Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Gina
Gina
Hallo

Ik ben Vlinder, ondertussen 24 jaar en een echte misfit.

Ik schrijf op basis wat ik zoal meemaak al zijn de verhalen hier natuurlijk wel overtrokken.
Omdat ik me graag met mensen bezig houd die niet door de samenleving geaccepteerd worden of juist denken dat ze bepalend zijn voor de samenleving kom ik soms wel verhalen tegen die nooit geschreven worden.

Wil je een mail van mij dan zul je hier een berichtje achter moeten laten met je email zodat ik je kan mailen. Natuurlijk is het ook prima als je in je profiel je email openbaar hebt.

In ieder stadje een schatje is een welbekend gezegde. In de serie Mijn Vrouwen beschrijf ik de relatie van een zakenman met negen, zeer verschillende, vrouwen. Kunnen de vrouwen het echter wel met elkaar vinden of is dat niet nodig?

Ik heb me eens in de fantasie gestort. Het nieuwe menselijke ras de Homo Sexualem gebruikt de homo sapiens, zoals de homo sapiens met andere diersoorten omgaat.

Weer eens een ander soort verhaal. In Een Uitdaging zit de MILF Rose vastgeroest in de sleur van het dagelijkse leven. Kan Martin haar daaruit halen?

In Een hechte familie probeer ik eens een hele andere stijl. Deze keer geen personen met macht over de andere.

met het verhaal Ons dorp, Ain verteld sluit ik de serie ons dorp af. Deze keer uit het oogpunt van Ain, de belangrijkste vrouw voor Wim.

Ons dorp: op vakantie is het vervolg op Ons dorp. Het is vijftien jaar later en tijd voor nieuwe belevenissen op een vakantie eiland met gelijk gezinde. Door Oelewapper heeft dit deel van de serie een extra dimensie gekregen.

De De Sekswerkster gaat over de belevenissen van een Keniaans meisje tijdens en na een Formule 1 wedstrijd.

Met Flooronthefloor heb ik het Bangkok tweeluik geschreven. Weer eens iets heel anders.

Cleopatra is een verhaal over een machtige en dictatoriale vrouw die zichzelf zeer sympathiek en goedaardig vindt.

Op basis van het verhaal van een meisje dat ik ken heb ik de serie Hoe word ik een sugar girl geschreven

De serie Ons dorp is een verhaal vol incest. De macht lijkt bij de mannen te liggen maar is dat ook zo?

Mijn nieuwe serie Heropvoeding gaat over hoe je van een meisje een gebruiksvoorwerp maakt. Ik schrijf dit samen met een vriend omdat we graag fantaseren over hoe ver je kunt gaan om van een mens een gebruiksvoorwerp te maken.

Pa verzocht me het verhaal Ingepalmd te schrijven. Een ode aan zijn eerste vriendin. We houden allemaal van haar.

Mijn family serie gaat over mijn relatie met ma en vooral met pa. De verhalen zijn op de waarheid gebaseerd.

Met de extreme serie de club heb ik proberen te schrijven over wat macht doet

De fantasy serie een buitenaards ras probeer ik te beschrijven dat verschillende rassen en culturen heel goed samen gaan als het dominante ras maar bereid is te luisteren naar de minderheid.

xx
Vlinder
Hoogste Cijfer: Mijn Vrouwen - 11: Sugargirls
Meest Gelezen: Een Hechte Familie - 1
Aantal Verhalen: 267
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 507
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 15
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Mijn Vrouwen - 12: Nancy En ElkeDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De volgende ochtend namen we gezamenlijk het ontbijt. Elena, ik heb vandaag een hoop te doen voor het werk zei ik. Als je wilt kun je de stad in gaan of zo, tegen het avondeten ben ik pas klaar . Elena vertelde dat, nu ze toch in de buurt was bij ..."
20-07-24
9.7
Mijn Vrouwen - 11: SugargirlsDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Harem, Zwanger,
"De volgende ochtend werd ik alleen in mijn bed wakker. Ik hoorde kots geluiden uit de badkamer komen. Bleek kwam Elke de badkamer uitlopen. Ik heb gisteren wat verkeerds gegeten zei ze. Ik dacht aan iets heel anders. Zal ik een arts roepen vroeg..."
14-07-24
9.7
Mijn Vrouwen - 10: CecileDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Prostitutie,
"Het was alweer twee weken geleden dat ik Elke had ontmaagd. Ze had nog niet gemeld dat ze zwanger was. Nancy had wel gemeld dat ze ongesteld was. Het resultaat van de DNA test van Susie was binnen en bevestigde wat we allang wisten. Susie zou van mij..."
11-07-24
9.6
Mijn Vrouwen - 9: Even RustDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Nicht, Zus,
"Haar woorden waren duidelijk geweest. Vanaf nu ben ik er voor je als je me nodig hebt had Elke gezegd. Ik wist dat ik er niet tegenin moest gaan. In ieder geval nu nog niet. Ik zou haar n keer uitnodigen voor een trio met Nancy en daar zou het bi..."
06-07-24
9.4
Mijn Vrouwen - 8: Het SpelDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Nicht, Zus,
"Al mijn voorbereidingen waren klaar. Alles wat ik besteld had was binnen gekomen. De film was klaar. Ik had hem een aantal keer bekeken en goed bevonden. Al die tijd had ik chatcontact gehouden met Elke. En na iedere chat voelde het beter. Ik wist he..."
01-07-24
9.5
Mijn Vrouwen - 7: De Vrouwen Vinden ElkaarDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken, Nicht, Zus,
"Bij aankomst in het huis van Elena begon ze meteen te huilen. Het komt goed Elena zei ik en nam haar strak tegen me aan. Uiteindelijk kwam ze tot bedaren en kon ze Nancy begroeten. Mark gaat het regelen zei ze troostend tegen Elena. We namen een ..."
26-06-24
9.4
Mijn Vrouwen - 6: ElkeDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Zus,
"We gingen naar een spotgoedkoop restaurantje. Ik betaal had Nancy gezegd. Ik wist dat ik het niet tegen moest spreken. Elke was al in het restaurant toen wij binnenkwamen. Vandaag was paars haar kleur. Haar haren waren paars geverfd, de lipstick wa..."
23-06-24
9.3
Mijn Vrouwen - 5: Een Rondje NeukenDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Schoonzus, Zus,
"De volgende ochtend nam ik het vliegtuig en vloog van Las Vegas naar Kansas. Aan het einde van de middag stond ik voor het huis van Elena. Elena stond al in de deuropening te wachten. Ik keek naar haar ogen en zag dat ze fonkelde van geluk. Je ziet ..."
17-06-24
9.3
Mijn Vrouwen - 4: SusieDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Nicht,
"Het kwam anders. Na ruim n week kreeg ik een appje van Nancy dat ze ongesteld was geworden. Ik was teleurgesteld maar appte toch wat anders. Ik heb je toch gezegd dat je niet zo snel zwanger wordt . Nu moest ze vooral niet aan de pil gaan. Volgend..."
11-06-24
9.2
Mijn Vrouwen - 3: Nancy Deel 2Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Pijpen, Zus,
"De volgende ochtend was er hetzelfde ritueel als de dag ervoor. Nancy was aan het chatten met haar vriendin. Ik nam weer mijn douche en na mijn douche ging Nancy onder de douche. Ik pakte weer haar telefoon en las de chat tussen haar en haar vriendin..."
07-06-24
9.1
Mijn Vrouwen - 2: Nancy Deel 1Door: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Zus,
"Ruim twee maanden na de eerste ontmoeting met Elena kwam de tweede. Ze was zwanger van mijn kind al dacht mijn broer dat hij de verwekker was. William was hij weer volop aan het werk. Hij had of maakte nooit tijd voor zijn Elena, waarmee hij ondertus..."
03-06-24
9.3
Mijn Vrouwen - 1: Elena En LalehDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Zwanger,
"Voor zeelieden is er het gezegde In ieder stadje een schatje . Voor zakenmannen, zoals ik ben, geld dat niet veel anders. Al zijn mijn schatjes niet zomaar leuke vrouwen die een pleziertje wilde. Het waren ook geen vrouwen die ik betaalde in hun le..."
31-05-24
9.2
Homo Sexualem - 22: Jaren LaterDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De tijden vlogen voorbij. Ik liep naar de stallen. Deze week was er weer een inseminatieronde. We hadden nu alleen nog gefokte melkmeisjes. Het laatste meisje dat we als prooi hadden binnengehaald, was vorig jaar naar het asiel gegaan. De gefokte mel..."
25-05-24
9.0
Homo Sexualem - 21: Het Fokprogramma Is Voll...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Een week na de genezing van Aniek was ze alweer vol in gebruik. Ook Carolyn werd vaak meegenomen om van te genieten. Er was een kans dat Carolyn alweer drachtig was. Dat was eigenlijk niet de bedoeling maar we wilden geen argwaan wekken. Va..."
23-05-24
9.2
Homo Sexualem - 20: Het Laatste Deel Van De ...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik keek naar de fokvrouwen. Ze waren nu allemaal over de zeven maanden drachtig. Alleen het eerste gefokte melkmeisje was al bevallen. Door het fokprogramma was haar draagtijd nog maar zes maanden. De medicijnman kwam erbij. Vandaag is het..."
20-05-24
9.3
Homo Sexualem - 19: Het Eerste Deel Van De G...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend liep ik naar de hokken. Mark kwam ook aangelopen en had Vera in haar armen. Ze heeft nog veel te leren zei hij, Na drie uur neuken was haar gat al droog, en anderhalf uur erna lag ze al buiten westen . Ook Peter werd teruggebra..."
18-05-24
9.1
Homo Sexualem - 18: Het MedicijnDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Ik liep naar het huis van Nancy. Van een afstandje keek ik toe hoe Kevin de kut van Aniek aan het bewerken was en Robin zich door haar liet pijpen. Het was duidelijk niet de eerste beurt. Nadat Robin haar gezicht vol sperma spoot, pakte Kevin haar ko..."
12-05-24
9.2
Homo Sexualem - 17: WennenDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Na zeven dagen lopen kwamen de jagers met hun prooien aan in het experimenteercentrum. Niet het centrum waar de melkmeisjes gefokt werden. Dit centrum was nieuw en speciaal opgericht om huisdieren te fokken. Toen ik aankwam waren de prooien ..."
08-05-24
9.1
Homo Sexualem - 16: De Keuze Is GevallenDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend werd Grace weer door Mark genomen, nu in de sexualem stijl. Grace ging naar buiten en nam daar haar ontbijt. Ze wilde de oude vrouw eens goed bekijken. Die was, samen met het kleine meisje, ook buiten aan het ontbijten. Grace begr..."
04-05-24
9.3
Homo Sexualem - 15: De Zoektocht Naar Het Id...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik liet alle kinderen van de elite bij elkaar komen. Ik besprak met hen de mogelijkheden om troeteldieren te fokken. Ik wil een jongen met een hele dikke lul riep Lieke. Ik een klein meisje met harde uiers riep een ander. Iedereen riep hun wensen..."
26-04-24
8.9
Homo Sexualem - 14: Het FokprogrammaDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De maanden gingen voorbij. Bij de melkmeisjes, die als eerste ge nsemineerd waren, waren een tijdje geleden de vruchten verwijderd. De melkproductie van die meiden was nu vol op gang. Vandaag werden bij 4712 tot en met 4716 de vruchten verwijderd. ..."
21-04-24
9.1
Homo Sexualem - 13: De WinnaarDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Nadat de winnaar gehuldigd was en zich ontdaan had van al het zweet, werd hij opgevangen door Nancy. Belofte maakt schuld. Ondanks dat het een gewone sexualem was, zag hij er niet slecht uit. Hij was sterk gespierd en had een vriendelijke lach op zij..."
16-04-24
9.1
Homo Sexualem - 12: De WedstrijdDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Wedstrijd,
"Puffend kwam Lindsey bij me zitten. Shani liep achter haar aan en ging naast haar op de grond zitten. Lindsey was nu ruim drie maanden zwanger. Nog even en dan zou ze bevallen. Ik pakte Shani bij haar kettinkje en trok haar tussen mijn benen. Rustig ..."
14-04-24
8.9
Homo Sexualem - 11: Voorbereiding Op De Weds...Door: Gina
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"40 mannen hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd. In de twee weken erop verdween de n na de andere topsporter bij de sapiens. Met name de atleten verdwenen met bosjes tegelijk. Toch lukte het uiteindelijk maar twaalf gewone sexualem om twee tre..."
10-04-24
8.9
Homo Sexualem - 10: Plannen Voor MannenDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend zag ik hoe Shani naar haar hok werd gedragen. Ze was totaal uitgeput. Zes keer maar zei Nick een beetje verontschuldigend. Ik keek naar Shani. Ze had wel een trotse glimlach op haar gezicht. Ik ben niet flauwgevallen zoals de v..."
07-04-24
9.2
Homo Sexualem - 9: De Mogelijkheden Van Shan...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Er waren twee weken voorbij gegaan. De melkmeisjes, die we al hadden, bleken allemaal drachtig te zijn geworden. Van de Russische 4714 wisten we dat nog niet maar ook dat zou binnenkort bekend worden. De Amerikaanse 4711 was ondertussen productief me..."
02-04-24
9.1
Homo Sexualem - 8: Een Avondje Met Vincent O...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
"De huisdieren zaten op de grond terwijl Vincent en ik nog spraken over het fokken van melkmeisjes. Ik pakte een balletje en gaf een klein seintje aan Ying. Hij stond meteen op en kwam aangelopen. Jullie mogen best met elkaar spelen zei ik, alleen ..."
30-03-24
8.8
Homo Sexualem - 7: Het RitueelDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Lindsey had haar middagdutje gedaan. Ik had haar dit aangeraden want de rest van de avond zou nogal vermoeiend worden. Het dorp was uitgelopen om het ritueel te aanschouwen. Ook onze huisdieren waren aanwezig en zelfs de melkmeisjes waren uitgenodig..."
27-03-24
8.8
Homo Sexualem - 6: Keuring Van De BuitDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik kwam buiten toen de prooien al van de bamboestokken waren verwijderd en op stoelen waren vastgebonden. Het was meteen duidelijk welke vijf de melkmeisjes gingen worden en welke twee we als huisdier zouden houden. Ik liep meteen op de Amerikaanse a..."
23-03-24
8.9
Homo Sexualem - 5: De JachtDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De jagers waren bij elkaar gekomen. Twintig mannen en vrouwen. Ook een deel van mijn kinderen, waaronder Lindsey en Nick, zouden meegaan. Is twintig niet een beetje veel voor vijf melkmeisjes vroeg ik. Normaal hadden we er twee per meegenomen sapi..."
20-03-24
9.1
Homo Sexualem - 4: Voorbereiding Op De JachtDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend stond ik vroeg op. Uiteindelijk was ik zeven keer genomen in de afgelopen negen uur. Na iedere beurt hadden we een kwartiertje gerust zodat we weer energie hadden voor de volgende ronde. Die energie had Katie niet gehad...."
18-03-24
9.0
Homo Sexualem - 3: Het AsielDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik vervolgde mijn weg naar huis. Vincent was aan het koken. Hij stond met zijn zijkant tegen het aanrecht. Toen ik iets verder liep, zag ik wat ik al dacht. Mijn dochter Lindsey was hem ondertussen aan het pijpen. Het hield Vincent niet tegen om gewo..."
15-03-24
8.9
Homo Sexualem - 2: MelkmeisjesDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" De melk is op werd er vanuit de keuken geroepen. Vincent kwam de woonkamer in met een lege fles melk. De productie is weer aan het inzakken zei hij, daar zul je toch wat aan moeten gaan doen. Als baas van het dorp was ik de enige die ..."
13-03-24
8.6
Homo Sexualem - 1: TroeteldierenDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Zoon,
"Nancy wilde net naar binnen lopen toen Robin haar vastpakte en haar hard voorover duwde. Met moeite kon ze zich nog vastgrijpen aan een paal. Terwijl Robin haar bij haar heupen pakte en iets naar achteren trok, bungelde de tieten van Nancy op en neer..."
10-03-24
8.5
Een Uitdaging - 11: De VriendengroepDoor: Gina
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
"Volledig uitgeput lag ik op het matras. Nick was net van me afgerold en zijn sperma gleed uit mijn poes. Het was een mix van mijn kutsappen en zijn sperma. Het was meer. In de mix zat ook het sperma van Rick. Twee maanden geleden hadden we a..."
26-08-23
9.4
Een Uitdaging - 10: Dansen En CondoomsDoor: Gina
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Er gingen een paar dagen voorbij. Na de eerste nacht van Amanda en Dominic wist Amanda dat je van acht keer neuken spierpijn kreeg. Ze kon meteen een rustdag nemen. De dag erop was het wel weer raak en was het Nick die haar kut, in de tuin, volspoot...."
25-08-23
9.5
Een Uitdaging - 9: Zondag RustdagDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Jenny kwam in de middag en lag al snel topless, zoals de rest dat ook deed. Jenny, zullen we even naar mijn werkkamer gaan, ik heb je huwelijkscontract laten beoordelen zei Dominic. De twee gingen naar boven en kwamen pas drie uur later weer naar b..."
24-08-23
9.1
Een Uitdaging - 8: Gesprek Met Amanda En Nic...Door: Gina
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf,
"Na het ontbijt was Amanda meteen weg. Ze moest even wat kopen maar zou zo terug zijn. Nick kwam naar me toe en gaf me een kus op mijn mond. Niet nu schat zei ik, Amanda is te kort weg . Achteraf was het wel mogelijk geweest want Amanda kwam pas na..."
22-08-23
9.6
Een Uitdaging - 7: De AppDoor: Gina
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Zoon,
"Iedereen was al vroeg uit de veren en om acht uur in de ochtend was ik al alleen. Een half uur later kwam een bericht op de telefoon. Locatie 17, Dresscode 12, over 30 minuten. Snel keek ik waar ik moest zijn en wat ik zou moeten dragen. Het park in..."
21-08-23
9.5
Een Uitdaging - 6: NapratenDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"In de dagen erna appte ik veel met Martin. Allereerst over Jenny. Hij vertelde mij dat hij in Jenny een diep ongelukkige vrouw zag. Hij wilde niet haar volgende speeltje zijn maar haar oplossing van de problemen die ze had. Ik was verbaasd. Niet dat ..."
20-08-23
9.3
Een Uitdaging - 5: Gina KomtDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Milf, Prostitutie, Trio,
"Zaterdagochtend kreeg ik eerst een app van Jenny. Martin komt GVD naar mij schreef ze. Ik ben een lafaard als ik hem niet durf te ontvangen . Ik schoot in de lach. Bij Jenny werkte het niet veel anders als bij mij. Omdat ze niet in de slaapkamer v..."
19-08-23
9.0
Een Uitdaging - 4: BikiniDoor: Gina
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio,
"Na de nacht met Martin hadden we nog op bed ontbeten en was ik naar huis gegaan. Weer met de bus, weer zonder bh, weer zonder slipje. Thuis deed ik mijn badpak aan en ging bij het zwembad zitten. Jenny zou zo komen en daar zouden we het vast over Mar..."
17-08-23
9.4
Een Uitdaging - 3: Omkleden Voor Een Avondje...Door: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Ik wist dat ik het niet moest doen maar toch stuurde ik een foto van mijn galajurk. De bovenkant was lichtdoorschijnend. Mijn schouders waren vrij waardoor ik een bh zonder halsbandjes aan moest. Het jurkgedeelte was lang maar door de lange split zou..."
17-08-23
9.2
Een Uitdaging - 2: Eerste Date Bij Martin Th...Door: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Exhibitionisme, Milf,
" Zin om vanavond bij mij te eten stond er op de app. Natuurlijk wilde ik bij Martin gaan eten. Ik keek op de klok. Negen uur in de ochtend, ik had me verslapen. De lakens waren nat. Tot drie keer toe had ik de vibrator in mijn grot geschoven gehad...."
15-08-23
9.5
Een Uitdaging - 1Door: Gina
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Milf,
" i Dit verhaal bouwt zich langzaam op. Als je wilt dat er in de eerste alinea al geneukt wordt, dan kun je beter nu stoppen met lezen. Het verhaal is geschreven vanuit Rose, een 40 jarige MILF. Ze is getrouwd met de rijke zakenman Dominic 60 jaar e..."
14-08-23
9.1
Een Hechte Familie - 36: SlotDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
" b i Elly i b De zoon van mij en Richard was geboren, net als de dochter van Wendy en John. Roos en Rianne waren nu in hun zevende maand. Hun buikjes lieten ze echter niet in de weg zitten. b i Roos i b Pa, kom je vroeg Rian..."
12-03-23
9.1
Een Hechte Familie - 35: ZwangerDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Zwanger,
" b i Elly i b Ik was zwanger. Zes maanden. De fijnste tijd hadden Miriam en Sanne gezegd toen ik drie maanden zwanger was. De ochtendmisselijkheid was weg en de buik zou pas na zeven tot acht maanden zwaar en lastig worden. Mijn tieten waren gr..."
10-03-23
9.1
Een Hechte Familie - 34: SportlesDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
" b i Elly i b Het leven had zich nog verder gesetteld in de afgelopen drie maanden. Zelf was ik ondertussen zwanger geworden. Net twee maanden nu. John, Mary en Wendy woonde voorlopig in mijn oude huis en zouden hier komen wonen als hun gebouw ..."
06-03-23
9.3
Een Hechte Familie - 33: Niet Alleen Richard...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" b i Rebecca i b Sanne had gemerkt dat niet alleen ma en Roos door John geneukt wilde worden. Ook ik wilde aandacht van John. Ik moest al de hele dag hebben laten merken dat ik op John wilde. Denk je dat John jou alleen aan kan of heb je twee ..."
03-03-23
9.3
Een Hechte Familie - 32: Nacht Met Roos En W...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" b i Richard i b Ik pakte nog snel het glijmiddel dat Miriam bij de deur had gezet. Wendy en Roos waren al in mijn kamer. Bij het zien van de twee heerlijke en naakte meiden op mijn bed werd mijn lul al stijf. Kijk, hij is al bruikbaar zei We..."
26-02-23
9.2
Een Hechte Familie - 31: De Laatste MaagdDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Maagd,
" b i Miriam i b Roos was niet meer bij John weg te slaan. Elly had even met Richard gesproken waarop Richard tegen John had gezegd om Roos maar flink te laten genieten. Geen jaloersheid bij hem als wist ik zeker dat Richard graag zelf het maagd..."
23-02-23
9.1
Een Hechte Familie - 30: BezoekDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" b i Miriam i b John en Mary wilde een keer voorbij komen. Ze kwamen op vrijdagavond, samen met hun dochter Wendy. Rebecca en Roos lieten meteen aan Wendy het huis zien. Ik wilde niet weten wat daar allemaal gezegd werd. Zelf liet ik, samen met..."
20-02-23
8.9
Een Hechte Familie - 29: De Vriendin Van Rac...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" b i Elly i b Dagen gingen voorbij, ook de weken. De meubels voor de slaapkamers waren gekomen. Zo had iedereen de inrichting die ze wilde hebben. Ook de grote slaapkamer was ingericht. Een groot bed voor vier personen was geplaatst. Het werd v..."
16-02-23
9.1
Een Hechte Familie - 28: Een Avondje Miriam ...Door: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
" b i Richard i b Het was een heerlijke dag geweest met Elly, Sanne, Rachel en Rianne. We hadden het veel over de toekomst gehad. Dat was begonnen met een toekomstige zwangerschap van Elly. Het was jammer dat ze nu in haar periode zat maar alle ..."
13-02-23
9.2
Een Hechte Familie - 27: …doet VolgenDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
" b i Rebecca i b Pa had zich afgespoeld en kwam naakt terug. Ik keek meteen naar zijn lul, slap. Hij kwam op bed liggen en trok me tegen hem aan. Jij bepaald Rebecca, en niemand anders zei hij, het is geen wedstrijdje . Mijn buik v..."
11-02-23
8.9
Een Hechte Familie - 26: Een Goed Voorbeeld...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" b i Miriam i b Tijdens het avondeten was Rebecca erg stil. Ik kreeg haar ook niet aan de praat. Richard had me een teken proberen te geven maar ik had het niet begrepen. Elly en Sanne hadden ook gemerkt dat er wat aan de hand was. Elly en ik ..."
06-02-23
9.3
Een Hechte Familie - 25: De DansleraarDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
" b i Miriam i b Dat Rebecca was klaargekomen had het hele huis wel meegekregen. De kreun was zeer luid geweest. Toen beide beneden kwamen kon ik aan het gezicht van Richard zien dat hij haar niet geneukt had. Maar iedereen begreep dat het niet ..."
02-02-23
9.0
Een Hechte Familie - 24: Tijd Voor Rebecca E...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Ontmaagd, Ontmaagding, Vingeren,
" b i Richard i b Na een heerlijke nacht met Sanne was ik alweer vroeg op. Het was een gezellige boel aan de ontbijttafel. Miriam, ik wil vandaag met die twee dochters van ons op stap zei ik, tenzij die twee geen zin hebben . Roos en Rebecca ..."
31-01-23
9.0
Een Hechte Familie - 23: Wat Wil Rianne?Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" b i Rianne i b Ik kwam terug van het toilet en zag Elle en pa naast elkaar liggen. Ik wist allang hoe ik pa zou laten klaarkomen. Ik dook op het bed en ging meteen op pa zitten. Ik gaf hem een kus en ging toen met mijn kutje op zijn lul zitten..."
28-01-23
9.2
Een Hechte Familie - 22: Iedereen Slaapt In ...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Trio, Zus,
" b i Sanne i b We waren net klaar met het inladen van de aanhanger toen er een berichtje van Richard kwam. Neem ook wat zalf voor Rachel mee, haar poes is wat rood . Meteen het volgende berichtje. En iets om haar tieten te ontspannen. Ik werd..."
26-01-23
9.1
Een Hechte Familie - 21: Een Nieuw Huis, Een...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
" b i Elly i b Na het ontbijt haalde we Rachel op en gingen met zijn alle naar het nieuwe huis. Roos was natuurlijk nog daar en zag er erg gelukkig uit. Richard en ik hebben gekeken naar welk soort dans ik leuk vind zei ze. Ze liet wat filmpje..."
23-01-23
9.2
Een Hechte Familie - 20: Drie VrouwenDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Neuken, Trio,
" b i Rianne i b Eindelijk kon ik weer eens gamen met Rebecca. We speelde samen een online spel. Als duo had de rest geen schijn van kans tegen ons. Ook de volwassenen niet. Na vier ronden namen we een pauze. Vond je het niet gek om s..."
21-01-23
9.0
Een Hechte Familie - 19: RoosDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
" b i Miriam i b Na het eten kwam Roos naar me toe. Mag ik nog wat langer blijven had ze gevraagd. Wil je zo graag verder met je lichaam ontdekken was mijn wedervraag geweest. Dat bleek het geval. Samen met Elly reden we naar Sanne. Laat R..."
19-01-23
9.2
Een Hechte Familie - 18: Uitje Met Miriam, R...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" b i Miriam i b Het was natuurlijk als een vuurtje rond gegaan. Rachel was ontmaagd door Richard. En eenmaal ontmaagd zou de volgende keer wel snel gaan komen. Voor mij had dat niet anders gelegen. Maar vandaag was Richard er voor mij ..."
17-01-23
9.4
Een Hechte Familie - 17: Een Dagje Uit Met R...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Dochter,
" b i Richard i b De volgende ochtend namen we met zijn vieren het ontbijt. Miriam bracht Roos naar haar nieuwe school en ik reed met Rebecca naar haar nieuwe school. Op de parkeerplaats kreeg ik een kus op mijn mond. Ik voelde haar tong tegen m..."
14-01-23
9.3
Een Hechte Familie - 16: Miriam En De Kinder...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" b i Elly i b Onder de douche spoelde ik de laatste klodders sperma uit mijn kut en ging weer naar de woonkamer. Richard en ik waren een paar dagen geleden in het nieuwe huis gaan wonen zodat vandaag Miriam en haar kinderen in mijn huis konden ..."
12-01-23
9.1
Een Hechte Familie - 15: Nachtje Met Sanne E...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder, Vader,
" b i Sanne i b Na mijn nacht bij Miriam was ik al vroeg op de trein gestapt. Ik ging direct door naar Elly. Ik wilde weten wat ze zoal met Rachel had uitgespookt. Natuurlijk hadden ze bij elkaar geslapen en natuurlijk was het tot een 69 gekomen..."
08-01-23
9.3
Een Hechte Familie - 14: Bezoek Van RianneDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
" b i Rianne i b Ik mocht bij pa slapen. Ma ging bij Miriam overnachten. Miriam en ma kende elkaar al van voor mijn geboorte. Sterker nog, in de nacht dat ik was gemaakt was ook bij Miriam een kindje gemaakt. Heel soms waren we bij hun geweest e..."
05-01-23
9.3
Een Hechte Familie - 13: Miriam BeslistDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Neuken, Oom, Orgasme,
" b i Miriam i b Elly had me van het station opgehaald. Daarna waren we naar haar huis gegaan en had ik me omgekleed. Een strakke sexy jurk. Niet te lang, kort zelfs. Mijn borsten kwamen goed uit. Ik keek in de spiegel en merkte op dat mijn lijf..."
01-01-23
9.2
Een Hechte Familie - 12: Een Blik In De Toek...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Toekomst,
" b i Elly i b Fijn om je weer te zien Miriam zei ik toen Miriam de deur van haar appartement open deed. We omhelsde elkaar en gingen naar binnen. Binnen zaten John en Mary. Miriam stelde de twee voor als de mensen die haar opvingen toen ze wa..."
30-12-22
9.2
Een Hechte Familie - 11: Een Nieuw HuisDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" b i Richard i b Het was weer weekend. Ik zou zo Sanne, Rachel en Rianne op gaan halen. Wat ze nog niet wisten was dat we huizen zouden gaan kijken. Mijn huis was te klein om met zoveel mensen te wonen. En omdat ik goede zaken had kunnen doen h..."
27-12-22
9.2
Een Hechte Familie - 10: Moeder En DochterDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder,
" b i Miriam i b Ik had met Sanne afgesproken om samen wat te gaan eten. In een plaatsje vlak bij haar woonplaats. Ze had geen tijd om de reis naar mij te ondernemen. Ze zag er enorm gelukkig uit. Ze vertelde dat de liefde ook van Richard kwam. ..."
25-12-22
8.9
Een Hechte Familie - 9: De Twee ZussenDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zussen,
" b i Richard i b Zal ik je naar school brengen vroeg ik aan Rianne. Ze was erg stil geweest tijdens het ontbijt. Ze wist dat ik gezien had dat ze had gegluurd. Met wat aarzeling vond ze het goed. Onderweg vroeg ik haar of ze zich sc..."
22-12-22
9.3
Een Hechte Familie - 8: Een Date Met SanneDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating,
" b i Sanne i b De tranen stonden in de ogen van Rachel. Ik trok haar naar me toe. Het duurde een hele tijd voor Rachel begon te praten. Waarom heb je dat niet eerder gezegd vroeg ze. Het was het begin van een lang gesprek waar ik R..."
19-12-22
9.3
Een Hechte Familie - 7: Een Dagje StappenDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
" b i Elly i b Ik had Sanne gevraagd of ze met ons en haar kinderen uit wilde gaan eten. We spraken af dat ze haar kinderen zou vertellen dat Richard een oude schoolvriend was. Meer hoefde de kinderen nu nog niet te weten. Sanne was druk bezig o..."
17-12-22
9.0
Een Hechte Familie - 6: MiriamDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" b i Miriam i b Lydia zat met haar hoofd tussen mijn benen. Haar tong was me naar een hoogtepunt aan het brengen. De twee vingers, die ze in mijn gleuf had gestoken, hielpen daar ook wel heel erg goed bij. Ping zei mijn telefoon om t..."
12-12-22
9.3
Een Hechte Familie - 5: Weerzien Met SanneDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
" b i Elly i b Ik pakte mijn fiets en ging naar de school van Rianne, de jongste dochter van Sanne. Het was laat geworden. Na het verhaal van Richard waren we allebei behoorlijk geil en toe aan een beurt. Beide hadden we de Sanne en Miriam in on..."
09-12-22
9.1
Een Hechte Familie - 4: De ReünieDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Reunie, Trio,
" b i Richard i b Zullen we eerst gaan slapen, dan vertel ik morgen wel over de re nie zei ik tegen Elly. Meteen kreeg ik een kussen in mijn gezicht. Mijn kont is nog een gapend gat om jou aan het vertellen te krijgen antwoordde ze. Ik lacht..."
05-12-22
9.1
Een Hechte Familie - 3: Herinneringen Ophale...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" b i Richard i b Sanne was teruggekeerd naar mijn stad. De hele dag kon ik mijn gedachte op niks anders zetten. Ze was de eerste vrouw, naast Elly, waarvan ik gehouden had. De relatie was kort maar krachtig geweest. Feitelijk had de relatie maa..."
02-12-22
9.1
Een Hechte Familie - 2Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding,
" b Sanne en Richard b b i Elly i b Ik had een voordeel dat ik bij de gemeente werkte. Zo kon ik in systemen kijken waar andere niet in konden kijken. De hele dag zocht ik met iedere keer dezelfde naam Sanne Hermans . Op haar zestie..."
28-11-22
9.0
Een Hechte Familie - 1Door: Gina
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
" b Elly en Richard b i Opgedragen aan mijn vriend Richard15205. Leuke sugargirls kunnen zich op zijn profiel melden. i Dit verhaal is puur gefantaseerd. b i Elly i b Ik kreeg een appje van mij..."
25-11-22
9.0
Ons Dorp, Ain Verteld - 3: Opstellen Van De ...Door: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Een gesprek tussen vier mannen b Ain, vanmiddag komen Steve, Mike en Nmaba, we willen tot het avondeten niet gestoord worden zei Wim tegen me. Ik keek Malika aan maar ze had het ook niet begrepen. Samen liepen we naar Kelly en vertel..."
21-11-22
9.0
Ons Dorp, Ain Verteld - 2: Tijd Voor De Nieu...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
" b Tijd voor de jeugd b Ik zat met Wim en de zes kinderen buiten bij het zwembad. Nu Wim het werk had overgedragen aan Mike zou hij meer tijd hebben voor de kinderen. Ze worden al groot zei hij. Het was inderdaad al een flinke tijd geled..."
21-11-22
9.4
Ons Dorp, Ain Verteld - 1: Overdracht Van De...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Dit drieluik staat op zichzelf al is het wel een voordeel als je de serie i Ons Dorp i en i ..."
19-11-22
9.1
Ons Dorp, Op Vakantie - 16: Slot, Vijf Jaar ...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i Officieel vroeg ik Nmaba nog of ik Malika kon trouwen. Natuurlijk wist ik zijn antwoord al. Ik vertelde hem en zijn vrouw wat ik in ..."
15-11-22
9.2
Ons Dorp, Op Vakantie - 15: Malika Krijgt Ee...Door: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i In de ochtend werden de onderhandelaars bij elkaar geroepen. Iedereen wilde Nmaba in onze buurt hebben wonen. Ook stemde iedereen er..."
14-11-22
9.3
Ons Dorp, Op Vakantie - 14: Candy TrouwtDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i b Candy trouwt en wordt ontmaagd b Bij het vallen van de avond liep ik naar Ain. Meid, je organiseert de bruiloft gewel..."
13-11-22
9.2
Ons Dorp, Op Vakantie - 13: Weer ThuisDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i De volgende ochtend namen we afscheid. Pam nam afscheid van haar pa. We nodigden hem uit voor de bruiloft, maar hij zou niet komen. ..."
12-11-22
9.2
Ons Dorp, Op Vakantie - 12: Wie Neukt Het La...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i De volgende dag werd ik wakker met Ain die aan mijn lul zat. Iets later spoot ik haar mond vol. Ik gaf haar een kus. We namen met zi..."
11-11-22
9.0
Ons Dorp, Op Vakantie - 11: De BruiloftDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft, Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i Ik ging naar het plein. De bruiloft zou pas na het diner zijn. Danie kwam naar me toe. Gefeliciteerd zei hij. Kelly heeft het me ..."
10-11-22
9.1
Ons Dorp, Op Vakantie - 10: AinDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i Na het ontbijt zei Maggy dat ze met de andere onderhandelaars ging spreken over de wetswijziging zodat de ruil van Rick tegen Candy ..."
08-11-22
9.1
Ons Dorp, Op Vakantie - 9: Nieuwe SnoepjesDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i Zoals altijd liep Malika op blote voeten. Vandaag had ze een monokini aan met bandjes, van hooguit twee centimeter breed, die via ha..."
07-11-22
9.0
Ons Dorp, Op Vakantie - 8: FamiliebezoekDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i De volgende ochtend werd ik door Gina opgehaald om naar de pier te gaan waar mijn familie zou aankomen. Ze kletste volop over mijn d..."
07-11-22
9.4
Ons Dorp, Op Vakantie - 7: De Meiden Van Dan...Door: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i Toen Amy wakker was, gaf ik haar een rode armband. Het betekent dat een man geen toestemming aan mij hoeft te vragen als hij je wil..."
05-11-22
9.4
Ons Dorp, Op Vakantie - 6: Een Groep Oudere ...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oudere Vrouwen, Vakantie,
" i Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i Weer kwam een man bij me, nu iemand van een jaar of 18. Weer samen met Katie. Weer werd er toestemming gevraagd en verleend. Ik zou ..."
05-11-22
9.1
Ons Dorp, Op Vakantie - 5: De Tweede DagDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Dit verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i Bij het ontbijt zag ik Kirsten en Katie weer. Toen Kirsten mij zag, kwam ze meteen naar me toe rennen. Pa, pa, hij heeft me vier ke..."
04-11-22
9.1
Ons Dorp, Op Vakantie - 4: De Eerste Kennism...Door: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Dit verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i i De man die op de steiger verscheen, kende duidelijk het klappen van de zweep. Met een innemende glimlach en een uitgestoken hand ..."
03-11-22
9.1
Ons Dorp, Op Vakantie - 3: De ReisDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Dit verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i De volgende ochtend werd ik wakker op het moment dat Lieke met de koffie binnenkwam. Ze had een doorzichtig en speels hemdje aan. Da..."
02-11-22
8.9
Ons Dorp, Op Vakantie - 2: Een Normale Dag I...Door: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Dit verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper en Gina. i In de ochtend kwam Steve voorbij. Steve en ik hadden een zeer sterke band. Zo sterk dat we onze dochters 16 jaar geleden uitruilden...."
31-10-22
9.0
Ons Dorp, Op Vakantie - 1: Vijftien Jaar Lat...Door: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" i Dit verhaal is een vervolg op Ons Dorp . In het begin zal ik de belangrijkste personen voorstellen maar het is absoluut een voordeel als je Ons Dorp gelezen hebt. Het verhaal is een samenwerkingsverband van Oelewapper..."
29-10-22
9.0
De Sekswerkster - 6: BonusDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Orgie,
"Ik zag Jack en ging meteen bij hem zitten. Meteen sloeg hij weer een arm om me heen en zat aan mijn tieten. Heerlijk, iedereen begreep dat ik nu even niet neukbaar was. Ik aaide over de balzak van de man die me straks in bed nog zou gaan nemen. Wil ..."
24-10-22
9.0
De Sekswerkster - 5: Interraciaal KwartettenDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Orgie,
"Jack zat op een bankje en gaf me een teken dat ik bij hem moest komen zitten. De twee mannen die ik nog niet geneukt had kwamen meteen op me af. Ik was nu niet meer de meid waar niemand interesse in had. Geef haar even wat rust zei de man waar ik n..."
23-10-22
8.9
De Sekswerkster - 4: Een ToetjeDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Orgie,
"Ik lag op de tafel toen de mannen en de drie meiden terug kwamen. Mijn benen gebogen en gespreid. Ook Jelena en Rose lagen er zo bij. Mijn tieten waren bedekt met plakjes kiwi. Op mijn buik lagen aardbeien en plakjes banaan. Ook de rest van mijn lijf..."
22-10-22
8.6
De Sekswerkster - 3: WedstrijdjeDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Orgie, Prostitutie, Wedstrijd,
"Aki wilde ook de bonus maar had een andere gedachtegang erbij. Zoveel mogelijk neuken. Toen ik beneden kwam had een man al een hand in haar slip. Ik was nog maar net terug toen de eerste man zich al bij me meldde. Hij wilde blijkbaar eenzelfde beurt ..."
20-10-22
8.9
De Sekswerkster - 2: De Eerste RondeDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Orgie,
"Ik werd wakker door kusjes op mijn buik. Ik wist meteen wat er van me werd verwacht. Ik streelde de man door zijn haren en opende mijn benen. Twee vingers gleden meteen in mijn gleuf. Ik voelde de andere hand van Jack aan mijn tiet. Dit zou ik snel a..."
19-10-22
9.3
De Sekswerkster - 1: Dag Voor De WedstrijdDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie, Wedstrijd,
"Ik ben Zawadi, een jonge vrouw van negentien uit Kenia. Met mijn 1m65 en 45 kilo ben ik misschien niet erg lang maar zeker een lichtgewicht. Het enige dat zwaar is aan mijn pikdonkere lijf zijn mijn borsten. Een stevige maat F. Zeg maar rustig een pa..."
17-10-22
8.8
Cleopatra - 13: SlotDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De maanden gingen voorbij. Ik zat met Pip op schoot. Ze had zichzelf helemaal aangepast. Ze blafte blij als ze me zag. Het spreken had ze volledig verleerd. De kettingen waren al een tijdje niet meer nodig. Rechtop staan was onmogelijk voor haar gewo..."
15-09-22
8.3
Cleopatra - 12: De VerkoopDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Van de 27 jeugdige die we tijdens de infiltratie binnen hadden gehaald stonden 5 jongens en 17 meiden klaar voor de verkoop. Allemaal hadden ze een slavendoek om die hun geslachtsdelen beschermde. Het verkocht beter. Natuurlijk zouden die doeken keer..."
14-09-22
8.7
Cleopatra - 11: WraakDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We hoorde van onze ambassadeur bij de oosterburen dat de koningin behoorlijk onder vuur lag. Ze zou het maar ternauwernood redden om aan te blijven. Daarbij zou ze echter veel invloed gaan verliezen. G nther had om een audi ntie gevraagd. Ik had hem ..."
13-09-22
9.1
Cleopatra - 10: De LeveringDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Er gingen een paar dagen voorbij. Pip leerde steeds beter lopen. Bij goed gedrag werd ze rijkelijk beloond en bij slecht gedrag, door bijvoorbeeld te spreken kreeg ze een schop. Ze kon nu al water drinken uit een bakje. Dat had ze wel moeten leren wa..."
12-09-22
8.8
Cleopatra - 9: Een Slecht VoorstelDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik liep langs het cellenblok. Ik hoorde Maike. Ze was de broer en zus duidelijk aan het maken dat ze beter hun best moesten doen. Dat ze meer passie in de show moest de leggen. Het moest er meer op lijken dat ze echt verliefd we waren op elkaar. Het ..."
12-09-22
8.8
Cleopatra - 8: TweelingDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tweeling,
"Alexandra gaf me een lijst met namen. 22 jongens en meisjes. Allemaal iets jonger dan de gebruikelijke zestien tot 20 jarige die we normaal binnenhaalde. Dat was nog niet het bijzondere aan deze lijst. Het waren allemaal kinderen in de directe kring ..."
10-09-22
8.8
Cleopatra - 7: PipDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Als eerste waren de broer en zus afgevoerd. Natuurlijk mocht haar kut niet schoongemaakt worden. Ik wilde dat ze drachtig werd. Waarschijnlijk alleen maar om haar gezicht te zien als ze te horen zou krijgen dat ze drachtig was van haar broer. De show..."
09-09-22
8.9
Cleopatra - 6: Broer En ZusDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Ik stuurde de minister van dwangprostitutie weg. Hij had opdracht gekregen om met een voorstel te komen hoe we de nieuwe hoeren zouden gaan verdelen. De beste zouden aan de elite worden verkocht. De rest zouden in bordelen in het westen terecht komen..."
08-09-22
8.7
Cleopatra - 5: Voorbereidend WerkDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik zat op de bank tussen Michael en Maike. Beide wisten dat ze nog aan het werk moesten maar eerst keken we hoe Wout naast een wat angstig meisje op de grond lag. Het was weer een mooi gezicht. Je zou toch verwachten dat iemand zich zou verweren, zek..."
08-09-22
8.7
Cleopatra - 4: Een OnderhandelingsobjectDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik had de rest van de dag vele handelaren van menselijk vlees gesproken. Iedereen had interesse om de nieuwe hoeren te kopen. Natuurlijk hadden de gebruikelijke bordelen als eerste contact met me opgenomen. Ongezien wilde ze grote aantallen van me af..."
06-09-22
8.8
Cleopatra - 3: MisdadigersDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Maike was in de ochtend weer naar mijn kamer gebracht zodat Wout zijn ochtendgeilheid in haar kwijt kon. Daarna was ze weer afgevoerd omdat we haar voorlopig niet nodig zouden hebben. Zullen we eens kijken hoe het infiltratieteam zich vermaakt met d..."
05-09-22
9.1
Cleopatra - 2: MaikeDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De arts had de lijst gekregen van de jongeren die als hoer verkocht zouden worden. Hij begon meteen met de sterilisatie. Het was voor de gevangene beter, ze wilde vast geen kinderen van hun toekomstige klanten. Daarbij leverde zwangere hoeren veel mi..."
05-09-22
9.1
Cleopatra - 1: Een Nieuwe Lading SlavenDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
" i Dit verhaal is extreem. Houd je daar niet van dan kun je beter nu stoppen met lezen. Natuurlijk is het verhaal volledig gefantaseerd. i Maike kwam op me af lopen. Aan haar gouden halsband zat een kleine ketting waaraan weer een ring zat..."
04-09-22
8.6
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 24: Vijf Jaar L...Door: Gina
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
" Ma, je moet nu echt weg, Tim en Sai komen zo zei ik tegen Aida. Aida was alles wat een moeder moest hebben. Ze was er als je wilde praten, ze was er om je te motiveren te doen wat je wilde doen ook al was iedereen er tegen. Maar het belangrijkste w..."
26-08-22
9.1
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 23: Nog Een Paa...Door: Gina
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"We waren buiten gaan zitten, de muziek was aan en ik had al veel gedanst. Iedere keer dacht ik aan de twee beurten die ik zojuist had gehad. De seks was fijn geweest al vond ik het jammer dat ik niet heftig was klaargekomen. Maar Tim had gezegd dat i..."
25-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 22: Ik Ben Een ...Door: Gina
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Sugardaddy,
"Midden in de nacht kwam het bericht van Nok. Have fun morgen . Bedoelde ze dat ze Tim had vrijgegeven Ik appte terug. Altijd, mag Tim doen wat hij en ik willen dat we doen vroeg ik. Geniet vannacht van je maagdenvlies, morgen heb je die niet me..."
25-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 21: ChantalDoor: Gina
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Sugardaddy,
"Weer was ik vroeg bij Tim en Sai. Ik liep eerst naar mijn kast om mijn kleding te begroeten. Binnenkort worden jullie gedragen zei ik. Sai kwam weer bij me. Je bent helemaal verliefd op je kleding . Ik knikte. Ben jij nooit verliefd op je kleding..."
23-08-22
9.3
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 20: OntmaagdDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Sugardaddy,
"Op dinsdag kwam ik weer direct uit school en zou daar gaan leren. Maar ik moest wat aan Sai vragen. Of eigenlijk twee dingen. Ik pakte mijn geld natuurlijk weer en liep meteen naar Sai. Tim zat er ook bij. Ik trok mijn been voor hem omhoog en zei W..."
22-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 19: PijpenDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sugardaddy,
"Sai had me gezegd om mijn huiswerk mee te nemen en hier te maken. Ze moest me nog spreken voor mijn vriendinnen kwamen. Dus ging ik direct uit school naar het huis van Tim. Natuurlijk pakte ik eerst het geld op en deed het in mijn kluisje. Natuurlijk..."
21-08-22
9.4
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 18: SekslesDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sugardaddy,
"Nok had gezegd dat ik de volgende ochtend vroeg bij hun moest zijn. Ik keek nar het geld. Er lag 100 Euro. Als je de laatste 50 ook pakt kan Tim straks in je mond klaarkomen zei Sai. Ik pakte al het geld en stopte het in de kluis. Langzaam begon er..."
20-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 17: Een Lesbisc...Door: Gina
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Sugardaddy, Trio,
"Ik was verward. Ik dacht aan de woorden van Gina. Neuken doe je voor jezelf. Ik moest Nok als mijn vriendin maken want alleen Nok kon Tim dingen laten doen. Iedere nacht was ik aan het masturberen. Nu had ik een handdoek zodat mijn bed niet te nat we..."
19-08-22
9.3
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 16: OpmaakdagDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"Ik werd vroeg wakker. Het bed was zeiknat. Het was niet bij die twee keer gebleven. Ik ging naar de woonkamer. Het waren hele afstanden in dit huis. Goed geslapen vroeg Nok. Ik knikte. Ik nam het ontbijt en zag mijn broer ook aankomen. Hij had de ..."
18-08-22
9.1
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 15: MasturberenDoor: Gina
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Sugardaddy,
"Ik kon wel wennen aan de luxe in dit huis. Ik zat in de jacuzzi. Gina was bij me komen zitten. We waren beide naakt. Naast ons stonden de hapjes die Nok had klaargemaakt. Lijkt het je wel wat om in zo n omgeving te wonen vroeg Gina. Natuurlijk lee..."
18-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 14: Keira Word ...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"Zaterdagochtend reden we al vroeg weg naar het huis van Tim. Niet het zomerhuis maar het huis bij de stad. Het huis was echt zeker vijf keer zo groot als het zomerhuis. Ben je al lekker aan het koken vroeg ik aan Nok toen ik haar in de keuken zag...."
17-08-22
9.3
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 13: De TasDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Ik kreeg een appje van Sai. Ik moest maandag iets eerder komen zodat ik haar nog kon zien voor ze naar haar klant zou gaan. Ik haastte me met mijn huiswerk en weg was ik. Natuurlijk pakte ik eerst het geld en kleedde me uit. Sai liet me mee naar haar..."
16-08-22
9.3
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 12: Het SpelDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Voor ik naar Tim ging liep ik nog even langs de winkel waar mijn tasje op me stond te wachten. Op woensdag zou ik hem kunnen kopen als ik vandaag en morgen wat vroeger bij Tim zou zijn om de bonus te verdienen. En daar stond de tas te fonkelen. Niet ..."
15-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 11: Het Word We...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Ik ging met mijn broer naar het huis van Tim. De zenuwen gierde door mijn keel. Sai zat in de tuin met Tim en een andere vrouw. Ik had bijna automatisch mijn top uitgedaan maar gelukkig schudde Sai haar hoofd toen ze zag dat ik dat wilde doen. Vandaa..."
14-08-22
9.0
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 10: Een Nieuwe ...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"De hele week gebeurde er van alles en nog wat. Misschien niks bijzonders als je in een normaal gezin leeft. Maar ik keek iedere dag uit naar de maaltijdbezorger. Iedere dag kwam hij precies op tijd. Ik had de magnetron schoongemaakt zodat we het eten..."
13-08-22
8.9
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 9: Wat Te Doen ...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"Ik werd wakker in een vreemd bed. Wat deed ik hier. Ik was ook naakt. Langzaam kwam terug wat er afgelopen avond was gebeurd. Ik nam een douche en liep naar beneden. Goedemorgen sleepyhead zei Tim. Je kunt zelf voor je ontbijt zorgen . Ik keek op ..."
12-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 8: Een Enorme T...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"Mijn geld was weg. Ik had het zorgvuldig opgeborgen. Boos liep ik naar de kamer van mijn kleine broer. Heb jij wat uit mijn kamer gestolen riep ik. Hij schrok zich een ongeluk en wist van niks. Ik baalde van mezelf. Het was dom hem de schuld te gev..."
11-08-22
9.3
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 7: Ook Keira Ma...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"De dinsdag liep weinig anders dan de maandag. Het grote verschil was dat hij Chantal en Claire nu wat vaker tussen de benen greep en dat de twee dat gewillig toelieten. Tim had me gevraagd of ik echt geen dansleraar had en of ik dansen als beroep zou..."
10-08-22
8.9
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 6: BetastenDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Nok was een hoer geweest. Sai en Gina waren nog steeds hoeren. Hele dure hoeren had Nok gezegd. Ik wilde er meer van weten. Ik schrok ervan dat ik dat wilde. Natuurlijk wilde ik geen hoer worden. En als ik mijn slip uitdeed voor 20 Euro was ik nog ge..."
09-08-22
9.1
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 5: Nok En MerelDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"De hele week was er niemand in het zomerhuis. Alles begon weer te normaliseren. Toch was er wat veranderd. Ik had voor geld mijn slipje uit gedaan. Ik had mijn poes laten bekijken door een man. Ik betrapte me erop dat ik in de winkel naar schoenen ha..."
08-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 4: Jezelf Laten...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleine Borsten, Kleine Tieten, Sugardaddy,
"Het was weer weekend. We waren al in de ochtend op het strand. In onze nieuwe jurkjes waren we erheen gekomen. Natuurlijk hadden we vrijdag op school alle meiden jaloers gemaakt. Ook hadden we vrijdag nog met Tim gesproken en gezegd hoe lief zijn doc..."
07-08-22
9.4
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 3: GinaDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"De rest van de week waren we er alleen in de avond. Het weekend was voorbij dus we moesten overdag naar school. Tim was alleen in het huisje. Natuurlijk hadden we onze bikini s aan. Als Tim ging eten vroeg hij altijd of we ook wat wilde. Het waren al..."
05-08-22
9.1
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 2: Even Voorste...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"Er viel niks meer te beleven en we moesten toch naar huis. Morgen zouden we weer gaan zwemmen en kijken of ze weer werd geneukt. Ik had onder de douche al gemerkt dat ik, om n of andere reden, mijn poes wat vaker had schoongemaakt, of was het aange..."
05-08-22
9.0
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 1: Een Nieuwe B...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
" i Een verhaal uit het oogpunt van een sugar girl en van een sugar daddy i Het huis had een nieuwe eigenaar. Jarenlang had het leeg gestaan. Nu had een man van over de 50 jaar het huis gekocht. Nu was het gerenoveerd en kwam de man er vrij..."
03-08-22
8.8
Ons Dorp - 16: HuwelijksnachtDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huwelijksnacht,
"Ik sprak nog een keer met Maggy. Dit zou de nieuwe norm moeten worden zei ze. Ik vond het nog wat vroeg voor die conclusie. Als het morgenmiddag niks is, dan was het een hoop werk voor niks argumenteerde ik. Ze glimlachte en zei dat ik dat dan mo..."
21-05-22
9.0
Ons Dorp - 15: VoorbereidingDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Toen ik wakker werd, was Amy weg. Ik bleef echter in bed liggen, wetend wat er ging gebeuren. Amy kwam weer de kamer in. Sianne had haar vast en zeker teruggestuurd. Ik deed alsof ik sliep. Ze kwam naast me liggen en pakte mijn staaf in haar hand. Ze..."
19-05-22
9.1
Ons Dorp - 14: De BruiloftDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft,
"Er gingen twee weken voorbij en iedereen voelde zich op zijn gemak. Maggy nam in haar rol als burgemeester de taak op zich om voor de alleen achtergebleven vrouwen te zorgen. Ze kregen nieuwe taken zodat ze zich weer nuttig voelden in ons dorp. Dat k..."
18-05-22
9.0
Ons Dorp - 13: De VerhuizingDoor: Gina
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
"Iedere dag kwam er een andere onderhandelaar naar het nieuwe dorp. Na de kennismaking met Maggy accepteerden ze haar ook meteen als nieuwe burgemeester. Iedereen had ook zijn belangrijkste vrouw meegenomen zodat de verdeling van de kamers snel klaar ..."
17-05-22
9.2
Ons Dorp - 12: VoorbereidingenDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend ging ik met Steve, Sianne, Gaia en Sally naar het nieuwe dorp. Maggy was er al en Steve ging naar haar voor het acceptatieprotocol. Ik telde de slaapkamers van alle gebouwen en nam Sally mee naar een meubelwinkel. Onderweg namen w..."
16-05-22
9.1
Ons Dorp - 11: Het Dorp Is Van OnsDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Orgie,
"Tijdens het ontbijt kreeg ik een bericht van Kevin. Hij was onderweg naar huis. Om niet op te laten vallen dat hij de onderhandelingen had gedaan, zou ik hem vooraf ontmoeten. We spraken af dat hij naar Maggy zou rijden zodat hij haar meteen kon lere..."
14-05-22
9.1
Ons Dorp - 10: De Nieuwe BurgemeesterDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen,
"De man van Maggy stelde voor dat ik weer naar het dorp zou gaan en me een voorstelling zou proberen te maken van hoe het leven in het dorp eruit zou moeten zien. Zo gingen we met zijn drie n naar het dorp. Hoe zouden jullie hier willen wonen vroeg..."
12-05-22
9.1
Ons Dorp - 9: Nieuwe IdeeënDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Het diner bij Maggy was overheerlijk. Ze woonde samen met haar man en drie kinderen, twee zonen en een dochter. Haar man liep tegen de 70. Nee zei Maggy, ik ben niet de tweede of derde vrouw, ik ben de eerste en enige. Ze vertelde dat Mike, haar ..."
10-05-22
9.0
Ons Dorp - 8: Dochter En KleindochterDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Kleindochter, Opa, Vader,
"Gaia was voor het ontbijt al verdwenen. Sally zat aan de ontbijttafel en sprak met Sianne. Sianne zou een stap terug moeten doen als Amy mijn derde vrouw werd, net als mijn eerste vrouw een stap terug had gedaan toen Sianne mijn vrouw werd. Toch zou ..."
09-05-22
8.9
Ons Dorp - 7: Een Nieuwe BondgenootDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter,
"De hele week bestudeerde ik de documenten. Al mijn vragen zouden beantwoord worden had Rick gezegd. De documenten beantwoordden inderdaad veel vragen. Hoe ik aan het eigendom kon komen, was wel n van de belangrijkste. De documenten vertelden ook ee..."
08-05-22
9.1
Ons Dorp - 6: Een Ander DorpDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Gaia was er al toen ik opstond en aan de ontbijttafel aanschoof. Net als Sianne had ze een luchtig jurkje aan dat haar borsten goed accentueerde. Het was dat ik bij het wakker worden nog door Megan en Ain gepijpt was, anders had ik Gaia toch even met..."
07-05-22
8.9
Ons Dorp - 5: Eerste Lesbische ErvaringDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Eerste Keer, Lesbienne, Vader,
"De volgende ochtend werd ik wakker met mijn lul in de mond van Gaia. Nicole was al met haar vader verdwenen en ook Sianne was alweer naar huis. Ze was blijkbaar al even bezig, wat ook mijn fijne droom verklaarde. Het duurde dan ook niet lang voor haa..."
06-05-22
8.8
Ons Dorp - 4: PartnerruilDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik liep met een chagrijnig gezicht van het huis van de burgemeester naar huis. Sianne zag het meteen, deed haar rokje omhoog en zette haar handen tegen het aanrecht. Twee minuten later haalde ik mijn lul uit haar kontje en stapte ik onder de douche. ..."
05-05-22
8.9
Ons Dorp - 3: Amy En MeganDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
"Na het diner kwam mijn vriend binnen. Steve was met zijn 35 jaar ruim 15 jaar jonger dan ik. En waar ik al aan mijn tweede vrouw was, was hij nog steeds bij zijn eerste vrouw. Zowel hij als ik zouden binnenkort onze vrouwen gaan vervangen. Ze had hem..."
03-05-22
8.8
Ons Dorp - 2: Zo Moeder Zo DochterDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder, Trio,
"Eindelijk waren we terug in ons dorp. Eindelijk weer ver weg van de wereld waar ze totaal anders dachten over relaties. Sianne en Ivy stonden al bij de deur te wachten toen we aan kwamen rijden. Je ziet er trots uit zei Sianne. Ik vertelde haar dat..."
02-05-22
8.6
Ons Dorp - 1: OnderhandelingenDoor: Gina
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie,
"Met dank aan OeleWapper. Ben je klaar voor je eerste opdracht vroeg ik aan mijn zestienjarige dochter. Ja, papa, je kunt op me rekenen was het antwoord van Ain. Ze was gekleed in een zwarte babydoll. Haar borsten kwam..."
30-04-22
8.2
Heropvoeding - 27: SlotDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De volgende dag zei pa tegen Marleen om te stoppen met de pil nadat hij mij had gezegd een kind van me te willen. Natuurlijk wilde ik dat. Nadat Marleen haar periode had gehad en in haar vruchtbare periode was sliep ze de hele week bij ons. Pa neukte..."
03-02-22
8.7
Heropvoeding - 26: Laatste Stagedag - 2Door: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat ook Paul een douche had genomen loopt hij naar Georgina. Ze stond nog steeds tegen het andreaskruis nu met haar gezicht naar de ruimte. Paul keek haar aan. Het spijt me zeer Meneer Paul, het zal nooit meer voorkomen zei ze beleefd. Nooit mee..."
02-02-22
9.0
Heropvoeding - 25: Laatste Stagedag - 1Door: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was de laatste dag dat de stripdanseres Natalia, de puber Georgina en het moedertype Marleen stage liepen bij Paul. Om acht uur in de ochtend kwamen de drie aanlopen. Alle drie op stiletto s. Stiekem had Georgina geleerd om op die ondingen, zoals..."
31-01-22
9.0
Heropvoeding - 24: PromotieDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er gingen drie weken voorbij. Anna was al snel hersteld geweest van haar operatie. Voor haar was een speciaal programma opgesteld. Op ons eiland had ze al 124, van de ruim 200 verschillende nationaliteiten die de wereld kent, in haar gehad. We hadden..."
30-01-22
8.9
Heropvoeding - 23: JessicaDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Het is een trucje zei Jessica tegen Paul. Ze vertelde hem dat ze contact had gehad met de bewindvoerster van het eiland waar Manou haar heropvoeding had gekregen. Bij meiden met de juiste vormen leren ze dat trucje aan . Het zou binnen twee dagen ..."
29-01-22
9.1
Heropvoeding - 22: VerjaardagDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
"Ik was blij dat Tania, ook al was het nog maar deels, weer terug was. We hadden de hele nacht seks gehad. Pa was nog een keer in mij en later nog een keer in Tania klaargekomen. Manou had duidelijk laten merken dat ze een meerwaarde was. Ze was er ie..."
27-01-22
9.1
Heropvoeding - 21: Tania Is TerugDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig,
"De volgende dag liet pa Jessica bij hem komen. Ik vroeg me af wat die twee te bespreken hadden maar had andere dingen te doen. Ik heb er twee die kunnen voldoen zei Jessica. Beide heb ik teruggetrokken van een mogelijke verkoop . E n van ..."
24-01-22
9.0
Heropvoeding - 20: Wat Te Doen Met AnnaDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Houd haar zei pa de volgende ochtend tegen me. We lagen nog in bed en Manou had ons net het ontbijt gebracht. Waarom zou ik vroeg ik hem. Hij zei dat het zonder meer een tijdje zou duren voor Tania weer 100 de oude zou zijn. John heeft ook een..."
22-01-22
8.9
Heropvoeding - 19: ManouDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De straf van Lina zat erop. Hoe heet je had Paul gevraagd. 3132, meneer Paul had ze zonder twijfel geantwoord. De muziek had duidelijk zijn werk gedaan. Ze zou nu dus ook weten dat ze een neukmachine was en dat haar lichaam het enige was dat waar..."
21-01-22
9.2
Heropvoeding - 18: De ArtsDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dokter,
"Ik was al bij de arts toen pa binnenkwam. Op hetzelfde moment kwam de arts uit de behandelkamer. Is ze nog te repareren vroeg ik aan hem. De arts knikte. Wat is er aan de hand vroeg pa. Ik vertelde hem dat John zijn frustratie op Tania had afge..."
19-01-22
9.0
Heropvoeding - 17: Exit JohnDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Pa was furieus. Wie denk je wel dat je bent schreeuwde hij tegen John. John was stil, heel stil, hij wist dat hij fout had gezeten. We zaten met zijn drie n in mijn bureau om de situatie te bespreken. Anna had John verleid en daarmee had John laten..."
18-01-22
8.9
Heropvoeding - 16: StrafDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf,
"Paul liep naar de strafkamer. Hij wist dat Anna het stiekem best wel spannend vond om uit te vinden wat er in de strafkamer zou gaan gebeuren. Paul had de straffen al uitgekozen en wist dat Anna deze aan zou kunnen, ja ze zouden pijn doen maar Anna w..."
17-01-22
9.0
Heropvoeding - 15: Ik Kan Er ZesDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend ging Cecile weg en kreeg nog even mee dat de permissie om vrij te spreken vanaf nu was ingetrokken. Haar mening deed er niet meer toe. Natuurlijk hield Paul zijn woord en kreeg ze haar eigen kamer. Ze had 20 meisjes auditie laten ..."
16-01-22
9.1
Heropvoeding - 14: CecileDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Pa was in de ochtend bij me geweest en zijn plannen voor Cecile aan mij uitgelegd. GVD Pa, je kost me een hoop geld had ik gezegd. Hij antwoordde dat ik er meer voor zou terugkrijgen op den duur. Paul was naar Vera gegaan. Vooraf had hij d..."
14-01-22
9.2
Heropvoeding - 13: Vera StriptDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Pa was als eerste in de feestzaal en ook ik en John waren er vroeg. Wachtend op de opkomst van Vera. Nadat de meiden en wat later de klanten binnen waren gekomen kwamen Cecile en Vera op het podium. Cecile was een goede stripster met een zilveren hal..."
13-01-22
9.0
Heropvoeding - 12: Een BekentenisDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was het einde van de week. Vandaag zouden de drie Chinese meisjes ontmaagd worden. Ze hadden er een paar dagen aan kunnen wennen waardoor de tranen nu op waren en ze zich hadden neergelegd bij hun lot. Ze zouden vanmiddag geen weerstand bieden. Z..."
12-01-22
9.1
Heropvoeding - 11: Het ContractDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Anna had afgelopen avond de tranen in haar ogen gehad toen voor het eerst een klant haar kont had geneukt. De eerste twee klanten waren haar nog goed afgegaan en was ze zelf op de klant gaan zitten in de feestzaal. De lul van de man vastgehouden en i..."
11-01-22
9.2
Heropvoeding - 10: Voor Mijn VrouwDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend keek ik toe hoe pa de stripcursus aan Vera gaf. Pas bij de derde bewaker kreeg ik het idee dat Vera een heel klein beetje had opgestoken. Daarna werd ze naar de ruimte gebracht waar ze gisteren de stripshow had gezien. Pa had gere..."
10-01-22
9.2
Heropvoeding - 9: StripteaseDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Striptease,
"Ik vroeg me af waar pa mee bezig was. Ik lag nog op bed en had mijn ontbijt van Tania gekregen die nog steeds in haar cat uniform rondliep. Ik had haar permissie gegeven om het uit te doen. Het was zwaar voor haar geweest om de hele nacht de buttplug..."
09-01-22
9.4
Heropvoeding - 8: Massage Met Happy EndDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Lesbienne, Massage, Prostitutie, Slavin,
"Pa was de hele ochtend bezig met de drie meiden en ik vroeg me af waarom hij dit deed, daar zat meer achter maar ik wist niet wat. Eigenlijk had hij nooit veel interesse in de nieuwe gehad. De brief van haar ouders had Lina goed gedaan, in i..."
08-01-22
9.3
Heropvoeding - 7: Fabriek Van De ToekomstDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Toekomst,
"In de avond liet Lina zien wat ze geleerd had. In het begin van de avond kreeg ze het nog voor elkaar om binnen een kwartier klaar te zijn om de volgende in haar te ontvangen. Hoe langer de avond duurde, hoe meer tijd ze nodig bleek te hebben. Er moe..."
07-01-22
9.1
Heropvoeding - 6: Drie Goede GesprekkenDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Slavin,
"Thuis aangekomen gingen John en ik naar bed. Ik pakte zijn lul vast die al flink hard was. Hij begon me te tongen en na een flinke tongsessie, waarbij ik hem langzaam aftrok en hij met zijn vingers mijn kutje verwende, duwde ik hem op zijn rug en nam..."
06-01-22
9.2
Heropvoeding - 5: Ervaring OpdoenDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik bekeek samen met pa en John hoe Vera en Lina zich gedroegen. Vera stond in het schandblok en kon geen kant uit. Lina kwam net, samen met de andere meiden binnen. Ze keek schichtig rond en leek op zoek naar een plek waar ze in het niks kon oplossen..."
04-01-22
8.9
Heropvoeding - 4: ZilverDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Creampie,
"Eenmaal thuis ging ik naast John op de bank zitten en kreeg een glas wijn van Tania. De strepen van de borstklemmen stonden nog op haar tieten maar zouden morgen weg zijn. Al was de straf licht geweest en had ze daarna ook nog eens pa mogen pijpen, d..."
03-01-22
9.1
Heropvoeding - 3: TaniaDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Het was een heerlijke nacht geweest en toen ik wakker werd keek ik naar John die me aan het strelen was. Ik kreeg een kus van hem met een goedemorgen schatje. Ik voelde zijn hand naar mijn tiet gaan waar hij zachtjes in kneep. Je hebt heerlijke voll..."
02-01-22
8.7
Heropvoeding - 2: SchandpaalDoor: Gina
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Creampie,
"Als eerste zocht ik de rode Anna op. Ze lag op de onderzoeksstoel. Om haar enkels en polsen zaten nu ijzeren banden waarmee ze vastgeketend was aan de stoel. We moesten haar vastbinden mevrouw zei een bewaker. Ik knikte dat het goed was en stak mij..."
31-12-21
9.0
Heropvoeding - 1: Ontvangst En VertrekDoor: Gina
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Slavin,
" i Intro i Het waren barre tijden voor de jeugd. Het conservatisme vierde hoogtij. Deugdelijkheid en preutsheid stonden hoog aangeschreven en er gingen zelfs stemmen op om deze in de grondwet te verankeren. Seks was uitsluitend toegestaan ..."
29-12-21
8.7
Ingepalmd - 3: SlotDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Mike Heeft Een Nieuwe Vriendin Nog voor de dood van Casey had Mike een zomerhuisje gekocht en daar verbracht hij zijn tijd als hij even rust om hem heen wilde. Net als Mike had ook ik tijd nodig om het verlies van Casey te verwerken. Zeg Mi..."
27-12-21
9.1
Ingepalmd - 2Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
" i Dit deel is een vervolg op Ingepalmd. Ik raad je aan om het eerste deel te lezen voor je dit deel leest. De namen in dit verhaal zijn niet de echte. i Ik sliep in de logeerkamer van Mike. Zijn huis was groot maar veel kleiner als het pa..."
23-12-21
9.5
Ingepalmd - 1Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoer, Prostitutie, Slavin,
" b Een leven als iemand anders de controle overneemt b Met dank aan de eerste vriendin van pa, we houden allemaal van je i De band om mijn enkel trilde. Ik keek meteen op mijn horloge. Ik had twee uur om me bij mijn meester te m..."
19-12-21
9.1
Een Opwindende Kerstavond (vlinder)Door: Gina
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis,
"Joy ging voor de bonus. Ze is hoofd van het magazijn en verantwoordelijk voor de alle goederenbewegingen binnen het bedrijf en naar de klanten. E n Surinaamse vrouw met stevige contouren. Slank maar stevige heupen en een voorgevel die groter was dan ..."
24-12-21
8.8
Succubus - 10: OntdekkingstochtDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Waarom moest ik met je mee vroeg Cyrella aan me. Ik weet het echt niet antwoordde ik. Ik stelde haar voor om een eindje te gaan wandelen. Ik vroeg haar het hemd van het lijf over wat ze allemaal had meegemaakt. Zover ze het wist natuurlijk. Ze w..."
05-11-21
9.1
Succubus - 9: Terug Van WeggeweestDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik vertelde aan Jack, Luc en Maaike wat er gebeurd was. Dat ik alle seksuele wensen van Jack had moeten vervullen en dat die lul er verdomd weinig had gehad. Natuurlijk waren de drie erg verbaasd geweest en na mijn vertrek was alles toch anders gewee..."
04-11-21
9.4
Succubus - 8: Opper SuccubusDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Niemand wilde naar me luisteren. Ik moest toch blij zijn dat ik weer thuis was. Maar ik wilde naar het eiland, ik wilde naar Jack. Ik at en dronk weinig maar erger was dat ik geen seks meer had. Na drie dagen geen seks begon het gebrek aan energie vo..."
30-10-21
9.1
Succubus - 7: Slot??Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Toen ik, de volgende ochtend naar het huis liep, vroeg ik me af hoe Jack me deze keer zou nemen. Hij had een enorme ochtendgeilheid, iedere dag weer. Niet dat ik daar geen last van had maar ja, ik ben dan ook een succubus. Ik deed de deur open en wer..."
24-10-21
9.5
Succubus - 6: Maaike En LucDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De man zag er precies uit zoals ik had gedroomd. Hij keek verdwaasd om zich heen, net als Jack destijds. Toch was er een verschil, hij leek op zoek naar iets of iemand. Hij zag ons wel staan maar sprak ons niet aan. Ik wachtte rustig af wat ging gebe..."
17-10-21
9.5
Succubus - 5: ZoektochtDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Jack stond geblinddoekt achter me en was flink in mijn kut aan het stoten. Ik had Jack verteld dat hij een primitieve vorm van magie had en door zijn magie met de mijne te combineren zouden we de man kunnen vinden die hij er graag bij zou hebben om m..."
13-10-21
9.4
Succubus - 4: DromenDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik moest het weten, had Jack magische krachten of had hij die niet Kon ik met hem, in gedachte, door de ruimte zweven of had ik die kans niet Het zou het leven een stuk eenvoudiger maken als ik het wel zou kunnen. Diep in gedachte, maar zonder na t..."
09-10-21
9.3
Succubus - 3: PornofilmDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Porno, Pornofilm, Voeten,
"Jack zat binnen op de bank en keek naar de bewegende plaatjes op de zwarte plaat voor de bank stond. Ik nam ook wat te eten en ging naast hem zitten. Je bent n magi r zei ik tegen hem. Hij keek me verbaasd aan. Jij kunt bewegende plaatjes op dat..."
04-10-21
9.1
Succubus - 2: SeksdollDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Ik had heerlijk geslapen al miste ik wel mijn eigen bed, of eigenlijk mijn eigen kamer. Ik zou toch n manier moeten vinden om mijn spullen deze kant uit te krijgen. Ik liep, in mijn hoog opgetrokken slip en bh, naar de keuken. Jack zat, in een kort..."
27-09-21
8.9
Succubus - 1: IntroDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken,
"De rechter had beslist en mij schuldig bevonden aan het niet vervullen van mijn taak. Voor straf werd ik naar een onbewoond eiland gestuurd en zou alle seksuele wensen van n, nog onbekende, man moeten vervullen. Dat was voor mij, Elena, n succubu..."
24-09-21
8.6
Kimori Zoekt SpanningDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik stapte uit mijn cabrio voor de villa van Kimori. Alleen de oprijlaan was al 300 meter lang. Naast het huis was een parkeerterrein voor zes auto s. Ik had geparkeerd op de plaats waar een bordje Welkom Gina stond. Alles straalde een enorme rijkdo..."
28-08-21
8.6
Dagje Naar Het StrandDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Strand, Verkracht,
"Ik lag in mijn bikini en een doorschijnende omslagdoek op een badlaken, die ik op de strandstoel had gelegd, aan het strand. In de verste verte was niemand te zien. Ik pakte mijn cocktail, die als vanzelf daar stond, en nam een verfrissend slokje. Ee..."
23-08-21
8.7
Pa Begrijpt MeDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Vader, Vingeren,
" i Met dank aan Oelewapper i Het was een zware dag geweest. Of eigenlijk een zware nacht gevolgd door een zware dag. Gisteren, in de middag, had ik mijn klant ontvangen en hij was er meteen over begonnen om zonder condoom seks te hebben. N..."
21-08-21
8.6
Een Buitenaards Ras - 18: SlotDoor: Gina
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Hallo, ik ben Roos. Ik zal me even voorstellen. Ik ben de dochter van Lelie, je weet wel de dochter van Pam en Salamander. Ik heb hetzelfde geluk als mijn moeder om over twee kutjes te beschikken. Net als bij Lelie kan ik alleen drachtig worden als t..."
20-08-21
8.9
Een Buitenaards Ras - 17: PubersDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Puber,
"We zijn nu alweer ruim vier jaar op onze planeet. We hadden een pendelverbinding van meerdere schepen naar de aarde en haalde zo iedere twee maanden 100 vrouwen op. Daarbij zaten dan 75 meiden voor algemeen gebruik. Gedeeltelijk waren die nodig om me..."
19-08-21
9.2
Een Buitenaards Ras - 16: De AankomstDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"In de verte zagen we mijn planeet. Het had vier maanden geduurd en in die tijd was veel gebeurd. We hadden de 100 vrouwen, waar Pam om had gevraag, op de laatste dag opgehaald. Twee weken later waren het allemaal geile sletjes en wilde zelfs de docht..."
18-08-21
9.3
Een Buitenaards Ras - 15: De Laatste Dagen O...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Alien,
"De rest was teruggekomen met volle tassen. Natuurlijk had Pam ook haar bestellingen afgegeven en weer sexy kleding voor mij gekocht. Uitpakkleding vooral. Ze vond het heerlijk om me in geile kleding te zien en daarna uit te kleden. Ik moest er nog st..."
17-08-21
9.5
Een Buitenaards Ras - 14: EindelijkDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien,
"De vier vruchten waren van de voorbroedkamer naar de broedkamer overgeplaatst. Er waren veel overeenkomsten maar ook verschillen tussen de vruchten. Het leek er op dat we verschillende rassen zouden krijgen. Alles tussen ons ras en het aardse ras maa..."
16-08-21
9.4
Een Buitenaards Ras - 13: WerpenDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"In de week na de eerste penetratie van Ika werd ze iedere dag geneukt door Beer. Haar hersenen waren duidelijk veranderd en de verslaving was toegenomen. Het zou nu niet lang meer duren voor ze meer wilde en we haar zelfs tegen moesten houden. Ze zou..."
15-08-21
9.1
Een Buitenaards Ras - 12: VerslavendDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Er gingen twee weken voorbij, Pong was niet zwanger geworden en Cynthia ook niet. Volgens de aardse artsen was dit vrij normaal en kon het wel n jaar duren voor een aardse vrouw zwanger werd. Sai, Shina, Anna en Lima hadden al dikke buiken en hun k..."
14-08-21
9.2
Een Buitenaards Ras - 11: Meer Vrouwen Worde...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Na het ontbijt gingen Eve en Bella naar de gemeenschappelijke ruimte. Beide hadden vijf mannen uitgezocht en die waren natuurlijk allemaal direct bereid de twee artsen te neuken. Beide wilde op hun rug en eerst vastgezet worden. Als ik merkte dat er ..."
13-08-21
9.4
Een Buitenaards Ras - 10: Wat Zit Er In Dat ...Door: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Alien,
"Na de voorstellingsronde op het eiland zei Bella tegen Pam dat ze niet vruchtbaar kon zijn en dus ook niet 25 ladingen sperma per dag in haar moest nemen. Tot mijn grote verbazing zei Pam Dat weet ik maar ik had wel zin in n orgie . Helaas heeft..."
12-08-21
8.8
Een Buitenaards Ras - 9: Drie ArtsenDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"Pam was er klaar voor, ik niet. Ga naar je ruimteschip zei Pam. Haal de artsen binnen en zorg dat ze je willen helpen om je ras te redden . Ik wilde Pam daar eigenlijk bij hebben dan kon ze de aardse vrouwen duidelijk maken waar het om ging. Je h..."
11-08-21
9.1
Een Buitenaards Ras - 8: VerjaardagDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien, Verjaardag,
"Waar Pam, Anna en Lima met hun kinderen doorbrachten haalde ik Cynthia, Sai en Shina bij me. Shina zag er niet lekker uit. Ik ben ook zwanger zei ze. Kun je wel mee vroeg ik de Keniaanse. Ze zei dat ze voor geen goud niet mee zou gaan. Sai en An..."
09-08-21
9.0
Een Buitenaards Ras - 7: Er Gebeuren Vreemde...Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien,
"De volgende ochtend werd ik naast Pam wakker. Ik kreeg een kus en ze stond op. Meteen kleedde ze zich aan, Kutje verborgen in een slip, Tieten achter een bh, Daaroverheen een hesje en een spijkerbroek en zelfs teenslippers aan. Dit heb ik voor jou m..."
08-08-21
9.5
Een Buitenaards Ras - 6: Terug Op AardeDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Alien,
"De volgende ochtend riep ik Pam, Anna en Lima bij me. Eerst liet ik Pam zien waar haar kinderen waren, hoe ik ze wilde ophalen en of ze de stap nog steeds wilde zetten. Natuurlijk wilde ze het, ze was de grote aanstichter van deze actie. Anna kreeg h..."
07-08-21
9.3
Een Buitenaards Ras - 5: De Laatste WeekDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Creampie,
"Ik werd naast Pam wakker, ze sliep op haar rug. Ik keek naar haar tieten. Ik had er gisteren, als een kind, aan gezogen en het was heerlijk. Mijn ogen gingen naar haar kut. Dat wonderbultje tussen haar benen, de klit. Zachtjes mee spelen leverde orga..."
06-08-21
9.5
Een Buitenaards Ras - 4: De ToenaderingDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien,
"Op Cynthia na waren de bevruchtingen afgerond. Het goede nieuws was dat Sai, de Japanse, de eerste drie dagen al zeven bevruchtingen aan kon en in de laatste vier dagen acht bevruchtingen per dag had gekregen. De eerste dag was ze zenuwachtig geweest..."
05-08-21
9.4
Een Buitenaards Ras - 3: Onrust Op De AardeDoor: Gina
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Alien, Creampie,
"Het was nu wachten op de volgende periode waar de vrouwen vruchtbaar zouden worden. Ondertussen werden de vrouwen verder ge nformeerd over het leven op onze planeet. We lieten de dorpen zien, waar ongeveer 300 mensen woonde. De hightech huizen, waar ..."
04-08-21
8.6
Een Buitenaards Ras - 2: De BevruchtingDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien, Creampie,
"In de tweede bevruchtingsronde waren mijn andere twee zonen en een bemanningslid aan de beurt. Nu de Japanse en Keniaanse ontmaagd waren, zouden ze waarschijnlijk de bevruchting ook wel fijn gaan vinden. De ene zoon koos de Keniaanse, de andere de Ne..."
03-08-21
8.7
Een Buitenaards Ras - 1: IntroDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien, Creampie,
"We cirkelde, op 70.000km afstand, om de planeet die veel weg had van de onze. Het belangrijkste daarvan was dat er leven op deze planeet was en nog belangrijker, er was een ras dat veel weg had van ons ras. En daar waren we naar op zoek. We waren een..."
02-08-21
8.4
De Club - 34: SlotDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Ik, Saka, zal het verhaal moeten afmaken. In het laatste jaar is er veel gebeurd waardoor mijn vroegere eigenaresse niet meer in staat is het verhaal zelf te be indigen. Ik begin met de geboorte van mijn kind. Nog geen week nadat de vrouw di..."
22-05-21
7.6
De Club - 33: AchmedDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Er was een week voorbij gegaan. De twee meisjes waarvan we de tieten nodig hadden waren, zonder voorgevel, alweer terug, de transplantatie was zeer goed gelukt en we zagen dat de arts er steeds beter in werd. Saka woonde nu met Magaly in haar nieuwe ..."
20-05-21
8.9
De Club - 32: VrijheidDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Het voordeel van een slavin is dat je er mee kan doen wat je wil, nadeel is als je daar te vroeg mee begint ze nooit de passie gaat krijgen die Saka had. Dani lle moest dat alles nog aanleren. Yoka lag als eerste op bed, Dani lle ging naast hem ligge..."
19-05-21
9.5
De Club - 31: Grenzen VerkennenDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"In de ochtend liep ik naar Jessica om te vragen of ze drie paar tieten kon leveren. Madelief deed open en zag er erg moe uit. Hoe vaak vroeg ik haar. Zeven keer, met drie verschillende mannen was haar antwoord. Jessica begroette me met een warme..."
17-05-21
8.8
De Club - 30: De Ideale SlavinDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slavin,
"Na het ontbijt ging Saka naar Yoka. Te was zenuwachtig. Wees open tegen hem zei ik tegen Saka wat haar nog zenuwachtiger maakte. Dani lle schonk thee in en zorgde voor wat lekkers bij de thee. Yoka stuurde haar naar het centrum, hij wilde..."
16-05-21
9.4
De Club - 29: OntmaagdingDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik was met mijn zusje Megan en Saka aan het ontbijten toen Kato kwam. Hij vertelde dat de beurt met zijn ma nog een half uur had geduurd. Daarna waren ze naar bed gegaan en had hij haar kontje ontmaagd. Wat zeiden Saka en ik in koor. 46 jaar en ha..."
15-05-21
8.9
De Club - 28: MagalyDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Kato en ik vertelde aan Saka dat we met de arts hadden gesproken. Mijn eitjes en zijn sperma waren perfect om kinderen mee te maken. Natuurlijk ging ik niet zelf met een dikke buik lopen en door de vernietiging van de eierstokken bij Saka kon ze ook ..."
13-05-21
8.9
De Club - 27: Hoe Maak Je Een SlavinDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin,
"Vroeg in de ochtend kwam het vliegtuig aan. De lading was een Afrikaans meisje, van 19 jaar, waarvan de moeder iets had gedaan wat Jessica niet aanstond. Haar dochter zou daarvoor betalen. Ze zat onder de verdovende middelen om haar kalm te houden. Z..."
12-05-21
8.3
De Club - 26: VerjaardagDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verjaardag,
"Er was veel gebeurd in de afgelopen maand. We hadden nu genoeg jeugdige voor het tweede eiland. Het zou bestaan uit een Aziatisch dorp met twee jongens, twee meisjes en n she male, de laatste werd ook dorpshoofd maar moest wel meewerken. Het donker..."
09-05-21
8.6
De Club - 25: JeanetteDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Tijd om te kijken of Jeanette al uitgeneukt was. Onderweg naar haar zag ik Yuka nog in het schandblok staan, de teller stond ondertussen op 34, ga zo door Yuka en wen er aan, de rest van je leven word ongeveer hetzelfde, dan zijn het alleen arme sloe..."
08-05-21
9.2
De Club - 24: BijlesDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bijles,
"Na de rechtszaak ging ik, met Kato, naar Jeanette. Jeanette was blij dat we ons van pa hadden ontdaan. Ik keek eens goed naar haar en hoe langer ik keek hoe mooier ze werd. Ze was iets ouder dan Jessica, mooi glad zwart glanzend haar wat uit haar Mar..."
07-05-21
9.1
De Club - 23: De RechtszaakDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Ik haalde Jessica van het vliegveldje op en bracht haar meteen naar de kelder waar pa in een kooi stond. Pa liet even duidelijk merken wat hij van Jessica vond. Een afgewerkte nephoer die alleen geneukt werd omdat ze heel veel geld in de club stak. J..."
06-05-21
8.4
De Club - 22: CapitulatieDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Megan lag op bed met de arts naast haar. Ze heeft net een miskraam gekregen omdat je pa zich de vorige keer niet in kon houden. zei de arts. Die kwam tweevoudig bij me binnen. Hij had mijn zus pijn gedaan maar nog erger ze had haar zwanger gemaakt ..."
04-05-21
9.0
De Club - 21: FamiliebandenDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Kato was al bij oma toen ik aankwam. Onverwacht kwam Yoka ook binnen, gevolgd door de Canadese courtisane die hij vaker nam vanwege haar flinke tieten en stevige kont. Zal ik dan maar beginnen zei oma. Yoka is heel lang mijn vriend gewees..."
02-05-21
8.2
De Club - 20: OmaDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oma, Slaaf, Slavin,
"We werden wakker met Magaly tussen ons in. Saka was haar al aan het knuffelen. Veel fysiek contact zou ons in staat stellen om zonder problemen haar kutje te betasten als we daar zin in hadden. Ik nam een douche en ging op zoek naar oma. Ze was niet ..."
01-05-21
8.8
De Club - 19: GangbangDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Slaaf, Slavin,
"Ik trof Kato in het opleidingscentrum. Hij was nog in gesprek met Wout. Wout vond neuken heerlijk maar hij ging nog steeds recht op zijn doel af en dat was de kut van het meisje. Als hij het lang volhield dan was hij na vijf minuten klaar. Niet iets ..."
30-04-21
9.1
De Club - 18: Even WennenDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Het was een roerige week geweest. Op de dag dat mijn land door de OWV erkend werd kwam een vliegtuigje met een 17 jarig rijkeluismeisje aan. Jessica was zo slim geweest om het meisje vooraf te ontdoen van het meeste van haar schaamhaar. Niettemin had..."
29-04-21
8.8
De Club - 17: De VerjaardagDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Bondage, Lesbienne, Slaaf, Slavin, Vastgebonden, Verjaardag,
"Ik gaf Saka, bij het wakker worden, een dikke kus. Gefeliciteerd mooie meid . We stonden op, name een douche en gingen naar de woonkamer. Een enorm ontbijt stond klaar. Pa en Yura waren er, net als Aki en Megan. Iedereen feliciteerde Saka en gaf haa..."
27-04-21
9.0
De Club - 16: Afscheid NemenDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Slaaf, Slavin,
"Woord vooraf Voor mensen die mijn verhaal met een zes of minder waarderen wil ik vragen om in de reactie te schrijven waarom ze zo laag beoordelen. De foto s bleven binnenstromen. Het hielp natuurlijk dat ik een bonus van 100k had uitgeloo..."
25-04-21
8.5
De Club - 15: Een Partijtje GolfDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Golf, Hoer, Prostitutie, Slaaf, Slavin,
"Saka vroeg me of ik mee wilde gaan naar het huis waar de nieuwe ondergebracht werden. Ik liet haar wat rondkijken maar er was niemand bij die ze leuk vond. Ik vroeg aan haar wat ze graag wilde. Tja hadden we dat vooraf besproken dan hadden we deze ti..."
25-04-21
9.0
De Club - 14: De Kleinzoon Van YokaDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Kleinzoon, Lesbienne, Slaaf, Slavin,
"Ik was in mijn nieuwe bureau, de plaats waar Saka gisteren zo overheerlijk genomen was. Een courtisane kwam binnen en stelde Yoka en zijn kleinzoon voor. Ik ben Kato, opa heeft met veel lof over je verteld zei de kleinzoon. Mijn poes reageerde onmi..."
23-04-21
9.0
De Club - 13: RijkeluiskindDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Creampie, Slaaf, Slavin, Vastgebonden,
"Ik bleef met Saka, Yura, Yoka en Jessica in het kantoor zitten terwijl pa naar zijn nieuwe huis liep. Jessica keek welke courtisanes beschikbaar waren en liet er uiteindelijk vijf opdraven. Deze is toch heerlijk voor Madelief zei ze. De jongen was ..."
22-04-21
9.2
De Club - 12: De OverdrachtDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Slaaf, Slavin,
" b De overdrachtDrie weken waren voorbij gegaan. Ik had veel met Saka gesproken en ze wilde niet de vrijheid die ik haar wilde geven, bang voor de beslissingen die ze zou moeten maken. Ze wilde niet eens de vrijheid om te neuken met wie ze wilde. Ze ..."
19-04-21
9.2
De Club - 11: Veel Te OrganiserenDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"We hadden de hele nacht niet geslapen en zo doken Saka en ik meteen het bed in. Vertel eens Saka, waarom wilde je zo graag met Yoka neuken . Ze vertelde me dat het destijds druk was met jonge meisjes. Drie meisjes kwamen tegelijkertijd in de opleid..."
18-04-21
9.0
De Club - 10: En Mooie ShowDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Ik stuurde een bericht naar Saka dat we door Yoka waren uitgenodigd. Ze zou er prachtig uitzien als ik haar ophaalde. Eerst ging ik echter nog naar het opleidingsinstituut. Wout en Elly zouden zo hun neuklessen krijgen. Ik wilde nu zelf wel eens zien..."
17-04-21
9.0
De Club - 9: ToekomstplannenDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Lesbienne, Slaaf, Slavin,
"Bij het ontbijt kreeg ik van Yura te horen dat Jing in totaal zes klanten had afgewerkt. Een nieuwe had het makkelijk om klanten te krijgen, over een week zou blijken of ze dan nog steeds zes klanten per dag zou doen. Megan en Aki kwamen ook aan de o..."
15-04-21
8.9
De Club - 8: Een Nieuwe CourtisaneDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Creampie, Lesbienne, Slaaf, Slavin,
" i Woord vooraf Vanaf nu zal ik niet meer dagelijks kunnen schrijven. Natuurlijk blijf ik wel doorgaan i Madelief kwam vroeg in de ochtend het contract ophalen. Madelief, begrijp je het contract vroeg ik haar. Ze begreep alleen dat als..."
12-04-21
9.1
De Club - 7: Een Nieuwe LadingDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Creampie, Lesbienne, Slaaf, Slavin,
"Eenmaal thuis zag ik Saka in de keuken. Ze stond te koken in een kort rokje, naaldhakken en ontbloot bovenlijf. Het was niet ongebruikelijk dat ze zo stond maar vaak kwam het niet voor. Het was vooral een teken voor pa dat ze beschikbaar was. Ik ging..."
11-04-21
9.0
De Club - 6: Onverwachte WendingenDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Massage, Slaaf, Slavin,
" b Intermezzo b Na het diner ging Megan met mijn man uit. Megan zou vanavond gesmeerd worden door hem en een courtisane. Pa was met Yura uit eten en zouden pas laat thuiskomen. Je ziet er moe uit zei Saka tegen me. Dat ben ik ook zei i..."
11-04-21
9.0
De Club - 5: Het Afrikaanse DorpDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrika, Afrikaans, Creampie, Slaaf, Slavin,
"Waar ik naar het Afrikaanse dorp zou gaan, ging pa de voortgangscontrole van Elly en Wout. Samen met Megan ging hij naar de kamer waar Elly en Wout zo zouden komen. Pa vond het ook tijd dat Megan eens andere mannen zou neuken. Daar had Megan geen enk..."
10-04-21
8.9
De Club - 4: Een Machtige VrouwDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Het was tijd om naar de bungalow van de machtigste vrouw ter wereld te gaan. Pa was keurig in pak en ik had een lichtdoorschijnend jurkje aangedaan met bijpassende slip en BH zodat mijn C cup en slanke lijf goed uitkwamen. De topcourtisane die ze bij..."
09-04-21
9.2
De Club - 3: De HandelDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slaaf, Slavin,
"Megan was nu drie nachten achter elkaar door pa geneukt en hij vond het tijd dat ze haar lichaam ook eens met andere deelde. Daar kwam mijn man Aki als eerste in beeld. Megan verheugde zich enorm, ze had me al meermaals gevraagd of ze met Aki kon neu..."
08-04-21
9.2
De Club - 2: De Opleiding BegintDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slaaf, Slavin,
"Het was de verjaardag van mijn zus Megan. Ze werd 16 jaar en iedereen wist wat het betekende. Ze zou vandaag ontmaagd worden door pa. Megan was al bijna een jaar klaar voor deze dag al wist ze niet hoe ik was ontmaagd. Daar was destijds geen voorzich..."
07-04-21
9.2
De Club - 1: InleidingDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Golf, Slaaf, Slavin,
"Dit verhaal is een verhaal waarin ik probeer te beschrijven hoe het in een wetteloze wereld aan toe zou kunnen gaan. Natuurlijk sta ik zelf natuurlijk niet achter wat er in het verhaal gebeurd. We leven in het jaar 2100. Mijn vader heeft een..."
06-04-21
8.7
De SlavinnenopleidingDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kooi, Slavin, Sm,
" b Voorwoord b Ik schrijf dit verhaal omdat ik wil kijken of ik fantasie kan schrijven. Ik ben geenszins voorstander wat in het verhaal afspeelt. Ik ben benieuwd wat jullie van het verhaal vinden en hoop dan ook op reacties. Ik be..."
14-08-19
7.6
Vlinder Verleidt Pa - 5: BootjeDoor: Vlindertje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boot,
"Ik heb een boot gekocht, niet zomaar een boot maar een jacht. Een jacht met drie verdiepingen. Op het hoofddek zijn de lounge, de eetzaal en mijn kamer. Natuurlijk ook een heerlijke zitruimte in de open lucht. Op het benedendek zijn 6 slaapkamers, ..."
30-07-19
9.1
Typisch Merel - 2Door: Vlindertje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Woord vooraf Zoals de vorige keer schrijf ik uit de naam van mijn zus Merel. b Episode Zusjes op pad b Je maakt geen schijn van kans zei Vlinder tegen me. Ik antwoorde met Je kunt het beter nu al opgeven, ik ga dat overduid..."
25-07-19
8.9
Vlinder Verleidt Pa - 4: KwartettenDoor: Vlindertje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Vader,
"Met i Pa, Merel, mijn man en ik i Ik, Merel en mijn man gaan bij pa en zijn vriendin eten. Dat doen we vrijwel elke week wel een keer. Het is een tijd om heerlijk bij te kletsen. Vooral over het nieuwe huis wat we aan het bouwen zijn. He..."
19-07-19
9.1
Vlinder Verleidt Pa - 3: Pa Neemt Het Initia...Door: Vlindertje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Vader,
" i Voor de liefhebber van hard en veel i Ik kwam onder de douche uit en droogde me af. Het was een geile nacht geweest. Twee vrienden van mijn man waren komen eten en zouden na het eten eigenlijk na het eten weer vertrekken maar bleven nog..."
16-07-19
9.0
Typisch Merel - 1Door: Vlindertje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Prostitutie, Vader,
" b Woord vooraf b Ik schrijf dit verhaal op verzoek van een vriend. Hij wil graag weten hoe Merel zich seksueel gedraagt. Ik schrijf het uit naam van Merel omdat ze het zelf niet wil schrijven. Ze heeft het verhaal gelezen, veranderingen v..."
14-07-19
8.3
Date Met Mijn InternetvriendDoor: Vlindertje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Internet,
"Het ging gebeuren, ik zou hem gaan ontmoeten, de man die ik via internet leerde kennen. De man die in alles een tegenstelling van mij is. Eerst maar eens het uiterlijk, althans, zoals hij zichzelf beschreven heeft, we hebben geen foto s uitgewisseld ..."
12-07-19
9.0
Vlinder Verleidt Pa - 2Door: Vlindertje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Het was warm, heel warm. Ik stond voor de kledingkast om mijn koffer te pakken voor een driedaags klantenbezoek. Vast en zeker zouden we weer musea gaan bezoeken waar de airco op 18 graden staat. Als je naar binnen loopt ril je aan alle kanten en zod..."
08-07-19
8.5
Vlinder Verleidt Pa - 1Door: Vlindertje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Prostitutie, Strapon, Vader,
"Twee dagen nadat ik met mijn zus pa in bed had getrokken ging ik weer bij hem langs. Ik wilde graag met hem praten over wat en vooral waarom we het gedaan hadden. Hijzelf was al bij zijn sugargirl geweest en die had hem gezegd dat ze dat wel had zien..."
05-07-19
8.3
Trio Met PaDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Jong En Oud, Tiener, Trio, Vader, Verleiden,
"Het was duidelijk, Merel en ik wilde geneukt worden door pa. Maar er was een probleempje. Pa had duidelijk laten merken dat hij pa voor ons wilde zijn. Dat wat er ook gebeurde we er altijd zeker van konden zijn dat pa zijn paal niet in een van onze g..."
30-06-19
8.3
Na Jaren Zie Ik Mijn Zus WeerDoor: Vlindertje
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Strapon, Zus,
"Ik begreep dat de paydates met mijn mama mij niet verder zouden brengen zie vorige verhaal van me , het ging om haar en ik was t lekkere lijfje dat geneukt kon worden. Ik wilde mijn vader opzoeken maar wist niet waar hij woonde. Via via kwam ik erac..."
27-06-19
8.5
Eerste Paydate Met MamaDoor: Vlindertje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Moeder, Pijpen, Trio,
"Ik was er al vroeg bij, maar moest tot mijn 18e wachten voordat ik mijn eerste betaald date mocht hebben. Die had ik dan ook op mijn verjaardag, samen met mijn moeder. De hele dag had ik me opgemaakt, afgeschminkt, opnieuw opgemaakt. 10 keer mijn kle..."
23-06-19
7.9