63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Gina
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 13982
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Mijn Vrouwen - 2: Nancy Deel 1
Nancy Deel 2
De volgende ochtend was er hetzelfde ritueel als de dag ervoor. Nancy was aan het chatten met haar vriendin. Ik nam weer mijn douche en na mijn douche ging Nancy onder de douche. Ik pakte weer haar telefoon en las de chat tussen haar en haar vriendin Elke terug.

Met een enorme glimlach las ik hoe Nancy had beschreven hoe het tot het aftrekken was gekomen. Met daarbij bijzonder veel aandacht voor haar enorme geile gevoelens toen ik op haar clit had gedrukt. Hoe ze minutenlang niet na had kunnen denken door de enorme orgasmes.

Ook had ze uitgebreid beschreven hoe mijn sperma in haar gezicht was gespoten. En Elke had haar continue aangemoedigd. Toen Nancy geschreven had dat ze absoluut geen seks wilde, had Elke iedere keer weer geschreven dat ze de ruimte moest geven aan haar gevoel en niet alles moest beredeneren. “Doe eens waar je al jaren aan denkt” had Elke mee afgesloten.

Ook de rest van de dag was min of meer gelijk aan de dag ervoor. Met dit verschil dat Nancy thuis had gekookt. Tijdens het avondeten vertelde Nancy me dat er morgenavond een uitvoering was van de toneelafdeling van haar school. Natuurlijk zou ik met haar meegaan. Nancy was niet te koop met geld maar wel heel gevoelig voor het samen iets doen. Zeker als het om iets ging wat ze zelf erg belangrijk vond.

Nadat we samen de afwas hadden gedaan was er geen ruimte voor pesterijtjes. Nancy voelde aan dat het dan weer tot seksuele handelingen zou gaan komen. De kans op de volgende stap was seks voor haar. Ik had een andere tussenstap in gedachte.

We hadden samen nog naar een film gekeken en ik had Nancy wat dichter naar me toe getrokken. “Tijd om het bed in te duiken” zei ik en begon me uit te kleden. Niet veel later lagen we in bed, ik alleen in mijn onderbroek en Nancy in haar nachthemd.

“Waarom kan ik het niet laten?” vroeg Nancy. De vraag was meer aan zichzelf gericht dan aan mij. Ze bracht haar mond naar de mijne en gaf me een kus, die ik met mijn tong beantwoordde. Nog geen tien minuten later was haar nachthemd uit en streelde ik, tijdens het tongen, haar tieten.

Ik duwde haar op haar rug en begon aan haar tieten te zuigen. De kreuntjes kwamen meteen. Veel sneller dan gisteren liet ik mijn hand al richting haar buik gaan. Nancy liet het toe. Mijn hand ging weer terug naar haar, ondertussen knalharde, tepels om vervolgens weer naar haar buik te gaan. Langzaam ging mijn hand steeds verder naar haar slipje.

Er was nog genoeg tijd om haar heftig klaar te laten komen toen mijn hand in haar slip ging. Heel even stopte ze met het strelen door mijn haren. Alsof ze zeggen wilde dat ik te vroeg was. Maar ze streelde vrijwel meteen weer door. Een indirecte goedkeuring. Met hand ging tussen haar benen en ze opende die ver genoeg om mijn hand alle ruimte te geven om haar kut te strelen.

Met mijn vrije hand begon ik nu haar tiet te kneden. Daardoor kon ik met mijn mond, via de buik van Nancy naar de plek waar mijn andere hand was. Die hand was nu druk bezig over de vochtige lippen van Nancy aan het strelen. Weer liet Nancy mij mijn gang gaan.

Als eerste likte mijn tong over haar slipje. De kreunen werden al luider en kwamen vaker. Tijd om het slipje wat naar beneden te trekken. Beide handen waren nu bij haar slip en trokken die wat naar beneden. Tot mijn verbazing tilde Nancy haar benen iets op zodat ik haar slip helemaal uit kon doen. Daarna zette ze haar benen weer op bed, nu nog verder uit elkaar.

We kwamen 69 te liggen, precies waar ik heen wilde. Mijn knalharde lul zat weliswaar nog gedeeltelijk in mijn onderbroek. De top was er allang uitgekomen en moest ongeveer bij haar mond zijn. Al snel voelde ik haar hand mijn lul vastpakken. Ze begon me langzaam af te trekken.

Ik zette mijn gezicht tussen haar benen en begon haar lipjes te likken. Heel soms raakte ik haar clit met mijn tong aan, maar niet te vaak omdat ik niet wilde dat ze nu al klaarkwam. Per slot van rekening zat mijn lul nog niet in haar bekkie. Natuurlijk werd het steeds heftiger voor Nancy. Ze wilde klaarkomen maar ik liet het nog niet toe.

“Doe mijn onderbroek uit” zei ik, bijna bevelend. Ze deed het meteen. Met één hand pakt ik haar hoofd vast en duwde die naar mijn lul. “Wil je me pijpen?” vroeg ik. “Nu niet” antwoordde ze en ging verder met rukken. Ik liet haar hoofd los en ging verder met beffen terwijl Nancy rustig mijn lul aan het strelen was.

Ineens kreeg ik een kusje op mijn eikel. Nog een kusje. Een likje. Een lange lik langs de schacht. ‘Doe het slet’ dacht ik. Ondertussen bleef ik haar lipjes strelen met mijn tong. Een flinke kreun kwam uit de mond van Nancy. ‘Nog niet klaarkomen slet’ dacht ik, ‘nu nog niet’. En toen weer een kus op mijn eikel. Langzaam duwde ze die in haar mond. Steeds een beetje verder.

Het voelde heerlijk. Terwijl ze me bleef aftrekken, ging mijn lul steeds dieper in haar bekkie. Nu begon het echte pijpwerk. Mijn lul gleed langzaam uit haar mond en verdween er weer in. Terwijl ze me afrukte en pijpte, kwam mijn tong steeds vaker tegen haar clit. Ze was dichtbij.

Ik ook. Even vroeg ik me af of ik haar zou waarschuwen. “Ik ga komen” riep ik. Nancy trok snel mijn lul uit haar mond. Een deel van de eerste lading kwam toch nog in haar mond, de rest spoot ik over haar gezicht. Ik duwde mijn tong nog een stevig over haar opgezwollen clit waardoor ook Nancy klaarkwam.

Ik draaide me snel om en omarmde haar. Minutenlang bleven we strak tegen elkaar liggen. Nancy trilde minutenlang. Langzamerhand werd haar ademhaling weer normaal. “Hoe mooi dat sperma op je gezicht ook staat, ik zal het er toch even afvegen” zei ik en pakte haar nachthemd om mijn sperma van haar gezicht te vegen. Dat nachthemd zou ze vannacht niet meer aandoen.

Uiteindelijk vielen we in slaap. We wisten het beide, de volgende stap was neuken. Zou het morgen niet worden dan had ik nog een dag. Maar voor ik zou vertrekken zou haar scheur open gaan voor me en zou mijn lul, diep in haar grot verdwijnen. Mijn sperma zou de weg naar haar eitjes vinden. Ruim twee maanden nadat ik Elena en Laleh had bevrucht, zou ik mijn eigen zus Nancy zwanger maken. Iets wat ik al jarenlang wilde.

De volgende ochtend had ik geen mogelijkheden om op de telefoon te kijken aan Nancy tegen Elke had geschreven. De reden was dat we samen onder de douche waren gegaan. Daar had ik Nancy, met mijn vinger, nog eens langzaam naar een hoogtepunt gebracht. Ze had me ook wat afgetrokken en maakte haar werk met haar mond af. Helaas liet ze me niet toe dat ik mijn sperma in haar bekkie spoot.

Ik moest wat telefoontjes plegen voor mijn werk. Daarna namen we de lunch en bereidde we ons voor om naar een toneeluitvoering van studenten van haar opleiding te kijken. Ook Elke zou komen. Ik was wel benieuwd naar haar en stelde voor dat we gezamenlijk zouden dineren. Ik gaf Nancy geen keuze om te betalen. Ik wilde naar een goed restaurant en dat was voor haar onbetaalbaar.

Nancy zag er geweldig uit. Ze had een jurk aangedaan met een flinke inkijk. Niet dat ze veel te tonen had maar het was zeker erg sexy en het betekende ook dat ze geen bh aan had. Bij iedere stap kwam haar linkerbeen vrij. In mijn gedachte had ik mijn hand al op haar been om de jurk verder te openen en mijn hand tussen haar been te steken. De schoenen met naaldhakken maakte de kleding helemaal af. Met hulp van de make-up, de vuurrode lippen en sierraden, zou geen man zijn ogen van haar af kunnen houden.

“Je ziet er geweldig uit” zei ik tegen Nancy. “Nou, jij hebt ook je best gedaan” antwoordde ze. Met de taxi gingen we naar het restaurant. “Niet schrikken als je Elke ziet” zei ze. Waarom ik zou kunnen schrikken vertelde ze er niet bij. Ik ging er vanuit dat ze fors zou zijn en lelijk.

We gingen het restaurant in en werden naar een plaats in het midden gewezen. Ik was naast Nancy gaan zitten. Dat had meerdere voordelen. Ten eerste kon ik over haar benen strelen, daarnaast konden we de deur vanaf deze kant zien en als Elke er dan was zou ik haar aan kunnen kijken.

Een punkmeisje kwam binnen. ‘Leuke meid, verkeerd restaurant’ dacht ik. Meteen stak Nancy haar hand op en begon te zwaaien. “Daar is ze” zei ze. Ik keek nog eens goed naar Elke toen ze naar ons toeliep.

Ze was lang en slank. Lange pikzwarte haren met aan beide kanten flinke staarten. ‘Goed om vast te pakken en zo haar gezicht naar je lul te sturen’ dacht ik meteen. Zwarte make-up en een witte huid zodat het contrast erg groot was. Bordeauxrode lippen zodat die nog eens wat extra aandacht vroegen. Verder had ze in haar ene oor een sleutel hangen en in haar andere oor een slot. In haar neus had ze een piercing. ‘Te strak om daar een ketting aan vast te maken om haar vast te binden’ ging er door mijn hoofd.

De halsband om haar nek was vol scherpe punten. ‘Daar een ring aan maken en ik kan je toch vastbinden’ dacht ik. Ze had een zwart T-shirt aan met een tekst erop die ik niet kon lezen. De onderkant had ze omhoog geknoopt zodat haar buik en navel zichtbaar waren. Ook door haar navel zat natuurlijk een piercing.

Ze had een zwarte minirok aan. Lang genoeg om niet naar binnen te kunnen kijken, kort genoeg om mannen uit te dagen door de benen te openen als ze op een bank zat. Ik zag mijn hand al tussen haar benen zitten om te voelen of ze een slip aanhad. Daaronder had ze felgekleurde thigh highs aan. Alle kleuren van de regenboog zaten erin. Ze liep op boots met zeker vijf centimeter zool. Die meid had alles om eens flink geneukt te worden. Door mij wel te verstaan. Er stond nog net niet ‘Na gebruik weggooien’ op haar hoofd.

Hoe anders ze er ook uitzag als Nancy, hoe ze ook probeerde anders te zijn dan de ‘gewone’ vrouw, ze had minstens één ding dat hetzelfde was. Ze had er alle moeite voor gedaan om er goed uit te zien, net als Nancy. En, op haar manier, zag ze er ook geweldig uit.

Tijdens het eten bleek ze ook nog eens een geweldige meid te zijn. Ze zat op dezelfde opleiding als Nancy maar had de richting beeldhouwkunst gekozen. Buiten haar passie voor het beeldhouwen, bleek ze ook een zeer goede vriendin van Nancy te zijn. Al met al een leuke meid die vroeg of laat door me gepaald ging worden. Maar eerst Nancy neuken. Nu niet laten afleiden door een nieuwe mogelijkheid. Daarbij was Nancy moedermateriaal en dat gevoel kreeg ik toch echt niet bij Elke.

Het toneelstuk was slecht. Saai, slecht geregisseerd en slecht uitgevoerd. Maar Nancy vond het leuk dus vond ik het ook leuk. Na de opvoering namen we nog een drankje in het bijbehorende café. Toen Nancy even naar het toilet ging kwam Elke dichter bij me staan. “Doe je voorzichtig met haar, ze is nog maagd” fluisterde ze in mijn oren. Ik wilde wat terugzeggen maar Elke had zich al omgedraaid en liep weg. “Veel plezier nog” zei ze tijdens het weglopen. Ik was met stomheid geslagen. Betekende dat, dat ze wist dat Nancy zichzelf vannacht wilde gaan geven?

Toen Nancy van het toilet terugkwam vertrokken we ook. We namen weer de taxi en even later kwamen we bij haar appartement aan. Ze zei niet veel onderweg en was duidelijk zenuwachtig. Eenmaal op haar kamer wilde ik haar een kus geven en daarmee het startschot voor minimaal een pijpbeurt.

Maar ze beantwoordde de kus niet. “Als jij nu gaat douchen dan kan ik hier even opruimen” zei ze. Het was geen losse opmerking, het was een bevel. Ze wilde even de tijd voor zichzelf, zonder mij te zien. Ik nam een onnodige douche en nam daar ook uitgebreid de tijd voor zodat Nancy haar tijd kon nemen. Na tien minuten zette ik de douche uit en droogde me af. “Denk je dat ik schoon genoeg ben?” riep ik vragend. “Dat hoop ik maar” zei ze terug. Geheel naakt opende ik de deur van de badkamer. Mijn mond viel open toen ik naar het bed keek.

Nancy zat achterover geleund op het bed. Geheel naakt. Haar benen had ze wijd uit elkaar zodat mijn blik meteen gefocust op haar kut was. Ik liet mijn blik van haar kut, via haar buik en harde tieten naar haar gezicht gaan. “Neem me Mark” zei ze. Ze was er aan toe. De spanning stond wel op haar gezicht maar ze zou me in haar laten. Vier jaar, nadat ik me voor het eerst had afgetrokken met Nancy in mijn gedachte, zou ik dat sletterige zusje van me gaan palen.

Ik liep op het bed af en bracht mijn hoofd tussen haar benen. Mijn tong streelde over haar lipjes die al vochtig waren. Al snel liet Nancy zich op haar rug vallen. Ze genoot duidelijk van mijn tong. Met mijn vingers opende ik haar lipjes. Ik liet mijn tong over haar opgezwollen clit glijden. De kreun was luid. Nog even stak ik één vinger in haar doos en vervolgens bracht ik mijn lichaam op haar heerlijke lijf. Een kusje op iedere tepel en vervolgens een kus op haar mond.

Ik zette mijn lul tegen haar ingang. Nooit een vrouw vragen of ze toch echt wil. Er bestond altijd een kans dat ze ineens van gedachte was veranderd. Ik duwde mijn eikel in haar kut. “Ontspan je en geniet gewoon” zei ik tegen Nancy. Ze knikte maar de spanning op haar gezicht verdween nog niet. Ik duwde iets verder. Ondanks dat haar kut erg nat was, kostte me het nog wat moeite om haar grot te openen.

Ik bracht mijn lul tot haar vlies. Weer iets naar buiten en weer tot haar vlies. Weer iets naar buiten. Ik pakte Nancy wat steviger vast. Bij de volgende stoot zou ik volledig naar binnen gaan en haar vlies doorbreken. Met een flinke stoot was het gebeurd. De kreet van pijn viel mee. Ik liet mijn lul diep in haar kut en keek haar aan. “Gaat het mooie meid?” vroeg ik. Ze knikte. “Het voelt zo enorm vol” zei ze.

Ik haalde mijn lul weer uit haar en keek trots naar het streepje bloed. Veel tijd gunde ik mezelf niet om ervan te genieten. Mijn lul wilde weer naar binnen. Langzaam begon ik in haar kutje te stoten. Ik liet mijn lul iedere keer weer helemaal in haar warme en natte grot verdwijnen. Af en toe keek ik naar het gezicht van Nancy. De spanning verdween van haar gezicht en het genot kwam er voor in de plaats.

De eerste kreun van genot kwam al snel uit haar geile bekkie. Voor mij een teken om het tempo op te voeren. Langzaam naar buiten en snel naar binnen. Dieper ging niet, vanaf begin af aan had ik al mijn hele lul in haar kut gestoken. De kreunen werden luider en kwamen vaker. Een flinke onweersbui ging door haar lijf. Ze pakte me steeds steviger vast. Ze wilde me blijkbaar strak tegen haar aanvoelen.

Ik voerde het tempo verder op. De stoten waren nu hard. De kreunen van Nancy waren luid. De buren zouden zeker mee kunnen genieten. Haar benen gingen steeds verder uit elkaar. De omarming werd steeds steviger. Het moest een flinke donderregen in haar lijf zijn. En toen kwam de inslag. Nancy kwam heftig klaar. Ze probeerde te draaien maar omdat ik op haar lag kon ze geen kant uit. Ze sloeg haar benen om mijn heupen. Dat alles hielp mij over de grens. Nog een diepe en harde stoot.

Mijn sperma kwam met grote snelheid mijn lul uit en spoot diep in haar kut. Ik liet mijn lul op zijn plek. Ik hoefde niet te wachten op de tweede ontlading, die volgde meteen. Ook de derde ontlading spoot uit me. Mijn zaadjes zouden op zoek gaan naar haar eitjes, ze vinden en bevruchten.

Uitgeput lagen we nog een tijdje op elkaar. “Je bent te zwaar” zei Nancy ineens en duwde me van haar af. Mijn lul gleed uit me, net als het overtollige sperma. “Wat een heerlijke beleving” zei Nancy. Ik kon het alleen maar beamen. Ineens gleden haar gedachte weg. “Ik heb gvd met mijn broer geneukt” mompelde ze voor zich uit. “En ik met mijn heerlijke zus en ze was geweldig” antwoordde ik.

Heel even spraken we over de broer zus relatie. Al snel merkte ik dat ze er eigenlijk geen probleem mee had maar toch ook niet graag had dat andere dat zouden weten. Nou ja, buiten Elke dan. Ze ging naar het toilet om het sperma uit haar kut te pissen. Toen ze terugkwam stond er wat schrik op haar gezicht. “Ik ben niet aan de pil” zei ze, “wie weet heb je me wel zwanger gemaakt”. ‘Dat is wel wat ik hoop’ dacht ik maar zei dat de kans wel heel erg klein is dat een vrouw meteen zwanger zou raken. Totale onzin natuurlijk maar ze slikte het. Zolang ze morgen maar niet naar de arts zou gaan om de morning after te halen.

We gingen weer op bed liggen. Stevig tegen elkaar. Lekker tongend en strelend. En het kon niet anders dan dat deze knuffels op een tweede beurt gingen uitlopen. En dat deed het ook. Weer trok ze haar benen open, weer ging ik op haar liggen. Weer stak ik mijn staaf in die nauwe, natte, warme grot van haar. Weer kwam ze heftig klaar en weer vulde ik haar grot met mijn sperma.

Ik had nog een hele dag en nacht met Nancy. We kwamen het bed alleen uit om te eten. Uiteindelijk neukte ik haar nog vijf keer. Drie keer zat ze op me en wipte mijn balzak leeg, twee keer lag ik op haar en leegde op die manier mijn balzak in haar doos. Toen was het tijd om mijn douche te nemen en naar huis te vertrekken.

In totaal had ik zeven keer in de kut van mijn zus gespoten. Het kon niet anders, ik had haar zwanger gemaakt. Volgende maand zou ze me bellen of appen dat ze zwanger was. In het vliegtuig droomde ik nog even van haar. Nummer drie was zwanger van me.
Lees verder in: Mijn Vrouwen - 4: Susie
Trefwoorden bij dit verhaal: Broer, Pijpen, Zus, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...