mijn comfortabele, rijke leven in het westen naar het onbekende Jamaica moest verhuizen. Hoewel ik woonde in het vakantiehuis van mijn ouders, voelde het verblijf daar anders aan z..."
31-05-24
8.7
Onverwachte Nacht Op De CampingDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping,
" Lindsay hoorde David heel zachtjes. Hij sliep diep, maar nu niet meer. Hij voelde een hand op zijn schouder die hem langzaam wakker schudde en hoorde zijn naam nog een keer, heel zachtjes. Het was stikheet in de tent op de camping en hij lag op de..."
30-05-24
9.0
OpgebiechtDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het is donderdagavond. Ik kom net thuis van de sportschool, veel later dan normaal. Mijn man is nog op, wachtend op mij in de tuin. De laatste tijd gedraag ik me anders. Ik ben gesloten naar hem toe, maar levendiger naar mijn vrienden. Hij heeft het ..."
29-05-24
8.7
Onvervulde VerlangensDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het had een kleine twee maanden geduurd voordat ik haar vertelde dat ik niet kon leven in de rol die ze mij onbewust had toegewezen. Ik kende haar zes of zeven jaar. Te lang om snel te kunnen bepalen hoe lang precies. Misschien zag ik haar voor het e..."
29-05-24
7.6
De Vriendengroep - 95: VluchtenDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"We zijn redelijk vroeg wakker. We werden geroepen zo aan te schuiven aan het ontbijt. Ergens wel lekker dat er voor ons gezorgd werd, al wilde ik er niet aan wennen. Het is goed. We zijn opgelucht. Elise ligt onder m n arm en tevreden zijn we wakker ..."
27-05-24
8.5
De Vriendengroep - 94: Een Slechte GrapDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Tassen gepakt, en als twee schoolkinderen zaten we vol spanning op de achterbank en lieten we ons rijden naar onze toekomst. Wat dat ook mogen zijn. Altijd een heel gedoe om van en naar Ameland te gaan. Gelukkig hoefden we deze keer niet zelf te rijd..."
26-05-24
9.0
Hoe Ik Mijn Olijven Wil? - 1: TimoDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Laat ik zeggen dat ik wat heb meegemaakt. Wat moeilijke dingen. Bijna net zo moeilijk als jezelf moeten beschrijven... Maar voor jullie wel zo makkelijk, zodat jullie een beetje een beeld van mij krijgen. Ik ben Olivia. In dit verhaal ben ik 25 jaar ..."
26-05-24
8.1
De Vriendengroep - 93: Begrip En VerbindingDoor: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Ik en Maja stappen niet veel later de koude gang in, waar het donker is. Van boven komt licht, maar ook van hun kamer. We horen niks. Geen gekreun, gekerm, of wat dan ook. Ik pak haar hand nog even vast, als ze me welterusten toewenst op nog altijd d..."
12-05-24
9.3
De Vriendengroep - 92: Intieme Gesprekken, Erotis...Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Maar de nacht zou komen. Maja en Pawel waren al naar de keuken gelopen om zich wat op te frissen en ik en Elise bleven achter. Wilde je nog ruilen van bed vraag ik haar, zonder dat ik weet of ik daar zelf voor openstond. Nee. ..."
12-05-24
9.4
De Vriendengroep - 91: Een Sensuele UitwisselingDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het is... Bizar. Alweer. Het gaat vanzelf. We willen. We willen het allemaal. En alles ook. We willen gewoon alles. Dus is er niemand die aan de rem trekt. De bank is toneel geworden van een vriendschap die sterker werd op de meest bizarre manier. Da..."
09-05-24
9.3
De Vriendengroep - 90: Verbonden In Extase, Een E...Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De spanning is om te snijden. Wat gaat er gebeuren Wat was mogelijk Zou iedereen wel aan z n trekken komen Het ging allemaal door me heen. Dit was bizar. En onverwachts. Ergens wel, ergens niet. Minstens zo onverwachts als mijn voorstel nu. Al lee..."
09-05-24
8.9
De Vriendengroep - 89: In De Schaduw Van Het LotDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Toen de stof weer was neergedaald en we weer iemand aan ons feestje hadden toegevoegd, bleek dit misschien wel weer het begin te zijn van een heel nieuw hoofdstuk in ons nu al alomvattende bestaan. Met z n drie n genieten we na en zijn we er redelijk..."
09-05-24
8.8
De Vriendengroep - 88: KameleonsDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
"Ik was huiverig. Zeer, zelfs. Op zich was het niet erg dat we weer bezoek zouden krijgen. Maar waar ik mijn zinnen had gezet op een weerzien met Kamila, met of zonder Elise, leek dat aangekondigde feestje van Nathalie en Jeff toch roet in het eten te..."
02-05-24
9.0
De Vriendengroep - 87: Waar Een Wil IsDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Aanvankelijk zorgde ons avontuur met Adil niet tot meer vuurwerk. In tegendeel juist. Elise had wel laten vallen dat ik dan eventueel wat met Eke zou kunnen proberen, maar die behoefte was er niet. Vanwege het risico alles te verpesten. Ook Elise had..."
30-04-24
8.4
De Vriendengroep - 86: Schone SchijnDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Goed. Dat was dan dat. Ik liet me ook even onder het raam zakken, en kwam buiten even op adem. Jezus, dat was wel wat, zeg. Ook mijn stijve was wel aardig wegge bd. Al liep ik met zo n gevoel erin alsnog spontaan klaar te kunnen komen. Het had me al ..."
29-04-24
8.5
De Vriendengroep - 85: KruisridderDoor: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Lang
"Dat had een mooi einde kunnen zijn. En een mooi begin van misschien wel een nieuw hoofdstuk in ons leven. Het nagenieten was ook begonnen. Adil had zijn ongeloof uitgesproken, en dit zonder zich schuldig te voelen. Goed zo, dacht ik dan. Elise vindt ..."
28-04-24
8.6
De Vriendengroep - 84: Alleen Maar WinnaarsDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Stond hij dan. Een metertje of anderhalf voor mijn vriendin die eindeloos geprobeerd had hem zo ver te krijgen. Ieder ander had zonder twijfel al bij het eerste aanbod toegeslagen. Maar hij niet. Zij zat daar nog poeslief op de rand van de tafel. Haa..."
27-04-24
8.9
De Vriendengroep - 83: Uitdaging GeaccepteerdDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Ik was een belangrijk detail vergeten toen ik Adil inlichtte over de smaak van Elise. Dat had ik bewust weggelaten. Anders was hij misschien nooit komen helpen. Maar nu leek het weglaten van dit detail juist op dit moment weerstand op te roepen. Well..."
26-04-24
8.3
De Vriendengroep - 82: Voor Wat, Hoort WatDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
"Met oud en nieuw wilde Elise wel thuis zijn. Ik bleef hier. Ik was ook gewoon open op oudjaar. De drukste dag van het jaar. Ik wilde Elise graag erbij hebben in de winkel, maar moest het uiteindelijk doen met de hulp van Eke. Ook niet vervelend. Zeke..."
25-04-24
8.9
De Vriendengroep - 81: Voorspelling: Witte KerstDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
" i Beste lezers, Wat betreft Elise en de Goden ... Ondanks dat het personages zijn uit De Vriendengroep , staat het verhaal er verder los van. Het zegt niks over een eventueel verloop van De Vriendengroep. Het heeft niet voor niks..."
24-04-24
9.1
De Vriendengroep - 80: Meer Dan TerechtDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"De volgende ochtend lijkt even alles anders. Het is kil. Een kille lucht in de kamer die de warmte, geilheid en vonken van de avond ervoor even doen vergeten. Maar het is alleen de lucht. Het koelt hier snel af. Dat was ook altijd wel even lekker. En..."
24-04-24
8.9
De Vriendengroep - 79: Kastanjes In Het VuurDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Weg uit de woonkamer werd het snel koud en kil. Gelukkig had ik mijn arm nog om Kamila heen geslagen en naakt haastten we ons naar de kleine badkamer beneden. Klein, maar modern. Voor al we gasten zouden krijgen. En we hadden iemand te gast. Ze had e..."
22-04-24
9.4
De Vriendengroep - 78: De Eerste ActeDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik leg mijn hand nog even op die van Elise. Rustig aan, dacht ik. Dit ging wel goedkomen. Vanavond wel. Zo keek ik haar aan met dat ik naar haar lachte. Dit voordat ik haar zoende. Mijn hand gleed om haar heup en trok haar meer naar ons toe, meer omh..."
21-04-24
9.3
De Vriendengroep - 77: Een Lastig VerhaalDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Zo kwamen we weer snel terug bij haar vriendengroep. Die begrepen ons ten minste, was wat we als eerste dachten... Dat lag helaas wat genuanceerder. Maar toch. Het duurde niet lang voordat we het weer eens over haar vrienden en vriendinnen hadden. Gr..."
19-04-24
9.1
De Vriendengroep - 76: Het Vuurtje Warm HoudenDoor: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Een weekje later was het zover. Elise was weer op Ameland. Een weekendje maar. Zo zouden we het doen. Het was het idee dat ze af en toe naar mij toe kwam, maar vooral daar bleef bij haar ouders totdat we weer echt elkaar konden en wilden vertrouwen. ..."
18-04-24
8.5
De Vriendengroep - 75: De Andere VerhalenDoor: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"We keken elkaar een tijdje aan zonder al te veel te zeggen. Gedachtes raasden door m n hoofd, en alhoewel we beiden een glimlach op het gezicht hadden, was dat er meer n van twijfel en gekkigheid, in plaats van dat we vertrouwen toonden in dat het ..."
17-04-24
8.8
De Vriendengroep - 74: Haar Kant Van Het VerhaalDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"De feestdagen stonden voor de deur. Drukte in de winkel. Eind november al en tot en met de eerste week van Januari zou dat zo blijven met natuurlijk als hoogtepunt de week voor kerst en oud en nieuw. Dat vond ik een heerlijke tijd. Altijd wat te doen..."
17-04-24
9.1
De Vriendengroep - 73: DubbelDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Beste lezers, Ik heb wat uit te leggen. Er lopen nu twee reeksen. De Vriendengroep heeft nog steeds prioriteit. Waarom dan Elise en de Goden en hoe zit dat precies 1. Ik speel met het idee om Elise wat meer aan het woord te laten in pla..."
17-04-24
8.6
Elise En De Goden - 2: Even Goede VriendenDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
" i Dit verhaal is geen direct vervolg op De Vriendengroep , al heeft het er wel mee te maken i Mussa kwam en ging weer. Hij had vast een druk leven. Ernaar vragen kon niet. Het was duidelijk. Hij was wel blij me te zien, maar had me lieve..."
16-04-24
8.6
Elise En De Goden - 1: Het Witte HuisDoor: Jefferson
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Mijn naam is Elise. Iemand met een verleden. Sommigen zullen hiervan weten. Maar ik ben ook meer dan dat. Echt waar. Ik ben 24 jaar ondertussen. En heb erg veel meegemaakt, waar ik ook groot plezier uitgehaald heb. Maar nu was ik op zoek naar rustige..."
15-04-24
8.6
De Vriendengroep - 72: Stel Zonder GrenzenDoor: Jefferson
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Elise was me voorgegaan naar boven toen ik en Sophia klaar waren. Ze glunderde en vol spanning pakte ze m n handen. Nu ik. zei ze dan alleen, waarna we samen in bed belandden, en nog zeker een klein uurtje de liefde bedreven met elkaar...."
04-04-24
9.2
De Vriendengroep - 71: Retrospectieve Tentoonstel...Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
"We waren best laat weer bij het huisje. Later dan gepland. En we moesten nog naar huis. De laatste boot gingen we niet halen, die had al gevaren voor vandaag... Ik ging niet op tijd thuis zijn om morgen de winkel weer te openen. Iedereen was een beet..."
03-04-24
9.5
De Vriendengroep - 70: LittekensDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Zeker na zo n moment met Kamila, was het zien van Hyun juist even moeilijk. Zij had daarbij kunnen zijn, dachten we dan. We zeiden het niet, maar we leken dit allebei te realiseren. Was het dan klaar met Hyun Was het een fout geweest Daar begon het..."
01-04-24
9.0
De Vriendengroep - 69: Kam(h)ila's WetDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Eenmaal terug zonderden ik en Elise ons weer even af. Het was ook alweer meer dan een hele dag geleden dat we seks hadden gehad, en onderweg had ze al een beetje laten merken wel weer in de mood te zijn. Had dat met Joey en Alisha te maken Vast niet..."
31-03-24
9.5
De Vriendengroep - 68: Als Een Vis In Het WaterDoor: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Na de lunch nodigde ik Elise vlug uit om een korte wandelingen te maken. De natuur was hier mooi, het was lekker weer, en ik wilde de boel wel een beetje verkennen. Dan had ik het niet alleen over de omgeving, maar ook over hoe zij nu in dit alles no..."
30-03-24
8.4
De Vriendengroep - 67: Hila Legt UitDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Op zich was de komst van Pawel en Maja wel voldoende om de spanning weer op te krikken, en misschien ook wel genoeg voor vandaag. Maar met deze groep mensen wist je het nooit. Zelf had ik nog altijd het gevoel bij te moeten komen van vrijdagavond en ..."
29-03-24
8.6
De Vriendengroep - 66: Een Stel ApartDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
" i Goedendag allemaal, Ten eerste bedankt voor jullie velen reacties. Hieruit blijkt dat velen van jullie meeleven met het verhaal en de personen hierin. Het kan en zal nog alle kanten opgaan. Ik had ondertussen al het een en ander ..."
28-03-24
8.9
De Vriendengroep - 65: TussenspelDoor: Jefferson
Reacties: 21
Lengte: Gemiddeld
"Hallo beste lezers, Met het risico spoilers weg te geven of juist valse verwachtingen te scheppen, wil ik de lezer om zijn of haar mening vragen. Dit doen jullie natuurlijk al in veelvoud, wat een genot blijft om te lezen. Zoals sommigen van..."
26-03-24
9.2
De Vriendengroep - 64: Zij Is Niet Bang Voor De W...Door: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Tegen het einde van de middag meldde Elise zich pas weer. Ik zat in voortuin bij het andere huisje met Sophia en Hila een potje te kaarten. Die waren naar het strand geweest, maar ook weer terug. Niks aan deze dag was gepland, maar iedereen was het v..."
25-03-24
8.8
De Vriendengroep - 63: Gedane ZakenDoor: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Er was overigens nog een groot deel van het weekend over. Het was pas zaterdag. We hadden ons wel bij de lunch gemeld na uitgebreid en liefdevol samen gedoucht te hebben. Het was moeilijk van elkaar af te blijven, en misschien hadden we wel de hele d..."
23-03-24
9.2
De Vriendengroep - 62: Spel Zonder GrenzenDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"En dan word je wakker. Ik was eerder wakker dan dat zij was. En in eerste instantie werd ik normaal wakker. Ik had lekker geslapen. Het was elf uur al. Wel laat, maar ook lekker. De zon schijnt buiten en een simpel gordijn houdt maar weinig van dat z..."
23-03-24
8.9
De Vriendengroep - 61: Wat Een FeestDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Haast of geen haast. Het maakt toch al niet meer uit. Ik sluip zowaar even de kleedkamer in en loer om het hoekje, waar ik Mussa nog zie genieten van het warme water, en van Elise. Het warme water wast zijn glanzend zwarte lijf schoon, en Elise likt ..."
22-03-24
8.8
De Vriendengroep - 60: Zoekt En Gij Zult VindenDoor: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Het was even zoeken voor het stel. Ze hadden hier dan wel geen pottenkijkers voor zover ze wisten, maar een goeie plek vinden om het te doen, was het niet. Die bankjes waren te smal. Daar kon Elise niet op liggen. Hij kon er met z n grote lijf net op..."
19-03-24
9.0
De Vriendengroep - 59: ExercitieDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik ren naar buiten. Hijgend. Ik ben toch echt een beetje in paniek nu. Op het buitenterrein in het nog best druk met mensen die komen en gaan, taxi s, zoenenden stelletjes en vooral luidruchtige feestgangers. Het is zelfs een beetje grimmig. De muzie..."
19-03-24
8.6
De Vriendengroep - 58: Los Van GodDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Ik zie Kamila op een gegeven moment naar de bar lopen, en ze tikt pestend Sophia op de verkeerde schouder. Kamila lijkt zeer welkom door de groep jongens en ze blijft ook even hangen en al snel zie ik haar lachen en raakt ze de jongens ook aan op sch..."
17-03-24
8.8
De Vriendengroep - 57: De Held Van De AvondDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Elise laat mijn hand niet meer los. Al toen we de trap af kwamen gelopen, hield ze m n hand vast en kneep ze er zo nu en dan in. En als ik haar aankeek, glunderde ze naar me. Ze was me nu al dankbaar. Misschien was het beter haar voor mezelf te houde..."
17-03-24
8.5
De Vriendengroep - 56: We Gingen Het Wel ZienDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"We werden niet echt gemist. Zoals het hoorde. De rest van de middag was het nog wat bijkletsen met z n allen. De grote afwezige was Hyun die zich op haar kamer ophield. We hadden bij het centrum op het park friet gehaald met een snack en met z n alle..."
17-03-24
8.5
De Vriendengroep - 55: Tegen Beter Weten InDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"We gaan. Ik ga mee. Dit keer huren we geen autootje, maar pakken we het openbaar vervoer. Ik sluit de winkel een paar dagen. En op een wat koele vrijdagochtend stonden we op de boot. De spanning overheerste. Eigenlijk vanaf het moment van die uitnodi..."
16-03-24
8.8
De Vriendengroep - 54: Niets Zo VeranderlijkDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" i Vaak heb ik een goed idee, maar duurt het soms nog maanden voordat ik het op papier heb. En deze keer dacht ik even rustig aan te willen doen, en had ik binnen een week een vervolg klaarliggen... Hieronder het eerste van elf hoofdstukken..."
15-03-24
8.7
De Vriendengroep - 53: En Laat Het Nog Lang DurenDoor: Jefferson
Reacties: 13
Lengte: Lang
"Het was een prachtige avond. Alles wat Ameland was, was nu te zien, te horen en te voelen. Een aangename tempratuur, en geur van de zee, het strand en de haven, en de geluiden van meeuwen, de golfslag en de toeristen die we steeds meer tegenkwamen, n..."
11-03-24
9.4
De Vriendengroep - 52: Ze Heeft Het Niet DoorDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik wilde helemaal niet werken. Ik was er een beetje klaar mee. Maar toch stond ik in de zaak. En dat na vanochtend. Het was de laatste dag en dat drong opeens heel erg door. Het voelde alsof ik iets groots ging verliezen. En dat keer twee. Al hield i..."
10-03-24
9.3
De Vriendengroep - 51: Dit Was Nog NodigDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ze meende het. Ze wilde naar Kamila toe. Al leek ze niet precies te weten voor wat of waarom. Ik wist het wel. Het leek net alsof we haar buitensloten, zoals we eerder Hyun hadden buitengesloten met een ander triootje. Zo zat het natuurlijk niet. Kam..."
09-03-24
9.4
De Vriendengroep - 50: Met Een IdeeDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De volgende ochtend was gelukkig al een hoop anders. De lucht leek geklaard en toen ik wakker werd, ging ik ervan uit dat de twee elkaar misschien even hadden gesproken, of dat ze elkaar opeens weer begrepen. Die spanning bij Hyun was in ieder geval ..."
09-03-24
9.5
De Vriendengroep - 49: Uit LiefdeDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend was ik kapot. Ze smeekte me nog op een speelse manier bij haar in bed te blijven liggen, maar de plicht riep. Ik kuste haar natuurlijk nog wel op de mond, en toen haar hand daarbij over mijn kruis wreef, bleef ik natuurlijk wel ev..."
08-03-24
9.5
De Vriendengroep - 48: Met De Waan Als BasisDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Het is erg laat. Ik kon niet meer slapen. Niet eens omdat me iets dwarszat. Ik had geen tijd om te slapen. Ik moest alles nog verwerken maar bleef het juist herbeleven. Wat een waanzin. Ik had er geen woorden meer voor. Mijn leven was waanzinnig gewo..."
06-03-24
9.1
Biecht Maar OpDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het is donderdagavond. Mijn vrouw Silvy komt net thuis van de sportschool. Ze is laat. Later dan anders. Ik twijfelde nog of ik al naar bed zou gaan, maar was toch opgebleven. De laatste tijd deed ze anders. Anders tegen mij, maar ook tegen haar vrie..."
24-02-24
9.0
Geen WeetDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Het is warm. Heel warm. En ik krijg het steeds warmer. En steeds vaker krijg ik het warm. Ik kan er niks aandoen. Weinig. Het is niet mijn schuld. Het is niet eerlijk. Ik ben maar een knul. Dit is normaal. Maar ik doe het zo vaak dat het niet meer no..."
22-02-24
9.1
De Vriendengroep - 47: Stapje Voor StapjeDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Het was een spannend idee. Elise zag er ongelofelijk lekker uit, en ik ging niet eens mee. Ze ging stappen. Ze ging nog meer drinken en dansen en kletsen met wie dan ook. Elise hield niet eens van stappen. Maar af en toe wilde ze dit. Dan ging ze er ..."
15-02-24
9.3
De Vriendengroep - 46: VerrassingsbezoekDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Dit keer geen verrassingsbezoek van Elise op m n werk. Dat terwijl het vrijdag was, en ik de rest van het weekend de winkel dicht zou houden. Het was het laatste weekend van de meiden. Jammer. Wel belde ze me. Ze klonk meteen verheugd. Bijna te. Het ..."
09-02-24
9.0
De Vriendengroep - 45: Het IdeeDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Het was op een woensdagavond. Ik was op tijd klaar. Elise zou deze avond werken in de strandtent, en had mij al gevraagd om ervoor te zorgen dat ik dan thuis zou zijn om eventueel de meiden bezig te houden. Dit had ze al gevraagd voordat alles gebeur..."
28-01-24
9.1
De Vriendengroep - 44: The Day AfterDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Voor zover dat kon, ervoer ik enige brakheid na de nacht hiervoor. Dat had meer te maken met dat het uiteindelijk erg laat geworden was. Ook nadat Elise al in slaap was gevallen, had ik enige tijd wakker gelegen, tevreden, dat wel. Het was misschien ..."
24-01-24
9.3
De Vriendengroep - 43: Meer Dan Goed Voor Me WasDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
" i Ik vond dat ik toch wat te makkelijk en te snel omging met de informatie uit de laatste twee alinea s van het vorige hoofdstuk, en heb daarom gekozen om een extra hoofdstuk in te voegen waarin ik daar wat verder op in ga. Voor sommigen zal dit hoo..."
14-01-24
9.4
De Vriendengroep - 42: Mocht Er Iets Gebeuren, Da...Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
"Er braken momenten aan waarbij we eigenlijk niks meer tegen elkaar zeiden, en elkaar juist zoveel als mogelijk informatie wisten te verschaffen. We lachten vooral. Om niks. Om elkaar. Om de spanning. Elise had het me al gezegd, ook alleen met haar og..."
07-01-24
9.7
De Vriendengroep - 41: Stranger In The WoodsDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Eenmaal thuis zonderden we ons af zonder dat dat vervelend was op wat voor manier dan ook. Ik was tevreden en vooral opgelucht. Ook Kamila leek tevreden. In hoeverre zij dit alles als puur zakelijk zou gaan zien, is nog maar de vraag, maar ik had ik ..."
02-01-24
9.4
De Vriendengroep - 40: Mila-rougeDoor: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
" Je weet bijna niks over mij. Niemand. zei ze zacht en terughoudend. En wat je weet. Dat weet iedereen. En meer niet. Ik slikte na haar woorden, die ze zo nogal zwaar liet wegen. Wat kon het zijn Ik had wel een vermoeden. Maar ik kon er ook helem..."
30-12-23
9.3
De Vriendengroep - 39: Hak Op De TakDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik durfde wel wat meer toen we tot een einde kwamen van de shoot. Het werd langzaam al wat donker, en het koelde ook af. De buitenlucht dan. Wij niet. Ik stond op en de stijve die ze me al de hele sessie gaf, wilde ik niet meer verbergen. Ik was gewo..."
25-12-23
9.4
Omdat Het MoetDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dokter, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Marokkaans, Stiekem,
" Welkom. Ga snel zitten. Ik stapte gespannen binnen en ging ook snel zitten. Voor me zat een strenge en verveeld uitziende vrouw van in de vijftig die ik kende. Dat was dokter Van Erpel mijn huisarts. Daarnaast stond een jonger meisje die ik niet k..."
21-12-23
9.1
De Vriendengroep - 38: Alles AndersDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Thuis was alles anders. Meteen al. Elise wist het mooi te schetsen en zeker mooi te brengen. Door haar geloofde ik dat er thuis drie meisjes waren die helemaal geil van mij werden. Een aangename gedachte en eentje die zeer welkom was. Het werkte ook ..."
16-12-23
8.8
De Vriendengroep - 37: Perfecte CombiDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden,
" i Ik wil de lezers nog eens bedanken voor hun trouw en steun. Ik had al aangegeven iets minder tijd te hebben, maar wil blijven schrijven aan dit verhaal. Ten op zichtte van het eerste deel H1 t m H28 neem ik ook iets meer de tijd nu voor het verl..."
10-12-23
9.4
De Vriendengroep - 36: Voor De Duidelijkheid…Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"We hadden nog even. We maakten ons netjes. We hadden ze niet gehoord of gezien. Maar of zij ons gehoord of gezien hadden, was nog even de vraag. Het maakte niet uit. We zoenden nog lang na. Ik ging nog niet naar m n werk. Dat werd steeds minder belan..."
29-11-23
8.6
De Vriendengroep - 35: De AchtbaanDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
" Gaat het wel klonk ze zowaar even bezorgd. Ik was weer vroeg uit bed gekropen en had nog stiller gedaan dan altijd. Haar woorden hadden mij een slapeloze nacht bezorgd. Wat bedoelde ze toch met zolang het kon Ik vond het echt angstaanjagend. ..."
28-11-23
8.9
De Vriendengroep - 34: Zolang Het DuurtDoor: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Ik was dit keer wel blij dat ik nog kon zeggen dat ik naar m n werk moest. Vergelijken met de week ervoor, waren er meteen al een paar dingen anders. Ook nu zat ik vroeg in de morgen aan de keukentafel en lag Elise nog in bed. Maar Kamila kwam me nu ..."
07-11-23
9.1
De Vriendengroep - 33: Alles Boven WaterDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Ameland, Anaal, Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Trio, Vernederen, Vreemdgaan,
"Zomaar de winkel dichthouden was natuurlijk niet iets wat ik zomaar deed. De reden was Elise. Zij was me nog altijd meer waard. Maar daarnaast was er ook al een gedeelte van mij wat wist dat deze situatie op dat vlak berhaupt niet houdbaar was. Toch..."
05-11-23
8.7
De Vriendengroep - 32: Het Lek BovenDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ameland, Anaal, Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Trio, Vernederen, Vreemdgaan,
"Ik bleef me ergens afvragen in hoeverre ik ook nu weer in het duister gehouden werd. Wat hadden de meiden onderling afgesproken In hoeverre werd ik in dit alles gestuurd En wat wisten ze van elkaar en over mij Ik wist het echt niet. Er leek wel ie..."
01-11-23
9.0
De Vriendengroep - 31: KookpuntDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"En dan wordt je wakker en lijkt er niks veranderd te zijn. Er lijkt zelfs niks gebeurd te zijn. Doodstil klom ik ui bed. Met een stijve om u tegen te zeggen. Maar Elise sliep nog en dat wilde ik zou houden. De beelden van de avond ervoor vlogen nog s..."
20-10-23
9.2
De Vriendengroep - 30: HoogtepuntDoor: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
"Zondagochtend. Het was nog vroeg. Maar al wel licht. Ik was vaak vroeg uit bed. Ook in het weekend. Het weerzien van Kamila had wel wat teweeg gebracht, al had ik nog zo m n best gedaan dat niet te laten merken. Elise en ik hebben het nooit meer geha..."
17-10-23
8.4
De Vriendengroep - 29: Hete HangijzersDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het is een serene ochtend op Ameland, net voordat ik naar m n werk vertrek. Terwijl de eerste zonnestralen voorzichtig over de horizon gluren, dompelt het eiland zich onder in een betoverende rust. Ons kleine, oude huis aan de rand van het eiland ade..."
17-10-23
8.0
In AshenvaleDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"In de betoverende bossen van Ashenvale, waar de nachtelven hun verborgen heiligdommen bewaakten, kruisten de paden van twee wezens die totaal verschillend leken. Elara, een gracieuze nachtelf met fijne gelaatstrekken en een passie voor het bestuderen..."
07-10-23
8.6
De Vriendengroep - 28: Ondanks AllesDoor: Jefferson
Reacties: 17
Lengte: Lang
"We hadden in haar bed geslapen, zij in m n armen, maar meer dan slapen, hadden we niet gedaan. We stonden vroeg op, zaten aan het ontbijt met haar ouders in bijna stilte, en dat ze wat doorhadden, viel niet meer te ontkennen. Toch vroegen ze er niet ..."
03-10-23
8.8
De Vriendengroep - 27: Antwoorden Voor De Toekoms...Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
" We kunnen zo niet doorgaan. Zeg alsjeblieft iets. Klonk ze moedeloos. Ik zuchtte diep en durfde haar niet aan te kijken. De hele dag al niet. Haar zachte, zielige stem liet mij niet onberoerd. We hadden al veel meegemaakt. Maar wat we afgelopen wee..."
02-10-23
8.7
De Vriendengroep - 26: Uit BruggeDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Vernederen, Vreemdgaan, Vrienden,
"Eenmaal op onze kamer, was alles weer anders. Alleen zij en ik waren hier. Dus telden alleen zij en ik. Ze keek niet om. Niet meteen. Wel liet ze merken dat ze wist dat ik er was door even te stoppen waar ze mee bezig was, om vervolgens weer verder t..."
01-10-23
7.9
De Vriendengroep - 25: GewetenDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Maar toen werd ik wakker. En ik ervaarde wat rust. Zowaar. Ik rook ze. Ik rook ze allebei. Ze hadden elk een eigen bedwelmende geur, karakteristiek genoeg, en heerlijk om mee wakker te worden. Ik lag in het midden. Rechts van me Elise. Met haar gezic..."
30-09-23
8.9
De Vriendengroep - 24: MoeDoor: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Lang
"We bleven nog even staan. Voor de deur, die op een kiertje open bleef. Haar kamer was donker. Van de gang kwam nu wat licht, al was het weinig. Mijn handen op haar heupen, haar handen op mijn borst en in m n nek. En onze tongen maakten meteen goed ke..."
29-09-23
8.5
De Vriendengroep - 23: GrensgevalletjeDoor: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Het was net zo erg mijn schuld als dat het de hare was. Dat wist ik heus wel, al gaf ik het liever niet toe. Ik was al de loser. Ik liep naar de keuken. Misschien kon ik nog wat verdriet wegzuipen. Of beter nog Wie weet was er iemand die mij wat tr..."
18-09-23
8.9
De Vriendengroep - 22: PerceptieDoor: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
"Op onze kamer was het minder donker met het licht aan, maar net zo stil als in de rest van het donkere huis. Wat kon ik nog zeggen En zij leek niks te durven zeggen. Ik denk dat we elkaar wel begrepen op dat moment. Ze had zich nog niet aangekleed. ..."
17-09-23
8.6
De Vriendengroep - 21: UitgewoondDoor: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Uitgewoond,
"Maar het gebeurt niet. Jeff houdt Mussa tegen. Joh, doe rustig. hoor ik hem toch wel een beetje ongeduldig. Jeff dus. Ik denk dat hij ook wel wilde zien hoe ver zowel Elise als Mussa zouden gaan. Maar beiden hadden ze het bijna laten gebeu..."
16-09-23
8.2
De Vriendengroep - 20: Waar Twee Honden VechtenDoor: Jefferson
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Alle meiden draaien weer, behalve Hyun. Ik wil dit niet. zei ze pas toen ze aan de beurt was. Zeker niet hier. Nee, niet hier. zei Jeff nog lacherig. Dacht eerder aan een donker steegje onderweg maar huis. leek hij te grapp..."
15-09-23
8.2
De Vriendengroep - 19: De Eerste RondeDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Zo liet hij opgetogen uit. Het ging dus toch gebeuren. Het had nog zeker een halfuur geduurd waarin iedereen vooral moed in leek te drinken. Niemand had er een woord over gezegd, of over de vorige keer. Maar iedereen leek het zich goed te beseffen..."
14-09-23
9.1
De Vriendengroep - 18: Hetzelfde SchuitjeDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Binnen is de sfeer zo nu en dan toch een beetje grimmig. Het duurt dan ook niet lang voordat ik weer buiten sta. Maar nu met Jeff. Die wilde een luchtje scheppen en vroeg mij mee. Dat kon ik wel waarderen al liet ik Elise niet graag achter. Elise lee..."
13-09-23
8.5
De Vriendengroep - 17: Op M’n PlekDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
" De hele groep, voor zover die nog heel was, was compleet bij het avondeten. Jeff en Nathalie waren er ook weer helemaal bij, en kort leek het alsof die twee nooit ruzie hebben gehad. Hetzelfde kon over mij en Elise zeggen. Bij thuiskomst had ze ..."
09-09-23
8.3
De Vriendengroep - 16: Verder Dan De Neus Lang IsDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik ging aan de wandel door het huis. Aanvankelijk om te zien wie ik kon vinden en wie ik kon uitsluiten. Als iemand hier nog was, dan kon die persoon niet bij Elise zijn. Maar ik vond niemand. Het sloeg nergens op. Iedereen was vast iets voor zichzel..."
07-09-23
8.9
De Vriendengroep - 15: In DubioDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Ik was in dubio. Ik wilde Elise confronteren, maar wilde haar niet zeggen dat ik het gezien had. Voor zover ik wist, wist Elise niet eens van het bestaan af van die beelden. Gek genoeg wilde ook ik niet dat er nog meer zou klappen binnen deze vriende..."
06-09-23
9.0
De Vriendengroep - 14: Sexy And She Knew ItDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Er was iemand hier die maar weinig ontging. Al kon ik haar niet de vragen stellen die ik zou willen stellen. Met name omdat ik niet precies wist waarnaar ik moest vragen, en belangrijker of ik het wel wilde weten allemaal. Ik dacht zelf oo..."
01-09-23
9.2
De Vriendengroep - 13: MuurbloempjesDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het was en bleef een beetje gek. En toch probeerden we vooral te doen alsof er nooit ook maar iets zich heeft afgespeeld met betrekking tot de twee meiden waar ik nu samen mee was. Ik, Elise en haar beste vriendin Hyun. Zij was ook op die avond aanwe..."
01-09-23
8.8
De Vriendengroep - 12: Uit En In De RoesDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"De volgende ochtend was het wel even mooi geweest met alle opwinding en sensatie die we in elkaar gevonden hadden. Tevreden ontwaakten we in elkaars armen en ik geloof niet dat ik ooit zo lekker had geslapen in zo n korte tijd. Maar ik wist niet waar..."
25-08-23
8.9
De Vriendengroep - 11: LogicaDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Nu stond ik wel onder de douche. Alsnog even opfrissen voor een veel te korte nachtrust die nog moest volgen. Het maakte me niet meer uit. Ik had geen idee wat er op de planning stond voor morgen, maar vast geen flesjedraaien . Ik hoopte op wat meer..."
24-08-23
9.4
De Vriendengroep - 10: Waar Haalt Ze Het Vandaan?Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"We bleven kort liggen, kijkend naar elkaar, lachend naar elkaar. Mijn vingers kriebelden over haar platte buik terwijl ze bijkwam. Ik legde kort m n hoofd op het bed en keek naar het plafond. Alles was nu opeens beter. Deze kamer kwam zelfs meer tot ..."
23-08-23
9.0
De Vriendengroep - 9: DankbaarheidDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" b Let op Dit is geen cukold verhaal. b Wat een dag. Wat een gedoe. Ik wist niet meer wat ik moest denken of vinden van alles wat ze me verteld had. Feit was dat ik nog steeds naast haar zat. We keken elkaar aan en ik zag dat ze opgelucht..."
22-08-23
9.2
Bijwerkingen - 6: De Remedie (slot)Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Terwijl ik Lies zie tuimelen en zie hoe ze moeite heeft overeind te blijven, wordt de grijns van Sarah steeds breder. Wacht maar. fluistert ze ons beiden tegemoet. Haar hand pakt n van de pikken en ze neemt hem soepel in de hand waarbij..."
21-08-23
9.4
Familiegeheim - 12: Nieuwe KansenDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De week verliep rustig. Alsof er niks gebeurde, laat staan dat er wat gebeurd was. En toch stond er alweer heel wat te gebeuren. Het aankomende weekend ging een belangrijk weekend zijn. Met een paar bekende gezichten en wat nieuwe spelers in de hoofd..."
18-08-23
9.0
De Steen - 4: Open En EerlijkDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het leukste waren de afspraakjes met z n drie n. Toch wel. Het gebeurde mij niet vaak genoeg. En alhoewel ik dan vermoedde dat Judith wellicht wat jaloers was zo nu en dan, had ze dat nog nooit uitgesproken, en was dat helemaal niet te merken als Emi..."
08-08-23
9.2
De Steen - 3: De Perfecte StormDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Belofte maakt schuld De steen lag dan wel achter ons, maar een heel nieuw leven was begonnen. Wat was gebeurd, zou ik natuurlijk nooit meer vergeten. En dat gold gelukkig ook voor Judith en Emily. Dat moment was magisch en oversteeg al ..."
05-08-23
9.0
De Vriendengroep - 8: Moment Van De WaarheidDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
" Genoeg nu. Ik wil het weten. Zeg me wat er gebeurd is. Wat heb je gedaan En met wie Ik verdien de waarheid. zei ik. Niet dat ik er wat aan had. Ik wist niet eens of ik samen zou blijven met Elise. Waarom zou ik En toch wilde ik het weten. Ik had..."
02-08-23
8.9
De Vriendengroep - 7: Niet VerwachtDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Net op het moment dat ik echt lijk te kalmeren en misschien wel wil zien hoe we dit zouden kunnen oplossen, wordt er weer op de deur geklopt. Wie zou de volgende zijn, dacht ik nog Elise zij me niet te openen, maar dat deed ik toch. En weer keek ik ..."
01-08-23
8.6
De Vriendengroep - 6: Een Illusie ArmerDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Er was een korte, doodse stilte die een eeuwigheid leek te duren. Hooguit vijf minuten in het echt. Wat te doen Blijven leek mij geen optie. In ieder geval niet voor mijzelf. Maar ik zou het ook wat vinden als zij dan wel zou blijven. Als ze dat zou..."
31-07-23
8.6
De Vriendengroep - 5: IllusiesDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We waren wat bedaard. Toch leek niet alles goed te komen. Dat as nog maar de vraag. Ze had gelogen en me bedrogen. Hoe je het ook wendt of keert. En dat wist zij ook wel. Ze had net zo lang gewacht totdat ze het wel moest vertellen. En ik begreep dat..."
31-07-23
8.8
De Vriendengroep - 4: De Bende Van EllendeDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Pas in de avond, kwam de rest. Ondertussen waren we allemaal wat teut, en hadden we een nieuwe toko aangedaan. Brugge was niet perse een stad voor jeugd als deze, die toch wel van uitgaan hielde. Het kon wel. Maar stappen was hier toch iets anders. D..."
29-07-23
8.5
Donkere Avonturen - 5: Liza In Californië - 2Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het duurde wel een paar dagen voordat de ergste spanningen na die avond verwerkt waren door alle betrokkenen. En ieder had op zijn eigen manier wel wat te verwerken. Liza durfde Lyle niet meer aan te kijken, en keek tegelijkertijd juist meer neer op ..."
28-07-23
9.2
Donkere Avonturen - 4: Liza In Californië - 1Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Het was een spannende dag. Een nieuw avontuur stond op het punt van beginnen voor Liza. Geboren en getogen in een afgelegen dorpje in Quebec, en nu, nadat ze klaar was met school, wilde ze wel wat avontuur beleven. Zo had ze zich aangemeld als au pai..."
26-07-23
9.0
Bijwerkingen - 5: De Dubbele JobDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Deze keer was het iets verder rijden. Nog een paar dagen tot het etentje. Ik hoefde nu geen lange jas aan. Alles komt wel goed. zei ze nog alsof ik ernstig ziek was. Zij leek meer gespannen dan ik. Zou ze weten wat er gebeurd was Zou Sara..."
20-07-23
9.4
Bijwerkingen - 4: Vage ShitDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zo leek alles goed te komen. Met de seks had ook enige opluchting plaatsgevonden. Met name bij haar. En dan niet eens zo zeer omdat ze nu aan haar trekken kwam. Ik kon m n vinger er nog niet helemaal opleggen. We namen weer wat meer de tijd voor elka..."
20-07-23
9.2
Bijwerkingen - 3: Helemaal Het EindeDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Eigenlijk ging het best goed. Dat er nog steeds iets aan de hand was, waren we zeken niet vergeten. Daar zorgden we ook wel voor. Maar altijd nog wel vanuit een bepaald perspectief. Als Lies er niet was, trok ik me af. Soms wel een paar keer per dag...."
18-07-23
9.2
Sexy Soulmates - 4: Bij Haar ThuisDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik had goed m n best gedaan. Ik wilde opnieuw een goeie eerste indruk maken. Maar ook de tweede indruk zou tellen. We waren een weekje verder. We hadden elkaar een weekje niet gezien. Dat was best heftig. Het kwam er niet van. En het ging al zo snel...."
14-07-23
8.9
Sexy Soulmates - 3: De Tweede DateDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"Altijd spannend om verliefd te zijn. En ergens kon ik het nog steeds niet geloven. Als je zolang op iemand verliefd bent, en dat al die tijd ook onbeantwoord leek te zijn, kan het haast niet kloppen dat het na twee jaar alsnog raak was. Ik was verlie..."
12-07-23
8.9
De Vriendengroep - 3: Veranderende VerhoudingenDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Vernederen, Vreemdgaan,
"Ik zei niks tegen haar. Ik zette m n hoofd uit. Ze was er al bijna. Ik was er bijna Binnen een minuut was het gedaan. Ze bewoog nog een paar keer fanatiek heen en weer met hand en mond toen ze wist dat het niet lang meer ging duren, en plots stopte ..."
07-07-23
8.1
De Vriendengroep - 2: ExcuusjesDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vernederen, Vreemdgaan,
"We hadden even wat tijd voor onszelf en ik pakte de koffers uit de auto terwijl zij even bleef kletsen met Jeff en Nathalie. Daarna waren we samen. De rest kwam later. En aangezien we de langste reis van allen hadden, was het wel lekker om heel even ..."
07-07-23
9.0
Bijwerkingen - 2: Haar StudieDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De volgende ochtend was het weer raak. Ik bracht Lies op de hoogte, en deze keer schrok ze minder dan als de dag ervoor. Hoopte toch weer even dat het een droom was. zei ze me nog wel, lief lachend. Ondertussen zat ik op de rand van het be..."
07-07-23
9.0
Bijwerkingen - 1: EchtwaarDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Dat was me het avondje wel. Maar had ik nou zoveel gedronken Dat kon ik me niet herinneren. Iets wat wellicht gebeurt als je teveel drinkt, maar goed. Ik dronk nooit teveel. En nu had ik me toch een kater Koppijn niet normaal. En zweten dat ik dee..."
06-07-23
8.6
De Stiefrelatie - 14: Angst Van De VerleidingDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Trio,
"Miley had wel een paar tellen nodig om bij te komen, en liet zich niet veel later gelukzalig van Joost afzakken, en kuste hem zachtjes op de mond. Daarna zijn kin en nog zijn borst. Daarbij keek ze sluw naar Alanah die daar nog met grote ogen zat. Ha..."
05-07-23
9.1
De Stiefrelatie - 13: Het AlfavrouwtjeDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het hield de gemoederen nogal bezig. Met name de twee meiden, die hun derde vriendin steeds vaker links lieten liggen, hadden ondertussen al de wildste idee n en niks leek te gek. In de praktijk was dat wel anders. Alanah en Miley spraken steeds vake..."
04-07-23
8.9
De Stiefrelatie - 12: Kijken Doe Je Met Je OgenDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was even verzinnen hoe en waar. Maar Joost had niks door. Zo ging het al de hele week, en na hun gesprek en de vrijpartij die volgde, ging die week ook gewoon door op dezelfde voet. Beiden hadden ze hun hoofden vol met wat zou kunnen, en tegelijk..."
02-07-23
9.2
De Stiefrelatie - 11: Voor Wat, Hoort WatDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"We zijn inmiddels alweer een paar dagen verder. Wat zich in het weekend had ontwikkeld, heeft zich voortgezet. Steeds minder vaak was het bed de locatie. En steeds minder vaak was het Miley die alles in gang zette. Het stel leefde ook gewoon hun leve..."
02-07-23
9.1
De Stiefrelatie - 10: Snode PlannenDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Miley woonde samen met haar vriendje Joost in een appartementje in de stad, ongeveer een twintig minuten fietsen van het dorpje waar Alanah en Calvin woonden. De twee twintigers hadden elkaar helemaal gevonden. Het was een leuk stel om te zien en er ..."
30-06-23
9.0
De Vriendengroep - 1: Andere KoekDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vernederen, Vreemdgaan,
"Ik vond het een end rijden. Ik had er ook wat tegenop gekeken. En tegelijkertijd keek ik er ook naar uit. Het was weer even iets anders. Ik legde mijn hand op haar knie en kneep er even liefkozend in. Ook zij keek er een beetje tegenop, zo leek het. ..."
30-06-23
8.6
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 23Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
" Nee, Liza. Ben je gek Ik was radeloos. Alsjeblieft smeekte ze me. Ik keek haar aan. Maar met moeite. Met moeite hield ik mijn ogen op de hare. Dit kan je toch niet menen Ben je helemaal gek geworden Je moeder Als ze dit h..."
29-06-23
9.1
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 22Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Toen er op m n deur geklopt werd, wachtte ik af met angst en beven. Had ik het verkloot Eerder vanavond had ik ruzie gemaakt met mijn vriendin Roxanne. Het ging nergens over vond ik. Daar dacht zij duidelijk anders over. Toen ze boos wegliep en naar..."
28-06-23
9.2
De Stiefrelatie - 9: Hulp Van BuitenafDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het ging goed. Al een week. Het werd elke dag leuker. Beiden hadden ze moeite hun gedachtes bij het dagelijks leven te houden. Zeker die eerste paar dagen. Als Calvin aan het werk was, hoopte hij zodra hij thuis was meteen weer verder te kunnen met A..."
27-06-23
9.0
De Stiefrelatie - 8: OptiesDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Ik baal enorm. zei ze na ongeveer tien minuten stilte. Dit was niet gegaan zoals het had moeten gaan. Daar waren ze het dan wel over eens. Ook Calvin baalde. Het hoefde dan misschien wel niet, maar als je zo dichtbij bent, en echt denkt dat de ande..."
26-06-23
8.9
De Stiefrelatie - 7: De AnticlimaxDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Pauze kreeg ze wel. Maar voor hoelang. En wilde ze dat wel Na die tweede likbeurt ging het koppel kort uit elkaar. Hij ging douchen. Zij twijfelde erbij te springen, maar ze was kapot van de inspanning, terwijl ze zelf amper wat had moeten doen. Gew..."
25-06-23
9.1
De Stiefrelatie - 6: Een Mythe OntwaaktDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Alanah kon nog steeds niet geloven wat hij haar gezegd had. Het bleef maar door haar hoofd spoken, en ze wilde hem geloven. Maar het mocht niet. Zou hij het haar wel kunnen geven Wilde ze het dan zo graag Het was de ex van haar moeder, de man die a..."
24-06-23
9.4
De Stiefrelatie - 5: Het Kan AndersDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Maar het laatste woord was er nog niet over gesproken. Al duurde het enkele dagen. De rust was weer wedergekeerd, maar dit bleek maar voor tijdelijk te zijn. De twee wisten het misschien nog niet, maar er was geen weg terug meer. Calvin had er nog va..."
23-06-23
9.1
De Stiefrelatie - 4: De Laatste DruppelDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het was een warme avond in het dorp en de terrassen waren goed gevuld. Calvin was met wat collega s na het werk op deze vrijdagavond uit eten geweest, en zaten nu nog aan de digestieven op het terras. Alles leek leuk en gezellig. Maar hij zat hier me..."
14-06-23
9.3
De Stiefrelatie - 3: De Andere KantDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Er gingen al snel een paar dagen voorbij. Aanvankelijk had hij niet echt iets door. Hij zag haar wel meer dan voorheen, maar ze zei nog even weinig. Soms leek ze wel wat te willen zeggen, maar deed ze het niet. Hij probeerde het te negeren en er zeke..."
06-06-23
9.0
De Stiefrelatie - 2: De Ene KantDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Er gingen een paar weken in relatieve rust voorbij. Calvin wist wel dat er nog iemand in huis woonde. Dat zag hij vooral aan de boodschappen. Heel af en toe hoorde hij haar, als ze muziek aan het luisteren was, of aan het bellen was. Maar vrijwel noo..."
04-06-23
8.9
De Stiefrelatie - 1: De Bom Die BarstteDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Kreunend lag ze op haar rug in bed. En hij bovenop haar en stootte zich hard en ongecontroleerd in haar. Ze moedigde hem aan vooral zo door te gaan. En maar kreunen. Van genot of van de pijn. Dat wist ze zelf niet meer op dit moment. Zolang ze haar m..."
31-05-23
8.7
Blck, De Begintijd - 1: Dus Zo Begon HetDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Hij stak zijn sleutel in de zware deur met het donkere glas, en zuchtte nog een keer diep. Hoe had het zo ver kunnen komen Hey, Charles klonk er nog nieuwsgierig voordat hij binnenstapte. Alweer terug Charles drukte zijn lippen op elk..."
31-05-23
8.8
ShortsDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken,
"Ik was 34 jaar oud. Zij was negentien. Sharon was haar naam. M n buurmeisje. Leuke meid, iets verlegen en soms wat vervreemd kwam ze over. Vooral verlegen. Meer bij mij dan bij anderen. Dat had ik op een gegeven moment wel door. We kenden el..."
22-05-23
9.0
Komkommertijd - 4: DoktertjeDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik hield de dagen na dit opmerkelijke moment goed in de gaten. Ik hield hem goed in de gaten. Ik en Cindy deden alweer snel alsof er niks aan de hand was. Dat deden we al een tijdje zo, dus dat zal wel goed komen. Hoop ik dan. Ze leek geen contact me..."
18-05-23
8.8
Blck Familie Affaires - 23: Nieuwe WegenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Er hing een wat sombere sfeer in huis. Dit weekend was heel anders verlopen dan het weekend ervoor en had alles te maken met dat weekend en de week die volgde. Nee, zowaar een weekend zonder seks, terwijl de vrijdagochtend nog zo goed was begonnen. N..."
14-05-23
9.0
Blck Familie Affaires - 22: Helemaal Het EindeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Het was een goed idee om even samen een stukje te gaan rijden. Hij achter het stuur. En zij ook... Alies zat op haar knie n voor haar eigen stoel en hing over zijn schoot en deed zich al enige tijd tegoed aan hem. Het was zijn idee. Hij had haar gewo..."
13-05-23
9.2
Blck Familie Affaires - 21: Dicht Bij HuisDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Pijpen,
"Over n ding waren Charles en Alies het wel eens wat betreft David. Hij zat te veel binnen. Ook Alies had David wel eens horen puffen. Vaak gniffelde ze daar dan om, zonder er echt bij na te denken. Dat was gewoon niet aan de orde. Maar dat hij wat ..."
12-05-23
9.0
Blck Familie Affaires - 20: Korte RecapDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Kort
"We waren inmiddels alweer een week verder. Een week nadat het perfecte koppel Alies en Charles een weekendje weggingen. Een weekend die ze vaker zo zouden willen doorbrengen. Een weekend waar tegelijkertijd thuis alles veranderde. Myriam had haar eig..."
11-05-23
8.6
Komkommertijd - 3: De Waarheid, En Het Moment Daa...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De reden dat het zo onverwacht was, had met het verleden te maken wat bestond tussen mij en Cindy. Daarvoor moeten we wel twee jaar terug in de tijd. Mijn ex, die er verder helemaal niet meer toedoet en waarvan ik ook weiger zijn naam te noemen, kwam..."
10-05-23
8.3
Komkommertijd - 2: Uit Onverwachte HoekDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gluren,
"Cindy was naar boven gelopen. Ze deed net alsof het heel ernstig was. Ik bleef achter in de keuken en raapte de komkommer maar op. Ja, misschien was het niet heel tactisch van me. Cindy kon er niet om lachen. Robin ook niet. Ik wel Nu niet meer. Ik ..."
09-05-23
8.5
Behekst - 2: Zijn Kleine PrinsesDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Prinses,
"Jorik was zestien toen hij de eed aflegde en toetrad tot de koningsgarde. En sindsdien had hij veel meegemaakt, waaronder meerdere fronten in meerdere oorlogen waar de koning aan het hoofd stond van het leger. Zijn bewezen diensten worden tot de dag ..."
08-05-23
9.0
Komkommertijd - 1: De KomkommerDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul, Stiefbroer, Stiefzus,
"Niks te doen. De verveling was gewoon killing. Eindelijk vakantie en niks te doen... Het was net uitgegaan met m n vriendje. Net voor de vakantie. Want hij wilde los zijn als hij met zijn vrienden naar Marbella gaat... Triest figuur... Maar goed. I..."
05-05-23
8.6
Behekst - 1: Om Van Te DromenDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Een heerlijk en rustig leven leiden aan het hof. Wie wilde dat nou niet Niemand. Iedereen wilde dat. Veilig achter de muren van het kasteel waar je aan niks tekortkwam. Goed, je mist wat vrijheid, maar wat je ervoor terugkrijgt, is iets waar 99 proc..."
27-04-23
8.5
Blck Familie Affaires - 19: Jong Geleerd Is Oud G...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme,
"Ze verloor zich een beetje in de hype. Maar de hype had haar nog niet teleurgesteld. Dus geen hype. Nog niet. Ze had ook geen spijt. Wel hield ze het voor zich. Zomaar met een vreemde vandaag... Dat kon toch niet. Het zat haar dwars. Ze wist dat ze f..."
27-04-23
9.2
Blck Familie Affaires - 18: Charles Jongste Gehei...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiekem, Vreemdgaan,
"Hij liet zijn zware, iets wat getergde lijf in het warme water zakken op de woensdagavond . Een bad was toch wel fijn, zo op z n tijd. Charles zuchtte tevreden over het leven wat hij had. Er leek geen einde aan te komen. Elke keer weer een ander. Na ..."
24-04-23
9.3
Blck Familie Affaires - 17: Sletje In De MaakDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefbroer, Stiefzus,
"Ze had gewacht. Ze had al zolang gewacht voor haar gevoel. Twee. Hele. Dagen... Charles had haar nog vriendelijk gevraagd wat zij vandaag ging doen, en zei daarna dat hij straks ging sporten. Daar had ze op gewacht. Charles was van huis. Net als Fien..."
23-04-23
8.6
Blck Familie Affaires - 16: Een Wijk Vol SletjesDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Stiekem, Vreemdgaan,
"Myriam genoot van haar nieuwe, geheime leven. Ze had Fieneke niet meer gezien of gesproken. Daar had ze ook eigenlijk geen tijd meer voor. Ze dacht nog maar n ding. Net als Fieneke. Maar Myriam ging er een stuk makkelijker mee om, omwille van haar ..."
12-04-23
9.3
Dromen Mag - 2: TrainingsbeestDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik stond er al een tijdje bekend om. Van heinde en verre kwamen ze speciaal voor mijn trainingsroutine. In binnen en buitenland stond ik bekend. En zodoende had het mij een zeer riante job opgeleverd waarvoor ik zelfs ingevlogen werd naar het warme ..."
15-03-23
8.6
Dromen Mag - 1: Zo VaagDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bbc, Blowjob, School,
"Serieus Werd ik echt aan haar gekoppeld Mocht ik straks de hele middag een op een met haar aan het huiswerk Een droom die uitkomt. Helen, met haar donkerrode, lange haren. De droom van elke jongen uit mijn klas. Nee, maar serieus. Die me..."
13-03-23
7.7
Blck Familie Affaires - 15: Mommy Blows BestDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Blowjob, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Milf,
"De zon scheen, er waaide een kalm en verkoelend windje, al brandde de zon hard uit die wind. Neuri nd, vrolijk als altijd, was Alies bezig met nieuwe bloembakken voor het perkje bij de garage. Manlief was weg, alleen haar auto stond op de oprit van d..."
23-02-23
9.5
Blck Familie Affaires - 14: Verregaande Interesse...Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Ontdekken, Pijpen,
"Even naar buiten, nog laat op de maandagavond. Even proberen het hoofd leeg te maken. Want wat had ze toch gedaan... En wat ging ze nog doen Daar was ze vooral bang voor. Want ze wist het niet. Ze spoorde niet, vond ze. Hoe kon het dat ze zomaar de..."
22-02-23
8.9
Blck Familie Affaires - 13: Zo’n OnderonsjeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Keuken, Pijpen, Stiekem,
"Ze had zich nog even snel omgekleed voordat Charles thuis zou komen. Ze kon wel raden in wat voor bui, en daar had ze zich op gekleed. Een mooie, witte, zomerse jurk met rode bloembladen kleedde haar goddelijke lichaam perfect af. Ze straalde van top..."
21-02-23
9.0
Blck Familie Affaires - 12: Vanuit FienDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Exhibitionisme,
" Zie wel dat je het nog steeds wilt. zei Jeremy haar tot slot. Dat wilde ze ook niet ontkennen. Maar ze moest eerst het n en ander uitzoeken. Het verwarde haar, alles wat het met haar deed. Jeremy was zo aardig. Dat had ze echt niet verwacht. Toen..."
20-02-23
8.8
Blck Familie Affaires - 11: Zo Moeder, Zo DochterDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Exhibitionisme, Gluren, Moeder,
"Zat Charles dan. Nog maar net begonnen en nu al met z n lul in z n hand voor z n bureau terwijl hij op z n telefoon keek. Wat hij nu toch te zien kreeg... Stiekem vond hij dit wel erg opwindend. Stiekem zag hij een stille wens in vervulling gaan. Hij..."
19-02-23
8.8
Blck Familie Affaires - 10: Op De RadarDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob, Deepthroat, Glazenwasser,
"Ook Alies was van een grapje uitgegaan. Natuurlijk. Ze had wel eerder op camera gestaan. In de winkel van Charles. Met Charles. Dat was anders. Er was ook niemand die zomaar het erf op zou lopen, om dan seks te hebben met Alies. Natuurlijk niet... Da..."
18-02-23
9.3
Blck Familie Affaires - 9: De Tikkende TijdbomDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiekem,
" Het was met het weekend wel... verzuchtte Charles, blij met zijn hemelse leven. Alies kroop net onder de dekens vandaan en slikte zijn zaad nog weg. Alleen maar omdat ze thuis waren, betekende dat niet dat ze ermee gingen stoppen. Ze kwam tegen hem..."
17-02-23
8.5
Blck, Menage A Trois - 7: Goedemorgen (slot)Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Standje 69,
"Ik werd wakker en rook de geuren van de personen om me heen. Alies en Charles. Dit ging ik nooit meer vergeten. M n lichaam voelde warm aan en ik liet mijn vingers even naar de dekens grijpen. Ik was gelukkig. Ik was nog week en had zelfs spierpijn. ..."
04-02-23
9.5
Blck, Menage A Trois - 6: Is Dit Alles?Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Voyeurisme,
"Dit ging allemaal zo snel. En natuurlijk vroeg ik me wel af of dit met Hila net wel allemaal nodig was geweest... Hij was hard door mij, dus wilde ik het ook afmaken ook. Hoe dan ook. Desnoods door hem op mij te laten aftrekken... Maakte me niet uit...."
02-02-23
9.1
Blck, Menage A Trois - 5: Het VoorafjeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sub,
"Ik wilde heel graag weten hoe dit verder ging. Hoe ging dit voor mij aflopen Ik ging dan ook naar het diner. Maar na nog geen tien minuten leek dit alles af te lopen met een sisser. Ik zat daar nog mooi en voelde me sexy met alle verwachtingen. Char..."
01-02-23
9.3
Blck, Menage A Trois - 4: Alles Op Z'n TijdDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken,
"Had ik dat nou echt gedaan Ik probeerde rustig over te komen toen ik het wellness verliet, maar mijn hart klopte in m n keel toen ik Charles passeerde, die eerder weg was gegaan, en hem aantrof bij de balie waar ik hem zag flirten met die twee meis..."
31-01-23
9.1
Blck, Menage A Trois - 3: GoddelijkDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Nu liep ik wel weg voordat ze me zouden zien. Alies wist al dat ik stond te kijken, en dat was erg genoeg. Ik had het heel warm. En mijn hoofd tolde. Het leek me onmogelijk om seks met die man te hebben, laat staan dat het nog lekker is ook. Puur fys..."
27-01-23
9.0
Blck, Menage A Trois - 2: VoyeurDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Voyeurisme,
"Ik ging het niet gelijk tegen Alies zeggen. Daar had ik ook geen tijd voor. Ik dacht dat als ik de volgende ochtend wakker werd, ik er vast helder over na kon denken en ik goed kon beoordelen of dit mijn tijd wel waard was. Ik kende deze mensen ten s..."
26-01-23
9.1
Blck, Menage A Trois - 1: (ont)spanningDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blowjob, Exhibitionisme, Gluren, Trio, Vreemdgaan,
"Het resort lag middenin het bos. Het was er prachtig. Het mooie zomerweer hielp mee. Normaal gesproken zou ik nooit op dit soort plekken te vinden zijn, dus ik keek m n ogen uit zolang het kon. Het was heel anders dan ik verwacht had. Geen groot hote..."
24-01-23
9.1
Hervin Onganda - 10: Die Mary...Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"De herfstvakantie zat er weer op. Er was meer gebeurd dan ik verwacht had... Zacht uitgedrukt. En tegelijkertijd had er misschien nog wel meer kunnen gebeuren. En wie weet gebeurt dat nog wel. Ik had zin om naar school te gaan. Zo veel zin heb ik in ..."
21-12-22
8.8
Hervin Onganda - 9: De Constante FactorDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefzus, Stiekem,
"Ik begreep er niks van. Wat Sin precies gezegd had, was ik ook meteen weer vergeten. Ze had twijfel in mijn hoofd gezaaid. Ik durfde ook zeker geen stempel op haar te zetten, haar geaardheid nog een label te geven. Ik had geen idee dat dit het begin ..."
19-12-22
9.2
Hervin Onganda - 8: Lichtelijk Complex Te NoemenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Na school was werken ook opeens een stuk leuker geworden. Als ik Liza zag, gebaarde ze altijd sussend dat het ons geheimpje was. Niet alleen tijdens de fotoshoot, maar ook wat ze me gestuurd had. Er was namelijk een wereld voor me opengegaan. Ik wis..."
14-12-22
9.1
Hervin Onganda - 7: Alles Voor De LikesDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Ik was blij met en vakantie. Net zo blij als mijn moeder was met mijn cijferlijst en ze was dan ook zeer te spreken over school en hoe ze het hebben aangepakt met die nieuwe leerlingco rdinator. Ze moest eens weten... Maar goed, zij blij, ik blij. Ie..."
11-12-22
9.2
Hervin Onganda - 6: Ruim VoldoendeDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: School,
" Zo zei ze dan opgelucht. Ze had haar handen op m n knikkende knie n geplaatst en kwam weer overeind. M n eikel gleed soepel uit haar mond. Haar lippen waren wel vochtig, maar er was geen enkel spoortje sperma te bekennen. Ze had hem ook best lang ..."
07-12-22
9.2
Hervin Onganda - 5: Voor Alles Een Eerste KeerDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Tja, de eerste keer. Er waren zoveel eerste keren. Voor alles een eerste keer. Maar die echte eerste keer... Daar ging het om. Het was nog slechts een fantasie en niet iets wat ik kon of mocht verwachten. Ik had nog niet eens gezoend, niet eens een m..."
07-12-22
9.2
Hervin Onganda - 4: Dat Meen Je Niet!Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Leraar, School,
"School zou over twee weken alweer gaan beginnen. Het was m n examenjaar. Alweer... Nadat ik al een keer op de basisschool was blijven zitten, had ik vorig jaar m n laatste jaar van vmbo ook niet gehaald. Dat was best zonde. Ik werd dit jaar nog achtt..."
05-12-22
8.8
Hervin Onganda - 3: Andere KoekDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne,
"Gekkigheid. Meer was het vast niet. Ik had Sin er niet meer over gehoord. Ze hadden geen ruzie meer, dus het was fijn dat ik ze heb kunnen helpen. Heel erg fijn... Ze waren voor nu slechts weer een natte droom. De natste die ik me maar kon voorstelle..."
03-12-22
8.9
Hervin Onganda - 2: In De BuurtDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Stiefzus, Trio,
"Riley heette ze dus. Ik was het niet vergeten. Niet dat ik haar die week nog gezien. School stond op het punt van beginnen, en had ook nog baantje. Ik ging wel een paar keer sporten nog, maar had haar niet gezien. We hadden wellicht even nummers moet..."
22-11-22
8.9
Hervin Onganda - 1: Op Een Mooie, Gekke AvondDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Kleedkamer,
"Even afkoelen. Ik had een lastige dag, waarin ik vooral wat met mezelf had zitten worstelen. Ik vond het moeilijk om aan de toekomst te denken, maar moest dat dit jaar toch echt gaan doen. Ik moest m n leven beteren. Sporten maakte m n hoofd even lee..."
21-11-22
8.5
Blck Familie Affaires - 8: Voor De Nasleep (slot)Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"En toen was het zondagochtend. De zon scheen al vroeg en fel, en vrolijke vogels begonnen de buurt wakker te fluiten. Langzaam werd iedereen wakker, en alle drie met een ander gevoel. Jhulia als eerste. Met hetzelfde opgeluchte gevoel als toen ze naa..."
10-10-22
8.9
Blck Familie Affaires - 7: Een Stap Te VerDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Zat ze dan. Buiten op het balkon bij Jeremy. Zijn arm om haar heen, zijn tong in haar mond. En zij hapte gewillig terug. Haar hand lag op zijn been, maar verder durfde ze nog niet te gaan. Ze had ook niet gezien dat zijn lul langs zijn andere dij was..."
08-10-22
9.1
Blck Familie Affaires - 6: Vragen En VerlangensDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" God, moeten we dit wel doen vroeg Myriam haar vriendin nog terwijl ze beiden voor de spiegel stonden hun make up te doen. Ze zagen er weer uit als een plaatje. Jij wilde dit toch ook drong Fieneke aan. Jawel Maar Ik weet ..."
08-10-22
8.9
Blck Familie Affaires - 5: Stiekeme VerlangensDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De gemoederen bedaarden snel toen de twee lekkere meiden richting huis gingen. Fieneke bood zelfs nog haar excuses aan voor haar gedrag vanavond, maar ook voor eerder vandaag. Ze had wat om over na te denken, had ze maar gezegd. En dat klopte zeker. ..."
08-10-22
9.2
Blck Familie Affaires - 4: Uit De Comfortzone, En...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Matchende outfits. Express. Fieneke was al klaar toen Myriam eindelijk naar boven kwam en hielp haar snel met omkleden. Zwarte jurkjes. Loshangend over hun heerlijke lichamen met een korte rok, die net zo loshing. Perfect voor bij het dansen om de jo..."
07-10-22
8.8
Blck Familie Affaires - 3: Een Appel Valt Niet Ve...Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Vingeren, Voyeurisme,
"Rond een uur of acht ging de voorpret beginnen. Stiekem zou dit de eerste keer van Jhulia worden. Ze mocht nog niet gaan stappen. Te jong. Dat vond Fieneke ook. Maar ze had het nu zo lief gevraagd en ze wilde gewoon weten hoe het was. Eventueel zou z..."
07-10-22
8.9
Blck Familie Affaires - 2: Het Weekend WegDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
" En geen jongens. benadrukte Alies nog met klem. Fieneke was degene die het al wel eens over jongens had, maar ze sprak deze woorden vooral tegen de jongere Jhulia. Nee... verzuchtte die tweede dan ook. Maak je geen zorgen, mam..."
06-10-22
8.6
Blck Familie Affaires - 1: De Tafel Was GedektDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Eigenlijk begon het allemaal met Alies. Zij bracht wat teweeg, misschien wel meer dan haar lief zou zijn. Ze was net een nieuw hoofdstuk van het leven ingewandeld. Alles volgens plan. Net veertig jaar oud, gescheiden na twintig jaar huwelijk, en kunn..."
05-10-22
8.4
Leerzaam - 14: De Ander Z'n BroodDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"En toen zat ik even later weer bij Mary Jane op het balkon. Het was te lekker weer om binnen te zitten. En zij was eigenlijk te lekker om het niet over haar te hebben. Maar ze wilde alles weten. Dus ik alles vertellen. Alweer. Ze kon het niet geloven..."
11-08-22
8.9
Leerzaam 13: De Een Z'n DoodDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Lex had me gebeld. En geappt. Drie keer gebeld, n keer geappt om precies te zijn. We moeten praten las ik op tegen Mary Jane. We waren ons meteen weer bewust van de ernst van de situatie. Ook Gijske had me gebeld. En geappt. Zeven keer gebeld, en..."
11-08-22
8.0
Rennende Alexis - 3: Orde Van De DagDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Pijpen, Vreemdgaan,
"Ik liep weer de tuin in alsof er niks gebeurd was. Ik was een halfuurtje binnen, en meer niet. Niemand die iets wist, niemand die iets had gezien. Behalve mijn groot geschapen pakketbezorger dan Ja, geen idee hoe dit verder zou gaan, maar dat was vo..."
10-08-22
8.9
Sexy Soulmates - 2: Den Eerste DateDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"Ik telde de minuten af. Het was de laatste dag op werk. En alhoewel spannend omdat nu de rest ging beginnen met de nieuwe zaak, keek ik vooral uit naar het moment om met Tessa op stap te gaan. Ik moest echt nog een week wachten van haar. Daardoor kon..."
08-08-22
9.2
Leerzaam - 12: Emotioneel IntellectueelDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik klopte niet veel later bij Mary Jane aan. Al was het maar omdat ik me zo kut voelde over die hele situatie rondom Lex en Gijske. Maar natuurlijk ook doordat wat er was gebeurd voordat ik die fout maakte met Gijs. Of ik er verstandig aan deed, wist..."
29-07-22
8.9
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 21Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Okay, dit was lekker wakker worden. We hadden elkaar al een tijdje niet aangeraakt, maar nu maakte ze me wakker met een heuze blowjob. Dat was ik niet meer gewend. Ik sliep nog half toen ik haar onder de dekens voelde kruipen, en aangezien ik altijd ..."
27-07-22
9.1
Haar Eigen Leven - 2: Verloren In Het DonkerDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Hoi. Hier ben ik dan. Best raar om iemand zo over je te horen praten, maar ik wilde graag delen wat mij is overkomen. Over mezelf praten vind ik echter moeilijk. Jullie hebben nu mooi een beeld van mij, hoop ik. Daarom dat ik een oude bekende dat heb..."
27-07-22
8.6
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 20Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
" Dus jij zou dat echt niet doen vroeg hij haar uitdagend. Jezus, gast, wat denk jij reageerde zij verbolgen. Een groepje jongens en meiden hadden het naar hun zin en ze hadden zojuist een pikant onderwerp aangesneden. Was pijpen vreemdg..."
23-07-22
9.2
Rennende Alexis - 2: Het Smaakte Naar MeerDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Achteraf had ik me nog nooit zo gevoeld. Ik kon het niet omschrijven. Ik voelde me vooral heel erg schuldig. Ik kon voorlopig de fiets pakken naar de hockey Herman was lief, en bleef lief. Ik had hem heel simpel verleid, en daar voelde ik me echt ro..."
21-07-22
8.9
Sexy Soulmates - 1Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ze was m n collega. Tessa is haar naam. Ik weet dat ze twintig is en waar ik dit als vaste job heb, is het voor haar een bijbaantje. Ze studeerde nog. Aan de universiteit. Het maakte haar immer indrukwekkender. Ze was erg stil. Zeker tegen mij. Ik wa..."
20-07-22
8.8
Rennende Alexis 1: Het Begon Als Een BedankjeDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik vroeg m n buurman Herman de auto aan het begin van de straat te stoppen. Is er wat vroeg hij nog lief. Herman was zo lief de laatste tijd. Hij was er de laatste tijd veel voor me, sinds m n ouders in scheiding lagen. Hij reed me rond a..."
20-07-22
8.8
Bimboficatie - 2: Juultje En Meneer XDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Juultje stond voor de spiegel. Ze moest er altijd goed uitzien, maar vandaag moest ze helemaal een spetterende indruk maken. Ze zette haar ronde bril op en bekeek zich nog een keer goed. Ze begon meteen stralend te lachen. Ongelofelijk dat dit haar z..."
19-07-22
9.0
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 19Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"We hadden bijna twee jaar verkering. Vandaag was het mijn verjaardag. Twee weken geleden had ze het me verteld. We deden alsof er niks aan de hand was. Dat kon ook gewoon. We hadden een bijzondere relatie en ondanks alles kon ik haar m n soulmate noe..."
16-07-22
9.1
Bimboficatie - 1: In Tijden Van NoodDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Kort
"Het zat de laatste tijd niet mee. Het ging gewoon niet zoals ze het wilde. Daisy raakte zelfs wat reddeloos. Op school kon het beter. Ze was zeker niet dom, en op de uni hoorde ze zeker wel thuis. Maar ze was het jaar slecht begonnen. De eerste cijfe..."
15-07-22
8.1
Haar Eigen Leven - 1: ManonDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ja, als je haar zou zien, zou je nooit gelijk kunnen raden wat zich allemaal afspeelde. Mooi, maar mokkend door het leven. Gewoon niet helemaal happy met hoe alles ging nu. Zoals velen van haar leeftijd. Nog maar zeventien. Net. En net een mbo 4 ople..."
15-07-22
8.0
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 18Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Ze klopte voorzichtig op de deur. Ik wist al dat zij het was. Mijn stiefzus Yolanthe stapte binnen. Altijd als zij en mijn moeder ruzie hebben gehad, kwam ze daarna naar mij om haar verhaal te doen. We waren even oud en zaten bij elkaar in de klas. I..."
12-07-22
9.0
Leerzaam - 11: De FoutDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ja, ik werd wakker met een behoorlijke kater... Waar ik juist zo n geweldige en ongelofelijke dag had beleefd, snapte ik nu dat alles eraan fout was. Met Mary Jane zou ik er wel uitkomen. Alleen even de moed verzamelen dat wat we deden toch niet zo h..."
09-07-22
8.8
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 17Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Ik vroeg m n buurman Herman de auto aan het begin van de straat te stoppen. Is er wat vroeg hij nog lief. Herman was zo lief de laatste tijd. Hij was er se laatste tijd veel voor me, sinds m n ouders in scheiding lagen. Hij reed me rond a..."
08-07-22
8.9
Meneer Mamba: Een Aangename KennismakingDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Eveline kon thuis blijven werken. Op zich fijn, voor de kinderen en zo, maar na bijna twee jaar werd het ook een beetje saai. De verveling begon langzaam toe te slaan. Ze was alweer net de dertig gepasseerd, ruim tien jaar getrouwd en daarvan ook al ..."
07-07-22
8.7
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 16Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
" Hey, Sharon. Klopt het Dat wat Joey zegt Ze versteende en keek me met harde ogen aan. Wat heeft hij gezegd wilde ze heel graag weten. Dat je hem pijpt omdat hij een grote heeft... lachte ik al stiekem. Ze liep rood aan en..."
07-07-22
8.5
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 15Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Waarom had ik me laten overhalen Ik had gewoon nee moeten zeggen. Nee, ik denk er nooit aan om vreemd te gaan. Dan was het gewoon klaar, en was ik hier nu niet. Soms. had ik tot mijn eigen verbazing geantwoord. Je had haar ogen moeten zie..."
02-07-22
8.8
Familiegeheim - 11: De BelofteDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Toen Ana tegen Mick zei dat hij het echt nooit meer zelf moest doen, was dat natuurlijk maar een grapje. Wat op vakantie was gebeurd, moest misschien wel daar blijven. Ze moest het nog uitmaken met haar vriend, wat ze wel ging doen. Ze was vreemdgega..."
01-07-22
8.9
Familiegeheim - 10Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoe zat het ook alweer Een stel liefdevolle ouders ging met hun samengestelde gezin op vakantie. Je had vader Pim met zijn dochter Ana en moeder Alies met haar zoon Mick. Ana nam vriendinnen Christen en Keilih mee, die er al snel achter kwamen dat h..."
30-06-22
8.7
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 14Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Ken je dat Dat je buurmeisje te lekker is om in de buurt te hebben. Gewoon gevaarlijk lekker. Dat je je als getrouwde man moet inhouden om haar aan te raken dat je stiekem denkt dat ze over jou fantaseert en dat je zelf ook regelmatig over haar fa..."
29-06-22
8.9
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 13Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Vervolg op H5. Het was gewoon waanzinnig. Ik leefde m n leven zoals ik al die tijd al had gedaan. Ik had nu werk , en dat hield iedereen om me heen tevreden. Goed, ik zag m n vriendje wat minder vaak, maar als we afspraken, deden wel iets e..."
29-06-22
9.3
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 12Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Sharon liet mij eigenlijk helemaal links liggen. Zo zit ze je nog te pijpen in de trein en lijkt ze wel verliefd op je lul, zo lekker vond ze het. En zo zit je weer bij haar in de klas en kijkt ze je niet aan, en lijkt het alsof er nooit wat gebeurd ..."
28-06-22
8.8
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 11Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Ze wilde met me wedden. De pik van haar nieuwe vriendje was groter dan die van mij. Ze hoefde niet te wedden om mij zover te krijgen. Hij zat erbij, en mocht hem best laten zien. Het was zeker niet de eerste keer dat we een jongen zouden delen. ..."
27-06-22
9.2
Leerzaam - 10: De Beste Dag OoitDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Dit was de beste dag ooit. In mijn 24 jaar heb ik mij nog nooit zo gevoeld. En ergens vond ik het jammer om Mary Jane zo achter te laten. Ik wilde bij haar blijven. Ook omdat ik zelf meer wilde. Ik had dan wel gemazzeld met Heather, maar vergelijken ..."
26-06-22
9.2
Leerzaam - 9: Rustig AanDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze liet zich voorzichtig en behoedend van het bed af vallen, zo in mijn armen. Zo kwam ze op schoot te zitten, geklemd tussen mij en het bed. Haar armen gooide ze over m n nek en ze kuste me op de mond. Daarna lachte ze verleidelijk en toen ik m n to..."
26-06-22
9.1
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 10Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Hij overhandigde mij een roze envelop met daarin een kaart. Op de voorkant een foto van zijn vriendin die met een knipoog een kusje wegblies. Wat is dit vroeg ik hem nog. Voor jou. Mag je hebben. lachte hij. Zijn vriendin was h..."
25-06-22
8.9
Leerzaam - 8: Een Subtiel BeginDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Eerste Keer, Tiener,
"Ze zat naast me, ingetogen en zenuwachtig, en ik vond het allemaal maar erg spannend. Er resteerde mij echter nog maar n vraag. Dat was niet wat zij van mij verlangde, of wat ze toch in mij zag. Dat tweede had er wel een beetje mee te maken. Ik vro..."
25-06-22
9.1
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 9Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
" Jasper hoorde ik heel zachtjes. Ik sliep. Nu niet meer. Ik voelde haar hand op m n schouder en ze schudde me langzaam meer wakker en noemde me naam nog een keer zachtjes. Heel zachtjes. Het was stikheet op de kamer en ik lag op de dekens. ..."
24-06-22
9.1
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 8Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
" Schatje Eva komt vanavond ook. Vind je dat goed Ik zei van wel, maar wilde het eigenlijk niet. Ik, Simon, zou met mijn vriendin, Hailey, een filmpje kijken op de bank nu haar ouders een weekendje weg waren. En dat we samen konden zijn, gebeurde n..."
23-06-22
9.1
Leerzaam - 7: Net Als VroegerDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na die middag en avond nog gewerkt te hebben, en met een hoofd vol zorgen, zou ik ook nog naar Mary Jane moeten. Ik twijfelde af te bellen maar onderweg naar huis kwam ik er langs, en zette de fiets dan ook een paar meter van de ingang vandaan. Het w..."
23-06-22
9.2
Leerzaam - 6: De WanhoopDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Verstand op nul. Wat was gebeurt, was gebeurt. En meer was het niet. Ik had nog niks gehoord van die school, en kon me ook niet voorstellen dat dat nog ging gebeuren. Mijn leventje ging gewoon verder. We zaten alweer in de laatste week van de zomerva..."
23-06-22
8.9
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
" Dus jij hebt nog nooit een anaal orgasme gehad Uh, nee. zei ik vrij verontwaardigd omdat hij maar niet wilde ophouden over het onderwerp. Hij was een collega van m n werk. Althans, dat was hij. Sinds kort was hij mijn leidinggevende en..."
22-06-22
8.7
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
" Stefan Je weet toch dat ik een vriend heb. reageerde ze verontwaardigd op mijn voorstel. Even maar. maakte ik er van. Je zou me er echt een heel groot plezier mee doen. Je moeder doet dit helaas niet meer. probeerde ik haar te overtui..."
21-06-22
9.4
Leerzaam - 5: De Nieuwe WegDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Er was nog wel een stemmetje wat zich afvroeg of deze Heather zich wel in de positie vond om er voor te zorgen dat ik berhaupt wel werd aangenomen. Ging het haar daar nog wel om Ging het mij daar nog wel om Eerlijk gezegd niet. Het kon me op dit m..."
21-06-22
8.9
Het Leven Is Maar Kort - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Er was iets in mij losgekomen. En mijn verveling leidde ertoe dat ik vaker met Jeremy ging afspreken. Hij vroeg mij ook vaak. En ik kwam dan graag. Maar waar ik hoopte dat er dan toch weer een paar van zijn vrienden bij zouden zijn, waren we steeds a..."
20-06-22
8.6
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 5Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
" Jezus, Soof. Hoe kom jij toch aan zoveel geld werd me gevraagd tijdens het stappen en ik het groepje weer op een rondje trakteerde. Ik hield m n schouders op en deed net of ik het niet hoorde. Heb toch een nieuwe baan zei ik wat verwaa..."
20-06-22
8.9
Leerzaam - 4: Een Andere Manier Van DoenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De tijd vliegt als je het gezellig hebt. En de tijd was ik dan ook vergeten. Mary Jane moest ook maar snel haar boeken gaan halen. Hoop dat je nog wel tijd vind om misschien een avond langs te komen zoals vroeger en een flauwe film te kijke..."
20-06-22
8.9
Leerzaam - 3: Een Andere Manier Van KijkenDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Na het weekend was het dan zover. Ik had gezegd toch niet te willen, maar me alsnog door Lex laten overhalen het in ieder geval te proberen, zoals Gijske het gezegd had. Ik had toch maar m n netste kleding uit de kast aangetrokken, en alhoewel het mi..."
19-06-22
8.6
Leerzaam - 2: Een Andere Manier Van DenkenDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Met dat de drie vertrokken, kwamen ze bij de deur een andere bekende van mij tegen die vriendelijk de deur voor ze openhield. Ik was enigszins verbaast dat de vier met elkaar kort in gesprek gingen. Er werd wat gelachen en schouderklopjes uitgedeeld...."
18-06-22
8.5
Leerzaam - 1: Terug Op Het Oude NestDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Op school had ik het niet heel ver getrapt. Uiteindelijk deed ik maar wat cursussen over wat ik interessant vond en werd ik een manusje van alles. Het had er toe geleid dat ik de laatste twee jaar had doorgebracht op een wijngaard in Duitsland aan de..."
17-06-22
8.1
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 4Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Ze zag er ook nu weer zo ongelofelijk mooi uit. Mijn liefde was blind en werd op deze manier op de aller duidelijkste manier kenbaar gemaakt. Zelfs nu ik haar de fout in zag gaan. Was het dat wel Of was het misschien mijn fout Gaf ik haar niet geno..."
15-06-22
8.5
Om Van Te DromenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Om van te Dromen Lor Ik kon m n ogen nog niet eens opendoen, zo moe was ik. Het was zelfs nog donker. Hmm kreunde ik een beetje verveeld. Loreen probeerde hij het nog een keer. Laat me. zuchtte ik. ..."
15-06-22
8.6
Het Leven Is Maar Kort - 1Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal,
" Judith, laat jij Bas nog even uit werd me gevraagd net na het avondeten. Liever niet, maar het was lekker weer en ik had weinig te doen. Ik verveelde me. Zoals ik me heel vaak verveelde sinds ik weer bij m n ouders inwoonde. Na enige tijd op kamer..."
15-06-22
8.9
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
"Het was heerlijk weer. Het witbier smaakte fris en op het terras was het gezellig druk. Ik zat met misschien wel mijn meest favoriete persoon aan een drankje, en stiekem zou ik willen dat elke dag zo zou zijn. Het was gezellig zoals altijd, en altijd..."
15-06-22
9.3
Uit De Friendzone - 4: Nieuwe WegenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik had het kunnen zien aankomen. Haar haastige vertrek na die mooie avond, zei me eigenlijk al genoeg. Er klopte iets niet. Ik had het niet door. Ik was blij. Heel blij. Ik had eindelijk iets mee mogen maken waar ik zo lang over had gefantaseerd. En ..."
14-06-22
8.4
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 2Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Vreemdgaan,
" Weet je het zeker vroeg ik haar nog, vol van spanning en opwinding. Het is maar pijpen. Ik weet hoe graag je dat wilt. En je weet dat ik het liever niet doe, dus Het was al de derde keer dat ik het haar gevraagd had, en ze wist het ech..."
14-06-22
9.2
Blacked Raw - 3: Renee 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het ging best ver om een hele relatie in sc ne te zetten. Maar Renee deed het graag. Zij en Marcus gingen zo nu en dan op stap en zij postte allemaal foto s, gifjes en filmpjes van hun op haar socials. Zo ook had Marcus al wat van haar vrienden ontmo..."
03-06-22
8.7
Blacked Raw - 2: Renee 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Bij Renee gingen ze het heel anders aanpakken. Marcus was degene die het voor het zeggen had bij deze kandidaat en hij had een interessant idee geopperd. Renee moest maar doen alsof Marcus haar nieuwe vriendje was en uitkeek naar de eerste keer met h..."
01-06-22
9.0
Blacked Raw - 1: MartinaDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Martina 1 Toen David even niet keek, hadden Jason en Marcus zich snel over de dobbelsteen ontfermt en deze weten te verbranden in een korf op het strand. Het was nog net geen ritueel. Het kon ook anders dachten ze. David dacht dat ook en vro..."
31-05-22
8.0
Paradijs Op Aarde - 5: Het GenoegenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik had een heel mooi leven. En had nog zoveel mooier kunnen zijn, als ik niet alleen wakker werd na een dag die al zo ongelofelijk fantastisch was. Maar h , mij hoor je niet klagen. Ik kroop uit bed, nadat ik ontdekte alleen te zijn, en hoorde de lie..."
13-05-22
9.3
Paradijs Op Aarde - 4: Een Beetje AmbitieusDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Zaten we dan. Haar hand op m n lul, haar tong in m n mond. Even rustig nagenieten. Er was een hoop gebeurd en gezegd. En tegelijkertijd heel weinig. Sharon had m n lul even aangeraakt en even haar mond erop gezet. Eventjes maar. En toch was dat al he..."
21-04-22
9.0
Zolderspook - 19Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Maddy was alleen thuis. Mooi Alle tijd. Ik had haar voor het laatste bewaard. Ook aan haar zou ik de boodschap verkondigen dat het allemaal wat stiekemer moest en dat ik wellicht wat minder vaak langs zou komen. Dat leek me toch wel zo netjes na all..."
14-04-22
9.0
Zolderspook - 18Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zolder,
"Ik kwam de blonde stoot net tegen toen ze haar huis verliet, op de fiets stapte in een weinig verhullend sportpakje, en vaart maakte richting het industrieterrein aan de rand van dit dorp. Het was geen toeval dat ik haar was tegengekomen. Wel dat ze ..."
12-04-22
9.2
Zolderspook - 17Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Ik liep langs het station en keek daar op de stationsklok. Er kwam net een onwijs lekker wijf voorbij gelopen, maar helaas. Het was tien over n. Vroeg of laat zou ik spijt krijgen van mijn eigen spelregels, maar niet vandaag. Ik had al het een en a..."
08-04-22
9.3
Zolderspook - 16Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Keuzes genoeg. Blijkbaar. Het haalde wel iets van de romantiek weg wat betreft de mooie meisjes die stiekem geil werden van een spookje met een enorm harde pik. Dat bleef natuurlijk wel zo, maar blijkbaar hadden ze ook niet echt een keuze. Het was no..."
08-04-22
8.8
Zolderspook - 15Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zolder,
"Er was wat gebeurd. Meer dan dat ik wist. Het veranderde alles weer. Dit was wat ik nog meekreeg Ten eerste Ana die meer wist en die me zei haar te volgen. Mijn andere ik dan. Ik wist nu waar ze woonde en ongeveer waarom ze het deed. Ik ..."
07-04-22
9.1
Op Dokters ReceptDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter,
" Martina De dokter keek de wachtkamer in waar ik al een tijdje nerveus zat te wachten met een aantal andere mensen. Hoe ging ik hem dit in godsnaam uitleggen Ik stond op, zag nog een oude man naar me loeren, gelukkig de enige man in de wachtruimte..."
19-03-22
8.6
Paradijs Op Aarde - 3: TentoongesteldDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Wat als Keilah het gepland had, in goede zin. Hoe zou de komende avond eruit kunnen zien Dat spookte door m n hoofd. Stel dit was haar plan. En ze zou Sharon actief willen betrekken in onze relatie . Ik zat buiten in de zon, zielsalleen na een veel..."
28-02-22
9.4
Paradijs Op Aarde - 2: OptiesDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend werd ik alleen wakker. Dat was wel een flinke domper. Het was zondag, waar kon ze zijn Ik had overigens heerlijk geslapen en het was net alsof ik haar warmte nog naast me voelde liggen. Des te groter was de teleurstelling. Maar t..."
15-02-22
9.2
Paradijs Op Aarde - 1: Op UitnodigingDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Ik kan niet zeggen dat het me vaak meegezeten heeft als het aankomt op de liefde. En dat terwijl ik juist zo vaak verliefd was geweest. Eigenlijk kan ik me geen tijd herinneren dat ik niet verliefd ben geweest. Jammer dat het bijna nooit wederzijds w..."
25-01-22
9.2
Blacked Auditions - 2: MartinaDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Misschien moet je die dobbelsteen laten. Want geef toe er had veel meer ingezeten. probeerde Jason David op een andere gedachte te brengen, die duidelijk ook z n twijfels had over de uitwerking met het interview van Renee. Ja, Misschien. Maa..."
12-01-22
9.4
Blacked Auditions - 1: ReneeDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ze stapte wat nerveus binnen. Ze had haar best gedaan er op haar mooist uit te zien en auditie doen voor zoiets als dit had ze nooit als voor mogelijk gehouden. En toch zat ze hier met gezonde spanning en hoopte ze maar dat ze in de smaak viel. Dat z..."
11-01-22
9.0
Desperate HousewivesDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Huisvrouw,
"Het was een mooie, zonnige dag en de fleurige Audrey had haar buurvrouw, Nikki, uitgenodigd voor een drankje. Mannen waren aan het werk, dus even wat tijd samen doorbrengen kon geen kwaad. Dat deden ze immers wel vaker. Met haar 44 jaar zag ze er nog..."
06-01-22
9.1
NegersletjesDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul,
" i Vroeger was alles beter. Na de afgelopen jaren kijk ik wel uit met het plaatsen van verhalen. Denk aan de BLM movement en de me too. Zelfs als zwarte jongen durf je bijna niets meer te plaatsen waarin de huidskleur nou eenmaal een rol speelt. Zel..."
05-01-22
8.6
De Avonturen Van Bart - 4: Eén Laatste KeerDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefzus,
"Wakker worden. Het was fijn om wakker te worden met haar in m n armen. Ik rook aan haar hoofd en voelde haar lange haren kriebelen tegen m n blote borst. Ik had haar de hele nacht tegen me aangehouden, zo blij was ik dat ze wilde blijven. Elise was d..."
09-12-21
9.3
Geilum BerumDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleegster,
" Uhm, sorry. Ik ben nieuw. Uhm Ik weet eigenlijk niet zo goed Uhm Onzekerder kon ze niet overkomen. De knappe Nicola was net begonnen na haar opleiding die ze ogenschijnlijk makkelijk doorwandeld was. Maar in het echt was het een stuk moeilijker...."
06-12-21
8.6
Vanuit Een Goed HartDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Fietsen met Audrey Fleurot Zo, lekker een stukje fietsen, he zei ik haar nog. Het goot. Hard ook. En wij hadden niets meer aan dan onze dunne wielerkleding. We waren compleet overvallen door het weer. Net scheen de zon nog, en nu stonden..."
01-12-21
8.5
Niet Te ZoetDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik stond nog even alleen achter in de winkel. Het was erg rustig vandaag, en naast zij was er niemand. Ik had haar al gezien, zij mij nog niet. Ik keek stiekem tussen de flessen door naar haar wonderlijke verschijning en hoe ze licht ongeduldig stond..."
25-11-21
8.6
Het Familiegeheim - 9: Van God LosDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het regende. Het goot. En dat op de laatste dag van de vakantie, de laatste avond alweer. En dat kwam de vier tieners goed uit. Beide ouders lagen al vroeg op bed. In de vroegte van de ochtend zou er al gereden worden en iedereen was geadviseerd na h..."
24-11-21
9.1
Het Familiegeheim - 8: Voor De DuidelijkheidDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Terwijl bij het vakantiehuis haar twee lieve vriendinnen zich nog tegoed deden met het rijke zaad van haar vader, had Ana alle moeite om buiten het vakantiehuis haar verlangens naar het minstens zo rijke zaad van haar stiefbroertje onder bedwang te h..."
17-11-21
9.0
Het Familiegeheim - 7: Samen Delen, Samen SpelenDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het had allemaal een paar dagen nodig voordat de rust weer een beetje was teruggekeerd. Verhoudingen bleven geheim, relaties stonden op knappen, en zo leuk en spannend als de vakantie voor iedereen begon, zo slecht zou het kunnen aflopen. Keilih en C..."
15-11-21
9.1
Zolderspook - 14Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Zolder,
"Ik had mijn mooie leven aan n iemand te danken. Enerzijds aan Maddy, maar zonder het ongeluk was het berhaupt nooit zo ver gekomen. Moest ik dan mijn vijandige ex collega dankbaar zijn Dat hoopte ik niet. Vandaar dat mijn andere ik al een tijdj..."
13-11-21
9.4
Zolderspook - 13Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Ik had besloten een avondje te observeren. Sarah intrigeerde me enorm. Ze was zo ontzettend knap, maar liep daar een stuk minder mee te koop dan Hannah, en was in het algemeen een stuk minder sletterig dan Maddy. Ik kon Sarah niet betrappen op het ki..."
10-11-21
9.0
Zolderspook - 12Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Ik wilde wel zien hoe graag Sarah nu wel wilde deelnemen aan het avontuur wat Maddy gestart was met het zolderspook. Als Maddy er niet was, al zou het me niet verbazen dat ze dit gewoon wist, ging ik vaak haar socials af. Ze kende zat lekkere wijven,..."
08-11-21
9.0
De Steen - 2: Ze Geloofde Het ZelfDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
" Ja, hoor. Een steen die je onder hypnose brengt... Geloof je het zelf hoorde ik haar zeggen, en wachtte in spanning af. Dit was weer gewaagd en gedurfd en duidelijk een idee van Judith. Ik trap er niet in. Ik snap niet dat je er alweer over begin..."
08-11-21
9.1
De Steen - 1: Geloof Je Het ZelfDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik kon het niet geloven. Maar ze liet het me zien. Ze hoefde de steen maar n keer aan te raken, en de ander had volledige controle. Of zoiets... Ik geloofde haar niet. Hoe kwam ze hieraan Waarom zou je dat willen Zij vond het wel spannend. En nu ..."
01-11-21
9.1
De Club - 3: Je Leert Wat Over Jezelf, En Een And...Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Heb jij nog wel eens nagedacht over wat ik toen eigenlijk vroeg kwam hij heel voorzichtig mee aan. Ik was het eigenlijk alweer vergeten en dacht ook dat het niet meer nodig zou zijn. Zoals het nu ging, ging het toch goed Het was zaterdag..."
27-10-21
8.2
Het Bijgerecht - 11: Op Het Verkeerde BeenDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik heb me vaak een man zonder plan gevoeld. Als een dobber in het water dobberde ik maar wat mee met de stroom van het leven en heel af en toe trok een vis me mee, en kwam ik weer ergens anders terecht. Dit met name als het ging om vriendschappen en ..."
16-10-21
9.5
Het Bijgerecht - 10: VerleidingDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Daar zat ze dan. Een andere broek, maar in dezelfde trui als op die avond toen ik haar voor het eerst zag. Ze zat ook op hetzelfde plekje en had dezelfde spanning op haar gezicht. Ik stond ook nu weer even op afstandje naar haar te kijken. Dit keer g..."
28-09-21
9.1
Het Bijgerecht - 9: GeneratiekloofDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was een rare tijd. Ik was netjes naar het huis van haar ouders gegaan om m n excuses aan te bieden dat ik hun dochter weg had gestuurd, maar ik kon nog enigszins op sympathie rekenen. Niet dat ze wisten wat ze gedaan had, maar ze hadden denk ik w..."
27-09-21
9.4
Het Bijgerecht - 8: Alles Op Het Spel ZettenDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Dat klinkt best aanlokkelijk. Dat moet ook ik toegeven. Nu Nicola er even niet was, had ze alle tijd voor mij. En daar leek ze ook echt behoefte aan te hebben. Het was een gok en die heeft goed uitgepakt. Ik had alles kunnen verliezen, maar leek nu v..."
23-09-21
9.2
Het Bijgerecht - 7: Voor Ieder Wat WilsDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Half Januari was Lindsay jarig en zo hadden we weer een feestje op de planning staan. Iets waar ze al geruime tijd naar uitkeek. Maar de laatste week was ze plots een stuk stiller. We zaten nu allebei thuis zonder werk, al speelde er in mijn geval we..."
22-09-21
9.0
Zolderspook - 11Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Zolder,
"Sarah was de derde van de drie musketiers. Zij was dat meisje wat meteen de app had verlaten na het filmpje wat ik erin had gezet van de eerste keer met Hannah. Zij was anders. Ook een bloedgeil meisje om te zien, maar een stuk preutser, zo had geble..."
12-09-21
9.5
De Club - 2: De Ogen GeopendDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel,
"Alleen op de bank, alleen aan tafel. Hij had het de laatste tijd druk. Hij was minder thuis, en als hij al thuis was, zat hij vaak boven. Op een gegeven moment hoopte ik hem zelfs te betrappen op het kijken van porno, maar hij had het echt druk. Na o..."
08-09-21
9.0
De Avonturen Van Bart - 3: Al App Je Tien KeerDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Nu was er minder twijfel na wat we gedaan hadden. Natuurlijk was er zo nu en dan nog wat ongemak in de dagen die volgden. Maar ze werd niet boos omdat ik haar niet appte als ik stijf was. Ik ging dat namelijk doen. Ik had het haar niet gezegd, maar h..."
08-09-21
9.3
Het Bijgerecht - 6: En Het Leven Ging DoorDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Er gebeurde meer in de periode waarin we elkaar vonden en Nicola hadden achter gelaten. Het ging ons meer dan alleen om seks. Ik en Lindsay hadden een volwassen relatie en het werd tijd dat we daar meer mee gingen doen. We woonden op een vakantiepark..."
27-08-21
8.9
Zelfvertrouwen En Hollandse Nuchterheid - 3: Juli...Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"VW Ik had plannen hier een lange serie van te maken waarin Erin een van de velen zou zijn. Ik ben hier echter te gehaast aan begonnen en nu ik het weer wilde oppakken, ontbrak het me meteen aan motivatie. Ik kan me compleet vinden in de rea..."
25-08-21
6.8
God. 20.2.1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Kort voorwoord Zes jaar geleden begon ik met het schrijven van de serie Godinnen . Ruim een jaar lang beschreef ik in 61 delen het verhaal van Denzel en Ali en alle geilheid die in hun leven voorbij kwam. Op geen enkel verhaal heb ik zovee..."
25-08-21
8.1
Uit De Friendzone - 3: Voor Alles Een Eerste KeerDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer,
"Er stond weer een nieuwe opdracht voor ons klaar. Alleen was Amanda er dit keer niet... Sterker nog, ik had al een paar dagen niks van haar gehoord en ze was nu al twee dagen ziek . Ik maakte me eerst geen zorgen, maar nu wel. In de staat waarin ik ..."
24-08-21
9.3
Niet Meer Dan Eerlijk - 2Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Pap riep ze zowaar. En zo noemde ze me nooit. De shock was dan ook groot, blijkbaar. Ik liet me echter niet zo snel van de wijs brengen en legde snel m n hand op de schouder van het mooie meisje wat voor me zat en wilde stoppen. Nee, ga maar ..."
19-08-21
8.6
Niet Meer Dan Eerlijk - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter,
"Als mijn stiefdochter iets wilde, zorgde ik ervoor. Of beter gezegd zij zorgde ervoor dat ik ervoor zou zorgen. Terwijl haar moeder even buiten beeld was, onderhandelde we over of ik haar en haar vriendinnen wel een weekendje in een luxe hotel zou g..."
18-08-21
8.1
De Club - 1: De Eerste AvondDoor: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Ik had er nooit mee akkoord moeten gaan. Het was een fout. Dat wist ik al voordat ik hem ook daadwerkelijk beging. Ik kon nog zeggen dat ik het niet voor mezelf deed, maar voor hem. En in een zin was dat ook waar. Maar sinds ik afwist van zijn fantas..."
01-08-21
8.7
Vrijheid Blijheid - 3: Always On My MindDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik was niet meer van huis gegaan na wat ik gezien had. Ik vond het vervelend dat de twee ruzie hadden, en dat door mij. Maar ik was zo blij dat ik gezien had wat ik gezien had. Dit was nu zeker niet meer m n oudere zus. Geraldine was alles behalve da..."
30-07-21
8.7
Vrijheid Blijheid - 2: De Bloemen Die Je KusteDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik mocht blijven. Ik bleef dan ook. Langer dan n nachtje. Toen Geraldine me zei te vragen of onze ouders me op wilden halen, had ik gedreigd verder te trekken. Dat was niet aardig van me. Gelukkig was ze meer bezorgd dan ze liet blijken. Ook zij ha..."
30-07-21
9.1
Vrijheid Blijheid - 1: The Road Goes On ForeverDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik was nerveus, maar belde wel zonder te aarzelen aan. Het was laat, misschien wel te laat. Ik wist dat ik welkom was. Dat had ze gezegd. Of had ze het zomaar gezegd, omdat ze toen vond dat ze het moest zeggen. Gelukkig was Geraldine thuis en deed ze..."
30-07-21
8.7
Stiekeme DanielleDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"H Niet iedereen ging akkoord met waar vooral ik mee bezig was. Ik moest soms m n best doen om het discreet te houden terwijl het toch wel een publiek geheim was geworden dat ik wel een relatie had, maar me zeker niet aan bepaalde regels h..."
09-07-21
8.8
De Bloemen Die Je KusteDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik mocht blijven. Ik bleef dan ook. Langer dan n nachtje. Toen Gijske me zei te vragen of onze ouders me op wilden halen, had ik gedreigd verder te trekken. Dat was niet aardig van me. Gelukkig was ze meer bezorgd dan ze liet blijken. Ook zij had w..."
02-07-21
8.7
Cg Wc BjDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen,
"H CG WC BJ Twijfel, twijfel, twijfel Altijd maar die twijfel zodra ik haar zag, hoorde, of las wat ze had geappt. Zeker nu we gedaan hebben wat we hebben gedaan. Waarom is haar liefde zo onbereikbaar. En voor seks was ze wel in. Seks Be..."
30-06-21
6.8
Gijske’s Eerste KeerDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Schoonzus,
" Als je niet wil, dan Nee, dat is het niet. onderbrak ze me snel terwijl ze zuchtend en vermoeid naast me kwam te liggen. Ze keek me nog een keer aan en de fonkeling in haar ogen werd weer zichtbaar, net als haar glimlach. Misschien als..."
30-06-21
8.6
Uit De Friendzone - 2: BadboyDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Daar liep ik dan. Alsof ik de nieuwe jongen op school was die het wel allemaal even wist. Ik had m n haren netjes in het vet naar achteren gekamd, m n overhemdje zat goed, en zelfs ikzelf vond dat ik er goed uitzag. Ik had zowaar wat zelfvertrouwen..."
08-05-21
8.8
Het Familiegeheim - 6: Een Vinger In De Pap (3)Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Het was raar wakker worden. Ze voelde zich alleen. Keilih kwam dan ook net pas binnen. Waar de avond nog zo mooi was begonnen, en stiekem alleen maar mooier werd, werd Christen toch wakker met een enorme kater. Ze was verstrengeld geraakt ..."
02-05-21
9.0
Het Bijgerecht - 5: De BucketlistDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bucketlist,
"We wisten het toen nog niet, maar die nacht bleek het begin te zijn van ons nieuwe leven. Of beter gezegd ons nieuwe seksleven. Dat de seks lekker kon zijn wisten we al wel. We waren het alleen even vergeten, en nu was het zo fijn dat het haast onmo..."
07-04-21
8.7
Het Bijgerecht - 4: Haar SchaduwDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"In de badkamer trof ik haar voor de spiegel in afwachting aan. Ik was zelf al poedeltje naakt en zij had alles nog aan. Ook geil. Ik kuste haar nek en kamde haar blonde haren naar een kant en zag haar in de spiegel lachen met glunderende ogen. Ondan..."
31-03-21
8.9
Het Bijgerecht - 3: Wat Wil Jij, Lindsay?Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik had niks meer gehoord van Lindsay en voordat ik het wist lag ik weer alleen in bed. Maar niet eenzaam. Ik had ook Nicola bericht dat ik Lindsay bericht had over ons, en dat leidde er toe dat we nog even doorgingen op de app. Ik kon m n ogen amper ..."
24-03-21
8.6
Het Bijgerecht - 2: NicolaDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik had haar buiten opgewacht. Lindsay was toch niet thuis, en ik dacht eerlijk gezegd dat ze dan wel bij Nicola zou zijn. Maar na een berichtje van die tweede, wist ik dat dat niet waar was. Dan was ze vast en zeker met vrienden op stap. Het werd me ..."
17-03-21
8.7
Het Bijgerecht - 1: ZijspoorDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" Stond ik dan. Ik had er nog even over getwijfeld om er voor te kiezen helemaal niet op te dagen. Ik was bedrogen en overgehaald toch mee te blijven doen, waarschijnlijk tegen valse voorwendselen. Ik stond voor de keukentafel en zag haar daar op..."
16-03-21
8.8
Zelfvertrouwen En Hollandse Nuchterheid - 2: Erin...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was niet meer dan logisch dat ze twijfels had naderhand. Diezelfde avond uitte ze dat al via de app. Het was ook gek. Ze had het niet verwacht. Logisch. Ik was zo niet. Maar nu wel. En zij was niet zo. Maar nu wel En al met al was ik zelf heel t..."
19-02-21
9.1
Zelfvertrouwen En Hollandse Nuchterheid - 1: Erin...Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Date, Dating, Klaarkomen,
"Ik had me anders ingesteld. Na een jaar single zijn, begon ik het toch te missen. Samen iets doen, elkaar aanraken, elkaar voelen, en wat al niet. Het werd tijd dat ik weer op zoek ging naar gezelschap. Maar niet zoals ik gewend was. Als ik n ding ..."
17-02-21
9.2
Lissa, Linde En Louise - 3: Samen Delen, Samen Sp...Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Terug naar het vakantiepark. Na een wilde avond en verontrustend gesprek op de ochtend zelf, kon de rest van de dag in teken staan van de vakantie. We waren immers gewoon op vakantie, al was het maar een weekendje. Begrijpelijk wilde Louise de dag me..."
15-02-21
8.1
Lissa, Linde En Louise - 2: Begin Van Het BeginDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik kan me voorstellen dat de situatie nog wat uitleg vereist. Wie waren wij en hoe kwamen we hier terecht Het was niet makkelijk, en zeker niet logisch, zoals wij nu met elkaar omgingen. En al met al was het in een vrij korte tijd zo gekomen, maar d..."
14-02-21
8.1
Lissa, Linde En Louise - 1: Begin Van Het EindeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie,
"Buiten was het nog licht, maar binnen hadden we het al wat donkerder gemaakt. En met een reden. Het was niet de bedoeling dat de andere vakantiegangers konden zien wat wij hier aan het uitspoken waren. Op de bank van het voor het weekend gehuurde vak..."
12-02-21
9.1
Het Familiegeheim 5: Een Vinger In De Pap (2)Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Het was bloedheet in de camper. Christen pufte het even uit en stond vervolgens maar op en wandelde zonder al te veel woorden nog even naar buiten. De deur had al die tijd opengestaan en alhoewel het buiten lekker koel was, zoals elke avond hier in d..."
04-02-21
9.1
Het Familiegeheim - 4: Een Vinger In De Pap (1)Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Keilih hoefde in eerste instantie niets uit te leggen aan Christen. Die was het eigenlijk alweer vergeten. Het was maar een klein detail. Maar toch een belangrijke. Ze hoefde niks te vertellen en niemand zou ergens achter kunnen komen. Maar wat als z..."
29-01-21
8.8
Familiegeheim - 3: De Allerbeste VriendinnenDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vriendinnen,
"De rest van de middag verliep rustig voor iedereen die betrokken was geraakt bij de intieme ontmoeting in de camper op de hete dag in de Oostenrijkse zomer. Mick voelde zich een stuk beter, al wist hij niet precies wat er nu gebeurd was en wat hij er..."
14-01-21
9.3
De Avonturen Van Bart - 2: De DealDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefzus,
"Voordat iedereen nu denkt dat ik gezegend ben met zomaar een sletterige stiefzus, wil ik benadrukken dat ze inderdaad wel een beetje sletterig was en dat ook zeker kon zijn, maar dat dit geen deel was van de beginselen die het waanzinnige schepsel vo..."
05-01-21
9.2
Subtiel 'geblacked' - 2Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Interraciaal, Verzoek,
"H2 Als een Eerste Keer Het was de tweede date. Het was toch zover gekomen, en na een eerste date, dus ook al een tweede. Het was leuk en spannend, maar meer dan uitgaan en op de bank chillen was er nog niet van gekomen. Freddy nam z n ti..."
30-11-20
9.3
De Avonturen Van Bart - 1: Mijn StiefzusDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Zij was negentien, ik zeventien. En zoals zo vaak zat zij in de problemen. Maar was het niet door mij, zat ze nog een stuk dieper in de problemen. Mijn naam is Bart, en zij heet Elise. En zij is m n twee jaar oudere stiefzus, waar ik al een paar jaar..."
30-11-20
9.4
Subtiel 'geblacked' - 1Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Verzoek,
"H1 Een Keer Iets Anders Mirthe probeerde haar best haar verdriet opzij te zetten. Met een valse lach stapte ze de kamer binnen van de studentenflat van de vriend van haar beste vriendin Elisha. Evert, heette haar vriendje, net als Elisha..."
29-11-20
8.6
Familiegeheim - 2: Aangewakkerde InteressesDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Het was stil aan het ontbijt. Alleen de ouders dolden even met elkaar en stelden van alles voor wat ze vandaag zouden kunnen gaan doen. Respons ontbrak. Dat het stil was, waren Ana en Mick ondertussen wel gewend. Zo ging het thuis ook al e..."
11-10-20
8.8
Lekker Hipster SletjeDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hipster, Slet, Sletje,
"Juliana, een hete hipster met een ongelofelijk lekker en strak lichaam, verveelde zich op een te warme dag. Gekleed in zwarte spijkershorts en een wit topje met zwarte bretels wat haar een flinke decollet gaf, liep ze likkend aan een lolly toen ze l..."
08-10-20
8.7
Familiegeheim - 1: Een Goed Bewaard GeheimDoor: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Dat het een bijzondere en onvergetelijke vakantie zou worden, stond eigenlijk al vast. Als gezin op stap met de camper naar een groot vakantiehuis in de Oostenrijkse Alpen. Altijd leuk en spannend. Maar met name voor de jongste van het gezin, Mick, w..."
08-10-20
8.9
Van De Een Op De Andere Dag - 2: Groeiende Fascin...Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Nee, ik was ze nog niet kwijt. En dat gaf eigenlijk niks. Na m n laatste dag op het lab en het eindfeestje zou mijn leven anders ingevuld worden. Maar dit hadden we niet voor ogen. Rachel accepteerde het eigenlijk al vrij snel, en we gingen er gewoon..."
07-10-20
9.0
Dickpicks Werken NietDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"H1 ,,Kijk dan. Dit stuurde hij laatst naar me. Je weet wel, die jongen uit m n klas. Enigszins verheugd, maar net zo beschaamd, gaf ze haar telefoon aan haar beste vriendin die haar openmond snel verborgen hield achter haar hand. ,,..."
02-09-20
8.5
Pijpen Is Geen Vreemdgaan - 1Door: Jefferson
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Blowjob, Pijpen, Trein, Vreemdgaan,
"Sharon keek al een tijdje mijn kant op en ik moest het er gewoon op wagen. De lekkere blondine met het asblonde haar en de lieve sproeten kende ik al een tijdje en ik wist dat ze me een beetje leuk vond. Ik wist ook dat ze geen relatie wilde, in iede..."
24-08-20
8.6
Zolderspook - 10Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Ongeduldig had Hannah zitten wachten. Beneden op de bank bij Maddy. De twee waren verder alleen thuis. Ik had Maddy een beetje gepusht ook Hannah er bij te willen betrekken, al garandeerde ik haar dat ze altijd nog m n nummer n zou blijven. Het was..."
27-06-20
8.8
Zolderspook - 9Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Zolder,
" i Voor dat het verhaal verder gaat... Bedankt voor de reacties. Dat vind ik erg leuk. Zeker als het plot in twijfel getrokken word. Ik waardeer het als er wat meer over nagedacht wordt, want dan ga ik dat ook doen. Ik twijfelde eerst of een..."
08-06-20
8.8
Zolderspook - 8Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Maddy en Hannah deden vaak aan yoga. Dan was ik altijd in de buurt. Het was ongelofelijk geil om die twee heerlijke lichamen in allerlei standjes en posities te zien. Ze spraken de laatste tijd erg veel samen af, en vaak hier bij Maddy thuis. Dat had..."
06-06-20
9.2
Zolderspook - 7Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Een trio met Maddy en Hannah stond nog altijd hoog op de agenda. Maar ik moest op onderzoek uit. En ja hoor, ik kwam op school aan, wat raar was, en stond voor m n oude lokaal, wat nog veel gekker was. En hingen linten voor. Alleen de binnenmuur was ..."
06-06-20
8.9
Zolderspook - 6Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Het was een ontzettend warme dag. Net geen dertig graden, en nog geen twaalf uur. Ik kon de zon niet voelen branden, maar wel de warmte om me heen. Een voordeel, dacht ik. De mensen om me heen hadden dat voordeel niet en moesten zich zomers kleden om..."
28-05-20
9.2
Bakkersjongen - 47: Een Weekendje ‘'niet Al Te ...Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Bijna ging het mis. Ik voelde het meteen de volgende ochtend. Tessa was niet content. Ze was al uit bed toen ik wakker werd, zei vrijwel niets tijdens het ontbijt met haar familie wat nog ongemakkelijker was dan de dag ervoor, en toen ik over Manon w..."
27-05-20
8.9
Zolderspook - 5Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Zolder,
"Als ik iemand zou zijn, zou je kunnen zeggen dat ze er iemand bij hebben gekregen, en was het verlies van die andere persoon niet zo erg. Ik zat er zelf misschien nog wel het meeste mee. Mijn filmpje was ontvangen, die andere twee hadden het gezien, ..."
25-05-20
9.1
Zolderspook - 4Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Hannah was haar naam. Ik had haar al een paar keer in levende lijve gezien. E n van de beste vriendinnen van Maddy. E n van die vriendinnen die haar niet helemaal serieus nam, toen ze vertelde over dit spook wat bij haar in huis leefde en haar leve..."
19-05-20
9.5
Zolderspook - 3Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zolder,
"Ze leunde voorzichtig op haar schouderbladen tegen de koele muur onder een warme douche. We hadden gewacht. We hadden iets meer contact, al praatte ik niet tegen haar. Ik liet m n aanwezigheid gewoon wat meer merken, en zij hoefde dan alleen maar te ..."
17-05-20
9.2
Seks, En Zo - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"2 Wat Wilde Ik Ook Alweer Ik had nauwelijks geslapen en me vooral veel zorgen gemaakt. Toen ik vroeg in de morgen zag dat Keilah online was in de app, vroeg ik haar meteen of ze niet een uurtje eerder wilde afspreken om het nog even over..."
15-05-20
8.6
Zolderspook - 2Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Zolder,
" i Erg bedankt voor de reacties en de suggesties bij deel 1. Daar ga ik zeker wat mee doen. Hopelijk is het net oz leuk lezen als dat dit schrijven is i Ik had haar een paar dagen met rust gelaten. Ik was er wel, maar hield me stil. Ik ..."
14-05-20
9.3
Zolderspook - 1Door: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Zolder,
"Het begon met een harde knal. Een flits volgde. Het hele scheikundelokaal stond in vlam en vuur. Ik kon ter nauwer nood ontsnappen. Ik was te ver gegaan, ik dacht de oplossing gevonden te hebben. Dit moest mij op de kaart zetten. Maar dat deed het ni..."
11-05-20
9.0
WerkethiekDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"H1 Wat heb je er voor over Vandaag was de dag waarop de gezanten langs zouden komen om een eventuele overname te bespreken en te bevestigen. Het was het zoveelste gesprek, maar dit keer kwam men in persoon langs. Drie man sterk om precies..."
10-05-20
9.1
Stag & Vixen - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"2 Voor Alles een Eerste Keer Voor wat, hoort wat, zou je kunnen zeggen. Maar zei het niet. Net zo graag als Sophi mij deelde, en daarvoor Rachel dat ook deed, net zo graag deelde ik hun. Ik kon genieten door alleen maar toe te kijken hoe z..."
28-04-20
7.7
Donkere Avonturen - 3: Myriam In Brazilië - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was lang geleden dat ze de zon zo lekker had voelen schijnen. Bijna elke keer dat ze voet buiten het junglehotel zette, regende het, of ging het regenen. En alhoewel de regen ook zeker wel verkoeling bracht, en met de zon met name de benauwdheid ..."
24-04-20
9.1
Uit De Friendzone - 1: Friendzone OnbekendDoor: Jefferson
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Ze kon soms wat ijzig overkomen. Met licht getuite lippen en harde ogen keek ze dan rond als een adelaar op zoek naar haar prooi wat die prooi ook mocht wezen. Er waren er maar weinig die haar de tijd zouden geven, en verder zouden kijken dan die ee..."
24-04-20
8.3
Help!Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
",,Nee, hoor. Ik zoek gewoon leuke en spontane meiden. Die wel hard kunnen werken, maar ook van een pleziertje houden. Die het niet erg vinden om er af en toe gewoon mooi bij te staan en die voor een promotie misschien net iets extra s geven als je b..."
09-04-20
7.2
Bakkersjongen - 46: Ongemakkelijke SituatiesDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"De twee verschilden nogal van elkaar. Met name op persoonlijk gebied. Dat gaf niets. Leuk juist Twee dezelfde personen is ook maar saai. Maar het werd wel heel duidelijk toen ik en Tessa gevraagd waren om een feestje bij te wonen wat Manon zelf gaf...."
08-04-20
8.9
Bakkersjongen - 45: 1 + 1 = 3Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"We hadden even geknuffeld en ik had ervoor gezorgd dat ze voelde dat ik nog hard was. Ik kuste haar en niet veel later tongden we. Het was net twee uur geweest, maar ik was alles behalve moe. Het idee dat niemand van ons dit verzonnen had, wond me en..."
07-04-20
9.4
Bakkersjongen - 44: Met Voorbedachte RadeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was lang geleden dat we met z n drie n op stap waren geweest, laat staan samen in n ruimte hebben doorgebracht. Toen ze bij ons in woonde, werkte ik zelf natuurlijk heel veel en koos ik ervoor vroeg naar bed te gaan. Eigenlijk, als ik er goed o..."
31-03-20
9.2
Bakkersjongen - 43: De Rode Jas In Het VerhaalDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i Hopelijk treft de coronacrisis jullie niet al te hard. Blijf lekker binnen als je dat kan. Zelf ik beoefen ik een essentieel beroep, dus kan helaas niet thuiswerken en stiekem meer verhalen schrijven . Zorg goed voor jezelf en elkander en als je..."
27-03-20
9.1
Bakkersjongen - 42: In Goed VertrouwenDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
",,Post, jongen. Ik zat wat verzuurd aan het ontbijt vergezeld door vier anderen die elk goed in hun humeur zaten. Alfons kwam de post brengen. ,,Post vroeg ik me nog af. Bleek dat m n ouders wat hadden opgestuurd. Veelal van de bank en ..."
22-03-20
9.1
Seks, En Zo - 1Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"1 Niet wat ik van plan was Het achtste uur, maandagmiddag. School was weer begonnen en nog wel met zo n lange dag. Ik was bekaf. Amberleigh was de hele dag al zo druk. Soms wilde ik dat ze gewoon even haar mond hield. Keilah aan de andere ..."
12-03-20
8.8
Stag & Vixen - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"1 Een Eerste Keer We kenden elkaar nu al zo n zes jaar, en hadden ondertussen ook al een relatie van ruim drie jaar. En die drie jaar brachten we ook al op dezelfde manier door, op onze manier. Dit was onze manier van leven. Ik wilde niet anders..."
05-03-20
8.1
Donkere Avonturen - 2: Myriam In Brazilië - 2Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brazilie,
"Ze had zich schuil gehouden, zoals zo velen wezen deden in het woud als het zo hard regende als dat het vandaag deed. Door het venster keek ze naar een nat maar paradijselijk woud. Regen zat haar hier niet dwars. Ondanks de benauwdheid vond ze dat he..."
24-02-20
9.3
Bakkersjongen - 41: Kijk: Zo Kan Het OokDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Minder denken, en meer gaan doen. Daar kwam het op neer. Zo ging het toen we het nieuwe jaar inluidde, en zo moesten we het blijven doen. In ieder geval dit jaar. Dat was ons goede voornemen. En de volgende ochtend dachten we er nog steeds zo over. M..."
07-02-20
9.1
Bakkersjongen - 40: Knallend Het Nieuwe Jaar InDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Misschien omdat ik zelf iets voelde voor die vriendin van haar, Elise, dat ik dacht dat Tessa dat ook wel moest hebben Gevoelens voor die mooie wat schuchtere meid waar ze immers al een tijdje mee samen woonde. We brachten de laatste middag van het ..."
28-01-20
9.3
Bakkersjongen - 39: Gelukkig Het Nieuwe Jaar InDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Er zullen vast jongens zijn die er minder gelukkig bijzitten, een paar dagen nadat hun bloedmooie vriendin ze verteld heeft zich niet aangetrokken te voelen tot een groot deel van je mannelijkheid, dit in letterlijke zin. En toch was ik het wel. Okay..."
28-01-20
9.4
Donkere Avonturen - 1: Myriam In Brazilië - 1Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brazilie,
"Buiten was het donker en nat aan de rand van de jungle. Binnen was het warm en droog. Oude, zwakke feestverlichting en opbrandende kaarsen gaven weinig licht in de bijna net zo donkere hut die zich voordeed als rustplaats voor de vele reizigers, veel..."
15-01-20
9.3
On Demand (r)Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"De romantische versie van On Demand . Een verhaal wat ik heb geschreven naar de suggesties van de lezers. Hopelijk net zo leuk vanuit een ander perspectief en met wat meer opbouw. 1 Een Gevaarlijk Begin Mijn naam ..."
03-01-20
6.5
Bakkersjongen - 38: Er Al Die Tijd Naast ZittenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik zal nooit vergeten dat we daar zaten bij die opa en oma van Tessa. Ik was bloednerveus, wilde niks drinken of eten en deed haast niet mijn mond open. Steeds keek ik gespannen naar Tessa en die keek dan toch bezorgd terug. We hadden afgesproken, ik..."
26-12-19
8.9
Bakkersjongen - 37: ZusjesDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zusjes,
"Toen ik wakker werd, zag ik Tessa zich al gehaast aankleden. Ze lachte me verliefd tegemoet en kwam me ook gelijk een dikke zoen op de mond geven. ,,Goedemorgen, schatje. zei ze zacht en lief. ,,Blijf maar liggen hoor. Maar ik ga toch even..."
23-12-19
9.2
Bakkersjongen - 36: De Jeugd Van TegenwoordigDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was aanvankelijk helemaal niet zo content met de weg die Tessa was ingeslagen, met betrekking op onze relatie. Ik was in het begin vooral bang dat ik weer te geforceerd zou overkomen, dus ging er ook gewoon in mee. De feestdagen zaten er aan te ko..."
19-12-19
8.7
On Demand - 9Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Naar het idee van Nugur i 9 Ze was al een paar keer gewaarschuwd. Door alles en iedereen. Zelfs Nicola had haar gezegd dat ze moest oppassen niet te ver te gaan. Zeker na wat ze de laatste keer had gedaan. Maar Sarah had haa..."
17-12-19
8.2
Bakkersjongen - 35: En Wat Als Het Nou Niet Aan H...Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was zo n mooie dag. Buiten scheen de zon, vannacht had het hard gevroren. Ik keek uit over de achtertuin met daar achterin het tuinhuisje en over de heg naar het boerenland daarachter. Overal zag je de kou op terug. Dit was pas leven. Ik hing uit..."
12-12-19
9.2
On Demand - 8Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex,
" i Naar het idee van xyz i 8 Eigenlijk had ze helemaal geen zin om Thijs op te halen van de voetbal. Maar ze had wel zin in Thijs. En dus bedacht Sarah dat hoe eerder zij Thijs op zou halen, des te eerder ze hem weer een keert..."
08-12-19
8.1
Bakkersjongen - 34: Eigenlijk Is Het Zo MakkelijkDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het ging ondertussen best wel goed tussen mij en Tessa. Ik was nog een paar keer naar haar geweest, en zij was ondertussen ook al bekend bij mijn gast ouders. Het was best wel gek hoe ze me vroegen of Tessa het niet leuk zou vinden een keer mee te ..."
30-11-19
9.1
On Demand - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Naar het idee van Zo i 7 ,,Heb je dat gedaan Vol ongeloof hoorde ze aan wat Sarah nu weer gedaan had, nadat Nicola zelf vol van nieuwsgierigheid had gevraagd of Sarah nog wat gedaan had sinds de laatste keer. En Sarah ..."
21-11-19
9.1
Bakkersjongen - 33: In Het VervolgDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was net buiten de oude binnenstad toen ik voor het adres stond wat Tessa me gegeven had. Ik dacht even dat het adres een restaurantje was, maar dat was niet waar. Dit was haar huisadres. Het was een zelfde soort woning als dat wij in hadden gewoo..."
16-11-19
9.1
Bakkersjongen - 32: In Het KortDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik had haar ruim een halfjaar niet meer gezien of gesproken. Dat gold voor alles en iedereen die ik in dat halve jaar had achtergelaten om te gaan werken in Frankrijk. Ik wilde weg. Ik ging het toch niet oplossen, dus dan is het makkelijk om ergens a..."
10-11-19
8.9
Alles In De LeegteDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"1 Proloog Het was aan Alleria en grootmeester Umbric om de naar kennis hongerende elven verder te leiden. Alleria ooit een kampioen van het Licht en verdediger van de stad Zilvermaan, had nu een bende deserteurs onder zich. Een grote groep..."
06-11-19
6.8
Van De Een Op De Andere Dag - 1: Raar Wakker Word...Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik had hoofdpijn. Echt enorm. Ik kwam overeind en voelde me ook echt niet goed. Misselijk, licht in het hoofd. Ik opende m n ogen en ik kon niet helder zien. Ik hoorde de douche lopen, maar niet helder. Ik hoorde ook hoe Rachel neuriede. Dat was wel ..."
06-11-19
8.2
On Demand - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Op verzoek van xyz i 6 Nerveus tikte haar hand op haar been. Ze zat in de tuin, nog geen uur nadat ze haar broertje had leeggezogen. Ze bleef er maar aan denken. Misschien zou hij wel alweer willen. Of ging ze dan te ver Ze besef..."
05-11-19
8.9
On Demand - 5Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Op verzoek van xyz i 5 Ze had best wel lang moeten wachten. Althans dat vond ze zelf. Maar eindelijk had ze weer een moment waarop ze hem voor zichzelf kon hebben. Wat haar allemaal overkomen was, liet nauwelijks een indruk op ha..."
04-11-19
8.9
On Demand - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Naar het idee van Zo 4 Ze had afgezien op school, maar eenmaal thuis was het eindelijk tijd om te relaxen en alles van haar af te zetten. Het was lekker weer en in een mooie witte bikini, lag ze naast het zwembad in de tuin op een zwa..."
03-11-19
9.3
On Demand - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"3 Het kon niet lang meer blijven duren. Door tijdgebrek had hij haar nog met rust gelaten. Maar Bas was een vreemde, een niet zo aardige jongen. Eentje die wel weer zin had in dat meisje wat hij laatst nog voor het blok had gezet en waar hij sin..."
02-11-19
8.2
On Demand - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"2 Het was een warme zomerse dag geweest en met de avond in het vooruitschiet, verzorgden nog twee mooie meiden de laatste gasten op het terras. Het waren Sarah en haar goeie vriendin Nicola. Ondanks het warme weer moesten de twee in een lange zw..."
01-11-19
8.8
On Demand - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Vorige week plaatste ik het volgende onder verzoekverhalen Ik heb al eens eerder geprobeerd een verhaal te maken naar de verzoeken van de lezers en dat wilde ik heel graag nog een keer proberen. Maar nu vanaf het begin. Het idee is dat ..."
30-10-19
8.2
Taboe?Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"1 ,,Sarah, Ik moet je echt wat vertellen. Zo spannend had ze me nog nooit aangesproken. ,,Wat dan vroeg ik haar meteen en ging op in haar enthousiasme. ,,Nee, ik kan het echt niet vertellen. maakte ze er toen snel van. Geme..."
23-10-19
7.5
Bakkersjongen - 31: Tussen Twee WereldenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
",,En nu vroeg ze me heel nuchter. Ik kon het nog altijd niet helemaal bevatten van wat me vandaag allemaal was overkomen. Het begon met opwinding wat zich had ontwikkeld tot iets wat op seks leek. En dat met twee meiden. En nu Nu zat ik hier. Nad..."
18-10-19
8.4
Bakkersjongen - 30: Van Het Pad AfDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
",,Ik kan dit niet meer. klonken de woorden die zelfs mij even slap dreigden te maken. Liesbeth had het geprobeerd. Was het niet voor haar zelf dan wel voor Juliana. Er wees tot nu toe maar weinig naar Liesbeth wat haar meer dan gay zou maken. Ze ha..."
16-10-19
8.9
Bakkersjongen - 29: Van Je Fouten Moet Je LerenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Er werd op de post van m n deur geklopt. Ik zat net met m n telefoon in de handen te kijken naar wat verloren liefdes en verwachtte niemand. Ik had de trap ook niet gehoord. M n vader was op het land bezig rond deze tijd en m n moeder was naar de mar..."
03-10-19
9.0
Bakkersjongen - 28: VissenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik had best opnieuw kunnen beginnen. Uiteindelijk zat er waarschijnlijk niets anders op. Maar voordat het zover was, wilde ik zeker weten dat m n kansen uitgespeeld waren. Ik realiseerde me op een gegeven moment dat die twee meiden nog maar twintig j..."
02-10-19
9.3
Bakkersjongen - 27: KlusjesDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was vreemd om twee vreemden in een bed te zien liggen waar ik vroeger zelf zo vaak in had gelegen. Ze hadden me gisterenavond al gevraagd of ik wilde komen om te kijken naar de koelkast die niet goed wilde sluiten. Maar ik was er toen niet aan to..."
01-10-19
9.2
Bakkersjongen - 26: Vanuit Een Ander PerspectiefDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Allereerst wil ik de velen bedanken die een reactie hebben achtergelaten op het laatste verhaal of in de mailbox. Dat betekent heel veel voor me. En ik zal uitleggen waarom. Natuurlijk snap ik dat ik vooral moet gaan schrijven vanuit mijzelf en da..."
27-09-19
8.7
Bakkersjongen - 25: LiefdeDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Al hoewel de opwinding mij niet meer verliet, lagen we gewoon wat te praten. Ik was altijd opgewonden met haar in de buurt. Het kwam er dus op neer dat ze meer wilde. Ze wilde seks met iemand waarvan ze wist dat hij van haar hield. Dat kon ik dus zij..."
19-08-19
9.4
Bakkersjongen - 24: SeksDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik werd rustig wakker, zelfs uitgerust. Ik keek om me heen en ervaarde de leegte. Er hingen nog gordijnen boven een verder lege vensterbank. Geen tv meer, geen prul meer aan de muur. Ik kon zo naar de keuken kijken en zonder m n hoofd te draaien naar..."
11-08-19
9.1
Bakkersjongen - 23: Seks Of LiefdeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Seks dat was nog niet zo makkelijk. Maar ik kon me geen moment meer herinneren waarop ik het meer wilde dan nu. Haar rode jas hing aan de kapstok. Ze had m n gezicht vast en ik haar heupen. We zaten op de bank naar elkaar toe gekeerd en li..."
07-08-19
9.5
Bakkersjongen - 22: Alles Voor NietsDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Hoe meer we het erover hadden, ik en Tessa, hoe minder we Manon begonnen te zien als dat wat we juist wilden. We waren veel te voorzichtig. We kwamen met allerlei regels en afspraken die er de dag erop al niet meer toededen. We wisten gewoon niet hoe..."
04-08-19
8.9
Bakkersjongen - 21: Te MooiDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ze wist het. Ze had het altijd al geweten. En ik ook. Ook ik wist het al die tijd al. En zelfs zij wist het, ergens. We wisten het allemaal. En toch konden we er zo weinig mee. Het was ook eerder een last. Tessa wist het dus al die tijd al, althans, ..."
29-07-19
8.9
Mijn Achttiende VerjaardagDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Verjaardag,
"1 Het was nog zo ontzettend vroeg in de ochtend. En het was mijn verjaardag. Maar ik was niet van plan dat al zo vroeg te vieren. Erin dacht daar anders over. Het was net vijf uur geweest toen ze me wekte. Slaperig vroeg ik haar wat er aan de han..."
02-05-19
8.1
Alles Voor Een Goed Cijfer - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"2 Toen Alexis voor het eerst haar gezicht liet zien, dacht iedereen dat dit de nieuwe stagiair moest zijn voor het vak gym. Dat moest wel met zo n lichaam. Stagiair was ze wel. Economie was echter het vak wat ze wilde leren. Het was al ha..."
17-06-19
9.0
Zolang We Maar Van Elkaar Blijven HoudenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"1 Hoe het begon. Toen ze me het voor het eerst vertelde, schrok ik echt heel erg. Maar ik kon moeilijk volhouden dat ik het ook echt erg vond om te horen. Dat vond ik namelijk totaal niet, toen het was ingedaald. Ik was maar een simpele jongen. ..."
17-06-19
8.5
Durf Te Komen - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"4 Neem Je Tijd. Na onze ontmoeting werd een hoop duidelijk. Mijn relatie met Kim werd ook een stuk beter. Ze had toegegeven niet in Olga te zien wat ze gedacht had van lesbische vrouwen. Ik zei haar dat ik er net zo over had gedacht. Haar ..."
14-06-19
8.9
Alles Voor Een Goed Cijfer - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"1. Dat er wel eens wat gebeurde wat niet door de beugel kon, wist iedereen. Men was maar menselijk. En je kan niet verwachten dat als mannen voor de klas staan, ze niet even kijken naar dat lekkere tienermeisje wat net voor het eerst een pu..."
13-06-19
8.4
Durf Te Komen - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"3 Een Eerste Kennismaking. Okay, dus ze wist het. Ik had haar gezegd dat ik haar leuk vond en daarom zo raar deed. Dat was moeilijk en tegelijkertijd fijn. Maar daarna veranderde eigenlijk niets. Olga hield haar woord, zou ik kunnen zeggen..."
08-06-19
8.5
Durf Te Komen - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"2 Op Ieder Potje Past een Deksel. Ik las een topic over hoe het kwam dat veel lesbische vrouwen een hekel hadden aan die benaming. Wat er gezegd werd, boeide me allemaal niet zo veel. Wel herkende ik het. Ik vond het ook altijd al een naar..."
31-05-19
8.8
Fout - 5Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"5 Manon moest zich melden op een adres. Alleen. Dat deed ze ook. Het was bij haar op het dorp. Niet in een buurt waar ze graag kwam. Ze had de opdracht zich mooi te maken. Dat had ze met liefde gedaan. Ze wilde Jamal graag weer zien. Een lu..."
29-05-19
8.4
Durf Te Komen - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"1 Ieder Beestje heeft een Naampje. Ik weet nog dat ik het heel erg vond toen het mij voor het eerst gevraagd werd. ,,Ben je gay, of zo Botter hadden woorden niet kunnen klinken. Tot dat moment had ik daar nooit bij stil gestaan. Zo..."
28-05-19
7.7
Fout - 4Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"4 Hij had haar nog gevraagd om de volgende keer die ander weer mee te nemen. Dat wilde Manon nog altijd niet. Op de een of andere manier had ze Jamal vervolgens er van overtuigd dat het beter was om Erin niet zo te pushen. Jamal zag een kan..."
27-05-19
8.7
Fout - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"3 ,,Hij is wel echt een eikel. noemde Manon hem. Erin moest er om lachen. ,,Ja, echt een lul. speelde ze er wat meer mee. Manon moest er ook om giechelen. Het was niet zo dat ze, nu het gebeurt was, er ook vrede mee hadden. Er hing ..."
25-05-19
8.7
Fout - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"2 ,,Dit is zo fout. Je kan toch niet zoiets van ons verwachten opperde Erin dapper. ,,Niet Waarom niet Hoe denk je anders aan het materiaal te komen stelde hij meteen scherp terug. Daar hadden ze geen antwoord op. ,,Nou en, ..."
23-05-19
8.1
Fout - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Na even te denken nooit meer te schrijven, ben ik weer terug. Bij deze een poging om een verloren reeks te herschrijven. Ik weet niet eens de titel meer, maar ik weet dat er veel vraag naar was. Laat me weten wat je er van vind en ik sta open voor..."
23-05-19
8.1
Bakkersjongen - 20: Het Moment Van De WaarheidDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik stak de sleutel in het gat. Ik wachtte nog even. Ik had het kleine beetje licht onder de deur gezien en wist dat ze nog wakker was. Ze zat vast op met te wachten. Want zo was ze gewoon. Als ik laat was, wat bijna nooit gebeurde, bleef ze altijd op..."
12-04-19
9.4
Bakkersjongen - 19: Het VragenuurtjeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
",,Sorry. Het was echt niet m n bedoeling. Op het moment dat de film was afgelopen trok ze me haastig mee naar buiten waar ze zich meteen naar me omdraaide en me leek te smeken om vergiffenis. Dat was ook wat overdreven. ,,Je mag niets tegen Tessa z..."
10-04-19
9.3
Bakkersjongen - 18: Het OnvermijdelijkeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met het einde van het lammeren, begon de lente. Hier en daar had een zonnetje al even geschenen en de meeste kou leek weg te trekken. Het was nog maar maart. Het kon nog steeds koud worden, en echte lente was het dus nog niet. Toch, nu de dagen weer ..."
10-04-19
8.9
Bakkersjongen - 17: De Wereld Om Ons HeenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Tessa was nooit iemand geweest die snel jaloers werd. Dat kon ook niet, als je nagaat wat ze even van plan was geweest met mij en Manon. In die situatie vond ik dat ook een goed teken. Ik zag dat toen wel zitten, en mocht het ooit nog zover komen, da..."
31-03-19
8.9
Bakkersjongen - 16: De Drie-eenheidDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
",,Kijk nou wat ze stuurt. Lachend liet ze me het bericht zien. Ik had niet meer aan die ander gedacht. De rest van de dag, moe als dat we waren, hebben ik en Tessa als vanouds samen opgetrokken. We woonden voor het gevoel weer even samen, al zou ze..."
29-03-19
9.1
Bakkersjongen - 15: Kwetsbaar MomentDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De date met Tessa liet helemaal niet lang op zich wachten. Ik nam geduldig mijn tijd, en dacht haar ook die tijd te geven die ze nodig dacht te hebben, en zodoende was het Tessa zelf die met een voorstel kwam. Ze wilde voor het weekend wel naar Zeela..."
27-03-19
9.4
Bakkersjongen - 14: De ZoektochtDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Manon was zo gevonden. Daar had ik geen tocht voor nodig. Ze bleek het erf nooit verlaten te hebben. Het was zielig, bedenkende dat ze daar misschien wel de hele tijd heeft gezeten, terwijl ik binnen was. Ze zat tegen de gevel aan de achterkant van d..."
26-03-19
9.1
Bakkersjongen - 13: Dat Magische MomentDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Een magisch moment. Dat was het. Zij maakte het magisch, dat dacht ik. Wellicht was het wel de alcohol die het magisch had gemaakt. Want zonder alcohol keek ze toch een stuk minder magisch op het moment terug. Helaas. Het was weer niet gelukt. Het ha..."
25-03-19
8.8
Bakkersjongen - 12: Nog Een (e)xDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
",,Ook goed. Zeer lekker. Maar, ik weet het niet. Niels doe het ook goed. Ik ging toch niet van Niels verliezen, dacht ik nog. Ik had me de laatste tijd zo erg op m n werk gestort en toen Timor een wedstrijdje aankondigde voor iets nieuws in het ass..."
24-03-19
9.0
Bakkersjongen - 11: Verloren VerlangensDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was laat. Zeker voor iemand die er zo vroeg uit was vandaag. Waar ik hoopte misschien al wat te ondernemen, werd ik echter alleen gelaten. Voor hun was het nog niet laat. Ik zou ook niet weten hoe we vanaf dit moment over zouden gaan op stevige s..."
12-03-19
9.1
Bakkersjongen - 10: Dat Kan BeterDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik had nog wel even naar binnen gegluurd voordat ik weer terug naar huis was gegaan. Ik wilde toch weten hoe die jongen er uit zag en was verbaast door wat ik zag. Geen coole jongen om te zien. Een iel ventje. Ik zag Tessa ook nog binnen wandelen en ..."
12-03-19
8.4
Bakkersjongen - 9: Gelukkig NieuwjaarDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nieuwjaar,
"Het had een feestelijke avond moeten worden. Voor een hoop mensen, maar niet zozeer voor mij. Ik had m n verjaardag berhaupt niet gevierd. Dat deed ik al een tijdje niet meer. Toen ik dat Tessa ooit vertelde, verklaarde ze me voor gek, en garandeerd..."
02-03-19
8.8
Bakkersjongen - 8: De UitnodigingDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Nadat ik met de kerst toch even naar m n ouders was gegaan, omdat ik er achter kwam dat Juul niet net als ik alleen zou zijn, kwam ik erachter dat ik dat ook niet had hoeven zijn. Het was rond een uur of zeven toen ik thuis kwam, en door een donkere ..."
01-03-19
8.9
Bakkersjongen - 7: MispoesDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Misselijk van de spanning en de ellende kon ik een hele dag zielig wezen. Verschrikkelijk. Ook dit was niet hoe ik was of wilde zijn. Normaal gesproken kon ik heel goed met tegenslag omgaan. Ik ging er dan juist op uit en probeerde kostte wat kost mi..."
01-03-19
8.6
Bakkersjongen - 6: SpijtDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was ontzettend gespannen. Ik had nu wel echt het idee dat het over was met Tessa. Logisch. Nog steeds. Het was niet slim om verder te gaan met haar beste vriendin, maar dat was toch wel vooral wat me nu bezig hield. Al was het waarschijnlijk ook n..."
20-02-19
8.7
Bakkersjongen - 5: Een Man Weet Niet Wat Hij MistDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik zat doods voor me uit te kijken. Weggezakt in een oude maar comfortabele stoel. Buiten regenende het. De mooie sneeuw verdween razendsnel en alles oogde weer vies. Manon was vertrokken. Ze had haar spullen gepakt en weg was ze. Al die tijd zat ik ..."
20-02-19
8.4
Bakkersjongen - 4: StokenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik moest het Tessa vertellen. Ik had de hele nacht nagedacht of ik dit nog kon redden en dan ook met name over hoe. Ik moest gewoon eerlijk zijn. Ik was zo stom geweest om vreemd te gaan en gewoon m n mond houden was iets waarvan ik van te voren al w..."
20-02-19
8.3
Bakkersjongen - 3: Waarom Zou Je Vreemdgaan?Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Haar slanke lichaam kwam de winkel ingelopen met enige haast. Alsof ze te laat was. De lange rode jas was herkenbaar. En ook de lange slanke benen die strak stonden in witte stof. Ze deed zelfs haar jas uit en vandaag was ze zo wit als de sneeuw buit..."
20-02-19
8.7
Bakkersjongen - 2: GrensgebiedDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er gingen wat dagen voorbij. Ik wilde Tessa spreken over het geen wat ik gehoord had, maar elke avond luisterde ik nog met gekoesterde liefde naar de twee meiden. Als ik er over zou beginnen, zou vast naar boven komen dat ik ze kon horen. Daarnaast l..."
20-02-19
8.6
Bakkersjongen - 1: Een PassantDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was aan de ene kant nog wel een beetje nieuw voor me. Ik had al wel eerder wat vriendinnetjes gehad en was bekend met alles wat erbij hoorde, maar toen ik mijn huidige vriendin, Tessa, leerde kennen, ging het erg snel. Mijn naam is Jens, en ik be..."
20-02-19
8.6
ReyerraDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"H1 Grell. Haar hand reikte naar het kruis van het wezentje. Zo op haar knie n keek ze naar hem op. Hiervoor was ze niet gekomen, maar toen ze zag dat de grell haar adoreerde en dat niet onopgemerkt kon blijven door de lange en harde paal di..."
07-01-19
8.0
Fabelachtig GoedDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b De Kennismaking b ,,Kom Olga. Ik moet je wat vertellen. Het was eindelijk tijd. Na weken te reizen, over oceanen en bergen, met gevaar voor eigen leven, was ik, Olga, aangekomen in een klein vissersdorpje waar iemand op me zou wachten..."
29-12-18
8.8
Het Derde WielDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Wat anders. b ,,Ik geef het op. Ik ben er even klaar mee. zuchtte ik hunkerend naar haar aandacht. Ze begon me al zachtjes uit te lachen. ,,Je bent niet goed genoeg voor ze. troostte ze me dan meteen. Ze had vast gelijk. Ik was..."
29-12-18
8.2
HotwifeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hotwife,
" b Een Spel b ,,Kom er nou even bij zitten, schat. Maar ik hield me liever afzijdig. Zijn team had weer gewonnen en hij had de jongens uitgenodigd voor een barbecue. Dan hield ik me liever afzijdig. Niets vervelender dan een heel voetbal..."
29-12-18
8.6
Omdat Dan Alles Kan - 11: Romy Uit EtenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zo n mooie jurk had ze nog nooit gedragen. Strak stond de zwarte stof op haar lichaam en haar brosten knalde er bijna uit, zo dicht werden die tegen elkaar gedrukt. Haar ronde billen trokken alle blikken, dat was niets nieuws. Maar het was bijna g na..."
20-12-18
8.5
Omdat Dan Alles Kan - 10: Romy Aan Het WerkDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Werk,
"Andre had net een drukke vergadering onderbroken omdat Romy hem maar bleef bellen. ,,Nee, pas als hij opneemt. uitte ze zich ge rgerd omdat haar vader niet opnam en de ander geen geduld had. Andre belde vijf minuten later terug..."
20-12-18
8.6
Omdat Dan Alles Kan - 9: Romy Leert Iets NieuwsDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
",,Trek aan en wacht in het achterste tuinhuisje. Met glunderende ogen las Romy het berichtje wat was achter gelaten op haar bed, bovenop een keurig ingepakt pakketje. ,,Vanavond ben je van mij. eindigde het. De kriebels trokken meteen door haar l..."
20-12-18
8.9
Omdat Dan Alles Kan - 8: Romy Krijgt BezoekDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
",,Hey, pap. Je bent laat. Opgewekt kwam ze naar beneden gelopen en zag ze hem daar vermoeid zien staan. ,,Ach, was het zo druk vroeg ze hem zoals een bezorgde dochter dat zou kunnen doen. ,,Nee, het viel niet mee, lieverd. zuchtte hij dan...."
20-12-18
8.9
Omdat Dan Alles Kan - 7: Romy Met De TreinDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trein,
"Vroeger had ze een hekel aan de nachttrein. Dan bleef ze nog liever thuis dan dat ze ging stappen. Akelig alleen in die stille trein, om dan vervolgens in het donker haar fiets te zoeken in een verlaten stalling en dat hele end nog in de nacht naar h..."
20-12-18
8.9
Omdat Dan Alles Kan - 6: Romy’s KlasgenootjeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klasgenoot,
",,Hey Romy Wacht even. Romy wilde net de bus instappen richting het station om naar huis te gaan, toen Marit haar nog even terugriep. ,,Heb je even werd haar beleefd gevraagd. Romy zuchtte en steunde even verveeld en verwend, maar gaf toe. Miss..."
20-12-18
8.8
Omdat Dan Alles Kan - 5: Romy Uit LogerenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren,
",,Echt super bedankt dat ik vannacht bij jullie mag blijven. Romy was oprecht blij. Het was een drama met het treinverkeer en ze had geluk na uren gewacht te hebben, later in de stad nog een klasgenootje tegen te komen. ,,Ja, het is echt erg, ..."
20-12-18
8.6
Omdat Dan Alles Kan - 4: Romy Geeft Papa RustDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ze had eens zitten nadenken. Tot nu toe had ze elke keer gehoord dat als de mannen het thuis niet kregen, ze het maar ergens anders moesten zoeken. En dan zochten ze het in het mondje van de mooie Romy zelf die graag die rol overnam op dit gebied. Zo..."
20-12-18
8.8
Omdat Dan Alles Kan - 3: Romy Wil SlagenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was gewoon stil op school. Ze was misschien wel een van de eersten die binnenstapte. Ze had geen idee hoe laat school openging, maar ze was er. Eigenlijk wel fijn. Anders was het altijd zo haasten, en nu had ze even de tijd om rustig te zitten en..."
19-12-18
8.0
Omdat Dan Alles Kan - 2: Romy Is Vroeg Op SchoolDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
",,Leuk truitje, lieverd. Romy grinnikte vrolijk en haalde haar schouders op om het vervolgens nog met een pirouetje te tonen. ,,Ja, leuk he. En heb er niet eens voor hoeven te werken, mam. zei ze dan duidelijk genoeg zodat haar vader het ook ..."
19-12-18
7.9
Omdat Dan Alles Kan - 1: Romy Koopt Een TruitjeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
",,Pap, ik wil meer zakgeld. Haar vader schoot meteen in de lach. ,,Nee, Romy zei hij dan kort. ,,Maar je verdient zoveel. Honderd euro per week is niet genoeg. ,,Dan neem je een baan. ,,Nee, daar ben ik te goed voor. Hij d..."
19-12-18
7.9
Stille Jongen - 9: Met Beide Benen Op De GrondDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het was alweer woensdag en nog hadden we het er niet over gehad. Okay, ze had me verteld dat we het geheim moesten houden. Maar op de maandag zat ik toch vol met verwachtingen. En ja, ik was ook bezig geweest met een ander dan Ana. Maar dat wist zij ..."
19-12-18
8.9
Stille Jongen - 8: Zullen We Biechten?Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Gisteren op m n werk was het anders dan normaal. Ik kreeg blikken. Of ik zag ze nu. Niet dat ik er wat mee deed. Ik durfde wel wat meer om me heen te kijken. Maar er gebeurde verder niets. De middag ervoor en de avond ervoor hadden al zoveel indruk g..."
19-12-18
9.3
Stille Jongen - 7: Van Elkaar lerenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
",,Jij was laat thuis. Ik zat dromerig aan tafel rond het middaguur en was eigenlijk door iedereen met rust gelaten tot nu toe. Nicole was werken. Ook op zaterdag. En nu was het Anjelica die even kwam buurten. Ze was toch wel nieuwsgierig, al deed z..."
19-12-18
9.0
Stille Jongen - 6: De Eerste KeerDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer,
"Vanzelfsprekend liep ik die dag niet meer mee. Ik kon er nog mee weg komen. M n leven leek een andere wending op te gaan met deze ontwikkelingen van vandaag. Waar ik eerst nog op zoek was naar gewoon een vriendin, leek een vaste relatie me niet echt ..."
09-12-18
9.1
Stille Jongen - 5: De MentorDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik zag Ana overleggen met twee collega s. Die drie waren de babes van deze middelbare school. Qua leraren dan. Toen ik hier nog zat, waren hun allen er niet. Misschien was dat maar goed ook. Dan had ik wellicht eerder last van dit probleem gehad. Maa..."
09-12-18
9.4
Stille Jongen - 4: Niet Zo HandigDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het brak me op. In het dagelijks leven wist ik me nu nog vaker niet te gedragen. Ik liep tijdens lessen soms zomaar weg. Op stage dan. Net nog bij vwo 5. Het was niet eerlijk. Het ging ook niet alleen meer om de stilte die ik meebracht, maar ik kon m..."
09-12-18
9.1
Stille Jongen - 3: Een Eerste KeerDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer,
",,Gaat wel goed komen, he Hun moeder keek ons gerust aan. Voor haar werk moest ze een weekendje weg. Teambuilding. Daar was Nicole vast goed in Maar het ging wel goedkomen. Anjelica had de verantwoording gekregen en waar ik en Samentha verder sti..."
09-12-18
9.1
Stille Jongen - 2: De LeerlingDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Ik had een leerling kunnen zijn. Ik viel gewoon niet op. De middelbare school waar ik stage liep was okay. Het was de school waar ik zelf ook op had gezeten. De school waar Samentha nog op zat. Haar klas kwam ook wel eens voorbij. Haar jaarklassen wa..."
08-12-18
9.1
Stille Jongen - 1: De StieffamilieDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
",,Wat doe je Op het geluid van mijn telefoon, die uit elkaar spatte tegen de muur, kwam een mooi blond meisje op af gelopen. Mooi, maar meer ook niet. Ze was niets meer. Niet meer. ,,Niks, laat me met rust. chagrijnde ik haar dan toe. ..."
08-12-18
8.9
Stille Jongen: IntroDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Intro Hij zegt nooit wat. en Is hij er dan Ik zie hem wel, maar dat is dan ook alles. en Zou het wel goed met hem gaan . Dat hoorde ik het vaakst. En vaak op een verwijtende toon. Maar ze hadden het nooit direct tegen mij. Alt..."
08-12-18
8.5
De Meiden In Mijn LevenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"1. Want het zijn er nogal wat. Eigenlijk te veel om ze allemaal te benoemen. Maar toch wilde ik juist dat doen. Ik was pas 21 en omringde me met mooie vrouwen. Waarvan velen nog maar meisjes. Niet dat ik dat in eigen hand had, het was puur t..."
23-11-18
8.6
Azeroth - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gamen,
"Rachel Nee, uhm, Mandy is niet alleen. Aan de andere kant van de Oostelijke Koninkrijken, ver in het noorden, leefde een lotgenoot van Rachel. Vanzelfsprekend wisten ze niet van elkaars bestaan af. Van kleins af aan had ..."
22-10-18
8.8
Azeroth - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gamen,
"Rachel gaat te ver. Ze kon zich niet meer inhouden. Met wat sluipwerk had ze een boek weten te bemachtigen die het mogelijk moest maken om een observer op te roepen. Een krachtige demon. Een die meer zag dan wie dan ook. Een zwevend monster ..."
22-10-18
8.5
Azeroth - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gamen,
"Rachel de Warlock. Er werd haar gevraagd na te denken over welke pet ze het liefst had. Welke pet paste bij haar. Als mooie jonge meid, zou je haar niet zo snel verwachten op een school voor warlocks. Ze was nog lerende. En alhoewel het duiv..."
20-10-18
7.7
Het Proberen Waard - 12Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
" i Voor dat het verhaal begint... Het verhaal is de categorie natuurlijk al deels vergeten, maar ben blij dat mensen nog steeds doorlezen en meeleven. Soms weet ik niet of ik trots moet zijn of dat ik me juist schuldig moet voelen als ik mensen op he..."
20-09-18
8.7
Het Proberen Waard - 11Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
" i Ik hoor graag wat jullie van dit deel vinden... i We hadden al een lange reis achter de boeg. En tegelijkertijd voelde het pas als het begin. We hadden misschien ook wat kunnen afsluiten in de tussentijd. Wat was begonnen als een voorzi..."
14-09-18
8.9
Het Proberen Waard - 10Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
"Megan vroeg niets. Niet aan Alexis of het waar was, niet Aafje wat ze van haar wilde, en niet aan mij of ik er nog aan terug dacht. En er hadden nog een duizend andere dingen gevraagd kunnen worden. Na een dag berusting begon de week weer. Op het wer..."
11-09-18
9.0
Het Proberen Waard - 9Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
" i Had ik maar eerder om reacties gevraagd Ik vroeg en werd voorzien. Heel interessant. Al schrijvende ga je toch in je eigen wereld leven met wat je al verzonnen had maar nog niet is gebeurd. Ik had dit deel al klaar liggen, en voelde zelfs even de..."
30-08-18
8.7
Het Proberen Waard - 8Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken,
"Donderdagavond cursusavond. Ik noemde het maar cursus voor m n eigen gemak, tegen m n eigen ongemak.. Het was een heftig avondje geweest en ik vroeg me dan ook af of ik er wel helemaal tussen paste. De meesten waren er toch naar toe doorverwezen...."
28-08-18
8.7
Het Proberen Waard - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
",,Hey, Jim. Fijn je te zien man, net op tijd. Wat was het fijn om de stem van deze man te horen. Ik begon al met een goed gevoel. Ik werd binnen gelaten en wist dat ik wat aan de late kant was. Maar zo was het wel vaker gegaan. Een aantal..."
23-08-18
8.7
Het Proberen Waard - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
"Ze stapte af. Ik was net op tijd beneden en zag haar de fiets nog op slot zetten. Wat onrustig en gehaast sloeg ze haar lange haren even naar achteren en zag ze me voor het raam staan. Even glimlachte ze naar me en wuifde ze kort. En ik naar haar. Ze..."
17-08-18
8.4
Het Proberen Waard - 5Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
"Ze durfde me amper aan te kijken. Het was lang geleden dat we samen in ons huis waren. Het voelde ook niet meer als ons huis. De zon scheen buiten vrolijk en het was heerlijk weer. Maar hier binnen zou het gaan onweren. Ze was voorzichtig. ,..."
11-08-18
9.0
Het Proberen Waard - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
" i Voordat het verhaal begint... i Meestal als ik een zegje doe voorgaande het verhaal, is dat een voorteken dat de reeks niet langer meer doorgaat. Dat doe ik niet expres, maar het gebeurt dan gewoon. Maar toch wilde ik de lezer..."
08-08-18
9.2
Het Proberen Waard - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
"Ik kreeg die ochtend een berichtje wat me aangenaam wakker maakte. In de groepsapp waren de anderen er alweer snel bij. De drie jongens en Alexis waren het er over eens dat gisterenavond geslaagd was, en dat wilden ze nog graag even laten weten, lief..."
03-08-18
9.0
Het Proberen Waard - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
"De eerst volgende keer dat we het stel weer zagen, was tijdens een avondje stappen met meer vrienden. Onze vrienden, niet hun vrienden. Kinderachtig hadden we uitgekeken naar vanavond en gehoopt op een ervaring waaruit zou blijken dat wij meer wisten..."
01-08-18
8.8
Het Proberen Waard - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontdekken,
"We hadden er de laatste tijd al zoveel over gepraat. En dat kwam eigenlijk door vrienden van ons. Het ging ook over hun. Vrienden die we al zo lang kenden. En zo goed, dachten we. Eerst hadden we het er nog over of ze nog wel onze vrienden moesten zi..."
30-07-18
8.9
Het Familiedagboek - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dagboek,
"Dag 2 De wanhoop was bij de twee duidelijk aanwezig. Zo overduidelijk. Dave wist het niet meer. Heel de dag had hij zich afgezonderd. Het had niet geholpen. Als hij dan even naar buiten keek, zag hij al snel wat lekkers lopen en moest hij z..."
05-06-18
9.1
Het Familiedagboek - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dagboek,
"Dag 1 Het gezin was vertrokken. Voor een kleine drie weken zouden ze zich schuil houden in het pittoreske Domburg, te Zeeland. Alies, de vrouw van het samengestelde gezin, heeft daar een zus zitten met meer land dan ze nodig heeft. En de ca..."
01-06-18
8.7
Beter - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Al was er niet gebeurd wat Yuri wilde, had hij wel gelijk wat betreft het houden van. Ik hield meer van hem na deze ervaring met Sydney. En ik kon merken dat hij ook meer van mij hield. Er werd wel gepraat. Ik wilde nog wel weten hoe het precies zat ..."
29-05-18
8.5
Beter - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het begon met een rare vraag. ,,Lijkt het je leuk gedeeld te worden had hij me gevraagd. Yuri, mijn vriend waar ik al bijna zes jaar verkering mee had, verraste me ontzettend. Ik begreep de vraag in eerste instantie niet, maar toen hij me uitlegde..."
29-05-18
8.5
De Anticlimax - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Matthias zat een beetje in het zelfde schuitje als ik. Zijn ouders waren ook gescheiden en hij had ook een stiefzus. Hij woonde bij zijn vader. Een aardige man. Iedereen vond hem aardig. Dat moest ook wel. Een hippe en vlotte man die er anders alles ..."
25-05-18
8.9
De Anticlimax - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik wilde weer eens iets langs proberen te schrijven, en alhoewel ik erg twijfelde of dit moest plaatsen, doe ik het nu toch en ben ik erg benieuwd of dit iets leuks is geworden. Ze stond naast me bij het stoplicht. Ik kende haar niet, maar ..."
16-05-18
8.8
Je Kent Het WelDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Je kent het wel. Opeens word je een dag ouder en zie je opeens alles anders. En zeker als jong meisje is dat dan een boeiend verhaal voor anderen om te lezen. Ik wist dan ook niet of ik dit moest opschrijven, maar ik wilde dolgraag mijn verhaal delen..."
09-05-18
8.2
Op GevoelDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit was niets voor mij. Maar toch stond ik niet op, maar bleef ik zitten en keek ik toe. Ik had het er wel warm van gekregen, dat zou ik meteen toegeven. En de jongen naast me had ook al wel geprobeerd of ik niet in was voor zoiets. Tot nu toe had ik..."
16-04-18
8.6
DiepgangDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"1 Anaal met Maria Na het werken ruimen ik en Maria de zolder op na een feestavond op het restaurant. Ze had het uitgemaakt met haar vriend en heel de avond was er al wat geflirt heen en weer, en dit was al niet vreemd. Alleen op de warme zolder v..."
14-04-18
6.9
Datenight - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"We hadden geen relatie. Niet officieel. Natuurlijk speelde er wat, en durfde ik ook wel te zeggen dat we zelfs een speciale band hadden. Ik wist meer over haar dat er toe deed, en zij ook van mij, dan ik van andere vrienden en kennissen wist. En dat ..."
11-04-18
8.3
Datenight - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"Noa had m n leven op een aantal vlakken goed veranderd. Doordat ik om was gegaan met een jonger iemand waar ik een periode alles van wilde weten, zat ik nu op meerdere sociale media, waar ik eerst nog dacht te oud voor te zijn. Snapchat en Instagram,..."
06-04-18
8.9
Datenight - 5Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"Nu was het haar beurt om aan een beproeving blootgesteld te worden. Op een mistige nog vroege zaterdagochtend, een week na de vorige date, had ik haar opgehaald met de auto van m n broer, en reden we richting de kust. Ik had haar gevraagd sportief te..."
04-04-18
8.9
Datenight - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"Er was misschien wel een reden dat het zo lang had geduurd voordat ik weer een meisje mee had durven uit te vragen. En er was misschien ook wel een reden waarom mijn eerdere dates, toentertijd, waren mislukt. De dates zelf misschien niet zo, maar het..."
30-03-18
9.1
Datenight - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"We waren naar de bios geweest. Dat was wel ons ding, iets wat we beiden leuk vonden. Ze had nog een date gewild, en daar was ik erg blij om. Ik had me dan ook heel de avond keurig gedragen en me opgesteld als een volwassen man. Dat leek ze te waarder..."
28-03-18
8.5
Datenight - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"Ze had me toegevoegd op Facebook, en de tweede date zat er aan te komen, dus las ik me goed in en bekeek ik uitvoerig haar profiel. Zo dacht ik wat te kunnen verzinnen wat ze zeker leuk zou vinden. Veel foto s van haar met vriendinnen. En dan waren z..."
28-03-18
8.5
Datenight - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
"Mijn naam is Jasper. En ik heb net een leuke date gehad met Noa. Ik had gereden. We waren naar de stad geweest waar we wat wezen drinken in een divebar en waar we nog een filmpje gepakt hadden daarvoor in een oude, wat minder bekende biosco..."
28-03-18
8.3
De Ideale Wereld - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tiener,
"Een roerig weekje. Zo kon ik het wel omschrijven. Myrthe kreeg haar rust. En zelfs ik. Ergens was het heel even fijn om niet elke dag met haar in contact te zijn. Heel even maar. Maar fuck, wat miste ik haar alweer snel. En ik wilde het ook weer goed..."
07-03-18
8.6
De Ideale Wereld - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tiener,
"1. Ik kende haar al vanaf de basisschool. Later verhuisde ze met haar ouders naar een dorp wat verderop en kwam ik haar pas weer tegen op de middelbare school. We hadden nog wel contact daarna. Veel ook. Alsof ze niet was verhuist. Daar zorg..."
01-03-18
7.8
Alles Kan!Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"1. Ze keek uit over de uitgestrekte dalen en valleien van het machtige Highmountain. Ze haalde diep adem en de frisse lucht vulde haar longen. Het was koud. Maar ze had het niet koud. De wonderlijke wereld ging haar eigen fantasie voorbij en..."
01-03-18
7.8
UitverkorenenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
",,Wat is je naam Vroeg de nog verborgen stem aan het angstige meisje wat versteend raakte en niet meer kon bewegen. ,,Sa Samentha. Bibberde ze dan. Haar grote heldere ogen keken om zich heen maar ze zag niets anders dan duisternis. Ze voelde dat..."
09-01-18
8.4
Een Leven ZwartDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Interraciaal,
"Een gewoon clubje vriendinnen die lekker aan het stappen waren. Carmella, Elizabeth en Scarlett. Fantastisch mooie meiden. Ze hadden een shoot gehad, en na de drukke dag vonden ze het lekker om wat stoom af te blazen. Bijdehand, en veel te veel met z..."
24-12-17
7.1
Het Kan Raar LopenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het kan raar lopen. Zo zit je lekker aan de drank bij je beste vrienden met wat van hun vrienden, en zo zit je op het balkon met enkel nog de mannen en word je min of meer verteld dat het misschien wel een goed idee is als ik mijn vriendin m..."
19-12-17
8.0
RoryDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"1. ,,En niet op de meubels. Zei ze me nog streng. Ik lachte er om en keek neer naar m n trouwe metgezel, die daarop ook naar mij keek. ,,Nee, natuurlijk niet. Rory is de braafste hond die er is. Dat weet u. Lachte ik dan zelfingenomen me..."
19-12-17
5.7
SpijtDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het had een kleine twee maanden geduurd. Ik had haar verteld dat ik niet met haar kon leven in de rol die ze mij had geschonken. Al was het onbewust. Ik kende haar zes of zeven jaar. Te lang om snel uit te vinden hoe lang ik haar precies kende. Missc..."
22-11-17
7.6
Een Hele Lange Reis... - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Oudere Mannen,
"De eerste week van de vakantie zat er voor m n gevoel alweer bijna op. Het was pas donderdag, maar toch, een hoop gebeurd en de dagen waren voorbij gevlogen. Het einde van de week naderde dan ook al, en waren we Thuis dus. De afgelopen dagen waren s..."
18-11-17
8.8
Jing Tian - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Blowjob, Dp, Dubbele Penetratie, Trio,
"Ik was nu een week verder. Een week na m n eerste ervaring met wat dus hier mijn lot zou zijn. Ik kon er prima mee leven. Ik miste thuis niet echt. Waar ik nu was, was namelijk veel beter. Elke morgen werd ik wakker en als ik dan de galerij op de eer..."
14-11-17
6.4
Jing Tian - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Ook bij dit verhaal in het kort een toelichting op Tumblr. i De les van de ijzeren tak. Ik werd wakker met een koude rilling over m n rug. M n hoofd deed zeer en toen ik overeind wilde komen, koste dat moeite. Ik nam..."
08-11-17
6.9
Gaan We WeerDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Experiment,
"Dit is een probeerseltje. Een poging om fantasy nog eens te combineren met opwinding. En daarnaast een andere schrijfstijl aangehouden. Check ook m n profiel pagina. Die is geupdate en wil een nieuwe manier aanhouden om mijn verhalen te dele..."
07-11-17
6.6
Op Reis Met Thijs - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik had denk ik maar 2 uur geslapen, maar voelde me top fit. Ik was een beetje verliefd op Amber geworden. Niet zo gek natuurlijk Het zou alles alleen nog maar moeilijker maken, maar nu lag ik hier nog alleen in m n eigen bed, en dacht ik niet aan de..."
31-10-17
8.8
JuliDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Bos, Groepsex, Oudere Mannen, Pijpen, Slet, Sletje,
"Ze zat op haar knie n. Ze keek met grote ogen en veel enthousiasme naar de 3 oudere mannen die om haar heen stonden. Ze aarzelden nog even. Ze konden het niet zomaar geloven. Juli was ontzettend mooi en nog zo jong. Maar ze wilde dit zelf. Ze had het..."
28-10-17
7.3
Een Hele Lange Reis... - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Verboden,
"Het had even geduurd voordat ik dan ook echt daadwerkelijk in slaap was gevallen. Ergens hoopte ik dat Amanda net als ik niet kon slapen, en dat ze me dan kwam opzoeken. Al was het maar om te praten. Of misschien nog een kus van haar. En alles wat ik..."
25-10-17
9.1
Een Hele Lange Reis... - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Zus,
"Mijn voorbereiding was alles behalve vlekkeloos. Zo stond de camper nog niet eens voor de deur. Ik kende via via iemand die werkte voor een camperbedrijf en die zei me dat als ik vroeg in het seizoen kwam, ik nog genoeg keuze had, en dat alle campers..."
18-10-17
8.8
Quest Voor QuestDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Iwia Intro Iwia Iwia was nog maar een jonge, maar ook een magische, meid, die net kwam kijken. Ze had geen idee waar ze allemaal in verzeild zou raken. Maar ze deed het dan ook stap voor stap. Op de campus in Elwynn bij de oude ab..."
12-10-17
8.6
Godinnen - 61Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Groepsex, Romance,
" i Op verzoek schrijf ik graag vervolgen. Ik heb veel onafgemaakte verhalen, na een aantal verzoeken voelde ik me weer gemotiveerd om aan deze reeks verder te schrijven. Het was weer even inkomen, maar hopelijk nog steeds vermakelijk. i H..."
10-10-17
9.2
Waarom Zij? - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Voor het verhaal begint Ik vond het erg leuk om de positieve reacties te lezen en dat het verhaal gewaardeerd werd in zijn opzet. Daarom was het erg moeilijk om het vervolg te schrijven. Mede ook doordat ik me aan de werkelijkheid wilde houden. Op d..."
09-10-17
8.4
Waarom Zij? - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Als ik over haar schrijf, lijkt het allemaal te kloppen. Ik kan het niet uitleggen, en bijna al m n verhalen gaan over haar. Soms verander ik de naam, maar bij deze heb ik dat niet gedaan. Het voelde niet juist. Ik leefde eenvoudig. Ik..."
23-09-17
8.1
Een Hele Lange Reis... - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik pakte de landkaart er nog eens goed bij. We zouden 6 weken hebben om samen een eind te reizen, in de hoop ons leven weer op een rijtje te krijgen. Althans, zo keek ik er tegen aan. Ik had een camper gehuurd en de meiden zouden in een tentje daarna..."
22-08-17
8.3
Kwow - 2: StellaDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
",,Nee, echt niet. Dat kan je niet dragen. Ze lachen je nog uit. Werd haar streng verteld. ,,Maar mam. Kijk dan hoe mooi. En helemaal uit Pandaria Dat vind ik nooit meer. Bracht Stella dan tevergeefs in. Ze stond in een pashokje voor de spiegel e..."
10-07-17
7.6
Kwow - 1: RobinDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De jonge Robin dacht dat het een grapje was. Mooi als dat ze was, was ze ook nog onschuldig. Vreemd om hier in het donkere woud van Ashenvale als 1 van de weinige opgeleid te worden door een Pandaren. Vreemd dat de Nachtelven een Pandaren zomaar hadd..."
09-07-17
5.2
Chasse Patate - 10Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het antwoord. Het liet even op zich wachten. Van beiden. Maar m n brieven waren misschien wel onduidelijk geweest. Dat kon zo maar. Maar ze hadden allebei van zich laten horen. Laat ik dat maar meteen zeggen. Het was dus met beiden niet over. Mirjam ..."
26-06-17
8.6
Chasse Patate - 9Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Voor het verhaal begint, wilde ik nog wat kwijt. Ik ben de mensen die gereageerd hebben op het vorige deel en die mij gemaild hebben bedanken. Ik veel reacties herkende ik hetzelfde probleem. Het is leuk om te zien dat sommigen een voorkeur hebben vo..."
15-06-17
8.4
Chasse Patate - 8Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik had m n schort net aan, en het belletje bij de deur rinkelde al. Echt uitleg had ik nog niet gekregen verder, maar ik moest meteen hard aan de bak. Soms was de praktijk de beste manier om het te leren. Ik was verbaast hoe druk het was, en de hele ..."
13-06-17
8.6
Chasse Patate - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was een moeilijk begin van een moeilijke week. Normandi was prachtig. We zaten in een klein plaatsje, wat Norville heette. Ik moet verder niet klagen, maar net als dat reisje in Duitsland, zaten we altijd in dit soort verlaten plaatsjes, in een ..."
09-06-17
8.2
Ode Aan John PersonsDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Een ode aan de comics van John Persons. 1. Het was haar eerste dag. Althans, dat zou het moeten zijn. Helemaal netjes was ze naar haar nieuwe baas onderweg, waar ze eerst nog wel op gesprek moest komen, maar eenmaal doorgekom..."
27-05-17
7.3
Elvis En Jess - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dan maar door... Elvis en Jess 2. Hij miste de vallei wel, maar hoefde nu nog maar om te kijken, en zag dan nog de richels van de heuvels en bergen die de vallei zo veilig maakten. Hij miste z n training. Zeker nu hij di..."
21-05-17
8.8
Chasse Patate - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Leuke reacties op deel 5 Wil het niet alleen maar om seks laten draaien, dus hopelijk bevalt de balans. Chasse Patate 6. Ik had de baan. En dat was vrij uniek. Bij ons op school, dat mensen een bijbaantje hadden. Niet ie..."
21-05-17
8.5
Godinnen - 60Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Het heeft even geduurd, maar hier volgt deel 60. Had even wat tijd nodig om het vervolg af te maken, en hoop dat het oude recept nog steeds leuk is om te lezen Godinnen 60. Ik kon wel zeggen dat ik niet zo goed wist waar..."
21-05-17
9.2
Elvis En Jess - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Wilde een reeks starten over verschillende personages in World of Warcraft, en dit is het eerste deel geworden. Ik vind het altijd moeilijk om porno en fantasy te combineren omdat ik beide genres recht wil doen. Ben je een scrhijver en j..."
16-05-17
8.3
Chasse Patate - 5Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Bedankt voor de leuke reacties. Ik heb hier veel aan. Het blijft een uitdaging om het realisme erin te houden, waar ik zelf ook vaker benieuwd ben naar misschien wat meer actie op het intieme gebied. Ik vind het ontzettend moeilijk om vervo..."
01-05-17
8.6
Chasse Patate - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik kon uren naar haar kijken. Alles wat ze deed, boeide me. Echt alles. Haar stem kon me betoveren. Net als haar lach. Of als haar ogen, als die mij strak aankeken. Ik kende haar uit m n hoofd. Zoals ze eruit ziet, maar ook zoals ze zich gedraagt. Ho..."
25-04-17
8.4
Blijven LerenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Een probeersel. Zit wel te denken aan eventueel vervolg. Laat maar weten of je dat ziet zitten 1. Vorig jaar waren we gestart met een nieuw project vanuit de hoge school. Ik, als docent, zou met een aantal van mijn leerlingen de wijk in..."
18-04-17
7.5
KampDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kamp,
",,Wat kan je eigenlijk ik keek even om me heen. ,,Ja, ben goed in masseren. Heb daar ook m n diploma in. Ze keek me nauwkeurig aan. Ik kwam niet geheel zeker over. ,,Dus dat. Maar ja, zelf sport ik ontzettend veel en allemaal volgens schema en w..."
16-04-17
8.1
Chasse Patate - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was nog vroeg in de ochtend toen ik haar achterliet op mijn kamer. Het was nog donker. En koud ook. Ze lag lekker daar. In mijn bed was het warm. Ze was niet wakker geworden toen ik onder haar vandaan kroop. Ik had heel even geslapen. Duurde lang..."
12-04-17
8.1
Chasse Patate - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik had een nieuwe hobby gevonden. Was ook een beetje klaar met alles wat me de laatste tijd had bezig gehouden. Oh het nou school was of meisjes. Het boeide me even niet zo heel veel meer. Gisterenavond was knettergek en ik wilde het eigenlijk niet g..."
06-04-17
8.5
Chasse Patate - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Lekker. We waren onderweg naar het zwembad in Sliedrecht. Vanuit school. Het was vrijdag voor de herfstvakantie en de toetsen zaten er allemaal op. de cijfers kwamen toch pas na de vakantie, dus kon iedereen lekker genieten van een dagje zwemmen. Het..."
30-03-17
8.4
Meer Dan Dansen Met Alies - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het voelde alsof ik een week boven m n stand had geleefd, deze afgelopen week. Alsof ik ouder was, dan dat ik eigenlijk was. En of dat nou perse met Sandra te maken had die mij ook ouder had ingeschat, en waardoor ik in een zin ook zeker ouder was ge..."
28-03-17
8.4
Meer Dan Dansen Met Alies - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik had eigenlijk een andere titel voor het verhaal moeten nemen, dus daar ga ik nog naar op zoek. Maar dit is dus het vervolg op Wingwoman. Veel plezier en nog bedankt voor de reacties zover Wingwoman 5 Zo veel vragen nog..."
25-03-17
8.5
Wingwoman - 4: Vraag Me Niet WaaromDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Alle koppen werden nog een keer nageteld. Sommige busjes waren al eerder vertrokken, terwijl anderen op het station hadden verzameld en vanaf daar de reis waren begonnen. Ons groepje vertrok gewoon vanaf school. Het was niet zo heel gek ver rijden na..."
21-03-17
8.5
Wingwoman - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Leuk om weer wat aardige reacties te lezen op het vorige deel. Ik vind het het leukst om spanning en erotiek tergend langzaam op te bouwen en af te wisselen met meer dagelijkse zaken. Dus het wordt vroeg of laat nog wel lekker gek, en zo. Maar dat..."
19-03-17
8.6
Wingwoman - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Is geschreven voor tieners, vandaar bij de tienerpagina en niet bij de romantische pagina. Niet alleen voor tieners natuurlijk, maar tijdens het schrijven raak ik ook weer deels in m n eigen pubertijd, en dat wil ik bij dit verhaal behouden. ..."
18-03-17
8.3
Wingwoman - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Om een lang verhaal kort te maken... Veel gezeik, weinig seks, en zelfs amper spanning. Toch benieuwd wat je er van vind, mocht je besluiten het uit te lezen. i b Dansen met Alies. b Jaren heb ik het geprobeerd. Ik was no..."
12-03-17
7.3
Verwilderd - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mandy kon ergens in de verte haar geboorte stad zien met de gekleurde daken waar ook zij nog steeds woonachtig was. ze kon er nauwelijks wat bij voorstellen dat ze straks weer thuis zou zijn en even moet doen alsof er niets aan de hand was. maar de 2..."
09-03-17
8.6
Verwilderd - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ze had een elf kunnen zijn. Zo mooi was ze. Maar ze was echt geen elf. Gewoon een mens. En eentje op de verkeerde plek wel. Niet in de mensen wereld dus. Ze was gewoon op onderzoek. Dat was haar werk. Dus het was niet zo vreemd. Helemaal niet omdat z..."
05-03-17
8.5
Godinnen - 59Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"We hadden echt maar een paar uur geslapen. Was nu het einde van de ochtend en nog totaal vermoeid kwamen zowel ik, als Ali, ons nieuwe luxe bed uit. De vlek herinnerde me meteen aan de afsluiting van de overig vlekkeloze reis. Het was echt stikheet. ..."
19-02-17
9.2
Godinnen - 58Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ze lag op haar rug. En ik lag over haar heen. En ik kuste haar. Haar lippen. Haar schaamlippen. Het leek alsof niets veranderd was en alsof alles normaal was. we hadden gewoon trek in elkaar. Zoals altijd. En ik had Ali het bed op gegooid en haar mij..."
15-02-17
8.9
Godinnen - 57Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik vond het best wel spannend dat Sharon me zo meetrok naar m n eigen slaapkamer. En Ali keek ons ook verbaast aan natuurlijk. ,,Slaap liever bij jullie als dat goed is zei Sharon zacht. Manon leek al te slapen. ,,En jij boven Vroeg Ali gelijk ..."
10-02-17
8.9
Godinnen - 56Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik had gebeld en een tafeltje voor 2 gereserveerd bij het eigen restaurant. Had specifiek om een tafeltje in de hoek gevraagd achter het boathouse en aan het water. Zaten we een beetje alleen. Ali had gevraagd ergens even lekker te praten en te eten...."
26-01-17
8.4
Godinnen - 55Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Het was dan wel een vrije dag, maar alles behalve. Niet voor Ali in ieder geval. Zij bemoeide zich volop met de verbouwing, en ook Peter en Chantal waren er vandaag. Langzaam maar zeker schoot het allemaal op, en sommige kamers van het huis zelf kond..."
22-01-17
9.1
Godinnen - 54Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ali was niet blij. Wel dat ik weer thuis was, en dat Manon over een aantal daagjes weer thuis zou zijn. Maar niet om het feit dat ik vrouwonvriendelijk bezig was. zo noemde ze het dan. Ik was me in eerste instantie van geen kwaad bewust. Ik wist wel ..."
08-01-17
9.1
Godinnen - 53Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Er stond 63 kilometer op de teller en ik stond aan de rand van het dorp en was op de weg terug. Ik was langs de grens gefietst. Een stukje dan. Zo ver was Duitsland niet. En zo ver was Ali dus ook niet. Toch wel. Reed ook niet om die reden die kant o..."
28-12-16
9.1
Godinnen - 52Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ali had best wel een grote vriendengroep. Ik had haar gevraagd of ze wel of niet wilde dat ik bekend zou komen te staan als haar vriendje. En dan wel voor het echie dus. ,,Ja, natuurlijk wil ik dat Had ze meteen gezegd. ,,Je hebt me helemaal verke..."
15-12-16
9.1
Godinnen - 51Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Had niet echt door dat het vorige deel zowaar een jubileum deel was. Had ik best wat mee kunnen doen. Wellicht dat ik ooit nog een soort special doe bij een ander jubileum. Gewoon even los van het verhaal of zo, maar met dezelfde karakters. Tot die t..."
01-12-16
9.0
Godinnen - 50Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Okay, voordat we gaan, wil ik het nog even ergens met je over hebben. Ik drukte net het licht uit en we stonden echt net op het punt om de deur uit te lopen, toen Ali me zoals altijd weer eens wist te verassen. Nu nog maar de vraag die resteert o..."
28-11-16
9.1
VerwachtingenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik verwachtte haar. Ik had het eindelijk gemaakt. Ik had alles. Een groot huis, alle rijkdom, en daarbij al het geluk en vrijetijd die ik me maar wensen kon. Tering, ik had m n eigen eiland. Niemand die me wat kon maken nog. Ik was met m n jacht naar..."
29-10-16
7.4
Op Reis Met Thijs - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Hotel California stond op. M n vader was er zo n eentje. Ik deed z n haar en dacht na over de komende week. De tekst paste op een bepaalde manier wel bij de verwachting die ik had. Een verwachting waar ik nog altijd niet zeker van was of het goed of ..."
28-10-16
8.6
Op Reis Met Thijs - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
",,Dus we mogen alleen als Thijs mee gaat Het ongeloof in haar stem was heerlijk om te horen. En ze zou dan ook niet akkoord gaan. Daar durfde ik wel geld op in te zetten. M n stiefzusje vond het wel tijd dat zij op vakantie mocht. Alleen met een g..."
21-10-16
8.5
Godinnen - 49Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Het was zo n mooie dag... ,,Waar zijn we toch aan begonnen Ze zuchtte en keek me even bedenkelijk aan. Naast ons waren de geluiden te horen van de verbouwing die doorging, en ik en Ali zaten op een tuinstoelkussen op het gras aan het water van h..."
14-10-16
9.0
Standje 69Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Standje 69,
"Om maar even simpel te beginnen. Hallo. Mijn naam is Manon. En ik woon in een andere wereld. Ik ben 21 jaar, en woon samen met mij stief familie nog op de boerderij in het bos. Maar eigenslijk speelt er al een tijdje wat. Al een aantal jaar. En ik we..."
09-10-16
7.8
Godinnen - 48Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"God, wat was ze toch mooi. Het was druk in de winkel waar ze werkte, en daarom wachtte ik nog even buiten, zonder dat ze me gezien heeft. En vanaf buiten kon ik zien hoe ze de ene na de andere klant hielp. Ze werkte in een outletwinkel. Voornamelijk ..."
07-10-16
9.1
Godinnen - 47Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Godin,
"Het was in een oud gemeentehuis van een paar dorpjes verderop, dat ik met vertrouwen binnenstapte op zoek naar mijn vriendin. Maar eenmaal binnen werd ik toch even overvallen door de uitstraling van alles en iedereen hier. Ban buiten zag het er wat o..."
05-09-16
9.0
Godinnen - 46Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Je verlangt echt nooit eens naar een andere pik, he ze keek me wat verrast aan. Het was vroeg in de morgen, en dit was niet het eerste wat ik tegen haar had gezegd, maar wel het eerste wat haar had doen laten opkijken. Met een kopje thee nam ze ..."
22-08-16
9.2
Godinnen - 45Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Hey, Voordat het verhaal begint, even wat korte worden, waar ik later waarschijnlijk weer spijt van krijg... Ten eerste harstikke bedankt voor jullie feedback weer. Ik heb zojuist deel 45 ingezonden die ik weer met frisse zin gesc..."
14-08-16
9.2
Godinnen - 44Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" Kijk, dit is edging. Manon had het nog niet losgelaten, en ik moest ook wel even nadenken voordat ik wist waar ze het over had. Dat ding wat ze deed onder de douche op het laatst. Ze hield me haar telefoon voor en speelde daarin een filmpje af wa..."
11-08-16
9.0
Godinnen - 43Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Heb je nog met andere meisjes contact de laatste tijd Vroeg Ali me. Het was vrijdagavond en met de terugkeer van Manon waren wij dat aan het vieren op een terrasje in het dorp. Zo zou je het kunne noemen dan. Manon was binnen even betalen. Dat w..."
09-08-16
9.1
Godinnen - 42Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Ik denk dat ik het toch ga doen. Zij ze ons. We liepen over straat richting huis nadat de dames zich na het eten nog even hadden opgetut, waar we alleen een ijsje zijn wezen halen. Ali was wat stil geweest. Maar ik ook. We hadden dan ook wat om o..."
06-08-16
8.8
Gewoon Porno - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno,
"Leonardo en Kristel vervolgden hun weg. Het was een steile heuvel op vanaf het haventje. En door de dichte jungle gereden te hebben, belandde ze nu op een openvlakte. Het was een plateau in het centrum van het eiland. Alhoewel de twee vol van gedacht..."
16-07-16
8.1
Gewoon Porno - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno,
"Een eiland met een groot huis, voorzien van alle gemakken. Wellicht moet je er een aantal vrouwen en mannen laten wonen. Vrouwen zo mooi en zo geil En mannen zo gespierd en zo hard dat moet vast mooie plaatjes geven. De eerste twee gasten ..."
16-07-16
8.2
Godinnen - 41Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik was vroeg wakker. Het was al licht, en die twee lagen nog in dromenland om me heen. Ik wilde ze niet wakker maken, en liet ze dan ook. Ik ging er vanuit dat Maddy en Anne ook nog sliepen en bewoog me zachtjes over de overloop naar de trap toe. Maa..."
13-07-16
8.7
Godinnen - 40Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Er hing nog een bepaalde lucht in de kamer die deed vermoeden dat er iets mooi zich had afgespeeld de avond ervoor. De twee naakte lichamen bij mij onder de dekens waren daar het ultieme bewijs voor. Ik was zo waar als eerste wakker. Vlak naast me la..."
26-06-16
8.8
Godinnen - 39Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Die slaapkamer was maar een klein donker hoekje, maar vanuit de kier van de deur scheen toch wat zonlicht naar binnen. Ik werd dromerig wakker en eerder dan Sharon. Ik bekeek haar en waande me zeer gelukkig. En toch realiseerde ik me dat ik zo gewoon..."
23-06-16
9.2
Jong VerliefdDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik had zowaar bijna twee maanden vakantie. Ik ben gymdocent en heb het afgelopen jaar voornamelijk examenklassen les gegeven. Ik kon wat regelen met de directie en een paar weken bij de zomervakantie optellen zo. Zo gezegd, zo gedaan. En daarnaast be..."
23-06-16
8.4
Eva's Wondere WereldDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
",,Hoelang volg je haar eigenlijk al het was een duistere stem die alleen zij kon horen. Maar zij niet alleen, toch Want de duistere stem kreeg gehoor na een kort verloop van stilte. ,,Zes jaar. Werd er geantwoord door een nog veel duisterdere s..."
18-06-16
8.7
Godinnen - 38Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Daar reed ik dan. De Porsche schitterde met 140km over de rijksweg en ik zou haar eens gaan redden. Na de eerste flitspaal deed ik het al een stuk rustiger aan echter. Het was een beetje in paniek dat ik besloten had haar te gaan redden. Want zo dach..."
03-06-16
8.9
Godinnen - 37Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik werd zo ontzettend lekker wakker. Ik krabbelde wat om me heen en keek even de kamer rond. Ik was alleen. Alleen Godver, ik had het toch niet gedroomd. Dat het nu nog gewoon zaterdag zou zijn... Maar toen hoorde ik de waterkoker ronkelen, en wist ..."
23-05-16
8.9
Godinnen - 36Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik had haar net afgezet. Op het station van het nabijlegen dorpje. Ik dacht met de auto te kunnen gaan, maar omdat Manon langer zou blijven, waren ze met twee auto s vertrokken. Ongelofelijk eigenlijk, als je er bij stil staat. Maar ja, daar kwam ik..."
18-05-16
9.1
Een Warm WelkomDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik had hem nooit moeten vertrouwen. De duistere stem had al genoeg moeten zijn als waarschuwing, maar ik was te koppig. Al m n dromen zouden uitkomen. Had hij me verteld. Omdat ik graag wilde dat al m n dromen ook daadwerkelijk uit zouden komen, ..."
24-04-16
7.5
Godinnen - 35Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" i Het is me natuurlijk opgevallen dat sommige personages wat populairder zijn dan anderen. Dat niet iedereen in elk deel naar voren komt, heeft vooral te maken met dat sommige delen niet meer dan een dag vertellen. Is voor mij een manier om het nog ..."
24-04-16
9.2
De 10 - 3: SylvieDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
",,Pff, slecht weer he. Zei ik nonchalant zodat de dame naast me de aandacht zou geven die ik zo graag wilde hebben. Ik was hier nog maar net, maar voelde me hier al zo snel thuis, dat ik er niet eens aan dacht om m n oude leven op wat voor manier d..."
13-04-16
6.7
De 10 - 2: ValentinaDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zo was er aan de andere kant van het continent een meid die opgegroeid was zonder de voordelen die Kella wel had in het nu vredige Quel Thalas. Valentina was haar naam. Opgegroeid zonder ouders en als wees in de straten van Stormwind schooide ze alle..."
13-04-16
7.3
De 10 - 1: KellaDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
",,Zitten m n kleren goed vroeg ze zichzelf zacht af voor de spiegel in haar kamer. De grote wandspiegel gaf geen antwoord, maar ook zonder feitelijk antwoord wist ze dat ze er goed uitzag. ,,Een eerste indruk is alles. Fluisterde ze aanmoedigend..."
10-04-16
7.5
SylvanasDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Fuck Waar was ik beland. Even snel. Mijn naam is Jasper en ik droomde dat ik een virtuele wereld werd gezogen om vervolgens wakker te worden in die wereld en daar was ik nu dus. En ik herkende het ook. En ik was niet veilig. Dat was het eerste waar..."
09-04-16
7.7
Jelsera Ontwaakt In ValianceDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
",,Fuck, wat is het koud hier. Een soldaat kon zich niet meer inhouden en sprak terwijl hij net als de rest houding moest geven. Maar de sergeant zag het door de vingers. Want hij had gelijk. Ze waren pas net aangekomen en hij wist dat ze allemaal n..."
09-04-16
5.4
Godinnen - 34Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Hey. Luidde het. Of ja, het luidde niet echt zo, maar het las zo alsof het kon luiden. ,,Ik ga de vissen voeren vanavond. Heb je misschien zin om ook te komen. Kwam er vervolgens achteraan. ,,Vroeg me af of ik even met je kon praten misschien ..."
18-03-16
9.2
Warcraft: Ammen ValeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Hey, super dat er nu een een aparte categorie voor dit soort verhalen zijn. het simuleert me om vrijer te schrijven. Hopelijk bevalt het jullie. Zou het leuk vinden om wat feedback te krijgen. Ammen Vale 1. Normaal gesprok..."
13-03-16
8.6
Godinnen - 33Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Godin,
"Ik was lekker in de schuur met de auto bezig. Ik had nieuwe panelen besteld van Ali s geld en had even opgezocht hoe ik dat moest monteren, en deed dat zowaar nu zelf. er bleek een grote handelaar in het oosten van het land te zitten, op niet zo h..."
07-03-16
9.1
Godinnen - 32Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Manon lag in de tuin in m n armen te slapen toen Ali thuiskwam. Stil zwaaide ze vanuit de deur en ze wees erop dat ze zich even zou aankleden. Het was perfect. Manon lag nu zo vredig en zo lief in m n armen, dat de ochtend en vroege middag alweer ver..."
06-03-16
9.1
Godinnen - 31Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik stond tegen de rand aan. m n knie n begonnen zeer te doen van de harde bedekking van het bad zelf. maar Manon zoende me door met zoveel tong als dat ze maar kwijt kon. Met haar handen had ze me beet bij m n penis en ze trok er voorzichtig aan. ze ..."
01-03-16
9.1
De Stief FamilieDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar,
"Niet zo n heel sterk verhaal, maar laat me weten wat je van het idee vind. Naast dat mijn Stiefmoeder een harstikke aardige vrouw was, ging het me toch vooral om de ervaringen die ik al met haar beleefd had. ik ben zelf een jon..."
27-02-16
8.4
TutorDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik zat al een tijdje in de WW en was dan ook in dienst van het UWV. Werken mocht ik niet. Althans, verdienen mocht ik niet. Dan werd het ingehouden op de uitkering. Maar een baan had ik nog niet kunnen vinden. Dus om de tijd te doden had ik me aangem..."
22-02-16
8.3
Godinnen - 30Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Zo als die vrijdag begon, ging het niet verder in het weekend erop. Helaas. Madison trok zich er maar van weinig aan. en ik leek ook wel een ban doorbroken te hebben waardoor ik toch minder snel een stijve kreeg. En af en toe kreeg ik die nog wel, ma..."
22-02-16
9.0
Godinnen - 29Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" i Blijf vooral reageren op het verhaal. Motiveert me om door te schrijven. i ,,Waar zit jij nou naar te kijken verbaast kwam ze de kamer ingelopen waar in ik op de bank had plaatsgenomen in de nog vroege ochtend. Ik had nooi..."
21-02-16
9.0
Godinnen - 28Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Sharon had me een beetje dromerig aangekeken, en dat maakte de situatie enigszins ongemakkelijk. Dit was wel een bijzonder meisje. Dat besefte ik me heel goed. Maar ik vroeg me af wat er nu precies in haar om ging. Waarom ze zo handelde als ze deed. ..."
19-02-16
8.7
Godinnen - 27Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik had haar totaal niet aan horen komen. Ik was gewoon lekker bezig in de garage, de oude vee schuur dus, toen ze daar opeens stond. Ze zag er mooi uit. Ze was weinig veranderd. De zon scheen fel, maar niet naar binnen. Het deed haar juist doen oplic..."
12-02-16
9.3
Godinnen - 26Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" Wie niet bezig geboren te worden, is bezig te sterven. Ali kwam met dat citaat aanzetten. En wel op het moment dat ik het bed insprong aan het eind van die avond. Ze vertelde het me met een ernst dat ik het niet zomaar kon laten hangen in de luch..."
08-02-16
8.9
Godinnen - 25Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" i Ik begin altijd aan het volgende deel voordat het huidige deel online staat. Om me niet te veel te laten be nvloeden door eventuele negatieve reacties. Niet dat ik die zover op deze reeks gekregen heb. Maar het begin van dit deel sprak mezelf in e..."
02-02-16
9.1
Godinnen - 24Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Hey, kom verder. Hoorden we opgetogen. Ik schrok overeind. Kut. Verslapen. Maar wat voelde ik me lekker zeg. Wat kon mij het ook schelen. Ik keek naast me en zag Ali liggen. Die had het ook gehoord. Die schrok niet zo als ik. ,,Goedemorgen liever..."
29-01-16
9.1
Godinnen - 23Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" i Hoop dat ik in dit deel de seks weer mooi beschreven heb en dat het verhaal ook nog interessant blijft. veel plezier met deel 23 alweer i ,,ik vind het leuker om betrapt te worden dan je alles te vertellen. Met die woor..."
27-01-16
9.0
Godinnen - 22Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Neuken, Pijpen, Trio,
",,Ik denk dat ik wat begin te voelen voor Sharon. Meer dan normaal. Vertelde ik Ali aan het ontbijt die weer zo lekker nuchter reageerde. ,,Oh. Nou, pas je wel op dat het niet te druk wordt in je hoofd. Ik kon er om lachen. Maar ze meende het ook..."
25-01-16
9.1
Godinnen - 21Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Godin, Neuken,
"Ik kwam thuis en durfde niet naar bed te gaan. Ik en Anne hadden gewoon nog wat dingen uitgepraat onderweg en het leek allemaal vredig en vriendschappelijk te eindigen. Wat echt super fijn was. zij ging naar huis, en ook van seksuele spanning was gee..."
23-01-16
9.1
Godinnen - 20Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Godin, Neuken, Pijpen,
"Ik werd wakker en was alleen. Ik hoorde muziek van beneden komen en toen ik daar aankwam, Zag ik Manon op de bank zitten, die tv aan het kijken was met het geluid uit en Ali die in de keuken stond in haar geile nachtjapon die eieren aan het koken..."
20-01-16
9.1
Godinnen - 19Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Godin, Neuken, Trio,
" i Ondanks dat het vorige deel met niet heel veel seks toch algemeen positief gevallen was, is dit een deel wat wat meer toehoort aan de website. maar hopelijk wordt dit eveneens positief ontvangen. i Na een lekkere douche en t..."
17-01-16
9.1
Godinnen - 18Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Neuken, Pijpen,
" i Hier zit niet zoveel seks in. daarom benieuwd of het nog leuk te lezen is. laat het me alsjeblieft weten. i Hij keek me streng aan maar begon toen toch hard te lachen. ,,Mooi man. Zei die alleen en hij tapte een biertje ..."
16-01-16
9.0
Godinnen - 17Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Neuken, Pijpen,
"Waar ik dacht dat dit het begin zou zijn van een middag vol seks en romantiek tussen mijn vriendin en mij, ja, tweede vriendin, werd dat het niet. Ali kleedde zich aan toen Manon even naar de keuken liep voor haar glaasje water. ,,Ik moet misschien t..."
13-01-16
9.0
Godinnen - 16Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Godin, Neuken, Trio,
"Ik zat op haar bed. Ze gaf me een lieve kus en duwde me verder achterover. En terwijl ik daar zo in de breedte van haar zachte bed lag, liet ze me toekijken naar hoe ze langzaam zich uitkleedde voor mij. Ali had geld over voor dure lingerie setjes. M..."
07-01-16
9.1
Godinnen - 15Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Neuken, Zussen,
"Ik vertelde haar enthousiast dat ik haar zusje ontmaagd had. al de hele dag door vroeg ze over de berichtgeving of we nog wat hadden uitgespookt. En ik had met Maddy afgesproken niets tegen Ali te zeggen. Gewoon, om haar een beetje te pesten. Gniffel..."
18-12-15
9.1
Godinnen - 14Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Zussen,
" i Hallo, allemaal. Dit is een deel waarin misschien niet waanzinnig veel seks zit. wel is het een lang deel geworden en hopelijk is het alsnog leuk om te lezen. ik heb geprobeerd wat dieper op wat figuren in te gaan om ze wat meer karakter te geven ..."
10-12-15
8.6
Godinnen - 13Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Pijpen,
" i iloden. Ik vind het erg fijn dat je jullie zo meelezen en steeds met idee n komt komen. Ik vind overigens dat iedereen vrij is om wat te zeggen over het verhaal, of het nou goed of slecht is. Hopelijk heb ik weer een interessant deel geschreven. ..."
02-12-15
9.1
Godinnen - 12Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Godin, Massage, Neuken, Pijpen,
" i Tot nu toe een tweetal verzoekjes gezien tussen de reacties. De eerste over het bezwangeren van de zusjes, is er eentje die ik niet zal toepassen. Zelf zie ik daar geen opwinding, geilheid en een leuk vervolg in voor de serie. De tweede over anale..."
29-11-15
8.9
Godinnen - 11Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Godin, Neuken, Trio,
" i Had even moeite, maar was toch al gelijk gaan schrijven na deel 10. Ik was gewoon even de reden vergeten waarom ik deze reeks begonnen was, en hopelijk is dat in dit deel wat meer terug te zien en blijft het ook nog leuk. Suggesties, opmerkingen, ..."
26-11-15
9.2
Godinnen - 10Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" i Deel 10 alweer, en ik wou even wat zeggen. Ik wil namelijk iedereen bedanken voor het nemen van de moeite om deze reeks te lezen. Het zal vast niet altijd even duidelijk zijn, wat er zich afspeelt, maar dan toch doorlezen en een reactie plaatsen, ..."
23-11-15
8.7
Godinnen - 9Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borsten, Godin, Neuken,
"De dag zou van mij zijn. Dat had ik wel nodig. Ali was werken en had tegen haar zussen gezegd dat ze vandaag maar beter weg konden blijven, als ze dat van plan waren. Op de vraag waarom ze weg moesten blijven, wist Ali ze makkelijk gerust te stellen,..."
18-11-15
8.7
Warcraft - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
",,Hey, gaat het wel Het was Mila. Ze was naar de tent geslopen waar Dani l in lag. Voor straf mocht hij niet meer in de kapel slapen bij de rest. Mila was haar kamer uit geslopen en had zich weg gemaakt richting zijn tent. ,,Rot op. Zei hij alle..."
17-11-15
5.3
Godinnen - 8Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Cowgirl, Droom, Godin, Kwartet, Neuken,
",,Het mag. Echt waar. Ik opende mijn ogen. Een fel licht scheen op me neer en ik voelde de zachtheid van het hemelse bed waarin lag door mijn hele lichaam gaan. Ik zag haar staan, dacht ik. Het licht scheen van achter haar vandaan. ,,Ali.. vroeg..."
16-11-15
8.9
Warcraft - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Geen idee of ik hier mee enige rechten schendt, maar ik wil zo graag een verhaal schrijven over de game Warcraft. Ja, dit is een fantasy verhaal. Maar dan ook echt tot in extreme maten. Heb wel eens eerder een verhaal hierover geschreven maar dat voe..."
14-11-15
5.2
Un'GoroDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit is een kort verhaaltje wat ik ooit eens geschreven heb en kwam het weer tegen. Niet veel bijzonders. Het was de bedoeling dat ik het toen al zou plaatsen maar had dat nooit gedaan. Deze categorie ligt me niet helemaal, maar ben toch wel erg benie..."
14-11-15
7.0
Godinnen - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fantaseren, Godin, Neuken, Pijpen, Zussen,
" i Ik zou graag willen dat de hoofdpersonage in het verhaal niet al te arrogant wordt maar ik denk dat er ook wel een beetje bijhoort. Dus geef maar een seintje als het te wordt. Veel leesplezier i ,,Hey verlang je wel eens naar je zus..."
14-11-15
8.6
Godinnen - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Godin, Pijpen, Zussen,
" i Deel 6 alweer. Ben erg benieuwd wat jullie van de reeks vinden zover. Ik zie de zes delen als een inleiding voor een groter verhaal. Maar to nu toe heb ik al meerdere onderwerpen wel eens aangesneden en die houd ik dan nog in het achterhoofd om af..."
04-11-15
8.9
Godinnen - 5Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Godin, Neuken, Pijpen, Zussen,
"Ik had Maddy leren kennen als de vrolijke, verlegen maar toch uitdagende jongere zus van Ali. En sindsdien was er een hoop gebeurt. Ali had gevraagd aan Maddy of zij met mij mee wou gaan terwijl we een pak zouden kopen. Ik had nog wat geprotesteerd i..."
25-10-15
9.0
Godinnen - 4Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borsten, Cowgirl, Godin, Neuken,
" i Ik hoop dat ik weer een leuk deel geschreven heb. Ik heb er zelf wel van genoten en wil doorgaan met de reeks. Veel leesplezier wees niet bang om je mening goed slecht achter te laten i Sunday morning coming down. D..."
12-10-15
9.1
Godinnen - 3Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Godin, Neuken, Zussen,
" i Voor het verhaaltje verder gaat, wil ik kort wat zeggen. Ik vind superleuk om de reacties naderhand te lezen. De positieve natuurlijk . Ik doe altijd erg m n best en hoop dat ik, los van de spelfouten, weer een boeiend vervolg heb neergezet. Ik ..."
07-10-15
9.2
Godinnen - 2Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Godin, Neuken,
"Na het lekkere weer van de dagen ervoor, was het vandaag juist erg somber weer. Ali zat in de werkkamer te werken aan zaken die ze nog niet had kunnen afhandelen en ik liep even later door het weiland achter haar huis. Die ochtend hadden we van elkaa..."
02-10-15
9.3
De Lange Reis - 5Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er komen andere tijden. voorlopig laatste deel, ben erg afgedwaald van het oorspronkelijke idee Maddy had zich afgezonderd van de groep en stond er verslagen bij. Ze had een meertje gevonden, niet ver van de herberg en ze had de rust echt ..."
02-10-15
7.4
De Lange Reis - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b For What it s worth. b In de duisternis van de nacht sloop Manon van haar kamer af en ging ze beneden in binnenhal zitten. Ze had het druk in haar hoofd gekregen en kon zich niet voorstellen dat wat gebeurd was ook echt gebeurde. In haa..."
28-09-15
8.7
Godinnen - 1Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Mijn naam is Denzel, een fanatieke jongen betreft Voetbal, maar voor de rest eigenlijk helemaal niet. Erg rustig juist, handel doordacht en weet meestal wel waar ik mee bezig ben. Behalve als het aan komt op het pad van de liefde. Ben meedogenloos va..."
28-09-15
8.2
De Lange Reis - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Lay Lady Lay b Manon was de eerste die hoogte zou gaan nemen van Christoph, die dag. Maar voordat iemand zich ook maar waagde aan deze nieuwe vreemd situatie waar Fieneke voor gezorgd had, trokken de stellen zich terug naar hun kamers. ..."
25-09-15
8.7
De Lange Reis - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Girl from the north country. ,,Waarom ben je op de vlucht Vroeg Sharon aan hem. ,,op de vlucht vroeg hij direct aan haar terug. ,,Ik ben niet op de vlucht. Niet echt. Maar ik heb wel een probleem veroorzaakt. En nu moet ik gewoon even ..."
19-09-15
8.5
De Lange Reis - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Onder het mum van eens proberen ben ik een reeks gestart waarin ik gewoon alles wat mij bezig houdt, qua seks en meer, in een verhaal te stoppen. Het idee dat ik elke geile fantasie toepas in het verhaal is soms wat vermoeiend maar misschien wel het ..."
11-09-15
7.6
Aan Het WaterDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was nog vroeg in de morgen en het zonnetje verwarmde mijn nek die net boven mijn kraag uitstak. Ik had afgesproken met een vriendin waar ik een grote crush op had. Ze had er even over gepiekerd maar toen ik haar zei dat het voor mij ontzettend ve..."
11-09-15
6.1
ElenaDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze stond met haar handen in haar lange natte zwarte haren en waste ze schoon. Ze had hard gewerkt op de boerderij vandaag en een heerlijke douche had ze wel verdiend. Het door de zon opgewarmde water viel uit een grote ton als een kleine waterval ove..."
20-08-15
6.2
Vreemdgaan - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Ondertussen mag wel duidelijk zijn dat dit al allemaal gebeurt is. Daarom kan ik ook anderen laten spreken dan ik zelf, als ik dat wil. Dit deel gaat over de drang in mij die na Inna s onthulling is vrijgekomen, om ook vreemd te gaan. Niet zo zeer al..."
19-08-15
7.6
Vreemdgaan - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Ik ben niet zo goed in het schrijven van vervolgen, in de zin dat het altijd eindigt met een slecht plot omdat ik mijn interesse in het verhaal na een tijdje verlies. Meestal plaats ik vervolgens niet, maar nu ik toch zoiets heb, zolang ik er maar pl..."
19-08-15
7.1
Vreemdgaan - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Ik verlangde terug naar het schrijven en na een korte pauze kwam ik erachter dat ik me erg had laten leiden door de drang om steeds maar betere verhalen te schrijven. Niet beter in de zin van, Jezus wat goed, maar verhalen die lekker hoog scoorden op..."
17-08-15
8.4
Het Valt Nog Te Leren - 11Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend werd ik door mijn maatje opgehaald. Ik zat nog half te slapen naast hem in de auto toen ik mijn telefoon voelde trillen. Ik keek, ik verbaasde en ik werd geil. En Ray ook. Zo Wie is dat haar gezicht was niet te zien. Maar Sc..."
26-06-15
8.5
Het Valt Nog Te Leren - 10Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik voelde me echt de man. Het was me gelukt een triootje af te dwingen en hoe moeizaam het ook mocht verlopen, het was gelukt Gek genoeg koelde mijn vriendschap met Paul na deze daad wel wat af. Met Noa niet, daar had ik heel veel contact mee. Vaak ..."
20-06-15
8.3
Het Donkere Leven - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Fieneke leert pijpen. Het was dan eindelijk zover. Vandaag begonnen de schilders aan het huis van Fieneke, waar zogenaamd het een en ander aan moest gebeuren. Ze waren er al vroeg en toen Fien rond een uur of negen nog in haar nachtjapon naa..."
20-06-15
7.2
Het Donkere Leven - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Fieneke op onderzoek. De dagen na haar avontuurtje bracht ze veelal thuis door. Adil was nog niet langs geweest, maar dat vond ze niet zo erg. Nog. De geile gevoelens die ze er aan had overgehouden, waren wat weggezakt. Haar vader had haar v..."
19-06-15
7.3
De Wondere Wereld - 11Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De draad wordt weer opgepakt. i Ik wissel verhalen in deze reeks steeds af tussen wat langere en hele korte verhalen. Ik sla af en toe wat door in mijn enthousiasme en mijn fantasie n, wat dat betreft. Maar vroeg of laat komt alles weer tez..."
18-06-15
7.8
Het Donkere Leven - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Fieneke leert de schilders kennen. Mam Pap Waar is m n nieuwe bikini chagrijnig stapte ze de trap af en keek ze verschrikt op toen ze in de woonkamer de zwarte man zag staan. H Fien, doe eens zachtjes zeg. Haar ouders waren met d..."
16-06-15
7.3
De Wondere Wereld - 10Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mond op Mond. Wie ben ik Vraag je je misschien af. ik ben zomaar een fantast die niet kan leven zonder avontuur. Dat denk ik ten minste. Ik leef in een wereld waar zo ontzettend veel gebeurt. En ik maak er maar weinig van mee. Maar zo nu en..."
08-06-15
8.0
De Wondere Wereld - 9Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Alle Vrouwen worden slachtoffer van de vloek. De lekkere blonde Emma had het op zich goed voor elkaar. Ze was namelijk lekker en alles wat ze wou, kreeg ze dan ook. Maar er waren zware tijden aangebroken. Emma woonde in de Arathi Basin, en ..."
08-06-15
5.2
ApocalyptischDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Zomaar een probeersel i Het leek nog maar zo kort gelden dat ik nog comfortabel leefde in mijn veilige Nederland. Nu is alles anders. Nu was ik op de vlucht. Waar ooit de mooie binnenstad van Dordrecht lag, ligt nu een ondoordringbare j..."
03-06-15
7.0
De Wondere Wereld - 8Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Profetie n vliegen om de oren. Stond ik dan in m n T shirtje. In de ijs kou op m n blote voeten. Godverdomme, hoe was ik hier toch beland. Ik ging naar bed in m n shirtje en m n boxer en nu sta ik hier in de sneeuw. Het had een droom kunnen ..."
03-06-15
5.7
Totallll RecallllDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" i Een sci fi probeersel. i En Wat is z n uitslag ik hoorde een kalmerende stem die woorden uitspreken het moment dat ik wakker werd. Ik kon weinig, maar dat hoorde ik wel. En ze gingen verder. Kijk Zijn Testosteron is veel te hoo..."
03-06-15
7.9
Kort Maar Waar - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Ondertussen was me wat anders overkomen, wat ik graag met jullie wil delen. Misschien wel het geilste wat ik ooit heb mee mogen maken tot nu toe. Dit verhaal is wel minder kort maar net zo waar. Hopelijk ook leuk. i Van het een was het ..."
03-06-15
8.2
HuiselijkDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk,
"Ik belde aan. ik was erg gespannen, al wist ik niet zo goed waarom. Dit was mijn tweede dag als pakketjesbezorger en gisteren ging alles goed, dus geen reden om gespannen te zijn. Of toch wel. Er stond Conrad op het pakketje en ik stond voor een ..."
03-06-15
7.1
Gepijpt In De NamiddagDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Pijpen, Vakantie,
"Het was op een warme zonnige na middag dat ik mijn studie zat te schrijven, toen ik aangenaam werd verrast door een van de talloze prachtige dames, die zich hier thuis hadden gemaakt. Opgewekt stapte ze mijn kamer binnen en ze vroeg me om een minuutj..."
03-06-15
6.0
Het Valt Nog Te Leren - 9Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"En daar zat ik dan. Tussen twee geile dames in. De een wat geiler dan de ander wel. Dat wist ik omdat de een mijn lul tevoorschijn haalde terwijl de ander nerveus en ongemakkelijk toe keek. Ik wist aan de ene kant niet zeker of dit goed ging eindigen..."
02-06-15
8.4
Het Valt Nog Te Leren - 8Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Erg leuk, die reacties. Ik denk nog wel een tijdje door te kunnen gaan met deze reeks. meer dan genoeg opties. hopleijk blijft het leuk en vooral opwindend. i Ik was nog wat argwanend maar toen ik naast haar zat en zij gelijk mijn lu..."
31-05-15
8.5
Het Valt Nog Te Leren - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" i Vind het zelf nog erg leuk om hieraan te schrijven maar kan begrijpen dat het veel wordt. hopelijk blijft het ook nog leuk voor de lezer. i Ik had de dagen hierna wat rustiger beleefd, mede doordat de druk aanzienlijk van de ketel was...."
29-05-15
8.6
Het Valt Nog Te Leren - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De sfeer in de auto richting huis was erg triomfantelijk. Ik kreeg alle lof van Raymond dat ik op de eerste dag al gelijk een spannend avontuurtje aan de haak geslagen had. op de vraag wie ik onder mijn bureau had zitten wou ik geen antwoord geven. ..."
26-05-15
8.3
Het Valt Nog Te Leren - 5Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende dag had ik alles op een rijtje kunnen zetten. Ik en Ray zouden een geweldig jaar tegemoet gaan in Zwijndrecht, dat wist ik zeker. Hij had mij nog laten ontvallen dat hij misschien alsnog zou verhuizen, dan maar huren, en dat hij dat wel z..."
25-05-15
8.3
De Wondere Wereld - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Stormwind is waar het begon. Het was vooral wennen de eerste dagen in deze vreemde wereld. Maar al snel kreeg ze een kans om haar passie waar te maken. Ze had een baantje gekregen in het dwergendistrict, waar ze elke dag taarten bakte. Ja, t..."
05-05-15
7.1
Het Valt Nog Te Leren - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"We liepen saampjes in de duinen toen het langzaam begon te schemeren. We hadden net een frietje gehaald bij de parkeerplaats van een van de twee strandovergangen hier in Rockanje toen het me opviel dat Maddy zich een beetje raar gedroeg. Tot nu toe w..."
20-04-15
8.2
Het Valt Nog Te Leren - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende dag zaten me toch een aantal dingen niet zo lekker. De roes was uitgewerkt en ik stond met beide benen op de grond. Ik wist natuurlijk dat het niet zo lekker ging tussen Ray en Judith maar dat wou niet zeggen dat het juist was wat Judith ..."
15-04-15
8.4
Kort Maar Waar - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Het leek me leuk om eens wat te schrijven wat echt gebeurt is. En zo nu en dan wil ik een verhaal poste uit eigen waargebeurde ervaring. Daarom geen mooimakers en dus precies zoals het gebeurde. Hopelijk net zo leuk als verzonnen verhalen. Namen,..."
15-04-15
7.8
Het Valt Nog Te Leren - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was de laatste week van de zomervakantie. Ik zou deze week nog een keer bij Maddy langsgaan. We hadden afgesproken dat ik de eerste avond even zou langskomen om te kijken hoe het met haar ging en hoe ze zich redde zo alleen. Zij snapte dat ik nie..."
08-04-15
8.4
Het Valt Nog Te Leren - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was twee jaar in India geweest. Niet dat belangrijk is voor dit verhaal, maar er was wat veranderd in de tussentijd. Ik deed daar m n ding. Dat was m n plicht vond ik. Ik was namelijk een hoogopgeleide westerling en die doen dat soort dingen in da..."
04-04-15
8.3
De Wondere Wereld - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i Een shortstory binnen een shortstory. i De hitte van Ironforge was goed voor me. Na dagen reizen door de sneeuw met alleen maar hier en daar een teken van leven, was het fijn om in een grote stad te zijn. En wat voor een Ironforge In..."
31-03-15
7.0
Op Z'n ZeeuwsDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ha, Jasper daar ben je dan eindelijk. Ik hoorde zijn stem al terwijl ik aankwam rijden. Hij knuffelde me toen ik uitstapte en gaf me een klap op m n schouders. Ben je er klaar voor Mooi Kom verder, dan stel ik je voor aan m n familie. ..."
26-03-15
7.6
De Wondere Wereld - 5Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De hoorn blies weer en maakte Anne wakker. Schip Ahoy hoorde ze van buiten komen. Het was al licht in de kamer en ze had het warm. Ze hadden vast vaart gemaakt in de nacht en waren nu de ijskoude wateren uit gevaren. Ze had geen haast om te kijk..."
26-03-15
8.4
De Wondere Wereld - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Veel leesplezier i Kapitein John liet het ene oog wat hij nog had vrij zijn gang gaan. De doorgewinterde schipper had al veel passagiers gehad op zijn schip maar zo n mooi en jong meisje had hij nog nooit gezien. Hij stapte van het dek..."
25-03-15
8.2
De Wondere Wereld - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Als een slecht dromende hond zag Anne de grote zwarte worgen naast haar liggen. De schemer verdween weer langzaam en de zon kwam voorzichtig op. Arme schat. Waar zou die over dromen. Ze keek om zich heen. Het mistte wat en alleen de open gele oge..."
22-03-15
7.2
De Wondere Wereld - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
"De dagen in de koude fjord vorderden en Annes interesse groeide. Ze wist plekjes in de herberg te vinden van waaruit ze goed de mensen konden bespieden. De onwetende gasten hadden vaak geen idee. Ze zag vooral mensen seks hebben, af en toe een paar d..."
22-03-15
6.8
De Wondere Wereld - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Hallo lezers, ik heb wel eens vaker een verhaal gepost wat zich afspeelde in de wereld van Warcraft en dat ga ik nu weer doen. Warcraft is een Amerikaanse game voor op de pc wat wereldwijd door ontzettend veel mensen wordt gespeeld. Er kan van all..."
20-03-15
5.7
Duivels Dilemma - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik opende m n ogen en de zon scheen weer naar binnen zo als de morgen daarvoor. Nu was het mijn lichaam wat het opwarmde. Mijn ballen werden vertroeteld en zo te voelen door een gewillige tong. Erin was al wakker en lag naakt tegen me aan en keek me ..."
19-03-15
8.3
Duivels Dilemma - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik liet Erin slapen en ging in de tuin zitten om even tot mezelf te komen. Tot mijn verbazing zat Yolanthe daar ook al. Zo, jij bent vroeg op. Meldde ik en ik ging naast haar zitten aan een picknick tafel. Er stonden wat plastic bekers en ze bood..."
13-03-15
8.3
Duivels Dilemma - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik deed m n ogen open en zag de zuster al klaar staan. Zo meneer, eens kijken wat we aan uw conditie kunnen doen. Ik bekeek haar even goed. Lang blond haar. Ze was niet te kort, niet te lang. Precies zoals ik haar kende dus. Ze had een veels te str..."
11-03-15
7.8
De Boeren Babe: De NachtbusDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ze zat te zenuwen. Nog nooit was ze in de stad geweest en nu zou ze er gaan werken. Zo spannend dat ze trillend in de wacht kamer zat van een of andere bigshot waar zij de assistente van zou worden. Connie, kom verder. Voorzichtig liep het meisje..."
09-03-15
7.4
De Reisleider - 8Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het weer klaarde naarmate de dagen langzaam vorderde op. De dames hadden veelal in de gym gezeten en ik had op wijs advies de rust opgezocht. Jennifer was namelijk nog naar me toe gekomen. Ze schaamde zich enorm over haar gedrag, en lag de schuld b..."
08-03-15
8.3
De Reisleider - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Hey, jongen hoe is het Ben je aangekomen in K rnten, hahahaha lalde hij over de lijn. Hij had het nieuws gezien en vroeg daarna toch nog eens hetzelfde, maar nu onder een serieuze toon. Ik stelde hem gerust dat we de avond ervoor al gearriveerd..."
07-03-15
8.0
De Reisleider - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Na nog een belletje met m n baas bleek dat het oord waar we in eerste instantie naar toe zouden gaan nog op onze naam stond. We hadden er voor betaald en de verhuurders zagen er dan ook niets in om het dubbel door te verhuren. Eveline had toen we v..."
05-03-15
8.1
De Reisleider - 5Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik kreeg er kriebels van in m n onderbuik, zo spannend vond ik het hier. De douches waren vrij ruim opgezet met een omkleed ruimte en dan de doucheruimte zelf, helemaal voor iedereen alleen en bovendien gratis en onbeperkt. Het waren dagen waarbij mi..."
03-03-15
8.1
De Reisleider - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Vraag het hem gewoon met die driftige woorden werd ik de volgende ochtend wakker. Ja doe jij het de twee hielden zich overduidelijk in maar aangezien ze naast mijn tent stonden, was het niet gek dat ik er wakker van werd. Jongens, kan het..."
02-03-15
8.1
De Reisleider - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus,
"Later die middag was ik met een groepje mee gegaan naar het meer. Het was erg toeristisch en er waren veel andere mensen. De camping lag nog geen vijf minuten van een groot meer, Hammersee, af en nog eens tien minuten lopen kwam je aan bij een strand..."
28-02-15
7.9
XManonx - 8Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit was een ochtend dat Manon me niet wakker pijpte. Ik hoorde de douche en dacht aan laatst. Het was snik heet op zolder en de zon stond al vroeg fel te schijnen. Het was wel even wennen en was dan ook behoorlijk geil. Ik sloop de trap af en keek do..."
27-02-15
7.9
XManonx - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was heerlijk wakker worden. Manon had zich eindelijk aan haar belofte gehouden, zo legde ze zelf later trots uit. Ik vond het prima natuurlijk om wakker te worden door gepijp maar ze gaf me al zoveel dat de belofte op zich me gestolen kon worden...."
26-02-15
8.8
De Reisleider - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Bij de tweede stop kon ik nu wel naar buiten. De meiden verspreidde zich. We waren gestopt net een kilometer van de snelweg vandaan en het landschap was veranderd. We hadden de wijnstraat overleefd waar de bus enige moeite had met de heuvels, en vroe..."
26-02-15
7.9
De Reisleider - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De plaatselijke hockey verenging ging op trainingskamp. Het eerste en het tweede team van de dames, inclusief coaches, zou naar Oostenrijk gaan om op hoogte te gaan trainen. Ik, ik was de gelukkige chauffeur die was aangewezen door de reisorganisatie..."
26-02-15
7.4
Elven HoffelijkheidDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Op dat ene moment in Arathi Basin in het heetst van de strijd was een lekker mokkel in de problemen. Fieneke was een jonge meid en in actie geroepen om te vechten tegen de Horde. Ze was een van de zeer weinige mensen die het gelukt was om de krachten..."
25-02-15
7.7
In Het Licht Van De MaanDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik werd wakker met een knallende koppijn. Maar die verdween snel toen ik deze dame voor me zag. Het was Doutzen. Ik herken mn eigen vrouw natuurlijk wel. Ze was terug van haar missie van vanavond en ze zag er erg vermoeid uit. Ben je gewond flui..."
25-02-15
7.5
Dodelijk VerleidelijkDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Over heel de wereld waren slagvelden te vinden. En overal hitsige dames die die zich uit de problemen moest neuken. Aan de andere kant van de wereld in de Warsong Gulch was er ook een andere dappere strijdster. Opgaand in de schaduwen baande Doutzen ..."
25-02-15
6.6
Meer Dan Om Gevraagd WasDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Sylvie had er alles voor over. Op het eiland van Quel Danas was het offensief uiteindelijk begonnen. Op dit eiland lag een grote bron ter ere van de zon. Corrupte bloedelven proberen nu de leider van de demonen, die decennia terug ooit de wereld woud..."
25-02-15
7.5
BeermannetjeDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Daar lag ze dan. Aangespoeld op het strand. Ze was buiten bewust zijn, en maar goed ook Met haar blote gat de lucht in en haar gezicht in het strand. En zelfs nu was ze nog beeldschoon. Het duurde niet lang voordat een paar nieuwsgierige voorbijgang..."
25-02-15
6.9
XManonx - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik haalde die nacht door op het balkon. Het was zo n nacht waarbij de slaap ontbrak en aangezien Manon zo moe was, had het ook geen zin om haar wakker te porren om samen de nacht door te halen. Het was heerlijk rustig in het park en verveelde me geen..."
07-02-15
8.4
Island ParadiseDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zoals elke dag reed ik in de Golf nar het strand om daar met het dak open te luisteren naar de zee en de wind terwijl de zon me verwarmde. Het was maar een klein stukje maar ik genoot van het ritje door de duinen. De serene rust van het strand was ze..."
04-02-15
7.6
Na School - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"De dagen nadat mijn succesvolle plannetjes geslaagd waren hield het even op met de geilheid op school. Mandy negeerde me compleet op een gegeven moment en met Ilona werd het gewoon ongemakkelijk. Ik bleef natuurlijk wel geil. Iedere keer dat ik Ilona..."
04-02-15
7.5
Na School - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Al een gedurende tijd kon ik m n ogen niet afhouden van al het vrouwelijk schoon wat mij omringde. Niet gek voor een jongen natuurlijk. Maar het duurde al een paar jaar. Jaar in jaar uit ging ik met ze om en leerde ze kennen. Ze werden m n vrienden e..."
02-02-15
7.3
XManonx - 5Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende dag begon goed. Ik had haar uitgenodigd en nog voordat ik m n telefoon had neergelegd stond ze al voor de deur. Het was heerlijk helder weer en een perfect dagje om naar het strand te gaan. Zo, een soort eerste date dus. Ze lachte naa..."
27-01-15
8.5
XManonx - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ze stond lekker in de keuken haar ding te doen. Ze had het niet gevraagd maar het was logisch dat ik bleef eten. Maar toen ik daar net nog even op haar bed lag, had ik de tijd om even na te denken. Dit was natuurlijk geweldig en allemaal, maar de sit..."
27-01-15
8.4
XManonx - 3Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik volgde haar vervolgens nar binnen. Haar verleidelijk billen gehuld in dat dunne stukje stof lieten me verlangen. Een klein gangetje door en we stonden voor de eettafel naast de keuken. Ik kon merken dat ze nerveus was. Wil je wat drinken vroe..."
24-01-15
8.3
XManonx - 2Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze boog zich wat meer over mij heen. Ze wrat me bijna op, zo hevig zoende ze me. Haar kont stak uit het water en ook al was ik zojuist al een keer leeg gezogen, de tweede keer kon nooit ver weg zijn. Ze ging op handen en knie n zitten en keek me even..."
22-01-15
8.3
Tussen Land En WalDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De Sollicitatie. Ik ben architect, en niet zo maar een. Ik ontwerp de meest fabuleuze huizen met alle toeters en bellen die er bij horen. Sommige mensen willen de gekste dingen en ik geef het ze. Zelf woon ik ook in een bizar landhuis, zelf ..."
19-01-15
7.4
XManonx - 1Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"ik had Manon al een tijdje niet gezien en keek er erg naar uit. Ik was altijd een beetje verliefd op haar. Ze was bloedmooi en altijd erg lief voor me. Maar er was nooit van gekomen. Stiekem hoopte ik altijd op meer en zo nu ook. Hey, hoe is het ..."
18-01-15
7.5
Final Fantasy XDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Continue verbeelding door internet en tv dreven mij ertoe om dit te schrijven. Hentai, games, manga en anime tot sci fi films, het valt allemaal ergens in terug te vinden. Proloog. Buurtjongens. Zo ben je er klaar voor ..."
15-01-15
6.6
De Appel Valt Niet Ver Van De BoomDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Had voor mijn eerste verhaal hier maar net een voldoende gekregen. Weerhield me eerst wel om verder te schrijven maar kreeg ook leuke reacties gelukkig. Een aantal mensen hadden mij ook gemaild. Terug mailen doe ik overigens niet. Ik doe dit puur om ..."
06-11-14
8.1
Een Donkere Jongen In De KlasDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen,
" i Hallo, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Alice. Ik studeer journalistiek en schrijf dus ook graag. Ik heb een kleine rubriek in een plaatselijke krant. Hen zelf ontzettend graag seks en ben ook best wel een slet misschien maar kom ook graag..."
03-11-14
7.4
Na Het SportenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Judith ging al sinds jaar en dag naar de sportschool. Ze had als jong meisje een lekker lichaam en dat wou ze zo houden. Nu was ze onlangs verhuist naar de grote stad nu ze net klaar was met studeren. En ze had nog even gewacht met sporten omdat ze h..."
30-09-14
7.3
Sletten BijbelDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
"Sommige zijn er al vroeg bij en andere wat later. De zogenaamde laatbloeiers. Deze vrouwen werden later pas mooi en knap en sexy. De gene die er vroeg bij waren leerden op school al dat zij super krachten hadden. Een slechtcijfer was zo weggewerkt me..."
30-09-14
7.1
Black Mamba - 4: Door Het StofDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen,
"Bij Ali verdween de opwinding naar mate er steeds maar dezelfde routine kwam. Nigel kwam elke dag weer langs en de ene keer had hij wat meer tijd dan de andere keer en dan was of gewoon de lading ontvangen of hem klaar pijpen. Ze wou meer maar durfde..."
10-07-13
8.0
Black Mamba - 3: Nigel BetraptDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen,
"Een aantal dagen gingen voorbij en Ali had gehoopt dat Nigel toch wel al een paar keer langs was gekomen. Nu was voor haar het leven gewoon weer verder gegaan. Het leven was wel beter. Een aantal keer per dag voeren haar gedachten haar mee naar wat a..."
07-05-13
8.3
Black Mamba - 2: Vreemdgaande NegerDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Donkere Mannen,
"Ali werd wakker en moest gelijk aan de dag ervoor denken. Ze werd weer geil en niet veel later vonden haar vingers haar poesje weer. Ze had helemaal geen zin om te werken. Ze wou Nigel zien. Ze wou z n lul zien. Die dag ging ze er dan ook op uit. ..."
03-05-13
8.2
Black Mamba - 1: Ali’s Eerste Neger LulDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen,
"Ali had het allemaal erg druk. Ze werkte keihard als multidesigner maar het bracht dan ook wat op. Ze had rijkdom. Ze woonde in een rijke buurt, in een groot huis. Ze was getallenteerd en erg in trek in deze bussiness voor haar leeftijd. 27 jaren jon..."
30-04-13
7.1
ThunderbluffDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Cellion was nu al zo n 3 maanden in Thunder Bluff. Als afgevaardigde van Silvermoon City had ze veel moeite om zich hier aan te passen. De Tauren waren nu niet bepaald zoals de Blood Elf. Een ding was hier wat altijd haar aandacht trok. Ze was studen..."
07-04-12
6.2
ShutlleDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er werd gebonkt op de deur en Judith werd wakker. Webster stapte haar kamer binnen en met in z n handen een grote neger lul. Zo, laat nog maar eens zien hoe ver je komt. Judith wreef de slaap nog uit de ogen en aanschouwde z n lul nog maar eens. Ho..."
07-04-12
6.4
Vreemde NegerDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Donkere Mannen,
"Waar ze was, wist ze niet. Het boeide ook niet. Het enige wat ze nu nog wou zien was die enorme lul. Verdwaald in een of andere vreemde plek liep ze al een tijdje door deze vreemde wereld. Bos en steppe heeft ze gezien. Haar prachtige lichaam paste b..."
06-04-12
6.0
Gepakt Door Drie NegersDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bikini, Billen, Buurmeisje, Deepthroat, Donkere Mannen, Kontje, Kut, Kutje, Neuken, Pijpen, Zwembad, Zwembroek, Zwemmen,
"Lauren was een leuke sportieve meid. Ze was gedwongen om uit haar rijke leven uit het westen te moeten verkassen naar het arme Jamaica. Arm was ze niet zo zeer, want ze woonde in het vakantie huis van haar ouders die zelf altijd op zakenreis waren. Z..."
24-05-11
7.3