62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 1797x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Homo Sexualem - 7: Het Ritueel

Een Avondje Met Vincent Op De Bank

De huisdieren zaten op de grond terwijl Vincent en ik nog spraken over het fokken van melkmeisjes. Ik pakte een balletje en gaf een klein seintje aan Ying. Hij stond meteen op en kwam aangelopen. “Jullie mogen best met elkaar spelen” zei ik, “alleen met de kut van Shani moet je voorzichtig zijn." Ik gaf hem het balletje en hij liep meteen terug.

Hij liet de vier in een kring zitten met de voeten tegen elkaar. Het balletje werd tussen de huisdiertjes op en neer gerold. Voor Shani was het duidelijk nog even wennen. De sapiens liet niet zo makkelijk hun kutje aan andere sapiens zien. Nu waren er, naast mij en Vincent, drie andere die haar kutje konden bekijken. Ze zou er snel aan gaan wennen.

Ik ging tegen Vincent aan zitten en opende mijn scheur zodat hij ermee kon spelen. Ondertussen keken we naar onze troeteldieren. Katie hadden we nu al een tijdje en was echt een leuk en mooi meisje. Heerlijke tietjes waar ondertussen ook stevig in gekneed kon worden. “Denk je dat Shani ook goed te temmen zal zijn?” vroeg ik aan Vincent. Terwijl hij twee vingers in mijn gleuf liet glijden zei hij dat hij ervan overtuigd was.

“En de pik van Roberto ziet er ook goed uit” zei hij. Dat had ik natuurlijk allang gezien. “Straks neuk je alleen nog met Ying en Roberto” lachte Vincent. Ik moest ook lachen. Natuurlijk zou ik me vaak door die twee gaan laten verwennen maar een homo sexualem die zich zou beperken tot twee huisdieren kon geen echte homo sexualem zijn.

Ik trok de vingers van Vincent uit mijn gleuf, keek naar Shani en gaf een tikje tegen de rand van de bank. Shani begreep het niet maar Katie vertelde haar meteen dat ze naar mij moest komen. “Ik wil je strelen” zei ik tegen Shani en trok haar op mijn schoot. Ze strubbelde nog een beetje tegen. Het was duidelijk dat ons aura nog niet volledig was neergedaald over haar.

Ik zette haar zo neer dat ik tegen haar rug keek. Vervolgens zette ik haar voeten naast mijn bovenbenen zodat ze gespreid waren. Haar kutje was nu goed zichtbaar voor de andere. Ze piepte wel een beetje maar Katie gaf haar een teken dat ze het goed deed. Met mijn handen greep ik de tietjes van Shani vast en begon er lekker in te kneden. Weer dat piepen, maar ze zou het vanzelf afleren als het aura was neergedaald.

Het was belangrijk om de nieuwe huisdieren meteen te laten merken wat hun plaats was. Dat gaf wel wat gepiep in het begin maar ze zouden het snel leren. Ondertussen had Vincent, Roberto op zijn schoot gezet en die zat net zo wijdbeens als Shani. En waar ik met de tietjes van Shani aan het spelen was, speelde Vincent met de lul van Roberto.

Ik liet mijn hand naar de scheur van Shani glijden en streelde over haar clitje. Echt nat was ze niet maar dat was ook niet te verwachten. Ook dat zou een week of twee duren. Ik voelde nog de spanning in haar lijfje. De spanning die Katie destijds ook had gehad. Ik opende de lipjes van Shani en knikte naar Katie. “Kom maar Katie” zei ik, “hier is wat te likken."

Katie kwam op haar handen en voeten aangelopen en ging tussen de benen van mij en Shani zitten. Meteen begon ze aan de clit van Shani te likken. Weer wat gepiep dat een meisje niet aan de clit van een ander meisje hoort te likken. Ze probeerde er ook een beetje onderuit te komen maar ik hield haar tietjes stevig vast en Katie hield haar benen open.

Ook Roberto was nog wat aan het piepen. Ik keek naar Vincent en zag dat hij Ying erbij geroepen had. Die had de lul van Roberto al in zijn mond en was heerlijk aan het pijpen. “Zal ik je ondertussen aftrekken?” vroeg hij aan Vincent. Natuurlijk mocht hij dat.

Op mijn beurt liet ik Katie toe dat ze me ging vingeren terwijl ze Shani aan het beffen was. Ik gaf Vincent een zoen en we tongden een tijdje zonder onze troeteldiertjes uit het oog te verliezen. “Het doet pijn” piepte Shani soms. Ze moest nog wennen aan een stevige behandeling van haar tietjes, maar ook dat zou binnenkort wel komen.

“Draai maar even om Katie” zei ik. Meteen haalde Katie haar vingers uit mijn kut en stak er twee in de kut van Shani. Ik hield mijn hand op de mond van haar zodat ze niet echt kon piepen. Meteen voelde ik een heerlijke lik over mijn clit en kwam ik behoorlijk heftig klaar.

Vincent wilde duidelijk ook klaar gaan komen. Hij pakte de heupen van Roberto vast en tilde hem iets omhoog. Ying wist wat hij moest doen en pakte de lul van Vincent vast. Vincent liet Roberto zakken. Flinke piepen kwamen uit zijn mond toen de lul van Vincent in zijn kont verdween. Ying was gaan staan en zei tegen Roberto dat hij op en neer moest bewegen. Eerst wilde hij niet maar na een corrigerende tik van Vincent begon Roberto op en neer te gaan.

“Wat een heerlijk strak kontje” zei Vincent. Ondertussen was Katie flink met mijn kut bezig en kon ik het niet laten om stevig met de tietjes van Shani te spelen. Soms piepte ze nog wel maar het werd al minder. Vincent was de eerste die klaarkwam en spoot een flinke laag sperma in het kontje van Roberto. Iets later liet ik me volledig gaan en spoot over het gezicht van Katie.

Roberto werd van de lul van Vincent afgetrokken en werd door Ying weer op de vloer gezet. Vincent pakte de kop van Shani. “Lik maar lekker af” zei hij en duwde haar kop naar zijn pik. Shani hield haar kaken stijf op elkaar maar ook hier hielp een corrigerende tik. Ze likte keurig de lul van Vincent schoon.

De vier huisdieren zaten weer op de vloer en speelde met het balletje. Roberto en Shani begrepen nog niet helemaal wat er was gebeurd maar ze zouden er wel aan wennen. Zoals de huisdieren van de sapiens ook aan de gewoontes van een sapiens moesten wennen.

Ik zag dat Katie al een paar keer naar Roberto had gekeken. En omdat Katie alleen had geholpen bij de seks wilde ze natuurlijk ook zelf nog wel even wat seks hebben. Ook Ying had een flinke dikke pik en was duidelijk toe om die in een warm gaatje te steken.

Af en toe keek Katie met vragende ogen naar mij. Ze wilde duidelijk met Roberto spelen. Ook Ying had me met vragende ogen aangekeken. Hij liet merken dat hij met Katie wilde spelen. Ik keek even naar Vincent en we hadden hetzelfde idee. We lieten Ying met Shani spelen en Katie mocht met Roberto spelen. “Ying, niet in haar kutje” zei Vincent, “ze is net gesteriliseerd." We moesten goed voor onze huisdieren zorgen.

Shani keek wat verward naar Katie. “Kijk maar naar mij” zei ze tegen Shani, “je kunt hetzelfde doen." Katie ging naast Roberto liggen en duwde haar tietjes omhoog. “Lik er maar aan” zei ze tegen Roberto. Ying was naast Shani gaan liggen en had haar plat geduwd. Hij begon meteen aan haar tietjes te zuigen. Waar Katie actief bezig was, liet Shani het nog een beetje gebeuren. Zelf trok ik Vincent naar mijn tieten. “Werk aan de winkel, schat” zei ik.

Al snel had Katie de lul van Roberto in haar hand. Die reageerde meteen door flink op te stijven. Langzaam trok ze hem af. Niet te snel, het was duidelijk dat ze die later nog in haar kutje wilde. Ying begeleidde de hand van Shani naar zijn stijve lul. Ze trok haar hand in ieder geval niet terug, dat was al een winst.

Ik pakte de hand van Vincent en bracht deze naar mijn scheur. “Mijn clit wil aandacht” fluisterde ik in zijn oor. Die werd meteen gegeven. Mijn kut was al flink nat en als Vincent me nu zou penetreren, zou er niks in de weg staan. Maar ik wilde langer genieten.

Katie duwde Roberto op de grond en ging met haar tongetje over de buik van Roberto om iets later met haar mond bij zijn staaf te komen. Die stond nu fier overeind. Even speelde ze nog met zijn balzak en likte over de schacht van zijn lul, voor ze deze in haar mond nam.

Ying was op zijn rug gaan liggen en had Shani op hem getrokken. Haar gezicht richting zijn lul. Shani keek even wat Katie aan het doen was en besloot toen ook om de lul van Ying in haar mond te nemen. Snel ging ze op en neer maar Ying liet haar het tempo verlagen. Hij wilde niet te snel klaarkomen en langer van de bek van Shani genieten.

Ik ging wat onderuit liggen en trok mijn kut nog verder open. Vier vingers van Vincent gleden in mijn kut en wisten goed mijn g-spot te raken. Tot drie keer toe liet hij me klaarkomen. Hij wist wat hij deed. Hij liet me zo klaarkomen dat ik nog meer wilde.

Katie had haar kut op de mond van Roberto gezet. Deze begon haar te beffen. Ondertussen genoot zijn lul van de mond van Katie. Ook Ying was aan de kut begonnen. Hij was Shani flink aan het leegeten. Soms kreeg ik het idee dat Shani zich even liet gaan en echt genoot.

Vincent pakte me vast en zette me op zijn schoot. Meteen gleed zijn lul helemaal in me. Natuurlijk pakte hij mijn g-spot mee zodat ik heftig kreunde. Hij had me zo neergezet dat we beide toch nog konden kijken hoe onze huisdieren aan het spelen waren.

Katie kon het niet meer houden. Ze moest een lul in haar kut hebben. Ze ging boven Roberto staan en liet haar lichaam zakken. De lul van Roberto nam ze in haar hand en liet deze in haar glijden. Meteen begon ze te kreunen. Ying wilde hetzelfde doen met Shani. “Nee Ying, niet in haar kut had ik gezegd” zei Vincent. Teleurgesteld ging hij verder met het beffen van Shani en bleef ze hem pijpen. Af en toe hoorde we een kreuntje van Shani. Ze begon het duidelijk fijn te vinden.

Ik bleef op en neer gaan. De lul van Vincent deed wonderen in mijn kut. Mijn hele lichaam genoot van de bliksemschichten. Ik had nog wel even door willen gaan maar ik werd naar beneden getrokken. De lul van Vincent zat diep in me. Aan het grommen van hem te horen wist ik wat er ging komen. Met volle kracht spoot hij zijn sperma in me.

Ik liet zijn lul in me en samen keken we hoe Katie aan het wippen was. Roberto hield het niet meer en spoot in haar gleuf. Ze liet zich voorover vallen en trok haar kutje iets omhoog zodat de lul van Roberto uit haar gleed. Ook Ying was bijna klaar. Hij hield de kop van Shani vast en concentreerde zich op de pijpbeurt. Daardoor befte hij haar niet meer. Voor Shani kwam de ontlading als een verrassing. Haar bek werd vol sperma gespoten. Hoestend trok ze zijn lul uit haar mond.

Het was tijd om de huisdieren naar hun hok te verwijzen. “Mag ik in het hok van Katie” zei Ying. Het was duidelijk dat hij nog een keer wilde neuken. “Nee” zei ik, “daar zijn de hokken niet voor bedoeld." Ik keek even Katie aan. Ze zou nog voldoende energie hebben voor een beurt. “Maar je kunt haar hier nog wel pakken” zei ik. Katie keek me even sip aan maar wist ook dat ze Ying nog even de kans moest geven.

Terwijl Vincent de andere twee naar hun hokken brachten ging Katie wijdbeens op de grond liggen. Ying snuffelde even aan haar kut en ging toen op haar liggen. Met een harde stoot ging hij in haar en begon meteen te rammen. Twee minuten later kreunde hij even en spoot een lading sperma in Katie. Daarna bracht ik de twee naar hun hok.

Thuis ging ik op bed liggen. Mijn benen waren wijd open toen Vincent de slaapkamer in kwam. Ruim een uur later voelde ik zijn sperma in me spuiten. Het was een heerlijke avond geweest.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Homo Sexualem - 11Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"40 mannen hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd. In de twee weken erop verdween de n na de andere topsporter bij de sapiens. Met name de atleten verdwenen met bosjes tegelijk. Toch lukte het uiteindelijk maar twaalf gewone sexualem om twee tre..."
10-04
8.9
De Cult Van Ovulia - 3Door: Meneer De Heer
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Neuken, Pijpen,
"Aliya loopt voor me uit richting de deur die open ging na haar laatste orgasme. Ik volg haar een nieuwe gang in, die zo smal is dat we achter elkaar moeten lopen. Aliya is in extase. Nooit eerder heb ik een vrouw in zo n gemoedstoestand gezien. Ze st..."
10-04
9.5
De Cult Van Ovulia - 2Door: Meneer De Heer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Klaarkomen, Vingeren,
"Ik volg de wiegende naakte billen van Aliya door een tunnel die lijkt op de eerste, behalve dat deze smaller is en meer bochten heeft. Wat denk je dat we hier precies gaan vinden vraag ik terwijl we lopen. Ik weet het ook niet, antwoordt Aliya. ..."
09-04
9.3
De Cult Van Ovulia - 1Door: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Sperma,
"De eeuwenoude stenen deur zwaait langzaam open als ik mijn gewicht er tegenaan zet. Het licht van onze fakkels is niet fel genoeg om het einde van de gang te bereiken die we nu voor ons zien. Het slot op deze deur moet honderden jaren dicht hebben ge..."
08-04
9.4
Geil VerjaardagscadeauDoor: Bram16512
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Trio, Verjaardag,
"Het is een rustige woensdagavond op mijn verjaardag. Doordeweeks verjaren is meestal saai wanneer je wat ouder wordt iedereen moet de volgende dag natuurlijk gewoon werken, dus dan vier je je verjaardag eerder op vrijdag of zaterdag. Ik li..."
07-04
8.4
Homo Sexualem - 10Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend zag ik hoe Shani naar haar hok werd gedragen. Ze was totaal uitgeput. Zes keer maar zei Nick een beetje verontschuldigend. Ik keek naar Shani. Ze had wel een trotse glimlach op haar gezicht. Ik ben niet flauwgevallen zoals de v..."
07-04
9.2
Het Broedhuis - 3Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Vandaag komen de eerste 5 vrouwen om 10u. Ik heb al hun dossiers, hun wensen en beperkingen nog eens doorgelezen en gememoriseerd. Alleen Julie, de zakenvrouw komt pas morgen. Ik ben rotzenuwachtig. Wat een avontuur zeg. Wat een idioot idee..."
03-04
9.1
Homo Sexualem - 9Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Er waren twee weken voorbij gegaan. De melkmeisjes, die we al hadden, bleken allemaal drachtig te zijn geworden. Van de Russische 4714 wisten we dat nog niet maar ook dat zou binnenkort bekend worden. De Amerikaanse 4711 was ondertussen productief me..."
02-04
9.2
Wil Je Mijn...Door: Dannydobbe
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Facial, Hindoestaans, Surinaams,
"Verzoekverhalen, blijkbaar vinden jullie het leuk om verzoekjes te plaatsen via Kik. Echt heel leuk, maar ik kan ze echt niet allemaal kiezen. Dus sorry als ik je teleurstel. Steven kwam met een leuk verzoek, vandaar dat ik beslot..."
30-03
9.4
Het Broedhuis - 2Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Ik wil geld verdienen. En mijn dagen vullen in het gezelschap van vrouwen die me leuk vinden en mij tot op zekere hoogte oprecht willen leren kennen, appreci ren en respecteren terwijl ik hun bevredig met mijn zaad. Dat is wat ik wil. Win W..."
28-03
9.1
Het Broedhuis - 1Door: AuthWeb
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"De laatste avond van 2028, op weg naar het nieuwe jaar. Ik kijk in haar mooie glinsterende ogen. Het kaarslicht tussen ons op tafel vlecht zich een weg door haar blonde gestijlde lokken. Knisperend haardvuur. Wie is deze jonge vrouw We praten al een..."
28-03
8.8
Homo Sexualem - 7Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Lindsey had haar middagdutje gedaan. Ik had haar dit aangeraden want de rest van de avond zou nogal vermoeiend worden. Het dorp was uitgelopen om het ritueel te aanschouwen. Ook onze huisdieren waren aanwezig en zelfs de melkmeisjes waren uitgenodig..."
27-03
8.9
Klik hier voor meer...