Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Naakt sexverhalen. In deze categorie staan 154 erotische verhalen.
ModeltekenenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Model, Naakt, Pijpen, Spuiten,
"Tekenen klinkt als iets van de Basisschool, maar dit is echt wel iets voor gevorderden. Oh, op de Basisschool leek het er eerst nog niet op, maar toch begon ik zo langzamerhand een bekwaamheid in tekenen te ontwikkelen. Net als anderen goed zijn in h..."
21-07-24
9.4
Slapen In De Meidentent - 6Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Naakt, Naturisme, Orgasme, Plas, Plassen, Strapon,
"Mijn hoofd tolde nog lichtelijk van ongeloof, terwijl ik na genoot van wat me net voor het eerst overkomen was. Nog goed herinner ik me de sterrenhemel, terwijl ik naakt zittend in het gras naar boven staarde. Van schaamte of achterdocht dat iemand m..."
20-07-24
9.6
Slapen In De Meidentent - 5Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamperen, Naakt, Orgasme, Tent,
" Ohjee waar ben ik weer aan begonnen Silkes stem trilde zoals ik haar nog niet vaak had gehoord. Ik ga je laten lieverd, ben echt doodop, probeer er maar van te genieten, het komt vast goed fluisterde Tasja en even merkte ik h..."
18-07-24
9.5
Slapen In De Meidentent - 3Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping, Massage, Naakt, Orgasme, Zwembad,
"Al vanuit de verte zag ik hoe Tasja stevig aan het smeren was geslagen. Hoewel ik zelf nog maar net afgekoeld was, voelde ik de zon alweer branden. Alsof het frisse zwembadwater me alweer aanriep. Met ons wit vel waren we wel vaker verbrand geweest, ..."
15-07-24
9.4
Naakte OchtendloopDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Fitgirl, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Openbaar, Vingeren,
"Extra vroeg was Babet uit bed gestapt. De klok sloeg net vijf uur toen ze haar voeten op de koele laminaatvloer zette en zich uitrekte. Haar hartslag lag hoog. Ging ze dit echt doen Ondanks haar lichte twijfel was ze vastberaden genoeg om haar plan ..."
12-07-24
8.6
Mijn Nichtje Sara - 1Door: Gert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Dieren, Honden, Naakt, Nicht, Oom, Striptease,
" i Dit verhaal speelde zich 2 jaar geleden af, het is ons gezamenlijk verhaal, en met toestemming van Sara en door haar hier en daar wat aangepast gedeeld op opwindend voor jullie om te lezen. i Het gebeurde nu 2 jaar geleden, er was ieman..."
06-07-24
8.7
Marianne's Dochter - 9Door: Mr_Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Milf, Naakt, Pijpen, Vluggertje,
"Esther was ontroostbaar. Ze was kwaad op zowel haar mama als mij nadat ze ons zag neuken in de badkamer thuis. Haar 22ste verjaardag was om zeep en de intieme nacht waar ze naar uit keek, zat er niet meer in. In de chaos was ik vertrokken. L..."
22-06-24
8.9
De Eerste Maanden Met LoesDoor: Bartje21336
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naakt, Strippen, Studenten,
"Ook dit verhaal is weer waargebeurd. En verteld een paar belevenissen die ik met haar en haar huisgenoten heb meegemaakt. Het was oudejaarsavond, we hadden met onze vriendengroep een groot feest georganiseerd voor iedereen die we kennen. Bij..."
19-06-24
8.5
Marianne's Dochter - 8Door: Mr_Lovah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Hotwife, Milf, Missionaris, Naakt, Orgasme, Pijpen, Sauna, Vreemdgaan,
"Maanden verstreken sinds die ene avond waarop ik zowel moeder als dochter verwend had. Beurtelings kwam ze langs bij me op appartement. Het avontuurtje kwam er nadat eerst Marianne een beurt wou na een saai etentje met haar man en daarna haar dochter..."
09-06-24
8.9
Nieuw Amsterdam - 8: SamenloopDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Amerika, Amsterdam, Borsten, Naakt, Natuur, New York, Onderdanig, Slavin, Vernederen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Verhalen b Het was prettig om naast elkaar wakker te worden. Colombe en Agisa lagen nog steeds dicht tegen elkaar aan. Dankzij de warmte van hun naakte lijven hadden ze geen nachtelijke koude gevoeld. Agisa werd eerst wakker. Ze snoof ..."
02-06-24
9.4
Na Het UitgaanDoor: Ruben 26
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Dronken, Naakt, Openbaar, Tiener, Uitgaan, Waargebeurd,
" i Mijn eerste waargebeurde verhaal. i Tijdens het uitgaan heb ik een meisje leren kennen zij 24, blond blauwe ogen., ik 26jaar, blauwgroene ogen, blondhaar. We vonden elkaar leuk en er was gelijk een klik. Na het uitg..."
02-06-24
8.0
Erika - 15: ComplotDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Beffen, Latina, Naakt, Natuur, Neuken, Publiek, Vernederen, Voyeurisme,
" b Vluchten b Door alle commotie had Erika de rode jurk weer losgelaten. Zonder omkijken liep ze naar Oswald, die zijn linkerarm rond haar heen legde. Vlug trok hij haar richting de gang. Dat Erika amper iets van kleren aanhad, leek niet ..."
01-06-24
9.1
Exhibitionistische Verlangens - 4: SlotDoor: Rock
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Exhibitionisme, Naakt, Openbaar, Voyeurisme,
" Rocky, ik moet je wat bekennen. Ik keek Sandy aan terwijl de fles wijn net leeg was geschonken. Een fotoshoot hadden we weer achter de rug, iets wat we al jaren deden. Die shoots waren een enkele keer in een setting waarin Sandy poseerde ..."
01-06-24
9.1
Mississippi - 2: OrdenenDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Naakt, Roodharig,
" b Starbucks b Je kan je er over verwonderen hoe in een haast verlaten ruraal gebied je toch een Starbucks vindt. Zo ook in Marion County, Mississippi, waar een lange rij de populariteit van de zaak bevestigde. Brendan kon het wel appreci..."
31-05-24
8.7
Dorien Gaat Natuurlijk Met PubliekDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naakt, Publiek, Schaamlippen,
"Het was zaterdag 11 augustus en snikheet. Dorien kwam onder de douche vandaan en ik maakte de wax warm om haar intiem te harsen. Ze wilde vandaag wat nieuwe kleding gaan kopen in de binnenstad. Na het harsen smeerde ik haar lichtjes in met l..."
28-05-24
8.3
Het ParadijsDoor: Oelewapper
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Ameland, Duinen, Eiland, Flirten, Naakt, Plas, Plassen,
" i Voor b Floortje b , omdat ze is wie ze is. i Ik staar uit het raam van de overzetboot. Al een hele tijd zie ik het eiland voorbijglijden waar ik straks voet..."
07-05-24
9.4
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 2: Cat...Door: Erwijn
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cowgirl, Dominantie, Gespierd, Lesbienne, Naakt, Neuken, Onderdanig, Ontmaagd, Ontmaagding, Slaaf, Slavin, Vingeren, Zweep,
"Het is enkele dagen na Sinterklaas en zowel Sara als Jos merken aan Catherina dat ze wat stiller begint te worden naarmate de donkere dagen voor kerst voor de deur staan. Ze vermoeden dat zij vooral in deze periode haar man behoorlijk mist e..."
28-04-24
9.4
Johan En Maria: Een Geile Vakantie - 10$ Slo...Door: Maria
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken, Naakt, Neuken, Pijpen,
" i Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zijn mijn vriendin Anna en mijn dochter Iris ook gekomen voor de laatste week Let op dit is het laatste deel, misschien kun je beter..."
28-04-24
8.7
Vakantie Aan De Costa - 9: Het 'vrije' Stran...Door: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Naakt, Neuken, Pijpen, Strand, Vakantie,
"Door het zoute zeewater kost het weinig moeite om rustig op mijn rug te dobberen in het rustige zeewater. Mijn periscoop steekt een stukje uit het water. Ik beweeg mijn onderlijf omhoog en omlaag, mijn gladde onderbuik glimt door het water in combi..."
23-04-24
9.2
Opnieuw PoserenDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Likken, Naakt,
"Het is niet voor het eerst, ik heb al eerder geposeerd voor de tekenclub van Erika, het was haar te doen om mijn weelderige bos met blond krullend haar en ik vind het leuk mezelf te laten zien. Het was leuk geweest om te doen en ik had haar gezegd da..."
18-04-24
9.3
Vakantie Aan De Costa - 8: Een Nieuwe DagDoor: Alodnalg
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Naakt, Neuken, Scheren, Strand,
"Nadat ik de poort met mijn pasje geopend heb loop ik de camping op naar ons plekje. Ik zie dat er weinig leven is, ze liggen of allemaal nog in bed of ze zijn in het sanitair gebouw. Omdat het vandaag mijn beurt is om broodjes te halen pak ik wat gel..."
15-04-24
9.0
Nudistenstrand In SpanjeDoor: Laura22
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Extreme, Naakt, Nudisme, Spanje, Strand,
" Laura ben je er klaar voor , Ja ik kom eraan roep ik terwijl ik naar beneden ren. De auto staat al te draaien terwijl mijn ouders staan te wachten. We gaan op vakantie naar Spanje. En me vader wilt vroeg gaan rijden om zo voor de grote files uit..."
09-04-24
8.2
Johan En Maria: Een Geile Vakantie - 4$Door: Maria
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Naakt, Neuken, Vakantie,
"Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Het ne stel raakten we mee aan de praat en omdat die een mooi strand wisten te vinden zijn we met hen mee naar die plek gereden Let op ..."
31-03-24
9.4
De StriptekenaarDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Buurman, Likken, Naakt, Pijpen,
"Mark vroeg mij om een avontuur van de nieuwe buurjongen van een striptekenaar te vertellen. De knaap woont daar sinds kort met zijn moeder, en raakt ge ntrigeerd door zijn buurman, die niet alleen een zekere aantrekkingskracht op hem uitoefent, maar ..."
28-03-24
9.1
Naakt In Het Bos - 2Door: Arie Bombarie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bos, Doggystyle, Exhibitionisme, Naakt, Openbaar, Orgasme, Piercing, Pijpen, Prostaat, Rimmen,
" Wat denk je nou zelf, antwoordt Thomas met een grijns. Langzaam gaat Lieze met haar rechterhand naar zijn lul. Ze streelt zijn voorhuid en omklemt de schat. Hij voelt warm aan en ze voelt hoe hij groeit in haar hand. Ze trekt zijn voorhuid naar ach..."
28-03-24
9.4
Naakt In Het Bos - 1Door: Arie Bombarie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Exhibitionisme, Naakt, Voyeurisme, Zomer,
"Het was een van de eerste echt warme zomerdagen, en helaas voor velen viel dit op een maandag. Dit gold gelukkig niet voor Thomas. Rond een uur of 11 wordt hij wakker. Hij is vandaag vrij en hoeft vandaag lekker helemaal niks. Als 21 jarige student i..."
27-03-24
9.2
Boost Ons Sexleven - 1: Naakt EtenDoor: Sletje Erica
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Exhibitionisme, Naakt, Opdracht, Tepelklemmen,
" i Hierbij deel 1 van een fantasie verhaal. Ik moet dit van mijn Meesteres schrijven. Uiteindelijk moet het vervolgverhaal minimaal 40.000 woorden worden. Voor een waargebeurd verhaal lees dan ook Sletje Erica. i Mijn vrouw en ik zijn inmi..."
13-03-24
8.8
Suzanne En Lisa In De DuinenDoor: Rogier20707
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Duinen, Naakt, Verlangen,
"Het was een prachtige zomerdag toen Suzanne en Lisa besloten om samen een wandeling te maken in de waterleidingduinen. De zon scheen fel aan de hemel terwijl ze hun rugzakken pakten met wat snacks en water, klaar voor een dag vol avontuur en ontdekki..."
13-03-24
8.3
Bdsm Tieners Op Vakantie - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02-24
9.3
Bdsm Tieners Op Vakantie - 2Door: AnoniempieXxX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Auto, Bdsm, Biseksueel, Exhibitionisme, Naakt, Naaktstrand, Orgasme, Parkeerplaats, Parking, Slavin, Slet, Sletje, Tiener, Vakantie, Vibrator, Vrienden,
"Mocht je het vorige deel nog niet hebben gelezen raad ik je eerst aan om dat te lezen zodat je een idee hebt van onze vriendengroep. Deze dag wordt opgesplitst in 3 delen, omdat deze dag teveel gebeurd is voor 1 verhaal. Dag 2 Na e..."
27-02-24
8.8
Bdsm Tieners Op Vakantie - 1Door: AnoniempieXxX
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Buttplug, Dildo, Exhibitionisme, Naakt, Naaktzwemmen, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Sub, Tiener, Vakantie, Vastgebonden, Zwemmen,
"Alles in het verhaal is waargebeurd tijdens de zomer van 2023. Ik schrijf het verhaal vanuit een hij zij perspectief. Ik was 1 van de 4 tieners die lid is van onze vriendengroep. Met toestemming van de andere mag ik dit verhaal delen, maar ..."
26-02-24
8.4
White Doctor Coats - 3: GenezendDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Mexico, Naakt, New York, Stiefbroer,
" b Mummy haalt me op van Corpus Christi Airport. Nadat we elkaar uitvoerig hebben geknuffeld zoeken we op het arrivals plaza een terrasje, we hebben allebei dringend behoefte aan koffie. Zodra we zitten moet ik meteen mijn verhaal kwijt. Ik vertel mu..."
18-02-24
9.5
White Doctor-coats - 2: ParadijselijkDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Mexico, Naakt, New York,
" b Doordat we druk waren met inhalen van onze achterstallige seks komt het er pas de volgende morgen van om eens te bekijken waar we terecht zijn gekomen. Ons resort bevindt zich net onder Canc n aan de Costa Maya, een naam die nogal voor de hand lig..."
09-02-24
9.4
Extra Heet In De Sauna - 1Door: De_remy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Naakt, Sauna,
" i Dit is mijn eerste verhaal. Ben heel benieuwd naar jullie reacties. Met name de geschreven reacties want leer graag hoe het beter kan. i Remy is met 2 vrienden een weekje skien in Oostenrijk. Na een intensief en winderig dagje wordt de ..."
31-01-24
8.6
Bulli - 3: Pesters StraffenDoor: Tanne.Dali
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Groot Geschapen, Grote Lul, Naakt, Rape, Sm, Verkracht, Vernederen,
" i Mijn zusje Nienke was net als de pesters en ik tijdens hun verhalen helemaal naakt. Nadat ik de zes jongens en meiden naar hun kamer stuurde kwam ze dankzij hun pest stories bergeil schrijlings op mijn schoot zitten, waarna ze zich volledig op mi..."
28-01-24
9.2
De Hele Dag BlootDoor: Johnny5
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Naakt, Plas, Plassen,
"Sinds mijn 16de jaar zonder weten van mijn, zeeer gelovige, ouders loop ik al in mijn nakie als iedereen het niet kan zien. Thuis hadden we een paar herdershonden waar ik altijd mee ging wandelen bij ons in de bossen en op de hei waar nog turf ..."
23-01-24
7.2
Hannah - 7: Hannah Kijkt ToeDoor: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dikke Tieten, Dochter, Doggystyle, Exhibitionisme, Grote Borsten, Moeder, Naakt, Onervaren, Ontdekken, Pijpen, Vingeren,
" i Alweer het zevende deel uit deze serie. Dit verhaal wordt verteld uit het oogpunt van Roos, de moeder van Hannah. Hannah is hier zestien. i Mijn jeugd was bepaald niet perfect. Mijn ouders waren conservatief, diepgelovig en mede daard..."
22-01-24
9.2
Bulli - 2: Pesters VerhalenDoor: Tanne.Dali
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dwang, Groepsex, Naakt, Rape, Sm, Verkracht, Vernederen,
" i Twee dagen later is het zo ver en komen de zes pesters opnieuw naar het hotel. Daar vangen Nienke en ik ze op in de lobby, waarna we hen naar een gereedstaand geblindeerd busje brengen. Om hen te desori nteren worden ze geboeid, hun ogen extra afg..."
17-01-24
9.2
Edgen En Bellen Met Mijn Beste VriendenDoor: Veraatje
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bad, Edging, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Telefoonseks, Vingeren, Vrienden,
"De kerstvakantie was bijna voorbij. Het was me gelukt om mijn gedachten van geile dingen te houden na mijn ontlading van mijn laatste verhaal. Maar deze zaterdag zou ik door puur toeval de hele dag alleen thuis zijn. Ik sliep lekker uit, en werd om 1..."
10-01-24
9.0
Ons Vakantiehuisje - 2Door: Tinar
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Borsten, Naakt, Tepel, Tepels,
"De volgende morgen verloopt hetzelfde als de dag eerder. Jan is al vroeg bezig in de keuken. Hij verwelkomt mij met koffie. We hebben beide onze eigen gedachten, want we drinken in stilzwijgen. Dan begin ik te grinniken. Wat is er vraagt..."
02-01-24
8.6
Cuckolding Op Het NaaktstrandDoor: Gewooneenschrijver
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Naakt, Naaktstrand, Openbaar, Strand, Voyeurisme,
"Dit verhaal gaat over een jong koppel die experimenteren met cuckolding. Ze doen dit op een naakt strand waar de beeldschone vriendin haar perverse vriend een show geeft Klaar voor Vroeg ik haar met een hese stem. Ik geloof het wel giec..."
15-12-23
9.1
Center Parcs - 14Door: Naaktposeren
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Naakt, Pijpen,
"De volgende morgen werd ik vroeg wakker door het ongewone gevoel van een warm naakt lijf dat tegen me aanlag. Tegen mijn blote billen priemde een keiharde piemel, de ochtenderectie van een nog in diepe slaap verzonken Gert Jan. Ik probeerde het laken..."
21-11-23
9.2
Amber Gaat Pornofilm Kijken In Seksshop!Door: Amber Hot
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Borsten, Groepsex, Kut, Kutje, Naakt, Pik, Pornofilm, Sexshop, Spuiten, Vingeren,
"Een tijdje geleden ben ik naar de seksshop geweest om een nieuw speeltje aan te schaffen. Ik werd vriendelijk geholpen door een verkoopster. Toen ik, nieuwsgierig, vroeg waar al die binnenkomende mannen naartoe gingen zei ze dat die naar de filmzalen..."
15-11-23
9.2
Merel, Suzanne En De Rest - 8: Bij Mijn Oude...Door: Oqimant
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Naakt, Romantiek,
" i in dit voorlaatste deel vindt weinig actie plaatse, maar wees niet bang, dat komt goed in het slot. i Hoi mam. Hoe was jullie vakantie Ik wist zeker dat het mijn moeder was. Mijn vader belt nooit. Zeker niet t..."
09-11-23
9.3
Merel, Suzanne En De Rest - 1: Nachtwandelin...Door: Oqimant
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Naakt, Pijpen,
"Het was een snikhete dag geweest en de nacht was niet veel koeler. Het was al bijna drie uur. Ik lag onder een laken te draaien, maar wist dat ik zo niet in slaap zou komen. Het enige wat ik kon verz was verkoeling zoeken in de nachtelijke buitenluch..."
28-10-23
9.1
Stage - 3Door: Louise
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Collega, Dildo, Eerste Keer, Flirten, Glijmiddel, Jong En Oud, Likken, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Orgasme, Satisfyer, Sexspeeltjes, Sextoys, Stagiair, Standje 69, Tepel, Tepelklemmen, Tepels, Tiener, Vingeren,
"Dit is het laatste deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaa..."
22-10-23
9.6
Vakantie Aan De Costa - 6: Een Nieuwe Ervari...Door: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Naakt, Neuken, Pijpen, Strand, Vakantie,
"Juan loopt schuin voor me en staat tot zijn knie n in het water. Ik veeg met mijn vingertopje de druppel sperma op en lik mijn vinger af. Gatver, wat doe ik nu. Ik proef mijn eigen zaad. Juan heeft zich omgedraaid en kijkt me aan. En Smaakt het . ..."
13-10-23
9.3
Het Concept Familie - 4: Lichaamskunst (slot...Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Naakt, Neef, Nichtjes, Strand, Tiener, Zee,
" b het blijkt dat mijn nichtjes al vanaf het begin dat ze hier waren het plan hadden zich te laten ontmaagden door mijn vriend Teun en mij. Voor hem is dat geen probleem, want hij is niet hun familie, maar ik w l. Inmiddels ligt hij met Nie..."
12-10-23
9.6
Het Concept Familie - 3: VeenbrandjesDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Naakt, Naturisme, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Strand, Tiener,
" b Mijn nichtjes rennen in hun blote niksje voor ons uit, opgewonden dingen roepend naar elkaar, een opwinding die ik niet eerder bij ze zag. Zojuist deden ze de Zonnegroet, hun blote prachtige strakke lichamen alle kanten op stretchend. Het maakte T..."
09-10-23
9.5
Het Concept Familie - 2: ZonnegroetDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Kamperen, Naakt, Neef, Nichtjes, Strand, Tiener, Tweeling, Zussen,
" b We zitten ons totaal verlekkerd te vergapen aan mijn blote nichtjes. Eigenlijk zouden Teun en ik met twee andere vrienden naar Ibiza gaan, dansen, feesten en beesten. Maar helaas, zij reden op hun scooter tegen een vrachtwagen en liggen nou m..."
04-10-23
9.4
Het Concept Familie - 1: Friese NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Naakt, Naturisme, Neef, Nicht, Strand, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zussen,
" b M n pa naait zich steeds meer op over mijn gedrag Dit concept heet Fam lie, Joeri. Heb je ook maar nig idee wat dat inhoudt... Als ik bokkig zwijg gaat hij door Nou, als jij het niet weet dan weet k het wel Het hele idee van een..."
29-09-23
9.4
De Naakte Keizerin: Sprookje 17.3Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Naakt, Paarden, Sprookje, Zussen,
" b Aryamnae, Kroonprinses van het Grootse en Almachtige Keizerrijk Perzi , kreeg een visioen en daarna besloot zij met instemming van haar vader Xerxes een klein leger van vrouwelijke strijders te gaan vormen. Als zij na de dood van haar vader keizer..."
24-09-23
9.2
Schoonmoeder En Haar Geile FamilieDoor: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Broer, Dochter, Kut, Kutje, Moeder, Naakt, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Schoonzus, Vakantie, Vrachtwagen, Zus,
"Na paar heerlijke dagen in Valkenburg Maastricht waren mijn schoonmoeder Anneke, Sam en ik onderweg naar huis. De afgelopen dagen was er veel openheid en Sam weet nu eindelijk ook alles van avontuurtjes van Ma, Nelly, Frits en mij. Sam had met Frits ..."
14-09-23
9.1
Antwerpen - 5Door: Louise
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Betrapt, Broer, Hotel, Klaarkomen, Met Familie, Naakt, Orgasme, Squirten, Stiekem, Trio, Zus,
"Gisterenavond ben ik samen met Hanne en Lexia vroeger gaan slapen omdat we gewoonweg dood op waren van vermoeidheid. Aangezien we maar 1 sleutelkaart hebben per kamer hadden we besloten dat ik vannacht bij Lexia en Hanne op de kamer en in bed zou s..."
21-08-23
9.3
Lotte In Het VliegtuigDoor: Gewooneenschrijver
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Exhibitionisme, Naakt, Openbaar,
"Dit verhaal gaat over Lotte, een wulpse sportieve blondine van 22. Ze komt net terug van een vakantie met haar vriend. Het was een heerlijke vakantie geweest, twee hele weken vertoeven in een zonnig oord. Maar helaas komt aan alles een eind ..."
15-08-23
8.7
Geleerd Op De Camping - 6Door: Mossel18295
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Camping, Dieren, Halsband, Honden, Jong En Oud, Naakt, Openbaar, Spanking, Tiener,
"De volgende dag werd Bo laat wakker. s avonds was ze doodmoe geweest van alles wat er was gebeurd die dag. Ze had het heel fijn gevonden bij de man maar ze had de halsband toch wel een beetje raar gevonden. Ze strekte zich uit en klom uit haar tent...."
14-07-23
8.5
HoogzomerDoor: Marc
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naakt, Zomer,
"Het was warm en ze kreeg een loom gevoel. Na de sobere lunch wou ze rusten op bed. De ganse morgen hadden we naakt gezonnebaad op het terras naast ons afgeschermd zwembad. Het eenvoudig rechthoekig zwembad van 15 op 6 was netjes af..."
05-07-23
8.3
Gluren Naar De VolleybalmeisjesDoor: Tomas
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Klaarkomen, Naakt, Stiekem, Volleybal,
" i Beste lezers en lezeressen, Onderstaand verhaal is helemaal waargebeurd en speelde zich af toen ik nog een tiener was, nu zo n tien jaar geleden. In die tijd was ik nog onervaren en iets te verlegen en maakte dus ook niet makkelijk contac..."
24-06-23
8.5
Bert & Gemma - 3: LilyDoor: Inga
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Borsten, Buurvrouw, Naakt, Neuken, Tepel, Tepels,
"Bert Gemma gaat over het geile verlangen om eens de vrouw van je dromen te mogen neuken. i Shakespier i bezoek zijn profiel heeft het plot in 6 delen, dat niet helemaal op fantasie berust, bedacht. b BERT GEMMA, 3 Lily ..."
10-06-23
8.5
Home Invasion - 1Door: Louise
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Alleen Thuis, Bad, Bondage, Inbreker, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Ontvoerd, Rape, Tiener, Vastgebonden, Verkracht,
" i Dit verhaal is een extreme fantasie... i Ik ben Emma en ik leef nog samen bij mijn ouders thuis. Ik ben nog niet zolang 16 jaar dus het is vrij normaal dat ik nog thuis woon. Echter toen dit verhaal zich plaatsvond, was ik alleen thuis...."
04-06-23
8.4
Bert & Gemma - 2: De FotostudioDoor: Inga
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Naakt, Tepel, Tepels, Verleiden,
"Bert Gemma gaat over het geile verlangen om eens de vrouw van je dromen te mogen neuken. Shakespier bezoek zijn profiel heeft het plot in 6 delen, dat niet helemaal op fantasie berust, bedacht. Nog geen week..."
02-06-23
8.8
Lynn - 8Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Naakt, Pijpen,
"De dag erna hoorde ik de deur van haar kamer dicht gaan en voetstappen op de overloop. Ik hoorde haar al de trap af komen en zag hoe Chui naar haar toe rende. Goedemorgen lieverd, lekker geslapen vroeg ik toen Lynn met slaperige oogje..."
27-05-23
9.5
Lynn - 7Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Naakt, Pijpen,
"We liepen naakt naar binnen en terwijl ik de gordijnen dicht trok, liet ik haar de film uitzoeken. Binnen enkele minuten had ze er een uitgezocht en drukte meteen op play. Ze nam totaal geen aanstalten om zich aan te kleden en wie ben ik om haar..."
26-05-23
9.3
Lynn - 6Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Naakt, Pijpen,
"De volgende ochtend werd ik wakker met een harde piemel. Dat heb ik wel vaker maar ik had hem in tijden niet zo hard meer meegemaakt. Zonder er verder acht op te slaan stond ik op, kleedde me aan en liep naar beneden om Chui uit zijn bench te la..."
25-05-23
9.4
Karen Wil Haar Broertje NaaktDoor: Michaelus71
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Naakt,
"John was aan het douchen nadat hij thuis was gekomen van zijn werk, toen hij de badkamerdeur hoorde opengaan. Hij probeerde door het matglas van de douchedeuren te kijken toen de shampoo over zijn gezicht liep en in zijn ogen terechtkwam. Hij kneep z..."
01-05-23
9.3
Izzy En Lizzy De Tweeling - 4Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Fotoshoot, Jong En Oud, Naakt, Tweeling, Vingeren,
" Lieve Ren , wij zijn van mening dat jij weet waar je mee bezig bent. Niet alleen maak je prachtige foto s van mij en mijn zus, maar je ons ook allebei op een heerlijke manier op te winden. Wij vinden dan ook dat je met jouw ongepaste method..."
18-04-23
9.5
Generazione Z Riunione - 1Door: Tanne.Dali
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Italie, Naakt, Nymfomanie, Pornofilm, Zee,
" b Re nie van generatie Z De Zeereis b i De laatste seksfilm die ik na een dringend verzoek van mijn baas Giacomo maakte was ruig, over het misbruik van een meisje met autopech door een motorclub. Het was natuurlijk fake, het mei..."
15-04-23
9.6
Onverwachte AfterpartyDoor: Inga
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afterparty, Naakt, Trucker,
" Kleding luchtig in Ibiza style staat er op de uitnodiging voor een exclusief tuinfeest dat Peter via een relatie krijgt toegestuurd. Luchtig is, zoals bekend, voor mij geen probleem. Ibiza style betekent volledig in het wit. Ik heb nog een leuk k..."
14-04-23
8.4
Izzy En Lizzy De Tweeling - 1Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot, Naakt, Tweeling,
" i Dit verhaal heeft een langzame opbouw , dus verwacht niet dat de spetters er m teen vanaf spatten. Veel lees plezier i Fuck nee, dat meen je niet. Wil je dat nu echt gaan doen Lizzy vond het maar een gestoord idee v..."
08-04-23
9.1
AfhalenDoor: Inga
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Auto, Exhibitionisme, Naakt,
" We landen om 10 uur morgenavond. Kom je me afhalen Maar wel netje gekleed h . Met netjes gekleed bedoelt Peter maar n ding hoge hakken en naakt, op een jas na dan. Heerlijk om te merken dat een man zo naar je verlangt. Voor een meerdaa..."
07-04-23
8.5
Naakt In Het FilmhuisDoor: Inga
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Naakt, Slipje,
"In het filmhuis draait een reprise van De onfatsoenlijke vrouw , een film uit 1991. Het thema is lust en verborgen erotische verlangens. Een heerlijke film die we graag nog een keer willen zien. Voor deze avond valt mijn keus op een jurkje..."
28-03-23
8.1
Dorien Gaat Logeren - 1Door: Wippie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Naakt, Oom, Schaamlippen,
"Dorien was 38 toen zij in juli bij haar tweeling ooms van 53 ging logeren. Zij waren vrijgezel en hadden een groot vrijstaand huis aan de rand van de Veluwe bij Wenum Wiesel. Zij was er al lang niet meer geweest en omdat ik naar het..."
19-03-23
8.5
Maison DanubeDoor: Inga
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Groot Geschapen, Grote Lul, Naakt, Tepel, Tepels, Verleiden, Vreemdgaan,
"Vanavond komen Daan en Becky op bezoek en dat belooft weer een gezellige avond te worden. Het is een leuk stel. Mooie mensen mooi van lichaam en geest. We kennen elkaar al jaren en ik ben er zeker van dat wij ons wederzijds al eens hebben getaxeerd ..."
17-03-23
8.7
Pablo Gaat Op Vakantie Naar Colombia 1$Door: Maria
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken, Naakt, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" i Lieve lezers, hier deel n van een lange serie over Pablo, die tijdens zijn vakantie zich compleet suf neukt in het verre Colombia. Veel leesplezier i Al jaren lang was ik aan het sparen. Waarvoor Mijn zusje had een Colombiaans colle..."
15-03-23
9.2
Een Puber OntmaagdDoor: Inga
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Naakt, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber,
"Om die heftige ervaring van jaren geleden delicaat onder woorden te brengen, is niet makkelijk. Toch is het voor Peter, Marcel en mij nog steeds een dierbare herinnering. De moeder van Marcel, Peters ex, wordt plotseling ernstig ziek en ster..."
10-03-23
8.6
Dorien Aan Het Strand - 1Door: Wippie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Naakt, Strand,
"Dorien en ik hebben doordeweeks heerlijke seks gehad. Het is nooit saai met Dorien en samen laten wij onze seksfantasie n de vrije loop wat garant staat voor spannende seks. Helaas komt het voor mij vrijdagmiddag tot een einde. Ik ..."
04-03-23
8.2
Erika - 5: GeschorenDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Borsten, Geschoren, Latina, Naakt, Vingeren, Voyeurisme,
" b Een moeilijk afscheid b Verontrust staarde Erika naar haar Smartphone, ze zat nog steeds helemaal naakt op het bed. De vorige opdracht had simpel geleken, namelijk wat naaktfoto s doorsturen. Nu gingen ze, de geheimzinnige voyeurs, ee..."
25-02-23
8.8
Italië - 4Door: Sandrawild
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Blond, Cuckold, Cuckolding, Italie, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Kort, Milf, Naakt, Webcam,
"Het was 10 uur en ik had gesport en ging douchen. Roy had de afgelopen weken altijd op zondag contact met zijn vriend Edo, meestal via SMS. Sinds we de zomervakantie toch maar geboekt hebben heeft hij vaker contact, ook dmv video bellen. Roy had geze..."
21-02-23
8.3
Dare - 4: Een Dag Naakt In HuisDoor: Leen
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Exhibitionisme, Fotoshoot, Naakt, Neuken, Truth Or Dare, Voyeurisme,
" i Jouw opdracht begint s ochtends wanneer Kristof jullie huis verlaten heeft om te gaan werken. Op dat moment trek je al je kleren uit en je blijft naakt tot hij terug thuis is. Elke twee uur stuur je hem een fotootje van wat je aan het doen bent,..."
14-02-23
9.0
De Duitse Sexclubs - 2Door: Schoenenreus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Condoom, Duitsland, Hoer, Milf, Naakt, Prostitutie,
"Na mijn opfris beurt in de doucheruimte ben ik weer naar boven gegaan naar de huiskamer . Na een korte pauze besloot ik om eens even in de sauna te gaan zitten om wat uit te rusten. Na een half uurtje in de sauna gezeten te hebben mezelf nog even op..."
07-02-23
8.8
AngeliqueDoor: Lucvv
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Naakt, Neuken, Vreemdgaan,
"Dat ze lang en slank was wist uit de enkele keer dat ik haar niet zittend had gezien. Meestal kwam ik Angelique echter tegen in de auto. Ook uit die ontmoetingen was me wel duidelijk geworden dat ze een knappe, mooie meid was mooi koppie, lang blo..."
07-02-23
8.4
De Duitse Sexclubs - 1Door: Schoenenreus
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Condoom, Duitsland, Hoer, Kort, Milf, Naakt, Prostitutie,
" i Dit verhaal zal uit meerdere delen bestaan en ga proberen om minstens 1x per week een nieuw deel te schrijven. i Ik ben een vrijgezelle man van 31 en sinds mijn 18e eigenlijk bezoek ik al regelmatig de dames van plezier in Nederland. A..."
01-02-23
7.9
Dagje Uit Met CollegaDoor: Custy
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Auto, Buitensex, Collega, Hindoestaans, Kort, Naakt, Neuken,
"enige maanden waren Reshma en ik buiten het werk om ook goede vrienden. We kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Op een dag hadden we afgesproken om samen naar het strand en het bos te gaan. Netjes om 10 uur was ze bij me. Ze had een sportief setje a..."
26-01-23
7.1
Naakt Aan De BoomDoor: Inga
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Exhibitionisme, Naakt, Uitdagen, Voyeurisme,
"Ik lig nog wat te soezen in bed als het mobieltje afgaat. Ga je vandaag mee naar het strand . Dirk aan de telefoon. Peter is al twee weken op zakenreis en het duurt nog een week voordat hij terug is. Ja, is goed , reageer ik spontaan. Dirk is een..."
17-01-23
8.5
Erika - 4: Helemaal Naakt!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Naakt, Vernederen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Gewekt b Erika werd zaterdagochtend in alle vroegte gewekt door het vibrerend geluid van haar Smartphone. In een normaal weekend had ze er gewoon doorgeslapen, maar ze had een onrustige nacht achter de rug. Verschillende malen was ze ..."
16-01-23
8.9
Arme Ashley Ontsnapt Aan Haar Oma En Oom - 2Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badkamer, Kaal, Kut, Kutje, Naakt, Oma, Oom, Schaamhaar, Slipje,
"Jack was daar duidelijk niet op voorbereid en voordat hij de deur kon blokkeren met zijn brede lijf, was Ashley al de overloop op geglipt en rende ze de trap af, naar beneden. Ze nam niet de moeite om haar jas te pakken, want ze wist dat ze maar enke..."
13-01-23
7.9
Heerlijk Dagje Aan Het MeerDoor: Dagdromer
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Lul, Masturbatie, Masturberen, Naakt,
"Bij een binnenmeer in de buurt liggen tijdens de zomerdagen altijd wel wat mensen langs het water. Het is er niet druk en een enkeling zoals ik ligt er naakt. Hier en daar staat er een boom of struik zodat je wat privacy hebt. Terwijl ik in ..."
11-01-23
8.2
Naakt In De LiftDoor: Inga
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Exhibitionisme, Handboeien, Lift, Naakt, Slavin,
"De voor mij meest spannende ervaring heb ik beleefd na een concert. Het theater heeft meerdere podia en wordt altijd druk bezocht. Al bij het eerste bezoek ontdekken we dat je niet moet proberen om in de dichtstbij gelegen parkeergarage te komen. Nat..."
10-01-23
8.4
Slavin Deliah - 2: Slavin Deliah En Meester ...Door: Zitah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meester, Naakt, Neuken, Slavin, Zweep,
"U las in het vorige deel van dit verhaal hoe Antonio Coppi de na eve Deliah uit haar jurk gekletst had. Onder haar jurk droeg ze niets dus ze was meteen spiernaakt. Maar ze droeg nog wel haar mooie leren laarsjes en ze hield haar handen stevig voor h..."
08-01-23
8.8
Zijn Bureau InwijdenDoor: Inga
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kantoor, Naakt, Trio,
" Inga Schoonheid Wat zie je er weer ravissant uit De zware basstem van Eric buldert door de zaal en ik weet alle ogen op mij gericht. Met twee glazen champagne komt hij aanlopen. Eric is zakenman en een jarenlange vriend van Peter. Wij zijn o..."
03-01-23
8.5
Naakt In De TreinDoor: Inga
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Naakt, Trein, Verleiden,
"Vier keer per jaar moet Peter voor zaken naar M nchen. Hij of beter gezegd wij gaan dan altijd met de trein, want we plakken er een paar dagen extra vakantie aan vast. Voor deze reis heeft hij een leuk idee bedacht. We doen alsof we allebei apar..."
29-12-22
8.6
Lang Verwacht, Nooit GedachtDoor: Analvirgin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Extreme, Gay, Naakt, Naaktstrand, Openbaar, Publiek, Sperma, Vuistneuken,
"Al langere tijd fantaseerde ik over een ervaring met mannen. Ervaringen met vrouwen had ik wel. Maar een ervaring met een mannen, daar geilde en fantaseerde ik vooral over. Ik ben een slank atletisch gebouwde jongen, eind 20 en met een royaal aantal ..."
29-12-22
8.9
Oud Collega - 3Door: E
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Naakt, Strand,
"De volgende ochtend zend ik Joop de foto van Petra terwijl zij naakt uit de zee loopt. Terwijl ik naar de foto kijk bekruipt me een geil gevoel. Wat een lekkere wijf is het toch. Petra ligt nog even in bed maar ik hoor haar wel dus ..."
22-12-22
9.1
Mijn Dochter Laat Zich Door Mij NeukenDoor: Samsara
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Anaal, Buurvrouw, Dochter, Naakt, Neuken, Plas, Plassen, Zomer,
"Ik ben al enige tijd gescheiden. Maar mijn dochter van 17 is bij mij in blijven wonen. Ze heeft haar vriendinnen in de buurt en haar studie. Dit alles is de reden dat ik al een tijdje geen seks had gehad. Het is een mooie zomerdag. Nicole ha..."
20-12-22
8.7
De Loft - 2: De Appel Valt Niet Ver Van De B...Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Douche, Hindoestaans, Milf, Naakt, Schoondochter, Stiefvader, Striptease, Voyeurisme,
" b Een nieuwe luster b Een week was voorbijgegaan, maar door de alledaagse drukte was van het plan nog weinig in huis gekomen. Manisha was nog niet de juiste man tegen het lijf gelopen. Trouwens nu ze zo ver was, vroeg ze zich af hoe ze i..."
19-12-22
8.8
Te Saai! - 6: UitdagendDoor: Tim2write
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dirty Talk, Exhibitionisme, Jurk, Naakt, Onderdanig, Slet, Sletje, Spuiten, Squirten, Uitdagen, Zonder Slipje,
" i Hallo, mijn naam is Joyce ben een keurige aantrekkelijke blonde vrouw van begin vijftig. Heb een lieve man die carri re maakt, kinderen de deur uit waardoor mijn leven saai geworden is, met name op seksgebied. Heb contact gezocht met een schrijve..."
16-12-22
9.0
Erika - 3: FoutloosDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Naakt, Natuur, Striptease, Voyeurisme,
" b Beloning b Met een bonzend hart, opende Erika postbus. Er lagen inderdaad enkel twintig dollar briefjes in. Snel telde ze honderdtwintig dollar. Ze sloot de bus weer. Op n briefje na propte ze de rest in het tasje dat ze bij zich had..."
13-12-22
8.7
Mr. XDoor: Inga
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Naakt, Orgasme, Voyeurisme,
"Heel af en toe snuffel ik wat rond op dating websites. Niet om een nieuwe relatie te vinden, als wel op zoek naar een leuk contact om mee te corresponderen in het bijzonder erotische correspondentie. Verzoeken om een foto weiger ik stelselmatig. De ..."
07-12-22
8.9
Wilma Zont Naakt - 4Door: Marlies
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blond, Coming Of Age, Dikke Tieten, Exhibitionisme, Grote Borsten, Naakt, Tiener,
"Wilma is er 22 en heeft nog nooit een man gehad, ook al heeft ze het lichaam van een godin. Dit komt omdat ze opgegroeid is in een streng religieus gezin. Pas na met haar ouders te hebben gebroken, leert Wilma de geneugten kennen van seks en naakt zo..."
03-12-22
9.3
So Hot - 5: Vakantiefoto's  Door: Flooronthefloor
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Frankrijk, Moeder, Naakt, Nichtjes, Nudisme, Oom, Tante, Vader, Vakantie,
"Ik word wakker van een rits die open wordt gedaan. Meisjes, wakker worden hoor ik de stem van mijn tante Yvonne. Dan laat ze er iets zachter op volgen Was het zo heet vannacht, meiden Dan realiseer ik me dat ik geen kleren aan heb. ..."
02-11-22
9.2