63.285 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Piewie
Piewie
Helaas, dit profiel bevat (nog) geen persoonlijke boodschap.
Hoogste Cijfer: Zomerkamp - 5
Meest Gelezen: Het Schoolfeest - 1
Aantal Verhalen: 14
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Piewie
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Het Schoolfeest - 6Door: Piewie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Feest, School,
"Er zit een veel tijd tussen het vorige deel en dit. Even resumeren. Op een schoolfeest leert Maarten Lobke kennen, de jongere zus van een vriend. Ze hebben meteen seks, maar door een misverstand en andere obstakels wordt de relatie niet doorgezet. Ma..."
21-10-23
9.2
Zomerkamp - 8Door: Piewie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Natuur, Non Binair,
"Jason en Domi zijn drie dagen op hike. Ze hebben voor de eerste keer echt geneukt, all the way. Maar dan sluipen er bij Domi twijfels binnen over de aard van hun relatie. Is die bestand tegen de reactie van mensen uit hun omgeving eens ze terug thuis..."
15-10-23
9.5
Zomerkamp - 7Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kamp, Non Binair, Zomer,
"Ik trok mijn ogen open en zag dat het al licht was. Het duurde even voor ik besefte waar ik was. Om de nevelslierten van de nacht uit mijn ogen en gedachten te krijgen knipperde ik een paar keer met de ogen. Het tweede wat ik zag, was Dominique die m..."
27-09-23
9.6
Zomerkamp - 6Door: Piewie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Natuur, Non Binair,
"Toen we s morgens wakker werden lagen we nog altijd in elkaars armen. Ik schoof van onder haar en ging de badkamer binnen. Om zeven uur werden we al voor het ontbijt beneden verwacht, want vandaag was het de survival driedaagse. Per twee werd je ged..."
19-09-23
9.5
Zomerkamp - 5Door: Piewie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Non Binair,
"Wat vooraf ging Jason en Dominique belanden door een stom toeval samen op de kamer van een kamp voor enkel jongens. Domi, geboren een meisje, wil verder als non binair door het leven gaan. De reden daarvoor is nog niet duidelijk. Jason z..."
13-09-23
9.6
Zomerkamp - 4Door: Piewie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Non Binair,
"Na het ontbijt werden we allemaal samengeroepen voor het gebouw. We waren elk bij ons groepje van gisteren gaan zitten. Ik keek vooral uit naar deze avond en om dan ongestoord met Dominique samen te zijn. Dat was niet eens om ons experiment van giste..."
07-09-23
9.5
Zomerkamp - 3Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Non Binair,
"Ik was al vroeg wakker deze morgen en kon nadien de slaap niet meer vatten. Ik keek naar Dominique en hoe die vredig en onbekommerd sliep. Ze lag aan haar kant van het bed en had door de warmte het dekbed van zich afgegooid. Buiten haar androgene kap..."
03-09-23
9.5
Zomerkamp - 2Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Non Binair, Ontdekken,
"Toen ik s morgens wakker werd, was de plaats naast mij leeg. Ik hoorde gestommel in de badkamer en besloot nog even te blijven liggen. Ik repeteerde in mijn hoofd wat ik tegen haar of hem zou kunnen zeggen. Hem of haar, het, geen idee wat je als ter..."
30-08-23
9.5
Zomerkamp - 1Door: Piewie
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Non Binair, Ontdekken,
"Ik stapte de kamer binnen en liet mijn blik rondgaan. Er was een hangkast, een kleinere kast met lades en een dubbel bed. Een dubbel bed en geen twins, merde. Er was wel een eigen badkamer met toilet. Een luxe die ik zelfs thuis niet had, want daar w..."
27-08-23
9.2
Het Schoolfeest - 5Door: Piewie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ongesteld,
" Hallo Lobke, hoe gaat ie Met wie spreek ik Martijn. Martijn wie Wat Martijn wie, Martijn Martijn, wie anders. Oh ja, nu herken ik je stem. Het is zo lang geleden dat ik nog van je heb gehoord..."
08-11-22
9.2
Het Schoolfeest - 4Door: Piewie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal,
"Ik had al enkele weken niets meer gehoord van Lobke, toen plotseling Sarah midden de week aan mijn deur stond. Het was de tweede week van juli en ik had een weekje verlof genomen. Er was mooi weer voorspeld. De laatste keer dat ik Sarah haar gezien, ..."
03-11-22
9.2
Het Schoolfeest - 3Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, School,
"Ik werd wakker en voelde iets kriebelen aan mijn ballen. In de kamer was het nog donker maar je zag al het eerste licht piepen achter de zware gordijnen. Het duurde een tijdje voor mijn ogen aan de duisternis wenden. Ik moest echter niet zien om te w..."
30-10-22
9.1
Het Schoolfeest - 2Door: Piewie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Feest, School,
"Toen ik terug richting bar liep, zag ik hoe mijn vrienden elkaar aanstoten. Ze hadden allemaal die glimlach om hun mond als wisten ze wat er daarstraks was voorgevallen. Zelfs Arne lachte en als ze wisten wat er was voorgevallen, dan wist hij dat ik ..."
26-10-22
8.9
Het Schoolfeest - 1Door: Piewie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Feest, School,
"Ik had net een lange relatie achter de rug. Een relatie die eigenlijk te lang had aangesleept. We waren op elkaar uitgekeken en hadden dan maar beslist om er een punt achter te zetten. Ik had haar leren kennen in het eerste jaar aan de universiteit t..."
19-10-22
9.2