62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 02-04-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 1785x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0

De Mogelijkheden Van Shani

Er waren twee weken voorbij gegaan. De melkmeisjes, die we al hadden, bleken allemaal drachtig te zijn geworden. Van de Russische 4714 wisten we dat nog niet maar ook dat zou binnenkort bekend worden. De Amerikaanse 4711 was ondertussen productief melk aan het leveren. Ze werd nu om de vier uur gemolken en leverde al vrijwel net zoveel als andere melkmeisjes.

Ons aura was ondertussen over alle nieuwe melkmeisjes gekomen. Vooral de Oost-Aziatische 4715 had al gevraagd wanneer ze eindelijk geïnsemineerd zou worden. Maar ook de Zuid-Amerikaanse 4712 en de Perzische 4713 waren er nu aan toe. Bij 4713 had het zeker geholpen dat ze gezien had hoe haar jongere zus het geweldig deed als huisdier.

Ook bij het melkmeisje, dat gefokt was door onze medicijnman, was het tijd voor de inseminatie. Net als de andere melkmeisjes, had ze behoorlijk gepiept toen we het nummer 4716 in haar billen gebrand hadden. Maar nu was ze er duidelijk aan toe om drachtig te worden.

Speciaal voor haar moest een inseminatietafel omgebouwd worden. Haar uiers waren domweg te groot om er anders op te liggen. Daar waar de andere melkmeisjes achterlangs geïnsemineerd zouden worden, lag 4716 met haar gezicht naar boven. Het voordeel was dat de mannen die haar zouden insemineren ook met haar uiers konden spelen. Daar stond tegenover dat er wel een aantal zouden zijn die langer dan noodzakelijk in haar kut zouden willen blijven.

Ik vroeg me af hoeveel melk 4716 zou gaan leveren. Haar oudere zus had laten zien dat er veel melk in zat. Het was eigenlijk jammer dat met de oudere zus verder geëxperimenteerd werd maar het was voor het goede doel. Wellicht dat haar kinderen nog wel grotere uiers zouden krijgen. Niettemin zou volgend jaar de jongere zus van 4716 aan de stal toegevoegd worden. Ze was niet geschikt voor het fokprogramma, maar haar leeftijd van vijftien liet het nog niet toe om haar in te zetten.

Nu 4712, 4713, 4715 en 4716 vastlagen kon de inseminatie beginnen. Net daarvoor kwam Shani binnenrennen en liep naar haar zus 4713 toe. “Je kunt het” zei ze enthousiast. Ik kon een glimlach niet onderdrukken. Twee weken geleden was Shani nog het schuchtere meisje geweest en nu was ze haar zus aan het aanmoedigen. Ze hield de hand van 4713 vast toen de eerste man zijn lul diep in de kut van 4713 ging.

Nadat de tweede man zijn sperma in 4713 had gespoten zei ik tegen Shani dat ze weg moest. Ik liep achter haar de stal uit en ging met haar op de bank bij het plein zitten. “Ze gaat echt wel zwanger worden” zei Shani. “Drachtig Shani, de sapiens wordt niet zwanger, die worden drachtig." Shani knikte. “Dat vergeet ik iedere keer” zei ze.

Ik legde de kop van Shani op mijn schoot. Ze ging meteen op de bank liggen zodat ik aan haar tieten kon zitten. “Je handen zijn fijn” zei Shani. Ik kneep toch een stuk harder dan twee weken geleden. Toen was ze nog aan het piepen geweest.

Nick kwam aangelopen en zag ons op de bank. “In wie kan ik klaarkomen?” vroeg hij. Shani trok meteen haar benen uit elkaar, waarop Nick bij haar kwam zitten en zijn lul diep in haar kut ramde. Het duurde precies zeven stoten. Shani was al aan het kreunen geweest maar was nog niet klaargekomen toen Nick zijn balzak in haar leegde.

Hij haalde zijn lul uit haar en vroeg of ze vanavond al bij iemand zou zijn. Shani schudde haar kop. “Dan ben je bij deze gereserveerd” zei hij. Ik haal je na het eten op zodat je bij mij en Grace bent. Oftewel Shani zou nog een tijd moeten wachten voor ze zelf kon klaarkomen.

Lindsey kwam op ons aflopen. Ze was nu twee weken zwanger en haar buik begon al wat op te zetten. Wat dat betreft waren we veel sneller dan de sapiens. “Over drie maanden is het zover” zei ik tegen Lindsey. “Ik laat me echt nooit meer over die palen zakken” zei Lindsey. Ik glimlachte. Dat had ik na iedere keer ook gezegd en toch had ik tien kinderen.

“Sally, kan ik straks Shani meenemen?” vroeg ze en keek naar Shani. Ik vertelde haar dat Nick en Grace haar al hadden gereserveerd. “Sally, ik wil eigenlijk Shani als mijn eigen troeteldier hebben” zei Lindsey. Ik keek haar vragend aan. “Dan kan ze voor mijn baby zorgen” zei ze. Ik zag een fonkeling in de ogen van Shani. Die zag het wel zitten.

“Lindsey, Shani is nog maar net hier” zei ik, “niet eens alle mensen in dit dorp hebben van haar kunnen genieten." Ik keek naar Shani en vroeg haar hoe vaak ze al geneukt was. “In de eerste week mocht ik nog niet neuken” zei ze, “maar heb ik toch twaalf mannen gepijpt en zeven vrouwen gelikt. En in de afgelopen week hebben zestien mannen mij geneukt en heb ik met acht vrouwen seks gehad."

“Kijk Lindsey, daar zijn er nog best veel die haar willen gebruiken." Toch beloofde ik haar dat ik het er met Vincent over zou hebben. Ik gunde haar wel haar eigen huisdiertje en Shani leek ook wel geschikt. Daarbij had ze de komende drie maanden nog geen eigen huisdier nodig. Genoeg tijd voor de andere om Shani eens te claimen.

Zonder dat Lindsey het door had was Vincent achter haar komen staan. Hij pakte haar bij haar nek en duwde haar naar beneden. Zonder problemen ging zijn lul in de keel van Lindsey. Met flinke stoten begon hij haar keel te neuken. Shani keek een beetje geschrokken toe al was het niet de eerste keer dat ze het zag. Vincent had geen zin om met een paar stoten klaar te komen en bleef haar keel neuken. Ik keek naar Shani. “Laat haar ook maar even genieten” zei ik en liet ons huisdiertje de kut van Lindsey likken. Tien minuten later kwam de lul van Vincent weer uit de keel van Lindsey en liet hij haar de restanten sperma er nog vanaf likken.

Mijn zoon Mark kwam met Roberto aanlopen. Ook Roberto was eraan gewend dat hij een troeteldier was. Hij vond het alleen nog niet zo fijn als zijn kontje genomen werd, maar ook hij zou daar aan wennen, net als alle andere huisdieren. “Doe je mee Lindsey, we willen ook een kutje hebben om te neuken” zei Mark.

Lindsey was nog bezig om het laatste restje sperma van Vincent met haar tong van haar tanden te vegen. “Kunnen jullie mij dan wel aan?” vroeg ze spottend. Meteen tilde Mark haar op en gooide haar over zijn schouder. “Als je lief bent mag je zo in haar ster spuiten” zei hij tegen Roberto.

Ik zei tegen Shani met me mee te gaan. Ze stond braaf op en liep achter me aan naar het huis van Nancy. “We gaan Robin even laten zien hoe geil jouw kut is” zei ik tegen haar. We liepen het huis in en zagen dat Robin nog op de grond lag. Nancy zat op hem te wippen en was heftig aan het klaarkomen. Ik ging op de bank zitten en zette Shani tussen mijn benen.

“Maak me maar vast klaar geiltje” zei ik, “als Robin zo klaar is met zijn ma dan kan hij ons verwennen." Meteen ging Shani op haar knieën zitten. Ze zette haar handen op mijn knieën en duwde die uit elkaar. Haar kop ging meteen naar mijn kut en ze begon mijn lipjes te likken. Ze wist dat ze rustig aan moest doen zodat ik niet zou klaarkomen voordat Robin me aan het palen was.

Robin greep naar de tieten van Nancy en trok haar zo naar hem toe. Vervolgens pakte hij haar heupen stevig vast en stootte nog eens hard in haar gleuf. Aan het gezicht van Nancy was te zien dat er een flinke laag sperma in haar doos was gespoten.

“Je blijft een lekker ding, ma” zei Robin terwijl hij Nancy van hem af liet rollen. “En het is heerlijk om je klaar te zien komen. Maar nu moet ik even tijd maken voor ons nieuwe huisdiertje en de begeleidster. “Ik ga voor het eten zorgen” zei Nancy, “als jullie klaar zijn dan is het eten ook klaar."

Shani was me nog aan het beffen en vingeren toen Robin achter haar kwam staan. “Gewoon doorgaan” zei hij tegen Shani en tilde haar heupen omhoog. Hij duwde zijn knalharde pik iets naar beneden en schoof hem rustig in de kut van Shani.

De kut van Shani was nog nat. Dat kwam vooral omdat Nick haar een paar stoten had gegeven maar haar niet had laten klaarkomen. Robin merkte het ook en voerde het tempo meteen op. Hij wist de juiste plekjes van Shani te raken. Ze kwam meteen klaar al was het nog niet heftig.

Ik trok de bek van Shani van mijn kut weg en liet haar onderuit op de bank zitten. Meteen deed ze haar scheur weer open en liet Robin weer in haar. Ik begon met haar tepels te spelen. In tegenstelling tot haar zus, had Shani amper tieten. Maar haar tepels waren altijd hard en staken mooi naar voren.

Ik trok aan een tepel zodat deze naar boven kwam. Haar kleine tiet rekte helemaal uit. Toen ik de tepel losliet vormde haar tiet weer naar de normale toestand. Ik pakte de andere tepel en trok die nog verder. Haar gezicht drukte een combinatie van grote geilheid en flinke pijn uit. Toch kwam ze klaar.

Een kwartier speelde ik met haar tepels. Totdat Shani niet meer kon van het vele heftige klaarkomen. Ik zag hoe Robin zijn lul uit haar trok. Ik ging op mijn rug liggen en liet Robin op me. Meteen zat hij diep in me en kwam mijn eerste kreun al.

“Shani, lik mijn ballen” zei Robin. Daar had Shani nog wel wat te leren. Seks houdt niet op voor een huisdier als ze is klaargekomen. Ze deed meteen wat er van haar gevraagd werd.

Ik voelde al snel de stroomstoten door mijn lijf gieren. Iedere derde stoot kwam ik spuitend klaar. Robin genoot van mijn kut en van de tong van Shani. Zijn kreun kwam. Het gevolg voelde ik in mijn kut stromen.

“Het eten is klaar” riep Nancy. Shani wilde ook aan tafel gaan. “Shani, jij eet gewoon in je hok” zei ik tegen haar. Een beetje sip liep ze naar de deur. Op dat moment kwam Grace eraan. “Hi Shani, ik kwam je net ophalen om met ons te spelen” zei Grace. “Je moet haar nog wel even voederen” zei ik voordat Grace haar meenam.


GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Homo Sexualem - 11Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"40 mannen hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd. In de twee weken erop verdween de n na de andere topsporter bij de sapiens. Met name de atleten verdwenen met bosjes tegelijk. Toch lukte het uiteindelijk maar twaalf gewone sexualem om twee tre..."
10-04
8.9
De Cult Van Ovulia - 3Door: Meneer De Heer
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Neuken, Pijpen,
"Aliya loopt voor me uit richting de deur die open ging na haar laatste orgasme. Ik volg haar een nieuwe gang in, die zo smal is dat we achter elkaar moeten lopen. Aliya is in extase. Nooit eerder heb ik een vrouw in zo n gemoedstoestand gezien. Ze st..."
10-04
9.5
De Cult Van Ovulia - 2Door: Meneer De Heer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Klaarkomen, Vingeren,
"Ik volg de wiegende naakte billen van Aliya door een tunnel die lijkt op de eerste, behalve dat deze smaller is en meer bochten heeft. Wat denk je dat we hier precies gaan vinden vraag ik terwijl we lopen. Ik weet het ook niet, antwoordt Aliya. ..."
09-04
9.3
De Cult Van Ovulia - 1Door: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Sperma,
"De eeuwenoude stenen deur zwaait langzaam open als ik mijn gewicht er tegenaan zet. Het licht van onze fakkels is niet fel genoeg om het einde van de gang te bereiken die we nu voor ons zien. Het slot op deze deur moet honderden jaren dicht hebben ge..."
08-04
9.4
Geil VerjaardagscadeauDoor: Bram16512
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Trio, Verjaardag,
"Het is een rustige woensdagavond op mijn verjaardag. Doordeweeks verjaren is meestal saai wanneer je wat ouder wordt iedereen moet de volgende dag natuurlijk gewoon werken, dus dan vier je je verjaardag eerder op vrijdag of zaterdag. Ik li..."
07-04
8.4
Homo Sexualem - 10Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend zag ik hoe Shani naar haar hok werd gedragen. Ze was totaal uitgeput. Zes keer maar zei Nick een beetje verontschuldigend. Ik keek naar Shani. Ze had wel een trotse glimlach op haar gezicht. Ik ben niet flauwgevallen zoals de v..."
07-04
9.2
Het Broedhuis - 3Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Vandaag komen de eerste 5 vrouwen om 10u. Ik heb al hun dossiers, hun wensen en beperkingen nog eens doorgelezen en gememoriseerd. Alleen Julie, de zakenvrouw komt pas morgen. Ik ben rotzenuwachtig. Wat een avontuur zeg. Wat een idioot idee..."
03-04
9.1
Wil Je Mijn...Door: Dannydobbe
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Facial, Hindoestaans, Surinaams,
"Verzoekverhalen, blijkbaar vinden jullie het leuk om verzoekjes te plaatsen via Kik. Echt heel leuk, maar ik kan ze echt niet allemaal kiezen. Dus sorry als ik je teleurstel. Steven kwam met een leuk verzoek, vandaar dat ik beslot..."
30-03
9.4
Homo Sexualem - 8Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
"De huisdieren zaten op de grond terwijl Vincent en ik nog spraken over het fokken van melkmeisjes. Ik pakte een balletje en gaf een klein seintje aan Ying. Hij stond meteen op en kwam aangelopen. Jullie mogen best met elkaar spelen zei ik, alleen ..."
30-03
8.9
Het Broedhuis - 2Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Ik wil geld verdienen. En mijn dagen vullen in het gezelschap van vrouwen die me leuk vinden en mij tot op zekere hoogte oprecht willen leren kennen, appreci ren en respecteren terwijl ik hun bevredig met mijn zaad. Dat is wat ik wil. Win W..."
28-03
9.1
Het Broedhuis - 1Door: AuthWeb
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"De laatste avond van 2028, op weg naar het nieuwe jaar. Ik kijk in haar mooie glinsterende ogen. Het kaarslicht tussen ons op tafel vlecht zich een weg door haar blonde gestijlde lokken. Knisperend haardvuur. Wie is deze jonge vrouw We praten al een..."
28-03
8.8
Homo Sexualem - 7Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Lindsey had haar middagdutje gedaan. Ik had haar dit aangeraden want de rest van de avond zou nogal vermoeiend worden. Het dorp was uitgelopen om het ritueel te aanschouwen. Ook onze huisdieren waren aanwezig en zelfs de melkmeisjes waren uitgenodig..."
27-03
8.9