63.184 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 29352x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Eindelijk was het zover, het jaarlijkse korfbalkamp stond op het punt te beginnen. Dit jaar was de bestemming de Belgische Ardenne en ze hadden er zin in.

In dit verhaal gaat het over Arjen en Nikkie, beide achttien jaar en zaten in hetzelfde team. Na een busreis van ruim vier uur eindelijk aangekomen op de bestemming waar de jongere wat vrije tijd hadden, er gegeten werd en 's avonds een gemeenschappelijke wandeling op het programma stond.

Arjen had al een tijdje bovengemiddelde interesse in Nikkie, ze hadden in de bus al naast elkaar gezeten en gezellig gekletst en zo gedurende de avond kreeg hij ook steeds meer de indruk dat zij hem ook wel zag zitten.

Elf uur bedtijd en de volgende ochtend na een gezamenlijk ontbijt begon het ochtendprogramma met een training en een potje voetbal. Na de lunch stond er een speurtocht in teams van twee op het programma en Nikkie en Arjen kozen ervoor om samen te gaan. De speurtocht liep dwars door het Ardenner bos waarbij ook over gevallen bomen en beekjes moest worden gesprongen. Ze gingen best goed en konden alles redelijk vinden tot ze bij een wat breder slootje kwamen.

Arjen liep achter Nikkie die voorzichtig het korte steile stukje afliep richting beekje toen ze plotseling uitgleed. Arjen kon haar nog net beetpakken om te voorkomen dat ze viel, hij trok haar naar achteren en besefte enige seconden later pas dat hij zijn hand vol om een borst van haar had geslagen en tegelijkertijd voelde hij haar volle kont tegen zijn lul aan drukken die door het plotselinge besef van wat hij in zijn handen had half stijf begon te groeien.

Snel trok hij haar verder omhoog en liet haar meteen los. Ook Nikkie had door wat er gebeurd was en vond het wel fijn zijn hand om haar tiet en ze voelde duidelijk iets tegen haar billen aan drukken. Even stonden ze wat ongemakkelijk tegenover elkaar maar Nikkie lachte het weg en zo vervolgde ze hun tocht.

Het volgende uur liet wat er gebeurd was Nikkie niet los, constant bleef ze maar denken hoe fijn het gevoeld had.

Nikkie had een keer eerder een vriendje gehad waarmee ze het leuk had en een paar keer had gevreeën dus ze was geen maagd meer maar dat was lang niet zo opwindend geweest als een uur geleden met Arjen die ze wel heel erg leuk vond. Ook was ze nog nooit klaargekomen met haar ex vriendje, ten minste niet tijdens het neuken, slechts twee keer was het hem gelukt om haar klaar te vingeren.

Toen ze weer eens door de struiken liepen en ze voelde dat hij vlak achter haar liep trok ze de stoute schoenen aan en stopte plotseling waarbij ze zich omdraaide en Arjen vol tegen haar aan botste. Arjen schok even, voelde hoe haar borsten tegen zijn borst aandrukten en zag hoe Nikkie op haar tenen ging staan en haar lippen op de zijne drukte.

Een aantal seconden draaiden hun tongen om elkaar heen en voelde hij hoe haar handen om zijn billen lagen. Hij besloot zijn handen ook te laten afdalen van haar heupen naar haar volle billen die hij lekker beetpakte. Nikkie trok hem stevig tegen zich aan en voelde wederom zijn stijver wordende lul groeien in zijn broek.

Ook nu was Nikkie degene die na de zoen en het elkaar loslaten het ongemakkelijke moment weglachte met de opmerking: 'Zo dat was fijn' waarop ze zich weer omdraaide en door liep.

Arjen had een paar vakantieliefdes gehad en ruim een half jaar verkering met een meisje dus uiteindelijk iets meer ervaring dan Nikkie.

Het meisje waar hij verkering mee had gehad daar had hij vaak uitgebreid seks mee gehad en bijna alles gedaan behalve haar kutje geneukt want ze wilde persé maagd blijven. Verder hadden ze alles gedaan en zelfs had hij een paar keer haar kontje mogen neuken. Met de vakantieliefdes had hij gezoend, hadden ze elkaar met de hand bevredigd en uitgebreid elkaar overal bevoeld en gestreeld dus het vreemde was dat hij wel wat ervaring had maar nog nooit een kutje geneukt had maar wel weer gebeft.

De speurtocht liep ten einde en na het avondeten zaten de twee met het hele team rond een kampvuur wat te praten en lachen. Nikkie was Bij Arjen op schoot gaan zitten en ze was niet de enige die op schoot bij een jongen zat. Een stelletje hadden al een tijdje verkering maar voor de rest zat er meer liefde in de lucht zag ze. Arjen had een hand op haar bovenbeen liggen en zijn andere onder haar shirt om haar middel. Zelf zat ze redelijk op zijn kruis en meende daar weer wat stijfs te voelden al voelde ze dat nu al zeker een uur tegen haar billen aan drukken.

Arjen zat heerlijk met haar op schoot al begonnen zijn pik en ballen wel wat pijnlijk te worden en moest hij plassen.

Na het plassen liep hij snel even de meisjesslaapkamer in en had al snel het bed en de tas van Nikkie gevonden. Nieuwsgierig naar haar lingerie pakte hij een bh uit de tas en bekeek de maat, hum 80b, niet verkeerd dacht hij. Hij zag verder een hele verzameling stringetjes wat hij ook wel opwindend vond. Als laatste rook hij even aan haar stringetje van gisteren en zijn lul steigerde van het geile luchtje.

Het was natuurlijk behoorlijk vreemd en ongepast wat hij aan het doen was en bang om betrapt te worden legde hij snel alles netjes terug en even later zat Nikkie weer bij hem op schoot.

Nikkie voelde zijn hand weer om haar middel alleen nu iets hoger richting haar borsten. Zelf was ze ook iets meer tegen zijn buik aan gaan zitten en voelde dat hij nog steeds, of misschien wel weer stijf was. Ze wist natuurlijk niet dat hij even daarvoor nog aan haar slipje had geroken die ze gisteren gedragen had in de bus en waar ze behoorlijk in had zitten lekken.

Arjen keek om zich heen naar de andere "stelletjes in wording" en zag dat er wel wat af gerommeld werd met hier en daar een hand waar die meestal niet in het openbaar zit. Hij liet zijn ene hand van het bovenbeen van Nikkie meer naar de binnenkant gaan en zijn andere hand onder haar wijde shirt richting haar borsten tot hij de onderkant ervan tegen zijn hand voelde.

Nikkie voelde zijn hand op haar been omhoog en naar binnen gaan en deed haar benen een beetje van elkaar zodat hij er tussen kon komen, ze voelde zijn vingers op slechts enkele centimeters van haar kutje en vond het erg spannend en opwindend.

Nadat een ander aankomend stelletje al even had gezoend besloot ze om Arjen ook een beetje aan te sporen, ze draaide haar hoofd om en liet haar tongetje tussen zijn lippen doorglijden. Een volle minuut zaten ze zo lekker te tongen en het werkte. Ze voelde zijn hand omhoog glijden die nu vol om haar linker borst lag. Door haar benen tegen elkaar aan te knijpen zat zijn andere hand nu tegen de stof van het kruis van haar broek aan en drukte zo lekker tegen haar spleetje aan.

Arjen genoot van haar borst die heerlijk zacht voelde. Haar bh was wel stevig maar er zat verder geen vulling in zodat hij lekker haar tietje aan het strelen was. Hij besefte dat zijn andere hand tegen haar kutje aan zat en kon net tussen haar nog steeds gesloten benen daar wat langs bewegen.

De avond liep ten einde, de eerst tieners waren al naar bed en Nikkie en Arjen besloten nog even een rondje te wandelen, allebei verlangend naar meer van elkaar natuurlijk. Ze waren nog geen paar minuten weg en helemaal uit het zicht van de andere bij het kampvuur toen ze elkaar al stevig omhelsde en verlangend met hun tongen in elkaars mond stonden te draaien. Net als vanmiddag had hij zijn handen op haar volle kont en trok zij hem strak tegen zich aan zodat ze zijn stijve pik vol tegen zich aan voelde.

Arjen vond dat ze een lekkere kont had, vrij forse billen maar alles bij elkaar een volle echte lekkere meiden kont die net niet te dik was. Hij schoof dan ook al snel zijn handen haar broek in waar hij na de rand van haar stringetje haar volle blote billen in zijn hand had die hij lekker stond te strelen en zachtjes kneedde.

Nikkie had zo lang op zijn stijve gezeten dat ze vreselijk benieuwd was naar zijn lekkere apparaat. Na een tijdje onder zijn shirt, zijn borst, tepels en buik te hebben gestreeld liet ze een hand van voren in zijn broek glijden, over zijn boxer en legde die om zijn paal heen. Ze voelde een behoorlijk grotere lul dan haar ex vriendje maar die had dan ook niet zo een grote gehad. Lekker streelde ze zijn schacht en volle ballen en merkte dat ter hoogte van zijn eikel de boxer best wel vochtig was zoals ze zeker wist dat haar eigen slipje ook behoorlijk vochtig was ter hoogte van haar spleetje.

Zo stonden ze een tijdje te tongen en genieten, Arjen had een hand uit haar broek om een tietje heen gelegd die hij weer lekker streelde en die hij even later van bovenaf in de cup van haar bh liet gaan zodat hij nu een groot gedeelte van haar blote borstje in zijn hand had.

Net als over haar bh heen voelde die borst lekker zacht maar toch stevig aan, hij draaide met zijn vingers wat om en over haar tepeltje heen die hij stijf voelde worden onder zijn vingers. Op het moment dat hij met zijn hand van haar billen naar haar kutje wilde gaan klonk de zoemer wat het teken was dat iedereen naar bed moest.

Zo lagen beide tieners een kwartier later hevig opgewonden in bed, Nikkie met een vinger in haar kutje en Arjen lag lekker op zijn stijve lul. Zo vielen ze dan ook in slaap alleen helaas allebei op een andere kamer.

De volgende dag was er de hele dag een programma per team en met het hele team maar gelukkig zat het team 's avonds weer om het kampvuur en Nikkie meteen weer op schoot bij Arjen. Nikkie droeg vanavond een lekkere lang ruim shirt en joggingbroek en ze voelde nu nog beter zijn stijve pik onder haar billen waar ze op en tegenaan zat. Arjen op zijn beurt had op zijn beurt veel beter de mogelijkheid om haar borsten te strelen wat hij dan ook deed. Hij voelde dat er een minder stevige bh omheen zat waar haar tietjes een beetje in hingen en zo voelde het misschien nog wel beter.

Door haar ruime lange shirt kon hij nu ook ongemerkt voor de andere met zijn hand haar broek in maar hier hield ze hem toch even tegen, 'je mag graag in mijn broek maar dan moet jij ook je joggingbroek aantrekken' fluisterde ze in zijn oor. Niet veel later zat ze weer op zijn schoot en door zijn joggingbroek voelde ze nog beter de vorm en omvang van zijn stijve lul.

Arjen ging verder waar hij gebleven was en liet zijn hand van voren in haar broek gaan, gleed over haar stringetje verder naar beneden tot hij de bolling van haar schaamheuvel voelde. Ongemerkt deed Nikkie haar benen iets uit elkaar en gleed zijn hand verder over haar schaamlippen waar het best al vochtig was.

Zo zat hij lekker zachtjes over haar spleetje te strelen en deden ze drinkend vrolijk mee aan het gesprek. Diegene die alleen waren hadden niet door dat de verliefde stelletjes elkaar ondertussen zaten op te geilen behalve een stelletje die het wel heel openlijk deden.

De jongste meid van het stel, Anna was zestien jaar en hoorde eigenlijk in een lager team maar ze was zo goed dat ze zelfs bij hun in het team tot de beste behoorde. Zij was ook de meest geile van het stel en zat met haar gezicht naar een van de jongens toe op zijn schoot en het was duidelijk te zien dat ze met hun handen in elkaars broek zaten. Anne werd lekker gevingerd terwijl ze hem zo onmerkbaar mogelijk aftrok. Dit alles terwijl ze bijna constant aan het tongzoenen waren.

De opwinding bij die twee werd zo groot dat Anna van zijn schoot stapte en hem meetrok het bos in. Tijdens een geile tongzoen maakten ze elkaar broeken los, schoof die jongen haar bh over haar tietjes en bukte ze voorover.

De jongen hield zich haar aan haar tietjes vast, drukte zijn pik haar natte kutje in en begon haar stevig tegen haar billetjes aan te neuken. Anna kon er niks aan doen en stond als een gek te kreunen wat alle andere rond het kampvuur duidelijk konden horen.

Ze werd heerlijk geneukt, voelde hem steeds diep in zich doordringen en na een paar minuten neuken kwamen ze bijna tegelijk klaar waarbij ze lekker volgespoten werd.

Zeker ook het nog luidruchtigere kreunen van Anna tijdens haar orgasme zorgden ervoor dat de stemming rond het kampvuur steeds broeieriger werd en ook Arjen was Nikkie nu duidelijk zichtbaar voor iedereen in haar broek aan het vingeren. Zijn andere hand streelde haar borstjes over haar bh heen en Nikkie zat steeds nadrukkelijker met haar kont over zijn paal te wrijven.

Nikkie draaide zich om, gaf hem een kort tongzoentje en fluisterde in zijn oor dat ze wel een fijn stil plekje wist in de buurt en volgens haar oudere zus die deze kampen ook had meegemaakt was dat een kwartiertje lopen. Arjen wist niet of hij dat zou uithouden zonder klaar te komen maar stemde toe en zo vertrokken ook deze twee van het kampvuur onder gejoel van de rest en of Nikkie net zo hard wilde kreunen als Anna.

Stevig wandelde de twee door het bos en volgens Nikkie in de goed richting. Uiteindelijk duurde het twintig minuten voor ze bij een verlaten jagershutje aankwamen, ze gingen naar binnen en bij het licht van een telefoon zagen ze wat meubilair staan waaronder een bed met een matras wat er, buiten wat stof, nog redelijk schoon uit zag.

Wild van verlangen en lust vielen ze weer op elkaar aan, tijdens een super geile tongzoen gingen de joggingbroeken naar beneden, voelde Nikkie hoe haar stringetje tussen haar kutlipjes en haar billen vandaan werd getrokken en trok ze zelf zijn boxer over zijn staalharde pik heen.

Nikkie voelde twee vingers in haar kutje verdwijnen die haar stevig begonnen te vingeren terwijl ze zelf flink aan zijn paal stond te trekken. Haar borsten werden over haar bh heen stevig gestreeld en al snel voelde ze hoe zijn sperma in haar hand werd gespoten. Schokkend van genot kwam Arjen klaar en spoot straal na straal uit zijn pik vandaan.

Zelf ging hij door met het vingeren van Nikkie in haar hete geile nauwe natte kutje waarvan hij hoorde dat hij goed bezig was, net als Anna eerder op de avond stond ook Nikkie luidruchtig te kreunen en toen hij zijn hand van haar tietjes naar haar klitje verplaatste duurde het niet lang of Nikkie kreeg sidderend van genot haar orgasme.

Zo de ergste druk was van de ketel, dit hadden ze allebei even hard nodig, ze trokken hun ondergoed en joggingbroek weer omhoog en gingen op het bed zitten. Nikkie bekende dat ze een vriendje had gehad maar dat zelfs het neuken niet zo lekker en fijn was geweest als het handmatig bevredigen wat ze zojuist hadden gedaan.

Arjen moest natuurlijk ook wat bekennen dat hij nog nooit een kutje geneukt had en alleen maar in het kontje mocht van zijn ex vriendinnetje. Nikkie geloofde hem bijna niet en vond het maar gek, 'nou bij mij mag je in mijn kutje hoor, graag zelfs en liefst straks nog als je weer hard bent.'

Ondertussen hoorde ze de zoemer waarvan het geluid behoorlijk door het bos heen klonk maar ze hadden nog veel te veel zin in elkaar om er gehoor aan te geven. Arjen stond op en trok Nikkie ook omhoog, hij trok haar shirtje uit en maakte op haar rug haar bh los. Met zijn handen onder de cups over haar blote tieten heen wiebelde hij het ding van haar schouders af en genoot van het gevoel van haar borsten in zijn handen.

Hij keek naar beneden en zag twee heerlijke tietjes, licht hangende borstjes met lekkere tepelhoven op de punten en kleine stijve tepeltjes, zacht maar tegelijkertijd toch lekker stevig tietvlees. Daaronder haar kleine buikje en toen hij met zijn handen haar broek en stringetje naar beneden schoof haar kaalgeschoren volle schaamlippen. Ze stapte uit de broek en draaide zich om zodat hij haar volle ronde billen zag die strak in het vel zaten. Een lekkere volle kont die hij weer even streelde.

Nu was het Nikkie haar beurt, ze had zijn pik al in haar handen gehad maar nog niet goed bekeken dus kleedde ze hem uit en ging op het bed zitten om eens goed naar zijn lul te kijken, een prachtexemplaar die in haar handen weer aan het groeien was tot hij weer volledig stijf was.

Een tijdje 'speelde' ze met zijn leuter, gaf er wat kusjes op en likte met haar tongetje rond zijn eikel voordat ze haar mond helemaal om zijn pik sloot en hem een tijdje pijpte. Ze genoot van de stijve pik in haar mond en ook Arjen stond te genieten van het zuigen aan zijn paal. Het moest alleen niet te lang duren anders zou hij zijn kruit alweer verschieten voordat ze hadden geneukt dus hij maakte zich los van Nikkie, duwde haar achterover op bed en kroop tussen haar wijd gespreide benen.

Bij het licht van het telefoontje zag hij dat ze eigenlijk een heel kort spleetje had en het kleine nauwe gaatje van haar kutje. Hij boog voorover, rook het lekkere geile luchtje uit haar vagina en begon haar te proeven wat ook heerlijk was. Een tijdje befte hij zijn vriendinnetje die daar zelf ook heel erg van lag te genieten en er dan ook een fantastisch orgasme van kreeg.

Arjen kroop omhoog, sabbelde aan haar tepeltjes, nam haar borstjes in zijn handen terwijl Nikkie hem voor haar ingangetje leidde waar hij redelijk soepel haar nauwe gangetje in gleed.

Strak was ze! In een rustig tempo neukte hij Nikkie al snel naar weer een hoogtepunt toe die hem daarna vroeg even stil te houden want alles tussen haar benen was voor even te gevoelig om verder te neuken.

Plotseling vloog de deur open, 'zo zussie laat jij je hier gewoon neuken?'

Nikkie haar zus Tamara die onderdeel uitmaakte van de leiding van het kamp had haar zus gemist na het afgaan van de zoemer al even door het raam staan kijken naar de twee neukende tieners. Ze was er best opgewonden door geworden en had verlekkerd gekeken naar de flinke paal van Arjen die hij in haar zusje stopte.

Verschikt sprong Arjen van Nikkie af, met een luide plop verdween zijn pik uit haar kutje en zo stond hij in vol ornaat voor Tamara die haar kutje voelde lekken nu ze zijn paal nog beter kon bekijken.

'Dus dat gevaarte kon je gewoon hebben zusje, nou respect hoor' zei ze, 'jullie zijn niet op tijd binnen dus ik dacht ik ga maar even zoeken'

Normaal gesproken worden diegene die zich niet aan de avondklok houden altijd weggestuurd van het kamp maar voor haar zusje wilde Tamara wel een uitzondering maken maar dan wilde ze wel nu meteen door het vriendje geneukt worden.

Ze trok haar shirt en broek uit, bleek daaronder naakt te zijn en zo zag Arjen het lichaam van Tamara die hij zou moeten neuken. Nou ja moeten, het leek hem geen straf en toen Nikkie dan ook instemde liep hij met zijn stijve recht omhoog tegen zijn buik aan naar de zus toen.

De zus die echt hele kleine ronde tietjes had, heel slank, bijna mager was met kleine billetjes. Ze ging op haar knieën met haar benen flink uit elkaar op de rand van het bed zitten, haar kontje die nu geen kont meer was maar meer haar rug die vloeiend overging in haar bovenbenen. Ertussen haar sterretje en haar kut die uitnodigend glinsterde van haar geil.

Arjen ging achter haar staan en stootte zijn pik in een keer hard helemaal haar kut in.

Tamara kon hem ondanks een klein momentje van ongemak ook goed hebben en spoorde hem meteen aan haar flink te nemen. 'Neuk me hard en laat me gillende klaarkomen en zusje, ik wil dat jij aan mij tepeltjes zuigt.

Het werden vijf wilde minuten, Arjen die stevig haar heupen vast had en zijn pik flink hard in en uit haar kut ramde. Tamara die behalve luid kreunen ook regelmatig gilletjes gaf van genot en Nikkie die zichzelf vingerde tijdens het likken aan de tepeltjes van haar zus die ook flink lag te hijgen.

Een voor een kwamen ze klaar, Tamara die daarbij zo hard met haar kut om zijn pik kneep dat hij zijn sperma diep haar vagina in spoot en als laatste Nikkie door haar eigen vingers.

Uitgeput vielen ze alle drie op elkaar en na te zijn bijgekomen gingen de kleren aan en liepen ze terug naar het kamp. Tamara nam met een zoen voor allebei de tieners afscheid en bedankte ze voor de goede beurt die ze gehad had en Nikkie en Arjen stonden nog even samen te tongzoenen en de gekke gebeurtenissen van die avond te bespreken.

De laatste twee dagen van het kamp neukte Arjen en Nikkie nog tweemaal in het bos en pakte hij haar lekker tegen haar volle kont aan terwijl hij haar stevig bij haar heupen of borsten vast hield. Ook Tamara neukte hij nog eenmaal, ditmaal zonder Nikkie erbij en gewoon in het bed van Tamara die als leidinggevende een eigen kamer had. Na uitgebreid het geil uit haar kutje te hebben gelikt en haar tweemaal een orgasme te hebben bezorgd met zijn tong neukten ze staand met de gezichten naar elkaar toe.

Hij met zijn handen om haar super kleine billen en lekkere ronde borstjes en zij wild tongend met hem en haar handen om zijn billen om bij iedere stoot hem nog iets verder in haar te persen.

Nikkie en Arjen hadden de smaak te pakken en neukten als een stel wilde konijnen bijna dagelijks en vaak ook meerdere keren per dag. Dit deden ze waar het maar kon, op school, in het bos, 's avonds na het stappen in een steegje, het maakte ze niet uit als ze maar neukten. Het liefst deden ze het echter in bed zoals ook nu.

Nikkie was op Arjen gaan zitten en zijn paal stak weer diep in haar kleine kutje. Hij zag haar heerlijke tietjes lekker in het ritme van hun neuken op en neer wippen en streelde haar klitje en steeds een borstje.

Nadat Nikkie was klaargekomen wipte ze van zijn pik af en richtte die nu op haar kontgaatje, ze liet zich zakken maar met geen mogelijkheid kon hij daar zo in natuurlijk ondanks dat zijn pik wel behoorlijk onder het geil zat uit haar poesje.

Ervaringsdeskundige Arjen zei, 'Dat gaat zo niet lieverd, daar is je kontje nog veel te droog voor, die moeten we eerst even een beetje soepel maken'

Dus gingen ze aan de slag met Nikkie haar aarsje, met het overvloedige geil uit haar kutje maakte hij haar kontje toegankelijk, eerst een, later twee en uiteindelijk drie vingers gingen haar darmpjes in voor ze een nieuwe poging ging wagen.

Arjen lag weer op zijn rug met Nikkie bovenop hem die nu wel haar aarsje over zijn eikel heen kreeg. Terwijl ze elkaar diep in de ogen keken liet ze zich verder zakken tot ze met haar billen op zijn buik zat en ze zich voorover liet vallen voor een geile tongzoen.

Arjen zette zijn benen gebogen op het matras, drukte zich een beetje omhoog zodat hij voorzichtig haar kontje kon gaan neuken. Met steeds langere halen neukte hij haar aarsje en Nikkie vond het geweldig geil en lekker om haar kontje zo gevuld te voelen worden. Ze vingerde tussen hun in haar eigen klitje en bereikte al vrij snel haar orgasme. Maar Arjen stopte niet en vroeg haar op handen en knieën te gaan zitten zodat Nikkie nu als een hondje in haar kontje geneukt werd. Hij deed het voorzichtig, drukte haar na een tijdje voorover op het matras zodat ze languit lag en neukte haar sterretje nu tegen haar trillende billen aan wat voor hem zo fijn voelde en er zo geil uitzag dat hij een flinke lading zaad haar darmpjes in joeg.

Arjen rolde van haar af en ze gingen met de gezichten naar elkaar toe naast elkaar liggen. Nikkie met opgetrokken benen en heel langzaam voelde hoe zijn sperma haar kontje verliet. Hij lag lekker haar borsten en tepeltjes te strelen toen haar slaapkamerdeur open ging en haar hartsvriendin Emma binnenstapte, die was door Nikkie haar moeder binnen gelaten en naar Nikkie haar slaapkamer gestuurd.

Emma zag meteen hoe Nikkie erbij lag en kon dan ook niet laten om te roepen, 'hé er loopt nog allemaal sperma uit je kont, heb je je daarin laten neuken?'

Nikkie schoot in de lach en zei dat ze het een hele geile ervaring had gevonden om zijn pik in haar reet te krijgen.

Emma die zelf nog geen enkele ervaring had met jongens maar beslist niet op haar mondje gevallen was zei dat het haar maar niks leek en terwijl ze naar de half stijve lul van Arjen keek zei ze erachter aan dat ze die lekkere lul wel eens in haar kutje zou willen hebben. Emma is niet echt een heel knap meisje en ook haar lichaam is niet heel aantrekkelijk en dat is dan ook de reden dat ze nog geen ervaring heeft met jongens, ze heeft gewoon nog nooit een vriendje gehad, geen enkele jongen die interesse in haar toont.

'Wil je die lul een keertje lenen dan?' vroeg Nikkie aan haar vriendin en dat wilde Emma wel maar 'hoho riep Arjen heb ik daar ook nog wat over te zeggen?'

En uiteindelijk had hij er niets over te zeggen, volgens Nikkie moest hij dat gewoon voor haar doen als hij van haar hield en ze vond ook dat het meteen maar moest gebeuren. Overgehaald stond Arjen op die het uiteindelijk stiekem toch wel leuk vond om dit meisje te ontmaagden en liep met een half stijve slingerende pik op haar af.

Hij gaf Emma een tongzoentje en trok meteen haar truitje over haar hoofd heen. Er kwamen twee flinke tieten tevoorschijn, bij elkaar gehouden door een witte bh die hij ook losmaakte. Hij liet de bandjes van haar schouder glijden en zag twee grote redelijk goed naar vorenstaande borsten die hij lekker beetpakte. 'Flinke tieten hoor, zo groot heb ik ze nog nooit in mijn handen gehad' zei hij.

Ze tongden nog even terwijl hij haar borsten goed kneedde en haar tepels tussen duim en wijsvinger rolde werd hij weer stijf en tikte zijn pik weer tegen zijn buik aan. Hij voelde hoe Nikkie bij hun was komen staan en Emma haar hand om zijn paal heen sloot en rustig aftrek bewegingen maakte. Zelf trok hij Emma haar legging van haar kont af die gelijk met haar slip op haar enkels viel. Even streelde hij haar billen maar die vond hij helemaal niks dus met een tiet in zijn hand ging zijn andere hand naar haar spleet.

Het viel hem mee dat ze haar schaamhaar geschoren had en toen zijn vingers door haar gleuf gleden hoe nat ze was. 'Dit sletje is zeiknat' zei hij tegen Nikkie

'Dat klopt' zei Emma, 'dit sletje wil onwijs graag eindelijk eens een pik in haar kut hebben, eentje die al die spinnen raggen eens verwijderd voor de ingang ervan'

Hij zat al met drie vingers in haar en merkte dat Nikkie haar hielp met het uitrekken van broek, slip en schoenen waarna hij haar meenam naar het bed. Haar kut geil aan zijn vingers rook vrij scherp dus hij had niet zo een zin haar te beffen maar ze was nat genoeg en had vast al van alles in haar kut gehad dacht hij zo, behalve een echte pik dan. Nou die kon ze krijgen.

Ze lag nog maar net toen hij haar benen wijd uit elkaar trok en gestrekt op bed neerlegde. Haar mollige dikke schaamlippen zagen er wel lekker uit en met zijn eikel duwde hij die uit elkaar.

Hij haalde zijn eikel een paar keer door haar spleet, streelde zo ook haar klitje en Emma werd daar alleen al van, gek van geiligheid.

'Neuk me, steek die pik diep in mij en laat me komen' kreunde ze en komen deed ze, meteen toen hij in haar ging joeg er al een orgasme door haar lichaam. Heerlijk werd ze gevuld met die flinke pik die woest in haar tekeer ging.

Arjen vond dat ze wel een lekkere kut had, ruimer dan die van zijn vriendinnetje en zeker ruimer dan haar kontje waar hij net in had gezeten maar Emma haar kut was lekker zacht en hij neukte er dan ook flink op los en ze kon het hebben, kreunend lag ze onder hem.

Zeker tien minuten lag hij in haar te stoten en bezorgde haar zo een aantal orgasmes maar hij merkte dat hij zelf niet klaar ging komen in haar toch te ruime kut dus nadat Emma weer even lag bij te komen van wederom klaarkomen vroeg hij Nikkie op haar knieën op de rand van het bed te gaan zitten, hij ging achter haar staan, schoof haar knieën een stuk uit elkaar en iets naar voren zodat haar lekkere kont mooi naar achteren stond en hij zijn pik diep in haar kutje stopte.

Ja dit was neuken waar hij genoeg van voelde om klaar te komen en dat deed hij dan ook al snel maar gelukkig niet te snel zodat ook Nikkie nog een keertje klaarkwam voor hij haar kutje vol spoot.

Arjen was behoorlijk verliefd op Nikkie en ze hadden dan ook een goed relatie en kon hij met haar al zijn seksuele behoeftes bevredigen en gelukkig genoot ze daar minstens net zoveel van. Hij had echter een tekortkoming dat hij vaak ook heel erg geïnteresseerd was in andere meisjes zoals zijn collega Pasha met wie hij het altijd goed kon vinden.

Deze twee werkten op zaterdag samen in een pindakaas winkel en het viel Arjen opeens op dat ze volgens hem flink was afgevallen of het moest komen door de kleding die ze aan had.

Zoals hij haar kende had ze altijd een mooie volle ronde kont in een spijkerbroek of soms een leren broek wat hij nog geiler vond. Ook vermoedde hij haar cup maat altijd wel als een b cup maar opeens leek ze slanker, nog steeds een geile kont maar nu meer een kontje met een paar geile ronde billen die voor zijn gevoel duidelijk kleiner waren maar er ook zo heerlijk uitzagen.

Misschien kwam het wel door de broek dat haar billen anders gevormd waren maar dat dacht hij niet.

Ook haar tietjes waren nu kleiner volgens hem maar dat kon natuurlijk komen doordat ze eigenlijk altijd een flinke vulling in haar bh had en nu niet want toen ze op enig moment bukte zag hij twee lekkere tietjes maar dat was niet meer da n een a cupje.

Hij besloot het te vragen.

'Ben je zo afgevallen Pasha?'

Pasha die inderdaad een paar kilo kwijt was beaamde dit en vroeg waar hij dat aan zag.

Arjen besloot te liegen en zei dat hij vond dat ze een smaller gezicht had gekregen.

'Haha jaja dat zal wel, je zat gewoon naar mijn kont te kijken hè' antwoordde Pasha

'Oké eerlijk gezegd, zag ik het aan je kont en je tieten'

'Mijn nieuwe kontje ben ik wel blij mee maar ik vind het wel jammer van mijn borsten'

'Ik vond je kont altijd al mooi om te zien maar de kont die je nu hebt mag er ook zijn hoor, mooie ronde billen en je tietjes, volgens mij vind ik die nog steeds heel geil.'

Pasha voelde ze zich vereerd door zijn compliment en had wel zin in hem, ze nam hem mee naar achteren en tilde in een keer haar hemdje en bh'tje omhoog en vroeg zijn eerlijke mening over haar tietjes. Arjen was eerst heel verbaasd over haar lef en zag twee, echt heerlijke borstjes, mooie kleine bolletjes die een klein beetje hingen met de tepeltjes mooi op de puntjes van haar tietjes.

'Wauw ze zijn echt heel mooi en lekker om te zien!' zei hij dan ook.

Pasha bedankte hem en bedekte haar tietjes weer.

'Als ik je vriendje was zou ik het wel weten en lang van die lekkere borsten genieten' zei Arjen, 'en oh ook van je mooie kontje'

De twee bleven de rest van de dag elkaar een beetje uitdagen en uiteindelijk besloot Pasha hem gewoon te vragen of hij na het werk met haar meeging naar huis. Toen hij ja zei voelde ze haar kutje al nat worden al hadden ze het niet over samen seksen gehad maar dat komt wel goed hoopte ze.

Arjen kwam altijd met de bus naar zijn werk dus ging die nu achterop de fiets zitten bij Pasha met zijn handen om haar middel hield hij zich vast. 'Dat is in ieder geval een goed begin' dacht Pasha die zijn hand op haar lichaam wel fijn vond.

Arjen op zijn beurt vond het wel lekker haar vast te houden en bij enkel hobbels in het wegdek kwamen zijn handen even tegen de onderkant van haar tietjes aan, zijn lul groeide dan ook langzaam in zijn broek.

Nadat ze twee biertjes had gepakt ging ze zijdelings en in kleermakerszit met haar gezicht naar hem toe naast hem op de bank zitten, 'ik zal eerlijk zijn, ik weet dat je een vriendin hebt maar ik zou heel graag voor een keertje met je vrijen.' Waarna ze het bloed naar haar hoofd voelde stijgen, bang als ze was voor een afwijzing.

Helaas voor Nikkie was Arjen niet erg monogaam aangelegd en eerlijk gezegd had hij hierop al gehoopt toen hij met haar meeging naar huis. Als antwoord drukte hij zijn lippen even op de hare en na een eerst nog kuise zoen volgden al snel hun tongen die verlangend om elkaar heen cirkelden.

Na een paar minuten zoenen gleed Arjen met een hand van haar middel omhoog en had even later een heerlijk tietje in zijn hand. Een nieuw meisjeslichaam ontdekken vond hij altijd super opwindend en wat dat betreft zou hij iedere dag wel een ander meisje willen maar ook zou hij Nikkie niet willen missen, moeilijk allemaal.

Pasha voelde zijn hand om haar borst en genoot daar heel erg van en dit was nog maar het begin, ze kon niet wachten op meer. Zelf was ze met haar hand die op zijn bovenbeen had gelegen steeds iets hoger gaan strelen en was aangekomen bij zijn ballen die lekker vol en groot voelde.

Langzaam gleed ze verder omhoog met haar hand, voelde de harde dikke stam van zijn lul en nog hoger voelde ze duidelijk de omtrek van zijn nog iets dikkere eikel. Ze maakte zijn broek los en liet haar hand zijn boxer inglijden waar ze hem even lekker beetpakte.

Haar kutje was al nat maar van geiligheid voelde ze nu hoe ze nog meer geil begon te produceren, het was ook al een paar maanden geleden dat ze seks met iets anders dan haar eigen vingers of vibrator had gehad dus ze was ook heel erg toe aan een echte pik.

Nadat ze zijn broek samen met zijn boxer onder zijn ballen had geschoven bewonderde ze even zijn lekkere pik, boog voorover en sloot haar lippen om zijn eikel. Hij smaakte best goed en eerst nog zachtjes begon ze hem te pijpen.

Wat genoot ze toch van zijn stijve paal in haar mond. Ze voelde hoe hij haar hemdje omhoog schoof en voor even haar beide tietjes over haar bh heen streelde maar ook al snel zijn handen haar behaatje in liet glijden en lekker haar tepeltjes bewerkte.

Arjen had twee heerlijke blote tietjes in zijn handen, hij voelde haar tepeltjes stijf worden en haakte snel even op haar rug haar behaatje los. De borstjes hingen nu lekker in zijn hand, zachte maar toch stevige ronde tietjes die nu wel in een kegeltje naar beneden hingen. Ze was hem heerlijk aan het pijpen en om maar van de ergste druk af te zijn liet hij haar lekker verder gaan toen hij voelde dat hij ging komen.

Kort waarschuwde hij nog even maar hij dacht al wel dat het niet nodig was want ze zoog lekker door aan zijn pik en zo spoot hij zijn sperma haar keeltje in.

Met de tongzoen die daarop volgde kreeg hij nog een restje van zijn eigen zaad mee maar de rest had ze netjes doorgeslikt.

'Zo dat deed je lekker' zei hij 'maar nu is het mijn beurt, ik wil heel graag jouw kutje proeven'

Hij trok nu haar hemdje uit en keek even verlekkerd naar haar geile borstjes, hij stond op, kleedde zichzelf helemaal uit en trok haar ook van de bank waarna hij haar lekker tegen zich aan trok, haar tietjes lekker tegen zijn borst aan en zijn handen nu voor het eerst om haar lekkere ronde kontje die hij een tijdje kneedde en streelde.

Uiteindelijk maakte hij de broek los en trok die samen met haar slipje uit. Haar nu blote billen zagen er echt heel lekker uit, strak en lekker rond met een hoekige overgang naar haar bovenbenen. Boven haar spleetje een klein en heel kort geschoren driehoekje schaamhaar en haar spleetje zelf werd nu nog afgesloten met een stel dunne schaamlipjes.

Pasha nam hem mee naar haar slaapkamer, beide nu naakt liepen ze met een hand om elkaars billen daarnaartoe, Pasha haar billen slingerde lekker geil heen en weer vond Arjen. Daar aangekomen ging Pasha op bed liggen en kroop Arjen tussen haar benen die hij lekker wijd gespreid neerlegde.

Wat rook en smaakte ze lekker geil toen hij zijn tong door haar spleet liet glijden, vol overgave begon hij haar te beffen geholpen door twee vingers in haar kutje die al snel haar g-spot vonden en zijn duim die hij strelend over haar sterretje liet gaan.

Toen hij met zijn andere hand ook nog haar heerlijke tietjes beetpakte voelde hij zich in de hemel, wat een genot ervaarde hij met dit meisje en dan moesten ze nog gaan neuken.

Hij befte haar langdurig, niet alleen voor Pasha haar genot maar hij beleefde er zelf ook heel veel plezier aan. Uiteindelijk nadat ze tweemaal was klaargekomen wilde ze zijn pik diep in zich voelen en trok hem aan zijn hoofd omhoog. Ze voelde zijn handen om haar borstjes, hun tongen die een geil gevecht uitvoerde en zijn pik tussen hun in die ze zelf voor de ingang van haar kutje bracht.

Ze voelde hoe hij rustig bij haar naar binnen gleed, ze werd heerlijk gevuld door zijn dikke pik en door het reeds tweemaal klaarkomen waren haar kutje en klitje super gevoelig en ze lag dan ook volop te genieten toen hij haar begon te neuken.

Arjen voelde heel goed haar hete natte nauwe kutje om zijn pik heen zitten en begon steeds harder te stoten tot hij voelde dat zijn orgasme niet ver weg meer was maar hij wilde nog niet klaarkomen dus ging hij uit haar en vroeg haar op handen en knieën op de rand van het bed te gaan zitten. Nadat hij achter haar was gaan staan stootte hij weer in haar en neukte weer lekker verder. Door de onderbreking kon hij wel weer een tijdje en hij vond haar billen heerlijk waar hij tegenaan stootte, wat een geil gezicht was het.

Terwijl hij haar zo lekker stond te neuken ging haar kamerdeur open en kwam (zo hoorde hij later) haar huisgenootje binnen. Wat een lekker ding was dat ook, een strakke spijkerbroek met een goed kont, mooie ronde billen en een strak zwart truitje aan waar haar tieten parmantig in naar voren wezen.

Ongegeneerd ging ze op de enige stoel in de slaapkamer zitten en vroeg of ze lekker gingen. Arjen was niet gestopt met neuken en ook Pasha scheen het wel prima te vinden dat haar huisgenoot toekeek hoe ze genomen werd.

Arjen was veel te lekker aan het neuken om te stoppen en hij voerde zijn tempo iets op. Door dat lekkere ding wat naar hun zat te kijken werd hij wel geiler en nadat Pasha nogmaals was klaargekomen spoot hij ook zijn sperma diep in haar kutje.

Dit was het moment dat Britt (de kamergenoot) in actie kwam, terwijl Arjen nog diep in Pasha zat kwam ze op hun aflopen en trok brutaal zijn pik uit het kutje van Pasha, meteen zakte ze op haar knieën, likte snel zijn pik schoon om daarna haar mond op het kutje van Pasha te zetten die ze helemaal leeg zoog. Ondertussen bleef ze Arjen rustig aftrekken en toen Pasha schoon en leeg gezogen en gelikt was ging ze weer over naar de pik van Arjen die ze begon te pijpen.

'Ik wil ook een beurt dus ik ga je weer stijf pijpen' zei Britt

Arjen die ondertussen al tweemaal was klaargekomen had wel zin in Britt en hoopte dat hij weer stijf zou worden.

'Het helpt denk ik wel als je dit in je lingerie doet' zei hij tegen Britt die daarop meteen haar broek en hemdje uittrok.

Dat gaat zeker helpen dacht Arjen die twee heerlijk tieten in een halve cup bh zag zitten, mooi blank tietvlees wat er stevig uitzag en verder een paar lekkere ronde billen die ook zeer strak in hun vel zaten. Britt duwde hem nu achterover op bed, ging op handen en knieën naast hem zitten met zijn pik weer diep in haar keel en haar billen naast zijn gezicht.

Door haar lekker pijpende mondje en het zicht wat hij nu had op haar lekkere billen die hij streelde en haar opbollende vulva in haar stringetje voelde hij zich langzaam weer stijf worden. Toen ze even later haar kruis vol op zijn mond en neus drukte en hij haar geil van en door haar stringetje heen rook was hij weer klaar voor actie, wat een geil ding was ook Britt.

Pasha was ondertussen bijgekomen en zat nu lekker naar de andere twee te kijken terwijl ze zichzelf loom zat te vingeren. Arjen maakte de bh van Britt los en liet zijn handen om haar tieten gaan, goeie harde tieten, een ruime b cup schatte hij zo. Ze draaide zich om, wurmde zich uit haar string, wipte op zijn kruis even omhoog terwijl ze zijn dikke pik omhoog hield liet ze zichzelf over hem heen zakken.

Britt had die ochtend al een goed beurt gehad maar eigenlijk was ze altijd geil en toen ze haar huisgenoot met deze jongen bezig zag wilde ze weer neuken dus had ze het initiatief genomen en vol verlangen liet ze zich over hem heen zakken. Wat een heerlijke pik voelde ze in zich komen, wat een lekkere dikke paal vulde haar kutje en toen ze op en neer begon te wippen voelde ze super goed zijn leuter in en uit haar vagina gaan.

Arjen had goed zicht op haar geweldige tieten die hij met een hand lekker streelde en soms kneedde. Zijn andere hand had hij vrij om Pasha die naast hem zat beurtelings te vingeren en haar tietjes te strelen en zoals hij net dacht in de hemel te zijn beland was het nu allemaal nog een stukje lekkerder en geiler.

Lekker werd hij geneukt tot Britt ook doggy genomen wilde worden, ze ging voorovergebogen voor het bed staan, leunend op het matras stak ze haar kont uitnodigend naar achteren. Arjen trok even haar billen uit elkaar, zag hoe hij ook haar kut opentrok en duwde zijn tong er diep in, wat smaakte ook zij lekker geil en wat was hij toch gek op de smaak en lucht van een geil kutje.

Zijn pik gleed weer in Britt en ook haar neukte hij flink tegen haar billen aan die er al een beetje rood van werden en lekker bij iedere stoot luid kletste die het soppen van haar kutje overstemde.

Zelf had hij een hand om een heup en van zijn andere hand twee vingers over haar anusje terwijl Pasha achter hem was geen staan, zijn ballen in haar hand had en ook zijn anus streelde. Zoveel geiligheid werd hun al snel teveel, Britt kreeg waar ze alweer zo naar verlangde, een stevige beurt en een fantastisch orgasme waarbij ze van genot stond te trillen op haar benen en als klap op de vuurpijl voelde ze ook hoe zijn pik in haar begon te kloppen en ze volgespoten werd met heet sperma.

Na te zijn bijgekomen gingen ze gedrieën douchen en namen ze met tongzoenen en het door Arjen nog even stevig strelen van hun tieten en konten afscheid.

's Avonds wilde Nikkie nog neuken wat hij met veel plezier deed maar die verbaasde zich er wel over dat hij het zo lang volhield, ze hield er een schale kut aan over.
Trefwoorden bij dit verhaal: Korfbal, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jason - 19Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Vrijdag 23 februari 2017 Op vrijdag voormiddag zat ik tijdens een les terug naast Esther. De les was gigantisch saai en we verveelden ons te pletter. Esther wreef af en toe over mijn knie en ik deed hetzelfde terug bij haar. We werden..."
23-05
9.2
LaarwijkDoor: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Al zo n kleine twintig jaar ga ik jaarlijks een keer of vaker naar Suriname. Soms twee weken maar soms ook twee maanden, zoals nu. Suriname is werkelijk een schitterend land. Zoveel te ontdekken en te zien. Maar wat het voor mij extra aantrekkelijk..."
23-05
8.9
Peter Met Juffrouw ... - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Juf, Non Binair, Oraal, Prostaat, Slikken, Sperma, Twink,
"Na zijn avontuur met juffrouw Vera was er iets veranderd in het leven van mooie Peter. Eindelijk ging hij eens naar de kapper en liet hij zich het geilste pagekapsel aanmeten dat er bestond, en ook droeg hij nieuwere en betere kleding zodat hij er nu..."
22-05
7.9
Fitgirl Op SnapchatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexting, Snapchat,
" Kan je een verhaal schrijven over mij x verscheen er als bericht op mijn Snapchat. Het was een bericht van Linde. Vlak daarvoor had ik haar vriendschapsverzoek geaccepteerd, mij afvragende wat ze voor mij in petto had. Ik kan mo..."
21-05
8.6
Mijn Sletje Gebruikt ... - 3Door: Naru
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Slet, Sletje, Sportschool, Studenten,
"De koude wind waait door je blonde krullen en zorgt voor kippenvel op je benen. In het licht van de straatlantaarns fiets je rustig achter de lange jongen voor je aan. Je strakke kutje brand van verlangen naar meer, en diep in je voel je het zaad in ..."
20-05
9.0
Op Weg Naar ... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme,
"Mijn klamme handen veegde ik af aan mijn broek wanneer ik de straat in reed van Fleur. In mijn boxershort voelde ik mijn piemel al stijf worden daar ik seffens in mijn blootje bij haar ging moeten rondlopen daar ze bij Fleur thuis nudisten waren. b..."
20-05
9.2
PubersDoor: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Concierge, Puber,
"Na ruim anderhalf jaar kwam er eindelijk eens een email met een heuse leuke vacature binnen. Conci rge op een middelbare school in mijn eigen woonplaats. Lekker in de buurt, de juiste kwalificaties en opleiding n fulltime br..."
19-05
9.5
Het Brutale Meisje ...Door: Heaven24/7
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blond, Lak, Latex, Leer,
"Mijn naam is Abel. Ab of Appie voor vrienden. 32 jaar en al een paar jaar succesvol accountmanager bij een uitzendbureau. Zo succesvol als ik werkgerelateerd ben, zo waardeloos is mijn liefdesleven. Ik heb sinds mijn middelbare schooltijd g..."
19-05
9.1
Tienertijd - 21Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Even voor de duidelijkheid. Ben je een beginnende lezer van Tienertijd, lees deze serie vanaf het a href https www.opwindend.net Sexverhaal 56249 Tienertijd 1 Ik Ben Geen Jongen.html begin a . Als we in de hotelkamer zijn, duwt ..."
18-05
9.3
Bijles Wipkunde - 2Door: Mieke Mmm
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Bijles, Cowgirl, Gluren, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
"Dani lle, die nog steeds haar gevoelige knopje streelt, staart naar de uitdrukking van voldoening op het gezicht van haar zestienjarige dochter. Een hevig verlangen naar een climax welt in haar op. Met stevige bewegingen wrijft ze over haar broekje, ..."
17-05
9.5
Bijles Wipkunde - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Bijles, Cowgirl, Eerste Keer, Gluren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
" Lieve lezer, na een afwezigheid van een jaar heb ik maar weer eens mijn schrijverspen opgepakt. Het is een lang verhaal geworden, daarom heb ik het opgeknipt in twee delen. Veel leesplezier De schuchtere ogen van het roodharige meisj..."
17-05
9.5
Nick Geeft Bijles - 46Door: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Passie, Romantiek,
"Het trio met Lisa en Puck was zo geweldig maar ook was het meteen het eind van een tijdperk. De lessen daarna met Puck waren namelijk echt studeren omdat de toetsen eraan zouden komen. Ze wou dat hoe dan ook halen en wou over naar het volgende jaar. ..."
14-05
9.7