63.184 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 1669x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Homo Sexualem - 17: Wennen

Het Medicijn

Ik liep naar het huis van Nancy. Van een afstandje keek ik toe hoe Kevin de kut van Aniek aan het bewerken was en Robin zich door haar liet pijpen. Het was duidelijk niet de eerste beurt. Nadat Robin haar gezicht vol sperma spoot, pakte Kevin haar koppie vast en zette zijn lul in haar mond. Gulzig zoog ze eraan en liet haar bek volspuiten.

Ze werd op de schoot van Nancy gezet. Die trok meteen haar benen uit elkaar en speelde met haar clit. “Wanneer mogen ze in mijn kut?” vroeg Aniek. Het schuchtere kleine meisje was niet zo schuchter meer. Het was een mooi gezicht zoals ze bij Nancy zat. Haar kutje moest echt strak zijn. Haar uiers waren echt minimaal. Maar haar gezicht verried haar echte leeftijd van achttien jaar. En het leuke was, ze zou niet verder groeien. Een heel echt en bijzonder troeteldiertje. Ik vertelde haar dat het aan de medicijnman was. Die moest haar kut vrijgeven.

Ik zei tegen Robin om haar na haar hut te brengen. Nancy vertelde me ondertussen het verhaal over de familiebanden zoals Aniek die kende. Ze had niet gelogen, ze wist domweg de waarheid niet.

De volgende dag haalde ik de drie op. Aniek en Carolyn zagen er gelukkig uit. Angelo had last van zijn kont, ondanks dat die maar één keer was gepenetreerd, wel bijna twee uur lang. Zelfs als het Aura was neergedaald hadden mannen nog één à twee maanden nodig om te wennen aan een lul in hun reet.

Ze hadden al gesproken met een paar andere troeteldiertjes. “Ze voelen zich fijn hier” zei Aniek. Ik vertelde dat we goed voor ze zorgde. Toen we wilde vertrekken werd Katie binnengedragen. Lopen kon ze niet meer. “Kan ze ook niet lopen?” vroeg Aniek. “Ze heeft rust nodig, ze heeft de hele nacht haar baasjes bevredigd”. “Ik ben niet flauwgevallen Sally” zei Katie. Carolyn floot toen ze vertelde dat ze twaalf keer was genomen.

“Jullie zijn niet van inhouden” zei ze. “Dat hoort bij het ras homo sexualem” antwoordde ik. We liepen naar de stallen. De melkmeisjes werden net gemolken. “Wat is dat dan” vroeg Carolyn”. Ik vertelde dat we ook melk nodig hadden. Uiteindelijk had ik weer het hele verhaal verteld over het superieure sexualem ras en dat de sapiens gewoon een diersoort is. Dat we 4716 hadden gemanipuleerd zodat ze grote uiers had en dat het allemaal niet anders was dan wat de sapiens zelf deed.

We kwamen de stallen uit toen Marcel net aan kwam lopen. “Dat moet uitgeprobeerd worden” zei hij en pakte Aniek vast en duwde haar kop naar zijn lul. Meteen begon ze hem te pijpen. “Zouden jullie niet meehelpen” zei ik tegen Alonso en Carolyn en duwde de twee naar beneden.

Nadat Marcel in de bek van Aniek had geloosd begon hij de bek van Alonso te neuken. “Hij kan nog niet in de keel” zei ik tegen Marcel. Na de lozing in Alonso kon Carolyn aan de slag. Ook haar bek kwam vol sperma.

Marcel liep meteen door. “Hij kan echt drie keer in vijf minuten klaarkomen?” vroeg Carolyn verbaasd. “Volgens mij heb je dat zojuist aan den lijve ondervonden” lachte ik. Vervolgens bracht ik de drie terug naar de medicijnman. “Vertel zo ook de waarheid aan hem” zei ik tegen Carolyn, “zodat hij kan bepalen of het medicijn gemaakt kan worden”.

Twee dagen later ging ik naar de medicijnman. Hij had de dierenarts er al bij geroepen. We controleerde of Carolyn hetzelfde tegen hem had verteld als tegen mij. Dat was het geval. “Dan kunnen we het plan doorvoeren” zei de medicijnman. We haalde Carolyn en Aniek erbij.

“We kunnen het medicijn maken” zei ik, “maar alleen als jullie beide het hele proces meewerken”. Meteen zeiden beide dat ze dat wilde. “Niet zo snel” zei ik, “luister eerst maar wat je moet doen”. Smakelijk zou het niet worden.

De medicijnman en de dierenarts vertelde dat op een bepaalde dag Aniek ontmaagd zou worden en wel zo heftig dat er vrij veel bloed vrij zou komen. De mix van sperma en bloed zou opgedronken moeten worden door Carolyn. Carolyn zou daarna drachtig gemaakt worden. De vrucht zou bij het vaststellen van de bevruchting verwijderd worden. Deze zou, gemengd met wat kruiden, door Aniek gedronken moeten worden. Daarna zou Aniek door vijftien mannen genomen worden. Mocht ze drachtig worden zou de vrucht verwijderd worden. De twee keken elkaar aan. “Doen we” zeiden beide in koor.

Ik liet de twee achter en nam de jongen die vel over bot had en de Scandinavische met lange benen en grote uiers mee. Verder werd de Arabier en het meisje van 1m50 meegenomen. Weer mochten de meiden niet in hun kut geneukt worden. Ze waren nog niet gesteriliseerd.

De volgende dag bleek dat de jongen met vel over bot en de Scandinavische vooral bij de mannen goed bevallen was, de vrouwen hadden juist een voorkeur gehad voor de Arabier en het kleine meisje. Niettemin waren ze alle vier in hun kontje geneukt en hadden ze ook allemaal een poesje gebeft. Het magere jongetje had wel last van zijn kontje. Die was drie keer gebruikt.

Ook de rest kreeg hun dag om als huisdier te dienen. De arts vertelde me dat het onderzoek in ieder geval had opgeleverd dat, buiten Aniek en Carolyn, de vrouwen gesteriliseerd konden worden. Ze waren niet geschikt om te fokken. We moesten alleen beslissen of we de Duitse eventueel als melkmeisje wilde, dan zou haar baarmoeder niet verwijderd worden.

Ik besloot dat de Duitse als huisdier bleef. Ik had al vele mannen gesproken die in haar kut wilde. Dezelfde middag stonden de vier meiden wijdbeens tegen een paal. De zalfjes werden gehaald en in de kutjes gesmeerd. De bekken werden afgeplakt om de schreeuwen te dempen. Twee uur later kwamen de meiden naar buiten. Vanaf morgen waren ook hun kutjes neukbaar.

Nancy kwam bij me. “Waarom laten we de huisdieren niet gewoon rondlopen?” vroeg ze. Ik vertelde haar dat de sapiens het grote aantal beurten, die wij als sexualem, niet aankonden. “We kunnen toch zeggen dat als ze in hun hok zitten ze alleen meegenomen kunnen worden voor het spelen in huis” begon ze, “en als ze vrij rondlopen, ook vrij neukbaar zijn”. Ik stond wel open voor het idee. “De troeteldiertjes kunnen dan zelf kiezen om overdag hun hok uit te gaan”.

De volgende dag werden de troeteldiertjes naar hun hokken in het dorp gebracht. “Jullie kunnen in jullie hokken blijven en dan kan het zijn dat je wordt opgehaald om een baasje te plezieren” zei ik tegen de troeteldiertjes. Niet alleen tegen de nieuwe maar ook tegen de troeteldiertjes die er al langer waren. “Vanaf vandaag kunnen jullie ook naar buiten als je dat zelf wil” vervolgde ik. “Maar weet wel dat een sexualem je kan pakken als ze wat van je willen”.

Ik keek naar Carolyn en Aniek, ook jullie mogen vrij rondlopen maar niemand mag in jullie kut. Ze knikte beide en wisten ook wel waarom. “Mogen ze dan wel in onze kut?” vroeg de Duitse Angela. “Je zult er niet zwanger van worden” zei de Zweedse Vera, “daar is gisteren wel voor gezorgd”. “Vera, sapiens worden niet zwanger, die worden hooguit drachtig” zei ik, “en ja Angela, troeteldiertjes hebben we niet alleen om te aaien”. “Ze kunnen echt goed neuken” zei Kate.

Carolyn en Aniek waren de eerste die naar buiten gingen. Ze vroegen Ying of hij nog meer van het dorp kon laten zien. Dat wilde hij wel. Het duurde niet lang voor Jason, de lange basketballer, aan Vera vroeg of ze ook zin had om eens rond te kijken. Het duurde toch nog twee uur voordat de laatste naar buiten gingen. Carolyn had toen al twee keer sperma weggeslikt.

Nancy kwam, de lange, Vera en Jason als eerste tegen. “mmmmm” zei ze en greep naar de lul van Jason. “Volgens mij ben je aan de beurt Jason” zei Vera. “Maar jij doet gewoon mee Vera” zei Nancy en duwde haar op de grond. Nancy begon aan de grote uiers van Vera te zuigen en kneep soms hard in haar lichtbruine tepels. Ze was zo gaan liggen dat Vera aan de tieten van Nancy kon zitten.

“Gebruik mijn tieten maar” zei Nancy tegen Vera, “En Jason, waarom voel ik je lul nog niet in me”. Jason ging achter haar staan en schoof zijn lul rustig in de poes van Nancy. “Ik kan wel tegen een stootje” zei Nancy. Meteen begon Jason harder en dieper in haar te stoten.

Vera voelde, op het moment dat ze aan de tieten van Nancy was gaan likken, dat haar benen uit elkaar werden getrokken. Ze kon niet zien wie het deed maar wist dat het niet de handen van Nancy waren. Een knalharde pik werd in haar kut geramd. Een lichte kreun klonk uit haar mond.

Jason deed ondertussen goed werk in de kut van Nancy. Ze was al meerdere keren klaargekomen en haar lichaam stond op het punt om heftig klaar te komen. Robin pakte de extreem lange benen van Vera vast en tilde deze omhoog. Zo kon hij nog dieper in haar gleuf. Het was duidelijk dat hij niet lang nodig zou hebben.

Ineens kwam Nancy heftig klaar. Haar hele lijf schudde op en neer door de heftigheid waarmee ze klaar was gekomen. Het zorgde ervoor dat Robin ook klaarkwam en de kut van Vera vol sperma spoot. Nancy stond op en liet de lul van Jason uit haar glijden. Robin was na het spuiten al meteen uit Vera gegaan en was al vertrokken. Ze had nog geen idee wie in haar kut had gezeten.

“Laten jullie ons nu geil achter?” vroeg Vera. Nancy keek haar aan. “Troeteldiertjes zijn er voor onze bevrediging” zei ze. “Maar we hebben er niks op tegen als jullie het nu samen afmaken”. Jason zag dat duidelijk meer zitten dan Vera, maar haar geilheid was zo groot dat ze zich tegen een boom liet zetten. Jason pakte een been van haar vast en tilde deze omhoog. Hij ging achter haar staan en stak zo zijn lul in haar kut.

Met lange halen ging hij in en uit de kut van Vera. Met een hand greep hij naar haar uier en kneep erin. Het duurde niet lang voor Vera begon klaar te komen. Jason nam haar steeds ruiger en Vera kon bijna niet meer op haar benen staan van het heftige klaarkomen. Uiteindelijk spoot Jason haar kut vol sperma.

Marcel had vanaf een bankje meegekeken. Vera was nog aan het bijkomen van de beurt toen hij haar aansprak. “Kom eens Vera, mijn dikke pik wil in je mond” zei hij. Nog geen tien minuten later liep Vera terug naar haar hok. Het mond smaakte nog naar het sperma van Marcel. Uitgeput viel ze op haar bed. Drie uur later stond Mark bij haar hok. “We komen je ophalen om de hele avond bij ons te spelen” zei hij.


GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Homo Sexualem - 21Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Een week na de genezing van Aniek was ze alweer vol in gebruik. Ook Carolyn werd vaak meegenomen om van te genieten. Er was een kans dat Carolyn alweer drachtig was. Dat was eigenlijk niet de bedoeling maar we wilden geen argwaan wekken. Va..."
23-05
9.0
Homo Sexualem - 20Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik keek naar de fokvrouwen. Ze waren nu allemaal over de zeven maanden drachtig. Alleen het eerste gefokte melkmeisje was al bevallen. Door het fokprogramma was haar draagtijd nog maar zes maanden. De medicijnman kwam erbij. Vandaag is het..."
20-05
9.3
Homo Sexualem - 19Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend liep ik naar de hokken. Mark kwam ook aangelopen en had Vera in haar armen. Ze heeft nog veel te leren zei hij, Na drie uur neuken was haar gat al droog, en anderhalf uur erna lag ze al buiten westen . Ook Peter werd teruggebra..."
18-05
9.1
Sex PotionDoor: Remco
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Kort, Met Familie, Milf, Tiener,
"Remco had het onlangs online besteld op een vage website in China. Een slechte Engelse tekst omschrijft het product, een klein flesje met de titel Sex Potion . Er stond This potion gives sex to anywon. Few drops and they turn on . Remco, 19 jaar o..."
18-05
7.9
Van Hetero Man ... - 3Door: Jawi57
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Pijpen,
"De volgende morgen word ik wakker met een pijn in mijn kontje en ik besef dat dat komt van die pik in mijn kontje gisteren. Het was wel lekker zo n dikke pik in mij die dan ook nog spoot. Ik heb lekker geslapen ondanks een pijnlijke ..."
17-05
8.8
De HaakDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Onervaren,
"Het vorige bezoek was al geil, hoewel spannend en aftastend, hij h d me gevangen Wat passief onderging hij mijn kneden en strelen, en liet me zo zijn lijf, lul en kont goed voelen en verkennen. Eerst nog douchen, om hem te laten wennen aan naakt zij..."
15-05
7.3
Van Hetero Man ... - 2Door: Jawi57
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Een week nadat ik het tijdelijke contract heb teruggestuurd krijg ik een mailtje met de vraag of ik het komende weekend mij bij Meesteres Judith wil komen melden. Ze wil dan kijken wat en hoe we verder gaan. Ook heeft ze erin gezet dat a..."
14-05
8.3
Dit Is Vele ...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Wanneer ik de advertentie in de krant las dat ze professionele dansers zochten voor n of ander buitenslands project. Aarzelde ik zelf geen moment om hiervoor mijn kans te grijpen. Alles was goed om maar niet meer te hoeven thuis te wonen. br..."
08-05
8.8
Homo Sexualem - 17Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Na zeven dagen lopen kwamen de jagers met hun prooien aan in het experimenteercentrum. Niet het centrum waar de melkmeisjes gefokt werden. Dit centrum was nieuw en speciaal opgericht om huisdieren te fokken. Toen ik aankwam waren de prooien ..."
08-05
9.2
Homo Sexualem - 16Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend werd Grace weer door Mark genomen, nu in de sexualem stijl. Grace ging naar buiten en nam daar haar ontbijt. Ze wilde de oude vrouw eens goed bekijken. Die was, samen met het kleine meisje, ook buiten aan het ontbijten. Grace begr..."
04-05
9.4
Van Hetero Man ... - 1Door: Jawi57
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Meesteres, Pegging, Pijpen, Sissy,
"Ik ben Jos, een man van midden 20 en heb geen relatie, ik ben aardig geschapen 16 cm stijf wel vaak seks met vrouwen. Daar komt dan bij dat ik ze neuk op alle standjes die je maar bedenken kunt. Laatst had ik intiem contact met een vrouw va..."
03-05
8.2
Shangri La - 2Door: JohanK
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" Dit is het tweede deel van een kleine fantasy serie. Wel wat langer uitgevallen maar ik wist en weet nog altijd niet waar op te delen. Dus laat het hier maar bij. Ik raad jullie aan eerste deel 1 te lezen. Veel leesplezier. Joha..."
27-04
9.1
Klik hier voor meer...