Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Edward M
Datum: 10-07-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 6569
Lengte: Lang | Leestijd: 14 minuten | Lezers Online: 1
In Opleiding
Met een klein hartje trokken Bert en ik naar de animator cursus. Dat bleek nergens voor nodig. De begeleiding, allemaal wat oudere en ervaren monitoren, stelde ons meteen gerust en er bleek voldoende plaats voor ontspanning en plezier in het programma. Verantwoordelijkheid was een belangrijke eigenschap voor een monitor, dus kregen we best veel vrijheid. Zo mochten we zelf de kamers indelen en was er geen vast slaapuur. Je zou denken dat dit leidde tot veel uitspattingen maar integendeel, het was een behoorlijk brave week. Bert en ik kozen voor een vierpersoonskamer met 2 dubbele bedden. Het voordeel van een rustige kamer vonden we groter dan het nadeel van een dubbel bed te delen. Uiteindelijk werden we vervoegd door Eva en Luna, 2 meiden die ik niet kende maar Bert blijkbaar wel. Ze waren of werden net als ons 17 en het bleken 2 aardige meiden te zijn. De hele week verliep zonder noemenswaardige evenementen. Iedereen kleedde zich om de beurt om in de badkamer en droeg slaapkledij dus er was zelfs geen streepje bloot te zien.

De laatste avond werd er afgesloten met een gezellig kampvuur. Ik was tot vrij laat gebleven en was dus de laatste om de kamer binnen te gaan. Toen ik de kamer binnenkwam, bleek mijn bed echter bezet door Bert en Eva, die duidelijk al een hele tijd geleden naar onze kamer waren gegaan en nu uitgeteld lagen te slapen. Er zat dus niks anders op dan bij Luna in bed te kruipen. Wel een beetje genant, aangezien ik enkel een boxer droeg. Ik kon niet meteen de slaap vatten en lag wat te woelen in bed. Ook Luna leek nog niet echt rustig te slapen en dus kwamen we regelmatig erg dicht bij elkaar. Op een bepaald moment lagen we kont tegen kont, maar helaas draaide Luna zich toen om. Eerlijk gezegd was ik daar aardig opgewonden van geworden. Sinds de skivakantie had ik geen avonturen meer beleefd en na 6 dagen zonder te kunnen masturberen, had ik niet veel meer nodig om geil te worden. Ik draaide me op mijn zijkant richting het midden van het bed, stiekem hopend dat ik ergens een glimp van Luna's heerlijk figuur kon opvangen. Helaas draaide Luna zich van me weg, waardoor ik jammer genoeg niks meer dacht kunnen zien. Anderzijds lag ik nu wel weer heel erg dicht bij haar. Subtiel verlegde ik me nog een klein beetje, waardoor we zo goed als tegen mekaar in lepeltje lepeltje lagen. Ook Luna verlegde zich nu een beetje en ze stak haar billen nog net een tikkeltje verder naar achteren, tot haar billen mijn stijve pik raakten.

Ik bevroor, voelde me betrapt. Maar ik voelde hoe Luna zachtjes met haar kontje tegen mij aanschuurde. Ik begreep dat ik niet de enige was die opgewonden was geworden. Ik sloeg mijn arm om Luna heen en begon haar zachtjes te strelen. Ik gleed met mijn vingertoppen over haar armen en tussen haar borsten daalde ik weer af. Ik gleed onder haar blouseje en vond Luna's dikke borsten. Ik draaide rondjes, steeds kleiner wordend, tot ik haar stijve tepels streelde. Ik hoorde hoe ze een zuchtje niet kon onderdrukken. Alles aan deze scène ademde stiekeme, stille maar pure geilheid. Ik bleef haar dikke borsten kneden terwijl haar kontje tegen mijn pik bleef glijden. Ik fluisterde in haar oor hoe heerlijk ik dit moment vond. Ze draaide haar hoofd naar me toe en ze knikte. Ik voelde hoe haar hand afgleed en mijn pik vond.

Ik begreep dat we een stapje verder gingen. En ook al was ik als de dood om betrapt te worden, toch kon ik me niet bedwingen om hierin mee te gaan. Terwijl Luna mijn pik bevrijdde, gleed mijn hand haar slipje in. Ik kwam geen haartje tegen en gleed zo tussen haar lipjes. Wat was die meid nat zeg! Ik denk dat je haar slipje wel kon uitwringen. Mijn vinger gleed zo haar kutje in.

Ik hoorde Luna iets fluisteren, maar kon het niet verstaan. "Neuk me" fluisterde ze nu opnieuw. Ze hief haar bovenste been een klein beetje op en leide mijn pik naar de ingang van haar dampende grotje. Ik schoof haar slipje opzij en gleed vlotjes naar binnen en begon met zachte, trage bewegingen haar kutje te neuken. Luna deed haar best om haar kreuntjes onder controle te houden maar ze werd aardig opgevuld door mijn pik dus genoot met volle teugen. Ze dook met haar gezicht in een kussen om haar geluidjes te dempen, terwijl ze met 1 hand haar clitoris begon te stimuleren.

We waren beiden ongelofelijk geil. Ik moest me bedwingen om mijn stoten traag en zacht te blijven doen want ik had echt zin om even lekker door te neuken maar dat ging hier nu eenmaal niet lukken. Ik voelde hoe Luna's geil langs mijn staaf liep, terwijl zij lekker haar clitje bleef stimuleren. Het kon niet anders dan dat zij zodadelijk zou gaan klaarkomen. Ik was vastbesloten om in haar poesje te spuiten want ik wist anders niet hoe het voor mij zou eindigen hier. Ik maakte m'n bewegingen nog iets kleiner waardoor ik ongeveer enkel nog met mijn eikel door haar kutje gleed.

Ik voelde hoe Luna's hele lijf zich opspande. Haar kutje werd precies nog nauwer en ik voelde hoe mijn orgasme zich ook aankondigde. Mijn ballen begonnen te tintelen en ik voelde hoe mijn zaad begon te borrelen en mijn pik zich klaarmaakte om te gaan ontploffen.

Luna was de eerste die over de rooie ging en lieve hemel wat kwam ze hard. Ze vrat haar kussen zo ongeveer op volgens mij, om maar niet luidop te kreunen. Haar dijen en billen spanden zich zo hard op dat mijn pik bijna plat geknepen werd en daarna begon haar hele onderlijf ongecontroleerd te schokken. Wat een heerlijk gevoel om een meisje te voelen klaarkomen op mijn pik. Zo heerlijk, dat ik natuurlijk niet kon achterblijven. Ik gleed zo diep in Luna als ik kon en begon mijn zaad diep in haar kutje te spuiten, terwijl zij met haar lijf alle kanten op schokte.

Na de ontlading kwamen we tot rust. Mijn pik werd langzaam slapper en gleed langzaam uit Luna's poesje. Ik trok mijn boxer weer omhoog en Luna bedekte haar volgespoten kutje weer met haar slipje. Pas door zelf weer helemaal stil te vallen, werd ik de ademhalingen van Bert en Eva weer gewaar. Trage, diepe ademhalingen die aangaven dat ze nog altijd diep in slaap waren. En ik, ik was in de zevende hemel toen ik in slaap viel.

De volgende ochtend moesten we na het ontbijt allemaal om beurt bij een van de begeleiders komen voor een evaluatiegesprek. Tussendoor maakte iedereen zijn valies, werd er opgeruimd en moesten de zalen gekuist worden, zodat we tegen lunchtijd konden vertrekken. Mijn gesprek was met Julie, een van de hoofdverantwoordelijken. Julie was een pak ouder dan ons, ik denk 21 jaar, en kwam daardoor ook wel een klein beetje afstandelijk over. Ze zag er op zich best goed uit, slank gebouwd, lang blond haar, lekker kontje in haar jeans. Ze droeg eigenlijk altijd een losse trui dus hoe haar borsten eruit zagen kon ik niet zeggen.

We zaten met twee in een van de lokalen, tegenover mekaar op twee stoelen. We namen uitgebreid de tijd om de opleiding te bespreken en zowel mijn sterke punten als mijn werkpunten werden benoemd. Ik had het gevoel dat we wel ongeveer klaar waren, toen Julie opeens zei dat ze wel benieuwd was om mijn pik te zien. Dat had ik natuurlijk totaal niet verwacht. "Ja, volgens mijn zusje heb je een prachtig exemplaar maar dat zou ik nu toch graag eens met eigen ogen zien." Ik keek Julie verbaasd aan. Ik had het totaal niet doorgehad, maar zij bleek de oudere zus van Marijke te zijn.

"Edward, een goeie animator kan niet verlegen zijn he, komaan, laat eens zien wat je in huis hebt." Dit was totaal niet wat ik van een evaluatiegesprek verwachtte, maar aangezien Julie de punten uitdeelde leek het me maar logisch om haar te gehoorzamen. Ik knoopte dan ook mijn broek los en bevrijdde mijn slappe pik uit mijn boxer.

"Hmmm. Je zou je pik wel beter scheren, Edward. Zoals de meeste mannen een kaal kutjes verkiezen, zo houden de meeste meiden ook van een frisse en geschoren lul. Alvast een werkpuntje. Maar op deze manier kan ik niet zo goed oordelen he. Ik wil je lul stijf zien."

Ik hield het niet meer. In plaats van mijn stage te beoordelen, wou ze mijn stijve lul beoordelen. Ik deed maar wat mij werd opgedragen, dus nam ik mijn pik vast en begon mezelf af te trekken. Heel snel stond mijn stijve pik recht naar voor. Julie schoof haar stoel wat dichterbij. "Nou Marijke heeft alleszins niet gelogen, je hebt een flinke paal Edward. Dat is een pluspunt. Maar wat je kan is natuurlijk belangrijker dan wat je hebt. Laat mij maar even."

Zonder verdere uitleg nam ze mijn pik over. Terwijl ze me rustig begon af te trekken, begon ze me uit te horen. "Ik begreep dat je pik in Parijs voor het eerst vriendinnen maakte. Ben je nog steeds maagd? Nee? In hoeveel kutjes heb je dit lekkere ding dan eigenlijk al gestoken?" Ik antwoordde rustig op haar vragen terwijl Julie me heerlijk bleef aftrekken.

"En heb je dan al eens een meisje klaargevingerd? Of een kutje gelikt? Nee? Ai ai Edward toch. Ik denk dat wij het komende schooljaar best een begeleidingstraject opstarten met regelmatige bijscholingssessies zodat je tegen volgende zomer toch wat meer beslagen op het ijs komt. Wat denk je?"

Ik antwoordde dat dat me een erg goed idee leek en dat ik alvast heel erg genoot van dit moment. "Nou dat is heel fijn Edward, dan spreken we dat zo af. Zullen we hier maar afronden dan?"

Even dacht ik dat ze zou vertrekken en mij hier achterlaten met mijn op springen staande lul. Maar dat was gelukkig niet zo. Ze boog zich voorover en nam me in haar mond. Met diepe halen pijpte ze me en al gauw bereikte ik mijn hoogtepunt. Ze nam enkel mijn eikel in haar mond en bleef mijn schacht heerlijk aftrekken. Ik kwam klaar en begon mijn zaad haar mondje in te spuiten. Ze bleef trekken tot ze de laatste druppel in haar mondje had. Trots toonde ze haar buit, voor ze die wegslikte.

Julie stond recht en bedankte me voor het fijne evaluatiegesprek. "Zoals afgesproken zal ik je dan binnenkort contacteren voor je eerste bijscholingsmoment. Ik kijk er alvast naar uit om je nog veel beter te leren kennen." En met die woorden draaide ze ze zich om en verliet de zaal.

Mijn tijd met Julie was fantastisch. Zij studeerde en zat op kot vlak bij mijn middelbare school. Ik kwam dan ook geregeld bij haar over de vloer en zij werd mijn leermeester in de seks. Ze leerde me mijn schaamhaar bij te houden en mijn lul en ballen te scheren. Ik leerde hoe ik een vrouw moest verwennen. Ik speelde met haar tieten en tepels en leerde elk plekje van haar kutje kennen, van haar clitje tot haar G-spot. Ik kon haar laten klaarkomen met m'n vingers, m'n tong en m'n pik. Bijna 6 maanden lang duurde onze seksrelatie. We neukten liggend, zittend en staand in meer standjes dan ik me kon inbeelden. Soms ging het snel, zo spraken we eens af voor ik naar school ging, waarbij zij de deur van haar kot al open had gedaan en naakt op bed klaar lag met een nat kutje. Zonder boe of ba neukte ik haar, spoot ik mijn zaad diep in haar kutje en in minder dan 5 minuten zat ik weer op de fiets. Maar evengoed genoten we van lange vrijpartijen, met uitgebreid voorspel, massages en meerdere orgasmes voor beide partijen.

Jammer genoeg leerde zij net voor de examenperiode van juni iemand kennen via Tinder waarop ze hopeloos verliefd werd. Van de ene op de andere dag was onze seksrelatie voorbij. Dat was voor mij wel een tegenvaller want ik viel terug van meermaals seks per week naar geen seks. 1 keer keerde ik nog terug naar haar kot, waar twee van haar kotgenoten nood hadden aan wat ontlading na een zwaar examen. Daarover misschien later nog meer. Nu ga ik graag verder de zomer in, mijn eerste als moni en dat met een getrainde pik en een berg zelfvertrouwen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Kamp, Neuken, Pijpen, Publiek, Stiekem, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Tieners sexverhalen!
 
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
17-07
9.9
Sanne - 6Door: HenkHenk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Zussen, Tweeling, Masturberen, Dildo, Sletje, Masturbatie,
"Toen een paar dagen later de toets volgde had Emma na afloop het gevoel dat ze hem goed gemaakt had, ze snapte alle vragen. Bereid je maar voor, binnenkort word je geneukt , zei ze tegen Sanne. Sanne reageerde sceptisch, eerst zien en dan geloven. E..."
17-07
9.4
Mijn Eerste Vriendinnetje - 2: De ZusjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zusjes,
"Anna en ik neukten nu al een week of vier met elkaar en ook nu hadden we weer afgesproken bij haar thuis. Toen ik aanbelde werd er open gedaan door haar zestien jarige zusje Lonneke. Ha, kom erin, Anna is er niet, die moest plotseling met ..."
17-07
9.4
De Vriendengroep - 108: Onderweg Naar Onzeke...Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i Beste lezer, Voor wie mij volgt, check ook even mijn profielpagina voor een update over mijn schrijverswerk. Groet, Jefferson i De zon was net opgekomen toen we de auto startten en de oprijlaan van de villa in..."
17-07
8.5
Iris, Ons Buurmeisje - 3Door: HotBuck
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Dochter, Zwanger,
"Vlak nadat we bij het tankstation in Luxemburg wegreden, heb ik de plek van Anouk overgenomen. Fleur was in slaap gedommeld en zat met een glimlach en suf geneukt en goed gevuld kutje iets onderuitgezakt onder haar dekentje te slapen. Ook A..."
17-07
9.2
Filmster - 4 : Het Spel Der ContinentenDoor: Bruno20342
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Blinddoek, Handboeien, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Tessa zag Sandra met lede ogen verdwijnen, maar ze kreeg niet veel tijd om daarover te sippen. Ze werd naar voren geduwd. Ze moest even slikken, toen ze al die ogen op zich gericht zag, van kopers en koopwaar. Maar ze richtte zich op, stak haar kin n..."
16-07
9.4
Sanne - 5Door: HenkHenk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nerd, Neuken, School, Slet, Sletje, Tweeling, Zussen,
" En, was het leuk Vroeg haar moeder aan Emma toen ze de volgende middag weer thuis kwam. Uiteraard was ze best op de hoogte van wat er tijdens dergelijke weekendjes zoal gebeurde. Op een vreemde manier maakte het haar trots op haar dochter, die net..."
16-07
9.1
Het Profielwerkstuk - 3: De BeoordelingDoor: Flooronthefloor
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Kut, Kutje, Leraar, Lesbienne, Milf, Pijpen, Sperma, Studenten, Trio,
" i Heb je deel 1 en 2 al gelezen Zo niet, doe dat eerst Dat maakt het verhaal nog spannender en opwindender. Ik snap dat je als lezer na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig bent naar het bewuste werkstuk. Tevens zul je ook begrijpen da..."
16-07
9.7
Mijn Eerste Vriendinnetje - 1Door: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"We zijn thuis met z n zessen, mijn ouders, ik ben Joep en ben 16 jaar als oudste kind en ik heb drie zusjes van 15, 14 en 13. Het was bij ons thuis altijd gezellig en het was al druk met ons zessen maar daarnaast waren er ook vaak nog vriendjes en vr..."
16-07
9.4
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
16-07
9.1
 
Klik hier voor meer...