62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 29-03-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 2504x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0

Hila Legt Uit

Op zich was de komst van Pawel en Maja wel voldoende om de spanning weer op te krikken, en misschien ook wel genoeg voor vandaag. Maar met deze groep mensen wist je het nooit. Zelf had ik nog altijd het gevoel bij te moeten komen van vrijdagavond en de zaterdag. Zondag als rustdag hing ik dan ook graag aan. Dat was tot nu toe nog niet helemaal gelukt, maar wie weet. En hoe naïef kan ik zijn? Ik zou het ook niet anders willen. Na het ontbijt, die vandaag een stuk vroeger was dan gisteren, en de lunch was iedereen een beetje vrij om te gaan staan en doen wat hij of zij wilde. Er was geen programma, niemand die de leiding pakte en de boel bij elkaar hield, en er was niks wat per se gedaan moest worden. Ik dacht het hoogtepunt al meegemaakt te hebben op de vrijdagavond. En niet dat de rest van het weekend minder leuk was, maar ergens voelde het wel als een anticlimax. Aan de ene kant wilde ik het er nog over hebben met Elise. Had ze nog wat van Mussa gehoord? Wilde ze nog wat van hem? Dat tweede wist ik bijna wel zeker, en zou ik dan ook graag ter ore krijgen. Toch had ik me juist even teruggetrokken op onze kamer. Ik had Kamila al aan de wandel zien gaan met Hyun en de twee Polen en Sophia, Joey en Alisha lagen buiten nog ergens in de zon, toen nog met Elise en Hila aan hun zijde. Ik vermoed dat Elise niet doorhad dat ik op ons bed lag. Misschien dacht ze wel dat ik me afgezonderd had met Kamila. Ook daar moesten we het nog wel even over hebben, en als het kan met Kamila erbij. Iets van plooien gladtrekken, kon daar geen kwaad. Ik had de deur van de slaapkamer openstaan. Binnen bijna alles wit. In heel het huisje. Er gingen wat lijstjes met afbeeldingen van de kust, her en der verspreid, en wat nepplanten; in elke kamer wel eentje. Het was echt een vakantiehuisje. Praktisch, maar het miste wat sfeer. Ideaal om even tot rust te komen. Het heldere licht op de witte muren liet mij in rust nadenken en zo kon ik nog onderscheid maken tussen de feiten en de fictie. Iets wat ik moest blijven doen, vond ik, om dit vol te houden. Maar zoals zo vaak spraken de mensen om mij heen steeds weer de fantasie aan, met Elise voorop. Dat wij van die fantasie de werkelijkheid maakten, bleef ook voor haar iets wat ze maar moeilijk een plaats kon geven, laat staan voor zich kon houden. Had ze het niet tegen de ene vriendin vertelt, dan misschien nu wel tegen de andere.

Ik hoor haar praten en lachen met Hila. Ik had de twee net al binnen horen komen, en zover ik wist, wist Elise dus niet dat ik hierboven lag. De twee hadden het erg naar hun zin. Mijn gedachtes dwaalden al snel af naar een eerder moment waarop de twee het samen naar hun zin hadden gehad, zo'n drie jaar geleden... Hila was ook echt een spectaculair lekker wijf om te zien. Vrijdagavond leek ze er ook wel pap van te lusten, maar had ze zich zover wij wisten nog gedragen. En ik hoor ze op een gegeven moment over vrijdag kletsen, wat mijn aandacht vanzelfsprekend trekt. Om het beter te hoor, sluip ik onze kamer af, en boven aan de trap op het gangetje ga ik op de grond zitten. Als ik om het hoekje kijk, zie ik de twee aan de keukentafel zitten, dicht op elkaar en beiden met de telefoons voor hun neus. Net ging het nog over hoe groots en onwerkelijk het allemaal was die vrijdag. Dan hadden ze het over feestje. Maar Elise had zelfde over de pik van Mussa kunnen zeggen. Wel hebben ze het over jongens.

'Dat is die neef.' hoor ik Hila. 'En dat waren vrienden.' heeft ze het over anderen en ze laat foto's zien van ze. Ik zit te ver om ook maar iemand te herkennen. 'Was echt leuk.' zegt ze er nog over, en heeft ze het vooral over de aandacht die ze kreeg.

'Ben ook door tien van die gasten toegevoegd.' hoor ik Elise dan. 'Geen idee hoe ze me vinden.' lacht ze er wat verlegen om, maar in haar stem is goed te horen dat ze ervan geniet. Het is geen wedstrijdje tussen de twee. Elise laat ook haar jongens zien. Nu was de kans vrij groot omdat afgelopen vrijdag de blanke huidskleur een keer een minderheid was, maar het viel me toch op dat de jongens die op Elise's telefoon verschenen dus ook een donker kleurtje hadden.

'Je hebt ze wel geaccepteerd?' hoor ik Hila nog nieuwsgierig vragen.

'Paar maar.' zegt ze dan, alsof het niets is. En normaal gesproken was het ook niet meer dan.

'Goed om te weten dat je nog net als ik ben.' glundert Hila vervolgens, wat ik niet goed weet te plaatsen. Wat bedoelt ze daarmee?

'Tegenwoordig mag het niet mee, he.' gaat Elise er verder op in. 'Lijkt wel of de wereld alleen maar preutser wordt.' schoffeert Elise daarop dan mar gelijk de hele wereld.

'Weet Lucas het?' trekt Hila me met haar woorden dichter bij het randje.

'Wat?' lijkt Elise te schrikken.

'Nou, dat je zo bent.' noemt ze het. Dat ze wat is? Een sletje? Ja, maar dat was wel wat kort door de bocht.

'Dat ik op negers val?' zegt ze dan plots vrij hard. Daar slik ik zelfs van.

'Nou, joh. Dat moet je niet zeggen.' lijkt Hila dan wel weer te menen. Daar ging het dus over. Wat gek, dacht ik wel. Maar ergens wist ik het wel, natuurlijk. Ze had gezegd dat dat een pluspunt was als het aankwam op het seksuele.

'Lucas is anders.' zegt ze Hila, en proef meteen liefde in haar stem nu ze me noemt. 'Lucas en ik zijn voor elkaar gemaakt. Dit is maar iets oppervlakkigs.' verwijst ze naar de donkere jongens op haar telefoon. Poe, wat was ik blij dat te horen. Zover waren we nog eerlijk tegen elkaar.

'Weet hij het van Mussa? Ja, toch?' vroeg Hila toen, refererende naar de eerste keer. Dat was blijkbaar algemeen bekend. Elise had het opgebiecht in Brugge, zij en ik hadden toen ruzie gekregen, en de rest wist wel waarom. Hila wilde het nog even checken.

'Daarom. Hij is bijzonder.' benadrukte Elise dan nog hoe bijzonder het was dat ik ondanks dat nog samen met haar was, en het haar vergeven had.

'Snap ik.' zegt Hila snel, zonder er echt op in te gaan. 'Was wel ongemakkelijk vrijdag, of niet?' wilde ze eigenlijk ter sprake brengen.

'Ja, dat is nog zacht uitgedrukt.' lacht ze erom. Elise kijkt Hila niet aan. En meteen zie ik Hila glunderen en lachen en loeren. Ze wil meer weten. Want het was duidelijk dat Elise niet het achterste van haar tong liet zien nu. Ze wist zich kort even geen houding aan te nemen en haar goeie vriendin viel dat meteen op. En dat leek maar één ding te kunnen betekenen. Het leek erop dat Elise toch nog niks verteld had aan Maja, of aan wie dan ook. Ook niet over Brugge, merk ik nu. Ze had dat al die tijd verzwegen. Alleen Hyun had ze het verteld. En Kamila wist het dan weer via mij. Die was er in Brugge natuurlijk ook op haar manier bij betrokken. Maar voor de rest was dit dus toch een groot en nog vrij goed bewaart geheim binnen deze groep. En vast niet de enige.

'Het is niks.' zegt Elise nog, waarmee ze het vuur in Hila alleen maar meer aanwakkert. Dat leek ergens ook wel de bedoeling. Ik voel aan alles dat Elise het wel wil vertellen. Wel aan Hila. Zij deelden iets. Zij hadden Mussa gedeeld. En als ik moest geloven wat ik hier hoorde, deelden ze ook de voorliefde voor het harde, zwarte vlees...

Ik kende Hila niet zo heel goed. Elise was niet zo close met haar als met Hyun. Lang dacht ik ook dat het voor Elise en Hun samen was, en die volgden dan de rest wat op afstand. Ondertussen wist ik maar al te goed hoe goed Elise bij sommigen lag. Ja, Hila en Elise hadden samen Mussa zitten pijpen op de avond van dat examenfeestje terwijl zo'n beetje iedereen toekeek, of had kunnen toekijken. Onder het mum van de vrijheid die iedereen toen zo leek te ervaren, bla, bla, bla. Er zal ongetwijfeld iets in de lucht gezeten hebben die avond, maar ik kreeg het gevoel dat het toen al een groepje geile tieners was, en dat ze dat nu drie jaar later nog steeds waren, al was iedereen wel net hun tienerjaren achtergelaten. Zoals er soms gecommuniceerd werd, of juist niet, zoals ze met elkaar omgingen en zoals ze nog konden praten en roddelen als tienermeisjes en jongens, zo deden ze dat ook. Pawel krikte het niveau nog enigszins op. Maar ik had dus al begrepen dat hij zich ook had laten verleiden door aan deze gekte mee te doen met zijn vriendin. Ik was dan 23, maar zou mezelf echt nog niet volwassen willen noemen. Qua het leven wat ik had op Ameland misschien wel, maar qua geest zeker nog niet. Nog lang niet. En Hila was dat ook niet. Zij acteerde wel het meest van allemaal dat ze volwassen was. Ik weet nog goed hoe ze in Brugge verscheen in een mantelpakje, zeer zakelijk en erg druk overkomend. Zij was voor die eerste avond dan ook alweer weg voor haar goede zaak in Marokko. Zij had misschien als enige ook wel echt iets neergezet waar ze wellicht dag en nacht mee bezig was in sommige periodes, maar ze bleef een meisje van net twintig jaar, die net als alle andere meisjes van die leeftijd nog genoeg kriebels in de buik hadden waardoor ze kon giechelen als een gespannen pubermeisje. Zoals ook nu. Ik vond haar wel enorm aantrekkelijk. Misschien in eerste instantie niet mijn type, maar hoe meer ik over haar te weten kwam, en hoe meer ik haar nu ook in het echt meemaakte, hoe meer ik haar verschijning en de persoon die ze was begon te waarderen. Maar vooral haar verschijning. Een karamelkleurige huid, donkere ogen en wenkbrauwen, een bijna stralend gebit en prachtig, lang, blond haar. Geblondeerd, natuurlijk, maar dan nog op de best mogelijk manier. En heel lang ook. Tot aan haar billen bijna, die zeer strak in haar broekjes stonden. Of shorts, zoals nu, of een pantalon met losse pijpen, zoals ik haar eigenlijk kende. En dan altijd de stof strak rond haar billen. Een magere griet, met wel wat typisch Marokkaanse kenmerken in het gezicht. Een bijzondere verschijning, en eerlijk gezegd een bijzonder lekker meisje. Om ook maar eens te benadrukken hoe veel geluk die Mussa toen wel niet had...

Elise weet het niet. Dat hou ik mezelf maar voor. Het zou te opzichtig zijn, en ik bespeur helemaal niks in haar van iets wat op acteren lijkt alsof ik er niet ben, terwijl ze haar boekje tegenover Hila begint open te doen. Ze praat iets zachter. Maar ik hoor alles.

'Ik en Mussa hebben het vrijdag gedaan.' zegt ze zomaar, en valt dus met de deur in huis. Ik zie Hila meteen opveren en met grote ogen kijkt ze naar haar vriendin die zich er nog voor lijkt te schamen.

'Nee?! Dat meen je niet!' laat zij zich een stuk minder stil uit.

'Stil nou.' sust Elise haar vriendin dan ook meteen.

'Deze vrijdag? Wanneer dan?' leek Hila het nog niet te kunnen geloven. Elise schaamt zich echt, en houdt zich nu iets in. 'Nee, je moet het me vertellen.' dringt Hila dan ook aan.

'Ja, okay.' doet ze net alsof ze het echt niet wil vertellen. Maar naast schaamte bespeur ik ook iets van trots en ondeugd in haar stem en houding. Het liefst zou ze er wel over willen opscheppen. En dat wilde Hila wel horen. 'In de kleedkamer van waar hij sport.' zegt ze dan. 'Even snel was het idee. Ik wilde hem alleen pijpen, eigenlijk.' floept ze er dan ook toch zomaar uit. Hila begint te grijnzen.

'Elise...' doet ze nog alsof ze het haar verwijt, maar ook in Hila's stem heerst vooral ondeugd. 'Had dit echt niet verwacht. Je zegt net dat Lucas zo geweldig is.' merkte ze dan ook terecht op.

'Ja, weet ik. Weet ik.' zegt ze daar alleen over, en acteert ze nu wel alsof ze schuldbewust is. Was blij dat ze voor zich hield dat ik ervan afwist. Ik was altijd nog een onbekende voor een groot deel van de groep, en was liever dat dan dit.

'Dan heeft hij wel wat uit te leggen.' zegt Hila daarna, en krijgt ze Elise stil en haar volledige aandacht. Hila grijnst.

'Wat bedoel je?' vraagt ze maar als het te lang duurt.

'Ik en Mussa spreken regelmatig samen af.' zegt ze. 'Voor seks.' noemt ze het ook zomaar bij naam. Niet alleen mijn mond valt open, maar ook die van Elise. Ze zegt het niet, maar ik hoor haar zich afvragen hoe dat kan, aangezien hij toch zo verliefd op haar was? Ik begreep het wel. Ik zou ook niet gaan wachten op een chick die al bezet is. Zeker niet als een chick als Hila dan wel wil.

'Meen je dit? Weten ze dit?' bedoelt ze de rest van de groep.

'Nee, natuurlijk niet.' zegt ze snel en ongeduldig. 'En dat moet zo blijven, snap je? Wat jullie gedaan hebben, ga ik ook niet doorvertellen. Wat dacht jij dan?' was ze stellig, en dus heel duidelijk over hoe ze erin stond. Maar ze vond het nodig dit nu wel met Elise te delen na wat zij gedeeld had. Die Mussa, dacht ik nog. Had hij goed voor elkaar dan. 'Liever hou ik hem voor mezelf, maar als ik hem dan toch moet delen, dan met jou.' zegt Hila alsof ze Elise een gunst verleent, en alsof ze ervan uitging dat het niet bij één keer zou blijven. Het dan was dan ook al de tweede keer... 'Ik zie ook andere jongens naast Mussa, dus ja.' laat ze dan nog weten. Gelukkig was ze niet zo hypocriet.

'Maar echt waar, joh?' lijkt Elise het nog niet te realiseren. Ik denk dat Elise echt dacht dat ze speciaal was voor Mussa. En op een manier was ze dat misschien ook wel. Ik geloof best dat hij gevoelens voor mijn Elise had. Maar het was naïef om te denken dat hij dan al die tijd op haar zou blijven wachten.

'Ja, soms na het stappen met de groep. Of soms spreken we gewoon ergens af, en boeken we een hotel. Som bij hem, soms bij mij.' doet Hila alsof dit ook niet meer was dan een zakelijk transactie. Elise werd er weer stil van. 'We proberen één keer in de maand. Maar dat lukt niet altijd.' gaat Hila ook gewoon door. Wie zat er nou op te scheppen.

'Maar? Hoe dat zo eigenlijk?' vroeg ze nu aan Elise, nu ze zichzelf had uitgelegd en Elise daar eigenlijk weinig vragen over had. Het ging hun om seks. En Elise eigenlijk ook. 'Lucas zo slecht in bed?' vraagt ze nog serieus. De volgende test voor Elise, in mijn ogen.

'Nee, helemaal niet, maar...' zegt ze gelukkig snel.

'Jij zei altijd dat hij zo goed was.' laat Hila nu ook bleken dat al eerder gehoord te hebben. 'Of alleen met handen en mond, toch?' lacht ze er om, denkende te snappen waarom Elise dan Mussa nodig had.

'Ja, dat is wel een verschil.' lachte Elise, en geeft ze dit toe. 'Niet dat ik te klagen heb, echt niet. Maar het is wel iets, he?' ben ik niet meer het onderwerp, maar is dat nu die grote, veel te grote, zwarte lul van Mussa.

'Ja, niet normaal, he?' grinnikt Hila er gelijk om en ik zie daar plots twee botergeile meisje bijna weg soppen van hun stoeltje nu ze aan Mussa dachten.

'Maar ik dacht dat hij nooit eerder gedaan had. Snap nu dat hij wel wist wat hij deed.' hoor ik haar er nog om lachen.

'Heb hem best wat bijgebracht, ja.' zegt Hila bijna trots, en Elise is haar zichtbaar dankbaar daarvoor.

'Hij is ook echt gewoon 'zo' groot.' houdt Elise haar handen een meter uit elkaar. Goed, dat was overdreven, maar zeker een derde daarvan, toont ze erna.

'Ja, en ook echt dik, he?' lijkt zelfs Hila zich nog steeds zich te verbazen over dat ding. En zo zaten ze daar te gniffelen en te fantaseren en elkaar op te hitsen over de lul van een gozer waar Elise nu wel een soort van ruzie mee had. Niet dat dat nog telde.

'Deed het zeer?' vroeg Hila haar toen.

'Viel eigenlijk wel mee.' leek het Elise nog te verbazen. De meiden gingen maar door.

'Eerste keer vond ik wel heftig.' zegt Hila dan. Ze zijn zo blij dat ze het met elkaar erover kunnen hebben, dat het bijna aandoenlijk is.

'Ja, maar ik was zo nat, echt niet normaal.' geeft Elise dan weer toe. Voor mij geen nieuws. Wel fijn om haar er zo vrij over te horen praten. Ergens hoopte ik ook dat de affaire rondom Mussa nog niet voorbij was. Al had ik niet gerekend dat het op deze manier een staartje zou krijgen. 'En ik wilde hem alleen pijpen. Voor z'n verjaardag, of zo.' lachte ze er een beetje stom om, maar Hila vond dit wel goed idee, zo knikte ze. 'Maar dat lukte me niet.' zei ze er kort over.

'Zo groot is hij ook weer niet.' dacht Hila dat het fysiek niet mogelijk was.

'Nee, dat wel.' zegt ze dan ook snel. 'Heb het een halfuur gedaan, of zo. Maar zonder 'resultaat', zeg maar.' benoemt ze dan meer het probleem.

'O, zo? Ja, duh. Maar daar zijn trucjes voor. Had dat in het begin ook. Niet dat ik het heel erg vond. Hoe langer hoe beter. Ook tijdens de seks houdt hij het lang vol.' verklapt ze wat we al wisten. Toch humde Elise hierop. Zou ze net als ik even snel terugdenekn aan Brugge toen het helemaal niet zo lang duurde? Maakte ook niet uit.

'Trucjes?' vraagt Elise dan ook. We hadden al de gouden tip van Kamila die ervoor zorgde dat ik het een stuk langer volhield, maar was wel benieuws wat Hila nog had in te brengen.

'Ja, soms moet het gewoon even snel. Ik vind het ook echt niet vervelend om dan gewoon even snel z'n zaad te slikken.' zegt ze bijna slissend, alsof het zaad nog op haar tong lag. Dat zij ook een sletje was, verbaasde me wel een beetje. 'Trouwens. Ik dacht dat jij niet hield van pijpen?' vraagt ze Elise opeens tussendoor. Dat was ook zo. Maar nu niet meer. 'Of lag dat aan Lucas?' dacht Hila het wel te weten.

'Nee.' zegt Elise dan weer. Ze blijft het toch voor me opnemen. Elke keer weer. 'Eerst vond ik dat niet prettig, nee.' zegt ze hierna. 'Maar ben er best goed in nu en vindt het gewoon lekker om hem te zien genieten, of zo.' legt ze uit.

'Lucas? Of Mussa?' leek Hila niet door te hebben over wie ze het nu had.

'Eerlijk gezegd allebei.' geeft ze dan ook schamend toe, wat niet hoefde.

'Als je wil, kan ik je een tip geven. Al is het maar voor jullie?' bood Hila dan lief aan, wat wel een beetje gek was. 'Of als je nog is...' kwam natuurlijk het addertje onder het gras. Elise durfde er niet echt op te reageren.

Hila stond op en liep naar de koelkast. En daar stond ze met een komkommer.

'Komt wel in de buurt, he?' lachte ze dan ook ondeugend. En ja, inderdaad. Ik moest toen ook aan een komkommer denken. In ieder geval qua lengte. Die van hem was misschien nog wel iets dikker.

'Ongeveer.' gaf Elise nog toe.

'Okay, het is simpel.' nam Hila helemaal de rol van instructeur op zich. 'Ik probeer altijd zo lang als mogelijk ervan te genieten, maar als je wil dat het gewoon even snel is, kan dat op een paar manieren.' was ze weer gaan zitten en hield ze de komkommer voor zich recht overeind. En Elise luisterde en keek aandachtig. En ik ook.

'Ten eerste: laat het hem zelf doen.' begon ze mee. Niet wat ik verwachte. 'Bied jezelf gewoon aan, kijk hem geil aan, laat zien dat je naar z'n zaad verlangt en laat hem zich op je aftrekken. Meestal binnen een minuut klaar.' was ze kordaat in haar uitleg. Ik zie haar al zitten, zo duidelijk was het. Toch keek Elise wat viezig.

'Vind zaad niet vies, maar om dan ondergespoten te worden, even snel...' morde ze een beetje.

'Geloof me. Jongens vinden niks geilers. Vraag me niet waarom.' had ze als antwoord klaarliggen. 'Het is maar een tip, he? Maar zelf weten ze het toch beter en dan zijn ze opeens zo klaar. Vraag me niet precies hoe, want daar ben ik nog mee bezig.' lachte ze alsof ze er een studie van gemaakt had. En ik lachte stilletjes mee.

'Ten tweede; en niet wat ik verwachtte in het begin: trek hem af.' gaat ze verder. 'Ik dacht altijd dat jongens eerder zouden komen als je je mond gebruikt, maar met een goeie techniek ben je met je hand vaak veel sneller klaar.' zegt ze weer alsof ze er een hele studie van gemaakt had.

'Klopt, ja.' zegt Elise dan. Wij waren daar ook al achter, al hadden we het er nooit over gehad.

'Ze willen wel dat je ze pijpt. Maar wil je dat hij komt, gebruik dan je handen, of een combi.' weet Hila precies hoe het zit. Ik zie Elise liever pijpen. Maar met haar hand krijgt ze me eerder klaar. Zo simpel is het. Ondertussen zie ik hoe Hila twee handen op die komkommer plaatst die ze nog altijd vast had. 'Maak hem wel nat, of juist heel droog dat hij glad is, zeg maar.' liet ze Elise zien. 'Eén hand onder waarmee je de huid wat strakker trekt, en dan kan je met de andere hand heel snel op en neer, waarbij je hem juist losjes aanraakt. Dat werkt het beste.' klonk ze overtuigt, en ik zie haar bovenste hand een paar keer heen en weer gaan, en dit niet eens zo snel, als ze net had uitgelegd. Ik zag de twee kijken alsof ze echt de lul van Mussa voor zich hadden op tafel. Om te zeggen dat ze geil van een komkommer werden, ging me wat ver, maar het onderwerp liet de meisjes zeker niet onberoerd.

'Duidelijk.' lacht Elise dan ook zenuwachtig.

'En als je pijpt, dan kan je beter kort en snel over de top blijven gaan. En ik gebruik vaak m'n handen.' zegt ze, en buigt ze ook iets voorover terwijl ze de komkommer naar haar toe richt. Ze laat het zien... Zit daat die geile Hila plots een komkommer te pijpen die haar mond spert, in het bijzijn van mijn aandachtige toekijkende Elise, die heus wel wist hoe ze moest pijpen, maar inderdaad Mussa er niet mee had klaargekregen.

'Werkt dit bij Mussa ook dan?' durft ze zelf te vragen. Slurpend stopt Hila. 'Want zoiets deed ik wel. Heel veel verder kwam ik ook niet.' gaf ze gniffelend toe.

'Zeker.' is Hila weer duidelijk. 'Tempo is belangrijk. En is het echt niet makkelijk, hoor. Zo bedoel ik het niet.' wilde ze wel benadrukken dat Mussa zijn pik letterlijk een hele kluif was. Elise knikte en wist dit nu ook wel. 'Wat ook kan, is dat je hem laat bepalen. Alleen dat is best heftig, vind ik zelf.' zei ze nog.

'Je bedoelt?' vroeg Elise zich dan ook af.

'Nou dat je het hem laat doen. Ja, uhm, dat je je min of meer laat, uhm... Neuken in je mond.' zocht ze even naar de woorden die het meteen een stuk heftiger deden doen klinken.

'Dat heb ik Lucas een keer laten doen...' geeft Elise opgewonden, en bijna trots toe. Hier kijkt Hila dan weer van op.

'Maar dat was geen komkommer.' lacht Hila nog.

'Nee, maar best fijn, of zo. Voelde me juist gewild.' had Elise het dan weer over ons. Hiermee kreeg ze Hila kort stil.

'Okay. En wil je dat hij komt tijdens de seks, moet je het juiste standje vinden.' gaat ze nog verder. Het werd een college. 'Saai, maar ga gewoon op je rug liggen en laat hem. Laat hem bepalen, dan is hij er zo.' had Hila het duidelijk nog over Mussa, overigens.

'Hij nam me eerst tegen de muur van achteren. Ik kwam wel zeven keer klaar of zo, voordat hij ook maar een beetje in de buurt was.' gaat Elise hier meteen op in. 'Pas toen hij me optilde en ik met m'n rug tegen de muur zat, lukte het hem. Toen kon ik ook echt geen kant meer op, hoor.' lachte ze er wat spannend om en gaf ze Hila een duidelijk beeld en liet ze merken dat het wel het echte werk was geweest. Hila kijkt zowaar wat trots naar haar vriendin. Ze dacht de enige te zijn die zo gek was.

'Het is zo lekker, he? Vindt het ook jammer dat hij hier niet bij ons blijft. Had hem zeker opgezocht.' gniffelt Hila nog ondeugend. 'Misschien dat ik vanavond nog langsga.' zegt ze dan, waar Elise van lijkt te schrikken. Ik denk dat Elise hem misschien ook wel liever niet deelde. 'Ga je mee?' vraagt Hila haar echter voordat ze het ziet, en Elise schrikt opnieuw. En ik ook.

'Nee, dat kan niet. De boot...' dacht Elise wel erg praktisch nu. Het kon ook om andere redenen niet, bedacht ik me nog. Want waar ben ik dan in dit verhaal? Voor Hila bestond ik niet en dat begreep ik wel. Maar Elise stond er toch anders in. Elise lachte het dan ook wel en sloeg het aanbod, gemeend of niet, dan ook af. Zover de tips van Hila. Dat viel eigenlijk wel mee. De komkommer was gelukkig maar een variant die ze afspoelde en weer terug in de koelkast legde voordat iemand hun ook maar had gezien. Mijn hooft tolde van de informatie. Met name door wat zij allemaal te vertellen had over wat we echt nog niet wisten.

'Als je wel een keer wilt, kunnen we best samen weer met hem afspreken? Kan ik het laten zien.' biedt ze daarna Elise weer iets aan, nu een stuk serieuzer. Dit leek ze te menen. 'Soms best lastig om hem helemaal alleen te moeten voorzien.' zegt ze over hem.

'Ja?' is Elise meteen nieuwsgierig, en ik zie Hila grijnzen.

'Niet vertellen hoor, maar hier kwam Kamila een keer mee.' zegt ze dan, en zet ons beiden op scherp. 'Vraag me niet hoe ze het weet, want heb haar nog nooit serieus met een jongen gezien, maar ze zei dat als je een jongen eerst gewoon een keer laat komen, dat hij het dan veel langer volhoudt daarna. Nou bij Mussa is dat in het quadraat.' lachte Hila ondeugend en leek ze het zich al voor te zien. 'Soms zorg ik dan juist dat die eerste keer extra lang duurt.' giechelt ze verder. 'Dan explodeert hij echt gewoon.' schetst ze een beeld wat ik al had mogen zien en Elise al had mogen meemaken. 'Als je hem dan maar genoeg blijft aanraken, pijpen en in z'n oor fluistert dat ze nog geil bent, is hij zoweer hard. Echt uren...' doelde ze met het laatste op de duur van hun sessies van seksuele aard... Dit laar Elise hoorbaar slikken. Ook vrijdag waren ze bijna een uur bezig, natuurlijk. Had ze nog meer aangekund? Onder de douche werd hij toen alweer hard... Wat als er geen feestje was waarop hij gemist werd? Wat als Elise een nacht met hem in een hotelkamer zou hebben? Dan wist ik zeker dat ze de tips van Hila niet nodig zou hebben. Hila dacht dat Elise preuts was, maar ik wist wel beter. Ik denk dat Mussa dan geen schijn van kans zou maken en daarna serieus zou overwegen Hila te laten voor wat het was, en alleen nog maar Elise te nemen. Beetje jammer van die ruzie... Dat leek Elise te vergeten. Of viel die ruzie dan misschien wel mee?

Wat gretig gaat Elise hier nog wel op in. Maar meer vanuit een andere hoek. Ook mij noemt ze weer. Ook wij hadden trucjes waardoor we het langer volhielden. Zo vertelde ze over dat zij mij soms eerst pijpt voor de seks. Dat we dat van Kamila hadden, zei ze niet. Die naam was zo goed als niet genoemd net. En dat wilde Elise zo houden. Niet alles mocht nog aan het licht komen. Ze vertelt over dat wij een standje hadden waarbij Elise dan altijd klaarkomt en hoe ik haar daar echt mee help. Het is niet wat Hila lijkt te willen horen. Wel vraagt Elise zich dan alsnog hardop af of dat Mussa ook kon, of überhaupt nodig was. Hem berijden was al topsport opzich. Dan pakt ze Hila's aandacht weer.

'Ben op zoveel manier door hem genomen...' schept ze weer een beetje op. 'En als je echt wil, lukt dat wel hoor.' doelt ze nog even op de manier van seks waarop het meisje bovenop hem zou zitten.

'Ja, denk het ook wel. We hadden gewoon weinig tijd. Anders hadden we zeker meer gedaan.' lijkt Elise de meeste last van haar schouders gegooid te hebben en zegt ze dit nu openlijk en vol vertrouwen tegen haar vriendin. Hila was echter lastig te peilen. Vond ze het nu wel of niet leuk dat Elise seks met Mussa had gehad? Dat was niet duidelijk. Hila leek steeds te denken dat Elise niks kon en preuts was. Maar nu snapte ze opeens dat dat helemaal niet het geval was. Elise had de tips van Hila helemaal niet nodig, al had ze er met aandacht naar geluisterd.

'Anaal vindt hij helemaal lekker.' laat ze dan opeens vallen, een klein bommetje. Elise zwijgt meteen. Een doodse stilte in het huisje. Plots horen we buiten wat stemmen. Ze kwamen niet dichterbij, maar we waren nog in de echte wereld.

'Doe jij aan anale seks?' vraagt Elise dan vol verbazing, en min of meer afkeuring.

'Ja, waarom niet?' doet Hila alsof het niks is, maar lijkt ze ook te schrikken van de reactie van Elise, die zich even aan haar hoofd krabbelt. 'Weleens gedaan dan?' vraagt ze wat bozig aan Elise.

'Nee, natuurlijk niet.' is Elise net zo stellig. Moet zeggen dat dat bij mij ook nooit opkwam. Kan ook niet zeggen er nooit aan gedacht te hebben, maar het leek me niet nodig en voor de dames toch ook niet heel fijn, kon ik me voorstellen.

'Dan weet je niet waar je het over hebt.' ontstaat er plots een afstand tussen de twee. En dat door anale seks... Ik heb veel meegemaakt en veel gekke dingen gehoord tot nu toe, maar dit sloeg alles. En ik dacht ook dat Hila zat te liegen. Het leek wel een soort pochen. Ze zat tegen Elise op te bieden, terwijl dat niet hoefde. Net had ze haar nod uitgenodigd het weer een keer samen te doen. Toen dacht Hila nog dat Elise hulpbehoevend was. Alles behalve dat, dus. En dat veranderde de zaak.

'Ja, laten we er maar over ophouden.' was Elise ook helemaal ontwaakt. Hila humde en keek even wat radeloos weg. Had ze te veel gezegd? Of te veel overdreven? Waarschijnlijk beide, stel ik me zo voor.

Elise loopt naar buiten. Hila niet veel later ook. Ik bleef even op de overloop zitten. Dat laatste sloeg helemaal nergens op. Dat moest ik maar vergeten. Daardoor deed ze ook zo'n beetje alles te niet van daarvoor. Het was leuker om te zien hoe ze samen soppend zaten te fantaseren over Mussa. Ik denk dat we ons zelfs konden afvragen of Hila überhaupt wel de waarheid sprak, en of ze überhaupt wel seks heeft met Mussa, één keer in de maand. Hoe meer ik erover nadacht, hoe onwaarschijnlijker het allemaal begon te klinken. Zoals ze het vertelde, was ook zo anders dan hoe Elise het vertelde. Goed, twee totaal verschillende persoonlijkheden, maar dan nog. Elise vertelde wel de waarheid. Dat wist ik zeker. En Hila leek dat toch niet helemaal aan te kunnen. Daar speelde iets. Ik groef in m'n geheugen. Er stond me nog iets bij van die keer dat Sophia mij hun uitspattingen had laten zien in Brugge. Mij viel toen op dat Elise veel gretiger de lul van Mussa pijpte dan ze aanvankelijk had verteld. Maar ook dat Hila min of meer een bijrolletje had gespeeld op dat moment. Mussa was al die tijd verliefd op Elise geweest. Maar was er misschien ook iemand die al die tijd gevoelens had voor Mussa? Het is misschien wat vergezocht, maar zo kon ik het nog enigszins verklaren. En niemand die van iets wist. Of misschien zocht ik er wel te veel achter. Het hele moment eindigde zo toch met een behoorlijke anticlimax. Hila leek niet te begrijpen waarom Elise het met Mussa deed, als ze niks over mij te klagen had. Een gedachtegang die ik begreep. Maar ik gunde het Elise. En zij gunde mij ook van alles. Dat wist Hila natuurlijk niet. Maar wat me vooral was bijgebleven van dit moment waarop ik als een soort spion naar de meisjes had zitten luisteren, was het feit dat Elise wat kennissen had gelegd op dat feestje van Mussa. Daar begon het allemaal mee, zojuist. Beiden had ze wat contacten overgehouden uit de kringen van Mussa. En na alles was ik daar toch nog wel het meest nieuwsgierig naar. Voegt Elise alweer de daad bij het woord? Mussa leek geen optie meer. Maar er waren vast nog andere groot geschapen, donkere jongens waar zij wel een rondje op wilde maken... Misschien wel meerdere tegelijk? Mussa had hem ook al bijna in haar kontje geprikt in Brugge. Wel zo handig als je er meerderen tegelijk kan bevredigen... Zomaar een gedachte die me plots bezig begon te houden...
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 80Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend lijkt even alles anders. Het is kil. Een kille lucht in de kamer die de warmte, geilheid en vonken van de avond ervoor even doen vergeten. Maar het is alleen de lucht. Het koelt hier snel af. Dat was ook altijd wel even lekker. En..."
24-04
8.8
Raad Een Lied... - 8Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling, Condoom, Neuken, Ontmaagd, Eerste Keer, Maagd, Voorlichting,
"Ally ademde diep door. Nou ja, tijdens seksuele voorlichting nee, wacht, laat me uitpraten. Tijdens seksuele voorlichting moesten we oefenen met een condoom om een banaan doen. Maar Rhonda Rhonda zei Ze bloosde. Ik..."
24-04
9.9
Maxine, Het Massagemeisje... - 2Door: Joeri
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Ontmaagd, Eerste Keer,
"Nog diezelfde avond begonnen we met elkaar te appen over hoe heerlijk het geweest was en dat we graag nog eens met elkaar zouden willen afspreken. Om de meeste vrijheid te hebben, was het gemakkelijker om bij mij af te spreken. Het leek ons het meest..."
23-04
9.8
Mooie NichtjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes,
"Suzanne 19 jaar oud studeert in Amsterdam en heeft daar samen met haar nichtje Cathy van 16 jaar een piepklein kamertje in een vervallen gebouw voor veel te veel geld en dat niet alleen het kamertje lag ook nog eens een heel eind uit het centrum. Cat..."
23-04
8.8
De Vriendengroep - 79Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Weg uit de woonkamer werd het snel koud en kil. Gelukkig had ik mijn arm nog om Kamila heen geslagen en naakt haastten we ons naar de kleine badkamer beneden. Klein, maar modern. Voor al we gasten zouden krijgen. En we hadden iemand te gast. Ze had e..."
22-04
9.3
Nick Geeft Bijles - 44Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Neuken, Trio, Vingeren, Zusjes,
"Genietend kijk ik voor me met twee mooie meiden in van die strakke leggings die oefeningen doen. Dit mooie beeld van twee beeldschone meiden van 16 en 18 ook nog zusjes voor mijn neus. Beide handen en knie n. Ik ga achter ze staan en kijk op hun bill..."
22-04
9.5
Mirte - 1Door: Mirte
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bikini, Strand,
"Hallo, ik ben Mirte, 16 jaar klein van stuk met me 157 en gewicht van een kleine 49 kilo. Licht blauwe ogen en zeer stijl donkerblond haar tot halverwege me rug. Over mijn rondingen heb ik niet veel te klagen, mijn borsten zijn een mooi stevig cupje ..."
21-04
8.8
De Vriendengroep - 78Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik leg mijn hand nog even op die van Elise. Rustig aan, dacht ik. Dit ging wel goedkomen. Vanavond wel. Zo keek ik haar aan met dat ik naar haar lachte. Dit voordat ik haar zoende. Mijn hand gleed om haar heup en trok haar meer naar ons toe, meer omh..."
21-04
9.2
Raad Een Lied... - 7Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Nicht, Tweeling, Verleiden,
"Ik sloot mijn ogen. De dag eiste zijn tol op. Slaap overmande me. Op het bed van mijn zus, met mijn slappe pik nog steeds begraven in de vriendin van mijn nichtje, met mijn hand op haar borst, viel ik in een diepe en droomloze slaap. Toen ik..."
21-04
9.6
De Vriendengroep - 77Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Zo kwamen we weer snel terug bij haar vriendengroep. Die begrepen ons ten minste, was wat we als eerste dachten... Dat lag helaas wat genuanceerder. Maar toch. Het duurde niet lang voordat we het weer eens over haar vrienden en vriendinnen hadden. Gr..."
19-04
9.0
Maxine, Het Massagemeisje... - 1Door: Joeri
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Massage, Pijpen,
"Mijn vriendin en ik gaven elkaar vaak massages. Ondanks dat ze zei dat ik het heel goed kon, voelde ik me toch een grote amateur. Om daar iets aan te doen, schreef ik me in voor een 2 daagse cursus ontspanningsmassage. Een beetje zenuwachtig..."
20-04
9.5
De Vriendengroep - 76Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Een weekje later was het zover. Elise was weer op Ameland. Een weekendje maar. Zo zouden we het doen. Het was het idee dat ze af en toe naar mij toe kwam, maar vooral daar bleef bij haar ouders totdat we weer echt elkaar konden en wilden vertrouwen. ..."
18-04
8.5