62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 03-04-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 2139x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: De Vriendengroep - 70: Littekens

Retrospectieve Tentoonstelling

We waren best laat weer bij het huisje. Later dan gepland. En we moesten nog naar huis. De laatste boot gingen we niet halen, die had al gevaren voor vandaag... Ik ging niet op tijd thuis zijn om morgen de winkel weer te openen. Iedereen was een beetje aan het pakken, en toen besloten ik en Elise maar hier te blijven. Het was tot de maandagochtend gehuurd, dus dan maar morgen rustig richting huis. De studenten uit Rotterdam zouden ook blijven en dan morgen voor tien uur vertrekken. Wij deden dan maar hetzelfde. Hila en Kamila hadden wel hun tassen gepakt. Pawel en Maja wilden dan wel een nachtje blijven, zelfs. Elk huisje had zes bedden, dus dat was verder ook geen probleem. Hun pakten de kamer van Kamila, niet wetende wat wij in dat bed gedaan hadden. En niet veel later zwaaiden we de andere twee uit. Hila ontweek ons, Kamila zocht ons op. Stiekem kuste ik haar nog snel op de mond en we moesten maar snel weer een keer afspreken. Een weekendje met z'n drieën, wellicht. En ondertussen was het dan al echt laat op de avond geworden. We hadden nog even bij elkaar gezeten met een drankje. Sophia was de eerste die zich afmeldde, en niet veel later ook Pawel en Maja. Die waren moe na een dag zoals deze die ze vast spannend hadden gevonden. Ook ik stelde voor maar naar bed te gaan, toen Joey en Alisha dat ook wilden. Hyun en Elise zaten nog wat te kletsen. Hyun was meer zichzelf en dat vond ik fijn om te zien. Ze reageerde zelfs actief op mij nu, dus dat ging de goeie kant op. Soms was even niks doen en afwachten de beste oplossing voor dit soort problemen. 'Vind je het goed als ik nog even opblijf?' vraagt Elise me waar de rest nog bij is. Daar had ik geen probleem mee. Zij en Hyun blijven dan ook buiten zitten, ondertussen met hun lekkere lijfjes in een jas en onder dekentjes. Het was best fris, zal ik maar zeggen.

Ik loop naar ons huisje, waar het donker is, behalve onder de deur vandaan van Sophia, die beneden de kamer had gedeeld met Hila. Er was iets wat mij al het hele weekend bezighield. Eigenlijk elke keer als ik Sophia zag, moest ik eraan denken. Maar ik was niet van plan het haar te vragen. Want niemand wist het. Alleen ik. Ja, iets wat alleen ik wist, was nogal bijzonder... En zij. Nee, ik had het niet over die vluchtige zoen die ze me ooit had gegeven, waar verder ook niemand van wist zover ik wist. Al speelde dat wel mee. Die beelden; daar ging het me om. In mijn herinnering waren ze alweer wat vervaagd. Het leek wel porno. Vier korte filmpjes die zij gemaakt had van die avond van drie jaar geleden. Als het kon, zou ik dat graag nog een keer willen bekijken. En nu waren alleen zij en ik hier in dit huisje. Ik sta dan ook voor haar deur. Maar ik twijfel. Dat was misschien ook wel afgesloten. Ik had zo nu en dan wel een flirterige blik van Sophia ontvangen dit weekend, maar wie niet. Die was daar niet zo moeilijk in. Zij stond toch met al die jongens te zoenen vrijdag? Nee, ze had niet speciaal een oogje op me. Ik wilde het ook weer niet moeilijker maken dan het allemaal al was. Dus deed ik ook een stap naar achteren. Misschien beter van niet. Niet nu.

Daarbij struikel ik bijna over een tas van haar die ze al in het gangetje gezet had, en kon ik mijzelf nog net opvangen waarbij ik in de kapstok belandt en met mijn ene hand hard op de deur van de wc sla. Eigenlijk struikel dus wel, en niet bijna. Ik lig dan ook tegen het muurtje, als ik mij gecontroleerd heb laten afzakken omdat ik niet de kracht had overeind te komen, en even later gaat toch die deur open. Wat verbaast kijkt Sophia op me neer.

'Gaat het?' vraagt ze rustig en onwetend.

'Ja...' zucht ik om mijn eigen lompheid. Ze stapt naar voren en reikt een hand uit. Ik moet mezelf nog afzetten, want anders trek ik haar zo over me heen. Maar daar stond ik dan weer.

'Sorry.' zegt ze dan omdat ze doorheeft dat haar tas de schuldige was.

'Nee, geeft niks. Opletten.' zeg ik haar, en geef ik mezelf advies. Dan kijkt ze de kamer in waar alles donker is.

'Elise nog daar?' vraagt ze, gewoon puur uit nieuwsgierigheid.

'Ja.' zeg ik kort en zit duidelijk iets te overwegen. En dat ziet ze. Het was nu of nooit, dacht ik. 'Wilde je eigenlijk iets vragen.' zeg ik haar dan ook met enige voorzichtigheid. Ze blijft voor me staan met rechte rug, haar boezem iets naar voren en ze legt haar handen zelfs achter haar rug. Staat ze dan opeens als dat popje zichzelf te showcasen... Zo had ik haar opeens veel meet te willen vragen...

'Ja?' vraagt ze alleen verleidelijk alsof ze al zoiets had verwacht. Maar ze wist niet wat.

'Heb jij die beelden nog?' vraag ik haar dan, en kijk wat onwennig weg. Ik schaam me voor m'n nieuwsgierigheid. Zij begint stil te grijnzen, en loopt rood aan. Dit bleef ook voor haar nog spannend.

'Die heb ik nog. Neem aan dat je niks tegen iemand gezegd hebt.' zegt ze nog snel dat dit ook zeker niet de bedoeling was. 'Anders had ik het wel gehoord.' leek zij zich ook bewust van het risico wat ze nam door deze beelden te bewaren op haar telefoon. Ik denk dat met name Kamila vanuit een bepaald zakelijk opzicht dit ook wel interessant zou vinden. Misschien kon ik Sophia ook wel wat beelden laten zien? Maar ik zeg daar nog niks over. 'Snel dan.' zegt ze spannend en wuift mij naar binnen met haar mee te gaan. Op haar kamer zaten we dus. Ze leek het wel leuk te vinden het weer te laten zien. Of wilde ze me gewoon op haar kamer hebben?

Daar was ik nu. Even stonden we nog zwijgend tegenover elkaar. Moesten we dit wel doen? En waarom voelde dit bijna als natuurlijk? Ik bekeek haar ook kort. Niet voor het eerst deze avond. Ze bleef een spectakel om te aanschouwen. Elke keer weer met haar mooie, lange blonde haren die wat vaal van kleur waren, haar wat bleke en feilloze huid, en een lijf waar ieder meisje mee te koop zou willen lopen, maar dat niet deed zoals zij dat deed. Al was het vanavond nog relatief bescheiden. Zoals als zij geschapen was, kon ze ook niet heel veel anders dan er mee te koop lopen. Sophia had deze avond gekozen voor een trendy en toch comfortabel ensemble, met een cropped oversized trui, gecombineerd met een versleten denimjeans en witte sneakers. Die schopte ze ook even snel uit, en wonderschone, blote voeten kwamen tevoorschijn. Ze droeg sierlijke gelaagde oorringen, goed te zien door de hoge paardenstaart die haar anders zo verhullende haren bij elkaar hield.

'Ik moet nog vaak terugdenken aan toen.' zegt ze me zachtjes nadat ze me even naar haar had laten kijken. Toen had ik ook zo naar haar gekeken, en zou dat elke keer weer precies zo doen. Er was duidelijk aantrekking over en weer. Nog steeds. Toen kwam het er niet van. Toen had ze me gekust omdat ze niet wilde wachten op het toeval van een draaiend flesje. Hoe krankzinnig was dat weekend, vergelijken met dit weekend... Allebei even krankzinnig, maar zo anders beleefd. En dus ook dit tussen mij en Sophia. Net als toen, maar toch heel anders.

'Heb je het iemand vertelt?' vraag ik haar, en geef gelijk aan dat dit ook bij mij nog een gekoesterd geheim was.

'Het was romantisch.' schetste ze het. 'Onder die appelboom in dat parkje. Al die grote en oude gebouwen op de achtergrond. Midden in de stad en toch zo rustig. Of leek dat maar zo omdat ik alleen oog voor jou had?' maakte ze het ook nu romantisch. Ze pakte me in.

'Nee, dat was het.' zei ik haar toen, al aarzelde ik. Ik wilde niet nog iemand kwetsen.

'Heb spijt dat ik toen niet m'n kans gepakt hebt.' zegt ze dan, alsof ze al jaren erop gewacht had en mij zo goed kende en dus zou willen.

'Kans op?' vroeg ik haar dan ook met een grijns. Want dat had het niet kunnen zijn.

'Wat langer samen zijn met een jongen die lief is, die meer verdiende.' zegt ze me dan. Ze had er zo haar eigen kijk op. Zij verdiende ook meer, bedoelde ze er ook mee. Ik kon me best voorstellen dat jongens niet geduldig waren als ze intiem waren met haar, als ze dat bedoelde. Ook ik had nu al jeukende handen en wilde aan haar zitten. Ook zij had vast gehoord over wat ik toen nog wel en kon wat nog niet. Huiverend en adembenemend staan we tegenover elkaar. Hiervoor was ik niet gekomen. Deze woorden had ik ook nooit meer van haar verwacht. Het hele weekend hadden we elkaar wel gezien, en werd er wel eens een blik over en weer gespeeld, maar dat was niet meer dan met de rest.

'Misschien beter van niet.' zeg ik haar wel, en lach om het idee, omdat ik haar ook zie glimlachen. Alsof we beseften dat in een andere wereld we het wel hadden kunnen doen.

'Laten we maar gewoon kijken, dan.' oppert ze stil. Ik was het bijna vergeten. Dit maakt het er allemaal niet minder spannend op, en we nemen plaats.

We zitten op de rand van haar bed. Links van ons de deur, links van mij zat zij dan. Haar geur was minstens zo spectaculair als haar uiterlijk en haar hele voorkomen. Dat alles tezamen met wat we wisten, en wat we gingen doen, maakte dit moment nogal beladen. Ik had al een volle stijve. Al een tijdje. En zij zat tegen me aan, met een hand nog op haar schoot, maar hopelijk snel op mijn kruis. In haar andere hand haar telefoon die ze een beetje tussen ons in hield, vlak boven haar schoot. Ze wist het zo te vinden. Ik wist dat ze er vaker naar keek. Het gaf haar een goed gevoel. Niet zoals het mij toen een goed gevoel gaf, trots dat ik ook toen al op Elise was met wat ik haar had zien doen. Toen wist ik het alleen nog niet. Het was een versleuteld mapje en snel toetste ze een combinatie in. Te snel voor mij om het te onthouden, te gespannen was ik om erop te letten. Ze keek me nog kort aan. Haar ogen nog groter en helderder dan zojuist. Ze verfrommelde haar lippen van opwinding, en zag haar mond een klein beetje openstaan. Moesten we wel kijken? Konden we niet beter zelf aan de haal? Toch tikte ze haar scherm aan, en het eerste filmpje, het kortste van allemaal, speelde zich voor ons af. Daar was ze. Sophia zelf. Een stuk jonger. Ze waren nog maar 17. Gewoon een stel hitsige tieners. Wel een stuk hitsiger dan de doorsnee tiener, stelde ik me voor.

'Dit was al na het felsje-draaien, he?' vroeg ik haar met een trillende stem, en wist ik me te herinneren. Mijn stem was zacht en gevoelig. Mijn adem trilde. Sophia knikte. We zien hoe ze zichzelf filmt, zoals elk meisje van haar leeftijd dat een paar keer per dag doet en hoe ze zichzelf even lijkt te checken. Ik heb nu meer oog voor detail. Ze zit buiten. Het is donker, maar verlicht. Je hoort wat muziek op de achtergrond en zo nu en dan een verbaasde stem of wat gesmoes. Dan draait ze het beeld, en daar liggen ze. Ik was het bijna vergeten. Dit beeld zette het bezoek van Hyun en Kamila aan Ameland in een ander perspectief. Want daar lagen ze sensueel met elkaar te zoenen. Ik was het eerlijk gezegd compleet vergeten. Het was ook niet de reden waarom ik het toen wilde zien, en zeker ook niet waarom ik het nu weer wilde zien. Het korte filmpje draaide namelijk nog verder, en weg van die drie meiden. Verder op die loungebank in de tuin zaten drie anderen, en die hadden het net zo naar hun zin. Daar zat dan Mussa met Hila en Elise naast zich, en ook zij waren aan het zoenen. Sensueel zag ik hem de twee meisjes tongen. Of eigenlijk waren het vooral de meiden die het initiatief leken te tonen. Mussa zat daar gewoon prinsheerlijk met wat toen al mijn vriendin was en die blonde Marokkaanse, die toen nog niet blond was. Het komt meteen weer terug. Allerlei emoties en spannende gevoelens die ik toen ervaarde, maar nu nog steeds. En ook iedereen op camera ervaarde dat, was zelfs te voelen. Sophia keek hier ook aandachtig naar. Dit was helaas maar een kort filmpje. Het kortst.

Het tweede filmpje tikt ze meteen aan, hierna. Ik merk dat dit meer met haar doet. Meteen al. Want hier filmt ze zichzelf weer terwijl ze nu tussen Hyun en Kamila inligt... Zeker een minuutje lang kijk ik naar die drie wonderschone meisjes die elkaar vurig bekken. Eentje met rood haar, eentje met zwart haar, en eentje met blond haar. Voor ieder wat wil. Ik zie Sophia genieten, net als die andere twee. Deed dit meer met Sophia dan ze zou willen toegeven? Het is eerlijkwaar een van de mooiste dingen die ik ooit gezien had, en zeer indrukwekkend. Alle drie waren ze dat. Toch verbreekt ze zelf de zoen als ze de camera laat draaien nadat er verderop op de bank wat rumoer te horen was. Ik hoorde Elise, onder anderen. En al snel keken ze alle zes naar binnen, en legde Sophia ook dat vast. Binnen zaten die andere vier te zoenen. Met nadruk op 'zaten'. Jeff en Maja, en Joey en Alisha. Ondertussen wist iedereen dat hier die twee begonnen waren met hun relatie, als die er al niet stiekempjes was voor die tijd. En dat in alle vrijheid. Zo vrij, dat Alisha, en dat was nu te zien, voor Joey op de grond tussen zijn benen zat en kundig zijn lul in haar mond nam. Vlak daarnaast zat Maja tussen de benen van Jeff en deed hetzelfde. Het trok nogal de aandacht. En nu de mijne ook meer dan toen. Dit duurde ook best wel lang, ondanks dat de kwaliteit van het beeld niet optimaal was, kende ik iedereen en herkende ik iedereen. Zo ook die grote lul van Jeff waar Maja nu op zat te kluiven. En ook Joey was toch wel aan de indrukwekkende kant geschapen. De twee koppies van de meisjes gingen gedreven op en neer en de jongens leken de tijd van hun leven te hebben. Mocht ik nog jaloers zijn? Mijn hart bonkt dan ondertussen al hoorbaar en zichtbaar in mijn borst. Ik hijg zachtjes. En Sophia doet dat ook. We kijken naar de avond die sindsdien zo bepalend is geweest binnen deze vriendengroep. Eigenlijk bepaalde het alles.

Zo ook mijn relatie met Elise, en was het ook de reden dat ik hier nu zat. Het derde filmpje liet zien waar het mij toen allemaal om te doen was, en weer laar het mij aandachtig toekijken. Ik voel dat Sophia naar me kijkt en mijn reactie waarneemt. Met grote ogen zie ik het weer. En met wat ik weet na vanochtend, kijk ik toch met andere ogen naar de drie individuen. Het was duidelijk dat door wat zich net binnen afspeelde, deze drie zich hadden laten inspireren. Want daar lagen ze dan, nu over zijn schoot heen. Hij was toen nog maar een iel, donkere jongetje vergelijken met hoe hij er nu uitzag. Elise lag meer over zijn schoot heen dan Hila. Die deed van alles meer dan Hila. En maar zuigen en kussen en likken. Waar Hila kon, deed ze dit ook. Maar het was toch echt vooral Elise die hier Mussa haar mond vol overgave gaf. En dat vond ik nog steeds fantastisch om te zien. Hier zag je waarom Mussa gevoelens had voor Elise. En hier zag je waarom Elise gewoon een geil sletje was en enkel gaf om die grote pik van hem. En dit verklaarde misschien ook wel het gedrag van Hila, die na jaren nog steeds wat te bewijzen had. Ik zag opeens veel meer. Want ik wist zoveel meer. Maar nog altijd niet alles. En Sophia keek nu met me mee. De climax had ze niet op film staan. Dat was jammer. Wist zij veel dat we jaren later samen hiernaar zouden kijken... Nu vraagt ze me niet hoe het met me gaat na het zien van dit, en wat het met me doet en hoe ik me voel. Want dat weet ze. Ze weet dat het me opwindt m'n eigen vriendin zo te zien. En dat lijkt ze niet meer dan normaal te vinden. Iets over vrijheid, of zo. Ik snapte het. Deels. Maar ik was onderweg het te begrijpen. Of ik het ook echt kon omvatten, was een ander verhaal. Want hoe meer vrij ik en Elise zich opstelden naar haar vrienden toe, hoe ingewikkelder het werd. Daar was niks van terug te zien op die filmpjes. Toen begon het allemaal pas. Ik vraag me af of Sophia achteraf niet verder had willen gaan met een van die jongens of meisjes. Had ze het daarom bewaart? Had ze ook hier spijt zich ingehouden te hebben? Want zo zat ze nu naast me. En ook nu hield ze zich nog in. Toen in dat parkje met Brugge had ze zich niet ingehouden. Toen had ze me gezoend. Of had ze zich toen alsnog ingehouden. Ik voelde aan alle kanten dat ze aan me trok. Maar nog niet letterlijk. Dit was letterlijke aantrekkingskracht. We keken naar haar en naar de rest, maar wilden het natuurlijk vooral zelf doen. Nu helemaal. Toch gebeurde het niet. Ook al was Sophia ook overduidelijk opgewonden geraakt van al haar vrienden die nu al een keer in beeld waren geweest. Ik hield me in. Ik had niet overlegd met Elise. Dus, ja...

Maar er was nog een vierde filmpje. Daar gebeurde misschien wel het meest. Ik wist het weer toen ik het zag. Logisch. Maar toen in Brugge kon het me maar weinig schelen met wat we zojuist weer hadden gezien. Dat vierde filmpje stond geheel in het teken van Maja. Helemaal naakt was nooit iemand geworden. Ook die vier binnen niet. Wel hadden ze seks. Maja dan. Met Jeff. En met Joey... En Alisha keek dan gewoon toe. Even de beknopte samenvatting. Het was wel iets mooier. Op de bank waar Joey en Jeff net zaten, lag nu Maja op haar rug, met haar hoofd op de armleuning. Haar broek was uit, haar slipje opzijgeschoven. En dan lag Jeff half over haar heen en duwde hij iets in haar wat vanaf deze hoek niet te zien was. Je zag hem bewegen vanuit zijn heupen en hoe zijn kont heen en weer ging. Ook hij had verder alle kleding nog aan. De broeken waren gewoon opengeritst en de piemels naar buiten getrokken. Joey stond bij die armleuning iets voorover geleund. Zijn pik was wel goed zichtbaar. Sophia stond ook dichterbij terwijl ze dit filmpje. Ze leek nog teruggeroepen te worden dit niet te doen. Maar nu leek niemand zich meer te herinneren dat ze überhaupt dit gefilmd had. Wisten ze nog wel dat Maja daar lag te kreunen op de pik van Jeff, terwijl ze slobberde op die van Joey. Want die lag ze tegelijkertijd te pijpen. En Alisha stond dan aan de zijde van Joey, en zoende met hem en streelde hem. Waarom had niemand het ooit over dit? Of was dit de stille inspiratie die Elise tot nu toe gedreven had. Zij, Maja en Jeff hadden Brugge geregeld. Voor zover je het zo kan noemen, dan. We zien Jeff klaarkomen in Maja. We horen het vooral. Dan zien we hoe de twee jonge jongens gewoon van plek wisselen, Maja dus ook blijft liggen, en Alisha meebeweegt met wat jaren later pas officieel haar vriendje wordt. Maja slobbert op de zachter wordende pik van Jeff, en laat zich nu kermend nemen door Joey. We zien ook hier niet het einde van. Het was maar een halve pornofilm, maar wat voor één. Ook dit had ik wel eerder gezien, maar totaal niet opgeslagen. Zo bleek Joey eigenlijk gewoon net als die andere twee te zijn. Maar dan op zijn eigen manier. Geen idee wat ik van hem moest vinden. Maar ook hij had z'n pleziertje gehad die avond. Gek genoeg had ik na eerder vandaag vooral het idee dat hij mij niet vertrouwde. Hij leek meer bang voor mij te zijn, dan dat ik voor hem zou moeten zijn. Dus was hij toch niet helemaal hetzelfde als Jeff en Mussa, die duidelijk hadden gemaakt niks van mij te vrezen. Niet van de Lucas die ik in Brugge was.

En dat was het. Bij elkaar nog geen tien minuten aan materiaal. Bij elkaar zat ik hier nog geen kwartiertje naast Sophia. Maar het had een impact die nu al jaren duurde op hen, en ook mij liet het niet los. Het is misschien lastig voor te stellen. Natuurlijk zag ik mijn eigen vriendin dingen doen waar ik kortgeleden nog niks bij kon voorstellen. Maar ondertussen kende ik hoop van hun redelijk goed. En dan zie je ze die dingen doen... En ik en Sophia hadden hier nu voor de tweede keer samen naar gekeken. Ons geheimpje was dit. En het bleef apart naar een stel geile tieners te kijken, die daar andere personen leken dan dat ze dit weekend waren. Al leek iedereen stiekem nog net zo geil en ondeugend te zijn als toen. Wij wel. Wij waren nu net zo geil als die tienertjes daar. Sophia zag er wel iets anders uit dan toen, maar was nog net zo geil en nieuwsgierig als toen. Ze had het niet voor niks vastgelegd. Het was gewoon pure nieuwsgierigheid. Had zij daar willen liggen, in plaats van Maja? Had zij ook wel op die enorme pik van Mussa willen zuigen? Of had ze meer met Hyun en Kamila willen doen? Wie zal het zeggen? Nu legde ze haar telefoon weg, maar pas nadat haar lippen de mijne opeens hadden getroffen. De hand die op haar schoot lag, lag nu op de mijne en aaide al verleidelijk dicht bij mijn kruis. Ook ik raak haar aan, en leg een hand tussen haar schouders en de andere op haar knie. Ik sloot m'n ogen, voelde haar warme en zachte lippen, en met de beelden van zojuist nog voor me, was ik even vergeten waar we waren en wie we waren. Het was ook nog maar de vraag of dat überhaupt nog telde.

De aanrakingen waren nog licht. We keken elkaar aan. Ze gaf me zo het gevoel dat het niet mocht, dat dit fout was. Bij haar had ik dat gevoel veel meer dan bij de rest. Ik denk omdat we al eerder iets gedaan hadden, wat niet mocht. Iets waar Elise helemaal geen weet van had. Daarom dus. Dit was ook niet volgens afspraak. Maar het gebeurde. En stoppen leek niet meer te lukken.

'We moeten stil zijn. En snel.' fluistert ze dan hijgend in m'n oor, terwijl haar hand over m'n kruis blijft wrijven, en dus wel weet dat dit vreemdgaan is. Wat had ze dan in gedachten? Ze begint in ieder geval m'n broek los te maken. Ik kijk ademloos toe. Zij ook, terwijl ze een hand naar binnen laat glijden. Kort gaat die een paar heen en weer langs de harde schacht voordat ze hem ook daadwerkelijk tevoorschijn haalt. Iets in ons wilde dit nog. Ik wist wel waarom. Sophia was een lekker en flirterig wijf. Wat ze met mij moest, geen idee. Stil en snel, wilde ze. Dus buigt ze voorover en een tel nadat m'n eikel met de buitenlucht botste, werd hij door haar verschalkt. Ze houdt me met één hand stevig vast, en met de ander houdt ze haar lange, blonde haren uit de buurt, en beweegt ze gretig op en neer, waardoor ik toch wel stevig begin te kreunen. Hallo, zeg, die had er zin in... Ze sust me nog tussendoor, maar gaat dan op dezelfde voet verder, dus ben ik daarin vrij kansloos, al doe ik wel m'n best. Zij ging er helemaal in op, en miste hierdoor een zeer belangrijk detail.

Want wat zij niet gehoord had en ik wel, was de schuifpui aan de achterkant van het huisje. Er was iemand naar binnen geslopen. Misschien dacht ze dat Sophia al sliep, of anders ik wel. Nee, ik zou wel op haar wachten. Hopelijk was ze wel alleen. Instinctief zei iets in me juist niet muisstil te zijn. Toch hoor ik verder niks. Ik hoopte dat Elise het was, maar wat als het iemand anders was... Dat vond ik toch een beangstigend idee. Kamila zou dit vast niet pikken. Waren zij en Sophia niet juist zo close? Maar ziet zo close, denk ik... Sophia gaat gewoon door, en ik bijt op m'n lip omdat ik een orgasme al voel opkomen. Tering, zij kon goed pijpen. Ja, anders dan de anderen, maar echt tijd om dit te vergelijken, had ik niet. Een compliment aan haar adres. Toch stop ik haar heel even.

'Twee tellen...' zeg ik haar, hijgend, en ze kijkt me trots aan. Had ze wat te bewijzen soms? Lekker, was het zeker wel. Ik stopte haar omdat ze niet gezien had, hoe de deur geruisloos geopend was. Mijn hart had nog nooit zo hard geklopt, toen ik vervolgens recht in de onderzoekende ogen van Elise keek. Ja, zij was het gelukkig. Was het wel zo gelukkig? Ze hield de deur op een kiertje. En ze bleef kijken. Ik had haar angstig aangekeken, maar zij liet mij meteen een vinger zien die ze voor haar mond hield. Ook zij zei me dan maar stil te zijn. Dat rijmde aanvankelijk niet. Boos was ze dus niet. Nee, het wond haar natuurlijk op. Natuurlijk! Hoe kon ik iets anders denken dan dit? Toch duurde het even voordat het landde. Sophia pijpte gewoon door, met haar achterhoofd richting de deur en had dus niks door. Maar snel hoefde het dus niet meer. Sophia leek mij hier gewoon klaar te willen pijpen en dat was dan dat. Maar misschien mocht ik dan toch even van haar genieten. Het was wel het minste wat Elise me kon gunnen na wat zij met Mussa had gedaan, toch? Ondanks al het andere. Waar Hila het nog aanbood, deed Sophia het nu gewoon. En daar leken zowel ik als Elise dankbaar voor te zijn. En dat probeerde ik Sophia duidelijk te maken, zonder iets te verklappen.

'Hebben wel iets meer tijd dan twee minuten.' lachte ik dan naar haar, al klonk mijn stem nerveus. Elise keek toe en dat vond ik bijna te spannend. Ik keek zelf liever toe, dan dat ik bekeken werd. Dat was me duidelijk. Nu nog wel, in ieder geval. Ik was geen performer zoals zij. Sophia lachte om m'n woorden en knikte. Gelukkig. Ook zij dacht wel iets te hard van stapel te lopen. 'Wel lekker, hoor. Te lekker.' geef ik haar dan ook als compliment. Hierna laat ze zich van het bed afzakken, en duwt ze m'n benen uit elkaar waar ze tussen kruipt, en lijkt ze iets meer gerustgesteld.

'Dan doe ik het iets anders...' lispelt ze m'n kant op alsof ze een heel repertoire had op dit gebied. Maar vervolgens trok ze m'n broek tot aan m'n enkels, gevolgd door m'n onderbroek, en trok ze m'n pik met veel gevoel af terwijl ze haar hoofd schuin hield om langs diezelfde paal mij recht aan te kijken, met om de beurt een van m'n ballen in haar mond die ze tot blinkend aan toe begon af te zuigen... Dat was wel iets anders, ja. Goeie dag! Kermend liet ik mij iets achterovervallen en keek ik haar aan. Dit was wel even iets anders... Okay, dacht ik toen. Ik moet zeggen dat mijn ballen nog nooit zoveel aandacht hadden gehad als in de minuut dat Sophia dit deed. Het was lekker. Erg lekker. En haar hand trok me ook weer niet zo fanatiek af, dat ik nu alsnog snel klaarkwam. Het was hemelsbreed de kortste weg naar m'n zaad, maar zo ging ze het nog niet krijgen. En dat was het idee. Ik leunde nog wat meer naar achteren, en vergat steeds vaker dat Elise daar nog stond. Daar zorgde Sophia ook wel voor zoals ze me aankeek met haar grote ogen. En als ik vluchtig haar kant op keek, stond ze er zeker nog. Het begon te wennen. En het intiem zijn met Sophia ook wel, wetende dat het mag.

Als ze stopt en me aankijkt, zie ik iets wat lijkt op verlangen, zoals ze naar me kijkt met die ogen, zoals ze voorzichtig en verleidelijk op haar onderlip bij en hoe ze me met een hand beheerst en gedreven af blijft trekken op zeer langzaam tempo.

'Jezus, Sophia...' laat ik me eigenlijk compleet door haar overrompelen. Ik kom overeind en buig naar haar toe. Haar hand blijft langs m'n paal gaan en ik kus haar op de mond. Ik leg m'n hand in haar nek en grijp me even kort vast haar lange, zachte, blonde haren en kus haar nog feller op de mond. Zij hijgt in m'n mond en houdt m'n pik stevig vast terwijl we de tongen het werk laten doen. We happen naar elkaar en dreigen verloren te raken in passie die we nu pas voor elkaar ontdekten, maar waarschijnlijk al een tijdje lag te sluimeren waar ik het in ieder geval niet zag. Ze duwt me wat terug omhoog, kussend en tongend en valt meer over m'n schoot heen waar ze de pik blijft aftrekken en waar ze ook haar heerlijke borst tegenaan duwt. En zo bleven we elkaar even zoenen, totdat we moesten lachen. Ik moest ook lachen. Maar ik bleef haar ook zoenen. Het had iets geks, maar vertrouwelijks. En dat besef liet ons glimlachen en grijnzen en doorgaan met dit. Ze strekte zich uiteindelijk uit waarbij onze kus moest stoppen en ze m'n lul moest loslaten. Niet erg. Want hierbij trok ze meteen haar truitje uit en haar heerlijke lijf kwam tevoorschijn onder die al cropped trui vandaan. Een mooie en platte buik, en dan die voorgevel die nog stevig in haar bh bleef staan. Ze toonde zichzelf echt even aan me, voordat haar handen naar haar rug gingen. Niet veel later zakte haar bh over haar schouders en van haar armen af en kwamen twee perfecte, ronde borsten tevoorschijn, waarvan de bescheiden tepels hard waren en recht vooruit door de koele lucht prikten. Ook nu bleef ze even zitten zodat ik goed kon kijken. Had ik al gezegd dat ze lekker was, en dat ook al een tijdje wist? Ik hield m'n handen nog thuis toen ze weer over m'n schoot kwam te liggen, en haar borsten, nu bloot, tegen m'n harde lul drukten, en ze me weer zoende. Het was duidelijk dat ze zich maar al te graag lekker gevonden wilde worden. En ik kon ook niet anders. Sophia was gewoon ongenadig lekker. Even boog ze nog naar m'n lul, en kuste ze de eikel een enkele keer terwijl ze tussen m'n benen bleef zitten. Ik liet m'n hoofd even achterovervallen en toen ik weer naar haar blonde koppie keek, viel mijn blik nog snel even op de deur. Elise stond daar nog steeds. En ik zag haar aandachtig kijken en goedkeurend glimlachen.

Onze tijd nemen, konden we op allerlei manieren invullen. Toen zij ging staan, nam ik nog de tijd de strakke denimjeans over strakke kontje te trekken en langs haar slanke benen. Haar slipje viel bijna als vanzelf voor me af, en daar stapte ze uit. Ze duwde me naar achteren. En dan bleef zij staan, in haar volle glorie, en keek ze gewoon op me neer. Ik had alles gedaan wat ze van me zou vragen. Ik had haar m'n handen gegeven, en ook m'n mond. Ik had toch ergens nog een reputatie hoog te houden. Maar zij wilde daar helemaal niks van weten. Knie voor knie liet ze zich over m'n schoot zakken, en kroop ze al snel naar m'n middel toe. De tijd nemen was relatief. Ik kreeg zo niet eens de tijd mij uit te kleden. Het ging haar dan ook gewoon om m'n lul. En die was bloot, en bereikbaar. En ondertussen ook erg gewillig. Ze drukte met met twee handen helemaal plat tegen haar bed, en ging toen op de paal zitten. Haar schaamlippen spreidden zich terwijl ze heen en weer begon te wiegen en paal ertussen drukte, zonder dat de eikel ook maar in de buurt was van haar poesje. Ze reed over de paal heen en keek me aan met dat ze zachtjes begon te zuchten van opwinding. Mijn paal lag nog plat op m'n buik, en zij bewoog er rustig overheen. We namen de tijd... Ik was ook echt even bang te snel klaar te komen. Zoals ze me net pijpte... Maar nu zat ze op m'n schoot. Dat was perfect. Dat was ons standje. Het standje van mij en dat andere geile meisje wat nog steeds toekeek. Zo kreeg ik Elise altijd klaar. Echt altijd. Dus zat ik vol met vertrouwen, toen ze wel de eikel opzocht, en beheerst zich eroverheen liet zakken, waarbij ze de ogen sloot en haar mond opende.

'Fuck...' zuchtte ik dan ook zachtjes terwijl ik haar krappe poes zich voelde spreiden en ze centimeter voor centimeter de paal tot zich nam. Heel even leek ze nodig hebben te wennen aan het gevoel, maar al snel had ik mijn handen op haar heupen liggen en wiegde ze heen en weer, en niet veel later ook op en neer, waarbij ze hardop kreunde, en vergat stil te zijn. Haar handen op mijn borst, haar armen gestrekt, haar borsten tegen elkaar gedrukt, en haar heupen wiegend. Haar lange haren golfden op en neer met alle bewegingen die ze maakte. Het was perfect. Het plaatje klopte van top tot teen. En dus zat ze daar op m'n schoot, te kermen van genot terwijl ik met haar meegenoot, en mij nog heel even inhield. Langzaam liet ik mijn handen, terwijl ik haar aanmoedigde in gehijg, van haar heupen naar haar billen glijden. Dit was dus ons trucje. Iedere stel, of ieder sletje, had wel wat trucjes op dit gebied. Zodra ik de billen van Elise ook maar een beetje uit elkaar begon te trekken terwijl ze mij bereed, kwam ze eigenlijk onmiddellijk klaar. Had me wel vaker afgevraagd of dit ook bij anderen zo zou zijn. Maar nooit geprobeerd. En nu deed ik het. Sophia keek me verrast aan.

'Ja...' kreunt ze meteen hard en ze kijkt om naar m'n handen op haar billen die gewoon wat trekken en duwen en ze masseren. Dan kijkt ze me weer aan en hijgt en kreunt ze nog harder, met dat ze ook harder op en neer beweegt. Ja, dit werkte...

'Ja, Sophia...' hijg ik haar zich te laten gaan. Ik wilde dat ze klaarkwam. Zo graag. Ik genoot hier onwijs van. Niks mooier dan een meisje wat zich laat gaan en geniet van haar orgasme en het vrij voelen in het moment. Ja, ze voelde zich vrij. Die vrijheid... Die was voelbaar. Ik voelde haar kutje me begon af te knijpen, en hoe ze dus klaarkwam. Het was hoorbaar. Zuchtend en kermend piepte ze wiegend over m'n schoot heen en schokte ze zich klaar op m'n lul. Het was dus ook zichtbaar. Haar hele lijf schudde van genot en het zweet begon zich te vormen op haar voorhoofd met dat ze bleef zitten, en bleef trillen van genot... Ze leek door te willen gaan, omdat ik zelf niet kwam nu, maar dat hield ze gewoon niet vol. Dus viel ze voorover, en uitgeteld kwam haar gezicht naast me te liggen, hijgde ze dankbaar in m'n oor en moest ze de harde lul wel even uit haar laten glijden.

'O, mijn, God...' hijgt ze uitgeteld.

'Geil wijf...' noem ik haar dan, wat ik anders niet zo snel zou doen. Maar dit was ze.

Na een minuutje bewoog ze zichzelf alweer tegen m'n paal heen. Ze keek me aan met rode wangen, en ze wilde wel nog een keer. Maar toch ging ze er niet nog een keer opzitten.

'Straks worden we betrapt.' lijkt ze zich dan toch te realiseren, al wil ze dat liever niet.

'Ja, en?' zeg ik haar dan nog, wat ze niet begrijpt.

'Nee, dat kan echt niet.' voelt ze zich dan zelfs een beetje schuldig naar haar vriendin toe. Ze moest eens weten. Ik laat haar van me afvallen, en kus haar op de mond.

'Dan moeten we maar een andere keer verder.' zeg ik haar om te zien hoe ze zou reageren. De meeste geilheid had ze nu wel uit haar lijfje gereden, en daardoor leek ze wat meer bij zinnen te komen. Jammer, maar zeker niet erg.

'Moet jij niet... Nog snel...' wees ze me dan op m'n lul, die ondanks haar vertwijfeling niet minder hard was geworden. Want ik had Elise nog zien staan. En daar werd ik hard van. Daar bleef ik hard van.

'Ik zal het onthouden.' zeg ik Sophia een beetje spannend. 'Ik hou iets tegoed.' glunderde ik opgewonden en had me ook even op haar af kunnen trekken, maar leek me niet helemaal op z'n plaats. Het was vlug, maar wel gepassioneerd geweest. Sophia lachte en ging akkoord, al voelde ze zich nu ook overduidelijk schuldig niet geleverd te hebben naar mij toe. Dat was natuurlijk niet waar. Alle verwachtingen die ik had, was ze ruimschoot voorbijgegaan. Ik wilde alleen even die filmpjes zien... En daarnaast wilde ik zoveel meer.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Partnerruil - 39Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vakantie naderde zijn einde. Janna had terwijl we nog in Bergen waren een appje van Helmut gehad, met de vraag of we op de terugweg zin hadden om bij hem en Egon in Hamburg langs te komen. Anke en ik hadden echter al met Christa en Dieter afgespro..."
13-04
9.1
Sinds Een Dag... - 11Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Mira zat alleen in een hoek van de slaapkamer. Op een stoel. Naakt. Ze leunde achterover met gespreide benen. Met n hand speelde ze met haar linkerborst, af en toe knijpend in haar tepel. Terwijl ze met haar andere hand, hard, snel en opgewonde..."
12-04
9.7
Partnerruil - 38Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De dansavond in Lunde was uitgedraaid op een achtbaan. We hadden onverwacht een gastoptreden mogen verzorgen en Anke was daarna op de dansvloer aangerand door een stel dronken Engelsen. Het voornemen van Janna en mij om de rest van de vakantie even g..."
11-04
9.5
Mini - 306Door: Keith
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
"Het management van het ziekenhuis kwam even later druppelsgewijs binnen. Twee heren in witte jassen, twee heren in colbert, drie dames. Roger stelde hen voor de geneesheer directeur en zijn plaatsvervanger, het hoofd civiele dienst, Rogier z n chef ..."
10-04
9.7
VriendinnenDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Ik ben Paul en ben alleenstaande vader van Fleur, nadat Fleurs moeder Sylvia voor zichzelf gekozen had en er van de ene op de andere dag vandoor was gegaan. Gelukkig heb ik heel veel goede vrienden waarvan ik sommige al vanaf mijn middelbare school..."
09-04
9.4
Partnerruil - 37Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden nog een gezellige avond bij Christien en Klaar. Anke en ik waren best wel moe na drie dagen wandelen. Janna kookte, de schat, om zowel Klaar en Christien als Anke en mijzelf te verwennen. Ze had er flink werk van gemaakt. Een heerlijke fore..."
09-04
9.4
Partnerruil - 36Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Berghut, Partnerruil,
"We hoefden de tweede wandeldag geen hoogte te winnen, dus we schoten beter op dan de eerste dag. Mijn vermoeidheid was ondertussen ook een stuk weggezakt, ik voelde me veel fitter dan de vorige dag. We volgden voornamelijk de heuveltoppen, kwamen som..."
08-04
9.5
Partnerruil - 35Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berghut, Partnerruil,
"Aan het eind van de middag kwamen we aan bij de berghut die we gepland hadden. Een simpel houten gebouw met twee slaapcabines, elk met een stapelbed. De wc was traditioneel Noors, dat wil zeggen twee wc brillen naast elkaar boven een afgrond waar de ..."
06-04
9.2
Partnerruil - 34Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Uitgewoond,
"Ik lag op mijn zij. Een paar billen drukten tegen mijn buik die van Christien. Achter mij voelde ik de zachte kussentjes van de borsten van Klaar tegen mijn rug. Haar arm was om me heen geslagen, haar hand lag op mijn borst. Ik had het heet. Ik had ..."
06-04
9.3
Sinds Een Dag... - 10Door: Rainman
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"De volgende ochtend werd Alex om 7.15 uur wakker van de wekker op zijn telefoon. Brak en geradbraakt. Hij had slechts een paar uurtjes slaap kunnen pakken. Piekerend had hij tot diep in de nacht, de hele situatie met Teun liggen overdenken...."
05-04
9.8
Partnerruil - 33Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien zat bij Klaar en streelde haar hoofd. Ze keek naar Janna en mij. Janna, misschien moeten Anke en jij maar gaan slapen. Onze sub helpt me wel om Klaar naar bed te brengen. Ik wil hem ook nog gebruiken. Als jullie willen, mogen jullie je eer..."
04-04
9.4
De Vriendengroep - 72Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Lang
"Elise was me voorgegaan naar boven toen ik en Sophia klaar waren. Ze glunderde en vol spanning pakte ze m n handen. Nu ik. zei ze dan alleen, waarna we samen in bed belandden, en nog zeker een klein uurtje de liefde bedreven met elkaar...."
04-04
9.2
Klik hier voor meer...