63.187 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Korfbal sexverhalen. In deze categorie staan 111 erotische verhalen.
KorfbalkampDoor: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Korfbal,
"Eindelijk was het zover, het jaarlijkse korfbalkamp stond op het punt te beginnen. Dit jaar was de bestemming de Belgische Ardenne en ze hadden er zin in. In dit verhaal gaat het over Arjen en Nikkie, beide achttien jaar en zaten in hetzelfd..."
11-05-24
9.0
Heet In De Hottub...Door: Alfie Special
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Korfbal, Zus,
" Hallo, ik ben thuis , riep Marco vrolijk. Een stilte was het antwoord. Nou ja, paps en mams werken nog, maar waar hangt zus Bianca uit Aha, hij zag haar rug door het achterraam. Zo te zien in bikini aan het zonnen. Hmmm. Altijd interessant. Even vl..."
05-10-23
9.1
Korfbal, De ZomervakantieDoor: Thomash
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Korfbal, Passie, Tiener, Vakantie, Zomer,
"Mijn naam is Thomas en ben jeugd trainer in korfbal. Na een overstap naar een kleine club waar ik het nieuwe seizoen als trainer coach van de A1 word. Had samen met het bestuur en de technische commissie besproken dat ik in de zomervakantie 3x in de ..."
13-07-21
8.1
Korfbal - 89: PrikkertjesDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Korfbal,
"De filmpjes die we gemaakt hadden, werden in eerste instantie door Nico bewerkt en alle streams werden in het programma in sync onder elkaar gezet, zodat Kyara op een makkelijke manier de films kon finaliseren en kon uploaden. Kyara zag dus..."
07-03-21
8.4
Korfbal - 88: Ideeën Ten Uitvoer GebrachtDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Dom, Korfbal, Sub, Vastgebonden,
"Tsja Waar zal ik beginnen We kregen tientallen, nee honderden idee n om als BDSM sc ne te doen. Minder dan de helft van de mensen die een idee hadden ingestuurd, reageerde, zodat zij een kans maakten om door te gaan. Maar, we wilden graag de m..."
05-03-21
8.6
Korfbal - 87: Toby’s BeoordelingDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Korfbal, Spanking, Vernederen,
"Het was heerlijk wakker worden in hetzelfde bed als waar mijn beide geliefden lagen. Zeker als zij er nog in lagen als ik wakker werd. Ik was de langslaper van ons allemaal en het gebeurde heel vaak dat Kyara al weg was, omdat zij op tijd op school m..."
04-03-21
8.6
Korfbal - 86: Wit LichtDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Sm,
"Met een schok ontwaakte ik uit mijn middagslaap. Met paniek was ik wakker geworden en ik zag vagelijk een wit veld voor me. Was dit nu de hemel, waar iedereen het over had Dat kon ik me gezien mijn levenswandel niet voorstellen Maaiend me..."
27-02-21
8.9
Korfbal - 85: Een Jaar SamenlevendDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Sm,
"Het was maandagochtend. Ik werd wakker, badend in het zweet. Zoals gewoonlijk lag ik tussen mijn beide dames in en genoot ik van hun heerlijke lijven. Ik bewoog niet, want ik zocht naar de reden waarom ik zo opgefokt was. Toen kwam het verhaal t..."
24-02-21
8.6
Korfbal - 84: Een Jaar GetrouwdDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dom, Korfbal, Sm, Sybian,
"Het was zondagavond en we zijn 364 dagen getrouwd. De dag erna dus een mijlpaal waar ik wel een beetje trots op was. Ik was er niet verbaasd over, want ik praatte in de relatie met Iris en Kyara veel meer over van alles dan ik eerder met mijn h ex d..."
24-02-21
9.0
Korfbal - 83: Terug In NederlandDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Orgie, Slavin, Sm, Sub,
"De volgende ochtend om 10 uur, nadat we van ons laatste ontbijt op de Bahama s hadden genoten, werden we opgehaald om naar het Grand Bahama Airport te worden gebracht. We waren zeker niet de enige en ik herkende veel gezichten die we eerder al op het..."
24-02-21
9.1
Korfbal - 82 DuetDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Korfbal, Orgie, Slavin, Sm, Sub,
"Nadat we wat hadden gegeten, stapten we in vier golfkarretjes en na een paar keer verkeerd gereden te hebben, kwamen we bij de opnamestudio aan. Toen we binnenkwamen, was meteen duidelijk dat het heel erg professioneel was. We kregen sloffen aan, zod..."
23-02-21
8.7
Korfbal - 81: Shakara OntwaaktDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Korfbal, Orgie, Slavin, Sm, Sub,
"Shakara rilde hard en maakte met haar keel geluidjes. Ik werd wakker en door de bewegingen van het beddenlaken was Iris ook wakker geworden. Shakara leek een nachtmerrie te hebben en we deden pogingen om haar te troosten, maar daar leek ze niet in te..."
22-02-21
9.5
Korfbal - 79: Op De Bahama’sDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Bondage, Gay, Korfbal, Sm, Vastgebonden,
"Toen ik de volgende dag wakker werd, verbaasde ik me over de lucht in de kamer. Een mengsel van knoflook, alcohol, seks en zweet. Vooral veel zweet. Ik bleef nog even rustig liggen en bedacht dat ik met Kevin en Rene aan de slag zou moeten gaan ..."
19-02-21
8.5
Korfbal - 78: Van Florida Naar Bahama’sDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dom, Edging, Korfbal, Slavin, Sub,
"De nacht was onrustig geweest. Ik lag naast Kyara en ze had veel last van onverwachtse spiertrekkingen. De seksuele spanning in haar lijf was heel groot Toen ik echt wakker werd, was ze nog in slaap. Heel voorzichtig beroerde ik met een nagel ha..."
18-02-21
9.4
Korfbal - 77: BenefietDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Golf, Korfbal, Lovense, Orgie, Weddenschap,
"Het was zaterdag. Waarschijnlijk in de ochtend. We lagen kris kras door elkaar in een aantal bedden. Irina was spiernaakt, Roxan ook, maar was vergeten haar schoenen uit te doen. Alicia en Kyara lagen lepeltje lepeltje zonder schoenen, maar met jurke..."
17-02-21
9.0
Korfbal - 76: GolfenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Exhibitionisme, Korfbal, Voyeurisme,
"Gestoken in mijn nette pak, terwijl mijn ballen overuren leken te maken, omdat ze het totale gemis aan voortplantingscellen weer aan wilden zuiveren, kwam Jolanda naar me toe. Met een kennersblik doorzag ze mijn mood en ze zei Er is vanochtend maar..."
16-02-21
9.2
Korfbal - 75: ElvaDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy, Korfbal, Piercing,
"Ik sliep een gat in de dag en ik had niet eens gemerkt dat mijn vrouwen het bed uit waren gegaan. Ik leek elke dag vermoeider te worden. Ik was blij dat ik lekker lang geslapen had, want we hadden aan het eind van de avond afgesproken met het Noorse ..."
15-02-21
8.4
Korfbal - 74: Noorse PassieDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Passie, Sm, Voyeurisme,
"De volgende ochtend troffen we Inge en Karsten in de ontbijtzaal. Ze waren beide gekleed in een kamerjas en zagen er fris gedoucht uit. Ik kuste eerst Inge op haar mond en drukte daarna een kus op de mond van de verbouwereerde Karsten. Hij ..."
14-02-21
9.4
Korfbal - 73: Scandinavisch DesignDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Golden Shower, Korfbal, Pijpen, Plas, Plassen,
" Korfbal 73 Scandinavisch design Het was maandag en we kwamen allemaal een beetje bij van een tumultueus weekend. We zwaaiden Frank en Annet uit en ik had zo n vermoeden dat we daar nooit meer iets van zouden vernemen. Dat je van een..."
13-02-21
9.4
Korfbal - 72: ZondagDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dominantie, Korfbal, Vastgebonden,
"Ik was in een apart bed gaan slapen, omdat ik veel behoefte had aan rust na een intensieve tijd. Ik ging douchen en toen ik onder de warme straal uit kwam, reikte Jolanda me een handdoek aan. Ik bedankte haar en ze vroeg of ze me even mocht bijpraten..."
13-02-21
9.5
Korfbal - 71: Maud, Voor De FansDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Korfbal, Met Familie, Orgie, Webcam,
"Ik was pas laat in de avond thuis en Iris en Kyara wilden heel graag weten hoe het was gegaan. Ze waren blij dat het zo goed gegaan was met de teambuilding, maar het was wel duidelijk dat ze vonden dat ze veel tekort gekomen waren. Ondanks d..."
11-02-21
8.8
Korfbal - 70 Teambuilding - 3Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Korfbal, Orgie, Tiener,
"Zondag om kwart voor acht wachtte ik in het restaurant om de teamspelers voor de laatste keer te begroeten. Ik had tegen iedereen gezegd dat ze tot 8 uur mochten uitslapen. Dat de meesten dat geen uitslapen, maar juist vroeg opstaan vonden, deerde mi..."
15-12-20
9.4
Korfbal - 69: Teambuilding - 2Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Korfbal, Orgie, Spanking, Tiener,
"De volgende ochtend maakte ik vanaf 7 00 uur een ronde langs de kamers. Ik kuste iedereen die nog niet wakker was, wakker. De jongens vonden het vreemd om door een man die de leeftijd van hun eigen vader had, wakker gekust te worden. De meiden vonden..."
17-11-20
9.2
Korfbal - 68: Teambuilding - 1Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Korfbal, Orgie,
"Ik keek op mijn telefoon en verzuchtte dat ik weer een enorme bak met appjes en andere om aandacht schreeuwende notificaties had. Ik ging naar het kantoor en worstelde me er doorheen. Toen ik bijna klaar was, kreeg ik een mail van mijn zwager Dirk. H..."
14-11-20
9.3
Korfbal - 67: Privésessie Met RianneDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Bondage, Cuckold, Cuckolding, Gay, Korfbal, Pijpen, Slikken, Sub, Vastgebonden,
"Iemand, misschien ikzelf wel in een wat minder oplettende bui, maar misschien iemand die ik de laatste tijd was tegengekomen, bleek me ingeschreven te hebben op een datingsite, waar men openlijk seksdates adverteert. Al mijn BDSM voorkeuren stonden e..."
29-10-20
9.1
Korfbal - 66: Arabische OrgieDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Fetisj, Korfbal, Orgie,
"We dronken wat en Martijn en Roxan brachten Kyara heel voorzichtig naar haar kamer. Jill stuurde Minako achter hen aan met een doosje. Kasey en Lilly flaneerden met hun jonge lijven tussen de Arabieren door en Iris en Alicia stonden hun kut..."
25-10-20
9.1
Korfbal - 65: De SjeikDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Korfbal, Naalden, Sm, Sub,
"Vanaf 7 uur was er al veel activiteit in het hotel. Slaperige hoofden werkten ontbijtjes met koffie weg en er waren niet veel reguliere gasten die onze vrienden in hun schaarse kleding zagen. Na het ontbijt ging iedereen naar de kleedruimte..."
22-10-20
9.0
Korfbal - 64: Verbinding En SpoedjeDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Fetisj, Korfbal, Meester, Vastgebonden,
"Ik werd wakker. Ik lag alleen in bed. Op de achtergrond hoorde ik het ongrijpbare geluid van een handpan. Deze surrealistische klanken vulden heel zacht de kamer. Ik moest me forceren en het lukte me om nergens aan te denken. Gedachteloos liet i..."
11-10-20
9.2
Korfbal - 63: Maud, De VerrassingDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Korfbal, Lovense, Spanking, Webcam,
"Het was begin van de avond en ik was nog een beetje in de vlindertuin bezig. Het is daar altijd heerlijk toeven als het buiten koud is en met het zachte lamplicht voel je jezelf echt in een jungle. Ik hoorde de schuifdeur open gaan en ik zag..."
01-10-20
9.1
Korfbal - 62: Gebonden En OntladenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Femdom, Korfbal, Meesteres, Sm, Vastgebonden,
"Ik werd wakker van Sasha, die Kyara uit bed viste. Zij moest er als eerste uit en ze was al onderweg naar school. Lekker decadent met een priv chauffeur. Sasha maakte daarna Iris en mij intiem wakker. Dat deed ze met een heerlijk warm naakt lijf..."
19-09-20
9.4
Korfbal - 61: Carina En RuudDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Femdom, Gay, Korfbal, Pijpen, Sm,
"Het was half elf in de avond. Iris hing op de bank en keek TV, Kyara deed nog een poging om huiswerk te maken en ik zat inspiratie voor Amor op te doen. Lees ik zat gewoon lekker relaxed porno te kijken. Ineens gaat mijn telefoon hard af en ik ..."
09-09-20
9.1
Korfbal - 60: Toiletboy TobyDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Femdom, Golden Shower, Korfbal, Plas, Plassen,
"De volgende ochtend werd ik wakker doordat Sasha haar best deed om Kyara uit een mensenkluwen te ontwarren, omdat ze naar school moest. Sasha was zich meer en meer aan het ontwikkelen tot onze house manager ze regelde alles als we thuis waren. Alles..."
07-09-20
8.8
Korfbal - 59: Jozef, Jolanda En TobyDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal,
"Jolanda kwam naar me toe, stripte uitdagend voor me en ik bekeek haar intensief. Ze was de laatste dagen flink verbouwd. Haar borsten waren beide een flinke C, misschien kleine D geworden en perfect symmetrisch. Haar kutje was helemaal kaal en het le..."
04-09-20
9.1
Korfbal - 58: Collega NoraDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Collega, Edging, Groepsex, Korfbal, Plas, Plassen,
"Ik liep in het hotel en keek of alles goed liep. Personeel werkt nog altijd beter als de baas in de buurt is. Ik legde brochures recht, schikte planten en maakte praatjes. Ik was erg tevreden hoe Amor draaide. Het was een levenswerk waar ik heel ve..."
26-08-20
9.1
Korfbal - 57: Rachel Tussen De PalenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Bdsm, Femdom, Fetisj, Korfbal, Meester, Onderdanig, Rape, Tiener, Verkracht,
"De thema avond liep ten einde. Deze keer werden er niet veel spellen in de kelder gedaan, maar ik zag nog wel wat vermoeide mensen in de touwen en kettingen hangen. Er hadden best veel mensen naar de louterende straf gekeken en later waren er ook nog..."
15-08-20
8.9
Korfbal - 56: Jolanda’s BesluitDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Gangbang, Groepsex, Korfbal, Onderdanig, Slavin, Sm, Vastgebonden,
"De volgende ochtend was ik al vroeg wakker. Ik had heerlijk geslapen en was gelukkig goed uitgerust, maar ik maakte me druk over de themabijeenkomst van vanavond. Het zou een lange, lange dag worden, waarbij vooral Jolanda veel aandacht van me zou ve..."
21-07-20
9.0
Korfbal - 55: JolandaDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Kooi, Korfbal, Sm, Vastgebonden,
"Het was vrijdagmiddag 13 00 uur. Ik zat achterin een voor deze gelegenheid gehuurde Hummer lekker opvallend. Voorin zaten twee beveiligers, die exact wisten hoe we met onze recalcitrante jongedame om zouden gaan. Het briefje met het adres wat i..."
30-06-20
8.7
Korfbal - 54: Loes En BenDoor: Mark Visser
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Fetisj, Korfbal, Meester, Slavin, Vastgebonden,
"Het is donderdagavond. Het is een zeldzaam moment, dat we alle drie beneden op de bank hangen. Kyara appt fanatiek, Iris doet een game op haar mobiel en ik ben op mijn laptop aan het googlen op welke manier ik de dienstverlening van Amor beter kan ma..."
24-06-20
9.5
Korfbal - 53: Opening NightDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Plas, Plassen,
"Ik werd wakker in mijn eigen bed en ik voelde, zoals men dat noemt, een gezonde spanning. Maar, eigenlijk was ik gewoon bloednerveus. Vandaag was namelijk de dag waarop we moesten bewijzen dat ons concept werkte, dat er voldoende mensen zouden komen ..."
17-06-20
9.0
Korfbal - 52: Nachtelijk FeestDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dom, Korfbal, Orgie, Sub, Vastgebonden,
"Ik douchte kort en trok een schone pantalon, overhemd en sokken aan. Tanja was die attent komen brengen. Ook zij zei me in gebroken Nederlands, dat ze genoten had van de intensiteit van het optreden. Ik bedankte haar en bedacht dat het met deze toppe..."
04-06-20
9.0
Korfbal - 51: Amor In De AmerDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Lesbienne, Sm, Tiener, Tweeling, Zonder Slipje, Zus,
" We spoelen de tijd wat door, want bouw en verbouwactiviteiten vallen veelal niet binnen de interesse van de lezers van deze verhalenlijn. Wel moeten we even bijpraten natuurlijk. Het garagebedrijf naast de kerk in De Amer was verhuisd naa..."
18-05-20
9.2
Korfbal - 50: De Geile TweelingDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Korfbal, Met Familie, Submission, Tiener, Tweeling,
" Dit extra, extra lange hoofdstuk 30 A4 s past niet perfect in de chronologie van de rest van de reeks het begint in Panama en het bestrijkt langere tijd. De hoofdpersonen zijn Kasey en Lilly de tweeling dochters van mijn broer Wim en mijn sch..."
02-05-20
9.4
Korfbal - 49: GelandDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Facial, Korfbal, Orgie,
"Mijn springmaatje trok aan een touw en godzijdank opende de parachute. Wat er met de kist zou gebeuren, interesseerde me helemaal niets meer. Ik keek naar de man, die een uur geleden nog een steward was en ik vroeg hem of alles nog goed ging. Hi..."
21-04-20
9.2
Korfbal - 48: De Laatste DagDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Met Familie,
"De festiviteiten in de hoofdstad Panama City waren inmiddels bekoeld tot een enorme, nationale kater. Het hele land leek in de bijkom stand te zitten na alle feesten. Het hotel was, buiten ons, vrijwel leeg en Johan en ik doken af en toe naakt in h..."
19-04-20
9.2
Korfbal - 47: Tot Ziens!Door: Mark Visser
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Korfbal,
"Toen we terugkwamen van onze kanaalexcursie, gingen we terug naar het hotel. Daar, in de lobby, stonden al een paar mensen klaar om te vertrekken. Ze hadden gewacht tot we terugkwamen, want het was bijna tijd om te vertrekken voor Bart, Claudia, Eliz..."
10-04-20
9.1
Korfbal - 46: WittebroodDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Korfbal, Romantiek, Vuistneuken,
"Tja, de huwelijksnacht. Wat zal ik daar over schrijven Wat verwacht je, na een hele vermoeiende en lange dag Juist ja heerlijk lome seks. We konden het niet laten. We bestudeerden ondertussen elkaars juwelen, de meiden probeerden op allerlei manie..."
03-04-20
9.3
Korfbal - 45: Echt(e)verbindingDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Met Familie, Openbaar,
"We werden gewekt en ik had geen idee hoe laat het was. We moesten douchen, waarbij ik als eerste ging. In de kamer naast ons, waar alle vrouwen geslapen hadden, hoorden we enorm veel leven en ook in de kamer aan de andere kant hoorden we stemmen..."
21-03-20
8.7
Korfbal - 44: Nog Meer FamilieDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dom, Gay, Korfbal, Openbaar, Sub,
"Het was zaterdag. Ik werd wakker tussen de naakte lijven van Iris en Kyara. Ik bevoelde hun warme lichamen heel zachtjes en ik hoorde spinnende geluiden. Ik worstelde me een beetje los en pakte met elke hand een klitje beet. De vrouwen schoten binnen..."
17-03-20
9.2
Korfbal - 43: Opmaat Naar HuwelijkDoor: Mark Visser
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Korfbal,
" Sorry lezers het is een lang hoofstuk geworden, hopelijk kan je het volhouden tot het einde Johan ging naar zijn vrouw toe om het verhaal van de bijzondere manier van ontwaken van Iris te vertellen en Kyara nam ondertussen haar aante..."
07-03-20
9.2
Korfbal - 42: Viering 500 JaarDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Fetisj, Gangbang, Korfbal, Orgie, Plas, Plassen,
"Ik werd knuffelend wakker naast mijn aanstaande bruid. Ik negeerde mijn odol, want ik wilde eigenlijk nog niet wakker worden. Iris was het daar duidelijk niet mee eens en met haar vlugge vingers en scherpe nagels joeg ze mijn erectie naar een enorme ..."
27-02-20
9.1
Korfbal - 41: DuikenDoor: Mark Visser
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Korfbal, Openbaar,
"Iris, Kyara en Miss Cat kwamen binnen ze waren er klaar voor om naar parels te gaan duiken. Alicia gaf me een knipoog en zei dat alles ingepakt was en klaar was in de limo. Ik vond het allemaal prima, maar ik vroeg nog wel even of er nog een lunch o..."
19-02-20
9.1
Korfbal - 40: DinsdagDoor: Mark Visser
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal,
"We sliepen een gat in de dag. Ik werd langzaam wakker en had veel tijd nodig om mezelf in de juiste tijd en op de juiste plaats te stellen. Doordat ik een klein beetje bewoog, werd Iris ook wakker. Haar jurk zat nog steeds op veel plaatsen aan haar l..."
11-02-20
9.5
Korfbal - 39: CharityDoor: Mark Visser
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Korfbal, Openbaar, Squirten, Sybian,
"Ik vroeg Johan om na te denken over communicatie en het aanhaken van media ten aanzien van De Amer en hij knikte. Samen waren we het er al snel over eens, dat we een fotograaf, grafisch vormgever en een communicatiebureau moesten zien te organiseren,..."
01-02-20
9.1
Korfbal - 38: Gekleed & GevraagdDoor: Mark Visser
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Korfbal,
"Ik bekeek de planning die ik in mijn handen geduwd kreeg. Iris en ik werden over 20 minuten al verwacht in de eerste ruimte. Zonder veel poespas plaatsten we onszelf onder de douche en boenden elkaar snel schoon en we trokken een badjas aan. Toe..."
28-01-20
9.2
Korfbal - 37: Naar PanamaDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Exhibitionisme, Korfbal, Tiener, Vliegen,
"Eindelijk Het is maandag We gaan naar Panama De studiereis, die voor elke deelnemer een ander doel heeft. Nog even een opsomming van de mensen die meegaan Kyara en haar moeder Iris, waar ik inmiddels dolgelukkig verliefd op w..."
20-01-20
9.1
Korfbal - 36: De Buren Op VisiteDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Buren, Korfbal, Vuistneuken,
"Iris werd wakker en een deel van het dekbed plakte tegen haar lijf, door mijn sperma. Ze maakte me wakker, liet het me zien en vroeg met een ondeugende glimlach of ik me weer niet in had kunnen houden. Ik vertelde van de hijger en ze zei Je moet da..."
17-01-20
9.1
Korfbal - 35: Gemeente = GemeenschapDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Korfbal, Spanking, Vastgebonden,
"Johan en ik fristen ons even op, want we moesten ons klaar maken om naar de gemeente De Amer te gaan. Johan trok een jasje, dasje, bloesje, pantalon aan, terwijl ik een merkloze trui en spijkerbroek aantrok. Johan zou in het begin het woord doen, zod..."
12-01-20
9.2
Korfbal - 34: Jack Gaat Ook MeeDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Blowjob, Dominantie, Korfbal, Met Familie, Piercing, Tiener,
"Het was al best laat in de avond, maar gezien het tijdspad wat voor ons lag, wilde ik vanavond een besluit nemen en ik stelde voor, dat de moeder van Jack ook mee moest gaan naar Panama, zodat zij tijdens de reis ook de verantwoording over Jack kon h..."
06-01-20
9.1
Korfbal - 33: Voorbereidingen PanamaDoor: Mark Visser
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Tiener,
"Terwijl Sasha lekker aan het werk was, vertelde Iris dat ze een Panama appgroep had gemaakt en dat ik er ook in zat, samen met Kyara, Alicia, Roxan, Fred en zijzelf. Inwendig kreunde ik n g een appgroep Ik keek op mijn telefoon en zag dat zag ..."
04-01-20
8.8
Korfbal - 32: Sasha’s VernederingDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dwang, Korfbal, Lovense, Vernederen,
"Het was maandagochtend. Ik had als een blok geslapen. Naast me lag Iris. In haar slaap haalde ze diep adem. Als een slang gleed ik het bed uit en ik liep naar beneden. Daar waren Kyara en Sasha bezig met het maken van een lunchtrommeltje voor Ky..."
23-12-19
9.1
Korfbal - 31: VertrekDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Tiener,
"Het was inmiddels zondagmiddag geworden. Carlos met zijn gevolg vertrok weer. Iedereen zag er intens vermoeid uit. Vooral het spelen in de speelkamer was uitputtend geweest, juist omdat iedereen met elkaar overlegde en afstemde wat ze wel en niet wil..."
21-12-19
9.0
Korfbal - 30: Worstelen En SpelenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Korfbal, Pijpen, Vuistneuken, Worstelen,
"Het was elf uur s avonds. Iedereen had een beetje uit kunnen rusten en iedereen was benieuwd naar het treffen tussen Roxan en de Latina. Lang niet iedereen had Roxan al gezien, dus ik liet haar nog even achteraf. Iedereen verzamelde zich in de ..."
13-12-19
8.9
Korfbal - 29: SportenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Korfbal,
"Ik wendde me naar de derde zoon van Carlos en zijn Aziatische dame. Ze zag er erg mooi uit in het zwempak van Iris en ze was een beetje minder down om te zien. Ik vroeg aan de man, want ik nam aan dat ook zij niet zou mogen praten Gaan jullie ook s..."
08-12-19
9.1
Korfbal - 28: GrizeldaDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Femdom, Korfbal, Sm,
" n van de zonen van Carlos wenkte mij. Hij zei tegen me, dat ik de Afrikaanse dame moest neuken en dat hij onderwijl mijn kontje zou neuken. Dat leek me wel lekker en terwijl Kyara en Alicia op de balk de steeds erger wordende pijn aan hun schaambee..."
05-12-19
8.8
Korfbal - 27: Carlos Op BezoekDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal,
"De volgende ochtend werd ik wakker, doordat iemand aan mijn ballen aan het krabbelen was. Het was Fred. Slaperig duwde ik zijn hand weg en keek om me heen. Naast me lag niemand, maar in het grote bed een paar meter van me vandaan, lag Iris tussen haa..."
02-12-19
9.3
Korfbal - 26: Nieuw HuisDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Blowjob, Kelder, Korfbal, Sm,
"Ik werd wakker gemaakt door Johan, de vader van Alicia, die blijkbaar de wacht had gehouden. Ik wankelde naar de kraan, trok mijn hoofd weer een beetje strak met koud water en trok wat kleren aan. De vader van Alicia attendeerde mij er op dat we een ..."
28-11-19
8.9
Korfbal - 25: Gekooid En CammenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kooi, Korfbal, Lovense, Webcam,
"De rest van het weekend hielden we het rustig, want we moesten allemaal even bijkomen van alle emoties. Samen met Fred ruimden we alle zooi op, deden we een stel wassen en zorgden we er voor dat het huis weer spik en span in orde was. In de midd..."
22-11-19
9.0
Korfbal - 24: Straf En RespectDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Gay, Klysma, Korfbal, Straf, Transgender,
" Okay , zei ik. Ik herhaal mijn vraag welke straf moet Kyara krijgen Een zweep Billenkoek Iets in haar kont doen Ik had iets meer creativiteit van jullie verwacht, maar ik neem maar even aan dat jullie niet veel erv..."
16-11-19
9.0
Korfbal - 23: Kyara Leert Na SchooltijdDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ballgag, Korfbal, School, Tiener,
"De dagen na het introductieweekend bleef Kyara mij en Iris informeren over het gedrag van haar klas en schoolgenoten. Iedereen was ontzettend nieuwsgierig naar meer informatie over Kyara en vooral ook maar haar buitenschoolse leven. Elke avond als z..."
14-11-19
9.0
Korfbal - 22: IntroductieweekendDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Exhibitionisme, Korfbal, Tiener, Vuistneuken,
"De zomervakantie liep ten einde en Kyara maakte zich klaar voor het eerste jaar van haar MBO opleiding Toegepaste Psychologie. Er was voorafgaand aan de eerste lesdag een kennismakingsweekend geregeld startend op vrijdagavond en op zondagmiddag weer..."
11-11-19
9.0
Korfbal - 21: De Volgende FaseDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fetisj, Korfbal, Piercing,
"We lasten een korte pauze in, waarin Kyara een beetje bij kon komen. Tijdens het bijkomen dronk ze een energiedrankje en nogal wat water. Ze werd gestreeld door haar moeder en haar huid werd geolied met heerlijk geurende zalf. Ze ontspande er duideli..."
04-11-19
8.9
Korfbal - 20: En, Door!Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Korfbal,
"Ik zei niets en Iris ook niet op de vraag die iemand in het publiek gesteld had Wanneer komt dan die volgende keer Al eerder had Tom heel duidelijk gemaakt, dat het Kyara zou zijn die de snelheid zou bepalen. Kyara aarzelde, maar nu was ..."
31-10-19
8.9
Korfbal - 19: Tepeltjes PrikDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dom, Korfbal, Piercing, Sm, Sub, Tepel, Tepels, Tiener,
"We waren de dag ervoor lekker vroeg naar bed gegaan om alle beslommeringen van die dag snel een plekje te kunnen geven. Ik sliep heerlijk tussen de beide vrouwen in en ik bedacht me, dat Fred zich wel wat achtergesteld zou voelen, nu hij verdrongen w..."
27-10-19
8.9
Korfbal - 18: Grenzen VerleggenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Korfbal, Ontdekken,
" Ik wil nog wat weten van jou Kyara , zei ik. Bij Tom kreeg je een naald in je tepel gestoken en daarvan ging je door het lint. Niet van de pijn, maar van de opwinding. Nu, toen ik een speld in je lipjes stak. Was dat alleen pijn Nee, dat was..."
21-10-19
9.2
Korfbal - 17: Grenzen VerkennenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Korfbal, Moeder, Sm,
"De volgende ochtend werd ik wakker in een groot bed naast een slapende Iris. Ik keek minutenlang naar haar en genoot van haar relaxte ademhaling. Die regelmaat. Die rust. Die cadans. Ik werd er nog rustiger van. Het was warm ..."
20-10-19
8.7
Korfbal - 16: Citytrip (3)Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Korfbal, Moeder,
"Tom begon uitleg te geven aan ons allemaal. Hij zei De ring in de neusvleugel is oneindig. Die kan niet verbroken worden. De ketting is gezet met edelstenen en echte parels. De oorringen zijn simpel uitgevoerd, zodat die geen aandacht trekken, maar..."
12-10-19
9.2
Korfbal - 15: Citytrip (2)Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal,
"Iris had het niet meer van schaamte... Ze vroeg heeft u er ook nog een uitlaatriem bij van ongeveer een meter Ik keek de verkoper indringend aan en hij haalde het niet meer in zijn hoofd om een grap te plaatsen. De prijsstelling wist hij al, ..."
08-10-19
8.7
Korfbal - 14: Citytrip (1)Door: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Sm,
"Ik had zin om in de buitenlucht een beetje extravagant te doen, dus ik stuurde een appje in de groep en ik kreeg al snel response van Iris. Deze jonge moeder die in haar eentje voor haar dochter moest zorgen was wel in voor een beetje actie. Er ..."
06-10-19
8.9
Korfbal - 13: Jong TalentDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Korfbal, Tiener,
"Ik kreeg op maandag een appje in de korfbal app of er in de jeugd nog ruimte was voor een nieuwe jongen, want iemand was in de buurt komen wonen en wilde graag bij ons op de vereniging. Zonder er verder acht op te slaan, zag ik dat hij voor de dond..."
29-09-19
9.0
Korfbal - 12: IndringerDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Bondage, Korfbal, Lovense, Sm, Submission, Vastgebonden,
"Het was donderdagavond, net na 20 00 uur. Het was een drukke dag en ik was pas laat klaar met werk en daar baalde ik van, want ik wist dondersgoed dat ik helemaal niets meer in de koelkast had en ik had echt geen zin om weer eens een pizza of zo te b..."
26-09-19
8.8
Korfbal - 10: Alicia KomtDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Korfbal, Met Familie, Tiener, Vuistneuken,
"Een paar dagen later hadden we afgesproken, dat alle korfballers opnames zouden maken van een sexy scene op hun eigen kamer, of op een ander plekje waar ze zich vertrouwd voelden. Nico had iedereen een setje gegeven waarmee ze makkelijk opnames ..."
18-09-19
9.1
Korfbal - 11: CammenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Dominantie, Gay, Korfbal, Lesbienne, Orgie, Trio, Zwembad,
"Die nacht sliep ik onrustig. Ik zag steeds de beelden van Alicia en haar ouders voor me. Wat een enorme slet En, dat haar ouders haar notabene hielpen met haar geilheid. Hoe puur is dat In mijn droom werd met dat taboe duidelijk afgerekend, doordat..."
18-09-19
8.9
Korfbal - 9: ScherpstellenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dominantie, Korfbal, Vastgebonden, Vuistneuken,
"De dagen erna waren rustiger qua seks en dat was maar goed ook, want de dagen en zelfs nachten werden tropisch. Wat een kunstig evenwicht is het weer toch op onze aarde Een paar hoogtepunten waren, dat we supergeile foto s van Alicia en El..."
05-09-19
8.9
Korfbal - 8: Zondag, SeksdagDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Dp, Dubbele Penetratie, Facial, Korfbal, Pijpen,
"Het warme lichaam van Fred maakte me wakker. Het was een warme nacht geweest en een dun laagje zweet bedekte mijn lichaam. Ik gaf Fred een smak op zijn naakte billen en hij sprong alert wakker. Ik zei Lik mijn zweet op, want ik heb geen zin om te d..."
26-08-19
8.6
Korfbal - 7: Bdsm TutorialDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Korfbal, Orgie, Tiener,
"Het was zaterdag en ik sliep een gat in de dag. Ik strompelde met dikke ogen naar de douche en liet alle vermoeidheid en stress door het doucheputje weglopen. Terwijl ik onder de douche stond, rook ik verse koffie. Toen bedacht ik dat Fred met me mee..."
12-08-19
8.6
Korfbal - 6: Gebonden DromenDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Bondage, Gay, Korfbal, Orgie, Tiener, Vastgebonden,
"Ik ontwaakte van de zacht buzzende wekker van mijn telefoon. Langzaam kwam ik in het land der werkenden en was verbaasd waarom ik in mijn eigen logeerbed wakker werd. Dan herinnerde ik me dat ik gisteren nog even met Claudia had mogen spelen en ..."
04-08-19
8.6
Korfbal - 5: Dinsdag, Trainen. Woensdag, GelukDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Gay, Korfbal, Orgie, Tiener,
"De wekker had me bruut gewekt, maar voordat ik goed en wel wakker was, rende Fred al uit mijn bed, zette de douche aan, legde een handdoek klaar en sprintte naar beneden om mijn ontbijt klaar te maken. Ik ging er gemakshalve maar van uit dat hij..."
30-07-19
8.8
Korfbal - 4: MaandagDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dom, Korfbal, Piercing, Sm, Sub, Tiener,
"Ik werd wakker, omdat ik het heel warm had. Ik rolde me op mijn rug en draaide bovenop Elize. Haar heerlijke stootkussens remden snel mijn vaart en ik besefte dat ik niet, zoals de laatste tijd gebruikelijk, alleen in bed lag, maar dat ik tussen twee..."
21-07-19
8.7
Korfbal - 3: ZondagDoor: Mark Visser
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Korfbal, Tiener,
"Ik werd wakker met een volle blaas, lege maag en een hoofd vol met wol. Ik lag zeker 10 minuten te denken en langzaam werden de gedachten helderder en kon ik ze ordenen. Het was 13 21 op de wekker. Ik werkte mezelf uit bed richting de badka..."
12-07-19
8.5
Korfbal - 2: The Day AfterDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Korfbal, Sexspeeltjes, Sextoys, Tiener,
"De nacht verliep snurkend. Iedereen was zo afgemat, dat we allemaal als varkentjes hebben liggen knorren. Sommigen hadden een deken of een trui over zich heen getrokken, terwijl anderen zelfs zonder matras of luchtbed aan hun rust probeerden te komen..."
06-07-19
8.8
Korfbal - 1: KampDoor: Mark Visser
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Kamp, Korfbal, Orgie, Tiener,
"Beste lezer, laat me mijzelf even introduceren. Mijn naam is Mark, ik ben 46 jaar oud en sinds een tijdje gescheiden, dus ik heb veel meer de tijd aan mezelf. Ik ben niet echt op zoek naar een relatie of zo, want ik heb een drukke baan en leg al mijn..."
30-06-19
8.3
KorfbalDoor: Ruudstaay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Korfbal,
"Eindelijk de scheidsrechter gaf aan nog 1 minuut. We staan 18 18 wij hebben de bal in het aanval vak. Ik sta onder de korf en vang een slecht schot af. Laura staat vrij en zet aan voor een doorloper, ze komt dichter bij ik geef de bal aan..."
09-10-17
6.8
Eliza En De Korfbalvaders - 2Door: Maxvdbberg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Korfbal,
"Eliza liep langs de fietsenstalling van de korfbalclub richting de parkeerplaats. Het was rustig en al schemerig. Ze keek om zich heen en zag een auto waar twee mannen naast stonden. Ze wist wie het waren. De twee mannen waren vaders van kinderen uit..."
23-09-16
8.3
KorfbalmeisjesDoor: Pinky
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Anaal, Beffen, Jong En Oud, Kleedkamer, Kontje, Korfbal, Kut, Kutje, Pijpen, Vriendinnen,
"Het was weer een warme dag vandaag, en dan te bedenken dat je verplicht in lange zwarte broek en dan wel een t shirt moet lopen. zware werkschoenen en natuurlijk sokken aan. Jullie moeten je bedenken dat ik een gescheiden man ben, nu ruim twee jaar, ..."
14-09-16
7.2
Eliza En De Korfbalvaders - 1Door: Maxvdbberg
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Korfbal,
"Vrolijk zwaaide Eliza naar de kinderen bij het korfbalclubhuis. Het was helemaal leuk geweest, een leuke training. Korfbal was haar lust en haar leven. Met haar altijd vrolijke gezichtje zette ze de palen met de gele korven aan de kant en ruimde wat ..."
05-09-16
7.1
Na De Korfbaltraining - 10Door: MaxvdbBerg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Korfbal,
"De deur was open en Eliza stapte naar binnen. Het viel gelijk op dat het behoorlijk stil was. Alsof er niemand was. Niet in het halletje, niet in de kantine. Er was niemand in de keuken maar daar brandde wel een lampje. Eliza voelde de lichte teleurs..."
25-05-16
7.6
Na De Korfbaltraining - 9Door: MaxvdbBerg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Korfbal,
"Eliza werd afgezet door haar moeder bij de korfbaltraining. Er waren een paar dagen voorbij gegaan en nog steeds had ze nog geen meisje overgehaald of bedacht die mee zou kunnen doen. Hoi Eliza werd ze al snel begroet. Carlo en Maarten s..."
01-05-16
8.5
Na De Korfbaltraining - 8Door: MaxvdbBerg
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Korfbal,
"Eliza het korfbalsletje lag die avond heerlijk in haar bed. Ze had een kort wijd slaapbroekje aan van witte dunne katoen en een nachthemd. Over de stoel naast haar bed hing haar bh tje die vandaag een paar keer aan de kant was geschoven door jongens...."
25-01-16
8.2
Na De Korfbaltraining - 7Door: MaxvdbBerg
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Korfbal,
"Onderweg in de auto rolde Eliza haar tongetje door haar mond en proefde nog steeds het sperma van haar teamgenoten in haar mond. Het had bij alle vier zo anders, zo bijzonder gesmaakt. Ze kon niet echt zeggen van wie het het lekkerst was geweest, maa..."
19-01-16
8.6
KorfbalsletjesDoor: Geile Jongen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Korfbal, Slet, Sletje,
" Hey waar was je gisteren Waarom was je niet op school Vroeg Maxim, toen we toevallig samen de sporthal binnenliepen. Ja ik voelde me niet zo lekker dus ben ik een dagje van school thuisgebleven loog ik. Om eerlijk te zijn had ik mij overslapen ..."
16-01-16
6.9