Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Gina
Datum: 06-07-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 5008
Lengte: Lang | Leestijd: 22 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Mijn Vrouwen - 8: Het Spel
Even Rust
Haar woorden waren duidelijk geweest. “Vanaf nu ben ik er voor je als je me nodig hebt” had Elke gezegd. Ik wist dat ik er niet tegenin moest gaan. In ieder geval nu nog niet. Ik zou haar één keer uitnodigen voor een trio met Nancy en daar zou het bij blijven. Natuurlijk wilde ik haar wel als vriendin houden en ik hoopte dat ze zwanger was geworden.

Het trillen van Elke was voorbij maar toen ze wilde opstaan om haar doos leeg te spoelen, kon ze niet op haar benen blijven staan. Ik liet haar weer liggen en haalde een washand en doek om haar enigszins schoon te maken. Ze kroop wat dichter tegen me aan. “Je bent lekker warm” zei ze.

“Bij het zien van Macy toen ik binnenkwam wist ik al dat er een kans bestond dat ik het zou gaan verliezen” zei Elke. “Waarom ben je niet gegaan?” vroeg ik. Ze zuchtte. “Mark ik zou willen dat mannen me kunnen opwinden en er seks mee hebben” begon ze, “tot vandaag is er echter geen man geweest die me kon opwinden”. Ze vertelde dat ze ook graag het spel had willen spelen. Dominante mannen hadden haar altijd al aangetrokken al had ze er nooit seksuele gedachten bij gehad.

Toen ik Elke voor het eerst in haar tieten had geknepen had ze al seksuele gedachtes gehad. “Mijn buik was al behoorlijk in de war” zei ze lachend. Ik had ook best harder op haar billen mogen slaan. De geilheid was al niet meer tegen te houden geweest toen ik op haar tieten had geslagen. “Toen was de kans al redelijk geweest dat je me klaar had kunnen laten komen” zei ze. “Maar ik ben blij dat je verder ging”.

In de kooi was er al geen weg terug meer geweest. Ze was serieus bang geweest dat ik de hoer zou gaan neuken. “En dat ik vrijwillig mijn kut kaal heb geschoren kan ik nog steeds niet geloven” zei Elke. Ik keek haar even verbaasd aan. Ze zag dat ze zich versproken had. “Mark, nu wil ik daar niet over praten” zei ze, “geef me de tijd daarvoor”. Ik knikte instemmend maar vroeg of laat zou ze me gaan vertellen waarom ze niet vrijwillig haar kut had geschoren.

“Mark, kan ik de film ook hebben? Ik wil hem graag thuis nog eens bekijken”. Natuurlijk kon Elke de film krijgen. “En Mark, verkoop dat enge ding naast het bed niet” zei ze zachtjes en keek naar de kooi waar ze in had gelegen. Ik trok haar naar me toe. “Het rollenspel heeft wat met je gedaan merk ik” zei ik. Elke knikte en rolde op haar rug.

“Mark, neuk me, maar nu heel rustig” zei ze. Ik streelde over haar lijf en voelde tussen haar benen, die ze al geopend had. Echt nat was het niet, meer een soort beginnende geilheid op laag niveau. “Mark, ik hoef niet klaar te komen, ik wil alleen van jouw lijf op en in mijn lijf genieten” zei ze.

Ik kuste haar tietjes en gleed met mijn vingers over haar clit. Even stak ik een vinger in haar doos en merkte dat er echt weinig geil in zat. “Mark, voorspel heb ik niet nodig” zei ze. Ik draaide mezelf op haar. Meteen voelde ik haar hand bij mijn lul. Nadat ze die tegen haar ingang had gezet schoof ik langzaam in haar.

Ik legde mijn gezicht naast haar gezicht en begon te pompen. Ze was al strak geweest toen ze vol geil zat. Nu leek ze nog veel strakker te zijn. Het was een rare gewaarwording om een vrouw te neuken die niet geil was maar wel geneukt wilde worden. Ik bleef langzaam op en neer gaan. Af en toe kreunde Elke lichtjes. Verder was ze stil. Ik keek haar even aan en zag dat ze haar ogen dicht had. Ze was in zichzelf gekeerd en genoot op haar manier van de seks. Ik ging weer door met langzaam pompen. Door haar strakke gleuf kwam ik toch nog redelijk snel klaar. Nu niet een laatste ram om diep in haar kut te komen. Wel liet ik mijn lul zo diep mogelijk in haar gaan toen ik begon te spuiten. Uiteindelijk verlieten twee lagen sperma mijn lul. ‘Zwanger worden Elke’ dacht ik, ‘ik wilde al een kind van je en nu nog meer’.

Ik bleef nog een hele tijd op haar liggen. Mijn lul was al slap maar zat nog steeds in haar grot. “Je wordt zwaar” zei Elke na een tijdje waarop ik van haar afrolde. Zonder haar kut schoon te maken, kwam ze tegen me aanliggen en viel in slaap.

De volgende ochtend was Elke al uit bed. Ik rook de koffie vanuit de keuken. Ik stond op en in mijn Adamskostuum liep ik de keuken in. Elke zat aan de keukentafel en had duidelijk al ontbeten. “Er is nog een restant koffie” zei ze. Ze was niet het type dat voor mij een ontbijt zou gaan klaarmaken.

“Heb ik dit gisteren echt aangedaan” zei ze en pakte het dienstmeisjeskostuum. Ik grijnsde. “Het stond je echt geweldig, ik had toen mijn pik al in je willen steken”. “Had het maar geprobeerd, dan was mijn leven een stuk makkelijker gebleven” zei ze. Ik keek haar in haar ogen. Ze draaide die van mijn blik weg. “Je weet wat hoe ik er in sta” zei ik tegen haar. “En jij weet dat ik niet op mijn afspraak terugkom” antwoordde ze, “roep me als je me nodig hebt en ik kom”.

“Ik heb je gisteren ontmaagd” zei ik. Elke knikte. “Hoe zit dat dan met die twee dildo’s. Elke begon te lachen. Niet alleen mannen kunnen stoer doen” zei ze, “en het schrikt mannen ook wel af”. Daar was weer een soort van verspreking. Er was ooit wat gebeurd waardoor ze een seksuele afkeer van mannen had.

Na het ontbijt nam ik een douche en keerde terug met alleen een onderbroek aan. Zo liep ik vaker als ik niet aan het werk hoefde. Ik pakte de laptop die ik voor Elke had geregeld en gaf hem aan haar. “Als je jezelf aanmeld dan zal ik de video er zo opzetten” zei ik. Een kwartiertje later werd de laptop weer dichtgeklapt. Elke stond op en omhelsde me. “Je bent echt een schat Mark” zei ze. Meteen kreeg ik ook nog een kus.

Ik pakte Elke even vast om haar dicht tegen me aan te houden. “Ik heb een fantastische vrouw leren kennen” zei ik “en ik ben benieuwd naar haar hele verhaal”. Weer kreeg ik een kus. Weer drukte ik haar weer wat dichter tegen me aan.

Het kon natuurlijk niet uitblijven dat mijn lul zou reageren. Elke had het gevoeld. “Daar heeft iemand zin” zei ze. Ze gaf me nog een kus. “Daar moeten we dan maar eens wat aan doen” zei Elke en begon haar shirt uit te trekken. “Elke, dit is niet nodig” zei ik. Mijn pik zei iets heel anders. Die was niet meer slap te krijgen. Elke duwde me naar achteren. “Zitten” zei ze, “en kijken”.

Ik ging op de keukenstoel zitten en zag hoe Elke haar bh verwijderde. Mijn lul werd nog harder. Haar broek en slip gingen ook uit en ik keek weer naar een heerlijk kale kut. Als vanzelf ging mijn hand naar haar kut toe en voelde over haar lipjes. Droog. “Steek maar een vinger in mijn spleetje” zei ze. Ze was kurkdroog.

Met haar gezicht naar mij toe, kwam ze op mijn schoot zitten. Aan beide kanten van mijn heupen stond een been van haar. Ze pakte mijn lul vast, zette die tegen haar kut en zakte naar beneden. Ze boog haar hoofd naast mijn hoofd en begon op en neer te gaan. Mijn knalharde lul gleed heerlijk op en neer in haar nauwe en droge grot. Ik gleed met mijn handen naar haar tieten en speelde ermee. Geen kreuntjes deze keer. Ze genoot op een geheel eigen manier van mijn lul in haar kut. Ze genoot ervan dat ze me kon bevredigen. Meer wilde ze niet. Een heerlijke meid met een enorme rugzak. Vroeg of laat zou ik haar mogen helpen om die rugzak te dragen.

Ze bleef haar lichaam dicht tegen me aan houden. Ze bleef heerlijk op en neer gaan. Ondanks haar geringe ervaring wist ze toch de hele lengte van mijn lul te strelen met haar kut. Ik drukte haar nog wat meer naar me toe en pakte toen haar heupen vast. Toen ze weer helemaal naar beneden was gezakt, hield ik haar op haar plek en spoot haar doos vol.

Elke ging weer omhoog en liet mijn lul uit haar kut glijden. “Bedankt dat ik dit mocht doen” zei ze. Ze pakte haar kleding en liep naar de douche. Iets later kwam ze gekleed weer terug. “Kun je de vlucht terug boeken?” vroeg ze, “morgen heb ik lessen”. Ik boekte een vlucht en bracht Elke naar het vliegveld. “Tot de volgende keer meid” zei ik. Ze gaf me een kus met de hand en liep door de controle. Ik zou haar vaker gaan zien. Natuurlijk zouden we neuken maar ik wilde in haar rugzak kijken en die samen met haar leegruimen.

Elena

Nancy had me een telefoonnummer geappt dat ik moest toevoegen aan de app. Ze had gezegd dat het om haar vriendin Elke ging. Een 100% lesbische vrouw. Maar deze 100% lesbische vrouw had zojuist aan Nancy geappt dat ze afgelopen 24 uur tot drie keer toe door Mark was geneukt. Ik was erg benieuwd naar haar.

Het duurde nog een halve dag voor Elke reageerde. Nadat ze zich had bedankt voor de uitnodiging vroeg ik haar of ze wilde vertellen wat er was gebeurd. Ze vertelde in een kort verslag hoe een weddenschap was aangegaan, dat ze in een sm rollenspel was gekomen en Mark uiteindelijk had gewonnen. Ik schrok van haar laatste zin. “Ik zal er voor hem zijn als hij me nodig heeft”. Ik vroeg voor de zekerheid of ze dat seksueel bedoelde. “Ook seksueel” antwoordde ze.

Nancy typte. Ik wachtte haar antwoord af. “Elena, hoe anders is dat voor jou dan?” Die vraag kwam hard binnen. Wat zou ik doen als Mark me vroeg om bij hem te komen. Ik zou alle afspraken afzeggen en gaan, wetend dat hij me ook zou gaan neuken. “Je hebt gelijk” antwoordde ik. “Voor mij ligt dat ook niet anders” schreef Susie.

Ik vroeg aan Elke of ze aan de pil was. Ze antwoordde ontkennend. “ik heb in zijn ogen gezien dat hij een kind van me wil, ik zal zijn kind dragen”. Ik en Laleh waren zwanger van Mark, Susie en Elke hoopte zwanger te worden van Mark en Nancy deed ook niks om het te voorkomen. ‘Je gaat een hoop kinderen krijgen Mark’ dacht ik en legde mijn telefoon weg.


Er was bijna een week voorbij gegaan. Ik dacht nog dagelijks aan de seks met Elke. Het was geweldig geweest en het zou nog een geweldige tijd worden. Ik pakte mijn spullen om weer een weekendje naar mijn ma te gaan. Snel griste ik nog mijn telefoon van de tafel en zag dat ik een nieuw bericht had. “We zijn zwanger” schreef Susie. Voor de zekerheid zou ze nog een DNA test laten doen omdat haar man haar toch ook wel een paar keer geneukt had. De kans was klein dat het kind van de man was gezien de vele eerdere pogingen die niks hadden opgeleverd.

Onderweg naar ma dacht ik aan Susie. Mijn nicht was zwanger van me. De meid die zich zo hoerig kon gedragen als haar man in de buurt was. Maar bij mij was ze niet hoerig. Bij mij was het een geil sletje dat aandacht nodig had. Ik zou haar binnenkort weer eens opzoeken en haar kutje een aantal keer volspuiten.

Ma had de kleding aan die ik de vorige keer voor haar had gekocht. “Ma, je ziet er geweldig uit” zei ik. We gaven elkaar twee kussen op de wang. Ik wilde in de tuin gaan zitten vanwege het mooie weer maar het was een enorme zooi. “Ma, straks moeten we wat aan de tuin gaan doen” zei ik.

Ik keek eerst even haar financiën door, zoals bij ieder bezoek. Ma bracht me koffie en boog voorover toen ze het kopje neerzette. Door haar nieuwe jurk, keek ik zo in haar decolleté. Was het Nancy geweest dan had ik nu een tiet in mijn hand gehad. Ik keek nog eens. Bleef ma nu bewust langer zo staan dan nodig?

Ik handelde de financiën af en ging bij ma zitten. “Ik ben blij dat jij dat doet en niet William” zei ze. Ze begon meteen over het debacle van het huis van William. “Elena heeft me alles verteld” zei ze. “En ze is zo enorm blij dat jij haar en William geholpen hebt”. Ze bleef maar door roddelen over William en had geen goed woord over voor haar oudste zoon.

Waar de woorden van ma richting William erg hard waren, waren de woorden naar Elena vol lof. “Want een prachtvrouw” zei ze iedere keer. “Zo fijn dat ze al zwanger is” zei ze en meteen weer een sneer naar William. “Het lijkt wel of hij helemaal geen aandacht heeft voor Elena en hun kind” zei ze.

“Kom ma, we gaan de tuin doen” zei ik. Terwijl ze zich omkleedde ging ik alvast de tuin in. Ik pakte de grasmaaier uit schuur en begon het gras te maaien. Al snel kwam ma ook naar buiten. Ze had een versleten tuinbroek aan. De broek was kort en rafelig. De banden, waarmee de voorkant aan de achterkant vastzaten waren wat losjes zodat, via de zijkant een enorme inkijk was. Het was jammer dat ze een topje aanhad, anders had ik haar tieten kunnen zien. Ze zou zo een model kunnen zijn. Maar de plastic clogs die ze aanhad gaven aan dat ze daar absoluut geen gevoel voor had.

“Wat kan ik doen?” vroeg ze. ‘Je top uittrekken’ dacht ik maar zei dat ze het terras leeg moest maken zodat ik het zo schoon kon spuiten. Nadat het gras gemaaid was pakte ik de hogedrukspuit. Ik spoot eerst de bank en de stoelen schoon en zette deze op het gras. Ook de tafel werd schoongespoten en kwam ook op het gras te staan. “Die kun je afzemen ma” zei ik. Zelf begon ik aan het schoonspuiten van de tegels.

“Je spuit iedere keer mijn voeten nat” klaagde ma. “Pas maar op, anders spuit ik je helemaal nat” lachte ik. “Dat durf je niet” zei ze. “Daag je me uit ma?” vroeg ik. Ik ging rechtop staan en richtte de spuit op ma. Ze stond ver genoeg weg zodat het water niet met volle kracht tegen haar aan zou komen. “Heel even drukte ik op de knop om water te spuiten. Het water bereikte haar benen.

“Jij duivel” zei ze, “vanavond krijg je geen eten”. Ik spoot weer. Nu ver boven haar hoofd gericht zodat het water over haar hoofd kwam. Het water regende over haar hoofd. “Je kunt niet richten” schreeuwde ma en rende weg. Weer spoot ik, nu op haar rug. Ze was kletsnat. Toen ze dacht op veilige afstand te staan draaide ze zichzelf om. Ik spoot nog een keer. De straal kwam op haar borst. Ze was drijfnat.

Ik legde de spuit weg. “Vrede?” vroeg ik. “Vrede” antwoordde ze. Ze kwam op me aflopen. Het is lang geleden dat ik zo gelachen heb” zei ze. “Je kunt zo meedoen aan een wet-dress contest” zei ik. Ze duwde me weg. “Je bent gek” zei ze. Ik protesteerde maar ze bleef me een idioot vinden. Ondertussen had ze de bovenkant van haar tuinbroek losgemaakt. “Wat een natte zooi” zei ze. Haar top was echter ook doorweekt. Haar tepels duwde tegen de natte top aan. “En jij vind dat je niet mee kunt doen aan een wet-dress contest” lachte ik, “je zou zo winnen”.

“Zo praat je niet tegen je moeder” zei ma en ging naar binnen om droge kleding aan te doen. Ondertussen zette ik de spullen terug en droogde de tafel en stoelen nog een keer af. Ik had alles net op zijn plaats toen ma, in een kort zomerjurkje, weer buiten kwam. Ze had een fles wijn, twee glazen en wat te snacken meegenomen.

De rest van de avond gebeurde er niks meer. Uiteindelijk zei ik dat ik nog een douche zou nemen en naar bed zou gaan. Ik zette de douche aan en hoorde de deur zachtjes opengaan. Ik keek niet naar de deur. Daar kon maar één persoon staan. En die persoon hoefde niet te weten dat ik wist dat ze daar stond.

Ik zeepte mezelf in en liet eerst mijn achterkant zien. Terwijl ik mijn haren waste draaide ik mezelf iets om. Shit, mijn pik was knalhard door het idee dat ma me aan het begluren was. Ik draaide nog wat verder zodat ze mijn stijve lul wel moest zien. Langzaam begon ik mijn lul schoon te maken. Al die tijd stond ik zo dat ma volop kon kijken. Ik begon me af te spoelen en draaide mijn reet weer naar haar toe. Ik was klaar en draaide me om, om uit de douche te stappen en me af te drogen. De deur was weer dicht.

In bed nam ik mijn lul in mijn hand en begon me langzaam af te rukken. Ik dacht aan ma en haar drijfnatte kleding. Ik dacht aan de tepels die door haar topje gepriemd hadden. De ontlading spoot over het doekje dat ik klaar had gelegd om het sperma op te vangen en kwam tegen mijn kin. Ik veegde het sperma af.

Was ik nu werkelijk op ma aan het geilen? Wilde ik haar ook in het echt neuken of alleen fantaseren. Mijn lul wist het wel, die wilde echt in de kut van ma. Mijn lul had niks met mijn rechterhand. Maar ma neuken kon ook betekenen dat ik ma zwanger zou kunnen maken. De twijfel was er weer.

De volgende ochtend namen we samen het ontbijt. Ma was nog in haar nachthemd. Weer zag ik de tepels tegen de kleding aanduwen. Een heerlijk gezicht. Mijn lul was alweer aan het roepen maar ik stelde hem weer teleur.

“Ik ga snel onder de douche” zei ma. Ik liep naar mijn kamer en deed mijn kleding in de tas. Toen ik terugliep zag ik dat de deur van de douche openstond. Toeval? Toeval of niet, ik kon het niet laten om even te gluren. Nu was het ma die met haar rug naar me toe stond en zichzelf inzeepte. Ze had nog steeds een smal kontje, ondanks dat ze drie kinderen had gebaard. Net als ik gisteren had gedaan, draaide ma nu een beetje en zag ik haar tieten. Ze leken zoveel op die van Nancy, al waren die van Nancy nog wel wat steviger. Ze begon haar kut te wassen. Ik wilde dat het mijn hand was. Langzaam draaide ze weer terug en zag ik haar kontje weer. De show was voorbij.

Ik had mijn spullen al in de auto gezet. We namen nog een kop koffie en toen vertrok ik weer. De komende tijd moest ik toch eens gaan nadenken over een relatie met ma. En wel een seksuele relatie die kon eindigen in een zwangerschap. Ik vroeg me af of ik er met Elena over kon hebben. Maar die wist niet beter dan dat ik alleen haar en Laleh zwanger had gemaakt.

Elena

Susie was zwanger. Daar was het ook meteen raak geweest, net als bij mij en Laleh. Nancy had haar periode en was dus niet zwanger. Ik vroeg me af hoelang dat goed zou blijven gaan.

Er kwam een app binnen. Niet in de groep. Een app van Laleh. “Fijn dat je me in de groep hebt uitgenodigd. Ik lees vol interesse maar wil nu niet meepraten”. Ik glimlachte. “We zijn er voor je als je ons nodig hebt” schreef ik terug. Ik was blij dat ze wat van zich had laten horen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Neuken, Nicht, Zus, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
8.9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...