63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 2618x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Intieme Gesprekken, Erotische Ontdekkingen

Maar de nacht zou komen. Maja en Pawel waren al naar de keuken gelopen om zich wat op te frissen en ik en Elise bleven achter.

'Wilde je nog ruilen van bed?' vraag ik haar, zonder dat ik weet of ik daar zelf voor openstond.

'Nee.' zegt ze vrij resoluut, al lacht ze er zelf wel om. We hadden gezien wat Pawel kon. Gezien hoe hij Elise behandelde. Ik geloof dat hij zich nog inhield... En we hadden gezien wat hij verlangde van Maja. Ook van Elise misschien? Als hij alleen zou zijn met haar, zou hij dat misschien wel gewoon doen. Ik dacht overigens van niet. Pawel was echt geen verkeerde. Hij leek gewoon te weten wat hij wilde. En dat was logisch na wat hem was overkomen. Het beste van een slechte situatie maken. Ten minste als het aankwam op relationeel gebied. Al was de situatie al lang niet meer zo slecht, begreep ik steeds meer. Dat gold ook voor onze relatie. Elise leek wel wat huiverig naar zijn kant toe. En ergens zou ik het dan wel willen zien. Zoals ze ooit was aangepakt door Jeff en Mussa, zonder dat ze wisten dat er iemand meekeek, zou Pawel ongetwijfeld anders handelen zonder publiek. En zo ik ook...

'Slaap liever in m'n eigen bed, als jullie dat goed vinden.' zegt ze de andere twee dan ook die ons weer kwamen opzoeken, hand in hand en poedeltje naakt. Gek, maar ook weer niet zo gek. Nu niet meer. Blijkbaar was dat dus nog steeds het plan. Dat had ik niet verwacht. Ik had dit min of meer voorgesteld als vervanging van. Maar goed, ik zou in m'n eigen bed met Elise gaan slapen. Want Maja knikte al.

'Ik wilde nog even douchen, als dat mag.' zegt Maja wel. We lachen daar een beetje om. Iedereen kon wel een douche gebruiken. 'Doen we dan toch even ruilen.' plakt ze er nog aan vast, wat eenieder verbaast. Maar op zich was dat wel prima, vond ook ik. Al moet ik zeggen dat ik niet alles meer even helder zag. Maar zo geschiedde het wel. We hadden twee badkamers. Boven de iets ruimere. Maar niet ruim genoeg voor vier personen onder de douche. Elise stond op doormiddel van een hand van Pawel.

'Is goed. Gaan wij boven.' zegt ze ook gewoon. Het was al besloten. Ik pak even later Maja's hand en we lopen achter Elise en Pawel aan door de gang. Elise kijkt nog achterom, en loopt vervolgens naar boven met hem. Was dit heel anders dan het originele voorstel dan? Maakte dat nog uit? Het was niet dat we nog helemaal dol van de opwinding waren. Ook niet toen ik en Maja dus samen waren, wat ook een beetje onwennig was. Mijn lul was overigens nog keihard. Het idee dat Elise nu met Pawel stond te douchen, vond ik ongekend geil, en dat ik nu dat meisje hier de douche zag aandraaien, terwijl ze net nog lekker in haar sterretje was geneukt, liet mij natuurlijk ook niet koud...

'Kom je?' vraagt ze me ook gewoon. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was. En even later stapte ik dan ook de douchecabine binnen en sloot ik de deuren achter me. Ze had hem niet zo warm staan, wat wel fijn was. Ze zocht even de shampoo en begon haar haren te wassen, en al snel sopte ze ook de rest van haar lichaam in. Hierbij keek ze me aan, maar zei ze niks. Het was een ondeugende blik, terwijl ook ik me afspoelde, maar daar toch vooral rustig bij stond te kijken. En dan keek ik natuurlijk naar haar, zo dicht op me, helemaal naakt en onder het sop. Haar lichaam glansde. Ze had een heel licht tintje, waar Elise wat bleker was. Het Oosterse, zal ik maar zeggen. Ondanks dat ze niks zei, was het niet eens zo ongemakkelijk. We keken gewoon naar elkaar, en ik zag haar dit glunderend doen. Daardoor begon ik zelf ook te glunderen. Dan waren we niet veel later aan het lachen. Ik vooral omdat dit zo bizar was. Ik sta hier ook met een stijve. En daar botst ze zo nu en dan tegenaan. Ik zie hoe ze haar hele lichaam wast, en vervolgens biedt ze enkel met gebaren aan mij ook te willen wassen. Een ongekende luxe, en ik moet me omdraaien. Even later voel ik haar handen op m'n rug en schouders en wrijft ze liefkozend het sop van onder naar boven terwijl de warme douche nog meer comfort brengt. Dit voelt goed en fijn. Dit was intiem. Haar handen gaan steeds lager en ook m'n billen wrijft ze liefkozend in. Ze knijpt ook nog even een keer speels in m'n kontje, en ik moet wel even omkijken, om haar uitdagend naar mij te zien opkijken. Tegelijkertijd glijden haar handen langs m'n heupen naar m'n buik toe, en terwijl ze haar hoofd tussen mijn schouders legt en ze me lijkt te willen kroelen, vinden haar handen gevuld met sop mijn stijve, en blijft ze die masseren, wat echt zalig is. Ik sluit m'n ogen en grom een paar keer. Haar handen krijgen mij binnen tellen klaar. Mits ze dat wilde. Dat wilde ze dus niet. M'n zak werd net zo vertroeteld en hoe haar handen langs m'n schacht gleden, liet me steigeren als nooit tevoren. Ze kust m'n schouders en nek en als ik m'n nek wat naar achteren draai, gaat ze op haar tenen staan zodat onze lippen elkaar kunnen treffen. Het gaat er erg lieflijk aan toe. Goed, we hadden elkaar wel wat beter leren kennen de afgelopen dagen, maar het was toch nogal onverwachts, zoals ze m'n pik bleef strelen en lief naar m'n lippen hapte. En ik hapte dan ook lief terug. Want dit voelde best wel goed.

'Je bent een vrouw met vele gezichten.' zeg ik haar zachtjes al ik me omdraai en haar handen de lul alweer hadden gevonden. Het waren mijn eerste woorden. Ze lacht nog steeds naar me.

'O, ja?' lispelt ze zachtjes terug. Ja, dat was ze. En ik had geen idee wat nou haar ware gezicht was.

'Ja, zoals je vanochtend deed, had ik dit niet helemaal meer zien aankomen.' zeg ik haar dan. Daar kon ze me geen ongelijk ingeven.

'Moest wat dingen op een rijtje zetten.' zei ze er alleen over. 'Daarnaast kan ik hetzelfde over jou zeggen, toch?' lacht ze, en haar handen draaien nog langs m'n schacht. Ik sluit even de ogen omdat het zo goed voelt.

'Tja, misschien wel.' lach ik er maar om en open weer m'n ogen die ik nu op haar borst laat vallen, zo ook mijn handen. Ik was niet bang voor haar. Op geen enkele manier. En niet veel later zoenen we elkaar weer, strelen we elkaar en krijgen we het weer warm.

'Wil je het nog proberen?' vraagt ze me dan wat stiekem. Ik wist niet meteen wat ze bedoelde, totdat ik haar aankeek en haar zag verzinnen.

'Wil je dat dan?' vraag ik haar dan, en moet zeggen dat m'n pik er harder van werd, het idee alleen al.

'Jij niet dan?' lacht ze nog. Ik haalde m'n schouders op, want wist het nog steeds niet.

'Is toch niet zo simpel?' vraag ik haar nog. Dacht altijd dat daar meer bij kwam kijken.

'Je hebt het zelf gezien.' zegt ze me, en dat was zo. Zo moeilijk zag het er niet uit.

'Nee, niet nu.' zeg ik haar dan toch maar. 'Of denk je dat Elise het nu ook aan het doen is?' vraag ik haar min of meer seriues. Die twee waren zo te vergeten.

'Nee, dat denk ik niet.' zegt ze dan. 'Maar wat wel; is de vraag?' speelt ze met me. Ja, wat wel? Zou ze hem weer pijpen? Neukte hij haar mondje weer? Nam hij haar tegen douchewand en neukte hij haar klaar? En stopte hij hem dan toch nog tussen haar billen? Spoot hij haar onder, of zat hij haar juist te beffen? Het zou allemaal kunnen. En het zou niet erg zijn. In tegendeel. Maar wat gingen wij doen.

'En hoe verder zo?' vroeg ik haar wel al. Ze haalt haar schouders op.

'Dag voor dag.' zegt ze. Daar lach ik om.

'Dat klinkt niet moeilijk.' zeg ik haar nog, en daar lacht zij om.

'Nee, we zien wel.' zegt ze wat serieuzer. De boodschap was hetzelfde. 'Hopelijk zien we elkaar weer snel?' vraagt ze me min of meer toestemming voor meer in de toekomst, wat dat ook moge zijn.

'Ja, wie weet.' blijf ik ook plagerig vaag. 'Jullie gaan de rest morgen weer zien.' zeg ik haar nog.

'En jullie niet.' zegt ze me, om me op andere gedachten te brengen. 'Jullie moeten gewoon meegaan, joh. Pawel vindt het ook moeilijk. Maar we hebben elkaar. En het is echt niet zoals de vorige keer.' probeert ze me ook echt over te halen. Ik was Brugge een beetje vergeten. Niet de vorige keer, maar de aankomende. Het was Elise die niet wilde. Al dacht ze daar nu vast anders over. Net als ik...

'Als Elise wil.' geef ik dan wel alvast toe. Want Elise wilde vast wel. Nu wel. Toen misschien ook wel. Daar zocht ik verder niks achter. Maar goed, Maja en Pawel zouden morgen al die kant op gaan. En wij mochten wel meerijden, was het idee. En dat zou betekenen dat ook wij morgen de rest alweer zouden zien. En tot dit moment had ik daar toch geen rekening mee gehouden...

'Hebben het er morgen wel over.' zei ze toen maar snel. Het was al een tijdje morgen, zo laat was het ondertussen. Al voelde het niet zo. Haar handen glijden weer langs mijn paal, en terwijl ik nog aan Brugge denk, weet ze de aandacht toch weer naar haarzelf toe te trekken. Letterlijk, als het ware. Ik denk ook aan Elise. Aan de vorige keer. Aan alles wat zij en wij hadden gedaan. Aan de rest. En aan wat ze nu wel of niet aan het doen was. Alles maakte mij geil. Op dit soort momenten kon ik alleen maar geil zijn. En dan kwam het goed uit dat m'n harde lul nog altijd in de handen lag van die nog veel geilere Maja...

Ze draait de kraan wat zachter. Het water valt alleen nog op mijn hoofd, want ik sta er recht onder. Het klettert op m'n kruin. Bij Maja leek alles veel meer doordacht. Ze zet de kraan bijna uit zodat zij het water niet in haar gezicht krijgt zodra ze afzakt, wat ze tellen later doet. Het sop was ondertussen wel van m'n lul gespoeld en gewreven, al had het haar vast niet tegengehouden. Wat was er toch met deze meiden aan de hand dat seks met Jan en alleman zo normaal was voor ze? Ik geloofde ondertussen ook dat dit normaal was. Want waarom niet? Je leeft toch maar één keer. Zo leken Pawel en Maja erin te staan. Bij Elise lag dat toch nog anders, dacht ik. Die leek minder te denken, maar vooral dingen te doen. En dan soms achteraf pas erover nadenken. Maar op it moment hadden ze vermoedelijk hetzelfde resultaat as gevolg. Elise zat misschien ook wel op haar knieën nu. En hoe geil ik dat ook vond, lukte het Maja om mij niet aan Elise te laten denken, maar me helemaal op haar te leggen. Haar handen namen mijn gezwollen penis lieflijk onder handen en wreven langs de gladde, natte huid van de schacht. Ze keek me aan. Natuurlijk viel er wel wat water haar kant op, maar ze kon me aankijken. Ook keek ze me toen ze de eikel op haar tong legde en haar handen op mijn dijen. Ze duwde me naar achteren tegen de koude muur aan, maar koud zou ik het nooit krijgen met haar zo voor me. Langzaam liet ze de eikel haar mond in glijden en bleef ze me aankijken. Haar blik week geen moment, en was strak en zwoel. Het was een demonstratie, en daar wilde ze vast wat mee zeggen. Ik kreun en bries als ik bijna mijn hele schacht in haar mond zie verdwijnen. En ze blijft me aankijken. Ook al ik mijn eikel tegen het achterste van haar gehemelte voel botsen. En nog steeds weet ze van geen wijken. Nu sluit ze wel even de ogen. Die knijpt ze kort dicht. En terwijl ik denk niet verder haar mond in te kunnen, blijkt dit toch te kunnen. Haar neus raakt mijn onderbuik aan, ik voel haar lippen strak rondom de basis staan en haar onderlip raakt mijn zak. Ik kijk juist met enorm grote ogen naar haar terwijl ze dit doet. Iets wat mij nog niet eerder was overkomen. Zou ik een bucketlist hebben, zou het er wellicht opstaan. En kon ik het nu afkruisen. Maja besloot mij hier even te laten zien wat ze kan. En ze had al zoveel laten zien, wat zij wel deed, en Elise niet. Een paar seconden lang houdt ze dit vol. Dan hoor ik haar toch zachtjes rochelen, opent ze eerst haar ogen die mij aankijken alsof er niks aan de hand is, en gaat ze weer langzaam dezelfde weg terug. Haar handen blijven op mijn dijen liggen, totdat de eikel weer voor haar neus hangt. Dan slikt ze even alsof het toch wel een hele klus was, en glimlacht ze poeslief naar me, voordat ze weer overeind komt.

'Lekker?' vraagt ze dan zonder een antwoord te verwachten. 'Doe wel meer dingen die Elise niet kan.…' lispelt ze er vervolgens heel zachtjes en ontzettend stiekem achteraan, wat mij nog wilder dreef dan ik al was. 'Dus laat je niet tegenhouden, joh.' speelt ze toch ook wel een gevaarlijk spelletje. 'En neuk me.…' hijgt ze tot slot in m'n oor.

Tja... Ik had even een paar tellen nodig. Maar meer ook niet. Wat kon dit betekenen? Moest ik er wel meer achter zoeken? Ik ging er maar vanuit dat dit met die ongewisse toekomst te maken had. Het waren gedurfde woorden. En dat sprak me wel aan. Ze draaide met haar buik tegen me aan. In haar handen die lul die ze omhooghield en bleef kneden, haar buik daaronder het contact makende. Ik had al moeite niet te komen, toen ze zojuist voor me zat. Bijna, zonder dat ze me aanraakte, begon ik te spuiten. Ze zou het nog lekker gevonden hebben ook... Dat wist ik zeker. Ik zie haar naar me kijken en verzinnen, bijtend op haar lip. En zo kijk ik nu ook naar haar. Ik zeg niks. Ik plaats m'n handen ferm op haar smalle heupen, en de vurige blik die ontstaat tussen ons, is genoeg. Ze lacht, ik grijns. We zoenen, en ik duw haar niet veel later tegen de andere wand, achter haar. Alsof ik alle kracht van de wereld heb, weet ik haar zonder enige moeite op te tillen, en houden we elkaar stevig vast, terwijl ik m'n lul spoedig haar krappe kutje weet te laten vinden. Langzaam, maar zonder te aarzelen, schuif ik hem bij haar naar binnen. We zoenen nog kort. Dan kijkt ze me aan met open mond, diep als ik in haar zit. En daarna kreunt ze in m'n oor, luider en harder dan ik haar tot nu toe had horen doen. Want ik begon haar te nemen. Zoals ik nog nooit een chick had genomen. Zoals ik alleen andermans vriendin zou kunnen nemen. De woorden die zij in mijn oor had gelispeld, hadden nogal wat wakker gemaakt in mij. En dat kwam door alles wat we al meegemaakt hadden. Hier vanavond, wat Pawel mij verteld had en natuurlijk dit avontuurtje wat tot stand was gekomen doordat Elise opnieuw niet helemaal eerlijk had durven te zijn. En die rekening was ik nu aan het vereffenen. Maja kon hebben. Ze zou het niet anders willen. We klampen ons aan elkaar vast en met harde, diepe stoten laat ik haar kreunen van genot, en bries ik op mijn beurt in haar nek, en verander ik kort in een soort machine. Het soort machine wat ik Elise had zien nemen, onder de douche in Scheveningen. Want ook dat kwam naar boven. Na alles wat ik Elise had zien doen, en wat ik zelf had verzonnen naar haar ondertussen talloze biechten, was het eindelijk mijn beurt om eens even helemaal los te gaan en enkel aan mijzelf te denken. Dat was wat Maja bereikt had met haar woorden. En dat had ze wellicht ook van tevoren kunnen verzinnen. Kreunend houden we elkaar vast en lanceer ik mezelf in haar, diep als ik kan, zo hard als ik kan. Totdat het niet meer ging... Met een brul breng ik hem een laatste keer diep in haar. Ik voel haar lichaam trillen en schudden, en hoor hoe haar mond wagenwijd openstaat naast mijn oor, maar niets meer kon produceren dan een aantal piepende geluiden, schor als ze ondertussen ook al was geworden.

'God...! Ja...!' kreun ik als een bezetene.

'Lucas...' kermt zij dan alsnog verstaanbaar, wat mij nog wilder maakt. Mijn eikel ligt zo diep als die maar kan liggen, en ik spuit. Ik spuit zoals ik nog nooit eerder had gespoten. Dat juist dit meisje dat voor elkaar kreeg, was wel het laatste wat ik verwacht had. En het was alsof het een combinatie was van al die keren dat ik zo geil en zo gefrustreerd was geweest sinds dit alles zich begon af te spelen, al die keren dat ik Elise met een ander voorstelde en hoe ze dan gebruikt werd of niet, al die keren dat ik haar gezien had en al die keren dat ik er ook voor beloond was, zoals dit moment ook weer een beloning leek te zijn. Het kwam er allemaal uit. Ik trok mijn paal nog een aantal keer terug. En lanceerde hem ook weer net zo vaak terug nadat hij even onder haar had gehangen... Ik stond te proesten van opwinding, en zeker ook van frustratie. Frustratie wat er nu uitkwam, op voor mij een heerlijke manier. En ook Maja leek het wel prima te vinden. Zij was geen onschuldig maagdje. Zij was wel wat gewend. Door wat mij wel en niet verteld was over hun relatie, had zij wellicht al het bed gedeeld met meerdere jongens tegelijk. Dan was dit peanuts, toch?

Ik val tegen de muur aan, zodra ik haar loslaat. Maja zakt namelijk door haar trillende benen en jammerend en zeer dankbaar zucht ze het uit. Haar handen wrijven al snel over mijn benen en ik voel plots het warme water weer op mijn rug. Niet dat het uitstond, maar ik voelde het gewoon niet meer. Ik daalde dus weer terug op aarde. Briesend kijk ik op haar neer, en als ze naar me opkijkt, moet ik lachen, en zij lacht terug. Haar handen vinden mijn lul nog even, die nu z'n kracht wel had verloren. Niet dat haar dat uitmaakte. Met de laatste kracht die ze had, krabbelt ze overeind, en begint ze hem te kussen, terwijl ze me aan blijft kijken. Wilde ze nog een keer dan? Dan moest ze zo doorgaan. Van alle vriendinnen van Elise, was Maja ongetwijfeld de aller geilste. Voor de rest wellicht niks waard, maar wat dit betreft... Man, o man. Maar meer zat er nu niet in. Niet heel gek, toch? Ze was ook niet teleurgesteld, toen ik haar overeind trok. Zwoel wurmde ze nog haar tong mijn mond in, weer op een manier dat ik dacht; die wil meer. Maar blijkbaar was dit normaal na zoiets. Bij haar dan. Ze kijkt me echt glunderend aan en de seks was ongelofelijk lekker geweest. Kort en krachtig, zal ik maar zeggen. Nu dan. Heel de avond was bijzonder geweest. Eens zien of ze nu nog zo chagrijnig is the day after.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jason - 19Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Vrijdag 23 februari 2017 Op vrijdag voormiddag zat ik tijdens een les terug naast Esther. De les was gigantisch saai en we verveelden ons te pletter. Esther wreef af en toe over mijn knie en ik deed hetzelfde terug bij haar. We werden..."
23-05
9.2
LaarwijkDoor: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Al zo n kleine twintig jaar ga ik jaarlijks een keer of vaker naar Suriname. Soms twee weken maar soms ook twee maanden, zoals nu. Suriname is werkelijk een schitterend land. Zoveel te ontdekken en te zien. Maar wat het voor mij extra aantrekkelijk..."
23-05
8.9
Peter Met Juffrouw ... - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Juf, Non Binair, Oraal, Prostaat, Slikken, Sperma, Twink,
"Na zijn avontuur met juffrouw Vera was er iets veranderd in het leven van mooie Peter. Eindelijk ging hij eens naar de kapper en liet hij zich het geilste pagekapsel aanmeten dat er bestond, en ook droeg hij nieuwere en betere kleding zodat hij er nu..."
22-05
7.9
Fitgirl Op SnapchatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexting, Snapchat,
" Kan je een verhaal schrijven over mij x verscheen er als bericht op mijn Snapchat. Het was een bericht van Linde. Vlak daarvoor had ik haar vriendschapsverzoek geaccepteerd, mij afvragende wat ze voor mij in petto had. Ik kan mo..."
21-05
8.6
Mijn Sletje Gebruikt ... - 3Door: Naru
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Slet, Sletje, Sportschool, Studenten,
"De koude wind waait door je blonde krullen en zorgt voor kippenvel op je benen. In het licht van de straatlantaarns fiets je rustig achter de lange jongen voor je aan. Je strakke kutje brand van verlangen naar meer, en diep in je voel je het zaad in ..."
20-05
9.0
Op Weg Naar ... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme,
"Mijn klamme handen veegde ik af aan mijn broek wanneer ik de straat in reed van Fleur. In mijn boxershort voelde ik mijn piemel al stijf worden daar ik seffens in mijn blootje bij haar ging moeten rondlopen daar ze bij Fleur thuis nudisten waren. b..."
20-05
9.2
PubersDoor: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime br..."
19-05
9.5
Het Brutale Meisje ...Door: Heaven24/7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Lak, Latex, Leer,
"Mijn naam is Abel. Ab of Appie voor vrienden. 32 jaar en al een paar jaar succesvol accountmanager bij een uitzendbureau. Zo succesvol als ik werkgerelateerd ben, zo waardeloos is mijn liefdesleven. Ik heb sinds mijn middelbare schooltijd g..."
19-05
9.1
Tienertijd - 21Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Even voor de duidelijkheid. Ben je een beginnende lezer van Tienertijd, lees deze serie vanaf het a href https www.opwindend.net Sexverhaal 56249 Tienertijd 1 Ik Ben Geen Jongen.html begin a . Als we in de hotelkamer zijn, duwt ..."
18-05
9.3
Bijles Wipkunde - 2Door: Mieke Mmm
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Bijles, Cowgirl, Gluren, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
"Dani lle, die nog steeds haar gevoelige knopje streelt, staart naar de uitdrukking van voldoening op het gezicht van haar zestienjarige dochter. Een hevig verlangen naar een climax welt in haar op. Met stevige bewegingen wrijft ze over haar broekje, ..."
17-05
9.5
Bijles Wipkunde - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Bijles, Cowgirl, Eerste Keer, Gluren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
" Lieve lezer, na een afwezigheid van een jaar heb ik maar weer eens mijn schrijverspen opgepakt. Het is een lang verhaal geworden, daarom heb ik het opgeknipt in twee delen. Veel leesplezier De schuchtere ogen van het roodharige meisj..."
17-05
9.5
Nick Geeft Bijles - 46Door: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Passie, Romantiek,
"Het trio met Lisa en Puck was zo geweldig maar ook was het meteen het eind van een tijdperk. De lessen daarna met Puck waren namelijk echt studeren omdat de toetsen eraan zouden komen. Ze wou dat hoe dan ook halen en wou over naar het volgende jaar. ..."
14-05
9.7