Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Non Binair sexverhalen. In deze categorie staan 9 erotische verhalen.
Peter Met Juffrouw Vera - 2: Lhbtqia+-lesDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Juf, Non Binair, Oraal, Prostaat, Slikken, Sperma, Twink,
"Na zijn avontuur met juffrouw Vera was er iets veranderd in het leven van mooie Peter. Eindelijk ging hij eens naar de kapper en liet hij zich het geilste pagekapsel aanmeten dat er bestond, en ook droeg hij nieuwere en betere kleding zodat hij er nu..."
22-05-24
7.6
Zomerkamp - 8Door: Piewie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Natuur, Non Binair,
"Jason en Domi zijn drie dagen op hike. Ze hebben voor de eerste keer echt geneukt, all the way. Maar dan sluipen er bij Domi twijfels binnen over de aard van hun relatie. Is die bestand tegen de reactie van mensen uit hun omgeving eens ze terug thuis..."
15-10-23
9.5
Zomerkamp - 7Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kamp, Non Binair, Zomer,
"Ik trok mijn ogen open en zag dat het al licht was. Het duurde even voor ik besefte waar ik was. Om de nevelslierten van de nacht uit mijn ogen en gedachten te krijgen knipperde ik een paar keer met de ogen. Het tweede wat ik zag, was Dominique die m..."
27-09-23
9.6
Zomerkamp - 6Door: Piewie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Natuur, Non Binair,
"Toen we s morgens wakker werden lagen we nog altijd in elkaars armen. Ik schoof van onder haar en ging de badkamer binnen. Om zeven uur werden we al voor het ontbijt beneden verwacht, want vandaag was het de survival driedaagse. Per twee werd je ged..."
19-09-23
9.5
Zomerkamp - 5Door: Piewie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Non Binair,
"Wat vooraf ging Jason en Dominique belanden door een stom toeval samen op de kamer van een kamp voor enkel jongens. Domi, geboren een meisje, wil verder als non binair door het leven gaan. De reden daarvoor is nog niet duidelijk. Jason z..."
13-09-23
9.6
Zomerkamp - 4Door: Piewie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Non Binair,
"Na het ontbijt werden we allemaal samengeroepen voor het gebouw. We waren elk bij ons groepje van gisteren gaan zitten. Ik keek vooral uit naar deze avond en om dan ongestoord met Dominique samen te zijn. Dat was niet eens om ons experiment van giste..."
07-09-23
9.5
Zomerkamp - 3Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Non Binair,
"Ik was al vroeg wakker deze morgen en kon nadien de slaap niet meer vatten. Ik keek naar Dominique en hoe die vredig en onbekommerd sliep. Ze lag aan haar kant van het bed en had door de warmte het dekbed van zich afgegooid. Buiten haar androgene kap..."
03-09-23
9.5
Zomerkamp - 2Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Non Binair, Ontdekken,
"Toen ik s morgens wakker werd, was de plaats naast mij leeg. Ik hoorde gestommel in de badkamer en besloot nog even te blijven liggen. Ik repeteerde in mijn hoofd wat ik tegen haar of hem zou kunnen zeggen. Hem of haar, het, geen idee wat je als ter..."
30-08-23
9.5
Zomerkamp - 1Door: Piewie
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Non Binair, Ontdekken,
"Ik stapte de kamer binnen en liet mijn blik rondgaan. Er was een hangkast, een kleinere kast met lades en een dubbel bed. Een dubbel bed en geen twins, merde. Er was wel een eigen badkamer met toilet. Een luxe die ik zelfs thuis niet had, want daar w..."
27-08-23
9.2