63.206 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Bouwvakker sexverhalen. In deze categorie staan 45 erotische verhalen.
Kevin En De TimmermanDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
05-03-24
9.5
Kevin Op De BouwDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
03-03-24
9.2
Steigeren!!!Door: Axel69
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bouwvakker, Neuken, Pijpen, Rimmen,
"Als je Fred die ochtend bezig ziet bij fitness, valt op dat hij klein, slank en sterk is en een aantal fantastische tattoos op zijn armen en kuiten heeft. Tijdens het trainen loert hij steeds op een jongen die er nieuw is. Strak, slank lijf, forse bi..."
28-11-23
7.5
Klaar Met WerkenDoor: Herby
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Bouwvakker, Eerste Keer, Maagd, Pijpen,
"De werkdag zat er bijna op. Mijn collega s waren al vertrokken, en na alles opgeruimd te hebben stond ik op het punt om het hek af te sluiten en naar huis te gaan. Twee meiden kwamen giechelend langs fietsen op de buitenweg waaraan onze bouw..."
15-06-23
9.0
De Nieuwe KeukenDoor: Henk17952
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bouwvakker, Gangbang, Milf,
"Vandaag was het dan eindelijk zover, onze nieuwe keuken zou geplaatst worden. Ik moest vandaag weg en Annette was alleen aanwezig om de mannen van koffie en eventueel wat lekkers te voorzien. Om een uurtje of 8.00 zou ik vertrekken naar een klant in ..."
04-05-23
8.2
De Bouwvakkers - 1Door: Juliette
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bouwvakker, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Trio,
"Pap riep me en vroeg wat mijn weekend plannen waren Niet veel gaf ik aan,Vanavond verjaardag van een vriendin en morgen en zondag niks..hoe zo vroeg ik Nou zei pap morgen wordt het warm en ik zou graag een dagje weg willen met mam. ..."
21-01-23
9.0
En Hete Zomer Op De BouwDoor: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Oma, Pijpen, Rokje, String, Zomer,
"Zomer in Nederland, normaal duurde die een week, maar dit jaar was het hier warmer dan in de tropen. Normaalgesproken is het geen straf om buiten te werken in de bouw, behalve als het regent dan. Nu vielen de mussen dood van het dak, en werd..."
06-09-22
8.6
Kobus Klus En Jelle - 3Door: Axel69
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Klusjesman, Neuken, Pashokje, Pijpen, Tiener, Twink,
"Jelle is trots tegels voegen heeft hij gedaan. Plafond geschilderd. Geboord zonder dat een tegel brak. Licht rond de wastafelspiegel aangesloten. En nog zo wat dingen die je in de bouwvak moet kunnen. Ha Donderdagmorgen, eerder dan gepland hebben h..."
05-09-22
9.0
Kobus Klus En Jelle - 2Door: Axel69
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Klusjesman, Massage, Pijpen, Tiener, Twink,
"Thuis op zijn eigen kamer had Jelle nog meer video s opgezocht. Van bears, twinks , van donkere mannen, gekeken naar aftrekken, neuken in allerlei standen. Pas half een ging hij slapen, moest er om half zeven al weer uit. Kobus wilde om half ac..."
31-08-22
9.0
Kobus Klus En Jelle - 1Door: Axel69
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bouwvakker, Eerste Keer, Klusjesman, Pijpen, Tiener, Twink,
"Jelle staat bij een bushalte buiten de stad en baalt. Vrij van school, een lange zomervakantie, baantje bij de super. Hij is gaan steppen op zijn e roller uit Noord naar het centrum, zweven door de straten, zwieren over de pleinen, de stad uit en op..."
28-08-22
8.0
Iris Nog Steeds Hard Nodig In De Seksbioscoop - 8Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Bouwvakker, Dp, Dubbele Penetratie, Fetisj, Hoer, Kut, Kutje, Likken, Orgasme, Prostitutie, Schaamlippen, Seksbioscoop, Sperma,
"Toen Lindsey besloot haar slippers even uit te doen en over de redelijk schone vloer bedankt, Iris naar de seksbios terugliep om te kijken hoe het Jeannette verging, hoorde ze haar al luid kreunen. Kennelijk was de meneer met de torpedo nog steeds..."
15-05-22
7.3
Iris Nog Steeds Hard Nodig In De Seksbioscoop - 7Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Gangbang, Seksbioscoop, Sexshop, Sperma, Tieten,
"Omdat sommige klanten slecht konden timen en Lindsey niet al hun sperma had kunnen of willen opvangen in haar mond, waren haar slippers best wel ondergesausd . Het schoonmaken van die slippers behoorde kennelijk niet tot de core business van Iri..."
14-05-22
7.7
De Stage SollicitatieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker, Groepsex, Sollicitatie, Stagiair, Verzoek,
" profiel Wolfie667 profiel vroeg of ik ook op verzoek schrijf Ja, zelden een opdracht of verzoek teruggegeven, omdat ik er niets mee kon. Ik heb zelfs een verhaal geschreven voor een vrouw, t.b.v. haar homobroertje. Was een dankbare taak. Dus a..."
29-04-22
8.6
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 166Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker,
" Het was niet alleen voor mij steeds een feest op seksueel gebied, ook Jan had zo wel eens zijn scharreltjes. Daar kwam ik achter toen er op een dag een, voor mij onbekende vrouw opbelde en naar Jan vroeg. We waren onde..."
30-03-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 125Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bouwvakker, Likken, Neuken,
" Ik heb al veel over mezelf verteld maar ook Jan maakte wel eens iets mee. Zoals ik al heb verteld werkte mijn Jan als elektricien in de nieuwbouw. Hij was al een tijd op een woningbouwproject bezig. Op een dag kwam hij..."
29-10-21
9.6
Het Moest Er Een Keer Van KomenDoor: Smuller
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker,
"Als tegelzetter kom ik vaak bij mensen thuis en dat vind ik erg leuk. Ja oke soms komt het voor dat het niet echt leuke mensen zijn of dat je niet eens een kopje koffie aangeboden krijgt maar die vergeet ik maar snel. Ik wilde jullie dez..."
22-04-21
9.1
Rolmaatje - 16: Onthulling En Laatste AfleveringDoor: Axel69
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker, Kermis, Neuken, Schoonvader, Slet, Sletje, Sm, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Simeon het jongste liefje van iedereen, aannemer Tukker, Wojcek en Milan, Tador en Mica, Nico en Sjarel ze hebben hard gewerkt om van de villa plus garagewoning, plus loggia, plus jacuzzi etc. een prachtig resort te maken. Voor Jacco mag Simeon..."
26-12-20
9.3
Rolmaatje - 15: Simeon Krijgt Een Auto En Een Beu...Door: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Auto, Beffen, Bouwvakker, Dildo, Parkeerplaats, Secretaresse, Slaaf, Vingeren,
" Simeon mag dan de jongste zijn van alle bouwvakkers die aan Jacco s en Poppies villa werken, hij krijgt wel steeds meer ervaring. Met mannen, met vrouwen, met sm, rimmen, beffen, met neuken en geneukt worden. En met zijn rugzakje vol sexspeeltjes ..."
24-12-20
8.7
Rolmaatje - 14: VrouwenbezoekDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bouwvakker, Groepsex, Huisvrouw, Neuken, Pijpen, Rimmen, Strippen, Uitdagen,
" Simeon is de jongste van alle bouwvakkers die de villa van Jacco automakelaar en zijn geile vrouwtje Poppie renoveren. Hij is het holmaatje van alle mannen op de bouwplaats, de twee uit Polen, de twee uit Roemeni en Nico en Sjarel uit Limburg. ..."
24-12-20
8.6
Rolmaatje - 13: Simeon Ontmaagd RonaldDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Dik, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tieten,
" Simeon is de jongste op de bouw van een grote villa voor Poppie en Jacco handelaar in elektrische auto s. De bouwvakkers komen uit Limburg Nico en Sjarel , Polen Wojcek en Milan , Roemeni Tador en Mica en Simeon zelf komt uit Moldavi . Aann..."
17-12-20
9.0
Rolmaatje - 12: Racen Met PoppieDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bouwvakker, Neuken, Pijpen, Poppers, Rijles, String, Tieten,
" Simeon is de jongste in het team dat een grote villa verbouwt voor Poppie, Jacco makelaar in elektrische auto s en hun drie kindertjes. De bouwvakkers komen uit Limburg Nico en Sjarel , Polen Wojcek en Milan , Roemeni Tador en Mica en Sim..."
17-12-20
8.8
Rolmaatje - 11: Zaterdagavond!Door: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Doggystyle, Gangbang, Groepsex, Neuken, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Slet, Sletje, Uitdagen,
" Simeon is de jongste in het bouwteam. Zijn maten komen uit Limburg Nico en Sjarel , Polen Wojcek en Milan , Roemeni Tador en Mica en Simeon zelf komt uit Moldavi . Aannemer Tukker en de bouwvakkers geilen allemaal op Simeon met zijn zwart kru..."
14-12-20
8.5
Rolmaatje - 10: Kast In De BungalowDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Doggystyle, Neuken, Pijpen, Rimmen, Slet, Sletje, Vibrator,
" Simeon is de jongste in een bouwteam. Ze verbouwen een grote villa voor Poppie en Jacco makelaar in elektrische auto s. De bouwvakkers komen uit Limburg Nico en Sjarel , Polen Wojcek en Milan , Roemeni Tador en Mica en Simeon zelf komt uit ..."
14-12-20
8.5
Rolmaatje - 9: Nico En Simeon WorkoutDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker, Douche, Extreme, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Sm,
" Simeon is de jongste in het bouwteam dat een grote villa voor Poppie en Jacco aan het verbouwen is.. Jacco is snel rijk aan het worden met de handel in elektrische auto s en wil Simeon erbij als chauffeur. Poppie kan nog wel m r dan rijles geven ..."
10-12-20
8.8
Rolmaatje - 8: Rijen Maar JochieDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Rijles, Slaaf, Slet, Sletje, Tieten,
" Simeon is favoriet bij veel van zijn maten. Nico, Mica, Tabor en ook Tukker zijn lief voor hem. Wojcek is gewoon goor en grof. Maar haar heeft hij ook al leren kennen Poppie, de vrouw van de baas, gaat hem rijles geven n een ander lesje leren. H..."
10-12-20
8.8
Bouwtoezicht - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Bouwvakker,
"Om Johan Cruijff te citeren, elk voordeel heb z n nadeel. Door mijn werk kom is dagelijks met bouwvakjongens in contact, en geloof mij maar, daar zitten knapen tussen waarvan mijn lul wel wil zwellen. Vooral in de zomermaanden, als ze slechts gekleed..."
09-12-20
8.1
Rolmaatje - 7: Wojcek En Zijn MaatDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Klaarkomen, Orgasme, Parkeerplaats, Pijpen, Polen, Pools, Sexting, Slet, Sletje,
" Met Poppie kon Simeon genieten wat een topwijf Nu krijgt hij weer zijn dagelijkse beurt van Tukker, die hem met Wojcek naar de bouwmarkt stuurt. Wojcek en een Poolse maat willen hem op de parkeerplaats verkrachten, maar Simeon pakt het anders aa..."
07-12-20
8.0
Rolmaatje - 6: Pijpen Bij PoppieDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bouwvakker, Douche, Eerste Keer, Klussen, Neuken, Pijpen, Rimmen, Tieten, Uitdagen,
" Elke dag wordt Simeon geneukt door aannemer Tukker. Tador was lief voor hem, de melktieten van Poppie smashing, Nico s voorliefde voor lingerie en Sjarels snoepzucht maken de seks opwindend. Simeon gaat nu klussen bij Poppie en meer Sim..."
07-12-20
8.8
Bouwtoezicht - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bouwvakker,
" Voor alle duidelijkheid dit is een HOMO verhaal en niets anders. Dit moet ik wel schrijven om te voorkomen dat de Redactie, zeer tegen mijn zin, mijn verhaal elders in een andere rubriek onderbrengt Zie ook Gays from Space dat in de rubriek F..."
04-12-20
8.5
Rolmaatje - 5: Simeon En NicoDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Dildo, Fetisj, Lingerie, Neuken, Pijpen, Rimmen, Sissy, Slet, Sletje,
" Simeon is de jongste in een bouwteam. Ze verbouwen een grote villa voor Poppie, Jacco handelaar in elektrische auto s en hun drie kindertjes. De bouwvakkers komen uit Limburg Nico en Sjarel , Polen Wojcek en Milan , Roemeni Tador en Mica ..."
04-12-20
8.9
Rolmaatje - 4: Simeon, Nico, Sjarel En Meneer Ger...Door: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Dildo, Fetisj, Lingerie, Neuken, Pijpen, Rimmen, Sissy, Slet, Sletje,
" Simeon is de jongste in een bouwteam. Ze verbouwen een grote villa voor Poppie, Jacco handelaar in elektrische auto s en hun drie kindertjes. De bouwvakkers komen uit Limburg Nico en Sjarel , Polen Wojcek en Milan , Roemeni Tador en Mica ..."
04-12-20
9.0
Rolmaatje Simeon - 3: BouwinspectieDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Roemeens, Slet, Sletje,
" Simeon is de jongste in een bouwteam. Ze verbouwen een grote villa voor Poppie, Jacco handelaar in elektrische auto s en hun drie kindertjes. De bouwvakkers komen uit Limburg Nico en Sjarel , Polen Wojcek en Milan , Roemeni Tador en Mica ..."
01-12-20
8.7
Rolmaatje Simeon - 1 & 2: Simeon, Tukker En TadorDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Neuken, Pijpen, Roemeens, Slet, Sletje,
" Simeon is de jongste in een bouwteam. Ze verbouwen een grote villa voor Poppie, Jacco handelaar in elektrische auto s en hun drie kindertjes. De bouwvakkers komen uit Limburg Nico en Sjarel , Polen Wojcek en Milan , Roemeni Tador en Mica ..."
01-12-20
8.3
BouwvakkersDoor: Daniƫlla
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker,
"Mijn vriend en ik Dani lla hebben een huis gekocht, en na de oplevering moest er nog het n en ander gebeuren, zoals vloerverwarming laten aanleggen, wanden glad en wit maken. De eerste dagen was er volop bedrijvigheid, en ik was eigenlijk bezig m..."
14-07-20
8.5
De Bouwkeet - 3Door: ZaadGeil69
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bouwvakker, Kort,
"Met koude handen klopte ik aan de deur van de bouwkeet. Binnen riep een zware mannen stem. Goedemorgen zei ik opgewekt. Nou, laat dat goede er maar vanaf. Eerst eens kijken of deze morgen goed gaat worden zei Dick tegen mij. L..."
07-03-18
7.8
De Bouwkeet - 2Door: ZaadGeil69
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker,
"Van de elektrisch verwarmde bouwkeet werd ik alleen in mijn blauwe overal naar de koude bouwplaats gestuurd. Samen met voorman Dick liepen we naar de bouwput, waar straks een parkeergarage zou komen te staan. In de bouwput stonden 2 bouwvakkers met..."
07-03-18
8.6
De Bouwkeet - 1Door: ZaadGeil69
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker,
"Het was ijskoud buiten. Min 6 gaf de thermometer aan, maar gevoelstemperatuur was min 15. Kwam door de snijdende ooster wind. Ik had mij deze ochtend goed warm aangekleed. Want ik moest vroeg op om met mijn brommer op tijd op de bouwplaats te zijn. ..."
06-03-18
7.8
De Geile SteigerbouwerDoor: Mr. G.
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Neuken, Pijpen,
"Midden in de zomer was een drukte van belang met bouwvakkers die zich bezighielden met de renovatie van onze flat. Een steigerbouwer van de 25 jaar, echt al een boom van een kerel met enorme armen en benen van het steigerbouwen viel me hierb..."
08-03-17
8.5
De Bouw - 1: MetselaarDoor: Frank_1989
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker,
"Haar mond glijdt over z n pik totdat hij grotendeels in haar mond zit, waarna ze weer omhoog komt en enkel z n eikel in haar mond heeft. Ze is een mooie aziatische vrouw voorzien van sexy make up en diep zwart lang haar. Nadat ze haar tong rond z n e..."
20-12-16
8.3
De Bouw - 2: HoofduitvoerderDoor: Frank_1989
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker,
"Met zijn ene hand heeft hij m n linker borst stevig vast, drie vingers van zijn andere hand glijden m n kutje in. Hij stoot zijn pik steeds dieper en ruwer mijn tussen mijn rood gestifte lippen door in mijn keel. Mijn ogen zijn waterig, waarschijnlij..."
20-11-16
8.1
De StratenmakersDoor: Sophietje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker,
"Het was een hete zomerdag en eigenlijk zou ik met wat vriendinnen gaan zwemmen in de plas. Maar Mike had me gebeld en ik kon hem niet weerstaan. Mike is al 37 en ik ben pas net 17. Een echte relatie hebben we niet, al zou ik dat wel heel graag willen..."
10-08-16
8.2
De StratenmakerDoor: Tigre
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker,
"Hallo, ik ben Ellen, 26 jaar en inmiddels 3,5 jaar getrouwd met Ben die 25 jaar is. Onderstaande gebeurtenis speelt zich vrij recent af, namelijk in de periode eind maart van dit jaar. Ik heb moeite om het voor me te houden. Moeite met liegen tegen B..."
17-04-16
7.9
De BouwkeetDoor: Ronald
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker,
"Het is vakantietijd, de meeste mensen zijn ondertussen op vakantie. Vandaag ben ik de enige die aanwezig is in de bouwkeet, genietend van de stilte zak ik onderuit. Er is nog heel weinig werk te doen, mijn vakantie is pas over vier weken. Ik heb geen..."
20-07-13
7.3
Bouwvakklus - 2Door: Bert De Boer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker,
"Tony en Rachid stonden nog steeds tegenover elkaar met mij op m n knie n tussen hen in. Ik zat nog in mijn jockstrap met mijn kontje richting de anderen, terwijl mijn stijve pik links uit mijn slipje stak. Afwisselend duwden Tony en Rachid hun zware ..."
06-04-11
7.6
Bouwvakklus - 1Door: Bert De Boer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker,
"Mijn naam is Marco. Ik ben 18 jaar oud en ik werk sinds kort op de bouw. Ik ben een beetje een vreemde eend in de bijt, want ik kom net kijken en zie er ook niet echt uit als een bouwvakker. Ik ben best slank, met blond haar en blauwe ogen, wel strak..."
01-03-11
7.2