63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Gynaecoloog sexverhalen. In deze categorie staan 39 erotische verhalen.
Mijn Sugardaddy's - 17Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gynaecoloog, Strapon, Sugardaddy, Verleiden,
"Het leven lachte de 18 jarige thuishulp Elise toe, en ze woonde inmiddels al een tijdje op zichzelf tegen een relatief lage huur in n van de huisjes van het vastgoed waar haar rijke sugardaddy en ex gynaecoloog Henk in de loop van de tijd z n geld ..."
14-05-24
9.5
Mijn Sugardaddy's - 12Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gynaecoloog, Huisbaas, Jong En Oud, Kaarsen, Sugardaddy,
"Ditmaal een langere episode uit deze serie, waarbij de vonken er niet meteen vanaf springen, maar de spanning langzaam wordt opgebouwd. Eerlijk, lief, betrouwbaar, hardwerkend en botergeil, zo zou je Elise kunnen omschrijven. Het meisje werkte inmidd..."
22-04-24
9.1
Mijn Sugardaddy's - 10Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gynaecoloog, Jong En Oud, Sugardaddy, Thuishulp,
"Een nieuwe werkdag brak aan voor de thuishulp Elise, en vandaag zou ze ook een nieuwe cli nt, die de grappige achternaam Poesjes had met een bezoekje vereren. Het op seks beluste meisje ging goedgemutst op pad, want misschien kon ze weer een nieuwe..."
08-04-24
9.3
Sexual Healing - 2Door: BeauJangles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Darkroom, Gynaecoloog, Lesbienne,
" 9 Tien dagen later, het was al donker geworden toen Jos , volgens haar navigatie, nog 500 meter te gaan had voor ze arriveerde op het adres van dr. Abruti. Ze keek op het klokje van haar dashboard wat 18.51 uur aangaf. Mooi o..."
29-02-24
9.2
Sexual Healing - 1Door: BeauJangles
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gynaecoloog,
" Deze is voor Jos 1 Het kwam niet vaak voor dat Jos met een slecht humeur terug naar huis reed na een bezoek aan de club. De vrijdagavond begon goed, aandacht van mannen genoeg en er zaten aan de toog een paar mooie e..."
29-02-24
8.9
Carla, Een Supergeil Dikkertje - 2Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dik, Dikke Tieten, Dildo, Grote Borsten, Gynaecoloog, Lingerie, Wasmachine,
"Het was een paar weken geleden dat Daan de zwaarlijvige Carla bij toeval had ontmoet, en hoewel er tussen de twee geen directe sprake was van een romantische relatie waren ze het al snel eens dat er nooit handenbindertjes zoals huisdieren of kinder..."
07-11-23
8.9
Een Beetje Droog - 3Door: Vintage
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Clitje, Dokter, Gynaecoloog, Klaarkomen, Klitje, Neuken, Pijpen, Stiekem, Trio,
" Hallo schatje ik ben in de keuken hoor, riep mijn vriendin Karin toen ik thuis kwam. Ik smeet mijn tas in de gang en liep naar haar toe. Karin stond in haar blote kontje voor het aanrecht. Ze was druk bezig met de afwas die gister was blijv..."
12-02-23
9.4
Boswandeling - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boswandeling, Exhibitionisme, Gynaecoloog, Jong En Oud, Lesbienne, Slipje, Voyeurisme,
"De zomervakantie van 2014 liep naar een eind. Verdrietig nam ik de laatste vrijdag van augustus afscheid van Am lie, na die twee heerlijke maanden bij haar gelogeerd te hebben van maandagmiddag tot vrijdagnamiddag. Leo had speciaal voor deze dag vrij..."
15-09-22
9.4
Boswandeling - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Boswandeling, Gay, Gynaecoloog, Jong En Oud, Lesbienne, Zuigen,
" Wat is het nog heet op deze 12 september 26 graden en geen wolkje aan de lucht, volkomen windstil. Na het middageten genieten we van een si sta op onze slaapkamer. Am lie ligt op haar rug en ze heeft al haar kleren naast het bed gegooid. Ik lig o..."
14-09-22
8.8
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Buurmeisje, Edging, Gynaecoloog, Rollenspel, Sexspeeltjes, Sextoys, Vastgebonden,
"Met al een paar sessies op zak met Naomi, nam de frequentie waarin de sessies zich opvolgden langzaam af. Hij had Naomi nu al een paar keer in korte tijd onder handen genomen en gaf ook Julie weer wat meer aandacht. Niet omdat ze daarom had gevraagd,..."
16-06-22
9.2
Papa Toch! - 12 - Als Papa Er Niet Is...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dochter, Gynaecoloog, Vader, Vastgebonden, Vreemdgaan,
"Zondagmiddag. Ik lig al netjes in mijn blootje op de behandelingstafel in de praktijk van Frederik. Mijn benen heb ik zelf in de beugels gelegd. Ze zelf aangespen kan ik niet. Ik heb ook geprobeerd om de beugels verder uit elkaar te schuiven, zodat m..."
07-05-22
8.9
Papa Toch! - 11: Napretjes En UitnodigingenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Gynaecoloog, Moeder, Vader,
"De volgende ochtend, op donderdag nog niets eens een volle week nadat papa met verteld had dat hij verliefd was op mij, met mij wilde vrijen en zo werd ik met een behaaglijk gevoel in mijn onderbuik wakker. Het was alsof Frederik nog in mij zat M..."
06-05-22
9.0
Papa Toch! - 10: In Alle Opzichten BevredigdDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gynaecoloog, Jong En Oud, Neuken,
" Frederik, jij hier Ik stond als aan de grond genageld. Maar dat duurde amper een seconde. Ik had de tijd gehad om na te denken over wat hij me gezegd had tijdens mijn bezoek aan zijn praktijk eergisteren en aan wat hij enkele uren geleden aan de t..."
05-05-22
9.0
Papa Toch! - 9: Onverwacht BezoekDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Gynaecoloog, Moeder, Vader, Vreemdgaan,
"Erica aan de telefoon Tja, Evert, je hebt je vergist in Kaatje. Had jij nu echt gedacht dat ze een tweede Klara zou zijn Dat heb je jezelf toch niet wijsgemaakt Kaatje heeft altijd een vurig temperament gehad, dat weet je toch Toen ik h..."
04-05-22
9.0
Papa Toch! - 6: Een SpiraaltjeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Gynaecoloog, Vader,
"De volgende ochtend werd ik wakker in het grote bed bij papa. Ik lag nog zalig na te soezen terwijl ik voelde hoe hij langzaam in beweging kwam. Hij rekte zich uit, sloeg het donsdeken van zich af en ging naast het bed staan. Ik opende mijn ogen op e..."
03-05-22
9.2
Het Verhaal Van Martha - 13: Dagboeknotities (2) ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Dagboek, Gynaecoloog, Lesbienne,
"Mijn lieve dagboek, ik sta verbaasd over mezelf. Hoe ik eerst Bert en nu ook Bartel in mijn zak stak Nu weet ik hoe ik mannen kan afpoeieren Ik wil mijn zin doen, niet de hunne. Tenzij ze natuurlijk respect hebben voor mij. Ik kan me ook wel voorst..."
22-03-22
9.1
Het Verhaal Van Martha - 11: Dagboeknotities (1)Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dagboek, Gynaecoloog, Jong En Oud, Sm,
"Vanaf het begin van de behandeling had ik een dagboek bijgehouden en dat wil ik verder blijven doen, zodat ik later alles nog kan herlezen over deze wonderlijke tijd bij de goede dokter en de avonturen die daarop volgden. Want dat ik nog van alles zo..."
19-03-22
9.0
Het Verhaal Van Martha - 10: De Gynaecologische B...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gynaecoloog, Neuken, Ongesteld,
" s Anderendaags stond ik op met het welbekende gevoel in mijn onderbuik mijn regels gingen doorbreken. Ik ging plassen, veegde mijn spleetje proper en keek jawel, een helderrode veeg. Omdat ik mijn regels af en toe maar n dag had, nam ik geen ris..."
18-03-22
9.2
Het Verhaal Van Martha - 9: De Gynaecologische Be...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gynaecoloog, Jong En Oud, Sperma, Zuigen,
"Ik had besloten om Bert als cadeautje te geven wat ik van de dokter had geleerd ik zou hem eens goed aftrekken en afzuigen. Wat een avond was dat Ik had weinig moeite om mijn ouders het huis uit te werken er was een bierfestival in Ruste..."
17-03-22
8.9
Het Verhaal Van Martha - 8: Het Gynaecologisch On...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dokter, Gynaecoloog, Zuigen,
"Toen ik donderdagochtend wakker werd, was mijn eerste gedachte dat ik Bert eigenlijk nog niet gemist had die week. Ik nam mijn dagboek en schreef het verslag van mijn bezoek aan de dokter van twee dagen geleden. Toen dacht ik dat ik Bert een cadeautj..."
16-03-22
9.1
Het Verhaal Van Martha - 7: De Gynaecologische Be...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Gynaecoloog, Pijpen, Slikken,
"Bij het vorige bezoek had de dokter me bij het afscheid ook gezegd dat ik hem nooit zelf mocht contacteren met mijn telefoon of via e mail. Hij zou me wel contacteren, maar dan op zo n manier dat er nooit iets bezwarends zou kunnen gevonden worden al..."
15-03-22
9.4
Het Verhaal Van Martha - 6: De Gynaecologische Be...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Baarmoeder, Gynaecoloog, Plas, Plassen,
"Vervolg op Het verhaal van Martha 5 Vol verwachting fietste ik drie dagen laten naar de gynaecoloog. Ik was een kwartier te vroeg, dus had ik nog ruim de tijd om te gaan plassen en me tussen de benen te verfrissen. Ik had zelf een w..."
14-03-22
9.2
Het Verhaal Van Martha - 5: De Gynaecologische Be...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gynaecoloog, Masturbatie, Masturberen, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Toen ik voor mijn eerste behandeling naar de gynaecoloog fietste, was ik heel zenuwachtig. Ik had mijn ouders wijsgemaakt dat ik naar een vriendin reed, maar omdat ze geen van beiden echt belangstelling hebben in waar ik mee bezig ben, doe ik in feit..."
13-03-22
9.0
Het Verhaal Van Martha - 4: Het Verhaal Van De Gy...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gynaecoloog, Milf, Tiener, Vreemdgaan,
"Met mijn 65 jaar zit ik als bijna 40 jaar in het vak en ik moet toegeven het is een beroep waar evenveel routine insluipt dan in even welk ander vak. Voor mij hebben de meeste vrouwen niet eens een gezicht. Ik concentreer me op wat er zich tussen hu..."
12-03-22
9.3
Het Verhaal Van Martha - 3: Bij De Gynaecoloog (2...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Gynaecoloog, Masturbatie, Masturberen,
" Ik mag wel zeggen dat ik goed nieuws heb voor jou, Martha, zei de gynaecoloog opgewekt, wat jouw lichaam nu nodig heeft, is een man die je bijstaat in de ontwikkeling ervan. Je staat dicht bij het vrouw zijn dat je zo graag wilt, alleen komt dat b..."
10-03-22
9.0
Het Verhaal Van Martha - 2: Bij De Gynaecoloog (1...Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Gynaecoloog, Masturbatie, Masturberen,
"Toen ze uit de badkamer kwam, moest ze de slaapkamer van haar ouders passeren. De deur stond bijna half open en er brandden alleen de twee nachtlampjes op de kastjes naast het bed. Op de gang was het donker en omdat ze rare geluiden hoorde, keek Mart..."
10-03-22
9.0
Haar Ultieme SlettenfantasieDoor: Robert-Jan P.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Gloryhole, Gynaecoloog,
"We zijn al wat jaartjes bij elkaar en hebben samen al de nodige spannende avonturen beleefd. Maar n keer, in een wat aangeschoten dronken bui, had ze mij haar ultieme fantasie opgebiecht. Ze had van die filmpjes van een Tsjechische glory hole gezie..."
22-02-22
9.0
Jonge Patiënte Nieuwsgierig Bij InrichtingsartsDoor: Smikkelbeer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dokter, Gynaecoloog, Pijpen, Roodharig, Verlegen, Vingeren, Voorlichting,
"Ik werk nu al vier jaar in deze psychiatrische verpleeghuis voor vrouwen. Ik was een van de weinigen die zich had ingeschreven op de vacature als arts in de inrichting. Op de conci rge na, ben ik de enige man in het hele pand. We hebben alleen vrouwe..."
09-09-21
8.3
Opleiding Tot Totaalslavin - 8Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Edging, Gynaecoloog, Onderdanig, Vuistneuken,
"Aangemoedigd door het daverende succes wat de ontmoeting met Lotte en haar subje was, begon Joachim naar meer idee n te zoeken om anderen in hun leven te betrekken. Met Lotte had hij nog geregeld gesproken, ze ontmoeten elkaar geregeld in een BDSM cl..."
16-06-21
9.2
De Gynaecoloog Doet Grondig OnderzoekDoor: Wetladylilly
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Gynaecoloog, Neuken, Orgasme, Vingeren,
"Zenuwachtig zit ik in de wachtkamer bij de gynaecoloog. Ik krijg een uitstrijkje en dat vind ik maar wat spannend Het plaatsen van mijn spiraal deed erg veel pijn en de schrik zit er nog goed in. In gedachten verzonken schrik ik op als ik mijn naam ..."
24-02-21
8.9
Karin En Hansje - 25: Het Onderzoek @Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Beffen, Dokter, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Gynaecoloog, Pijpen,
" Op aanraden van haar moeder zie deel 21 zou Karin nu echte anticonceptie gaan gebruiken in de plaats van condooms. Michel wilde graag meegaan met karin. Hun tante was zo vriendelijk om ze beiden naar het medische centrum te vergezellen. ..."
27-01-21
9.1
Marlies - 9: Niets Aan Te Geven?Door: Marlies
Reacties: 30
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Blond, Dikke Tieten, Dokter, Dominantie, Grote Borsten, Gynaecoloog, Ziekenhuis,
" Hoi, in de Marlies reeks heb ik acht verhalen gepubliceerd. Zeven daarvan zijn in chronologische volgorde van mijn 16e tot mijn 19e . Eentje is er uit de herfst van dit jaar, toen ik als 32e jarige vrouw een fantasie in vervulling liet gaan en vo..."
24-11-20
8.8
Leerlinge Als Subje - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Gynaecoloog, Sexspeeltjes, Sextoys,
"Draaierig keek Floor om zich heen. Rustig aan sletje, neem maar wat te drinken. Terwijl Floor nog bij lag te komen op de grond, zette mevrouw De Doncker een flesje water tegen haar mond aan. Gulzig dronk ze uit het flesje en er liep dan ook het nod..."
14-02-20
9.3
Geil Plezier Bij Intiem Inwendige OnderzoekDoor: Anbebe
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Gynaecoloog, Intiem, Klaarkomen, Orgasme,
"Ik ben een vrouw van eind vijftig en op een bepaalde manier exhibitionistisch ingesteld. Ik vind het namelijk helemaal te gek en super opwindend om me bij een huisarts of gynaecoloog bloot te geven. Voor zo ver ik weet hebben de meeste vrouwen zulke ..."
05-12-19
8.6
De Seks Check-upDoor: Saturn
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Dokter, Gynaecoloog, Speculum, Tiener, Vingeren,
"Een telefoon gaat over en een vrouwenstem zegt Met de praktijk van dokter De vries. Waarmee kan ik u helpen ...Ja dat kan. Waar heeft u last van ...Een seks check up Uh, ja dat kan. Overmorgen in de ochtend ...O..."
21-07-19
9.0
Eva’s Check-upDoor: Saturn
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Gynaecoloog, Pijpen, Tiener,
"Dokter De Vries opent de deur naar de wachtkamer om zijn laatste cli nt van de dag binnen te laten Eva Wesseling Dat ben ik, klinkt het timide. Een jong meisje staat op. Dat gaat een fijne afsluiting van de dag worden, denkt de dokter ..."
06-03-19
9.2
Gynaecoloog Met PlasDoor: Ginger
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gynaecoloog, Plas, Plassen,
"Ginger en de gynaecoloog Voor ik het verhaal begin als je stoort aan schrijffouten enz lees dan niet verder dan hoef je ook geen onzinnige commentaar te geven en ik ben lesbi dus mannen mail mij niet, en het is geen datingsite mijn box staat..."
04-09-16
7.0
Geile GynaecoloogDoor: Estmrt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gynaecoloog,
"Ik geil op zwangere vrouwen. De grote tieten, de prachtige ronde buiken en het teken van vruchtbaarheid winden mij vreselijk op. Ik weet dat dat niet door iedereen even acceptabel gevonden wordt maar het is nou eenmaal zo. Tevens ben ik ook ..."
05-05-15
8.2
Bij De GynaecoloogDoor: Josee
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gynaecoloog,
" Deel 1 Ik ben een jonge vrouw van halfweg de twintig en had een eerste relatie achter de rug, die mij niet goed bevallen was. Het was een lieve man die voor mij viel maar hij had speciale wensen op seksueel gebied dat zal ik bij posi..."
01-10-13
7.0