63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 26-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 8212x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
In mijn vorige verhaal nam ik jullie mee naar mijn date in de sauna. Dat was een heerlijke ervaring. Aan het eind van dat verhaal vertrok mijn date en bleef ik nog wat langer om, zo geil als ik was, verder te genieten van de sauna en al het lekkers om me heen. Dit verhaal gaat over het vervolg van de middag en avond. Een groot geil avontuur waarin ik schaamteloos en voluit genoten heb van allerlei opwindende activiteiten. Lees feestelijk en ik wens dat je siddert van geiligheid. Reacties zijn heel welkom.

Ik had mijn date via de bar van de sauna uitgeleide gedaan en stapte weer terug de sauna ruimtes in. Langs de wand waren relaxbanken waar een paar mannen lagen te rusten en enkele anderen een massage uitwisselden. Heerlijk om die naakte mannenlijven te bewonderen. Vlak om de hoek een doucheruimte met twee bubbelbaden. Terug de gang in is links het stoombad en rechts een ingang naar het "labyrint"; een cruising area met al dan niet afsluitbare compartimenten. Ook wat gloryholes en een aparte ruimte met een kruis en een sling. Verderop in de gang zijn dan nog twee sauna's en twee bubbelbaden.

Na mijn inspanningen met mijn date van de afgelopen twee uur vond ik dat ik dan eindelijk eens toe was om te gaan zweten in de sauna. Dat was er nog niet van gekomen. De sauna maakt me altijd loom en ontspannen en ik word er vaak ook geil van.

Ik stapte er binnen en de hitte overviel me als een zware deken. Desondanks ging ik op de hoogste bank zitten. Binnen no time stroomde het zweet langs mijn lijf en ik wreef af en toe nonchalant met vlakke hand het vocht van me af. Daarbij kwam ik natuurlijk ook langs mijn heerlijk zachte warm soepele zak en ballen. Ik trok er lekker van onderaf aan; daarmee de voorhuid van mijn eikel stropend. Ik had me die ochtend geschoren en mijn juwelen voelden daardoor heerlijk zacht. Ik voelde mijn geilheid weer oplaaien. Mijn stijve mocht er zijn en ik speelde er een beetje mee. Ik werd nog geiler toen ik zag dat de man schuin tegenover me min of meer hetzelfde als ik aan het ervaren was. Ook hij was zichzelf aan het strelen en zijn paal stond fier overeind. We glimlachten naar elkaar en speelden lekker verder, elkaar observerend. Hij was redelijk slank, gebruind en had een leuke blik. Vriendelijk, geil en uitdagend. Heerlijk gezicht zoals hij met één hand door zijn borsthaar kroelde, stevig langs zijn tepels wrijvend en met de andere hand heel subtiel zijn paal streelde; van de eikel tot de wortel.

Aan één kant wilde ik wel uitreiken naar deze goddelijk uitziende man echter de spanning van het moment en vooral het kijken en gezien worden, was zó opwindend dat ik me kon beheersen en mezelf voluit ook aan hem toonde. Heel geil om te laten zien hoe ik mezelf streelde, hoe ik ook genoot van aandacht bij mijn tepels, hoe ik mijn ballen kneedde en mezelf voorzichtig vingerde. Ik kon aan zijn reacties zien dat het iets met hem deed. Dat maakte iets in me wakker. Mijn innerlijke geile slet die graag uitdaagt.

Ondertussen waren de zandlopers leeg en ik maakte me los uit dit avontuur met een wederzijdse geile blik op mijn mede speler. Wie weet zou ik hem nog tegenkomen in het bubbelbad of labyrint. Na een paar wisselbaden koud en warm stapte ik het bubbelbad in om even op adem te komen. Daar was op dat moment één man aanwezig, die languit, met ogen dicht; hoofd achterover in het water lag. Ik vond een lekker plekje in het bubbelbad; daar waar de luchtbellen fijn tegen mijn ballen kunnen borrelen. Ook ik strekte me uit en sloot een moment mijn ogen. Ontspanning.

Blijkbaar was mijn komst toch opgemerkt want na korte tijd voelde ik een strelende hand langs mijn been gaan, best wel lekker. Ik hield mijn ogen gesloten en voelde hoe die hand gezelschap kreeg van een andere hand aan mij andere been en de strelingen intenser en intiemer werden. Mijn arm en hand dreef gewichtloos langs me en als bij toeval voelde ik een enorm dikke korte pik langs mijn hand komen. In een reflex pakte ik die vast en begon te kneden. Heerlijk warm en hard en een super grote eikel om tussen duim en wijsvinger te nemen. De man kreunde van genot, ik lag nog altijd achterover met gesloten ogen genietend van zijn strelingen.

Hij had intussen ook mijn pik en ballen gevonden en was me daar heerlijk aan het plezieren. Ik kreunde en hijgde zachtjes van geile opwinding. Hij bracht zijn vingers richting mijn kutje en in eerste instantie vingerde hij me precies goed. Rondjes makend rond mijn roze sterretje, een beetje druk zetten tussen mijn ballen en aars, onder water is dat heel lekker.

Toen hij echter met zijn vinger binnendrong voelde ik een pijntje en ondanks dat mijn kutje hunkerde naar iets om binnen te spelen, weerde ik toch af. Ik vermoedde lange nagels en daar ben ik niet zo van. Ik heb liever een lekker grote en dikke paal die me kan oprekken en vullen.

Het bespelen van mijn pik evolueerde in heel lekker en stevig trekken in een strak tempo waardoor ik voelde dat er een orgasme zat aan te komen. Dat was vooralsnog niet mijn bedoeling en daarom verliet ik met een stijve rode aangelopen paal het bubbelbad. Na opnieuw gedouched te hebben, niet omdat ik vies was maar omdat het zo lekker is met al die naakte mannen daar, heb ik mezelf getrakteerd op een ice-tea om mijn droge keel te smeren. Leuk ook om even een babbel op het terras te maken met andere mannen die even op adem zaten te komen.

Verkwikt stapte ik daarop het labyrint binnen. Het licht was daar gedempt en in de drukte was er van alles gaande. Er werd gepijpt, gevreeën, gekeken en uitgedaagd. In één van de compartimenten lag een stevige jonge man languit en uitnodigend op een matrasje. Ik stapte erbij en groette hem terwijl ik hem begon te strelen. Dat vond hij kennelijk wel fijn want hij opende zijn benen om me naar zijn stijve pik te leiden. Daar maakte ik meteen gebruik van door zijn pik in mijn mond te nemen om hem daar nog harder te voelen worden dan hij al was. Hij had weinig aandacht voor mijn lijf maar dat vond ik niet erg, ik hou van pijpen en het genot wat me dat geeft. Ik heb hem lekker sappig en deepthroat geneukt met mijn mond terwijl hij lag te kronkelen en te sidderen van opwinding. Hij begon heel zwaar te ademen en gaf aan bijna klaar te komen. Aangezien hij niet terugtrok pijpte ik lekker diep door en voelde even later zijn warme sap in mijn mond stromen. Ondertussen zag ik dat er een man of drie toeschouwers bij gekomen waren die ondertussen lekker aan hun paal stonden te trekken. Na wat nastrelingen en het zorgvuldig schoon aflikken van die lekkere spuitpik richtte ik me op en ging op de rand van het compartiment zitten. Geil als warme boter.

Die zitplek was precies op de juiste hoogte om op pikhoogte iedereen voorbij te zien komen en te plezieren bij wie dat welkom was. En dat was het, al vrij snel bood zich een volgende pik aan. Een heerlijk grote en ook lekker dik, een stuk lastiger om deapthroat te nemen maar toch zeker heel lekker. Ondertussen werd ik meer en meer gewaar van mijn verlangen geneukt te willen worden. Stevig, bij voorkeur met een paal als deze. En als het zo uitkwam wilde ik ook klaarkomen terwijl ik geneukt werd.

Toen ik zelf in zo'n compartiment stapte duurde het even voor ik gezelschap kreeg; een fijne man, lekker weer met heerlijk borsthaar om in te kroelen en een forse snikkel om mee te spelen. Hij pijpte me heerlijk terwijl hij stevig in mijn tepels kneep, daarvan werd ik wildgeil en begon te kronkelen en kreunen. Ik streelde hem en hield zijn ballen in een stevige greep en voelde zijn eikel lekker nat en glad worden. Terwijl we zo speels met elkaar in de weer waren, sloot een derde man zich aan in ons spel en hij was voor beiden welkom.

Ook nu waren er weer een behoorlijk aantal toeschouwers waarvan hij duidelijk de moedigste was en dat mocht beloond worden. Samen pijpten we hem terwijl hij ons tegelijkertijd vingerde. Deze man had een prachtige grote pik, stijf en recht overeind. Heerlijk om samen met een andere geilaard afwisselend te sabbelen op die lekkere ballen en pik.

Mijn kutje stond ondertussen ruim open van pure hunkering naar die lekkere knots. Blijkbaar was dat opgemerkt want deze man had weinig aanmoediging nodig om me te pakken. Hij nam heerlijk dominant de leiding door me op om mijn op mijn buik te leggen, mijn billen te spreiden en me te beginnen rimmen. Het gevoel gepakt te worden én die heerlijke kriebeling deed me nog verder hunkeren. Mijn kutje pulseerde en opende zich steeds verder voor zijn tong. Zo goddelijk heerlijk. De andere man was ondertussen afgehaakt, wat ik jammer vond wat ik had hem graag gepijpt terwijl ik zo verwend werd. Veel tijd om daarbij stil te staan had ik niet, dit genot was te intens. Helemaal opgaand in mijn extase kreunde en hijgde ik dat het een lieve lust was. En dat was het ook, pure lust.

Ik vroeg, nee smeekte hem om me te nemen met die zware tamp. En dat deed hij ook, na zijn eikel even plagend langs mijn grotje te hebben gespeeld. Ik voelde zijn dikke knop tegen mijn gaatje drukken en opende me met een zucht voor de volle lengte die er achteraan kwam. Heerlijk heerlijk. Mijn prostaat was natuurlijk al in vol bewustzijn door al het voorgaande maar nu hij direct werd gestimuleerd begon mijn voorvocht te parelen op mijn eikel.

En.Hij.Neukte.Me. Zo lekker, zacht en stevig; diep en niet zo diep afgewisseld. Hij pakte me van achterlangs, lekker en een beetje dwingend. Er was gewoon niets tegenin te brengen, ik kon alleen maar ontvangen. Ik moedigde hem aan met geile praat over zijn lekkere pik en dat hij me stevig moest pakken. En dat deed hij... Keer op keer. Na verloop van tijd draaide hij me om, met weer zo'n lekker dominante beweging, en bood me zijn paal op gezichtshoogte aan die ik gretig pakte en pijpte. Zo heerlijk om die stevige paal tegen mijn wangen te voelen kletsen. 

Vanuit die positie verplaatste hij zich weer naar beneden; deed wat glijmiddel op bracht zijn eikel voor mijn kutje. Ik wierp me er gretig tegenaam om hem binnen te laten komen en met mijn benen in de lucht begon hij me opnieuw te neuken Ik kronkelde mijn armen en benen om hem heen om hem zo diep mogelijk in me te nemen. Het werd steeds ruiger. Grommend, brullend moedigde ik hem verder aan terwijl ik zijn borstkas stevig betaste en zijn tepels bespeelde. We kusten wild en vol passie. Af en toe keek ik om me heen en er bleek echt een enorme groep opgewonden kijkers aanwezig. Dat maakte me zo intens geil, er zit heel duidelijk een exhibitionist in mij... Ik laat me graag zien in mijn volle genot.

Nu was het mijn beurt om de leiding te nemen, ik wilde hem berijden. Terwijl we zo ineengestrengeld waren, hij diep in mij, draaide ik ons om zodat hij onder kwam te liggen. Daarmee richtte ik me op en begon met mijn kont te draaien en stoten.

Bij iedere beweging voelde ik die paal lekker steigerend in en uit me schuiven. Zijn borstkas lag nu voor me, heerlijk om te strelen terwijl onze onderlijven in hetzelfde tempo aan het golven en stoten waren. Mijn pik zwiepte bij elke beweging op zijn buik terwijl ik vanbinnen zijn roede precies naar mijn prettigste pretplek wist te leiden. Direct contact tussen zijn eikel en mijn prostaat. Mijn voorvocht maakte glinsterende sporen op zijn buik die hij met een geile lach uitsmeerde.

Ik liet zijn heerlijkheid even uit mijn heilige tunnel glijden en verplaatste me zó dat hij kon proeven wat er met mij gebeurde. En met diezelfde geile lach nam hij mijn eikel in zijn mond en begon te sabbelen en zuigen. Het voelde heel warm, glad en nat en een bijna onweerstaanbare beweging om te gaan spuiten maakte zich van mij meester.Hij voelde dat natuurlijk ook en zei dat ik welkom was om klaar te komen. Ik zette me daarop weer bovenop zijn nog altijd imposante toren en bewoog mijn bekken opnieuw zó dat mijn prostaat geraakt werd. Daar was niet veel voor nodig, er waren zoveel aanrakingen aan voorafgegaan.

Onderwijl wreef en klopte mijn pik op zijn buik. Het werd echt onhoudbaar nu, beiden zo bezweet en geladen, de intense aanrakingen. De stroom die op gang kwam deed me opnieuw brullen van pure opwinding en zo spoot ik mijn mooie witte sperma over zijn borstkas. Voorover naar hem toe komend om hem te kussen rook ik mijn sperma en voelde ik het tussen ons in glijden en plakken. Ik voelde me voldaan, totaal bevredigd.

Ook aan mijn partner van het moment was te merken dat hij een fijne tijd had beleefd. Hij gaf fijne complimentjes en ontspande onder mijn dankbare strelingen terwijl we "moe en bezweet" lagen bij te komen. Hij wilde nog niet klaarkomen, vertelde hij, hij had nog meer noten op de zang en plannen voor de avond. Ik was in elk geval al heel blij dat hij het zo lang kon uithouden, echt een heerlijke dekhengst. Wie weet kom ik hem nog wel eens tegen daar, zou leuk zijn.

Voor mij was het voor dat moment wel genoeg, na een douche en opnieuw een ice-tea ben ik met een voldane grijns weer naar huis vertrokken.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.0
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
9.0
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.1
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.6
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0