Klik hier voor meer...
Door: Piewie
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 19615
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Zomerkamp - 4
Wat vooraf ging :

Jason en Dominique belanden door een stom toeval samen op de kamer van een kamp voor enkel jongens. Domi, geboren een meisje, wil verder als non-binair door het leven gaan. De reden daarvoor is (nog) niet duidelijk. Jason zei ooit als grap dat hij liever een meisje zou zijn en daarom stuurt zijn vader hem naar dit avontuurkamp in de hoop dat ze hem daar wat meer man maken. Jason mag er met zijn lange haar en fijne gelaatstrekken wel weinig macho en meer meisje uitzien, zelf twijfelt hij niet aan zijn geaardheid. Hij houdt van meisjes, alleen ontbreekt hem de durf om ervoor te gaan. Domi, vroegrijp op seksueel en andere vlakken overvalt hem met haar lust, lijf en voortvarendheid.

We deden onze kleren aan en namen afscheid met een hartstochtelijke kus. eentje die behoorlijk lang duurde. Afscheid nemen is nu eenmaal moeilijk.

‘Fuck wat doe jij hier?’

We keken beiden verschrik op. Op geen drie meter van ons stond een van de potheads. Hij stond daar met zijn lul al uit zijn broek. Klaar om tegen een boom te pissen. Door ons innige afscheid waren we die drie volledig uit het oog verloren.

‘Onze “boygirl” samen met het mietje. Blijkbaar is niets wat het lijkt. Of toch wel. Wie van jullie is het meisje bij jullie?’

Domi keek hem vernietigend aan en ik zag hoe haar blik verstrakte. Mij deden dergelijke opmerkingen niet veel meer. Ik had ze al veel te vaak gehoord. Maar hij leek zijn kompanen te willen roepen.

‘Jonge…’

Nog voor hij ook maar het volledige woord “Jongens” had kunnen uitspreken was ze met een katachtige sprong tot bij hem gesprongen en vloerde hem met wat een japanse vechtsport tackle leek. Ze greep zijn penis vast, die nog altijd slap uit zijn broek ging. Geen idee van waar ze die haalde, maar ze hield er een zakmes tegen.

‘Eens zien hoe graag jij een meisje wordt en ze drukte het mes tegen het weke vlees net boven zijn ballen. Roep je kompanen en je zal zien hoe dat gebeurt.’

De jongen keek haar angstig aan en van zijn branie van daarstraks was niets meer over.

‘Niet doen, het was maar een grapje.’

‘Jij hebt niets gezien en wij hebben jullie ook geen wiet zien smoren. Iedereen happy, Capiche.’

Hij knikte.

‘Pis maar en ga dan je makkers vervoegen. Geen woord tegen wie dan ook. Ik zal het weten als je je mond voorbij praat en dan kom ik je midden de nacht nog eens een bezoekje brengen.’ Waarbij ze het mes met veel misbaar dichtklapte.

Hij knikte opnieuw, draaide zich om en wou weglopen.’

‘Moet je nu niet eerst pissen,’ haar stem klonk al wat zachter.

Ze trok mij mee uit de buurt en toen we uit het zicht waren, kuste ze me nogmaals.

‘Ik zie je morgen.’

‘Je maakt me een beetje bang.’

‘Haha, machopraat is het enige wat die gasten begrijpen. Wees gerust, die zwijgt als een graf. Zelfs al zegt hij het aan de andere twee, die vertellen het ook niet verder. Hoe gaan ze anders die wiet uitleggen aan de leiding, aan hun ouders. Misschien wordt zelfs de politie verwittigd. Het enige wat ze ons zagen doen is kussen.’

Echt bang was ik niet, maar dat ze een zakmes bij zich droeg, was misschien wel verontrustend. Dat benadrukte nogmaals dat ik eigenlijk niets van haar wist, niet waar ze woonde, niet wat ze deed, niets eigenlijk. Langs de andere kant, van mij wist ze ook niet veel. Misschien een opdrachtje voor de komende avonden, elkaar beter leren kennen en minder seks. Of evenveel seks maar elkaar ook beter leren kennen. Nu ik duo-seks had ontdekt, lustte ik er wel pap van. We omhelsden elkaar, gaven nog een zoen en gingen elk onze weg.

Toen ik terug in ons kamp kwam, was er niemand die vroeg van waar ik kwam. Niemand merkte mij op. Ik zocht mijn slaapplaats op en viel als een blok in slaap.

Midden de nacht kwam ik wakker van geritsel naast mij. In het weinige licht zag ik de slaapzak naast mij op en neer gaan. Nog iemand die seks had, al was het dan met zichzelf.

Het was al na de middag, voor we alles hadden opgeruimd. Er werd ons op het hart gedrukt dat we de kampplaats moesten achterlaten zoals we ze hadden gevonden. Alle putten moeten worden gevuld en ieder papiertje, ieder blaadje moest worden verzameld. We mochten niet eerder vertrekken dan dat we het oké van de leiding hadden gekregen.

Toen we terug waren, ging ik onmiddellijk naar boven. Een douche zou wonderen doen. Buiten de eerste paar uur had ik niet veel geslapen en het veldbed waarop ik had gelegen was niet van de beste kwaliteit.

Ik zette de douche zo heet mogelijk en liet me de warmte welgevallen. Ik was mijn shampoo vergeten en dus gebruikte ik deze van Domi. Die rook naar appels en rood fruit. Ik masseerde mijn hoofdhuid met mijn vingertoppen en het overtollige schuim smeerde ik over de rest van mijn lichaam. Ik trok mijn eikel vrij en goot nog was shampoo in mijn hand. Ik wreef de glibberige vloeistof over mijn eikel en terwijl mijn hand over en weer ging begon mijn lul te groeien. Het duurde niet lang voor hij helemaal stijf was. Mijn eikel was zo gevoelig dat ik mij week in de benen voelde. Ik zette één tegen de douchewand om mijn evenwicht te bewaren. Mijn eikel tintelde in mijn hand, zo gevoelig was die.

‘Waarom wacht je niet op mij’ fluisterde ze in mijn oor en ze haalde mijn hand weg en met haar andere omsloot ze mijn eikel. Ik voelde hoe ze haar borsten tegen me aandrukte en haar twee armen rond me had.

Wanneer was ze binnengekomen? Ik had haar helemaal niet gehoord. Ik schaamde me een beetje, omdat ik hier aan het masturberen was en voelde me betrapt. Maar het zalige gevoel om afgetrokken te worden overheerste en mijn penis ging zelfs nog een hardheidsgraad hoger. Nu gebruikte ze beide handen en door de veelheid aan shampoo gleed mijn lid soepel door haar handen. Telkens beukte ze met haar bekken tegen mij aan. Om mijn evenwicht te bewaren zette ik twee handen voor mij op de douchemuur. Het warme water over onze hoofden dekte ons toe als een warm fleecedekentje.

Ik voelde het orgasme opborrelen vanuit mijn tenen. Mijn ballen trokken samen en ik spoot mijn lading rechtstreeks tegen de muur. Ze bleef op en neer pompen, toch hij helemaal slap in haar handen was. Toen draaide ze mij om en begon een passionele kus. Ze bleef mijn slappe penis vasthouden en zachtjes aftrekken tot er opnieuw leven in kwam. Deze meid zou doden tot leven kunnen wekken, wat ook nu het geval was. Van zodra mijn paal terug fier overeind stond drukte ze haar venusheuvel ertegen en reed tegen me aan. Door de shampoo gleden onze lichamen over elkaar. Ze ging steeds driester op en neer. Ik plaatste mijn handen op haar billen en hielp mee het ritme bepalen. Normaal gezien had ik niet zoveel macht, maar ik tilde haar bijna van de grond. Haar schaambeen stimuleerde mijn paal. Nog een beetje en ik kwam opnieuw klaar. Voor dat gebeurde, voelde ik hoe ze plots het ritme liet zakken en langzamer op en neer ging. De spieren in haar poep spanden aan en toen bleef ze plots helemaal stil en sloot haar armen nog strakker rond mij. Mijn lul verloor langzaam zijn tonus. Dat kon me niet eens schelen. Je kon niet blijven spuiten en ik genoot bijna evenveel van haar te voelen klaarkomen. Ik wou haar tepeltjes kussen, met haar borsten spelen, maar ze hield me tegen.

‘Kom we spoelen ons af. We staan al lang genoeg onder de douche. Straks is er geen warm water meer voor de rest van ons. Ook dat afspoelen werd een beleving op zich. Met de douchekop spoelde ze eerst het schuim uit mijn haar en dan langzaam naar onder. Bij mijn penis aangekomen, trok ze het velletje erover en richtte de straal op mijn eikel. Ik was net klaargekomen, dus was die supergevoelig. Het deed pijn en voelde heerlijk tegelijkertijd. Ik voelde hoe mijn sjarel langzaam opnieuw volliep met bloed. Van zodra ze dat voelde stopte ze.

‘Kom, meneer nooit genoeg, nu jouw beurt.’ En ze gaf de douchekop aan mij. Ze goot een weinig shampoo in haar hand en masseerde dat vlug in haar haar.

‘Afspoelen nu.’

Met het schuim dat naar onder liep, waste ze de rest van haar lichaam, een spaarzaam meisje zowaar. Ik volgde met de douchestraal en bij haar grotje bleef ik even hangen. Ze keek me aan en lachte.

‘Deugniet,’ meer zei ze niet.

We droogden elkaar af en ook dat was opnieuw een seksueel geladen schouwspel vooral omdat we extra aandacht hadden voor elkaars erogene zones. Ik weet dat sommige mensen een erectie verwelkomen, maar nu dat mij nogmaals te beurt viel, vond ik het een beetje gênant. Domi niet, ze zag het meer als een bevestiging van wat ik voor haar voelde.

‘Waarom zitten we niet samen om te eten.’

‘Ik dacht dat het beter was om niet samen gezien te worden, zodat er geen vermoeden is dat we een koppeltje zijn.’

‘Wat denk je, dat we hier het enige koppeltje zijn.’

Ik keek haar verbaasd aan. ‘Het zijn allemaal jongens.’

‘Als ze al geen koppel zijn als ze hier aankomen, dan misschien wel na een paar dagen. Komaan Jason, dat moet je nu toch wel beseffen.’

Ze legde uit dat sommige jongens nog niet zover waren om uit de kast te komen. Dat met hun vriendje naar een zomerkamp komen en manier was om samen te zijn. Hun ouders waren er best voor de vinden omdat ze dachten dat een portie zelfredzaamheid hen zou deugd doen.

Was het bij mij opgekomen, natuurlijk wel, zo naïef was ik nu ook weer niet. Maar tijdens onze eerste kennismaking had ik niet de indruk gekregen dat veel mensen elkaar kenden. Ze lachte toen ik dat zei. Dus ze vond me wel naïef.

Na het diner kwam een nieuwe mededeling;

‘Naar aloude gewoonte kiezen we een “Young Camper of the Day”. Die wordt door de leden van de groep gekozen die het beste bivak hadden. De titel komt deze keer Jason toe. Jason sta eens recht.’

Ik keek rond mij of er nog mensen Jason heten, want waarom zou ik die titel krijgen. Maar toen iedereen in mijn richting keek, kon ik niet anders dan rechtstaan.

‘Jason, ik lees wat jouw kompanen schreven over jou. Jason was de man die heel het ontwerp voor de keuken en de eetplaats in handen heeft genomen, naast zijn technisch vernuft tijdens het ontwerpen, wist hij vooral te imponeren met zijn kookkunsten. Hij toverde met eenvoudige ingrediënten, aangevuld met wat het bos te bieden had, een maaltijd op tafel waar een restaurant jaloers op zou zijn geweest. Zijn grootste troef is nog zijn bescheidenheid, want toen we hem wilden in de bloemetjes zetten, was hij al verdwenen op zoek naar wat wij vermoeden andere eetbare dingen in het bos. Dit tot zover de leden van jouw groep. Mag ik een warm applaus vragen voor onze eerste “Young camper”, Jason.’

Er klonk een luid applaus door de zaal, terwijl enkelen scandeerden ‘speech, speech.’

Ik zou het kort maken, want zoveel eer leek me misplaatst. Er waren anderen in de groep die meer het voortouw hadden genomen. Toegegeven, zelf vond ik wat ik had klaargemaakt ook bijzonder geslaagd, maar ook niet meer dan dat. Ik moest heimelijk lachen, omdat het enige eetbare dat ik in het bos had gevonden het poesje van Domi was en daar had ik dan nog alleen van geheten. Ik keek haar even aan en lachte. Aan haar gezicht te zien dacht ze net hetzelfde.

‘Beste vrienden,’ zo begon ik mij speech. ‘Dit is te veel eer. Maar ik ben nederig in de overwinning en dank jullie van harte voor de hartelijke woorden.‘

Ik kreeg opnieuw een applaus en zette mij neer. Domi siste tussen haar tanden. ‘Ze hebben dan nog niets gezegd over de kruiden die we in het bos hebben mogen ruiken,’ en ze lachte. ‘Proficiat, je bent niet langer de nobele onbekende.

We waren niet de eerste die naar boven gingen, maar zeker niet de laatste. Eenmaal boven deden we onze kleren uit en kropen naakt in bed. We knuffelden en we zoenden wat. Er speelde al een tijdje iets anders in mijn hoofd.

‘Domi we hebben ondertussen, vergeef mij de dichterlijke overdrijving, al iedere vierkante centimeter van elkaars lichaam ontdekt, maar verder weten we niets van elkaar. Ik weet niet hoe serieus dit allemaal is, maar ik zou toch wat meer van je willen weten.’

Ik had verwacht dat ze in het defensief zou gaan, want ik dacht dat ze bewust niets over zichzelf had verteld.

‘Wat wil je weten, ik dacht dat ik een open boek was.’

‘Waar woon je? Wie ben je?’

‘Ik woon in Bilzen, in Eigen-Bilzen eigenlijk. Ik ga naar het vijfde jaar Latijn-Grieks. Ik ben een metertweeënzeventig en weeg 65 Kg. Ik heb drie oudere zussen, waarvan er al twee het huis uit zijn. Mijn vader had altijd graag een zoon gehad, maar mijn moeder is kort na mijn geboorte overleden en hij is nooit hertrouwd. De rol van enige zoon vervul ik al van toen ik heel klein was. Ik hou van jongensspelletjes en speel een aardig potje voetbal. Nog wat?’

Ik duizelde van zoveel info. Zoals ze het had opgesomd leek het bijna banaal, triviaal zelfs, maar het was natuurlijk zoveel meer dan dat.

‘Je bent van Limburg? Daar geloof ik niets van.’ Was het enige wat ik wist te zeggen.

‘Ik vertel je heel mijn leven en dat is het enige wat je hebt onthouden,’ en ze lachte. ‘We zijn afkomstig van Zelzate en zijn naar Bilzen verhuisd voor papa’s werk.’

‘Je vader wou een zoon?’

‘Je hebt dan toch meer onthouden. Geen idee als het daardoor is dat ik mezelf als een non-binair wil zien. Het is meer dan dat denk ik.’

‘Denk je?’

En toen vulden haar ogen zich met tranen, die na een tijdje over haar wangen liepen. Dat was nu al de tweede keer dat een opmerking dit had teweeggebracht.

‘Sorry, ik wilde je niet …’

‘Laat maar …’ en ze begon me te kussen. Normaal zou ik haar hebben onderbroken en dit hebben uitgepraat, maar haar hand ging naar onder en tastte naar mijn penis. Die reageerde onmiddellijk op haar liefkozingen. Ze giechelde in mijn mond. Ik bracht mijn hand naar haar borst en speelde daar met het topje van haar tepel. Ik onderbrak de kus en kuste dezelfde tepel, maakte die nat en blies er dan op. Het topje trok samen en kwam nog meer naar buiten. Ik deed hetzelfde met haar andere tepel. Ze kreunde. Ik had ondervonden dat haar borsten en zeker haar tepels zeer gevoelig waren.

Ze nam mijn ballen vast en door een bruuske beweging ging er een fikse pijnscheut door mijn lichaam. Ik zat juist met een van haar tepeltopjes in mijn mond en door de schokreflex beet ik even door.

‘Jason, bijt ze niet af hé. Ik heb ze misschien nog nodig,’ en ze lachte.

‘Wees dan voorzichtiger als je aan mijn ballen komt, het zijn geen knikkers hé.’

‘Oei, ben je dan zo teergevoelig.’

‘Toch waar het mijn ballen betreft en wie weet misschien heb ik ze ook nog nodig,’ waarbij ik in een lach schoot.

Ze omvatte mijn ballen nu iets voorzichtiger en liet ze heen en weer gaan door haar vingers. Ze greep mijn paal aan de basis net boven mijn prostaat met twee vingers vast en drukte door. Ik voelde hoe mijn penis nog harder werd. Mijn hart klopte in mijn eikel, die gezwollen aanvoelde. Ze ging naar onder een likte met haar tong rond mijn eikel voor die in haar mond verdween. Ze zoog erop en tuitte daarbij haar lippen. Zo liet mijn eikel tergend langzaam uit haar mond glijden, terwijl ze bleef zuigen. Hoeveel trucjes om iemand te plezieren, kende ze nog. Het gevoel was intens en hemels. Ze kneep af en toe de bloedvaten onderaan mijn lul dicht, waardoor het bloed naar boven werd gestuwd. Ieder keer ze dat deed zoog ze mijn eikel naar binnen om dan eventjes de druk van haar vingers te verminderen. Dit gevoel was met geen woorden te beschrijven. Heel mijn paal tintelde en het bloed leek er uitgezogen te worden. Man, man, man, wat zou ik nog allemaal meemaken.

Na dat een paar keer te hebben herhaald, loste ze haar greep maar hield nog altijd mijn eikel in haar mond. Met haar tong schuurde ze nu rond mijn top. Die was zo gevoelig dat het leek of ik ieder moment kon klaarkomen. En wat onvermijdelijk was na zo’n intens moment, gebeurde ook. Ik voelde het orgasme door mijn ballen trekken en zo helemaal naar boven. Ze voelde het eveneens en drukte met een vinger de zaadbuis dicht, waardoor er geen echte ejaculatie kwam. Dat versterkte het orgasme en bleef ook aanhouden. Na een tijdje, hoelang geen idee want het leek een eeuwigheid te duren, loste ze de druk en schoof ze met haar hand over en weer als je normaal zou doen als je je aftrekt. Grote gulpen zaad schoten bij iedere nieuwe haal naar buiten en kwamen op mijn buik terecht.

‘Jezus, zo ben ik nog nooit klaargekomen. Waar haal je het allemaal vandaan.’

Ze lachte enkel mysterieus. Pakte mijn onderbroek van naast het bed en dweilde ermee de dikke slierten die over mijn buik verspreid lagen op. Ze haat mij laten genieten, dus nu was het haar beurt. Ik draaide haar op haar rug en begon haar te kussen. Eerst in haar nek wat ze zich als een spinnende kat liet welgevallen. Ik sabbelde op haar oorlelletje en van daar ging ik naar haar mond. Ik proefde haar tong, maar schoof door tot aan het borsten. Ik nam één voor één haar tepels tussen mijn lippen. Ze reageerden door enorm hard te worden. Ze leken wel het topje van een pink. Ze had mooie tepels, haar tepelhoven waren niet uitzonderlijk groot, maar mooi egaal donker van kleur en een perfecte cirkel. Mijn tong speelde even met de topjes en dan zette ik mijn reis verder naar haar platte buik. Je voelde haar harde spieren meereizen met mijn tong. Ik stak hem diep in haar navelputje en ze duwde tegen door haar buikspieren op te spannen. Ik trok een nat spoor helemaal van haar navel tot aan haar poesje. Ik kuste haar lipjes, maar sloeg haar klitje over. Ik plooide haar knieën en spreidde haar benen zodat ik met mijn tong verder naar onder kon. Ik tikte haar perineum aan. Daarvan wist ik uit de les biologie dat dit een bijzonder gevoelig plekje was omdat er een massa zenuwknopen in uitkwamen.

Ieder keer mijn tong haar daar raakte, wipte ze even omhoog. Ik ging met mijn tong omhoog tot bij haar spleetje en ging dan terug naar onder. Ieder keer verder door tot ik aan haar sterretje kwam. Ik had nog nooit iemands anus van zo dichtbij gezien. Het hare was lichtroze en perfect van vorm. Ik likte erover en duwde met mijn tong ertegen. Ze greep mijn hoofd vast en warrelde door mijn haar.

‘Jason, wat doe je nu. Maar stop vooral niet.’ En ze kreunde toen ik mijn tong probeerde naar binnen te steken. Dat lukte niet, want er was teveel weerstand. Ik ging nu terug naar boven, telkens met mijn tong de zone tussen aars en vagina aantikkend. Ik opende haar grotje en stak mijn tong naar binnen. Ik proefde haar en duwde mijn tong zo diep mogelijk. Dan terug omhoog tot ik bij haar klit kwam. Ik rolde haar genotsknopje tussen mijn lippen en stipte het aan met een spitse tong. Ze begon meer en meer te bewegen onder mij. Ze opende en sloot haar benen op het ritme waarmee ik met mijn tong haar clitoris raakte. Toen stak ik mijn middenvinger bij haar naar binnen. Ze schrok, maar ook niet meer dan. Mijn vinger gleed er gemakkelijk in, want ze was zo nat als wat. Ik ging voorzichtig in en uit met mijn vinger terwijl ik op haar knopje zoog. Ze kreunde sneller en sneller, maar niet zo luid dat onze buren het zouden horen. Ik haalde mijn vinger uit haar kut en smeerde haar geil over en rond haar aarsje. Ik maakte mijn wijsvinger met speeksel nat en duwde voorzichtig op haar sluitspier. Ik kon zonder probleem een vingerkootje er insteken.

‘Jason, wat doe je?’

‘Vind je het niet fijn. Wil je dat ik stop.’

‘Het voelt raar, maar het doet geen pijn. Ga door.’

Heel voorzichtig om haar niet te kwetsen duwde ik mijn vinger verder, tot hij zo goed als helemaal in haar zat.

Het was de eerste keer dat ik mijn vinger in een anus stak. Ik zou liegen ik had het bij mij al wel gedaan onder de douche. Het was toen niet spectaculair geil of erotisch, het was gewoon mijn vinger in mijn gat. Maar zij beleefde dat toch anders, want ze kreunde en ze steunde. Het kon natuurlijk ook zijn dat het mijn tong op haar klitje was die dit veroorzaakte. In elk geval ze kon niet stil blijven liggen. Ik trok mijn mond van haar genotsknopje weg, schoof naar boven en kuste haar. Ik wreef met mijn duim over haar klitje terwijl ik haar anus stimuleerde met mijn vinger. Ze kreunde in mijn mond en kronkelde en wiebelde onder mij. Toen stopte ze met kussen en beet er bijna mijn tong af. Haar spieren spanden zich op en ze werd stokstijf onder mij. Dat duurde een paar seconden. Dan schokte ze , ontspande en verstijfde opnieuw. Dat ging zo enkele keren na elkaar. Ik haalde mijn vinger uit haar holletje, omdat ik dacht dat het zo ging stoppen. Dat gebeurde, maar niet onmiddellijk. Na een tijdje opende ze haar ogen en lachte naar mij.

‘Jason, dekselse rakker, waar heb je dat vandaan.’

‘Ik doe zomaar iets hoor.’

‘Geloof ik niets van kom,’ en ze trok mij bovenop haar. Daarbij kwam mijn paal tussen haar benen terecht, net voor de ingang naar haar grotje. Mijn lul stond ondertussen zo fier als een gieter en klopte aan de ingang.

‘Niet doen Jason, ik pak de pil niet en we hebben geen condooms.’

Moest ik haar vertellen dat het niet echt mijn bedoeling was om hem erin te steken. Ik wou wel, maar zou dat nooit zomaar doen zonder dat ze zelf het initiatief nam. Aan de andere kant, we hadden dan wel al fantastische seks gehad, het orgelpunt bleef nog altijd penetreren en in haar klaar te komen. Een nieuwe sensatie voor mij, dus wou ik dat wel. Daarvoor nu niet, maar ooit wel.

‘Domi, het is niet …’

‘St…, ik zou nu niet liever hebben dan dat je hem erin steekt en me echt neukt. Geloof het of niet, ik nog een penismaagd. Maar ik ben in mijn vruchtbaarste periode van de maand en ik heb geen zin om in verwachting te geraken.’

Ik bewonderde haar dat ze “in the heath of the moment” nog altijd dergelijke overwegingen kon maken. Ik twijfelde zelfs, dat als ze mij niet had tegengehouden of ik daar had kunnen stoppen. Ik had het weke zachte warme vlees van haar poesje tegen mijn eikel gevoeld en had bij wijze van spreken maar door te duwen om in haar te geraken. Maar nu ze die woorden zei, besefte ik dat we met vuur speelden. Ik wist dat de rede het moet afleggen tegen het instinct in dergelijke situaties. Dus was ik blij dat ze mij tot de orde had geroepen. We waren nog maar zestien jaar en het zou ons verdere leven kunnen verpesten.
Lees verder in: Zomerkamp - 6
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Beffen, Non Binair, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...