62.580 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Bubbelbad sexverhalen. In deze categorie staan 13 erotische verhalen.
Schaamteloze Pret In De Sex SaunaDoor: Panpeter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bubbelbad, Exhibitionisme, Neuken, Pijpen, Rimmen, Sauna, Slet, Sletje,
"In mijn vorige verhaal nam ik jullie mee naar mijn date in de sauna. Dat was een heerlijke ervaring. Aan het eind van dat verhaal vertrok mijn date en bleef ik nog wat langer om, zo geil als ik was, verder te genieten van de sauna en al het lekkers o..."
26-02-24
9.2
Jonge Eva Daagt Oude Man UitDoor: Geniet
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bubbelbad, Sauna, Vingeren,
" Het Debuut Hoi, mijn naam is Eva , ik ben de ex van John . We hebben echter nog een goed contact. En hij had toestemming gevraagd om over ons te schrijven . Ik heb de verhalen gelezen en vond ze geil , echter wat ik zelf heb meegemaakt ..."
22-02-24
8.8
Lesbi Bubbelbad ActieDoor: Kleinemarie
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Blond, Bubbelbad, Kaal, Klaarkomen, Orgasme, Roodharig, Tiener, Vingeren, Vuistneuken, Zwembad,
"Hoi allemaal Voor wie nog geen andere verhalen van mij heeft gelezen, zal ik me nog even kort voorstellen. Ik ben Marie, 18 jaar jong. Maar belangrijker om te noemen is dat mijn lichaam eruit ziet als die van een meisje van een jaar of 12. ..."
15-02-24
9.5
Familiere√ľnie, ZwemparadijsDoor: Ringeling
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Bubbelbad, Kleedhok, Reunie, Zwemmen,
"Het is weer zover, de jaarlijkse familiere nie georganiseerd door de ouders van mijn vrouw Sandra. Mijn vrouw heeft nog een oudere zus, getrouwd en twee zonen. Met onze kinderen maakt dat een clubje van 10 personen. Helaas mag de aanhang niet mee, wa..."
10-12-22
9.2
Ons Bordeel - 3Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Bubbelbad, Dwang, Gloryhole, Hoer, Ontvoerd, Prostitutie,
"De klussers waren druk bezig in het bordeel en alles ging snel. Ondertussen was Peter ook druk bezig met de kleinere klusjes. Ze waren nog niet eens begonnen en de relatie tussen hem en Linde was al gespannen sinds de streek die ze had uitgehaald met..."
10-07-21
8.8
De Laatste Keer Met DaimyDoor: Anneloes
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Bubbelbad, Likken, Vingeren, Zwembad,
"Morgen zie ik Daimy voor het eerst in een lange tijd weer. Het leek me daarom leuk om dit verhaal te delen. Het is een wat langer verhaal, met wat meer gepraat over mijn gevoelens. Misschien niet heel geil, maar dan weten jullie een beetje wat er is ..."
20-04-20
9.2
Met Pa Naar De SpaDoor: Exotica
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bubbelbad, Dochter, Gangbang, Sauna,
" Ga je mee, Lieke Vraagt Ron aan zijn achttienjarige dochter. Ron heeft de tassen al ingepakt, terwijl Lieke nog in haar slaapkamer bezig is zich klaar te maken. Ron heeft vrijkaarten gewonnen voor de sauna bij hen in de buurt. Aangezien Lieke net ..."
12-11-19
9.0
Wordfeud Voor Een Gelukkig Huwelijk - 4Door: Max V
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Bubbelbad, Dildo, Jacuzzi, Milf, Pijpen, Tepelklemmen, Trio, Wordfeud,
" In het eerste deel heb je kunnen lezen hoe Janet en ik Max via WordFeud met elkaar in contact zijn gekomen. Ze zocht meer spanning in haar huwelijk en ridderlijk als ik ben heb ik vrijwillig aangeboden om haar hierbij te helpen. In het tweede de..."
24-06-19
9.0
Tieners In Het Zwembad - 1Door: Domix
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bubbelbad, Zwembad,
"Ik werp een blik op mijn sporthorloge. De display geeft een afstand van 1950 meter weer. Opgelucht haal ik adem. Nog twee banen zwemmen en ik heb mijn doel voor vandaag weer bereikt. Ik zwem meerdere keren per week en hoewel ik het vooral voor mijn p..."
14-12-18
8.6
Het BubbelbadDoor: Demi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bubbelbad, Crush, Zwembad,
"Elke week opnieuw was hij er terug, de cute hot guy uit mijn buurt. Zo was het nu al een maand. Hij zwom in baan 3 en ik in baan 4. We glimlachten wel eens naar elkaar en er was wel eens een hallo als ik juist binnenkwam maar meer gebeurde er nooit. ..."
21-06-18
8.1
Avondzwemmen Met VriendinDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Bubbelbad, Zwembad, Zwemmen,
" Ongeveer zes maanden geleden heb ik via tinder een onwijs leuk meisje leren kennen. Na wat chatten kwam al snel de eerste date, welke een week later al opgevolgd werd door een tweede. Al snel begonnen we een relatie. De relatie heeft geduurd tot e..."
04-06-18
8.5
Voor Het Eerst In Een Speedo In Het ZwembadDoor: Speedo Lover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bubbelbad, Speedo, Zwembad,
"Elk jaar gaan wij met onze familie naAr een bungalowpark. Dat is een traditie dat we al jaren doen. Vandaag is het weer zover. Ik loop mijn kamer op en pak mijn tas met kleren. En ook mijn nieuwe zwembroek. Een week geleden had ik een nieuwe zwembroe..."
30-03-18
8.7
Even In Het BubbelbadDoor: Jamess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bubbelbad,
"Mijn vriendin en ik waren al vanaf de opening in het sauna complex en het liep tegen de avond aan. De drukte was nu redelijk achter de rug en na een hele dag sauna in en sauna uit kwamen we nu helemaal top onze rust. Zullen we heel even in de rustru..."
01-06-16
7.9