62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 2698x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Kam(h)ila's Wet

Eenmaal terug zonderden ik en Elise ons weer even af. Het was ook alweer meer dan een hele dag geleden dat we seks hadden gehad, en onderweg had ze al een beetje laten merken wel weer in de mood te zijn. Had dat met Joey en Alisha te maken? Vast niet. Met de rest? Dat was een grotere kans. Of gewoon door mij, zoals ze vaker had aangegeven, zo meegaand en makkelijk als ik was, wat haar blijkbaar aanspoorde tot seks, zo meegaand en makkelijk als zij was. Even trekt ze me het hoekje om bij het huis waar iedereen was en zoent ze me op de mond. Ze kijkt me met grote en spannende ogen aan en fluistert dan zachtjes in m'n oor: 'Ik wil seks.' Duidelijker kon het niet. Ik had haar nog kunnen vragen met wie, maar laat ik maar genoegen nemen met mijzelf voor een keertje. Ik pak haar dan ook stevig vast. Wilde ze misschien de tips van Hila nog toepassen? Wilde ze iedereen nog een keer laten horen hoe lekker wij het konden maken? Wilde ze hier betrapt worden met mij en de rest er soms bij betrekken? Dat laatste had zomaar gekund, zo fel begon ze me te tongen toen ik haar lekkere kont had gegrepen en er al een beetje aan begon te trekken en te masseren. Ik had niet veel nodig. Wel was alles anders dan in Ameland. Toen rook het nog net niet de hele dag naar seks. Hier waren we iets voorzichtiger, en was het gewoon iets minder belangrijk. Maar gelukkig had Elise het nog net zo nodig.

Toch worden we betrapt, en laten we ons stoppen. We staan daar nog te zoenen terwijl ik mijn handen over haar heupen en billen laat glijden, en zij heeft zojuist haar beide handen op mijn kruis gelegd en masseert de stijve die ze daar kan voelen.

'Ik wil je pijpen...' sist ze nog in m'n oor. En echt denk ik even dat ze dat hier gaat doen. Een hand glijdt namelijk bij m'n buik m'n broek in.

'Kijken jullie wel uit?' wordt ons opeens gevraagd, door een heldere en nuchtere stem. We schrikken en worden doodstil. Boven ons uit een raampje hangt Kamila. We stonden precies onder haar kamertje. Ze hangt naar buiten, waarbij haar borsten, strak in een hemdje die ze nog net kan houden, nog net iets verder hangen in een gedeeltelijk losgeknoopt bloesje wat mooi past bij het zomerse weer, en kijkt op ons neer met een glunderende lach. Nadat zij en ik seks hadden gehad gisteren, leek de druk er wat vanaf. Ze probeerde niet meer Elise te vervangen zoals de avond daarvoor. Dat ze ons betrapte, leek ze ook niet erg te vinden. 'Begrijp me niet verkeerd. Ik had liever toegekeken, maar zou wel vervelend zijn als er straks een jongetje achter zijn bal aanrent, en jullie ziet.' waarschuwde ze ons niet eens voor de rest van de groep. Achter ons was een klein heuveltje met bomen en struiken, en daarachter hoorden we inderdaad de geluiden van kinderen die aan het voetballen waren. We moeten er ook een beetje om lachen.

'Nodig je ons soms uit?' vraagt Elise haar dan verleidelijk. Toen viel er echt een hoop druk van me af. Ik was echt even bang dat wat wij op Ameland hadden weg was. Niet dus. Elise vond het nog even spannend om Kamila erbij te betrekken, en Kamila vond het nog altijd prima de tweede viool te spelen.

'Elise?' wordt ze echter geroepen door Sophia, die blijkbaar naar haar op zoek was. Alle drie schrikken we.

'Ga maar alvast.' zegt ze dan gewoon tegen me, en stuurt me via de andere kant, de voordeur, naar binnen terwijl zij zich nog even bij de groep voegt aan de achterkant. En net als gisteren vroeg niemand zich af waar ik of Kamila dan waren. Het bleef een komen en gaan van iedereen uit de groep en eigenlijk was de groep alleen compleet met het eten. Zo gek was dat dus niet. De voordeur was niet op slot, en ik loop door het halletje langs de slaapkamer beneden, die van Joey en Alisha, die wel buiten waren, en zo de trap op. Qua indeling was het precies hetzelfde als ons huisje, alleen dan gespiegeld, en ik wist de kamerdeur van Kamila dan ook eenvoudig te vinden. Snel stapte ik binnen en sloot gehaast en geruisloos de deur achter me, en stonden we opeens oog in oog met elkaar. Beiden waren we aan het hijgen van de opwinding en leken we ook wel iets verbaast dat Elise mij zomaar naar boven stuurde, en dat ik dat ook deed. Maar blij dat we waren elkaar te zien.

Staan we dan. Ik hijg nog en mijn borst gaat heen en weer. Zij staat daar een meter of twee voor me, lacht naar me in alle verlegenheid en kijkt even verleidelijk weg terwijl ze een hand door haar lange, rode haren haalt om die achter een oor te leggen. Ik doe een stap dichterbij. Zij twee. We kunnen elkaar nu al aanraken, dus doen we dit ook.

'Moeten stil zijn.' zegt ze nog. Ik kus haar hierna op de mond, leg m'n handen op haar heupen en trok haar tegen me aan. Ze zag er zo sexy uit, met dat lange, rode haar, haar veel te lieve en ondeugende gezicht en dan ongelofelijk lekkere lijf. Haar bloesje zat zo los, en de stof daaronder zo strak. Haar borsten knalden er zojuist uit zonder dat ze ook maar iets van decolleté had. En ze had een strakke, denim heupbroek aan die haar mooie heupen en slanke figuur zo goed wisten te accentueren. Wat een lekkerwijf. En helemaal voor mij. Zij speelde geen spelletjes. Niet onze spelletjes. Zij voelde iets voor mij, en ik voor haar. Het was meer dan alleen seks. Het was lust. Lust met een randje van verliefdheid, wat vooral verboden leek te zijn. Ze zoent me terug. We zeggen niks meer, zo stil zijn we. Al hijgen we wel in elkaars mond. Mijn hand ligt al snel op haar kont, en niet veel later op haar borst. Later laat ik die pas bij haar buik onder haar strakke hemdje glijden over haar platte buik, en voel ik de rand van haar bh waar ik kietelend mijn vingers onder weet te krijgen. Terwijl ik haar borsten een voor een masseer, kust ze m'n hals en hijgt ze in m'n nek waarna ze zelf haar handen op de bobbel in mijn broek plaatst. Zij begin mijn broek lost te maken, en ik knoop de laatste knoopjes van haar bloesje los, waarna ik ook aan haar broek begin. Dan heeft ze mijn stijve al ontbloot en in haar hand, die ze er heerlijk langs laat gaan. Ik stijger van opwinding. Elise leek vergeten, maar was ik haar niet. Ze moest opschieten, anders waren we al klaar. Zeker als Kamila aanstalten maakt voor me door haar knieën te willen gaan. Ik had tot nooit gedacht haar dan te willen stoppen. Maar daarnaast wilde ik ook gewoon meer. Misschien wilde ze mij wel snel klaar pijpen zodat we daarna langer seks konden hebben. Dat was haar regel. Zij leek dat uitgevonden te hebben. Wel voor ons. Maar zoveel tijd zouden we toch niet hebben. Ik begon haar kleren uit te trekken, beginnende met het bloesje wat al bij haar ellebogen hing op dit moment, gevolgd door haar strakke hemdje waar ze me mee hielp. Haar bh had op dat moment nog maar één borst onder controle, maar lag snel verslagen op de grond. Terwijl zij haar broek liet zakken, trok ik mijn shirt uit en ook mijn broek. Zoenen vonden we elkaar weer, en leken we aangetrokken te worden door haar bed. Ergens onderweg hadden we de broekjes en de sokken nog uitgeschopt, en vielen we als twee geliefden in haar hemelse bed, wat niet meer was dan een standaard bedje in een verder standaard kamer. Maar met haar zo in m'n armen, haar tong in m'n mond en onze lijven tegen elkaar aan, was dit de beste plek op aarde. En met haar zou dat overal zo zijn.

Elise opent dan voorzichtig de deur en met alleen een vinger voor haar mond, loopt ze op ons af. Ik en Kamila liggen naakt op elkaar en zien haar naderen. Ik vergrijp me op dat moment aan haar borsten, en heb haar tepels om de beurt in de mond, terwijl ik met mijn buik tussen haar benen lig. We hijgen elkaar naar verheerlijking toe, en ik blijf ook doorgaan terwijl Elise de deur achter haar sluit, en ze bijna nonchalant haar kleren naar de grond laat vallen voordat ze stilletjes bij ons in bed klimt, en eens even goed kijkt wat wij allemaal aan het doen zijn. Ze aait Kamila en kuste haar ook even op de mond, terwijl ze kijkt naar hoe ik me nog vergrijp aan die ongelofelijk lekkere tieten van Kamila... Toch stopt ze me even, en met haar hand onder m'n kin trekt ze me los van Kamila's tepels zodat ik haar kan zoenen, en moet zoenen. Dit vond ik ergens wel opvallend, maar zeker niet erg. Elise tongt mij op een manier zo vurig, dat ik begrijp dat ze me alleen wil laten zien wat dit met haar doet. Ik kom verder overeind en zit net als Elise op mijn knieën, en we blijven elkaar zoenen. Kamila was in de tussentijd natuurlijk ook wat meer aan ons aangepast, en begreep dat als je wat wilde, je dit ook moest pakken. Ook zij kwam overeind, maar draaide zich om. Op handen en knieën, bleef ze zo voor me zitten, en moesten ik en Elise wel even stoppen met zoenen, omdat Kamila er op haar beurt ook geen doekjes omwond. Die wilde ook seks. Met mij. Voor me zat Kamila dan op handen en knieën, mijn harde lul tussen haar billen, mijn eikel springend van opwinding boven haar onderrug. En naast haar zat Elise hoog op haar knieën, en aaide ze Kamila en mijn pik, terwijl ik alleen maar hoefde toe te kijken hoe Elise diezelfde pik even later naar beneden drukte. Mijn eikel glipte richting het poesje van Kamila, wat onwijs nat en glibberig was, en ik hoefde enkel nog naar voren te duwen om te merken hoe gewillig haar schaamlippen zich wel niet voor mij wilden spreiden... Samen keken ik en Elise toe hoe mijn pik langzaam verdween daaronder dat heerlijke kontje van Kamila, en hoe Kamila zo stil als mogelijk probeerde te zijn, maar het niet kon laten wat harder te hijgen en zo nu en dan een kreuntje uit te laten. Ze liet zich voorovervallen op haar armen, en drukte haar mond ook tegen een onderarm aan, zodat ze zich wat minder hoorbaar maakte. Ik bewoog rustig heen en weer, en merkte dat zij dat overnam toen Elise mij begon te zoenen. Multitasken bleef moeilijk, en de manier waarop Elise mij bleef tongen, liet mij het ritme doen verliezen, wat Kamila dus gelukkig snel overnam. Kamila drukte zichzelf nu tegen me aan en liet de lul op haar tempo in en uit haar glijden. Ze zat nog net niet te twerken. Hijgend blijf ik op m'n knieën zitten, laat ik me betasten door Elise die haar aandacht over mij en Kamila verdeelt, en zie ik in mijn ooghoeken hoe Kamila op een gegeven moment weer op haar handen steunt en haar kaken klem op elkaar probeert te houden. Dit omdat ze steeds meer begint aan te zetten. Ik moet nog moeite doen zodat zij me niet achteroverdrukt, maar ik hou stand, en laat me eigenlijk op deze manier door Kamila berijden. Ik en Elise kijken op een gegeven moment maar toe, waardoor ik Kamila ook kan aanmoedigen. Mijn hele lul glijdt in en uit haar, en dat op een redelijk tempo. Mijn hand ligt op haar klamme rug, en ik merk dat ik helemaal niks hoef te doen. Kamila kijkt over haar schouder en bijt op haar lip. Uit ongeloof laat ze een lange zucht uit en kermt ze plots met dat ze de lul even diep in haar laat zitten, en dit tot een keer of drie toe. Want dat had ze nog even nodig. Interessant om te zien hoe een meisje als Kamila het dan helemaal zelf regisseert zodat haar orgasme aan alles voldoet. Hierna laat ze zich ook gelijk op haar buik vallen, en is ze er even klaar mee, terwijl ze dankbaar en tevreden omkijkt. Hier leerde ik dan weer wat van. Zelf zou ik doorgegaan zijn, of hem juist in haar laten zitten. Dat zou haar ook genot gegeven hebben, maar zelf had ze dus hiervoor gekozen. Mijn lul stond nog hard en glimmend op haar gericht en Elise liet al snel haar hand eromheen draaien. Kamila was dan wel even klaar, maar wij nog niet. Dit voelt als vertrouwd.

Elise trekt me over haar heen en we komen halverwege de nog puffende Kamila te liggen. Vrijwel meteen spreidt ze haar benen, en we kijken elkaar aan op een intieme en uitdagende manier. Ze wil me. Dat is zo duidelijk. En zo lekker. Weten dat iemand je wil, is misschien wel het beste gevoel wat er was. En hier lagen er twee die mij wilden. Ik schuif mijn harde paal dan ook langzaam bij haar naar binnen en kermend kromt ze haar rug en vergrijpt ze zich aan de mijne. Dan kijkt Kamila pas om en ziet ze ons. Ook zij kijkt me aan, intiem en uitdagend. Ook zij wil me. Het liefst nu alweer. Maar ze blijft liggen en kijkt rustig toe. Ondertussen bedrijven ik en Elise gepassioneerd de liefde waarbij we elkaar stevig vasthouden, elkaar zoenen en tongen en elkaar vooral aanmoedigen niet te stoppen. Haar krappe poesje voelt goddelijk en mijn harde stang is meer dan welkom. Wiegend houden we elkaar vast en schuif ik hem naar binnen en laat ik haar elke keer haar mond wagenwijd openen waar dan een kreet uit lijkt te komen, die vervolgens niet hoorbaar is. We moesten zo stil zijn. Waarom eigenlijk? Wat maakte het uit? Wat wij deden, was niet meer of minder verkeerd dan wat de rest al had gedaan. Toch waren we stil. Zo stil als het maar kon. Het had ook wel iets. Het was stiekem en dat maakte het extra spannend. Los van dat we met z'n drieën waren, wat het al veel spannender maakte. Elise lag daar gewillig naast haar beste vriendin en liet zich door me nemen. Zij en ik hadden seks die ondertussen vrijwel tot in de perfectie op elkaar afgestemd was. We voelden elkaar zo goed aan. Letterlijk en figuurlijk. En met dat ik wist dat ik aan m'n laatste stoten bezig was, wist ik ook hoe ik die moest geven zodat zij er niet meer nodig had. We klemden ons in elkaars armen vast en gedreven joeg ik mijn harde paal nog een paar laatste keren naar binnen, voelde ik hoe haar hele lichaam zich samentrok, en kon ik klaarkomen terwijl ze begon te trillen en te sputteren van haar climax. Zo deden we dat. Langzaam lieten we elkaar los, keken we elkaar weer aan en begonnen we gewoon te glimlachen uit tevredenheid. Ik rolde van haar af en kwam tussen de twee in te liggen. Kamila liet zich al snel tot onze hoogte zakken. En daar lagen we dan.

Man, man, man... Ik pufte en lachte naar de twee die tevreden en bevredigd naar me keken. En dit alles in nagenoeg stilte. Een hele prestatie op zich.

'Heb jullie gemist.' zegt ze ons dan, en kijkt verliefd naar ons, maar ook onzeker. Ze zou ons weer moeten gaan missen.

'Wij jou ook.' spreekt Elise ook voor mij. Ik zucht nog een keer tevreden en laat me even languit op bed vallen. Meteen kruipen de twee naar me toe en onder m'n armen liggen ze veilig. Ja, zo kon ik wel de hele dag met ze in bed liggen. Het duurt niet lang voordat ik de hand van Elise op m'n lul voel. Hard is hij niet, maar slap ook niet. Hij twijfelde, en daar maakte Elise een einde aan. Hun warmte, hun geuren, hun aanrakingen... Hun totale aanwezigheid zorgde ervoor dat er altijd iets van opwinding door mijn lijf ging. En een lichte aanraking kon dat tot uiting brengen in een lul die dan weer langzaam harder werd. Elise daalt niet veel later af. En heel rustig en uiterst voorzichtig neemt ze me in haar mond. Vertederd behandelt ze m'n eikel met haar zachte lippen en natte tong en kijken ik en Kamila al snel tegen haar achterhoofd aan wat rustig heen en weer beweegt, en opnieuw gunt ze mij genot. Gewoon een klein pleziertje. Met dat de lul echt hard wordt en ze hem ook rechtop kan zetten, laat ze haar natte lippen meerdere malen langs de schacht glijden, van onder naar boven. Ik lig er uitgebreid bij. En steeds uitgebreider. Ik laat haar gewoon haar ding doen, en dat is puur genieten. Kamila blijft bij mij, en kijkt mee. Ze kust me en aait me. Ze is tevreden. Ook als Elise nu gewoon doorgaat met het feestje. Kamila en ik kijken elkaar verliefd aan. Dit kan blijkbaar gewoon. Wat is hier gek aan? Niks, toch?

Als ik lispel haar te willen beffen, stopt Elise. Die denkt mij de ruimte te willen geven zodat ik me tussen Kamila's benen kan draaien. Ik blijf liggen, en trek en duw Kamila juist een beetje omhoog. Ik schuif wel iets verder naar onderen. Ik wil niet dat Elise stopt, namelijk. Zoals ze me nu pijpt en zoals mijn pik er nu bijstond, hield ik dit nog wel even uit en kon ik dus extra lang van haar mond genieten. Zeker als ik mijn aandacht ging verleggen, zoals ik van plan was. Ze keek me wat onwennig aan, toen ik haar duidelijk maakte dat ik haar op mijn gezicht verwachtte. Elise lachte erom, en keek uitdagend naar ons. Maar ze wachtte het niet af, en ik hoefde haar dan ook niet uit te leggen dat zij dus gewoon door kon gaan. Dit deed ze wel nadat ze zelf tussen mijn benen was gaan zitten. Zo zag ik haar nog naar ons kijken, terwijl ik Kamila zover kreeg. Elise slobberde alweer op m'n lul terwijl mij het zicht ontnomen werd doordat Kamila nu ook echt plaats nam op mijn gezicht, kijkende richting Elise. Zo keken de twee elkaar aan, bevredigde de een mij, en ik de ander. Kamila had weer moeite stil te blijven, maar ze plaatste haar handen voorzichtig op m'n borst om zich af te zetten, en ik haalde mijn tong gretig door haar schaamlippen. Ik hijgde, maar dat was toch amper te horen. Ik hield Kamila nog bij haar heupen vast, en later ook bij haar billen. Pas toen ze echt goed zat, en ook niet meer stil kon zitten, wurmde ik mijn armen naar voren, gleden mijn handen nu omhoog over haar buik, om me ook nog even goed te vergrijpen aan die overheerlijke, perfecte borsten van haar. Een hand vol. En ook een mond. Ze drukte haar poes steeds meer tegen me aan en reed over mijn uitgestoken tong heen alsof ze het zelf had verzonnen. En zo kwam ze langzaam, maar zeer zeker dichter bij haar orgasme. Elise had mij al deze tijd zitten pijpen, al leek ze wel afgeleid. Op het einde trok ze me alleen nog af, en merkte ik dat ze gewoon toekeek en zag hoe Kamila hemels klaarkwam terwijl ze daar zomaar op het gezicht zat van wat toch haar vriendje was. Ja, ik vond dit wel prettig. Laat mij maar likken, en het maakte me niet uit hoe. Trillend viel Kamila naar voren, en vervolgens ook van me af. Niet veel later ligt ze weer tegen me aan en kust ze m'n schouder, de ogen gesloten en met een rode kop. Elise is dan al naar haar toe gekropen en kwam tussen ons in te liggen, en leek zo toch even haar plekje te claimen. Zij zoende mij, maar daarna vooral Kamila, waardoor ik even overeind kon komen. Ik ging op de rand van het bed zitten, en keek sluw over m'n schouder en zag de twee meisjes zo ontzettend geil naar elkaar happen en grijpen. Ik schudde letterlijk even met m'n hoofd uit ongeloof. Helaas begon de tijd te dringen. Alweer. Een weekendje met z'n drieën was misschien wel een goed idee...

Ik sta vrijwel uitgeput voor Kamila's bed en laat me op m'n knieën vallen op de rand, nadat Elise mij wenkte dichterbij te komen, nadat ik even de benen gestrekt had, en nog verliefd naar de twee had gekeken met een pik die ongelofelijk hard is. Ze lag op haar zij en zag Kamila, die naar mij keek. Elise draaide zich halverwege om, en zag mij ook daar staan met een lul waar weer leven in zat. Dus moest ik maar snel dichterbij komen, en leunde ik nu geduldig naar Elise toe die haar lenige lichaam tentoonstelde en eenvoudig haar torso en nek had gedraaid, mijn lul had gevonden met haar lieve handen, en meer dan bereidwillig haar mond voor me had geopend, zodat ik die er alleen nog maar in onder hoefde te dompelen. Etenstijd naderde en veel tijd hadden we echt niet meer. Hyun sliep ook boven, hier naast Kamila haar kamer. Die hadden we al gehoord. Iedereen moest zich nog omkleden voor het eten. We gingen uit, vanavond. Dus was er meer leven in en rondom het huisje. Hier bleven we stil van elkaar genieten. Echt stil was het nooit. Ik zuchtte zachtjes terwijl Elise me rustig begon te pijpen terwijl ze zo op bed bleef liggen, en zij hijgde dan weer met dat ze haar lippen over mijn eikel liet glijden van een pik die inderdaad weer hard werd zo. Dat was geen wonder. Kamila kruipt dichterbij, en komt omhoog en zit op haar knieën aan de andere kant van Elise, die haar lichaam nu helemaal naar haar rug rolt, en zelf ook iets meer omhoogkomt zodat ze is echt even kan aanzetten. Terwijl ik harder begin te hijgen, voel ik de handen van Kamila op mijn wangen en streelt ze die, en m'n hals en schouders, terwijl haar zachte lippen strelend langs mijn lippen gaan, voordat we elkaar weer vinden en verliezen in rustig en smakkend getong waarbij ik de twee alleen nog maar wilde en vooral heel veel langer. Hila had eerder vandaag niet echt een goed beeld van mij als het aankwam op ons seksleven. Wat zou ze denken als ze dit gezien had? En zou ze ons gisteren ook niet gehoord hebben? Zo slecht kon ik toch niet zijn. Het kwam geen één keer in me op dat ik niet zou voldoen aan Elise en haar driften. Nu niet meer. Ik kon Elise bevredigen zo vaak en zo lekker als ik maar wilde. En haar roodharige vriendin pakte ik er dan ook nog bij. Dat kon Mussa niet zeggen. Dat had ik dan weer op hem voor. Ik wil de twee alweer een beurt geven om dat nog extra kracht bij te geven, maar ze houden me daar precies zo, als ik dat ook aangeef.

'We moeten zo wel stoppen. Helaas.' fluister Kamila mij geruststellend toe, want we stoppen nog niet.

'Kom je al?' vraag Elise me zachtjes. Zou ze de lessen van Hila nog herinneren? Ik zeg niks, en pak m'n eigen staaf beet, en kijk samen met Kamila, die mij lijf blijft strelen, neer op dat veel te geile meisje. Ik begon mezelf af te trekken.

'Als je het niet erg vindt?' durf ik haar uitdagend te stellen. Ik was al een keertje over Kamila heen gekomen. Dat had Elise toen gezien en interessant bevonden. Misschien niet haar ding. Maar nadat ik vanochtend Hila haar had horen vertellen dat op dit soort momenten dit toch echt de snelste manier zou zijn, hoorde ik haar ook niet tegenstribbelen. Het was niet helemaal ons ding, iets dan maar vlug te doen. Liever namen we onze tijd. Maar die tijd was nu op, dus trok ik wel zelf aan m'n piemel, terwijl Kamila me hijgend aanmoedigt en m'n hals kust terwijl haar handen over mijn schouders, borst en buik glijden. Elke aanraking is goed. Alsnog heb ik een minuutje of twee nodig voordat het ook zover is. Dit omdat ik Elise eerst wat onwennig zie kijken. Toch lijkt ze zich de les te herinneren, en op het moment dat ze om me moet lachen, haar wenkbrauwen met me laat spelen, en plat op bed gaat liggen waar ze haar borsten tegen elkaar aanduwt, ben ik overtuigt dat ze het ook wel zou willen op deze manier. Kamila drukt een hand voor m'n mond met dat ik toch hard begin te kreunen en fanatiek mijn lul richt op die prachtige borsten van die heerlijke Elise. Ze glommen al snel van het zaad, en trillend zat ik daar en trok ik de laatste druppels er nog uit.

Kamila nam niet veel later de lul van me over, die nu toch weer slap werd. Toch nam ze hem in de mond, en laat ik me nog kort door haar pijpen, waarbij zij nu wel zorgt dat er niks achterblijft. Elise wrijft over m'n been en kijkt me aan terwijl Kamila over haar heen hangt. De twee zoenen elkaar nog even intiem, terwijl mijn zaad blijft glanzen op haar heerlijke lijf. Toen we iemand zich hardop hoorde afvragen of iemand wist waar wij drieën waren, werd het toch wel penibel. Leg maar uit dat we al die tijd al op Kamila's kamertje zaten... Zij kleedde zich snel om en zei ons maar even te moeten wachten. Ook dit moest dan aanvankelijk een geheimpje blijven. Pas toen het echt tijd was, en ze niet meer op ons wilden wachten, konden wij tevoorschijn komen. Ze hadden Elise nog gebeld. Net op tijd kon ze hem op stil zetten. We waren nu toch al te laat. Niet netjes, maar ach. Dus konden we ook wel weer even de tijd nemen, en doken we snel hier onder de douche waar we elkaar nog streelden en kusten, en bijna weer seks hadden, voordat ik haar erop wees dat het echt niet kon om weg te blijven. Zij wilde wel. Gewoon hier onder de douche in het andere huisje. We droogden ons toch maar af, renden naar ons eigen huisje om ons ook maar om te kleden, en met een geweldige smoes vertelden we de rest dat we gewoonweg de tijd waren vergeten. En het speet ons enorm. Op één na geloofden ze het nog ook. En die ene, die met het rode haar, genoot enorm van ons leugentje. Ons geheimpje...
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 80Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend lijkt even alles anders. Het is kil. Een kille lucht in de kamer die de warmte, geilheid en vonken van de avond ervoor even doen vergeten. Maar het is alleen de lucht. Het koelt hier snel af. Dat was ook altijd wel even lekker. En..."
24-04
8.8
Raad Een Lied... - 8Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling, Condoom, Neuken, Ontmaagd, Eerste Keer, Maagd, Voorlichting,
"Ally ademde diep door. Nou ja, tijdens seksuele voorlichting nee, wacht, laat me uitpraten. Tijdens seksuele voorlichting moesten we oefenen met een condoom om een banaan doen. Maar Rhonda Rhonda zei Ze bloosde. Ik..."
24-04
9.9
Maxine, Het Massagemeisje... - 2Door: Joeri
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Ontmaagd, Eerste Keer,
"Nog diezelfde avond begonnen we met elkaar te appen over hoe heerlijk het geweest was en dat we graag nog eens met elkaar zouden willen afspreken. Om de meeste vrijheid te hebben, was het gemakkelijker om bij mij af te spreken. Het leek ons het meest..."
23-04
9.8
Mooie NichtjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes,
"Suzanne 19 jaar oud studeert in Amsterdam en heeft daar samen met haar nichtje Cathy van 16 jaar een piepklein kamertje in een vervallen gebouw voor veel te veel geld en dat niet alleen het kamertje lag ook nog eens een heel eind uit het centrum. Cat..."
23-04
8.8
De Vriendengroep - 79Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Weg uit de woonkamer werd het snel koud en kil. Gelukkig had ik mijn arm nog om Kamila heen geslagen en naakt haastten we ons naar de kleine badkamer beneden. Klein, maar modern. Voor al we gasten zouden krijgen. En we hadden iemand te gast. Ze had e..."
22-04
9.3
Nick Geeft Bijles - 44Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Neuken, Trio, Vingeren, Zusjes,
"Genietend kijk ik voor me met twee mooie meiden in van die strakke leggings die oefeningen doen. Dit mooie beeld van twee beeldschone meiden van 16 en 18 ook nog zusjes voor mijn neus. Beide handen en knie n. Ik ga achter ze staan en kijk op hun bill..."
22-04
9.5
Mirte - 1Door: Mirte
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bikini, Strand,
"Hallo, ik ben Mirte, 16 jaar klein van stuk met me 157 en gewicht van een kleine 49 kilo. Licht blauwe ogen en zeer stijl donkerblond haar tot halverwege me rug. Over mijn rondingen heb ik niet veel te klagen, mijn borsten zijn een mooi stevig cupje ..."
21-04
8.8
De Vriendengroep - 78Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik leg mijn hand nog even op die van Elise. Rustig aan, dacht ik. Dit ging wel goedkomen. Vanavond wel. Zo keek ik haar aan met dat ik naar haar lachte. Dit voordat ik haar zoende. Mijn hand gleed om haar heup en trok haar meer naar ons toe, meer omh..."
21-04
9.2
Raad Een Lied... - 7Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Nicht, Tweeling, Verleiden,
"Ik sloot mijn ogen. De dag eiste zijn tol op. Slaap overmande me. Op het bed van mijn zus, met mijn slappe pik nog steeds begraven in de vriendin van mijn nichtje, met mijn hand op haar borst, viel ik in een diepe en droomloze slaap. Toen ik..."
21-04
9.6
De Vriendengroep - 77Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Zo kwamen we weer snel terug bij haar vriendengroep. Die begrepen ons ten minste, was wat we als eerste dachten... Dat lag helaas wat genuanceerder. Maar toch. Het duurde niet lang voordat we het weer eens over haar vrienden en vriendinnen hadden. Gr..."
19-04
9.0
Maxine, Het Massagemeisje... - 1Door: Joeri
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Massage, Pijpen,
"Mijn vriendin en ik gaven elkaar vaak massages. Ondanks dat ze zei dat ik het heel goed kon, voelde ik me toch een grote amateur. Om daar iets aan te doen, schreef ik me in voor een 2 daagse cursus ontspanningsmassage. Een beetje zenuwachtig..."
20-04
9.5
De Vriendengroep - 76Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Een weekje later was het zover. Elise was weer op Ameland. Een weekendje maar. Zo zouden we het doen. Het was het idee dat ze af en toe naar mij toe kwam, maar vooral daar bleef bij haar ouders totdat we weer echt elkaar konden en wilden vertrouwen. ..."
18-04
8.5