63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Bruiloft sexverhalen. In deze categorie staan 42 erotische verhalen.
In De Aanloop Naar Het BoterbriefjeDoor: Abraham De La Moutarde
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft, Nymfomanie, Schoonzus, Waargebeurd, Zwanger,
"In De Verovering werd omschreven hoe de strijd verliep om de goudblonde beauty te versieren. Dat waargebeurde verhaal is basis van dit schrijfsel, maar het is uiteraard ook zonder dat verhaal te begrijpen. Vanzelfsprekend zijn de namen verzonnen. ..."
29-12-23
9.0
Een Heuglijke Bruiloft Voor RenskeDoor: DM
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft,
" Wow Emily, je ziet er fantastisch uit Renskes bewondering voor Emily s bruidsjurk was door en door oprecht, en ze sloeg haar hand voor haar mond terwijl haar beste vriendin met een brede glimlach de kamer kwam binnenschrijden. Dank je, ..."
06-04-23
9.0
Mijn TrouwdagDoor: Conny Lingus
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft, Dochter, Vader,
"Mijn bruiloft zat er aan te komen. Trouwen op je twee ntwintigste was vrij jong maar wanneer zou ik iemand als Mart weer tegenkomen Naarmate de dag naderde werd ik nerveuzer en stress at ik meer. In goed overleg met mijn aanstaande de ver..."
20-02-23
8.7
Mijn Bruiloft - 4Door: Daniel16880
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Bruid, Bruiloft, Dochter, Moeder, Neuken, Orgie, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonvader, Vader,
"Hoi, ik ben Natasja en dit verhaal gaat over mijn bruiloft. Ik trouw met Stefan, mijn jeugdliefde. In het eerste deel vertelde ik hoe ik mij liet neuken door een stripper op mijn vrijgezellenavond, en tijdens de bruiloft door mijn schoonvader Hans. H..."
30-12-22
9.3
Mijn Bruiloft - 3Door: Daniel16880
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bruiloft, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Neuken, Orgie, Partnerruil, Pijpen, Schoonouders,
"Hoi, ik ben Natasja en dit verhaal gaat over mijn bruiloft. Ik trouw met Stefan, mijn jeugdliefde. In het eerste deel vertelde ik hoe ik mij liet neuken door een stripper op mijn vrijgezellenavond, en tijdens de bruiloft door mijn schoonvader. Het tw..."
22-12-22
9.2
Mijn Bruiloft - 2Door: Daniel16880
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bruidegom, Bruiloft, Milf, Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Vreemdgaan,
"Hoi, ik ben Natasja en dit verhaal gaat over mijn bruiloft. Ik trouw met Stefan, mijn jeugdliefde. In het eerste deel vertelde ik hoe ik mij liet neuken door een stripper op mijn vrijgezellenavond, en tijdens de bruiloft door mijn schoonvader. Dit de..."
13-12-22
9.2
Mijn Bruiloft - 1Door: Daniel16880
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bruiloft, Neuken, Pijpen, Schoonvader, Strippen, Vreemdgaan, Vrijgezellenfeest,
"Afgelopen september ben ik getrouwd en ik wil jullie graag vertellen over het geweldige feest dat we het hebben gehad een feest dat toch wat anders verliep dan gedacht. Mijn naam is Natasja en ik ben een 24 jarige brunette die er goed uitz..."
06-12-22
8.8
Ons Dorp, Op Vakantie - 11: De BruiloftDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft, Vakantie,
" Het verhaal is een samenwerkingsverband van profiel Oelewapper profiel en profiel Gina profiel . Ik ging naar het plein. De bruiloft zou pas na het diner zijn. Danie kwam naar me toe. Gefeliciteerd zei hij. Kelly heeft het me ..."
10-11-22
9.1
Van Zoon Naar LoverDoor: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft, Condoom, Hoer, Moeder, Prostitutie, Slaapkamer, Slet, Sletje, Zoon,
"Zo lang als ik me kan herinneren neemt mijn moeder, Esther, met enige regelmaatmaat mannen mee naar huis. Toen ik nog een stuk jonger was vond ik het normaal om s morgens een vreemde man aan de ontbijttafel te ontmoeten en hem vervolgens nooit meer ..."
18-06-22
8.6
Au Pair - 2Door: Mr. Planeet
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Aupair, Billen, Bruiloft, Collega, Kut, Kutje, Viagra, Zwanger,
"Zuid Frankrijk, 17 jaar en aan het werk als au pair. Met mijn 17 jaar ben ik nog niet heel ervaren en op seks gebied nog helemaal niet ervaren. Mijn naam is Kim en werk nu ongeveer 10 weken als Au Pair in Zuid Frankrijk samen met Mark en hi..."
18-06-22
7.5
Ons Dorp - 14: De BruiloftDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft,
"Er gingen twee weken voorbij en iedereen voelde zich op zijn gemak. Maggy nam in haar rol als burgemeester de taak op zich om voor de alleen achtergebleven vrouwen te zorgen. Ze kregen nieuwe taken zodat ze zich weer nuttig voelden in ons dorp. Dat k..."
18-05-22
9.0
Een Bijzondere BruiloftDoor: Fabulas Publicanus
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft,
"Uitkijkend op mijn door de ochtendzon beschenen achtertuintje neem ik de laatste slok van mijn kopje koffie. Het gaat een aparte dag worden. Maar het moet ook de mooiste dag worden van mijn dochter. Het weer schijnt in ieder geval al mee te werken. L..."
01-03-22
9.1
Een Bruiloft Met Mijn ExDoor: Mickey Hard
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Bruiloft, Dikke Tieten, Ex, Grote Borsten, Milf, Openbaar,
"Normaal hou ik wel van bruiloften, maar tegen deze zag ik echt op. Niet vanwege de gastheer en gastvrouw, want dat waren goede vrienden. De reden was dat ze gemeenschappelijke vrienden zijn van mij en mijn ex vrouw Kim en dat betekent dat we ook beid..."
28-10-21
9.0
BruidsmeisjesDoor: Michael
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Bruiloft, Doggystyle, Feest, Pijpen, Vingeren, Vreemdgaan,
"Een van mijn beste vrienden ging trouwen. Ik had zijn verloofde al vaak ontmoet en het geluk straalde van ze af. Ik keek erg uit naar de bruiloft. Naast uiteraard het geluk van Dave en Simone vieren, was ik ook enthousiast voor het feest erna. Er zou..."
04-10-21
8.8
De Onbereikbare - 12: De BruiloftDoor: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft, Met Familie, Roodharig,
"Onze wereld was helemaal veranderd. Tijdens de voorjaarsvakantie verhuisden we naar het kasteel en nadat mijn moeder onze oude woning verkocht had, stond zij erop dat zij de bruiloft zou gaan organiseren. Uiteraard hoefde ze dat niet in haar eentje t..."
01-10-21
9.3
Fleur En De BruiloftDoor: Megadeth
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Billen, Blond, Bruidegom, Bruiloft, Uitdagen, Vreemdgaan,
" Dit verhaal gaat over de uitdagende Fleur. Ze is blond, inmiddels 17 jaar en zit op hockey. Bovendien heeft ze billen om van te dromen, billen waarmee ze alles voor elkaar kan krijgen... Het is een mooie lentedag en Fleur verveelt zic..."
28-06-21
8.9
BruiloftsgastDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bruiloft, Neef, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Mijn nichtje ging trouwen en dat werd groots gevierd. De schat is werkelijk een mooie meisje, of moet ik zeggen een mooie jonge vrouw, en trouwt met een knaap waarvan ik het idee heb dat hij goed voor haar zal zorgen. Zij heeft nog twee broers, n o..."
22-03-21
8.7
Op Avontuur In ArgentiniƫDoor: SchrijvendeMaagd
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft, Latina, Vrijgezellendag, Vrijgezellenfeest, Zakenreis,
"Voor mijn werk als Sales Manager bij een middelgrote onderneming in de maakindustrie reis ik stad en land af om potenti le klanten binnen te harken of een machine van enkele tonnen te slijten aan bestaande klanten. Voor de corona maatregelen was ik z..."
19-01-21
8.7
Het Begin... In Marokko - 11: De Aanloop Tot De B...Door: Peerkuh
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft, Eerste Keer, Marokko, Milf, Stiekem, Voyeurisme,
"Hoe verder de avond vorderde hoe meer het gesprek op andere zaken overging. Aisha en Romy hadden een geweldige klik. Er waren al bijna 3 flessen wijn leeg toen Romy wou opstappen. Ik die nog niet zoveel gedronken had omdat ik geen fan was van wijn, v..."
21-12-20
9.2
Mijn Zuster De BruidDoor: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruid, Bruiloft, Hotel, Maagd, Tweeling, Vreemdgaan, Zus,
"Vandaag trouwt mijn zuster. Anja is drie jaar ouder dan ik en met haar dertig jaar eigenlijk al een beetje belegen bruid. Ze ziet er overigens nog lekker uit met haar weelderige figuur, grote tieten en haar prachtige donkere haar en dito ogen. ..."
21-12-20
8.7
Trouwfeest Met GevolgenDoor: Houston70
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft, Feest, Slet, Sletje,
" Dit is mijn eerste verhaal als trouwe lezer van Opwindend.Net, het is een waargebeurd verhaal Dit verhaal gaat over mijn vriendin en hoe onze relatie na enkele jaren evolueerde. Elise is een knappe meid, toen 28 jaar oud. Ze is do..."
20-11-20
7.5
De Zwarte Bruiloft - 7: Tien Uur LaterDoor: DM
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft,
"Door de stille suite weerklonk plots het scherpe geluid van een deur die in het slot viel. Het lawaai drong door tot in de badkamer, en zorgde ervoor dat Floortje ten langen leste ontwaakte, na een lange, tumultueuze nacht. Terwijl ze met veel moeite..."
24-08-20
8.0
De Zwarte Bruiloft - 6Door: DM
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft,
"Jack keek net op tijd op om te zien hoe Vanessa de badkamer uit kwam, de deur achter zich dichttrok en op slot deed. Ze beantwoordde zijn vraag v r hij de kans kreeg om die te stellen. Het heeft er alle schijn van dat je vrouw niet meer in..."
15-07-20
9.3
Jolanda - 5: Het BruiloftsfeestDoor: Erica
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Bruid, Bruiloft, Dildo, Feest, Likken,
" Dit is het vijfde deel in een serie verhalen over Jolanda, een jonge vrouw van in de dertig die in het Amsterdams nachtleven zich vermaakt met mannen n vrouwen. Hoewel mijn actieve jaren inmiddels achter me liggen, zijn de verhalen ge nspireerd d..."
28-06-20
8.9
De Zwarte Bruiloft - 5Door: DM
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft,
"Vanessa sleepte Floortje terug naar de zaal. Haar assistente was zo zwaar onder invloed dat ze slechts ternauwernood overeind wist te blijven, en een bezorgde Jack kwam toesnellen zodra hij de twee vrouwen weer zag opduiken. Hij was blij dat..."
28-06-20
9.1
De BruiloftDoor: Gizmo
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft, Klaarkomen, Orgasme,
"Na een tijd samen te wonen hebben Liselotte en ik besloten om te trouwen. Na een hoop geregel is er dan eindelijk die mooie dag. Ik sta aan het altaar in mijn pak te wachten op mijn mooie bruid. Ik zie de mooie oldtimer voor de kerk stoppen en de cha..."
03-05-20
8.8
De Zwarte Bruiloft - 4Door: DM
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft,
" Gelijk heb je zei Orph e trots, en ze verkocht haar vriendin een bemoedigende lel tegen haar kont. Je kunt beter voortmaken volgens mij zijn er kapers op de kust. Vanessa dronk haar glas leeg en zette het met een luide klap terug op de..."
03-05-20
8.8
De Zwarte Bruiloft - 3Door: DM
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft,
"Toen Jack zich de ochtend van de bruiloft klaarmaakte, had hij van zenuwen niet de minste last. Het schrikte hem niet af om te trouwen. Hij had er geen problemen mee om het leven als single vaarwel te zeggen. Het deed hem eigenlijk helemaal niets. Zo..."
19-04-20
8.8
De Zwarte Bruiloft - 2Door: DM
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft,
"In de dagen die daarop volgden was Floortje in de zevende hemel. Van de vele obstakels die ze op haar weg was tegengekomen bleef nog slechts een vage herinnering over, alles begon eindelijk in zijn plooi te vallen. Het lot was haar eindelijk gunstig ..."
06-04-20
9.1
De Zwarte Bruiloft - 1Door: DM
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft,
" Dit is de opener van een lang uitgesponnen verhaal. Vervolgdelen komen later. Veel leesgenot Twee joekels van borsten pletsten zacht op de bar. De vrouw was zich perfect bewust van wat ze ..."
27-03-20
8.8
Wilde BruiloftDoor: Nerobixx
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft,
"Inmiddels was ik op een leeftijd gekomen dat mijn eerste vrienden gingen trouwen. Een goede vriend van me was al ruim tien jaar met zijn vriendin samen en voor mij altijd het voorbeeld en bewijs dat echt liefde bestond. Een huwelijk was voor hen de l..."
03-12-19
8.9
Teun En Linda - 31: De Bruiloft (3)Door: Teun
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft, Femdom, Trio, Vreemdgaan,
"Teun Ik lig in de kooi onder ons bed. Ik heb geen idee hoe laat het is. Af en toe strek ik even mijn benen en maak wat te eten of ga naar de wc. Niet te lang, want dan voel ik stroomstootjes in mijn hals. Ze zijn niet plezierig, maar toch w..."
04-02-19
9.0
Teun En Linda - 30: De Bruiloft (2)Door: Teun
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft, Femdom, Vreemdgaan,
"Linda Ik ben nog diep in slaap als de wekker gaat. Het is half acht en ik moet me even ori nteren. Ow ja, de bruiloft. Huub heeft de wekker blijkbaar niet gehoord. De dekens zijn een beetje verschoven en liggen alleen over zijn voeten. Huub..."
30-01-19
8.6
Teun En Linda - 29: De Bruiloft (1)Door: Teun
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft,
"Teun Het is vrijdag. Een paar dagen geleden is een pakketje met een koffertje erin bezorgd. Linda heeft de bij behorende brief gelezen en er verder geen aandacht aan geschonken. Met mij heeft ze geen woord er over gerept. Zoals gewoonlijk b..."
21-01-19
8.3
Een Geil Feestje Na Een BruiloftDoor: Virusje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft, Doggystyle, Feest, Pijpen, Vuistneuken,
"Daar rijd ik. Terug van een leuk trouwfeest. Het was heel gezellig en heb heerlijk gedanst met bijna alle vrijgezelle mannen. Nu weer terug naar huis vanuit Vaals, Limburg terug naar de randstad. Heerlijk meelezen met de muziek. Ik voel dat ik langza..."
02-09-18
8.3
De BruiloftDoor: LeX
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft, Buitensex, Pijpen, Vingeren,
"Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Lex, 21 jaar en 1,89m lang en sportief gebouwd, met een penis van 21cm heb ik niks te klagen. Dit is mijn eerste verhaal wat ik schrijf hier dus laat gerust weten wat je er van vond. Dit verhaal gaat o..."
26-06-18
8.1
Bruiloft Met NichtjesDoor: Keesvdvaart
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Bruiloft, Feest, Nichtjes, Trio,
"Ik zal mezelf even voorstellen ik ben Kees, een 18 jarige jongen uit Noord Holland. Ik ben pas een paar jaar actief in de game , maar heb ondertussen al wel een paar leuke dames het bed in gekregen. Afgelopen maand ging mijn oom trouwen m..."
09-03-18
8.1
Naar Aanleiding Van De BruiloftDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft, Fotograaf, Fotoshoot, Zwanger,
"De zon stond stralend aan de hemel. Milou had niet verwacht dat het weer zo zou meewerken aan de dag die volgens veel mensen de mooiste van haar leven moest gaan worden. De ceremonie was plechtig en mooi geweest. Iedereen straalde. In tijden had ze h..."
03-10-17
8.0
Tante Jolanda - 23 (c): De BruiloftDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft, Tante,
"Eindelijk is de grote dag gekomen. Met een lichte tinteling in mijn lijf werd ik voor mij gevoel veel te vroeg wakker in mijn veel te lege bed. Een beetje kreunende woelde ik over de nu koude lege plek, waar normaal gesproken mijn tante lag. Ik keek ..."
03-06-17
8.7
Familiegeluk - 15: BruiloftDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bruiloft,
" Bij mijn laatste verjaardag hadden mijn vriendinnetje Lisa en ik, na een heftige orgie, elkaar de liefde verklaard. Dit zou een hele reeks aan gebeurtenissen in gang zetten. Wil je weten hoe het verder ging Blijf lezen en geniet. BR..."
10-02-16
8.7
Dagboek Van Anna - 41: De Bruiloft Van BoDoor: Alfred
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft, Dagboek,
"Het is vrijdag en Bo trouwt om 14 uur in de kerk. De pastoor is benieuwd of haar moeder Jopie nog langs komt voor een snelle beurt van hem. Om even voor half twee gaat de bel en staat Jopie voor de deur. Ze is niet alleen, ook haar man is erbij. De p..."
01-04-14
6.6
Bruiloft Van Mijn ZwagerDoor: Joop.X
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft, Zwager,
"Dit is mijn eerste verhaal wat ik hier plaats, hoop dat jullie het wat vinden en als goede en leuke reacties komen zullen er meer volgen. Het is bijna zover de trouwerij van mijn zwager en zijn aanstaande. ze komen deze laatste dagen veel la..."
20-06-12
7.6