Klik hier voor meer...
Door: Zazie
Datum: 17-08-2022 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 85129
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Stieffamilie - 2: Aftasten
Ontdekken
Noortje en Hein hebben voor het eerst samen seks.

Bij Hein thuis in de huge bungalow van zijn pa werkten ze eerst intensief aan de huiswerkopdracht om als duo elkaars identiteit in beeld te brengen. Hun gesprek daarover leidde tot een ‘hogedrukpan’ van gevoelens en ontboezemingen, die de klik die ze al voelden behoorlijk opstuwde.

Om af te koelen doken ze na al dat heftige praten samen het zwembad in, bloot, onwennig om elkaar heen draaiend, tot ze daaruit werden verjaagd door een zware onweersbui. In de sauna kwam het tot seks en Noortje, die al vaker een vriendje had, wees daarin Hein die nog maagd was de weg, rechtsreeks haar lichaam in.Noortje

Terwijl Hein op me aan het leren is om me te neuken geniet ik van de zoekende bewegingen die hij maakt. Ik had al een paar keer eerder seks, maar niet met een jongen die nog maagd was. Het maakt het een stuk geiler, omdat ik kan meevoelen hoe hij alles voor het eerst beleeft en ik hem daarbij kan helpen. Ik heb ervaren dat ik graag stevig geneukt word en met mijn hakken op zijn billen geef ik Hein een beetje het tempo aan. Hij leert snel en al gauw beukt hij er lekker op los, zo hard dat hij me steeds een klein beetje opschuift en hij me af en toe weer omlaag moet trekken, om te voorkomen dat mijn hoofd klem komt te zitten tegen de wand van de sauna.

Het wordt in deze cabine ondertussen flink warm, waardoor onze lijven al volop zweten en het tussen ons steeds gladder aanvoelt. Aan Hein zijn bewegingen én aan zijn adem merk ik dat hij zich langzaam maar zeker toewerkt naar een eerste orgasme. Het voelt wel lekker, en om het daarna langer vol te kunnen houden lijkt ’t me sowieso wel goed als hij zich eerst een keer leeg spuit. Ik stimuleer hem daarom door mijn handen door zijn lange haren te kroelen en zijn rug te strelen, terwijl ik mijn benen om zijn heupen vouw en me zo open mogelijk maak. Al gauw kan Hein het niet meer houden en zet hij een flinke versnelling in, waarna hij kreunend zijn zaad in me schiet. Na het klaarkomen duikt hij weg in mijn krullen en fluistert hij verontschuldigend: ‘ohw Noortje, sorry, ik kon ’t echt niet houden…’
Ik moet ervan van giechelen, voor mij hoeft hij zich echt niet te schamen.


Hein

Dit voelt waardeloos, dat ik al klaarkom en Noortje in de verste verte nog niet. Alle verhalen en filmpjes gaan er altijd over dat mensen zich samen de hemel in neuken en moet je mij nou bezig zien. Van schaamte duik ik weg met mijn neus in Noortje d’r krullen en verontschuldig me dan, maar als ik dan een giecheltje hoor en dat ook voel door haar bewegende buik tegen de mijne, kijk ik haar aan. Ze lijkt er niet veel problemen mee te hebben, want ze giechelt nog een keer en zegt dan ‘geeft niks Hein, want nou kan ik het ten minste even van je overnemen. We gaan omdraaien, ik wil op jou.

Met veel gedoe op de smalle bank krijgen we het zonder eraf te vallen voor elkaar dat Noortje op me kan klauteren en algauw zit mijn pik, die nog amper was verslapt, weer opgeborgen in haar kutje.
Het is vrij donker in de cabine, er brandt maar één lampje en doordat Noortje heftig zweet ziet ze er onaards mooi uit zoals ze met haar kleine glanzende lijf op me wipt. Haar tietjes én haar krullen veren in hetzelfde tempo mee en steeds weer zie ik mijn pik behoorlijk ver uit haar tevoorschijn komen, waarna ze hem weer snel helemaal in zich terugpompt.

Een tijdlang kan ik alleen maar genietend toekijken, het tijgerinnetje met de woeste krullen heeft duidelijk haar prooi te pakken en nu verorbert ze me met huid en haar. Ze is daarbij heel geconcentreerd, met haar ogen dicht gaat ze maar door. Op een gegeven moment leg ik mijn beide handen over haar tietjes en masseer en kneed ik die, onwijs zacht zoals die voelen terwijl ze tegelijk toch zo stevig naar voren staan. Dan neem ik beide tepels tussen mijn duimen en wijsvingers, waarna ik er zachtjes in knijp en de staafjes die er dwars doorheen zijn geboord zachtjes naar me toe trek of een kwart slagje draai. Ik kan goed zien dat ze daar al snel helemaal gek van wordt, met haar ogen nog steeds dicht kreunt ze het nu uit en ineens gooit ze zich voorover, strak tegen mijn bovenlijf en terwijl ze doorgaat met haar kutje op en neer over mijn weer snoeiharde paal te beuken hijgt en kreunt ze in mijn oor alsof voor haar de wereld vergaat.

‘Ohw Hein, dit is echt lekker’ lukt het haar nog uit te brengen en ineens weet ik niet wat ik hoor, alsof ze in snikken uitbarst. Ik neem haar gezicht tussen mijn handen zodat ik haar kan aankijken en zie dan dat de tranen over haar wangen stromen. ‘Wat is er nou, liefje?’ vraag ik en dan vertelt Noortje dat het voelt alsof er iets in haar is doorgebroken, door het gesprek daarstraks en de lekkere seks nu lijkt het alsof alles van zijn plaats is geraakt en gierend door haar lijf raast. Troostend trek ik haar weer strak tegen me aan en terwijl Noortje me nog steeds met kleine beweginkjes na-neukt wieg ik haar, en eigenlijk denk ik dat het in mijn leven nooit meer mooier kan worden.


Noortje

Ik snap niet goed wat er gebeurde. De seks met Hein voelt tot nu toe lekkerder dan met mijn eerdere vriendjes, ik denk toch dat het de klik is die we voelen die dit heel apart maakt. Ons gesprek over wie we zijn en wat we meemaakten en wat dat met ons deed heeft blijkbaar echt heel veel losgemaakt. Terwijl ik me tot rust voel komen geniet ik van het liggen op Hein zijn lijf, terwijl zijn pik nog steeds hard en diep in me steekt en hij me ondertussen streelt en wiegt.

Na een tijdje trekt hij me nog steviger tegen zich aan waardoor mijn tietjes worden geplet tegen zijn borst. Dan trekt hij zijn benen op waardoor ik de mijne nog verder moet spreiden en begint hij op zíjn beurt mij weer te neuken, met lange, trage, diepe stoten, whow, die jongen heeft al duidelijk veel geleerd. En terwijl de sauna inmiddels volledig op temperatuur is en ik zo’n beetje op hem wegsmelt neemt Hein het ervan en boort hij mijn kutje lang en hard en volledig uit tot hij met heftig gekreun opnieuw klaarkomt. Als ik me wat opricht om hem aan te kijken neemt hij mijn gezicht tussen zijn handen en trekt me dan weer tegen zich aan om me te kussen, een kus die eigenlijk meteen een heftige tongzoen wordt, waardoor we nu op twee plekken met elkaar verbonden zijn.

Maar dan wordt het me te warm en klauter ik van hem af, waarbij ik zijn pik met een geil geluidje op zijn buik hoor vallen als die gedwongen wordt zijn holletje te verlaten. Ik ren naar de douche en even later spring ik in het zwembad om goed af te koelen. Gelukkig is het weer veilig in het water, het onweer is overgetrokken en rommelt in de verte nog wat na. Het hoost nog wel steeds keihard en het ziet er niet naar uit dat dat snel overgaat want de lucht is één inktzwarte massa.

Als Hein er ook inspringt zwemmen we dit keer niet meer van elkaar weg maar klauter ik juist tegen hem op om zo dicht mogelijk bij hem te zijn. Zo staan we een tijdje nog van het contact met elkaars blote lijf te genieten, tot ik ineens op de klok in de spa-ruimte zie dat ik allang thuis had zullen zijn, mam heeft het eten vast al bijna klaar. We kleden ons aan en samen lopen we onder een grote paraplu naar de bungalow, waar Hein zijn pa al thuis blijkt te zijn. Als ik kennis met hem maak vraagt hij me of ik hem Erik wil noemen en lijkt hij me heel aardig te zijn: ‘zo, jongelui, lekker afgekoeld?’ Ik kijk Hein onzeker aan, hoe bedoelt hij dat, heeft hij gemerkt waar we mee bezig waren? Maar Hein speelt de vermoorde onschuld en knikt heftig ja.

Daarna haalt Erik een flinke kan ijskoude vruchtenlimonade voor ons en vraagt hij terwijl we allebei genietend een eerste glas leeg drinken of we goed zijn opgeschoten vanmiddag met de opdracht. Hij is geloof ik goed bijgepraat door Hein want als we hem er dan wat over vertellen vraagt hij door tot hij begrijpt dat het voor ons allebei behoorlijk heftig is geworden. ‘Goed gedaan, jongelui, met dit onderwerp kan het niet anders dan dat het persoonlijk wordt, dat hebben jullie goed gedaan.’

Dan is het voor mij de hoogste tijd om weg te gaan en omdat het nog steeds hard regent biedt hij aan mij naar huis te brengen. Een beetje onwennig nemen Hein en ik afscheid, gaan we nou knuffelen of niet? Dan ineens hakt Hein de knoop door en trekt hij me tegen zich aan. Pas dan gaat zo te zien bij zijn pa een lichtje op, want ik zie hoe hij ons met een andere blik en vooral een brede grijns bekijkt. In de garage blijkt zijn auto een bak van een Rangerover te zijn, mijn fiets schuift hij er moeiteloos in en daarna rijden we weg door de nog steeds stromende regen.


Hein

We zouden pizza bestellen maar mijn pa lijkt niet van plan te zijn om snel weer terug te komen, zou hij nog even langs de zaak zijn gegaan? Ik bel hem maar krijg geen gehoor en als ik dan Noortje app met de vraag hoe laat hij bij hen is weggereden komt er een berichtje aan met een smiley, dat hij al vertrokken was maar er achter kwam dat ze de fiets achter in zijn auto vergeten waren, en dat hij nou met haar ma aan een koud wit wijntje zit.

Ohw, nou lekker. Ik antwoord Noortje ‘Thnx, stuur m berichtje. X’ en schrijf dan mijn pa een appje wat de bedoeling is, of we nog samen eten. Dit keer reageert hij wél, een minuut of vijf later appt hij: ‘Sorry vent, hoorde van Noortje dat je me belde. Bestel maar vast vier pizza’s, we komen er aan.’ What the fuck, wat krijgen we nou…
En zo staat amper een paar uur nadat we nog lagen te neuken in de sauna Noortje weer bij me op de stoep, dit keer samen met haar moeder. Die bleek opgehouden te zijn op haar werk en was nog maar net thuis toen Noortje arriveerde. Toen m’n pa even later bij hun aan de deur stond met de vraag waar Noortjes fiets moest blijven kwam dus dat glas lekkere koude witte wijn op tafel.

Ik weet niet of ik hier blij mee ben, dat onze ouders het nou ineens overnemen, maar achteraf bekeken is het een hele gezellige avond geworden. Noortje haar moeder, die Simone heet, is een superleuk mens, net als Noortje ook best wel petieterig én roodharig, en het is onwijs duidelijk dat mijn pa en zij elkaar heel erg leuk vinden. We doen wat spelletjes maar na enkele glaasjes wijn zitten ze echt te flirten en is het bijna zo dat de rollen zijn omgedraaid. Het lijkt alsof Noortje en ik ons de ouders voelen die in de gaten houden of hun pubers zich wel netjes gedragen.

Als erg laat op de avond Noortje en haar ma met een door pap bestelde taxi zijn vertrokken kletsen we nog even na: ‘je vindt dat meisje leuk, hé vent?’ Ik knik, ik kan niet anders, hij heeft het al lang gezien. Dus met een enthousiaste grijns: ‘ja pap. En jij, jij ziet d’r moeder ook wel zitten hè?’ waarna het zijn beurt is om breed te smilen, terwijl hij als antwoord een duimpje opsteekt…


Noortje

Het is zondag en Mam zou vandaag vrij zijn maar halverwege de middag krijgt ze het verzoek om in te vallen voor een collega. Ik zit nog maar net online met Hein onze opdracht uit te werken als ze me dat met haar hoofd om de deur vertelt en dat ze haast heeft. ‘Ik heb geld op de keukentafel gelegd om wat te eten te halen, oké?’ Raar, ze heeft niet bepaald haar werkkleding aan, maar dat zal wel komen omdat het zondag is. Als ik instemmend knik geeft ze me gauw een kus en weg is ze.

Ik bel Hein, dat mam onverwacht weg moest en of hij zin heeft om hier onze opdracht verder samen af te werken. Hein reageert: ‘hey, toevallig, pa moest ook ineens weg, doet-ie zondags anders nooit. Zouden ze ergens ehm…?’ Binnen het half uur staat hij op de stoep en dan hebben we het er even over, dat het ons niks zou verbazen als ze samen wat beginnen. We vinden het allebei een vreemd idee maar tegelijk zou het voor hen ook best wel fijn zijn. Nou ja, we zullen wel zien en ondertussen voelen we hoe tussen ons de spanning alweer knettert, maar ondanks dat gedragen we ons verantwoord. We werken eerst net zolang tot het documentje klaar is, waarna we dat naar meneer Spierings sturen.

Maar dan is er geen houden meer aan. Ik klauter bij Hein op schoot en met mijn armen om zijn nek zoenen we elkaar tot we buiten adem zijn. Hij smaakt zó lekker, ik kan er bijna geen genoeg van krijgen om mijn tong in zijn mond te houden en daar rond te laten buitelen met de zijne, alsof we daarbinnen twee hondjes zijn die elkaar super-enthousiast hebben ontmoet en nou samen het park onveilig maken. Ondertussen voel ik onder mijn dijen hoe Hein zijn lul uitgroeit tot een paal en daar een beetje opdringerig laat merken dat er nog wel meer onder de zon is dan alleen zoenen. Als ik om die gedachte moet giechelen en een beetje gemeen op en neer rij over Hein zijn ongemak tilt hij me op en deponeert hij me op bed.


Hein

Ze doet het erom, dat wiebelen op mijn pik en nou moet ze er zelf ook maar de gevolgen van dragen. Meteen nadat ik Noortje op haar eigen bed heb gedropt doe ik in één rush haar shorts en onderbroekje uit. Daarna trek ik haar aan haar armen ietsje omhoog zodat ik haar topje over haar hoofd kan trekken en zoals tot nu toe steeds draagt ze daaronder geen behaatje, meteen komen die lekkere tietjes van d’r in beeld. Trouwens, álles is lekker aan haar, zoals ze nou helemaal bloot voor me ligt, met dat driehoekje vuurrood haar bij de samenkomst van haar mooie lange benen, zoals me dat als een pijl bijna dwingend de weg bij haar naar binnen lijkt te wijzen, ik zou wel ín haar willen kruipen en in haar willen gaan wonen.

‘Kom-op Hein, ik wil ook wel wat zien hoor’ zegt Noortje als ik me te lang aan haar vergaap, alsof ze bang is dat ik alle moois bij haar eraf kijk en zij er misschien wel aan tekort gaat komen. Ik grinnik even, trek snel mijn kleren uit en als het dan de beurt is aan mijn boxer veert mijn pik als een gereedstaand zwaard tevoorschijn. Geinig om te zien hoe verlekkerd die meid er naar kijkt, snel vouwt ze haar benen open en wenkt me er dan tussen. En terwijl ik me daarna over haar heen buig en haar opnieuw kus leg ik een hand over haar kutje en voel ik met mijn vinger tussen haar schaamlippen dat ze al goed nat is. Ik heb haar daar gisteren nog niet geproefd en kruip tussen haar benen om haar kutje in mijn mond te nemen.

Op hetzelfde moment dat ik mijn tong een stukje in haar gleufje steek pak Noortje vol mijn haren vast en trekt ze me iets naar boven, tot mijn tong haar klitje raakt: ‘ohw, ja Hein, maak me gek daar! Ik laat het puntje van mijn tong rond en tegen haar klitje schuren en cirkelen en ze reageert door me nog strakker tegen haar kruis aan te trekken, waardoor ik mijn neus zowat bij d’r naar binnen steek. Ze smaakt lékker, een beetje bitter, amandelig, zoutig, alsof het vocht van haar kutje een beetje gekruid is, ze proeft er bijna net zo pittig als haar karakter is, op haar doel af, doortastend, een tikje cynisch of opstandig als iets haar niet aan staat, maar voor mij vooral heel lief en me nemend zoals ik ben.

Terwijl ik haar bef zet ik haar voeten op mijn schouders en vouw ik haar nog verder open, waarna ik mijn handen tussen haar benen door naar boven beweeg en haar platte trillende buik verken. Ik voel hoe haar buikspieren onder mijn handen bewegen, hoe ze zich aanspannen en daarna weer óntspannen en hoe haar navel daarin mee beweegt. Ik neem het ringetje dat in de diepte van haar navelkuiltje zit tussen duim en wijsvinger en trek er zachtjes aan, een beetje teasy. Daarna neem ik haar tietjes vol in de kommen van mijn handen, genietend van de onbeschrijfelijke zachtheid ervan en de manier waarop haar stijve tepels en de staafje daarin dat gevoel versterken.

Noortje

Helemaal gék word ik van die tong op mijn klitje, het liefst zou ik die jongen compleet bij me naar binnen willen duwen. Ik trek hem aan zijn haren omhoog en gelukkig is Hein snel van begrip, als hij boven mijn gezicht is aangekomen geeft hij me eerst met zijn door mijn geil glinsterende mond een volle tongzoen waardoor ik mezelf proef. Bijna tegelijk voel ik hoe hij de eikel van zijn lul voor mijn kutje zet en dan in één beweging bij me naar binnen dringt, tot we daar beneden elkaar raken en hij niet verder in me kan.

Het is zó lekker, ik ben er niet ieder uur van de dag mee bezig maar als ik aan mijn kutje denk voelt het toch altijd alsof het iets tekort komt, alsof alle plekje die daarbinnen zo lekker zijn aandacht tekort komen en daarom bedelen. Gelukkig geeft Hein me daarbinnen nu die aandacht, door me meteen te gaan neuken zet de wrijving van zijn bewegende paal alles in de hens en bijna meteen kom ik om hem heen stuiterend klaar zoals ik voor mijn gevoel nog nooit eerder ben klaar gekomen. Gisteren riep dat moment heel veel oude emoties op maar nu is het totaal anders, alsof mijn lijf intens tevreden is met deze pik die in me steekt en er een eigen feestje omheen is begonnen. Echt álles in me doet mee en ik kan het alleen maar met verbazing en blijdschap ondergaan.

‘Gaat het goed liefje?’ vraagt Hein op dat moment, omdat hij denk ik wel aanvoelt dat ik even heel erg met mezelf bezig ben en met wat me nou toch weer overkomt. Ik kan het niet onder woorden brengen, maar ja, het gaat goed met me. Héél goed en ik laat dat merken door mijn benen om zijn heupen te vouwen en hem zo diep mogelijk in me te laten komen. Ik wil hem laten merken dat hij meer dan welkom is en dat ik hem liefst nooit meer uit me laat gaan. Als antwoord begint hij me te neuken zoals ik nog nooit eerder geneukt ben, lief en toch gemeen, hard en toch zacht, diep en toch niet diep genoeg, me opwrijvend alsof ik daarbinnen een wonderlampje heb dat hij tot een mooi licht gaat brengen.

En terwijl ik in no time voor de tweede keer uit elkaar spat voel ik dat hem dat is gelukt, dat hij mijn lichtje heeft weten te ontsteken…[i]Bedankt dat je ook weer dit deel las. Still going strong? Ik lees je reactie graag! X. Zazie.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...