Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Kamp sexverhalen. In deze categorie staan 128 erotische verhalen.
Op Kamp - 4: In OpleidingDoor: Edward M
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kamp, Neuken, Pijpen, Publiek, Stiekem,
"Met een klein hartje trokken Bert en ik naar de animator cursus. Dat bleek nergens voor nodig. De begeleiding, allemaal wat oudere en ervaren monitoren, stelde ons meteen gerust en er bleek voldoende plaats voor ontspanning en plezier in het programm..."
10-07-24
9.2
Op Kamp - 3: Ontmaagd Op SkivakantieDoor: Edward M
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Kamp, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Vakantie,
"In het jaar na Parijs veranderde alles. Samen met Bert had ik besloten in de Paasvakantie een cursus te volgen om monitor te worden. Maar omdat Parijs dan m n laatste kamp als deelnemer zou geweest zijn en ik daar toch niet op die manier van genoten ..."
25-10-23
9.1
Het SchoolkampDoor: Budilio
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Kamp, School, Stiekem,
"Lucas had niet bij de laatste voorbespreking van het schoolkamp kunnen zijn. Daarom werd hij per e mail bijgepraat. Van hem werd verwacht dat hij, samen met een leraar van de school, s nachts toezicht zou gaan houden in een van de jongenstenten. En ..."
21-10-23
9.4
Zomerkamp - 7Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kamp, Non Binair, Zomer,
"Ik trok mijn ogen open en zag dat het al licht was. Het duurde even voor ik besefte waar ik was. Om de nevelslierten van de nacht uit mijn ogen en gedachten te krijgen knipperde ik een paar keer met de ogen. Het tweede wat ik zag, was Dominique die m..."
27-09-23
9.6
Beste Vriendinnen In Een Tent Op Volleybalka...Door: Samberk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Kamp, Tent, Vriendinnen, kamp, volleybal,
" i Dit verhaal gaat over de twee beste vriendinnen Julia en Kate. Ze volleyballen samen en delen alles met elkaar. Julia is een slank meisje met een kleine B cup en strakke benen en billen, ze heeft lang bruin haar. Kate heeft een zelfde B cup en st..."
08-07-23
8.5
Julia Houdt De Boot Af - 2Door: Adri
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Kamp, Pijpen, Slikken,
" Hoe..., heb je..., waar heb je die vandaan Gooi hem meteen weg, dit is priv Barry stamelde ze. Ik hoef dus niet te vragen of jij dit bent Ik kreeg hem doorgestuurd van een kennis, maar hij had er niks mee te maken zei hij . Even bleven ze beid..."
26-09-22
8.6
Boswandeling - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Boswandeling, Jong En Oud, Kamp, Lesbienne, Vriendinnen,
" i Al vanaf mijn elfde, om precies te zijn vanaf mijn plechtige communie, hield ik bijna elke dag trouw een dagboek bij. Ik hoor het mijn moeder nog zeggen Je zult later blij zijn wanneer je alle momenten van je jonge leven nog eens kunt meemaken d..."
01-09-22
8.9
Kamp Met De Bende - 2Door: Bixy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Kamp,
"Zoals je al gemerkt had in het eerste verhaal was Steven iemand die met weinig anderen rekening hield. Hij had in het verleden An bedrogen met haar beste vriendin en ik wist al een tijd dat hij niet vies was van sex met een gast, maar zich laten neuk..."
26-07-22
8.7
Kamp Met De Bende - 1Door: Bixy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Groepsex, Kamp, Pijn, Vastgebonden,
"We zijn aangekomen met ons 10. Enkele dagen 6 kerels en 4 chicks met 3 tenten aan een rivier. Na het opslaan van de tenten gaan we even verfrissen in de rivier. Kurt komt naar me toe en trekt mijn zwembroek uit. Ik ben dus de eerste die naakt zwemt i..."
23-07-22
6.9
Zweedse Meisjes - 1: Zweedse NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kamp, Neef, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Zweden,
" i Na zijn 100 Boheemse meisjes en de Amsterdamse meisjes legt Luuk zich nu toe op de Zweedse meisjes. i b Tot mijn verrassing komen mijn nichtjes Vicky en Madelin op Schiphol de aankomsthal binnen gewandeld. Mijn tante had me beloofd..."
12-05-22
9.6
Eindkamp Vijf HavoDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Kamp, School,
"Kijk, dat tijdens het examenkamp van vijf Havo meer dan de helft van de meiden geen ondergoed aan heeft is min of meer te verwachten zeker op t Boszicht. Een gedeelte neemt zelfs helemaal geen ondergoed mee. Zoals ieder jaar gieren de hormonen door ..."
21-03-22
7.8
Green SexmachineDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Kamp, School,
"Om elk misverstand uit te sluiten, deze groene sexmachine heeft niets te maken met ecovriendelijke sex. Niets met milieuvriendelijk gefabriceerde dildo s, buttplugs of een verwenstaaf met eeuwig durende batterijen. Het is een Homo improvisatieverha..."
02-12-21
8.5
Vluggertje Op KampDoor: Veer
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Vluggertje,
"Samen op kamp, het is iets bijzonders. 2 jaar geleden waren we hier ook, beide nog in een relatie maar elkaar net de liefde verklaart. Spannend was het. Nu zijn we al weer een tijd uit elkaar, jij hebt een nieuwe relatie, maar toch bereid i..."
01-11-21
8.2
Geneukt Op SchoolkampDoor: Wilma
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Kamp, Kut, Kutje, Leraar, Lerares, School, Vader, Werk,
"Dit verhaal gebeurde mij enkele dagen geleden toen ik van de kamplocatie terug liep naar mijn auto. Ik zal bij het begin beginnen. De school waar ik les geef ging afgelopen week op Kamp met groep 8. s woensdags gaat het hele team er na toe ..."
24-09-21
8.5
Mijn Eerste Bi Ervaring - 3Door: Bi1999
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Dp, Dubbele Penetratie, Kamp,
"Wanneer iedereen klaar was met douchen, konden we gelukkig het water weer op. Er stond een redelijk windje dus we hebben goed ons best kunnen doen met het zeilen. Al kon ik mijzelf deze middag totaal niet concentreren. Ik had vanochtend voor het eers..."
11-09-21
9.1
Op Kamp - 2: From Paris With LoveDoor: Edward M
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Bus, Eerste Keer, Kamp, Openbaar, Parijs, Pijpen,
"Ik werd wakker van het geluid van een haardroger. Het duurde eventjes voor ik er helemaal bij was maar ik herinnerde me weer dat Elien bij mij was en wat er gebeud was de avond ervoor. He slaapkop, word nou eens wakker riep Elien me toe vanuit de b..."
09-09-21
9.2
Mijn Eerste Bi Ervaring - 2Door: Bi1999
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Douche, Kamp,
"Inmiddels zijn we aangekomen bij de derde dag van het kamp. Na ons nachtelijke uitstapje van de dag ervoor hadden Sanne, Tim en ik niet meer met elkaar gesproken. Ik had gemengde gevoelens van schaamte en geluk. We probeerden elkaar een klein beetje ..."
09-09-21
8.9
Mijn Eerste Bi Ervaring - 1Door: Bi1999
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Borsten, Eerste Keer, Kamp, Pijpen,
" i Dit verhaal gaat over mijn eerste aanraking met biseksualiteit. Ik heb de namen uiteraard veranderd i.v.m. de privacy. In dit verhaal ben ik 16 jaar oud en ben ik op kamp met een zeilvereniging. i Het was avond. We waren op kamp met on..."
15-07-21
8.4
Op Kamp - 1Door: Edward M
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Kamp, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Vakantie, Vingeren,
"Mijn naam is Rik en ik ben 25 jaar. Ik ben sinds kort aan het werk als accountant en zit in een vaste relatie. De voorbije 10 jaar ben ik actief geweest in het jeugdwerk. Wat begon als 1 kamp met de mutualiteit groeide al snel tot meerdere kampen per..."
12-07-21
8.7
James, Schoolkamp OntdekkingsreisDoor: Eekhoorn
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Eerste Keer, Kamp, Pijpen, School, Vingeren,
" i Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is James, ben 16 jaar op het moment van dit verhaal , ben 1.79m lang net geen 1,80m haha , heb donkerblonde krullen en een normaal postuur. Deze verhalen gaan over mijn ervaringen, van tiener tot nu. De ..."
09-03-21
9.2
Julia Houdt De Boot Af - 1Door: Adri
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kamp, Pijpen, Slikken, Zomer,
"Julia stapte op de groep af. Het was de eerste keer op zomerkamp en ze voelde haar hart in haar keel bonken. Van haar oudere zus had ze spannende verhalen gehoord over de leuke feestjes met knappe jongens die ze zou gaan ontmoeten. Ze was best popula..."
17-02-21
8.7
Colin, Onze Eerste KeerDoor: TommyS
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Eerste Keer, Kamp, Pijpen, Trio, Twink,
"Jonas en ik kennen elkaar al bijna 20 jaar. We hebben op dezelfde school gezeten, Jonas een klas hoger dan ik, en hebben en zitten samen op schaatsen. Dat wil zeggen, wij doen aan langebaanschaatsen al sinds we jong zijn. Eerst bij de jeugd, leren ..."
05-01-21
8.8
Met Kyra Op KampDoor: Axolotl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Openbaar,
"Ik ging, toen ik 19 was, voor het eerst op kamp. Ik was vooral alleen bezig ik mocht de andere jongens niet zo. Maar de meeste meiden mochten er best wezen. Ik deed mijn best vrienden te worden met een aantal, en Kyra in het specifiek. Kyra was 20 ..."
10-12-20
8.0
Gezin Schoolkamp - 4Door: Thongandstorylover
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Kamp, Lerares, Zoon,
"Daar zit ze dan, met een blinddoek om zodat ze niks kan zien. Afwachtend wat er zal gaan gebeuren. Zachtjes haalt ze adem en probeert zo stil mogelijk te zijn. Ze heeft duidelijk de opdracht gekregen dat ze niet mag praten en houdt zich daar ook aan...."
03-10-20
8.9
Gezin Schoolkamp - 3Door: Thongandstorylover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Kamp, Lerares, Tiener, Zoon,
"Snel, maar zachtjes doet Erika de deur dicht. De spanning dat door haar lichaam schiet is nog nooit zo groot geweest. Nu heeft ze al eerder dingen gedaan die niet mogen, maar nu is de kans op betrapt worden zo groot dat het niet verstandig is om te d..."
23-09-20
9.1
Dagboek Van Joey - 6: TrainingskampDoor: Joey
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Besneden, Dagboek, Douche, Hardlopen, Jong En Oud, Kamp, Tiener, Voetbal,
"De schooldag gaat woensdag voorbij als elke andere, in de pauze zit ik met Lisa en Amy en na school ga ik naar de training. Ik fiets samen met Jordy, de zoon van coach Roy, naar de club. Jordy en ik zitten na een paar jaar weer in dezelfde klas dit j..."
15-09-20
9.1
Gezin Schoolkamp - 2Door: Thongandstorylover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Kamp, Milf, Tiener, Zoon,
"Rick ziet de telefoon van Linda oplichten als er een berichtje van Sanne binnen komt. Hij pakt de telefoon en leest het bericht. Sanne en Tom zijn goed aangekomen op het kamp. Oh wat goed, kan je vragen of ze wat foto s wil sture..."
14-09-20
8.9
Op KampDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Kamp,
"Rishi waarvoor ik de vriend van mijn moeder schreef, was blij met het verhaal maar vond het ook wel weer wat aan de korte kant. Hij is langer gewend Om nu een tweede deel te schrijven terwijl ik het verhaal al had afgerond is geen gelukkige oplos..."
06-09-20
8.9
Gezin Schoolkamp - 1Door: Thongandstorylover
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Kamp, Moeder, Vader, Zus,
"Maandag ochtend 7 00 Tom kijkt in de spiegel als hij zijn tanden staat te poetsen en ziet Sanne door de wazige ruiten van de douchecabine. Hij neemt een slok water en spoelt zijn mond schoon en hoort dat de douche wordt uitgedraaid. Met nog ..."
04-09-20
8.4
Samen Op Pony(girl)kamp - 5: Niet Meer SamenDoor: Mijnheer Honore
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Boerderij, Hucow, Kamp, Vernederen,
"In de vorige delen kregen Ilse en Leen voor hun mooie prestatie op school door hun nietsvermoedende vaders een pony girl kamp aangeboden. Inmiddels zijn beide jongedames al op de hoogte dat het kamp helemaal niet was wat hun vaders verwachtten ma..."
19-08-20
8.8
Samen Op Pony(girl)kamp - 4Door: Mijnheer Honore
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Bondage, Gehoorzaam, Kamp, Vastgebonden, Vernederen,
"Leen en Ilse zijn op pony girl kamp. Iets waarvan ze totaal niet wisten wat het was. Op een heel verlaten plek op een mooi domein liggen ze, na enkele vernederende acties van de stalknecht, op een wel heel speciale manier met elkaar verbonden in de p..."
11-08-20
8.5
Samen Op Pony(girl)kamp - 3Door: Mijnheer Honore
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Gehoorzaam, Kamp, Vastgebonden, Vernederen,
"Leen en Ilse zijn op pony girl kamp. Iets waarvan ze totaal niet wisten wat het was. Op een heel verlaten plek op een mooi domein waar ze tot dusver enkel de douche en de paardenstal van gezien hebben liggen ze nu strak opgebonden in deze stal. Helem..."
10-08-20
8.7
Samen Op Pony(girl)kamp - 2Door: Mijnheer Honore
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Gehoorzaam, Kamp, Vastgebonden, Vernederen,
"Ilse en Leen zijn door hun nietsvermoedende vaders op pony girl kamp vertrokken. Zij waren al even nietsvermoedend als hun vaders en wisten helemaal niet wat hun te wachten staat. Na een lange treinreis konden ze een verkwikkende douche nemen met een..."
08-08-20
8.9
Samen Op Pony(girl)kamp - 1Door: Mijnheer Honore
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Gehoorzaam, Kamp, Vastgebonden, Vernederen,
"Leen, zowel als haar vriendin Inge, beide 21 jaar, waren met glans afgestudeerd als bachelor in de dierenzorg. Hun liefde voor dieren en dan vooral paarden was iets wat hen als boezemvriendinnen en buurmeisjes van toen ze klein waren al bezighield. ..."
07-08-20
8.7
Het Franse KampDoor: Henk Ardon
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Kamp, Leraar, Milf, Neuken, Slikken, Stiekem,
"De leerlingen van examenklassen plus een aantal leraren en ouders die als begeleiders mee waren, waren in twee touringcars verdeeld. De reis ging naar een Frans zomerkamp. Het Franse kamp was al sinds jaar en dag de vaste bestemming van een schoolrei..."
20-07-20
8.9
SportkampDoor: Bi-stories
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Kamp, Pijpen, Tieten,
"Het is vrijdag, het einde van het sportseizoen. Net zoals elk jaar gaan alle teams weer op kamp. Dit jaar ben ik ingedeeld om als leiding mee te gaan met de jeugdteams. Het kamp duurt 3 dagen vrijdag tm zondag , de rest van de leiding ken ik niet zo..."
18-07-20
8.3
Seks Op IntroductiekampDoor: Anneloes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Kamp, Studenten,
"Dit is het verhaal van hoe ik de jongen die mijn vriend, en uiteindelijk mijn ex zou worden ontmoette. Het was op het introductiekamp van mijn studievereniging. Ik studeerde net een week en alle eerstejaarsstudenten gingen op kamp om elkaar te leren ..."
31-03-20
8.3
Vakantie In Het NudistenkampDoor: Hendrik
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kamp, Nudisme, Vakantie,
"Paul keek Annet een beetje verbaasd aan. Annet had net aan hem opgebiecht dat ze de laatste tijd wel eens fantaseerde over seks met een vrouw. Niet omdat ze niet voldoende had aan Paul, maar gewoon omdat ze bi nieuwsgierig was. Hoewel ze dat gevoel a..."
04-08-19
8.8
Op Kamp Met VriendenDoor: Tom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Kamp, Pijpen, Vrienden,
"Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Tom 16 jaar oud. Ik heb donkerbruin haar en een mooi lichaam met een bescheiden sixpack. Ik weet al een kleine 2 jaar dat ik gay ben, maar heb dit nog tegen niemand gezegd. Afgelopen zomervakantie ben..."
03-08-19
8.6
Korfbal - 1: KampDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Kamp, Korfbal, Orgie, Tiener,
"Beste lezer, laat me mijzelf even introduceren. Mijn naam is Mark, ik ben 46 jaar oud en sinds een tijdje gescheiden, dus ik heb veel meer de tijd aan mezelf. Ik ben niet echt op zoek naar een relatie of zo, want ik heb een drukke baan en leg al mijn..."
30-06-19
8.3
SurfkampDoor: Nathan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Eerste Keer, Kamp,
"Even kort voorstellen, ik ben Nathan, 1.90m, beetje gespierd, kort zwart haar en 18 jaar en tot voor kort bleef het bij mij beperkt tot handenwerk. Nu ben ik echter in de vakantie uitgenodigd geweest door Dries, mijn beste vriend, om mee op surfkamp ..."
02-06-19
7.7
Charlotte Op Eindexamen KampDoor: Woodster81
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Examen, Kamp, Zwembad,
"Ik werd gewekt door een irritant piepend geluid en deed moeizaam mijn ogen open. Het geluid was afkomstig van Meneer van der Hoeven die met een grote bluetooth box aan het rondlopen was en een luid piepend geluid opgezet had om iedereen in het kamp t..."
02-03-19
8.2
Gedwongen Op SchoolkampDoor: Mck
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Kamp, Rape, School, Tiener, Verkracht,
"Ik ben Merel, een meisje van 17 uit klas 5Havo. Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was geweest maar kort voor het schoolkamp het met z n ..."
21-02-19
7.6
Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Kamp, Kamperen, Strand, Vakantie, Zomer,
"De hele week is het al heerlijk weer hier in Frankrijk. Nog twee weken te gaan voor we weer teruggaan naar Nederland. Ik kom hier samen met mijn ouders al een aantal jaren op rij op dezelfde camping en eigenlijk is het me hier nog nooit gaan vervelen..."
10-07-18
8.5
Op Kamp - 8Door: Stoffel_Dk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Kamp, Kamperen, Pijpen,
"Een weddenschap met Tibo verloren en nu was ik de hele avond zijn slaafje . Ik moet naar hem luisteren. Dit had al geresulteerd in een geile pijpbeurt onder de douche maar ik had nog steeds een broek vol goesting. Daar zou ik niet onmiddellijk iets..."
06-05-18
8.9
Op Kamp - 7Door: Stoffel_Dk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Kamp, Kamperen, Pijpen,
"Bij het ontbijt die ochtend hadden alle jongens het over hetzelfde. Het porno kanaal Blijkbaar had iedereen het gevonden. Max zei tegen Tibo en mij dat we het geluid wel iets stiller mochten zetten. Hij had de kamer naast ons de porno zender stond n..."
19-04-18
8.6
Op Kamp - 6Door: Stoffel_Dk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Kamperen,
"Na het douchen zaten we op bed te zappen. Eerst kwamen we de serie How i Met Your Mother tegen waar we bleven naar kijken. We zaten elk op ons bed, handdoek los over onze edele delen. Als de de aflevering voorbij is begin ik te zappen. Ik kom uit op ..."
04-04-18
9.0
Op Kamp - 5Door: Stoffel_Dk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Kamperen,
"Zoals jullie in de vorige verhalen lazen ben ik dus op kamp, had ik een eerste ervaring met een jongen, Tibo, en kort daarna kwam nr 2, Max, op mijn lijstje. Na het avontuur met Max aan het zwembad gingen we eten, speelden spelletjes, dronken een bie..."
04-04-18
9.0
Op Kamp - 4Door: Stoffel_Dk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Kamperen,
"Nadat ik voor het eerst was afgetrokken door een jongen, door de knappe Tibo, snelden we naar het zwembad Tijd om een plonsje te nemen. Aangekomen gooien we onze handdoek op een stoel en duiken we het water in Eindelijk jullie zijn er Aan..."
25-03-18
8.8
Op Kamp - 3Door: Stoffel_Dk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Kamperen,
" i Bedankt iedereen voor de fijne reacties Hier is deel drie Veel plezier i De dag ging voorbij, wat een mooie stad Athene Tegen 17u trokken we terug richting het hotel. Iedereen haastte zich naar zijn kamer om snel zijn zwembad tenue ..."
22-03-18
8.5
Op Kamp - 2Door: Stoffel_Dk
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kamp, Kamperen,
" i Het is alweer een tijdje geleden dat ik het eerste deel van Op Kamp schreef maar hier komt het vervolg. Veel plezier i Ik werd al vroeg wakker, het was nog donker buiten. Ik hoorde mijn kamergenoten nog licht snurken en zwaar ademen...."
15-03-18
8.0
Geil ScoutingkampDoor: Geilebok
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Scouting, Tiener,
"Om te beginnen zal ik me even voorstellen, ik ben Bart ongeveer 1.75m lang blond haar en blauwe ogen. Ik heb veel vrienden en ik hou enorm van scouting. Deze zomer ging ik dus zoals elk jaar op zomerkamp naar de Ardennen met de mijn..."
16-02-18
7.7
Op Kamp - 1Door: Stoffel_Dk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Kamperen,
"Jaren ga ik al op kamp, elk jaar een andere reis, elk jaar een ander land en elk jaar nieuwe mensen en nieuwe vrienden. Dit verhaal speelt zicht af toen ik 17j was Dit jaar ging de reis naar Griekenland Het eerste deel van onze reis was ee..."
29-01-18
8.5
ScoutingkampDoor: Serviesgoed22
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Eerste Keer, Gay, Kamp, Pijpen, Scouting,
"Het was hartje zomer. Met onze scoutinggroep waren we neergestreken in de buurt van Almelo. We zouden daar een week verblijven, voordat we weer terug naar huis zouden gaan. Ik, Martijn, was 17 jaar en zat al een flink aantal jaar op deze scoutinggroe..."
12-01-18
8.6
De Zomerkamp TeekDoor: Robel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Kamperen, Pijpen, Zomer,
" I Hey allemaal Dit verhaal speelde zich vorige zomer af. i Even wat over mijzelf. Ik ben Robin en ben bijna 16. Ik w op mijn scouting zomer kamp.Ik weet al vrij lang dat ik op jongens val. Ik zit bij de scouting. Ik doe dit al bijna 10 jaar. ..."
11-01-18
7.4
Op SchoolkampDoor: Patrick
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Gay, Kamp, School,
"Hoi, ik ben Arno. Ik ben 17 jaar. Ik zit op 5 Gymnasium en ben een goede leerling. Ik moet natuurlijk wel veel studeren maar het gaat me best redelijk makkelijk af. Verder in m n vrije tijd sport ik graag in de sportschool en zit ik..."
10-01-18
6.8
Mijn KampeerverhaalDoor: Peter Maanen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kamp, Kamperen,
"Kamperen met Peter, Jan en Marcel Ik was er helemaal vanuit gegaan dat Jan die gevoelens die ik had, niet kende. Hij had immers al een paar vriendinnen gehad en keek maar wat graag naar de vrouwen. Tot we op een avond alle drie in de tent la..."
30-07-17
8.9
Op KampDoor: BasJansen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Kamp,
"Eindelijk was het dan zo ver, 3 maanden uitgekeken naar dit moment Ik ging eindelijk met mijn toneelschool op kamp Het zou heerlijk weer worden, dus optimaal genieten Ik zou me eerst even voorstellen. Ik ben Bas Jansen en ben 16..."
25-06-17
7.2
Schoolkamp - 4Door: Basje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, School,
"Bas werd super geil van zijn grote paal. Uit geilheid pakte hij Jaap s paal en begon eraan te sabbelen. Bas zijn anus werd heerlijk gelikt door Luke, terwijl Bas aan de paal van Jaap zat te sabbelen. Bas vond het fantastisch. Jaap kreunde en pakte Ba..."
22-06-17
8.4
Schoolkamp - 3Door: Basje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, School,
"Jaap kwam dichterbij en deed zijn shirt uit. Bas keek naar zijn lichaam, een prachtige gespierde buik kwam tevoorschijn. Jullie waren gisteren ook al bezig, toen had ik jullie met rust gelaten zei Jaap terwijl hij zijn broek uit deed. Bas zijn hart..."
15-06-17
8.0
Schoolkamp - 2Door: Basje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, School,
"Bas bleef Luke gulzig pijpen, Bas likt en maakt pijpbewegingen. Luke gaat bijna klaarkomen maar hij kan dat goed onder controle houden, hij tilt het hoofd op van Bas en gaf hem een knipoog het klaarkomen gevoel is verdwenen en Bas ging verder met pij..."
09-06-17
7.9
Schoolkamp - 1Door: Basje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, School,
" i Dit is een vervolg op mijn andere verhalen maar ik heb de titel veranderd. Als je meer wilt weten moet je Zwemmen met de jongens deel 3 en 4 lezen, dan weet je het waar het ongeveer over gaat. i Het is morgen, Bas zijn wekker gaat af ..."
05-06-17
8.0
KampDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kamp,
",,Wat kan je eigenlijk ik keek even om me heen. ,,Ja, ben goed in masseren. Heb daar ook m n diploma in. Ze keek me nauwkeurig aan. Ik kwam niet geheel zeker over. ,,Dus dat. Maar ja, zelf sport ik ontzettend veel en allemaal volgens schema en w..."
16-04-17
8.1
3 Tieners Op Waterpolokamp - 3Door: Bosje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Kamp,
"De tweeling van Frits waren redelijk jong en onervaren, hadden geen ervaring met seks, een beetje zoenen dat was het wel. Daarom waren ze zo geschokt van wat ze zagen, alle meisjes naakt en ook hun vader zagen ze naakt, ze hadden hun vader nog nooit ..."
08-02-17
8.0
Geneukt Op KampDoor: Hidde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Neuken,
"Sjoerd en ik kennen al een tijdje. Al van de basisschool. Wat dus neer komt op zon 9 jaar. Net zoals vorig jaar gingen we dit jaar ook weer op kamp dit jaar naar Texel. Om half 8 waren we al op school, wat een uur eerder is dan normaal. Ik kwam de kl..."
03-01-17
7.3
3 Tieners Op Waterpolokamp - 2Door: Bosje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Kamp,
"Claudia kwam uitgeput, maar voldaan terug op de kamer van Mathilde en Sophia, die sliepen al bijna, ze hoorden dat Claudia ging douchen na haar mooie sekservaring met meerdere mannen, toen zij klaar was, vroegen ze waar ze vandaan kwam, ze gaf een va..."
23-11-16
7.7
Truth Or Dare Bij Het KampvuurDoor: Chris
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Truth Or Dare,
"Het was een prachtige zaterdag ergens half augustus, het weer was warm en loom. De weinige kleding die we aanhadden plakte al aan onze lijven, ondanks dat het pas 11.30 was. Chris zat loom onderuit gezakt te genieten van de warmte en vooral de avond ..."
22-11-16
7.2
3 Tieners Op Waterpolokamp - 1Door: Bosje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Besneden, Kamp,
"Claudia was de jongste van het drietal, net 16 jaar geworden rijkelijk bedeeld door moeder natuur, met zeker een c cup en met heerlijke puffies. Mathilde was de middelste van de drie, al een maand 16, maar nog erg bescheiden en lief, totaal ..."
11-11-16
6.3
Seks KampDoor: Peter1948
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kamp,
"Sommige ouders willen dat hun kinderen seks hebben. Sommige kinderen hebben er moeite mee. Er bestaat een kamp waar dit probleem wordt opgelost. Mijn ouders hielden er ouderwetse idee n op na. Ze dachten dat genoeg liefde en geluk alle probl..."
18-06-16
7.3
Scoutskamp Met Dillan - 2Door: Sexschrijver
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kamp,
"Het was nu dag 2 van het kamp en ik werd rustig wakker in de tent. Ik zag Dillan naast me liggen. Ik moest direct weer denken aan de geile avond die we gisterenavond beleefd hadden en hoe leuk die wel niet was. We hadden er allebei echt van genoten e..."
19-05-16
7.9
Scoutskamp Met Dillan - 1Door: Sexschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Kamp,
"Het was een week voor de zomervakantie, ik keek er al naar uit ik zou binnen een week mee op kamp gaan met de scouts zoals elk jaar. Er was wel iemand op het kamp waar ik een oogje op had hij heette Dilan. Uitendelijk was het zo ver het was de laatst..."
18-05-16
7.3
TrainingskampDoor: Willem40
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Vakantie,
"Na een bewogen en zwaar seizoen waren mijn dames kampioen in de 2 divisie volleybal. Een geweldige feestavond volgde waar ik uitvoerig gehuldigd werd. Eind van de avond nam ik de microfoon, bedankte iedereen voor een geweldig seizoen en dito ..."
30-12-15
7.8
Nachtelijk KampvuurDoor: Annabelle
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kamp,
"Voorzichtig vroeg ik aan Sjoerd of hij misschien Homo was, of minstens Bi. Zoals hij met Jurgen aan het tongen en neuken was geweest, was bijna alsof hij voor de meisjes geen oog had. Sjoerd gaf aan dat zowel Jurgen als hij voor het eerst dit jaar op..."
02-12-15
8.3
Oververhit Bij Het KampvuurDoor: Annabelle
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp,
"Sjoerd en Jurgen lagen tussen ons in. Met hun zij tegen elkaar. Terwijl ze zachtjes hun armen rond onze schouders hadden geslagen, werden wij door hun handen geaaid. Twee jongens van 16 met twee meisjes van 16. Allemaal zeer onervaren, elkaar net ler..."
02-12-15
7.7
Genieten Bij Het KampvuurDoor: Annabelle
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kamp,
"Terug bij de caravan bleek dat pappa en mamma een verrassing voor ons hadden. In plaats van in de drukkende hitte van de caravan, hadden ze een 3 4 persoons tentje voor ons neergezet. Waarschijnlijk wilden ze zelf in de caravan wat meer vrijheid hebb..."
02-12-15
7.7
Op Kamp - 2Door: AcidKid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp,
"Naar goede gewoonte werd het kamp afgesloten met een feestavond. Muziek, hapjes, dansen, ... kortom een leuke afsluiter van een geslaagd editie. Die ochtend stond ik op, ging douchen en dacht nog even aan gisteren. Vandaag zou het vervolg ko..."
23-11-15
7.4
Op Kamp - 1Door: AcidKid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp,
"Het was zo n avond die we al een paar keer hadden gehad. Elke zomer opnieuw, op kamp met de jeugdbeweging, met elke avond wel een speciale ondertoon. Bij bedtijd moest afscheid genomen worden en gingen we slapen bij hetzelfde geslacht. Alleen, er ont..."
19-11-15
7.1
Sekskamp - 2Door: Slaafje Van Iedereen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp,
" i Bedankt voor de aardige reacties op het eerste deel Hopelijk lijkt dit jullie ook leuk... i Jane 18 jaar, lang bruin haar, cup C, 176 cm lang, is op bezoek bij een sekskamp. Na de stripacts werden we naar een andere kamer beg..."
23-10-15
7.7
Sekskamp - 1Door: Slaafje Van Iedereen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp,
" u Dit is mijn eerste verhaal. Het is vanuit het standpunt van Jane 18 jaar, lang bruin haar, cup C, 176 cm lang. Hopelijk genieten jullie ervan u Wanneer de taxi stopt, kijk ik voorzichtig uit het raampje. Tussen de bomen staat een groo..."
19-10-15
7.2
Opvoedingskamp - 6Door: Lidy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kamp,
"Wander zat te genieten van wat zich voor zijn ogen afspeelde. Carla op handen en knie n die van achteren werd gebeft, de prachtige Hedy op knie n die Gerda aan het beffen was en Liset op handen en knie n als een hondje wachtend op wat het volgende zo..."
13-04-15
7.8
Opvoedingskamp - 5Door: Lidy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kamp,
"Voorgaande Vijf vrouwen zijn op dubieuze gronden veroordeeld en opgesloten in een opvoedingskamp voor vrouwen. De agent, die de dames had betrapt op overtredingen en de rechter die hen heeft veroordeeld horen bij een groep hooggeplaatste ..."
02-03-15
8.3
Opvoedingskamp - 4Door: Lidy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kamp,
"Wander had inmiddels het vertrek verlaten en kwam even later binnen met een wagentje waarop een grote bak stond. Hij liep met het wagentje naar de vier vrouwen die nog niet in de gaten hadden wat ze nu weer mee moesten maken. Net toen hij het deksel ..."
30-01-15
8.3
Kampleiders Onder ElkaarDoor: Timmie
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Kamp, Likken, Slipje, Vingeren, Zuigen,
"Sinds een paar jaren geef ik sportkampen tijdens de zomervakantie bij mij in de stad in Belgisch Limburg. Deze kampen duren steeds een week en meestal zijn we met een vast monitorenteam om deze kampen in goede banen te leiden. Omdat ik nog ..."
30-11-14
6.9
Lisa Als KampleiderDoor: Jan Koekepan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kamp, Kontje, Kut, Kutje, Leerling, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Slet, Sletje,
"Lisa is een heerlijke brunette met een strak egaal bruin huidje. Ze heeft lieve ogen en mooie c cup borsten die prachtig rond zijn. Ze heeft al seks gehad vaginaal en af en toe gepijpt maar verder niet echt. Ze is een echte slet en denkt met haar lic..."
30-11-14
5.7
Opvoedingskamp - 3Door: Lidy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kamp,
"De vijf vrouwen waren helemaal van slag van wat hen was aangedaan. Als dit normaal was in dit kamp dan waren ze in een hel terechtgekomen. Snel deden ze hun kleding weer aan, wat bij Carla maar moeizaam lukte. Het elastiek van haar onderbroek deed pi..."
30-10-14
8.3
Het Kamp - 3Door: Seksverslaafde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp,
"Mijn pik werd geheel omsloten door Esmee haar heerlijk kutje en het was maar goed dat ik al een keer klaar was gekomen deze dag anders had ik meteen haar baarmoeder volgespoten. OOOH JA, NEUK ME MET DIE LEKKERE PIK VAN JE schreeuwde Esmee..."
09-09-14
7.9
Het Kamp - 2Door: Seksverslaafde
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kamp,
"Maaike maakte zich los uit onze zoen. we moeten nu echt gaan anders vermoeden ze straks wat. Zei ze zachtjes. Ze had gelijk maar ik wilde nu eigenlijk gewoon niet stoppen. Toch door Maaike haar aandringen deed ik het wel en kwam omhoog om uit de te..."
06-09-14
8.1
Het Kamp - 1Door: Seksverslaafde
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Kamp,
" i Deze verhalen reeks is op waarheid gebaseerd echter heb ik het vermengd met diverse fantasie n die ik toen die tijd ook had. De namen zijn veranderd en u mag zelf bepalen wat u wel en niet gelooft. Zelf vond ik het nogal geil en fijn om op te schr..."
04-09-14
7.7
Geil Zomerkamp - 2Door: Leiderbart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kamp, Zomer,
"Nu mocht Heleen iemand uitdagen. Heleen was zelf 17 lentes jong had bruin haar tot op haar schouders. Ze had een lekker figuurtje met haar brede schouders en lekker uit elkaar hangende borsten cup C. een lekker strak buikje en lekker brede heupen. He..."
07-01-14
7.9
Geil Zomerkamp - 1Door: Leiderbart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kamp, Zomer,
"Er zijn verschillende delen. hieronder volgt deel 1 dat zich langzaam opbouwd, de volgende delen zijn meer extreem. vandaar de keuze in deze categorie Al sinds zijn 13de was Bart bij een jeugdbeweging. Van lid naar leiding en nu op zijn 23 s..."
07-01-14
7.7
Opvoedingskamp - 2Door: Lidy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kamp,
"Vijf vrouwen waren om dubieuze redenen veroordeelt tot enkele weken opsluiting in een opvoedingskamp wat net was ingesteld. Kato, een Japanner en zijn oomzegger Abe zijn met Helga een lesbische vrouw de baas en maken het de vrouwen bijzonder moeilijk..."
29-06-13
7.7
Opvoedingskamp - 1Door: Lidy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kamp,
"MELDEN BIJ DE RECEPTIE stond er op een wit bord wat tegen de muur was geschroefd. Hannie stond voor het dichte hek van de voormalige kazerne. Ze keek rond en vond een groene deur waar in sierlijke letters was geschilderd dat hier de receptie..."
28-05-13
7.3
KampDoor: Luc
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp,
"Haastig zocht ik mijn laatste spullen, ik was aan de late kant en de bus vertrok over 20 minuten. Snel rende ik met mijn tas naar beneden, zei mijn ouders goeiendag en stapte op mijn fiets. Ik ben Stijn, een jongen met halflang bruin haar van 16 jaar..."
27-02-13
7.7
Schoolkamp - 3Door: BasNMA
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kamp, School,
"Hey allemaal Ten eerste sorry dat het zo lang duurde. Maar school is weer begonnen en ik heb t gelijk druk dus maak nu steeds een beetje tijd vrij om steeds een stukje te schrijven. Ik hoop dat jullie er weer van kunnen genieten. Even om t ..."
21-11-12
7.6
Schoolkamp - 2Door: BasNMA
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kamp, School,
"In het vorige verhaal hebben jullie kunnen lezen hoe ik heerlijke sex heb gehad met Inge. Wij hadden op dit kamp heel erg geluk want de begeleiders hadden geen zin om een week lang vermoeid te zijn door te weinig slaap. Daarom hadden ze, tot ons geno..."
23-08-12
7.6
Schoolkamp - 1Door: BasNMA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, School,
"Het was donderdagochtend, 10 uur. We waren al onze bagage in de bus aan het laden. We gingen namelijk op kamp met de klas. We hadden een middel luxe accommodatie geboekt in een dorpje dichtbij Den Haag. Na alles te hebben ingeladen gingen we op weg. ..."
18-08-12
7.5
Mini Scouting Kampje - 3Door: Oscar
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kamp, Scouting,
"Na mijn lekker sex met Willy lag ik in de tent wat te fantaseren over komende avond. Hoe zou ik dat aanpakken voor een weer een geile nacht met deze lekker boys Willy lag weer op het luchtbed te bakken in de zon, hij moest wel oppassen niet..."
06-03-12
8.1
Mini Scouting Kampje - 2Door: Oscar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp, Scouting,
"Na deze enerverende nacht met weinig slaap werd toch iedereen vroeg wakker omdat de hete pinksterzon de tent in een sauna veranderde. Binnen stonk het naar zweet en sperma en nou ja van alles. Ik kroop over een aantal half ontklede lichamen richting ..."
03-03-12
8.0
Mini Scouting Kampje - 1Door: Oscar
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kamp, Scouting,
"Ik was 22 jaar en leider bij de waterscouts in het west van nederland. Met pinksteren hadden we met het kader kano s gehuurd voor een lang weekend ergens op een eiland in de Kaag, de jongens van het kader waren zo tussen de 17 en 19 jaar , de b..."
01-03-12
7.4
Introkamp 2011Door: Snowflake
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamp,
"Inmiddels al weer twee maanden geleden vond het introkamp voor mijn huidige studie plaats. Gezien ik zelf een tweede jaars student ben, ging ik mee als begeleiding van,wat hopelijk, een geweldig mooi kamp zou worden. Na enkele maanden van v..."
25-09-11
7.5