61.787 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 14513x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Schaamteloos Genieten - 1
In het eerste deel heb ik jullie verteld hoe ik, Thea, samen met mijn vriendin Chantal door onze mannen na een gewonnen weddenschap een spannend weekend in een club aangeboden kregen. In het hotel maakten we kennis met drie wielrenners die met ons mee wilden naar een nachtclub. ’s-Avonds in de nachtclub had ik mijn vriendin de Darkroom ingeduwd en zich op een heerlijke manier door een paar wildvreemde mannen naar een hoogtepunt laten vingeren.

Na genoten te hebben in de Darkroom liepen we op ons gemak verder langs de andere kamers. De mannen hadden we na de bar niet meer gezien. Volgens het bordje liepen we nu naar de Gloryhole.
Toen Chantal het ook zag, vroeg ze aan mij of ik dat geil vond om te doen. Ik moest een beetje lachen want in mijn fantasie kwam dat zeker voor. Een man pijpen vond ik zeker niet vies maar om dat bij een wildvreemde man te doen wist ik nog niet. Chantal vertelde dat het haar wel spannend leek, met name omdat het anoniem is.
We stonden nog even te overleggen toen er iemand achter me langs liep en in mijn oor ‘nummer 2’ fluisterde. Ik keek op en zag Tim de hokjes achter de zaal binnen gaan. Zou hij daar echt gaan staan? Wat fluisterde hij ook al weer. Ineens voelde ik weer een enorme geilheid in me opkomen. Zou ik het gaan doen? Ik keek Chantal aan die al met glinsterende oogjes naar de ingang keek.

‘Kom, let’s do it!’ zei ik tegen haar en liep als eerste de ruimte binnen. Snel keek ik in de ruimte waar nummer 2 zou kunnen zijn. En inderdaad werd daar juist een heerlijke stijve lul doorheen gestoken. Ik liep er naartoe en pakte ‘m beet. Uitdagend keek ik naar Chantal ‘ik heb al een mooi exemplaar!’
Door het gat er naast werd ook een lul gestoken ‘daar is die van jou!’ zei ik tegen haar terwijl ik ‘mijn’ lul zachtjes aftrok. Chantal zakte door haar knieën en begon de lul met haar tong af te likken. ‘Oh meid, wat word ik hier geil van!’
Ik kon nu niet achterblijven en zakte ook door mijn knieën. Ik bekeek de lul eens goed van dichtbij. Het was een flink exemplaar, stond keihard vooruit en op de eikel glom een druppel voorvocht.
‘Neem ‘m in je mond!’ hoorde ik een stem achter het gat zacht fluisteren. Gewillig gaf ik hier gehoor aan en nam de eikel in mijn mond en likte de druppel op. Mmmm wat was dat toch lekker om een harde lul in je mond te voelen. Ik genoot van de smaak en het warme krachtige vlees. Jammer dat ik met mijn hand zijn ballen niet kon aanraken. Traag liet ik mijn mond over de hele lengte van zijn lul glijden. Aan het gekreun achter kon ik horen dat hij er van genoot. Hij duwde zelfs zijn lul nog verder door het gat waardoor ook zijn ballen aan mijn kant kwamen te hangen. Met mijn tong likte ik langs zijn schacht naar zijn ballen en nam deze om beurten in mijn mond. Gelukkig was alles fris en glad geschoren. Ik voelde dat ik vreselijk geil en nat werd en wreef met een hand over mijn verlangende kutje.
Toen ik opzij keek zag ik dat Chantal ook zat te genieten maar ook schuin met haar ogen mijn kant op keek. Waarschijnlijk kon ze tussen mijn geopende benen zien wat ik met mijn vingers aan het doen was en dat maakte me nog geiler. Ook vond ik het een heel geil gezicht om haar een stijve lul te zien afzuigen.
‘Neem ‘m dieper en zuig me eens lekker af stout sletje!’ klonk de stem weer. OMG hij vindt me een sletje. Realiserend waar ik zat en wat ik aan het doen was, had hij ook gelijk. Ik besloot hem waar voor zijn geld te geven (bij wijze van spreken dan) en nam zijn lul steeds dieper in mijn mond terwijl ik harder begon te zuigen. Het gekreun werd luider. ‘Oh ja, ga door!’ moedigde hij me aan.

Ik voelde bij mezelf ook weer een orgasme naderen maar dat kon ik nu even niet hebben. Ik liet mijn gevoelige klitje met tegenzin los en pakte met mijn natte hand zijn ballen beet. Zuigend en knedend ging ik hem naar een hoogtepunt brengen. Het gehijg werd sneller. Hij klopte tegen de muur maar omdat ik niet wist wat dat betekende bleef ik gewoon doorgaan. Zijn lul werd nog iets dikker, zijn ballen trokken samen en toen spoot hij enorme stralen warm zaad mijn mond in. Ik verslikte me waardoor de andere stralen op mijn gezicht en hesje kwamen. OMG wat was dit geil. Ik bleef ‘m afzuigen en aflikken totdat hij helemaal klaar en schoon was. ‘Dank je heerlijk sletje, het was waanzinnig lekker! Je hebt er één tegoed van me.’ Na die woorden vertrok hij en liet mij half verdwaasd achter.
Toen ik naar Chantal keek zag ik dat ze net op dat moment ‘haar’ lul deed spuiten. Ze was er niet vóór blijven zitten waardoor alles met een boogje op de grond terecht kwam. Wow wat is het toch een geil gezicht zo’n spuitende lul. Chantal keek me uitdagend aan ‘Lekker hé meid!’

Na allebei een lul klaar gezogen te hebben knapten we ons een beetje op en liepen we verder door de club. Chantal trok me een kamer met een sling (soort hangmat) binnen. ‘Heb je daar wel eens in gelegen?’
‘Volgens mij niet’ zei ik, waarop ze reageerde dat ik dat zeker moest doen, het is een belevenis. Ik liet me door haar overhalen. Ze hielp me in de schommelende sling. Dat lag wel heerlijk relaxt.
‘Wacht, we maken het helemaal af’ zei ze. Niet wetende wat ze bedoelde liet ik haar d’r gang gaan. Eerst deed ze me een blinddoek voor waardoor ik niets meer kon zien maar wel het schommelende gevoel sterker ervoer. Toen ze daarna ook nog mijn beide polsen vastmaakte aan de buitenkant van de sling protesteerde ik maar daar trok ze zich niets van aan. Zelfs mijn voeten werden gespreid aan de sling vastgemaakt. Ik lag nu wel heel erg tentoongesteld.
‘Zo sletje, jij mij net te grazen willen nemen in de darkroom, nu mag jij aan de bak!’ fluisterde ze in mijn oor.
‘Wie wil dit sletje verwennen?’ hoorde ik haar hardop roepen. OMG dit wilde ik niet, ik rukte aan de touwen maar kon nergens heen. Ik hoorde mensen de kamer binnen komen.
‘Wow dat is inderdaad een lekker sletje, kijk eens hoe uitnodigend ze er bij ligt’ ‘Zeker! Dat glinsterend kutje staat al verlangend open.’ ’En die tieten dan! Daar kan ik wel wat mee!’ Mannenstemmen die door elkaar spraken terwijl ze naar me keken. Ik probeerde wanhopig mijn benen dicht te doen maar het was onbegonnen werk.
‘Jullie mogen haar aanraken, verwennen, likken, vingeren maar geen piv!’ hoorde ik Chantal zeggen.

Toen was het hek van de dam. Ik voelde overal handen. Hele zachte tedere handen maar ook hele ruige. Mijn borsten, tepels, billen, dijen, kutje, alles werd ongegeneerd betast. Mijn lichaam reageerde direct. De spanning en de geilheid van de hele avond maakte dat ik al snel vreselijk opgewonden werd. Zacht kreunend onderging ik het betasten.
‘Hoor eens mannen, volgens mij doen we het goed en geniet ze van ons!’ klonk er naast me. Twee vingers drongen mijn inmiddels zeiknatte kutje in en begonnen me stevig te vingeren. Een mond begon aan mijn borst en tepel te likken en zoog mijn stijve tepel naar binnen en knabbelde er aan. Een ongelooflijke geilheid trok door mijn lichaam en ik gaf me er helemaal aan over. Ik voelde alleen nog maar overal handen, een zwevend gevoel en aanstormend genot. Er stond iemand bij mijn hoofd die mijn gezicht beetpakte en een stijve lul in mijn mond duwde. Gretig begon ik er aan te zuigen.
Oh God wat is het toch lekker om zo verwend te worden. Doordat ik niets zag kon ik alleen voelen en werkelijk overal voelde ik handen en vingers. Drie vingers hadden bezit genomen van mijn smachtende kutje, één vinger probeerde mijn kontje binnen te dringen en toen er ook nog iemand op mijn klitje begon te zuigen voelde ik een orgasme aan komen rollen. De lul in mijn mond kon ik nog maar nauwelijks binnen houden zo zwaar moest ik kreunen van genot. Het voelde heel intens en toen liet ik alles gaan en kwam spuitend klaar. OMG, OMG, oh ik kom, arghhhh, ohhh kreunend en schokkend kwam ik klaar. Mijn hele lijf verkrampte en schokte maar ze bleven maar doorgaan en weer kwam ik schreeuwend klaar. ‘Stop stop, ik kan niet meer!’ Gelukkig hadden ze door dat ik uitgeteld was. Uitgeput lag ik in de sling en kwam wiegend tot rust.
Chantal maakte me los en deed de blinddoek af. Eindelijk kon ik weer wat zien maar de kamer was op Chantal na leeg. Ze hielp me uit de sling en even later stond ik nog licht trillend op mijn benen. ‘Was het lekker geil sletje?’ vroeg Chantal lachend.
‘Oef ja zeker wel’ antwoordde ik ‘eerst was ik een beetje bang omdat je me vastgebonden had en ik niets meer kon doen; maar toen ik me er aan overgegeven had, genoot ik met volle teugen.’
‘Mooi! Kom we moeten gaan, de mannen willen terug naar het hotel.’
Dat kwam me eigenlijk wel goed uit want ik had het al behoorlijk te verduren gehad. ‘Waar zijn de mannen?’
‘Ze wachten bij de uitgang’

Gelukkig, dacht ik, geen ongemakkelijke toestanden meer. We liepen naar de kleedruimte waarop Chantal haar jas pakte en haar andere kleding in de tas deed. ‘Ze staan al te wachten dus we hebben geen tijd om ons nog om te kleden en douchen doen we wel in het hotel.’
Ik vond het prima en deed mijn halflange jas aan waardoor je niet meer kon zien wat ik er onder droeg. We liepen naar de uitgang en inderdaad stonden de mannen daar al met het taxibusje te wachten. We stapten in en reden terug naar het hotel.
‘En hebben jullie genoten?’ vroeg Hans
Ik zag Tim weer naar me kijken. Hij wist dat ik hem in de gloryhole had afgezogen. ‘Jazeker, was boven verwachting!’ zei ik stoer.
In de auto hield ik angstvallig mijn jas dicht, het voelde anders dan in de club, zeker met die mannen zo dicht om me heen. Gelukkig was het maar een kort ritje.
'Doen we nog een afzakkertje bij ons op de kamer?' vroeg Hans.
Net toen ik wilde weigeren hoorde ik Chantal naast me zeggen 'OK eentje kunnen we nog wel doen, hè Thea'. Ik keek haar beetje boos aan.
'Thea!' hoorde ik de stem van Tim fluisteren, hij keek me strak aan en maakte een korte beweging met zijn hoofd. Ik durfde toen niet meer te weigeren en opgewonden liepen we door het hotel naar hun kamer.

Hans schonk de borrel in. 'Kom doe jullie jassen uit, het is hier niet koud meer.'
Ik aarzelde maar zag dat Chantal haar jas al uit deed. 'Kom op Thea, we hebben je in de club toch ook al gezien!'
Ik kon er niet meer onderuit en trok mijn jas uit. De mannen keken met gretige blikken naar mijn lijf; ik voelde me hevig opgelaten.
'Ik wil een proost uitbrengen' begon Tim; hij keek me aan en zei 'op twee super sexy dames, die zich ontpopten van gezellig naar verleidelijk geil!' Iedereen was het ermee eens en riep wat in het wilde weg. Ik keek naar Chantal, we hadden blijkbaar wel wat los gemaakt bij de mannen. Chantal had het naar haar zin zag ik.
Ik werd aan mijn hand getrokken door Tim. 'Zet je glas neer' fluisterde hij. Toen hij dat deed trok hij me naar omlaag en voordat ik het wist lag ik op mijn buik over zijn knieën. 'Dit heb ik de hele avond al willen doen' zei hij; hij wreef over mijn billen en gaf me ineens een stevige pets. Ik schok. 'Kijk eens wat een lekkere billen deze geile meid heeft!' Weer een pets. Ik wilde protesteren en opstaan maar hij hield me te stevig vast. 'Hebben jullie haar ook zien genieten in die sling?’ vroeg hij hardop terwijl hij mijn billen masseerde. OMG ze hadden blijkbaar allemaal in de kamer gestaan terwijl ik daar schaamteloos lag te genieten. Weer een pets.

De andere mannen riepen ook wat en tussendoor hoorde ik Chantal kreunen; zien kon ik haar niet. De hand van Tim gleed van mijn billen en wreef tussen mijn benen. 'Je bent stiekem een geil sletje he Thea? Ik voel hoe je naar me verlangt!’
Hij wist precies hoe ik me voelde; ook al wilde ik dat zelf niet hij wakkerde de geilheid in me aan.
‘Klim op mijn paal!’ fluisterde hij tegen me. Hij had zijn broek en slip al omlaag getrokken en zat nu met zijn enorme stijve lul op me te wachten. In de gloryhole had ik ‘m al afgezogen, toen vond ik ‘m al groot. Nu leek ie nog meer indruk te maken.
‘Klim erop! Laat zien dat je een geil sletje bent!’
Hij daagde me uit om iets te doen wat ik niet mocht maar wel wilde. Met mijn man had ik de afspraak dat ik wel mocht flirten, uitdagen en met mijn hand en mond iets doen, maar geen piv (penis in vagina). Het stemmetje klonk steeds in mijn hoofd maar mijn lijf snakte naar iets anders.
Hij pakte mijn hand en bracht ‘m naar zijn lul. ‘Hier pak beet en leidt ‘m in die smachtende hete kut van je!’ zei hij grof.
Ik hield niet van grof, dat klonk al gauw respectloos maar bij hem voelde het niet zo. Ik voelde zijn pik branden in mijn hand, hij klopte zelfs. Mijn verstand zakte naar nul. Ik kwam omhoog, spreidde mijn benen over zijn schoot en zette zijn eikel tegen mijn verlangende ingang.
‘Toe maar sletje, gun jezelf het genot!’ Hij hielp me niet, hij wilde dat ik uit mezelf op zijn lul ging zitten en hem zou gaan berijden. Hij wilde me over de grens hebben.
Ik liet me zakken en voelde hoe zijn dikke lul moeiteloos in mijn zeiknatte kut gleed. ‘Arghhhh, ohhh’ kreunde ik toen ik hem binnen voelde glijden. Zo goed had het zelden gevoeld.
‘Berijd me! Neuk je zelf klaar op mijn lul, heerlijk geil sletje van me!’ bleef hij me uitdagen. Hij maakte me gek met zijn woorden. Gewillig gleed ik op en neer op hem. Oh wat was ik geil en wat voelde het lekker. Ik raakte van de wereld, hoorde of zag niets meer van de anderen. Ik wilde alleen maar voldoen aan zijn verzoek en op zoek naar mijn eigen genot.
‘Neuk me harder, gebruik me!’ fluisterde hij weer ‘Ik wil je schreeuwend horen klaarkomen!’
Oh ja dat wilde ik ook. Ik bewoog steeds sneller en probeerde zijn paal nog dieper te voelen. Het orgasme kwam razendsnel dichterbij. OMG OMG ik ging komen. ‘Oooohhhh, arrghhh, ooohhh ik kom, ik kooom’ schreeuwde ik het uit toen ik schokkend op zijn lul klaar kwam. ‘Oh god, wat lekker!’ Het bleef maar doorgaan. Zijn lul stond nog keihard overeind en zat diep in mijn knijpende kut.
‘Wrijf over je klit! Kom nog een keer voor me!’
Oh nee! Terwijl mijn hoofd nog wilde weigeren zat mijn hand al op mijn klit en wreef er ruw overheen om nog een keer klaar te komen. Dat ging heel snel en weer voelde ik me verkrampen. ‘Ik kom weer, oh ja oh ja, oh oh wat zalig!’ Weer voelde ik golven van genot door mijn hele lijf trekken. Uitgeput liet ik me tegen hem aan vallen.
Een applaus klonk uit de kamer.

Verdoofd keek ik om me heen en zag iedereen geil en lachend naar ons kijken. ‘Wat een show!’ Riep Hans uitbundig ‘daar kunnen ze in de club nog wat van leren!’
Ik schaamde me kapot, maar zag ook Chantal haar duim opsteken. OMG wat had ik gedaan.
Toen ik weer een beetje bijgekomen was, half liggend op Tim, zag ik dat de twee andere mannen met Chantal aan het flikflooien waren. Ze probeerden haar ook zo geil te maken zodat ze haar konden pakken. Chantal hield zich nog even staande maar toen ze stevig door Hans gevingerd werd en daar kreunend op klaar kwam, ging ze de grens over. ' Toe maar, pak me maar!' en liet ze zich helemaal gaan.
'Kijk haar schaamteloos genieten!' fluisterde Tim in mijn oor 'dat ga jij ook doen, geil sletje van me!'
Een rilling trok door mijn lijf, hij wist me steeds zo geil te maken met zijn gepraat. Ik werd door hem opgepakt en op handen en knieën tussen de anderen gezet. Een flinke pets op mijn billen volgde. 'Dit sletje wil ook gebruikt worden!' zei hij tegen zijn vrienden.
Ik voelde hoe hij mijn billen uit elkaar trok en zijn eikel tegen mijn hongerige spleetje zette. 'Dat klopt toch sletje?' Hij bleef me tergen. 'Zeg het!'
Ik duwde mijn kont naar achter maar hij bewoog mee naar achter. 'Zeg het!'
Ik slikte, werd gek door die man. Mijn lijf wilde iets wat niet mocht. 'Zeg het!'
OMG weer bewoog hij naar achter. Toen hield ik het niet meer. 'Ja, ik wil geneukt worden! Ik wil je!' Tim stootte zijn lul in één keer diep in mijn kletsnatte kwijlende kut. 'Arghhhh, OMG, oh oh'
'Is dit wat je wil?'
'Ja neuk me, neuk me hard, spuit me vol, ohhhhh' ik was helemaal los. Schreeuwde van alles om mijn genot te krijgen. Ik voelde een lul tegen mijn mond en liet ie gewillig toe. Ja dit wilde ik! Ik werd van twee kanten hard geneukt. De man voor me hield mijn hoofd vast en duwde zijn lul meedogenloos diep naar binnen. Oh my god, ik werd hier vreselijk gebruikt en genoot ervan. Ik verloor alle besef van tijd en ruimte, voelde alleen nog maar die twee pikken die in me beukten. ‘Arghhhh, ggrhhrgg’ weer kwam ik heftig klaar en kon bijna geen adem meer halen. De twee pikken bleven maar doorgaan en mijn orgasme hield nog langer aan.

Toen de harde lul eindelijk uit mijn mond verdween voelde ik dat Tim zich ook terug trok. Het voelde leeg! Maar niet voor lang want al snel werd ik weer gevuld en kreeg de grote lul van Tim in mijn mond. Ik proefde mijn eigen geil; gretig zoog ik het op. Ook Tim begon mijn mond te neuken. Oh gosh zo hard was ik nog nooit gepakt, ik werd letterlijk uitgewoond. Ik voelde hoe de man achter me vreselijk hard te keer ging en met een laatste stoot mijn kut helemaal vol spoot. Hij bleef me doorneuken; zijn lul perste het zaad eruit en droop langs mijn dijen omlaag.
Tim trok zich terug en pakte mijn gezicht vast. ‘Kijk me aan geile slet!’
Ik wist wat ie ging doen, het voelde vernederend maar ook zo vreselijk geil. Ik keek hem aan, deed mijn mond open voor hem ‘spuit me onder’
Hij trok nog een paar keer aan zijn enorme lul en toen gutste het zaad naar buiten. Grote klodders kwamen op mijn gezicht en in mijn mond. Gretig slikte ik het door. Zijn warme zaad droop langs mijn wangen en kin druipend op mijn borsten.
‘Lik me schoon geile Thea!’
Gewillig voldeed ik aan zijn verzoek. Mijn hemel wat was het toch ongelooflijk geil om je zo helemaal te kunnen laten gaan; hier had ik enorm van genoten.
Ik kwam moeizaam overeind en zag dat iedereen met een voldane glimlach uitgeput was. ‘Dat wordt morgen een pittig fietstochtje’ plaagde ik de mannen.
‘Nou dat hebben we er graag voor over; zo wil ik elke keer wel de warming up doen’ zei Hans
‘Oh was dit pas een warming up, dan ben ik benieuwd naar het echte werk’ grapte ik terwijl het tegelijk tot me door drong wat ik nou gezegd had.
‘Daar willen we graag een afspraak over maken geile meid!’
Ja hoor, daar was die verslavende stem van Tim weer die me elke keer wist te raken. ‘Het was een grapje’ zei ik snel. Tim keek me aan totdat ik mijn ogen neersloeg en wist dat hij het niet als grapje had gezegd. Shit!
‘Telefoonnummer?’
Ik hoorde het maar half dus reageerde niet. ‘Telefoonnummer geil sletje!’ fluisterde hij geil in mijn oor. OMG dat ging ik hem toch niet geven. Ik keek geschrokken naar Chantal maar die knikte van ja.

Shit. Ik aarzelde extra lang. ‘Daar net aarzelde je niet zo lang toen je op mijn lul klom en klaar kwam!’ hoorde ik zijn stem weer in mijn oor. Dat was waar ik had me als een slet gedragen en was gretig op zijn lul gaan zitten. Ik voelde me weer geil worden als ik daar aan dacht. ’06……….’ fluisterde ik.
‘Dank! Je staat onder Escort T in mijn mobiel’ zei Tim grijnzend. Hij ging staan en keek zijn vrienden aan ‘Mannen de avond is teneinde, morgenochtend vroeg weer op. Maar eerst deze prachtige classy vrouwen bedanken voor een onvergetelijke avond!’
We kregen van iedereen een stevige liefdevolle knuffel en dat voelde goed na alles wat er was gebeurd; het waren gelukkig geen rare gasten maar juist heel attent. Chantal en ik trokken allebei onze jas aan en met ons tasje en resterende kleding liepen we deur uit naar ons eigen kamer.
‘Wow meid wat een avontuur was dit!’ begon Chantal meteen ‘echt onvergetelijk!’
‘Ja dit had ik ook nooit verwacht, ook niet van mezelf dat ik dit zou durven doen.’
Chantal lachte ‘ja jij zat in een heerlijke schaamteloze geile flow vanavond’
‘Morgen maar even bespreken wat we tegen onze mannen gaan zeggen.


Heb je genoten van het verhaal, laat het me weten...
Als je zelf een verhaal wil laten schrijven, stuur me een berichtje
Trefwoorden bij dit verhaal: Gloryhole, Slet, Sletje, Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Schoonmaakster MelissaDoor: Melissa Ikke
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmaakster,
" Dit is een deel dat geschreven is rondom de periode met Timo de beveiliger... melissa en de beveiliger deel 1,2 3 Misschien slim om deze eerst te lezen voordat je deze leest Ik heb er gister al voor gezorgd dat alles goed scho..."
27-02
8.8
Biecht Maar OpDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het is donderdagavond. Mijn vrouw Silvy komt net thuis van de sportschool. Ze is laat. Later dan anders. Ik twijfelde nog of ik al naar bed zou gaan, maar was toch opgebleven. De laatste tijd deed ze anders. Anders tegen mij, maar ook tegen haar vrie..."
24-02
9.0
Vlindertje Gespietst ... - 3Door: Nina7
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Trio,
"Na deze woorden bewoog hij naar voren en zette zijn mond meteen op de openstaande vagina van mijn echtgenote. Aan Joan s reacties te zien, wist hij meteen de gevoelige plekjes te vinden want met hoge gilletjes laat Joan merken dat ze het heel lekker ..."
24-02
9.3
Vlindertje Gespietst ... - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Joan vertelt wat haar is overkomen tijdens de werkweek in Parijs, waar zij als docente Frans de eindverantwoordelijkheid had. De avond ervoor dronken we met elkaar een glas wijn, misschien wel meer. Die vijf jongeren ze zaten in HAVO 4 ded..."
23-02
9.1
Vlindertje GespietstDoor: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Enerzijds hadden we voor overeenkomsten, anderzijds waren we best wel verschillend. Gelukkig accepteerden we dat van elkaar en onze liefde voor elkaar was erg diep. Toch zou deze op een onverwachte wijze getest worden We, Joan 40 jr. en..."
22-02
9.2
De Secret Room...Door: Dano30
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Milf, Voyeurisme,
" Let op dit verhaal is geschreven voor de belevingsvorm van een vrouw Dit betekend dat het zo is geschreven alsof ze het zelf meemaakt. Stel je voor we elkaar treffen op de secretroom locatie, je weet nog niet wat het is maar ik heb j..."
19-02
7.4
Avontuurlijke FotograafDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Borsten, Fotograaf, Fotoshoot, Neuken, Zwanger,
" Laatste klus Snoeiharde muziek loeide uit de autoradio. Dave zong uit volle borst mee met de populaire Tejano muziek, een mengeling tussen country en volkse Mexicaanse muziek. Een fris windje waaide ondertussen doorheen d..."
19-02
8.7
Altijd Willen DoenDoor: Linda
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dubbel Vaginaal, Gluren,
"Al een lange tijd had en heb ik een fantasie. Iets wat ik nooit dorst te vertellen aan mijn partner. Terwijl ik echt alles mag wat ik wil alles is bespreekbaar. Deze fantasie is eigenlijk zijn schuld, hahahaha. Sorry ben Linda en ben een slank niet a..."
14-02
8.7
Brief Aan ZoëDoor: Stanzie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Lieve Zo , Ik mag hopen dat ik je niet al te erg doe schrikken omdat ik mijn Allerbeste Wensen voor het nieuwe jaar dit keer via een brief overmaak, in plaats van het jaarlijkse digitale wenskaartje via mail. De reden daarvoor is in de eer..."
11-02
9.5
Het Geheim Van...Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Kleedkamer, Milf, Oud En Nieuw, Spuiten, Stiekem,
"Reina keek de spiegel. Het jaar was alweer een paar weken onderweg en over werk had ze niet te klagen. Hoewel haar carri re als model al enige jaren achter haar lag, had de opleiding tot actrice haar wel enorm geholpen. Althans, daardoor had ze niet ..."
11-02
9.2
Vergeldingsdag - 3Door: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gigolo, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Wraak, Zweep,
" Dit is het derde en laatste deel van deze kleine serie. Het betreft hier een waargebeurd verhaal van een oude vriend mij, uit de periode voor de corona. Voor een goed begrip lees a.u.b. de vorige 2 delen. Veel lees plezier. JohanK ..."
11-02
8.9
Ik Moet Het VertelllenDoor: Liefje
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Schoondochter, Schoonvader,
"Ik ben 28, heb een vriend en een leuke baan. Op maandag en dinsdag werk ik de meeste weken thuis, de andere dagen op kantoor. Ik ben 1.70, best slank en heb forse borsten 80E. Om alles strak te houden doe ik veel aan yoga en wandel ik veel. De vader ..."
11-02
9.0
Klik hier voor meer...