61.790 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Gloryhole sexverhalen. In deze categorie staan 82 erotische verhalen.
Buitenlandse Zwangere Vriendin GedumptDoor: Dirk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Kut, Kutje, Vreemdgaan, Zwanger,
"Ik ben momenteel al enkele jaren met een Russische getrouwd maar had daarvoor een relatie met een jonge Colombiaanse waarvan mijn huidige vrouw niet veel van af weet.. Ik was toen 28 jaar en had in het verleden nog niet veel ervaring gehad m..."
25-02-24
7.6
Schaamteloos Genieten - 2Door: Inopdracht
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gloryhole, Slet, Sletje, Trio,
" In het eerste deel heb ik jullie verteld hoe ik, Thea, samen met mijn vriendin Chantal door onze mannen na een gewonnen weddenschap een spannend weekend in een club aangeboden kregen. In het hotel maakten we kennis met drie wielrenners die met ons..."
06-02-24
9.4
Tankstation Gloryhole - 2Door: Laura22
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Gangbang, Gloryhole, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Ik had een foutje gemaakt en mijn onvolledige verhaal per ongeluk ingestuurd, dus hier her vervolg Ik stel mij nog even voor wat mijn ouders nu wel niet van mijn zullen denken, hun dochter met de pik van een 55 jarige Duitse vrachtwagencha..."
31-01-24
9.2
Tankstation Gloryhole - 1Door: Laura22
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Gebruikt, Gloryhole, Klaarkomen, Sperma, Tankstation, Tiener, Zuigen,
"Hallo ik ben Laura 22 en dit is de eerste keer dat ik wat schrijf hier. Ondanks mijn nog jonge leeftijd heb ik al aardig wat meegemaakt en wil dat graag hier opschrijven zodat jullie lekker kunnen meegenieten. Het verhaal dat ik hieronder schrijf i..."
30-01-24
9.0
Mijn Eigen GloryholeDoor: Max20255
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Billen, Gloryhole, Kut, Kutje, Lul, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma,
"Na een paar vervelende relaties met jongens heb ik besloten geen vast vriendje meer te willen. Ik ben Kim en net 17 jaar en wil genieten van mannen en geen jongens meer van mijn eigen leeftijd of die 1 of 2 jaar ouder zijn dan mij. Pijpen is mijn fav..."
05-01-24
8.5
Jasmijn Op Ontdekking - 5Door: Veronique
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gloryhole, Openbaar, Pijpen,
"In een toestand die het midden houdt tussen high zijn en slapen ligt Jasmijn op de grond van het hokje. Ze kan zich niet voorstellen dat ze echt in slaap is gevallen, maar ze heeft ook geen idee van hoe lang ze hier al ligt. Zeker een kwartier, maar ..."
18-10-23
9.5
Feeld App, Weekendje Gent - 4Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gent, Gloryhole, Oraal, Partnerruil,
"Na de middag was Pol ondertussen teruggekeerd en hadden we afgesproken om over de middag in het hotel iets te gaan eten alvorens Gent centrum te gaan verkennen. De dames waren druk bezig op hun gsm om te kijken hoe ze het weekend konden verdelen. Het..."
06-10-23
9.2
Gloryhole ThuisDoor: Studente
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Pijpen, Vader,
"Mijn laatste jaar havo en dan besluiten mijn ouders om de hele bovenverdieping te verbouwen, nieuwe badkamer, nieuwe stopcontacten, alles schilderen en nog veel meer. Tussen al het lawaai van het klussen door probeer ik op mijn kamer huiswe..."
26-09-23
9.3
Jasmijn Op Ontdekking - 4Door: Veronique
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Openbaar,
"Ze kan eigenlijk zelf niet geloven dat ze weer onderweg is naar haar nieuw ontdekte caf . Ze heeft zich herhaaldelijk afgevraagd of ze niet gewoon een vriendje moet zoeken, zoals iedereen van haar leeftijd doet om haar bevrediging bij te zoeken, maar..."
10-09-23
8.5
In Het Echt! - 5Door: Tim11757
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Exhibitionisme, Gloryhole, Slet, Sletje,
" Na mijn scheiding had ik een nieuw huisje bemachtigd. Tijdens het inrichten van de tuin kreeg ik aandacht van een dagelijks langslopende wandelaar ik voelde me weer vrouw worden en genoot van zijn belangstelling. Het spel van uitdagen en bekeken ..."
31-08-23
9.1
VerrassingsfeestDoor: Amara
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdressing, Gloryhole, Groot Geschapen, Grote Lul, Hermafrodiet, Sissy,
"Bij tijd en wijle ben ik zoals ik mij noem mijn wederhelft, deeltijd vrouw. Dan crossdress ik en beleef leuke avonturen met medegenieters. Ga dan als Amara door het leven. Kort geleden werd mijn oma 75 en ze besloot dat groots te vieren. BR..."
18-07-23
8.9
Niet Voor één Gat Te Vangen?Door: Janus Petersen
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Waargebeurd,
"Ik heb verteld dat ik hier graag geile verhalen lees en geile dingen die ik meemaak met jullie deel. Zo ook deze keer, afgelopen vrijdag 26 mei, in een cinema in Amersfoort. Wat jullie eerst moeten weten is dat ik vanaf mijn eerste jaar hier op de ..."
09-07-23
8.8
Erotische SaunaDoor: Arjangroot84
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gloryhole, Jacuzzi, Pijpen, Sauna, Volle Vrouwen,
"Om in het verhaal te komen. Ik ben Arjan en vrijgezelle Nederlandse man die af en toe een spannend feestje bezoek. Ik ben bischierig en openminded. Op een druilerige dag besloot ik naar een sauna te gaan. Ik had gekozen voor een erotische sa..."
07-06-23
8.5
Een Gat In De MuurDoor: Lotte Schrijft
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Dochter, GloryHole, Jong En Oud, Pijpen, Studenten, Vader,
" Lotte heeft een nieuwe studentenwoning, nou ja woning, zo n kleine container met dunne muurtjes. En de container van haar heeft ook nog eens een gat in een van die muren zitten. Een klein rond gat op een vreemde plek, wie weet wat daar allemaal do..."
31-03-23
8.8
Ik Dacht Dat Ik Hetero WasDoor: Mike88
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Gloryhole, Hotel, Neuken, Pijpen, Trio,
"Ik schrik me wild. Mijn hart gaat tekeer en ik hap naar adem. Ik was vanmiddag uit school gekomen, maar had geen zin om te leren. Ik was ook steeds afgeleid. Het was al bijna een week mooi en warm weer en ik was geil. Kon aan bijna niets anders denke..."
08-11-22
8.6
Lotte Ontdekt Een GloryholeDoor: Lottetje
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gloryhole,
"Er was een deel van mijn leven waar ik niet bijzonder trots op ben, maar ik voel me verplicht erover te vertellen. Ik zat nog op de middelbare school, het leven was leuk en weinig verantwoordelijkheid behalve sport, jongens en cijfers. Ik was amper z..."
04-11-22
9.0
Geile Gisella - 1Door: Lasse
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Pijpen, Stagiair,
"Het was de laatste week van haar stage. Ergens vond ik het jammer, maar eigenlijk was ik dolblij. De stagaire, Gisella. Was namelijk een bloedmooie meid van 19, beetje oosters uiterlijk, maar maakte ook regelmatig seksuele toespelingen waar ik maar ..."
31-10-22
8.2
Vier MondenDoor: Dick Brommer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gloryhole, Pijpen,
"John, roept Ava, je gaat toch nog niet naar huis, kom op blijf nog even en neem nog een biertje Ik sta in Ava haar nieuwe keuken inderdaad met mijn jas in mijn handen om door de achterdeur stilletjes te vertrekken, maar Ava had het gezien. ..."
15-10-22
8.7
Gestraft Door Mijnheer De Directeur - 3Door: Steve
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Directeur, Gloryhole, Neuken, Pijpen, Pornofilm, Seksbioscoop, Slikken,
"Theresa opent haar tas en haalt de kleine camera die ze daar verstopt had, naar boven. Eens kijken, grinnikt de tiener. Ze sluit de camera op haar laptop aan en de film begint te spelen. Haar kleedje heeft ze uitgetrokken en haar handen raken haar ku..."
18-09-22
8.5
Mentors In Perversie: Een Wilde Vakantie - 4Door: Eroneous
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gloryhole, Hotwife, Jong En Oud, Oraal, Pervers, Slet, Sletje, Vakantie, Wap,
" Herinnering karakters Het oudere koppen Mark 48 en Jana 43 Het jongere koppel Luna 20 en ik 25 Zoals je misschien herinnert was Mark in de ochtend op verkenning geweest in het dorp. Er was een kleine haven, met zowel..."
23-08-22
8.5
Jasmijn Op Ontdekking - 3Door: Veronique
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Openbaar, Tiener,
"Als aan de grond genageld zit Jasmijn op het smalle randje in de kleine ruimte te wachten. Ze probeert uit alle macht te horen of ze ergens uit kan opmaken of er zich op dit moment ook iemand aan de andere kant van de muur bevindt. Helaas is er niets..."
11-08-22
9.0
Jasmijn Op Ontdekking - 2Door: Veronique
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Openbaar,
"Toen Jasmijn die donderdagmiddag was thuisgekomen van haar avontuur, had ze de rest van de middag en de avond besteed aan het verwerken van haar nieuwe ervaringen, wat hoofdzakelijk was gebeurd door zichzelf meerdere malen tot een hoogtepunt te vinge..."
10-08-22
8.8
Rennende Alexis - 3: Orde Van De DagDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Pijpen, Vreemdgaan,
"Ik liep weer de tuin in alsof er niks gebeurd was. Ik was een halfuurtje binnen, en meer niet. Niemand die iets wist, niemand die iets had gezien. Behalve mijn groot geschapen pakketbezorger dan Ja, geen idee hoe dit verder zou gaan, maar dat was vo..."
10-08-22
8.9
Lang GezochtDoor: Mantonox
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Beffen, Berlijn, Dominantie, Gay, Gloryhole, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
" Beste mevrouw, Zoals ik met u afgesproken heb zal ik voor de coachingsgesprekken met u belangrijke seksuele ervaringen van de laatste paar jaar opschrijven en met u delen. Ik wil allereerst zeggen dat ik was opgelucht dat u vertelde dat i..."
22-07-22
9.2
Gangbang Of Gevangenis - 5Door: Felix Magnus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dp, Dubbele Penetratie, Facial, Gangbang, Gevangenis, Gloryhole, Neuken, Pijpen, Slikken,
"Frans en Carolien kwamen nu achter de schermen even bij van alles in een eigen ruimte. Wederom ontbrak het hun aan niets. Er stonden banken en dikke stoelen om op uit te rusten en er was vol op drinken en allerlei eten en hapjes. Ook was er gelegenhe..."
12-07-22
9.2
Jasmijn Op Ontdekking - 1Door: Veronique
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Openbaar,
"Vol verwachting en vol spanning zit Jasmijn in de trein. Zoiets opwindends als ze nu gaat doen, heeft ze nog nooit eerder gedaan. Ze is namelijk op weg naar een echt glory hole Ze kan het eigenlijk zelf nog niet geloven. Ze studeert inmiddels..."
25-06-22
8.1
Geile Avonturen In Beieren - 2Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Gloryhole, Neuken, Pijpen, Seksclub,
"Tara staart voor zich uit deze ochtend. Gisteren heeft ze het telefoontje van Olivia gekregen dat zij en Ben nu een paar zijn. Ze kan het nauwelijks geloven. Met liefdesverdriet is Olivia een paar maanden geleden naar Beieren vertrokken, eigenlijk om..."
06-06-22
9.1
Gloryholes & DarkroomsDoor: Gloryholeslet
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Darkroom, Gloryhole, Pijpen,
"Dit is geen verhaal maar meer een beschrijving van wat ik zelf heb meegemaakt. Ik ben een man van bijna 50 en bezoek al sinds mijn vroege puberteit o.a. de dichtstbijzijnde sexshop. Deze had toen videocabines en fimzalen waar ik veel en graa..."
21-04-22
8.7
Haar Ultieme SlettenfantasieDoor: Robert-Jan P.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Gloryhole, Gynaecoloog,
"We zijn al wat jaartjes bij elkaar en hebben samen al de nodige spannende avonturen beleefd. Maar n keer, in een wat aangeschoten dronken bui, had ze mij haar ultieme fantasie opgebiecht. Ze had van die filmpjes van een Tsjechische glory hole gezie..."
22-02-22
9.0
Gloryhole Geeft VertrouwenDoor: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Gloryhole, Milf, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Het zou een spannende week worden. Mijn naam is Joep, 55 jaar en ben de belangrijkste accountmanager binnen ons bedrijf om projecten binnen te halen. Ik ben zeer ervaren en dat heeft voordelen. Toch merk ik dat ik ook ouder word in het zaken doen. Me..."
20-01-22
9.1
Eerste Keer Seksbioscoop - 1Door: Pietertjewal
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Gloryhole, Pijpen, Seksbioscoop,
"Ik ben Pieter, een jongen van 20 jaartjes. Ongeveer een maand of 4 terug in de zomer vakantie ben ik voor het eerst in een seks cinema bioscoop geweest. Het was een mooie donderdag ochtend. Zonnetje scheen weer hartstikke mooi en ik werd all..."
28-12-21
8.7
Een Nieuwe Aanwinst In De Sexshops - 2Door: Steve
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Cumswap, Gloryhole, Pijpen, Pornofilm, Rimmen, Sexshop, Strapon, Trio,
" Zowat 2 weken nadat ik een 18 jarige knappe meid haar mondje had volgespoten, kreeg ik van haar een app of ze terug eens mocht langkomen. Tuurlijk, liet ik haar weten, ik heb je immers een coupon voor 50 korting gegeven. Via deze coupon had ze m..."
13-12-21
8.7
GloryholeDoor: Jakemr
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Gloryhole,
"Soms vraag ik me toch af hoe ik er weer in terecht kom... Van die situaties waar je gewoon zo geil staat, maar enkel de meest spannende voorstellen je overhalen om er ook wat aan te doen. Dit was er zo eentje. Via wat chatten met een gast over wat ge..."
31-10-21
8.8
Heerlijk Glory-hole AvontuurDoor: Mary
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gloryhole,
"Het is zo ver, vandaag gaan we eindelijk onze fantasie werkelijkheid maken. Eerlijk toegegeven, het is vooral jouw fantasie, maar ik heb nu al een behoorlijke tijd me kunnen inleven in deze fantasie en ik ben nu zo ver dat ik het wil uitvoer..."
04-10-21
8.8
Gloryhole - 4: Het SeksappartementDoor: Jeremy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bukkake, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Gloryhole, Oudere Mannen, Pijpen, Sperma,
" Lizzy werd aan het einde van haar derde bezoek aan de gloryhole door Gwen s vader opgehaald om mee te gaan naar het appartement waar zij de vorige keer door hem is geneukt. Hierbij het vervolg. Nadat ik me in de gloryhole had aangekl..."
18-09-21
9.0
Gloryhole - 3Door: Jeremy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Gloryhole, Neuken, Pijpen, Sperma, Tieten,
" Na een drukke periode ben ik eindelijk toegekomen aan het volgende deel van het gloryhole verhaal met tienersletje Lizzy. Hopelijk kunnen jullie dit deel waarderen. Leuk als je laat weten wat je ervan vindt. De weken na mijn tweede be..."
11-09-21
9.2
Een Nieuwe Aanwinst In De Sexshops - 1Door: Steve
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Pijpen, Pornofilm, Rimmen, Sexshop, Slikken,
" Het evaluatiegesprek met Esther en met Melanie erbij van enkele dagen geleden bleef door mijn hoofd spoken. Esther had me een uitdaging gegeven als de omzet van onze sexshops het komende kwartaal met minstens 10 gestegen was, dan mocht ik haa..."
06-09-21
9.0
Bucketlist - 3Door: Bookolos
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Bucketlist, Exhibitionisme, Gloryhole, Plas, Plassen,
"Vanmorgen startte ik mijn laptop op om aan het werk te gaan. Toevallig viel mijn oog in de directory op de titel van mijn verhaal Bucketlist. Maar er stond nog een titel onder, ook Bucketlist, met het cijfer 2 erachter. Raar, het systeem maakt wel ee..."
28-08-21
8.6
De Zakenvrouw - 2: OpwarmenDoor: Facesaint
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gloryhole, Trio, Zakenvrouw,
"Na een diepe slaap werd Helene wakker. Haar bed plakte nog wat van het klaarkomen van Danielle maar bij het opstaan zag ze dat haar kutlipjes ook nat waren. Haar lichaam begon langzaam de controle te krijgen en het zou niet lang meer duren of Helene ..."
15-08-21
9.2
Ons Bordeel - 3Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Bubbelbad, Dwang, Gloryhole, Hoer, Ontvoerd, Prostitutie,
"De klussers waren druk bezig in het bordeel en alles ging snel. Ondertussen was Peter ook druk bezig met de kleinere klusjes. Ze waren nog niet eens begonnen en de relatie tussen hem en Linde was al gespannen sinds de streek die ze had uitgehaald met..."
10-07-21
8.8
Linda En Jim - 3: Verlof ItaliëDoor: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Cuckold, Cuckolding, Gloryhole, Hotwife, Italie, Schoonzus,
"Sedert zij met Jo zijn broer had mogen vrijen ondervond Jim de volgende weken en maanden dat zijn vriendin Linda, meer dan daarvoor met Jim wou neuken. Vooral de dagen dat Jo langs kwam was zij heel opgewonden. In woonkamer zaten te knuffelen, streel..."
10-07-21
8.5
Bucketlist - 2Door: Bookolos
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bucketlist, Exhibitionisme, Gloryhole, Groepsex, Plas, Plassen,
"Ik ben dus Geesje Geldhuis, en omdat ik niet aan Marcel wilde vertellen wat ik eergisteravond gedaan heb en hij niet aan mij, heb ik zijn laptop gekraakt om erachter te komen. Hij heet dus niet Antoine Paslesou ofwel Geenstuiver zoals in Bucketlist, ..."
02-06-21
8.3
De Mystery HallDoor: Geil Latex
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Breeding, Gay, Gloryhole, Seksbioscoop, Sissy,
"Hoewel ik eigenlijk normaal hetero ben, man, 42, ontdekte ik al vroeg genoeg dat ik het af en toe heel geil vond om een afneuk sletje te zijn voor vreemde mannen. Dan ging ik naar het homobos diep in de nacht, en liet me gewillig gebruiken door ieder..."
26-05-21
8.3
Zaterdagavond Sessies - 7Door: Pietertje43
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Buitensex, Deepthroat, Gloryhole, Jong En Oud, Sexspeeltjes, Sextoys, Vastgebonden,
"Na een heftig weekeinde zit ik maandag weer in de collegebanken. In nog geen twee weken tijd is mijn leven volledig veranderd. Rogier en Mike hebben mij hun wereld ingezogen en nu kan ik niet meer terug. Ik wil ook niet meer terug. Onder het bankje w..."
09-04-21
9.1
GloryholeDoor: Budilio
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Gloryhole, Marokkaans, Pijpen,
"Robbie is zeventien en beschouwt zichzelf gay, ook al heeft nog nooit echt een vriendje gehad. Sterker nog in het overwegend katholiek dorpje waar hij woont kent hij niemand die gay of lesbisch is. Er zijn misschien een paar jongens op school die aa..."
03-04-21
9.0
Vakantie Op Gran Canaria - 1Door: TommyS
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gloryhole, Gran Canaria, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"Wederom een waar gebeurd verhaal, een vakantie, dus meerdere delen volgen. Reacties is een thx en veel leesplezier x Wat zijn jullie voor homo s, welke nicht is er nu niet ooit op Gran Canaria geweest , was de reactie van Ricardo..."
18-02-21
9.0
Gloryhole - 2Door: Jeremy
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gloryhole, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Na mijn eerste ervaring bij de gloryhole had ik, Lizzy, tegen mezelf gezegd dat het een eenmalig ervaring was. Het was een fantasie geweest en deze had ik afgevinkt op mijn seks bucketlist. Maar mijn gedachten dwaalden vaak af naar deze geile ervarin..."
12-11-20
9.3
Gloryhole - 1Door: Jeremy
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Facial, Gloryhole, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma,
"Terwijl ik, Lizzy, op deze vrijdagmiddag in de klas zit VWO 6 wiskunde kan ik het niet helpen, maar ik hoor Cindy en Gwen met elkaar praten. In het begin lijkt het gewoon hun typische hersenloze roddelen te zijn, maar terwijl ik stukjes en beetjes ..."
04-11-20
9.0
Het Gat - 5: SlotDoor: Verknipte Geest
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Experiment, Gloryhole, Lesbienne, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Sperma, Spuiten, Studenten, Tiener,
"Ellie rolt aan de kant en Floor gaat op haar knietjes op het bed zitten. Ze beweegt wat richting de muur en pakt de stijve pik stevig beet. Heel voorzichtig beweegt ze de warme, kloppende paal tussen haar benen in en laat ze haar natte lipjes er ove..."
05-09-20
9.1
Het Gat - 4Door: Verknipte Geest
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Experiment, Gloryhole, Lesbienne, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Sperma, Spuiten, Studenten,
" Holy shit... . Floor kan haar ogen niet geloven. Waar ze eerst in de veronderstelling waren dat er vijf kamers om hun heen zaten, blijkt al snel dat deze samengebracht zijn tot n grote ruimte die rondom om de kamer van Ellie en Floor vouwt. Het ga..."
03-09-20
9.3
De Eerste Keer Dat Ik Een Kontje NeukteDoor: Cream4u
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Eerste Keer, Gay, Gloryhole, Kontje, Neuken, Pijpen, Sperma, Toilet,
"Wel... ik was toen net 15 en deed niet anders als extreem veel masturberen en fantaseren over alles wat met sex te maken had . Ik reed toen op een fiets en woonde in Arnhem waar ik dicht bij het centrum op school zat. Na school ging ik nog wel eens ..."
03-09-20
8.2
Het Gat - 3Door: Verknipte Geest
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Experiment, Gloryhole, Lesbienne, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Sperma, Spuiten, Studenten,
"De meiden zitten ongeduldig te wachten voor de TV. Ze hebben die ochtend bij de supermarkt twee flessen wijn gekocht waarvan de tweede al open is gegaan, zelfs al was die eigenlijk bedoelde voor een andere dag. Floor is duidelijk wat minder ervaren m..."
28-08-20
9.2
Het Gat - 2Door: Verknipte Geest
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Experiment, Gloryhole, Lesbienne, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Sperma, Spuiten, Studenten,
"Floor wordt wakker en voelt het bed heel licht schudden. Ze blijft bevroren liggen en luistert naar het stille geluid van Ellie die masturbeert. Het zachte, natte gesop van haar vingers in haar vochtige kutje, het intense gehijg en de stille kreuntje..."
25-08-20
9.0
Het Gat - 1Door: Verknipte Geest
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Experiment, Gloryhole, Lesbienne, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Sperma, Spuiten, Studenten,
"Dit verhaal bestaat uit vijf delen, maar omdat ik weet dat ik niet goed ben in deadlines, heb ik ze alle vijf al geschreven voor ik deel 1 online zet Dus dit keer hoeven jullie geen drie maanden te wachten op elk vervolg. Het idee is elke week een d..."
22-08-20
8.4
Eerste Keer GloryholeDoor: Tom
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Gloryhole,
"Een doordeweekse dag in het midden van juli vorig jaar. Ik, een 35 jarige getrouwde man, 1m75 en 79 kg, ben een ritje met de moto aan het maken. Niet zomaar een ritje, toch niet voor mij. Volgens mijn vrouw ben ik gewoon een namiddag gaan ..."
06-06-20
8.7
Jacht Op De Sleutel - 3Door: Mr. A
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Gloryhole, Milf, Squirten, Sub,
" De spetterende finale van dit drieluik Sleutel 3 Kirsten keek op het schermpje van haar mobiel en zag dat ze vanuit deze plek niet ver hoefde te lopen. Ze kende deze stad niet maar het stippellijntje op het scherm was..."
17-04-20
9.2
Iris Stapt Bewust In Een Kutklus - 12Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Kut, Kutje, Pijpen, Sexshop, Sperma, Sterretje, Zwager,
"Iris vroeg zich af waarom haar zwager en die andere man elkaar niet gewoon lekker gingen pijpen in de toiletruimte. Het was nog rustig, en daar hadden ze toch veel meer ruimte Dat was toch veel minder omslachtig dan met je pik door zo n claustrofo..."
29-12-19
8.7
Iris Stapt Bewust In Een Kutklus - 11Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Kut, Kutje, Pijpen, Schoonmaakster, Sexshop, Sperma, Zwager,
" Blijf jij maar lekker met een uitdagend kort rokje en zonder slipje je werk doen , had Iris bazin na een paar dagen tegen haar gezegd. Dan zul je zien dat het storm loopt met mannen die jou tijdens of na een geil videootje willen pakken. Want aftr..."
26-12-19
8.6
Poolse Busmassage Met Happy Ending - 2Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Massage, Pijpen, Pools,
"John had zich in de Poolse massagebus op het parkeerterrein uitgekleed en was op zijn buik op de massagetafel gaan liggen, waardoor zijn nog slappe pik precies in de gloryhole viel en er op een rare manier onderuit bungelde. Het meisje dat tot nu t..."
25-12-19
8.0
Poolse Busmassage Met Happy Ending - 1Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bus, Gloryhole, Massage, Pools,
"John keek bij Albert Heijn regelmatig naar de kleine gratis advertenties op het prikbond. Marktplaats op zijn smalst. De kaartjes Ik skip de AH plofkip waren, zo merkte hij, al snel verdwenen. Weggehaald door het management van de weinig diervrie..."
21-12-19
7.8
Iris Stapt Bewust In Een Kutklus - 6Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Kut, Kutje, Likken, Pijpen, Schoonmaakster, Sexshop, Sperma,
"Geile Iris voelde wat nattigheid uit haar kutje lopen, terwijl het geluid in de cabine naast haar en haar fantasie over de pik van de man die daar was, haar nog verder opwonden. Opeens draaide de grote man zijn imposante lichaam in haar richting, lie..."
06-11-19
8.6
Iris Stapt Bewust In Een Kutklus - 5Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Gloryhole, Klitje, Kut, Kutje, Sperma,
"De twee mannen dwongen Iris om weer op te staan en voorover te buigen, met haar hoofd in een van de nogal stinkende pisbakken. De man die nog niet klaargekomen was, maar zijn maat de eer had gegund, trok haar niet meer zo gladde billen uit elkaar en ..."
05-11-19
8.5
Iris Stapt Bewust In Een Kutklus - 3Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Kut, Kutje, Pijpen, Sexshop,
"Iris had haar man wijselijk niet uitvoerig verteld wat voor schoonmaakbaantje ze had gemachtigd. Op een kantoor. In de stad. Waar het niet gelukkig uitmaakt dat ik 59 ben , was haar ietwat summiere toelichting. En daar nam hij genoegen mee, blij als..."
02-11-19
8.1
Iris Stapt Bewust In Een Kutklus - 2Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Kut, Kutje, Sexshop,
" Okay, prima , zei de eigenaresse van de sexshop tegen Iris. Je moet zaterdag om 10 uur beginnen, dan is het nog lekker rustig en kun je beter schoonmaken. Ik zal zorgen dat alle schoonmaakspullen dan voor je klaarstaan. Je mag in principe dragen wa..."
01-11-19
8.1
Iris Stapt Bewust In Een Kutklus - 1Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Kut, Kutje, Sexshop,
"Iris was al 59, toen ze haar baan kwijtraakte en moest gaan solliciteren. Ze was een normale getrouwde vrouw, die zelfs nog braaf iedere zondag naar de kerk ging. Ze zag er nog goed uit voor haar leeftijd en als ze ergens op gesprek zou mogen komen b..."
31-10-19
8.4
Gloryhole Op School - 2Door: Ondeugend16
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Gloryhole, Meester, Nerd, Pijpen, School,
"Even terug wat in het vorige verhaal gebeurde. Ik had dus net 2 jongens afgezogen en mijzelf klaar getrokken op het jongenstoilet waar Ik de gloryhole had gemaakt. Ik wilde net mijn kleding weer aan doen totdat Ik dus de wc deur weer hoorde o..."
30-07-19
7.6
Gloryhole Op School - 1Door: Ondeugend16
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Gloryhole, School,
"Hallo en leuk dat je dit verhaal leest. Laat ik mij even voorstellen , mijn naam is Dylan ik ben niet zo heel groot 171 cm en heb blond haar. Verder ben ik slank en redelijk gespierd. Ik ben 19 jaar oud en zit in de 4de klas. Op schoo..."
27-07-19
8.5
Waargebeurd Eerste KeerDoor: Tom
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Gloryhole, Pijpen,
"Hallo iedereen, dit verhaal is volledig waargebeurd. Het gaat over mijn eerste pijpbeurt. Ik ben dus Tom, een jonge dertiger, gehuwd, kort bruin haar, 1m75 en 80 kg. Normaal gebouwd, geen baard, snor,... een doodgewone jongen dus. A..."
11-07-19
8.1
Ik Ben Een Zaadslet - 2Door: Geilelul11
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Slet, Sletje,
"Mijn vingers gingen langs mijn kut en ik voelde hoe het zaad op het krukje lekte. Ik ving het op en likte mijn vingers af. Mmm lekker wit en warm, ik genoot van de smaak van vers en warm zaad. Ondertussen had ik gemerkt dat er iemand in het ..."
12-04-19
8.5
Campingavonturen - 3Door: Adri
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Gloryhole, Jong En Oud, Pijpen,
"In haar nachtjapon en op haar slippers moest Anna een flink stuk de camping over. Ze had zich niet kunnen aankleden, want dat hadden haar ouders die voor de tent zaten vast gek gevonden. Bij de caravan zag ze een herkenbare rode tuintafel staan, dat ..."
03-01-19
8.8
Campingavonturen - 2Door: Adri
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Camping, Gloryhole, Jong En Oud, Pijpen,
"Anna lag in haar tentje te staren naar haar telefoon. Ze had nu zo graag even gebeld met haar vriendinnen, maar daar had ze geen geld voor. Na haar sex avontuur had ze nog een kwartier gewacht totdat ze zeker wist dat ze niet betrapt zou worden. In h..."
29-12-18
8.4
Campingavonturen - 1Door: Adri
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Camping, Eerste Keer, Gloryhole, Jong En Oud,
"Anna baalde van de camping waar haar ouders haar mee naartoe hadden genomen. Vier weken lang zaten op een camping zonder disco en zonder veel meisjes van haar leeftijd. Hoe verzonnen ze het Haar broertje Tom ging elke dag tafeltennissen met wat vrie..."
29-12-18
8.6
Weer Thuis - 3Door: Ben En Lisa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Gloryhole, Pijpen,
" Allereerst bedankt voor de mailtjes en reacties Hoop dat dit deel jullie ook bevalt Al redelijk vroeg in de ochtend word ik wakker. Ik kijk naast mij en daar ligt inderdaad Ben nog te slapen. Gelukkig, dan was die geweldige avond n..."
01-10-18
8.9
Instructie Verhaal - 7Door: Wendyhot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Mannen en een paar dames jullie stellen mij niet teleur Ik krijg zoveel leuke reacties. Dit moedigt mij wel aan om door te gaan Deze instructie is voor de echte bi man. Heb dit nog niet met mijn vriend gedaan. Wel is dit een grote fanta..."
23-06-18
7.9
Met Vriendin Naar De GloryholeDoor: Zeus
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gloryhole, Pijpen,
"Dit was mijn aller eerste Bi ervaring. Mijn vriendin was al bi en had al met man en vrouw dingen gedaan. We zijn allebei vrij open op sex gebied dus gingen we samen naar de kamasutra beurs Ze had een kort rokje aan met een vol door..."
05-01-18
7.6
Gloryhole Met VriendinDoor: KayCee
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole,
"Moniek is een mooie meid, blonde haren, stevig gebouwd en zoals een gezonde hollandse meid hoort te wezen is ze heerlijk geil en nergens bang van, en houdt van avontuurlijke dingen, zeker als het om sex gaat. We kennen elkaar nog niet heel l..."
18-12-16
6.6
GloryholeDoor: Elise
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gloryhole,
"Ik ben best wel sportief. Ik heb lange tijd aan fitness gedaan en ik mag graag een stukje joggen of fietsen. Zoals jullie weten wonen wij in een dorp nabij Breda. Heerlijk vind ik het om door de polders te fietsen op mijn racefiets. Of rond het dorp ..."
16-03-16
8.4
GloryholeDoor: Voor Lolly
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Gloryhole,
"Op n van de meisjestoiletten bij mij op school is al een tijdje iets raars aan de hand. Het lijkt alsof iemand heel kwaad met een deur gesmeten heeft en dat daardoor de deurklink van de kleedkamer bij de gymzaal door de wand van het toilet is gevlo..."
05-01-16
7.9
Gloryhole...Door: Geilelul11
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gloryhole,
"Na mijn werk liep ik even langs de sexshop, voor een nieuw speeltje. Die ander was namelijk niet meer leuk. Omdat mijn vaste winkel gesloten was voor verbouwing liep ik door naar een andere. Deze was iets kleiner en had een ader aanbod maar toch maak..."
24-05-15
7.7
Gloryhole Gevonden!Door: EstherD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gloryhole,
" Dit is het vervolg van het verhaal Een klein kamertje Door mijn avontuurtje van laatst kan ik me nooit echt meer concentreren. Altijd moet ik weer terug denken aan dat ene kleine kamertje daar achter in die sexshop. Het kleine kamertje me..."
24-07-12
8.0
Gloryhole, ChantageDoor: Monica
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Gloryhole,
"Dit het vervolg op het eerste verhaal dat ik geplaatst heb op deze site, De parkeerplaats. Even een korte introductie. Ik ben Monica en 30 jaar oud. Heb blond haar in een boblijn geknipt. Mijn figuur is erg mooi hoor ik vaak. Ik ben al jaren bewust s..."
28-05-12
8.1
GloryholeDoor: Jorck
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gloryhole,
"Na het indrinken blow, pilletje, of soms iets zwaarder, werd het pas echt gezellig bij ons in de schuur net buiten het dorp. Niemand had last van ons. Met name klaagden bewoners in ons dorp over onze oude hangplek over scooters die af en aan reden. N..."
03-04-10
5.9