60.341 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 27-09-2023 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 16136x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Zomerkamp - 6
Ik trok mijn ogen open en zag dat het al licht was. Het duurde even voor ik besefte waar ik was. Om de nevelslierten van de nacht uit mijn ogen en gedachten te krijgen knipperde ik een paar keer met de ogen. Het tweede wat ik zag, was Dominique die mij zat aan te kijken. Ze lag op haar zijde en streelde over mijn borstkas tot helemaal onderaan.

‘Is this an ODOL or are you just happy to see me.’

‘A little bit of both.’ antwoordde ik. Ze was blijkbaar ook een liefhebber van filmklassiekers.

‘Not so little,’ en ze greep mijn paal vast en giechelde in mijn oor.

Ik moest ook lachen. Ze trok me langzaam af en hij werd nog groter, nog harder. Die dekselse Dominique toch.

‘Little Johnny want to come out and play?’ Fluisterde ze in mijn oor en ze kwam bovenop mijn liggen, haar heuveltje boven op mijn ochtenderectie. Ze bewoog langzaam op en neer en haar warme buik masseerde mijn eikel, haar lipjes over de stam. Ze kuste mij ondertussen en ik voelde hoe haar tepels als brandende kooltjes op mijn borst lagen. Ze bewoog op en neer met alsmaar meer enthousiasme en ik voelde hoe ze haar pubis alsmaar harder op mijn penis drukte. Ze was geil, want ik voelde hoe het tussen ons alsmaar natter werd. Heel nat zelfs. Ze voerde langzaam het tempo op waardoor ze op haar handen moest gaan steunen om het vol te houden. Haar borstjes draaien voor mijn ogen in het rond. Toen kwam ze klaar en ze liet zich terug op mijn vallen. Alhoewel er geen stimulerende beweging meer kwam, was het verkrampen van haar lichaam en het waar worden van haar orgasme genoeg om mij ook te doen klaarkomen. Ik voelde mijn eikel opzwellen om dan een lading sperma naar buiten te persen in een aantal golven. Mijn lid schokte bij iedere lading. Ze richtte zich op en lachte.

‘Goede morgen, lieverd,’ en ze lachte van oor tot oor. ‘I like sex early in the morning.’

Wat was ze toch een formidabele meid. Zou het kunnen dat ze zich in mijn gezelschap meer en meer naar enkel een meisje zijn evolueerde. Of wist ik helemaal niets van hoe het in haar hoofd speelde. Ik nam me voor om van zodra ik terug thuis was daar meer over te weten zou komen.

Een tissue ruimde de smurrie op die tussen onze buiken hing.

‘Het is bijna halfacht, bijna tijd om op te stappen’.

‘Kunnen we niet nog wat blijven liggen.’ Vroeg ze.

‘Dat kunnen we altijd, maar is dat wel verstandig.’ Zei ik lachend.

‘Misschien wel,’ en ze greep naar mijn lid.

Voor mijn penis de kans zag om opnieuw in haar hand te groeien, ritste ik de slaapzak open en sprong recht. We waren nog altijd naakt en ik keek rond mij of we wel alleen waren.

‘Spelbederver,’ zei ze, maar ze veerde ook recht.

We ruimden ons kamp op en laden onze weinige spullen in de rugzak. We hadden nog beschuiten over en die aten we al wandelend op.

Na een uurtje lopen waren we terug in het bos. Over de weg lopen zou een te grote omweg zijn. Het was nog fris in het bos en ze had enkel een T-shirt aan. Haar tepeltjes priemden door het katoen heen.

We waren ondertussen vier uur aan het stappen. We keken op de kaart waar we nu zaten. Ik had erop toegezien om pal naar het westen te lopen. Dan zouden we tegen de namiddag een nieuwe dorpskern tegenkomen.

‘Hier niet ver vandaan is een meer, waarom lopen we niet in die richting, het is niet ver om. Ik heb zin om te zwemmen en af te koelen.’ Ze keek op de kaart en duidde een blauwe zone aan. Het was niet ver omlopen, dus waarom niet. Ik had ook wel zin in een frisse duik.

Na nog een uurtje stappen, hadden we het meer bereikt. Het was veel groter dan je op de kaart zou vermoeden. Ze schopte haar schoenen uit, trok het T-shirt over het hoofd en deed haar short en slipje uit. Helemaal naakt rende ze op het water af.

‘Last one in the water is a sissy!’ riep ze.

Dan was ik maar de ‘Sissy’ zeker. Een verwijt dat me al meermaals te beurt was gevallen vroeger. Ik liep tot aan het strandje en trok eveneens alles uit voor in het water dook. Het water was kouder dan je van een warme zomerse dag zou verwachten. Maar na een tijdje wende dat. Ik zwom haar richting uit. Ze probeerde boven op het water te blijven dobberen, wat haar maar ten dele lukte. Van zodra ze mij in haar buurt voelde draaide ze zich om en kwam heel dicht tegen mij aan.

‘Jij bent de Sissy, maar dan wel een hele lieve Sissy’ fluisterde ze in mijn oor. Ze beet op mijn oorlelletje en stak haar tong in mijn oor. Ik kreeg een koude rilling over me heen. Ik greep haar vast bij haar heupen en trok haar dicht tegen mij. Met haar hand voelde ze naar onder, maar …

‘Jason, zie je mij niet meer graag?’ zei ze gespeeld verontwaardigd nu de gebruikelijke reactie achterwege bleef. Ze speelde wat met mijn slappe lul. Draaide die wat rond en liet die door haar handen glijden. Maar koud of niet, na een tijdje kwam er toch leven in en langzaam aan zwol mijn lid in haar hand.

‘Oef,’ lachte ze. ‘Ik begon me al zorgen te maken.’

Ik greep haar beide tepels tussen duim en wijsvingers. Ze stonden hard en helemaal vooruit.

‘Ik zie dat je mij ook nog altijd graag ziet.’ En trok haar aan beide topjes dicht tegen me aan. Het was minder bruut dan je zou denken doordat we in het water dreven.

‘Voorzichtig daarmee, straks breken ze af.’ En ze lachte luid. Haar lach galmde over het water.

We lieten elkaar los en zwommen nog wat. Het water was een aangename afwisseling voor de vochtige warmte die sedert de late voormiddag in het bos heerste. We zwommen nog een beetje en stoeiden in het water. Elkaar onderduwen, elkaar vastnemen, tot we er genoeg van hadden. We hadden vandaag al minstens twintig kilometer afgelegd, dus nog we hadden nog tussen vijf en tien en dan het zat erop voor vandaag.

Ik was de eerste uit het water en droogde me af met de handdoek die ik voor ons beiden had klaargelegd. Ze stapte uit het water en draaide haar aangezicht naar de zon.

‘Waarom zou ik me afdrogen als we de zon hebben.’ Zei ze.

Ik had haar al enkele malen in haar blootje gezien en vooral gevoeld. Maar het was de eerste keer dat ik de kans had om haar goed te bekijken. Ze had een prachtig lichaam, iets voor in de boekjes. Bijzonder jammer dat ze dit wou wegsteken onder vormloze oversized kledij. Ze was niet dun, maar zeker ook niet dik. Gespierd maar niet overdreven. Alles was in de juiste verhouding. Ik zag een mooie platte buik met een schattig naveltje. Het plaatsje waar mijn tong met alle plezier even rustte voor hij op weg ging naar onder. Ze had mooie stevige borstjes met prachtige donkere tepeltjes met ferme knopjes aan. Een mooi koppie, maar haar coupe kon een kappershand gebruiken. Nu leek het eerder door de ratten te zijn afgebeten in plaats van geknipt. Zo in het zonlicht en in profiel, met dat korte kapsel kon ze inderdaad voor een jongen doorgaan. Zij het dan wel voor een knappe jongen. Maar voor mij bleef ze een meisje. Al zeker door dat ene toefje haar op de weg naar haar bolle pruimpje. Het plekje waar ik haar al zo vaak een hoogtepunt had bezorgd.

Ze zag dat ik met meer dan belangstelling naar haar keek, iemand zou het verlekkerd hebben kunnen noemen. Daarop stapte ze op mij af en gaf me een knuffel. Ze fluisterde dicht bij mijn oor. ‘Ik zag je wel kijken hoor. Aankomen mag ook zelfs, maar misschien wachten we beter tot vanavond als we morgen voordat het donker is op bestemming willen aankomen.’

We hadden vandaag nog zeker vijftien kilometer te stappen. Doordat we gisteren te ver naar het noorden waren doorgelopen om dat dorp te vinden en door vandaag de omweg tot aan het meer, zouden we een er twintigtal extra op de teller hebben staan voor we ons doel zouden bereiken. Ik haalde de kaart uit en bekeek hoe we vanaf hier moesten lopen

‘Als we in deze richting lopen dan kruisen we na vijf kilometer een weg met een dorpje ernaast. Daar kunnen we iets te eten kopen voor deze avond.’

‘Hoever wil je nog doorlopen vandaag. We hebben al een flink stuk gewandeld.’

‘Ik weet het, maar als we er morgen op tijd willen zijn, moeten we er zeker nog meer dan tien doen, vijftien ware nog beter. Er is een meer pal op de route, daar kunnen we overnachten.’

‘Draag jij dan de rugzak, want mijn voeten en mijn rug doen vreselijke pijn.’

Vanaf nu waren er in het bos geen wandelpaden en het was lastig een weg zoeken tussen de bomen. Ik dacht niet dat we de gebruikelijk vier per uur haalden. We mochten blij zijn als het er nog twee waren. Dus pas na 2 uur zwoegen door het bos kwamen we een weg. Het dorpje lag binnen handbereik. Domi ging de proviand kopen, pasta en een blik tomaten, meer liet ons budget niet toe.

Vanaf hier was er wandelpad door het bos. Het meer lag een paar honderd meter van het pad af. De zon was ondertussen ondergegaan, maar er was toch nog voldoende licht om eten klaar te maken. Domi haalde een paar takken en met haar mes schraapte ze krullen van het hout die het vuur zouden starten. Ze schepte water uit het meer om de pasta te koken. Ondertussen spande ik het zeil tussen vier bomen en spreidde de matjes uit en de slaapzakken.

‘Diner’s ready,’ riep ze. Het eenvoudige pastagerecht smaakte eigenlijk best lekker. Honger is nu eenmaal de beste saus. Ondertussen was het donker geworden en we deden de afwas in het koude water van het meer.

‘Zin in een nachtelijke zwempartij’ zei ze.

Ah, waarom niet, ik stond toch al kniehoog in het water. Geen vijf seconden later sprongen we naakt in het water. De maan reflecteerde een grillig patroon op het watervlak. Daardoor zag je waar je zwom.

Ze zwom achter me en rustte op mijn schouders, terwijl ik watertrappelend probeerde boven de blijven. Ik voelde haar warme huid op mijn rug. Een hand ging naar voor en greep mijn slap geslacht vast. Ondanks het koude water, maar dankzij haar warme zachte hand groeide hij. Ze trok eraan tot hij helemaal hard was. Ze giechelde in mijn oor. ‘Wat zijn mannen toch voorspelbaar.’

Ik draaide me om en greep haar heupen vast. Ik kuste haar. We gleden samen onder en kwamen nadien proestend boven. Nadien zwommen we nog een paar slagen en kwamen dan uit het water. Ik greep de handdoek die ik had klaargelegd en wikkelde er ons samen in. Ik voelde haar topjes in mijn borst prikken. Ik kuste haar opnieuw en zoog haar tong naar binnen. Ze bewoog haar heupen heen en weer, voor naar achter en masseerde zo mijn groeiende pik. Ik omvatte beide borstje en liet haar tepeltjes door mijn vingers glijden.

‘Kom we kruipen er in.‘ Zei ze en ze trok mij bij mijn handen naar onze slaapplaats. Ik verlekkerde me alweer op een potje fijne seks. Hadden andere mensen tweemaal seks per dag?

We kropen in onze eengemaakte slaapzak. Ze draaide zich op haar zij met haar gezicht weg van mij. Ik sloop dicht tegen haar aan en liet één hand via haar heup naar voor gaan.

‘Ik ben moe Jason, Vanavond niet schat.’

‘Oké geen probleem.’ Zei ik enigszins teleurgesteld en draaide mij op mijn rug. Eerst de boel in gang steken en dan zeggen dat je moe bent. Ze was me er eentje. Maar ze draaide zich plots in een ruk om.

‘Grapje man, jij gelooft ook alles hé. Ik heb een verrassing voor jou!’ riep ze uit. Ze zwaaide met een pakketje voor mijn neus waarvan zelfs ik en in het weinige maanlicht zag wat het was.

‘Vanavond gaan we all the way makker.’ Fluisterde ze zwoel in mijn oor.

‘Waar heb je die vandaan?’

‘Meegegritst toen de dame van de winkel bezig was om af te rekenen,’ en ze giechelde.

Ze kwam bovenop mij liggen en begon me wild te kussen. Ik zou deze avond van mijn maagdelijkheid af geraken. Niet dat ik zoveel vrienden die het al hadden gedaan had. Van mijn vriendenkring waarschijnlijk niemand. Maar nu zou het gebeuren. Wat als het mij niet lukte? Wat als mijn paal zou sterven voor het doel. Wat als ik voordien al zou klaarkomen en hem dan niet meer omhoog kreeg. Stress dus.

Ze stak haar tong in mijn oor en ging naar onder met haar hand. Ik had het gevoel dat ze daar niet zou aantreffen wat ze verwachtte, toch niet in de staat dat ze verwachtte.

‘Wat gebeurt er Jason?’ ze zei het lachend. Wist ze wat er zich in mijn hoofd afspeelde. Ze ging naar onder en trok het velletje over mijn eikel. Met haar tong ging ze heel subtiel over mijn eikel terwijl ze de stam vasthield. Mijn penis verdween helemaal in haar mond. Het topje van haar tong verkende mijn pisgaatje terwijl mijn eikel uit en in haar mond ging. In één, twee, drie had ik terug een paal om u tegen te zeggen. Mijn lul leek wel het hondje van Pavlov en mijn zorgen om niet meer hard te geraken, smolten als sneeuw voor de zon. Waar maakte ik me zorgen om eigenlijk.

Toen mijn penis in volle erectie was, kwam ze schrijlings op me zitten. Ze kuste me en greep naast mijn hoofd naar het condoom. Haar ene hand bleef mijn paal recht omhoog houden, terwijl ze met haar tanden de verpakking opentrok. Ze nam het uiteinde van het rubbertje beet tussen duim en wijsvinger, zoals ik het ook had zien doen in de les seksuele opvoeding. Behendig rolde ze het ding af over mijn pik tot helemaal onderaan. Het ding paste perfect en gaf een vreemd gevoel. Ze richtte zich op, klaar om hem in haar te steken.

‘Moet ik je niet eerst beffen?’

‘Foreplay is overrated,’ zei ze lachend. ‘Jason, ik ben al geil vanaf ik die condooms in de winkel jatte. Mijn poesje is zo nat als wat en mijn tunneltje is er helemaal klaar voor. Ik wil de grote dikke knots van jou in me voelen.’

Wat kon ze het toch plastisch uitdrukken. Ze had mijn pik nog altijd vast en ze wreef mijn eikel over en weer over en door haar lipjes. Al die tijd bleef ik zo goed als onbeweeglijk liggen, wachtend op het magische moment. Het moment dat ik een meisje voor het eerst zou penetreren.

Ik zag hoe eerst mijn eikel een stukje in haar kutje verdween. Ze wipte even op, om dan weer voorzichtig naar onder te bewegen. Dat deed ze een paar keer waarbij mijn paal ieder keer een stukje verder in haar ging, beetje bij beetje. Ik had willen omhoog stoten om zo snel mogelijk in haar te zitten, maar durfde niet. Ik had schrik om haar pijn te doen en ook om dat ene magische moment niet te verstoren. Ik ging neuken, echt neuken. Haar vagina slorpte mijn penis op, zoog die naar binnen. Zelfs met het condoom aan voelde ik hoe haar poesje mijn lul omsloot in een warme strakke houdgreep. Toen mijn lul bijna voor de helft was opgeslokt, ging het plots helemaal naar onder tot ik volledig in haar zat. Daar wachtte ze even voor ze terug naar boven ging. Als moest ze wennen aan het gevoel. Mijn penis was zo hard, zo groot. Voor mijn gevoel leek hij nog te groeien nu hij helemaal omvat was door, ja door wat, hoe kan je dat gevoel beschrijven. Ik voelde mijn hartslag tot in het topje van mijn pik. En nog altijd durfde ik niet bewegen.

Na een tijdje begon ze traag op en neer te gaan. Traag omhoog tot enkel nog mijn eikel in haar zat en dan weer helemaal naar beneden. Ieder keer ze naar boven ging zag ik hoe haar binnenste schaamlippen naar buiten stulpten alsof ze wilden verhinderen dat mijn eikel uit haar zou floepen. Net op dat moment liet ze zich weer zakken tot ik helemaal in haar zat. Langzaam verhoogde ze het tempo tot ze een gestadig ritme had bereikt. Ze bereed me als een amazone. Toen ze het goede tempo vasthad, begon ik tegen te stoten en zette mijn handen boven op haar borstjes. Die wipten mee op het ritme waarmee we aan het neuken waren. Ik voelde haar vocht uit haar druppen op mijn schaamstreek. Ik hoorde hoe onze buiken tegen elkaar kletsten ieder keer ik helemaal in haar kwam. De vrees dat ik niet hard zou blijven tijdens de daad was onterecht. Ik voelde mij zelfs nog groeien. Als ik nu maar niet al klaarkwam. Ik begon te tellen. Een, twee drie …, maar al na enkele cijfers liet ik het tellen voor wat het was. Ze liet zich op me vallen, maar bleef op en neer gaan. Haar schaambeen drukte op mijn buik. Ik greep haar billen vast en begeleidde haar op en neer. Haar vaginawang werd plots strakker en het tempo zakte om dan plots helemaal stil te vallen. Ik was zo in het moment geweest dat ik haar niet had horen kreunen, maar nu ze was stilgevallen, kwamen er alle soorten rare geluiden uit haar mond. Ze kwam klaar en ik voelde het vocht dat uit haar kwam op mij lopen. Opnieuw lag ik doodstil onder haar en durfde niet te bewegen om dit moment niet te bederven. Ik was nog niet klaargekomen, maar mijn pikte klopte, bonkte. Ik voelde haar hartslag op mijn topje kloppen en de mijne er binnen in. Kloppen was zelfs een understatement, het was jagen. Ik wou meer, maar bewoog niet. Ik wou klaarkomen, maar wou haar orgasme niet verpesten.

Na een tijdje begon ze opnieuw te bewegen. Eerst langzaam en dan terug naar het tempo van daarstraks. Meer had ik niet nodig om klaar te komen. Vanuit de topjes van mijn tenen steeg een gevoel op dat helemaal tot in het topje van mijn pik ging. Er schoot een grote massa sperma uit. Ik vreesde zelfs dat het condoom zou barsten of kapot gesquasht worden.

‘Kom maar klaar, stoere bink. Schiet mij vol. Het is zalig zijn om je in mij te voelen klaarkomen.’ zei ze. Haar vagina sloot als een stalen vuist rond mijn penis en leek er de laatste druppel zaad uit te willen persen. Ze stopte met bewegen en ik voelde het kloppen van mijn hart in mijn pik. Zelfs al bewogen we niet meer mijn penis bleef naschokken, het leken wel spastische trekjes. Heel langzaam vloeide het bloed terug en leek de spanning eruit te verdwijnen. We keken elkaar in de ogen en kusten opnieuw. Veel tong, veel speeksel. Seks was nu eenmaal een vochtige bedoening bij ons.

‘Zal ik je uit mij duwen.’

‘Moeten we niet eerst dat condoom afdoen.’ Het was mijn eerste keer seks en ook de eerste keer met een condoom. Ik wou vermijden dat mijn zaad ergens in haar zou blijven. Wist ik veel. Maar ze spande haar kutspieren zo dat mijn slapper wordende pik naar de uitgang werd geduwd. Ze richtte zich op, trok behendig het condoom van mijn lul en legde er een knoopje in voordat ze het rubbertje naast ons neergooide. Toen liet ze zich weer op me vallen en kuste mijn nek, mijn oor en mijn mond. Ook al was in net daarvoor klaargekomen, toch pompte er weer bloed naar mijn penis en voelde ik hem groeien tussen ons in. Ze keek me aan en lachte. Ik glimlachte terug.

‘Vanavond niet meer schat.’ Fluisterde ze in mijn oor en ze legde de nadruk op meer. ‘Het was zalig, meer meer hoeft niet,’ en ze kuste mij teder op de lippen. Waarna ze zich naast me in mijn schoot nestelde.

Zo vielen we in slaap. Terwijl de uitstervende geluiden van het bos ons omringden. Ik was mijn maagdelijkheid kwijt, in wat voor ons doen bijna de snelste versie van seks was. Maar het voelde fantastisch. Wou ik een meisje zijn bijlange niet, wie had dat ooit uitgevonden.
Lees verder in: Zomerkamp - 8
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Kamp, Non Binair, Zomer, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het AdviesDoor: John
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoi ik ben John 52 niet dik niet dun maar menselijk lief en ik zie meestal het beste in de mensen . Zo is het me gebeurt dat pa en ma bij me komen beklagen over hun dochter. ik hoor het graag aan en geef kleine adviesen . Maar of de duvel ..."
07-12
7.9
Mijn TietenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Pijpen, Leraar, School, Neuken, Tieten,
"Hallo allemaal. Ik ben Pien, net achttien. Ik zit op 6 V.W.O. van t Boszicht en doe dit jaar dus eindexamen. Volgend jaar ga ik geneeskunde studeren in Maastricht. Ongetwijfeld ga ik er als jonge gemakkelijke studente de nodige geile avonturen bel..."
07-12
8.7
Lynn - 27Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dromen, Jong En Oud, Likken, Neuken, Trio, Vriendinnen,
"Ik reed met een glimlach op mijn gezicht naar huis en vond het fijn dat Tessa helemaal blij was. Ik vroeg me alleen af hoe het allemaal zou gaan lopen met Lynn, want zij was ten slotte de dame waar het allemaal mee begonnen was. Th..."
06-12
9.2
Nick Geeft Bijles - 35Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Legging, Sportschool,
" Vanuit Lisa Net een heerlijk orgasme en mijzelf punten laten scoren bij Nick door mijn kontje voor hem te vingeren en daarna zelfs aanbieden. Ik ben trots op mijzelf en wil meer voor hem doen. Deze gast is gewoon mijn droom dus voor h..."
05-12
9.3
Het Meisje Van De JumboDoor: Starting Author
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Deepthroat, Kut, Kutje, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slet, Sletje, Supermarkt,
" Dit is mijn eerste eigen geschreven seksverhaal. Ik heb gemerkt dat ik het leuk vindt om te doen. Zo zijn op of aanmerkingen ook altijd welkom zodat eventuele nieuwe verhalen beter worden. Doe mijn best om zo min mogelijk taalfouten te maken maar..."
05-12
9.1
Louise Blijft Thuis - 2Door: Romanceur
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het vervolg waarin Louise Daniel een stuk beter leert kennen voor wat ze ooit voor mogelijk had gehouden. Nadat ze na een zwemles in het meer thuiskwam, was ze bijna doornat van een aankomende stortbui Uw bad is klaar juffrouw, zei ..."
05-12
9.4
Het Begon Achter... - 2Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Met klamme handen volgde ik de volgende morgen rond een uur of half elf Bieke naar een kantoor. Sinds ze me gisterenavond had gestuurd via smartschool dat ze me wilde spreken had ik niets meer hierna van haar vernomen. Ga maar zitten Daan. ..."
04-12
9.2
Lynn - 26Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Likken, Neuken, Vluggertje, Vriendinnen,
"De dames doken gezamenlijk onder de douche en aan de lachende stemmen bleek het een gezellige boel te zijn. Ondertussen bereide ik een maaltijd. Kwebbelend kwamen de drie dames met een handdoek om hun haren naakt de keuken binnengewandeld. ..."
03-12
8.8
Hannah - 2Door: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Rokje, Toilet, Turks, Vernederen, Vluggertje,
" Dit verhaal speelt zich een paar jaar later af en wordt uit het oogpunt van Hannah de zwartharige vrouw uit Hannah 1 verteld. Ze is hier 22 jaar. Na een paar jaar was ik het zat in het studentenhuis. De eindeloze borrels, het lawa..."
04-12
8.5
Het Begon Achter... - 1Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Leraar, School,
"Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ineens Julia, Emma, Ellen en Fleur voor me stonden. Zo zo was je aan het gluren Daan Vroeg Julia me met fonkelende ogen en gelijk besefte ik dat ontkennen geen zin had. Kom maar mee. Zei Ellen die ..."
03-12
9.0
Daniëlle - 4Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Nou hup even een badjasje aan , en ik haalde de mijne van de haak. Netjes opende ik deze en hield hem haar voor zodat ze haar armen in de mouwen kon steken. Even keek ze me raar aan alsof ze wilde zeggen dat ze dan niet meer naakt was, m..."
30-11
9.6
Daniëlle - 3Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Jong En Oud, Likken, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Ik liet haar zien wat ik voor setting had klaargezet en legde uit wat de bedoeling was. Bij wijze van oefenen ging ze op de plek liggen die ik haar aanwees en ik positioneerde haar in de houding waarin ik haar wilde hebben. Uiteindelijk lag ..."
30-11
9.7
Klik hier voor meer...