Klik hier voor meer...
Door: Alex23
Datum: 02-04-2018 | Cijfer: 9 | Gelezen: 39655
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
23 maart 2018….

Die dag stond met stip genoteerd in mijn agenda. Die dag was als het ware mijn D-day. Het moest en zou toen gebeuren… er op of er onder. Die dag was immers de 18de verjaardag van mijn stiefzus Megan.

Ikzelf ben er bijna 22 en woon nu toch al 3 jaar niet meer in mijn ouderlijk huis. Met de komst van een zoveelste stiefmoeder had ik het zo een beetje gehad. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik een jaar of 13 was en sindsdien is er heel wat gebeurd. Mijn echte moeder is er van door gegaan met een Spanjaard, die blijkbaar meer dan Spaanse les alleen gaf in avondonderwijs. Kort nadat de bom was ontploft en haar bedrog aan het licht was gekomen, is ze hals over kop samen met hem richting Spanje getrokken. Nooit heb ik nog iets van haar gehoord. Zo ben ik bij vader achter gebleven. De eerste jaren na de scheiding waren hard. Vader kon het niet verwerken en is zo aan de drank geraakt. Vaak gepaard gaande met geweldige driftbuien. Het feit dat ik daar ook onder te lijden had, was duidelijk te merken aan de steeds zwakkere schoolresultaten. Maar dankzij vele gesprekken met een schoolconsulent is alles na 2 rotte jaren min of meer op het juiste pad terecht gekomen. Vader heeft de drank kunnen laten en ook op relationeel vlak speelde hij weer mee. Drie à vier relaties heb ik de revue zien passeren, maar geen enkel bleef stand houden. Tot die ene zo’n 4 jaar geleden…

Martine was een 38-jarige boekhoudster met een toen 14-jarige dochter Megan. Ze had mijn vader leren kennen via een datingsite en het klikte meteen tussen hen. Zo goed zelfs dat ze nauwelijks 3 maanden samen waren en beide dames al bij ons introkken. Ikzelf heb het nooit echt gehad voor Martine. Het is zelfs zo dat ik haar een echte bezitterige feeks vond. De ruzies die ik met vader heb gehad over haar, zijn niet op 2 handen te tellen. Ze moest zich met alles bemoeien en probeerde zelfs vader tegen me op te stoken. Al dat gedoe hoefde niet meer voor mij en zo heb ik op de leeftijd van 19 de deur achter me dicht getrokken en ben ik alleen gaan wonen.

Megan daarentegen was een schat van een meid. Zowel inzake karakter als qua uiterlijk. Met haar heb ik altijd een goeie band gehad gedurende die 4 jaren. Ondanks dat ik al een poosje het huis uit ben, is het contact met haar er alleen maar op gebeterd. Er ging haast geen dag voorbij of er werd gebeld, ge-sms’t of geskypet. In deze periode heb ik Megan ook zien ontwikkelen van een spontane goedlachse puber tot een toch wel heel mooie jonge dame met een duidelijk karakter. Het moet gezegd worden dat haar lichamelijk ontwikkeling me echter het meest is opgevallen. Haar tietjes die een 4-tal jaar geleden niet meer voorstelden dan een BH-tje gevuld met als het ware wat watte proppen, zijn tot een paar stevige tieten geëvolueerd ergens maat 75/80B. De spreekwoordelijk groeispurt is er ook gekomen waardoor ze nu toch al een goeie 1m75 is. Haar heupen zijn ook iets breder geworden en dat kleine rechttoe rechtaan kontje heeft plaats gemaakt voor een paar stevige rondingen. Rondingen die goed onderhouden worden in de fitness.

Zij was het die me onlangs weer eens mocht troosten toen het uit was met mijn vriendin Marthe. De troostende woorden die ze me gaf, gepaard gaande met spontane aanrakingen en af en toe een knuffel ,deden wel iets loskomen bij mij. Onbewust kwam Megan meer en meer opduiken op mijn liefdesradar. Ik begon haar steeds vaker te bekijken als een vrouw die ik dolgraag zou beminnen in plaats van een stiefzus. Wanneer ik iets zag of las met betrekking tot koppels, was het steeds haar gezicht die ik koppelde aan het mijne. Ontelbare keren heb ik mijn ochtenderectie weggewerkt door mij af te palen met haar in mijn gedachte. Megan boven op me terwijl ik haar kutje lik, Megan op zijn hondjes gepakt, Megan me keihard pijpend… niet was te gek in mijn fantasie.

Maar tot nu toe bleef het enkel bij fantasie. Ikzelf was tot over mijn oren verliefd geworden op haar. Maar Megan van haar kant had nooit of te nimmer maar een signaal uitgestuurd waarop ik zou kunnen afleiden dat de gevoelens wederzijds waren. Het is zelfs zo dat ondanks dat we uitstekend met elkaar kunnen opschieten, ik zelden of nooit wat heb gehoord over haar liefdesleven. Maar stille wateren, diepe gronden dacht ik dan altijd. Zo’n geile sexy meid als Megan… daar staan de jongens toch voor in de rij.

Dus 23 maart 2018 moest de dag worden.

De dag waarop ik al mijn moed zou samen rapen en haar zou confronteren met mijn gevoelens voor haar. Hopende dat deze niet onbeantwoord zouden blijven. Die dag zou ze immers 18 worden en was er wettelijk geen vuiltje meer aan de lucht inzake wat al dan niet kan en mag gebeuren tussen jongvolwassene en volwassene.

Mijn plannetje was simpel, dus belde ik haar op...

“Megan, met mij hé. Eerst en vooral proficiat met je verjaardag. Zie je het zitten om straks eens langs te komen? Ik heb nog een cadeautje voor je. “

“ Dank je Mike. Dat zou fijn zijn. Trouwens, ik moet je ook nog iets persoonlijks en intiems vertellen. Nu 18 zijnde kunnen mam en jouw vader me toch niet veel meer maken en moet er iets van mijn hart. Ik zie je straks, ciao…”

Haar woorden sloegen bij mij in als een bom. Mij iets persoonlijks en intiems melden. Het kon niet anders. Megan was dan toch verliefd op mij, maar was de hele tijd terughoudend gebleven , bang voor de reactie van onze ouders. Tja, Martine is nu eenmaal een streng praktiserend katholiek geval en vader moest gedwee mee in de pas lopen .

Meteen was ik bloednerveus om haar later die dag te zien. Zou het dan toch? Voelde ze inderdaad wat ik ook voelde? Ging ze ook zweven hoog boven de wolken telkens ze mijn stem hoorde? Het lingeriesetje die ik haar gekocht was wat mij betreft nu nog meer een schot in de roos. Ik kon nauwelijks wachten om haar mijn liefde te verklaren. Liefde die ze zou beantwoorden.

Voor ik het goed en wel zou beseffen zou ze dit zwart kanten setje hebben aangetrokken. Een setje die al haar vormen en lijnen perfect zouden afteken. Haar borsten netjes ingekapseld met bovenop lekker priemende tepels. Lang zou het niet duren alvorens ik haar innig zou kussen. Mijn handen zouden over haar lichaam dwalen. Ieder plekje, iedere vierkante centimeter van haar huid zou kennis gemaakt hebben met mijn tong. Dat sexy setje zou al even vlug als ze het had aangedaan weer verdwijnen van haar lichaam. Ik zou haar borsten en tepels gelikt hebben . Haar kaalgeschoren kutje zou in geen tijd kennis hebben gemaakt met mijn vingers. Mijn pik zou ze keihard in haar mondje afpalen en daarna in haar kleddernatte neukgrotje zien verdwijnen waarna ik zeker 4 à 5 stralen witte pipi in haar zou gelost hebben.

Veel “ zouden en zou “ want dit alles was nu enkel nog fantasie van mij en in werkelijkheid was ik dus bloednerveus omtrent wat ging komen.

De uren daarna sleepten zich als een slak vooruit. Mijn geduld werd danig op de proef gesteld. Honderden keren heb ik voor de spiegel mijn liefdesverklaring staan oefenen, telkens mezelf corrigerend tot ik het perfecte scenario had. En dan plots… de deurbel.

Toen ik de deur opendeed stond ze daar als het vlees geworden beeld van het woord perfectie. Haar blonde haren waaiden nog verward heen en weer ten gevolge van het niet al te best zijnde voorjaarsweertje. Zij zat nog lekker ingeduffeld in haar dikke lange wintermantel, maar de blik van haar kristalheldere blauwe ogen en een lichte blos op haar wangen van de gure wind, deed mij alvast een graadje warmer worden.

“ Kom vlug binnen en laat me je jas aannemen. “

Het moment dat ze dat deed moest ik even slikken. Haar jas verborg immers haar strakke lichaam gehuld in een nauw aansluitend zwart kleedje tot juist op de schouders gedragen. Een kleedje die als een soort tweede huid tegen haar aankleefde. Daaronder droeg ze zwarte nylons en zwarte pumps. Die naaldhakken zorgden ervoor dat ze nu nagenoeg even groot was als ik en er moeiteloos een verwelkomingskus kon uitgewisseld worden zonder dat ik me voorover moest buigen. De tocht van de nog openstaande deur zorgde voor een koele bries in de gang. Ik weet niet of ze het toen besefte, maar op dat moment zorgde die verkoelende golf voor een reactie ter hoogte van haar borsten. Haar tepels verstijfden en zorgden voor een duidelijke markering door het stofje van haar jurkje. De manier waarop deze stijve punten zo duidelijk zichtbaar waren geworden, deed me vermoeden dat een BH die dag optioneel bleek te zijn. Ook bij mijn ontstond een ongemakkelijker gevoel zo halverwege mijn lichaam.

“ Loop maar door, je kent de weg “ zei ik haar.

Megan vleide zich neer op de sofa in de woonkamer, terwijl ik nog steeds verwarrend stond na te denken hoe ik het allemaal uitgelegd zou krijgen of dat ik het initiatief aan haar zou laten. Zij was het toch doe mij iets intiems moest vertellen, zij ging mij haar liefde opbiechten en ik ging daar vurig op ingaan, niet …?

Maar alvorens ze ook iets kan zeggen besloot ik eerst haar verrassing te geven.

“Dank je, Mike…maar ik moet je eerst iets zeggen. Het is…”

“ Ssst…eerst je verrassing openen “ onderbrak ik haar.

“ Maar, ik moet….”

“ Niets moet, alles kan…eerst je verrassing opendoen “

Ik zie dat ze geen zin heeft om me tegen te werken en besluit om mijn cadeau te openen. Na wat strubbelen met de verpakking komt een prachtige lingeriesetje op de proppen.

“ En wat vindt je ervan? “ vraag ik haar. “ Ik ben benieuwd want het staat je waarschijnlijk beeldig “

Opnieuw vlogen de droombeelden van zij, in dat lekkere setje bovenop mijn pik, door mijn gedachten. Laat die geheimdoenerij maar vlug over zijn. Laat ons elkaar vlug onze liefde verkondigen en die bezegelen met een fantastische neukbeurt. Mijn hersenpan draaide op dat ogenblik overuren. Maar hoe enthousiast ik ook was , hoe lauw, zeg maar eerder koel, zij reageerde.

“ Best mogelijk…maar ik moet je echt iets zeggen. Ik kan niet meer. Het vreet me op van binnen en ik moet het kwijt. Het maakt me kapot. “ snotterde ze uit terwijl een tranendal uit haar oogleden begon te ontsnappen.

Mijn bloedgeile verlangens werden teruggefloten als een hond geroepen door zijn baasje. Ik kon niet anders dan me medelevend op te stellen. Een stapje achteruit om straks tien stappen voorwaarts te kunnen maken. Dat was het idee.

Ik zette me naast haar op de sofa en liet haar hoofd tegen mijn schouder rusten. Megan bleef maar snotteren en ik zag dat ze innerlijk aan het worstelen was om de juiste woorden te vinden. God weet dat ik ook al een halve dag zat te zoeken naar de juiste en correcte manier om haar te vertellen hoe verliefd ik wel niet was. Dat zij mijn alles was, mijn godin, mijn kers op de taart. Zij van haar kant zat waarschijnlijk ook al maanden met haar gevoelens in de knoop. Een knoop die je niet met zomaar wat lieve woordjes kon ontwarren. Op dat ogenblik had ik zin om het laken naar mij toe te trekken en zelf het initiatief te nemen. Waarom haar verder in de waan laten, misschien bang zijnde voor een afwijzing van mijn kant.

“ Ssst Megan, rustig… ik moet je ook iets zeggen wat ik je al weken wil vertellen. Iets wat ook aan me zit te vreten en ik niet wist hoe je dit te zeggen.”

Maar nog voor ik mijn liefdespleidooi kan aanvatten onderbrak ze me…

“ Ik ben lesbisch….! “ schreeuwde ze uit.

“Je bent wat…”

“ Ik ben lesbisch. “ herhaalde ze terwijl ze haar hoofd liet hangen en met haar ogen het tapijt op grond aanstaarde alsof ze bezig was met een inspectieronde op zoek naar stof en kruimels.

“ Je neemt me in de maling…dat kan toch niet “ gooide ik er met een glimlach tegenaan.

“ Verdomme, zie je wel… ook jij snapt er geen snars van. Ik had beter niet gekomen. Al weken, maanden spookt het door mijn hoofd hoe ik dit kon vertellen. Zowel aan jouw, als aan onze ouders. En vooral aan die onbegrijpende katholieke vaandeldragers. Zij zouden het nog minder of zelfs niet begrijpen. Maar jij… ik had meer openheid van je verwacht… “ zei ze met iets meer grimmigheid in haar stem.

“ Maar hoe…en waarom..” stamelde ik uit.

“ Hoe, waarom…wat is dat nu voor zever. Ik ben wie ik ben en weet wat ik voel. Ik voel iets voor meisjes en jongens zeggen me niets.”

“Hoe kan jij dat nu weten als je nog nooit met een jongen bent geweest.” verhefte ik mijn stem .

“ Die zijn zo egoïstisch en gemeen. Een vrouw is zacht en denkt na, terwijl mannen enkel en alleen op lustgevoelens leven. Die lopen enkel hun pik achterna “

“ Hoe kan jij dat nu weten als je nog nooit met een man bent geweest “ herhaalde ik terwijl ik recht sprong vanuit de zetel.

“ De kleine ervaringen die ik heb gehad op mijn 15de hebben me genoeg geleerd. Eenmaal als ze in je broek hebben gezeten is de jacht voorbij en laten ze je als een baksteen vallen.”

“ Maar dat waren pubers, net als jij toen… maar echte mannen..’’

“ Vergeet het.. alle mannen zijn zo !”

“ Nee…echte mannen kunnen wel liefdevol zijn “

“ Och, rot op… jullie zijn allemaal hetzelfde “ riep ze.

“ Fuck you..dikke zever “

“ Moet ik me misschien bewijzen dan “ schreeuwde ze me toe.

“ Ja, waarom ook niet als je durft !! “ ging mijn stem nu op zijn luidst.

Totaal ontredderd en rood aanlopend van woede kwam ze naar me toe en duwde me achterover in de sofa. Haar ogen spuwden vuur.

Voor ik het goed en wel besefte knielde ze voor me en greep mijn riem van mijn broek en deed die uit zijn sluiting. Ze ritste mijn broek open en bracht haar hand in mijn boxer.

“ Zie je wel… ondanks alles wat hier gebeurd sta jij gewoon met een paal en ben je zo geil als wat. Je leeft net als de rest op dierlijke lustgevoelens. “

Ergens had ze gelijk want ondanks de hoogoplopende ruzie was mijn pik staalhard geworden. Het vuur en de emotie die ze uitstraalde was zo erotiserend. Als een vat explosieven dat klaarstond om te ontploffen nam ze woedend mijn pik vast en begeleide die naar haar mond.

“ Is dit wat je wil, is dit de manier waarop je me wil aantonen dat ik niet lesbisch ben. Denk je echt dat ik hier ga van genieten ?”

Aangezien geen enkel antwoord op dit ogenblik het juiste kon zijn besloot ik wijselijk te zwijgen. Maar mijn, op het ritme van mijn hartslag kloppende pik in haar hand sprak boekdelen. < ‘Toe dan, steek hem in je mond, exploreer en ontdek wat je denkt te kunnen missen >‘ was het enige wat in mijn gedachten ronddwaalde op dat ogenblik.

Alsof Megan mijn brein kon lezen, deed ze hetgeen waar ik al tientallen keer van gedroomd had. Als een wilde furie pompte ze mijn staalhard neukapparaat in haar mond. Haar tong begon rondjes te draaien rond mijn eikel als een kermisattractie op een zwoele zomerdag. Wat een ontegensprekelijk geil gevoel was me dat. Hoe deze zelfverklaarde lesbische meid aan zoveel pijptalent had gekomen, is op vandaag nog steeds een raadsel voor me. Als een ervaren straatmadeliefje liet ze afwisselend mijn top uit haar mond glijden om daarna mijn schacht van boven tot onder te likken en terug en op die manier verder te gaan met het bewerken van mijn tot het maximum gezwollen eikel. Toen ze op een gegeven moment in haar nederdalende beweging mijn het bovenste deel van mijn pik vastnam, deze langzaam begon af te palen en daarbij mijn balzak begon te likken, was het hek helemaal van de dam. Op deze manier verder gaan was uit den boze, toch zeker niet als ik wou vermijden om binnen de kortste keren mijn afgelikte ballen te ledigen. Maar ondanks mijn waarschuwing wist Megan niet van ophouden en stortte zich weer met opengesperde mond op mijn lul, terwijl haar hand de omgekeerde richting nam en mijn ballen begon te kneden.

“ Godver…ga door…aarch ik ga komen “ kreunde ik uit volle borst.

Het startschot was gegeven en mijn zaad zocht zijn weg vanuit mijn balzak richting haar nog steeds opgesperde mond. Ik probeerde haar nog weg te duwen, niet wetende hoe ze zou omgaan met een hoop sperma dat werd gedropt in haar mond, maar helaas, mijn reflex was te laat. Voor ik het goed en wel besefte, schoten er zeker 3 à 4 stralen witte nectar uit mijn pik. Proestend en hoestend nam ze een gedeelte in ontvangst en de rest schoot zijdelings langs haar kaak.

“ Nu tevreden? Nu blij? Denk je nu echt dat ik ervan genoten heb? God, vanaf nu enkel nog mannen voor mij “ zie ze sarcastisch en nog overduidelijk wild van woede.

Megan zat nog steeds geknield voor me met een half, met sperma, besmeurd gezicht. Tuurlijk wist ik bij mezelf dat dit haar niet kon overtuigd hebben. Wat zojuist is gebeurd is eigenlijk het door haar beschreven scenario: vrouw bevredigd man, man komt klaar, vrouw blijft achter met niets… Ik kon en mocht dit niet zo laten passeren en ondanks het feit dat ik dat ik nog half buiten westen was van de ongelofelijk pijpbeurt, stond ik op. Ik nam haar bij de arm en dwong haar op die manier om ook recht te komen. Zonder ook maar een woord te zeggen duwde ik haar een paar stappen achteruit tot ze met haar rug tegen de muur stond. Ik plantte mijn mond vol op de hare. Meteen smaakte ik mijn eigen zaad nog steeds aan haar gezicht klevend. Ondanks het tegenpruttelende weerwerk volharde ik in de boosheid en hield haar hoofd met beide handen vast zodat wegglippen onmogelijk werd.

Na een goeie minuut zo te staan kussen, opende ik mijn lippen en liet mijn tong de vrijheid om een verkenningstocht te starten op zoek naar haar roze lapje. Op dat moment voelde ik een eerste barstje in de muur van haar opgetrokken lesbisch bastion. Want de schuddende bewegingen die ze nog steeds maakte om tegenwerking te bieden aan mijn gedwongen kus, verdwenen langzaam maar zeker. Sterker nog, ik kon mijn handen van haar hoofd weghalen en voor het eerst had ik het gevoel dat mijn kus beantwoord werd. Mijn mond dwong de hare om de spanning op haar stijf op elkaar gedrukte lippen te lossen. Ik voelde haar verdediging verzwakken en kort daarna vond mijn tong de hare. Een moment die ervoor zorgde dat de haren in mijn nek spontaan recht veerden. Wat had ik hier toch al zo lang naar uitgekeken en vooral het feit dat het meer en meer ongedwongen werd, gaf me zelfvertrouwen om verder te gaan. Terwijl onze tongen menig dans uitvoerden, liet ik mijn handen vrij loop nemen over de contouren van haar jurk. Zonder al te haastig en overweldigend te willen zijn, liet ik een hand tot op haar linkerborst dwalen. Ik voelde een kleine schokkende reactie door haar lichaam jagen, maar het feit dat ze onze immer durende tongkus niet onderbrak, was voor mij een signaal dat ik goed bezig was. Voorzichtig begon ik haar borst te kneden. Wat daarstraks nog een vraagteken was, werd op dat ogenblik bevestigd. Door de dunne stof van haar jurk was in geen enkel geval een BH op te merken. Zo snel als een clown een partyballon kan opblazen, zo snel steef haar tepel op door de aanraking van mijn hand.

< ‘Yess, goed bezig Mike… ‘> pompte ik mezelf moed in.

En Megan, die liet het haar meer en meer bevallen. Ik voelde hoe ons tonggevecht steeds ruwer door haar werd meegespeeld. Ik liet ondertussen mijn andere hand naar haar rechterborst glijden en begon die eveneens te kneden. Ook hier stond het knopje al vlug pal vooruit te priemen door het stof van haar jurk. Zo bleef ik enkele ogenblikken bezig met het kneden van haar beide tieten. Toen ik onze kus na zoveel minuten liet voor wat het was en mijn mond naar haar halsstreek liet zakken, merkte ik zelf een zucht op. Deze wilde merrie was enigszins tot rust gekomen. Meer zelfs, het gevoel van wild om zich heen te stampen was eerder plaats aan het maken voor gevoelens van verlangen en aantrekking.

<‘Zou deze hengst deze merrie mogen dekken ‘> was de vraag die bij me opdoemde.

Er zat maar een ding op om dat te ontdekken en dat was rustig aan verder te doen op de manier waarop ik bezig was. Langzaam er voor zorgen dat ze alle remmen kon lossen en ze zo geil was geworden dat zij naar mij verlangde, dat ze als het ware zou smeken om bereden en geneukt te worden. De kunst was wel om dit heel subtiel aan te pakken. Een stap te vlug en Megan zou wel eens definitief kunnen dichtklappen, iets wat ik ten stelligste moest vermijden.

De volgende fase in mijn verleidingsproces bestond er in om mijn handen over haar lichaam te laten zakken tot de rand van haar o zo korte jurkje. Eventjes was er weer tegenwerking toen ze met een van haar handen de mijne probeerde weg te duwen. Misschien ging ik te vlug en besloot daarom om in plaats van onder haar jurk te gaan, eerst zachtjes de wangen van haar kont te gaan kneden. Opnieuw ontsnapte een nu iets langer zucht uit haar mond. Een teken dat we opnieuw in balans waren en ik weer kon overgaan tot een volgende fase. Mijn handen gleden over haar bolle kont en verdwenen aan de achterzijde onder haar jurk . Daar volgde verrassing nummer 2, want veel stof van ondergoed in wat voor vorm dan ook was er niet te voelen. Enkel een klein touwtje ter hoogte van de scheiding van haar beide billen.

< ‘ Mijn God een string, ik word zot…. Ik heb iets met vrouwen en strings en vooral als ze dan nog zwarte nylons dragen die zo halverwege de billen worden opgehouden.’ >

Deze gedachte zorgde ervoor dat mijn pik zich lang genoeg depri had gedragen en begon snokkend weer naar zijn volle glorie te groeien. Hij had er immers alle vrijheid toe, want mijn broek en boxer lagen nog steeds ergens halverwege mijn enkels na die pijpbeurt van daarstraks. Opnieuw begon ik met wrijven en knijpen wat kracht uit te oefenen , maar deze keer wel rechtstreeks op haar huid en niet meer belemmerd door haar jurk.

“ God, wat doe je me aan “ zuchtte Megan plots en deed me warempel schrikken.

Zou ze aan de noodrem van deze erotisch denderende trein trekken ?

Alvorens ze zich ook maar zou kunnen bedenken en verder iets zou zeggen, duwde ik mijn lippen weer vol op de hare. Weer voelde ik haar verzwakken en werd een deel van de defensie afgebroken. Al gauw werd ik beloond onder de vorm van een tongzoen, ditmaal werd de aanzet wel door haar gegeven.

Ik besloot het touwtje van haar string als een levensdraad van een klimmer die de Everest beklimt te gaan volgen. En zo kwam het dat mijn ene hand al over haar heup zijn weg vond naar de voorzijde van haar lichaam. Ik bleef dit behoedzaam doen, steeds iedere lichaamsreactie van haar bestuderend om te kunnen oordelen hoe het verder moest. Op het einde van het touwtje kwam ik bij het iets meer van stof voorziene gedeelte van haar string terecht. Als een schaatser die zich voor de eerste maal op het misschien nog te dunne ijs waagt, liet ik een van mijn vingers onder het stofje verdwijnen. De verdere verkenning was ingezet en Megan zond geen enkel signaal van weerspannigheid uit. Ik had zelfs het idee dat haar benen ietsje verder uit elkaar werden geplaatst om mij zo toegang te geven tot haar speelparadijs. Gretig werd dit door mij opgevangen en liet mijn vingers over haar buitenste schaamlippen glijden. Twee dingen vielen direct op. Ten eerste was ze netjes glad geschoren, want geen enkel stoppel of haartje stond me in de weg op dit parcours. En ten tweede: wat voelden die lipjes gezwollen en nat aan. Zo liet ik mijn vingers wat heen en weer dwalen over haar kaalgeschoren kutje om daarna op zoek te gaan naar haar klitje. Een zoektocht die door Megan steeds meer werd begeleid met lichte kreuntjes in plaats van de eerder gemaakt zuchtjes. Ze was aan het breken, botergeil was ze aan het worden en dat door mij, een man nota bene.

“ Fuck…. ga door man “ kreunde ze.

Nou, meer bevestiging van mijn erotiserende charme had ik niet nodig. Dat klitje werd al heel gauw gevonden en bewerkt. Ondertussen werd zij steeds natter en natter. Ik voelde haar poes soppen over mijn vingers, zeker toen ik kort daarna er 2 bij haar binnenbracht. Het gevoel van eindelijk in haar poes te zitten was voor mij al een overwinning op zich. Megan was dan toch niet volledig verloren gegaan aan de vrouwelijk gemeenschap op deze aardkluit. Want hier en nu stond ze toch maar te genieten van een man die in haar broekje zat. Toen wist ik al dat na dit alles, ik niet zo zou reageren als die 15jarige pubers van vroeger en haar verstomd en alleen zou achterlaten. Nee, mits haar toelating zou ik een blijvertje willen zijn voor haar.

Op een gegeven ogenblik trok ik mijn hand terug om deze net als mijn andere op haar schouders te gaan laten rusten , iets wat zelfs met enig afkeur werd onthaald. Ik tongde nog eventjes verder , maar onderbrak dat al vlug. Ik had andere plannen en die bestonden er in om met mijn beide handen haar te ontdoen van haar zwart jurkje. Zo gleden mijn handen vanop haar schouders richting beneden. Haast ieder stukje vlees die hierbij ontbloot werd , werd voorzien van een lik of kus. Erg lang duurde het dan ook niet alvorens ik haar jurkje onder haar borsten had gekregen en er zodoende had voor gezorgd dat deze in alle vrijheid stevig vooruit konden staan. Deze borsten waren van de schoonste die ik ooit had gezien. Een BH was gezien de stevigheid bij dit stel inderdaad overbodig. Ik nam haar beide tepels tussen mijn duim en wijsvinger en trok eventjes aan. Megan had in tegenstelling tot wat ik verwachtte best kleine tepelhoven en kleine maar stevig vooruit priemende tepels. Als een baby lonkend naar zijn voedselbronnen nam ik deze in mijn mond en likte er deftig op los. En alweer volgende een bevestigend kreuntje.

“ Je maakt me knettergek vies ventje, hoe durf je zo je stiefzusje opgeilen “

“ Je moest dit eens meemaken hé “ smikkelde ik terwijl ik haar borsten bleef in mijn mond opnemen.

Mijn hand trok ondertussen haar jurk over haar heupen verder naar beneden waardoor het tot op haar enkels viel. En zoals daarstraks gedacht werd bij deze een van mijn fetisj ontbloot : zwarte nylons tot halfweg haar billen, in combinatie met een zwarte half doorzichtige kanten string. Geilere uitzichten dan dit bestaan er volgens mij niet. Mijn pik mopperde niet en de aanwezige bloedvaten vulde zich, in de mate dat het nog kon, nog verder op. Al kussend vervolgde ik mijn weg van haar borsten naar beneden om te stoppen aan de buitencontouren van haar string. Knielend voor haar nam ik de rand ervan tussen mijn tanden en zo werd deze vakkundig verwijderd tot ook deze uit zichzelf op haar enkels viel.

Megan op haar beurt trok mijn t-shirt over mijn hoofd en stapte uit haar jurk en string en schopte die verder aan de kant. Ik van mijn kant deed hetzelfde met mijn broek en boxer. Want die zaten daar ook maar verveeld rond mijn kuiten te slingeren. Van zodra dit gebeurd was duwde ik haar opnieuw met haar rug tegen de muur en bracht mijn hoofd richting haar natglinsterend kutje. Met een eerste kleine haal , liet ik mijn tong tussen haar openstaande lipjes glijden en zo mochten alle smaakpapillen haar kutgeil opnemen. God wat proefde ze lekker…. Megan was compleet over stag aan het gaan en duwde met beide handen tegen mijn achterhoofd om zo de druk van mijn tong op haar gleuf en klit nog verder op te hogen. Iets waar ik geen nee tegen zie… Zo bleef ik haar verder beffen. Mijn tong alleen was niet voldoende en algauw werden een paar vingers in het minnespel betrokken. Het gekreun en gehijg die nu uit Megan kwam, was van een onschatbaar geil niveau. Ikzelf was ook zo geil en mijn paal was zo hard dat ik het niet kon laten om deze met mijn andere vrije hand af te rukken. Al was het zeker en vast niet de bedoeling om mijn pik zijn witte massa te laten uitkotsen. Nee, nu nog niet…

“Zie je wel dat mannen je ook kunnen bevredigen “ kreunde ik.

“Och zwijg en doe door man…. “ kermde ze uit half wetende op welke planeet ze zat.

“ Je hebt me zo geil gekregen… ik wil je in me voelen….ik wil dat je me spiest op die keiharde degen van je… neuk me Mike…. neuk me “ smeekte ze.

Op dat ogenblik had ik haar waar ik haar wilde hebben. Megan was alle controle over zichzelf verloren. Botergeil, druipnat en vol verlangen om zich over te geven aan mij. Ze wilde geneukt worden door een man, iets waar ze enkele uren geleden nog afkerig tegenover stond.

Ik stopte met haar te beffen en stond op. Ik draaide Megan van me weg en duwde haar met haar borsten tegen de muur. Dat gaf me vrij spel om mijn pik achteraan tussen haar benen te brengen. Hopeloos verlangend naar mijn paal in haar, spreidde Megan haar benen en duwde haar kontje wat naar achter. Onder begeleiding van mijn hand bracht ik mijn pik tot tegen haar doordrenkte schaamlippen, liet hem eventjes verkennend heen en weer glijden en pompte hem toen met een geweldige stoot in haar.

Megan kermde het uit: “ Oh shit….oh god …ja… !!! “

Ik voelde mijn pik kloppen in haar nauwe neukkanaal. Hij werd naar binnengezogen als een kruimel voor een stofzuiger. Haar kutje voelde o zo heerlijk aan. Vochtige en warm tegelijkertijd. Onmiddellijk werd mijn neuktempo de hoogte in gejaagd. Van enige terughoudendheid was geen sprake . Maar waar ze daarstraks mij nog verweet net als alle andere mannen enkel te teren op dierlijke lustgevoelens merkte ik bij haar net hetzelfde op. Teder, liefdevol, zachtheid…. allemaal woorden die plaats hadden gemaakt voor ongeremde en ruwe passionele seks. De kamer straalde, rook en ademde seks uit. Ik bleef mijn pik ondertussen maar in haar kleddernatte foef pompen. Heel vaak zo hard en zo diep dat mijn onderbuik tot tegen haar billen kletste. Megan zocht op haar buurt de volledige muur af met haar handen om toch maar ergens een houvast te kunnen vinden om dit neukgeweld te ondergaan, maar vond die nergens. Met haar borsten en gezicht tegen de muur geplet mocht ze al van geluk spreken dat ze ergens wat adem kon vinden. Aan de manier waarop haar kutje mijn pik binnenzoog en steeds harder vastneep, voelde ik hoe zij opnieuw naar een hoogtepunt aan het komen was. Dit geile avontuur was geen lang leven meer beschoren. Ikzelf kon daar genoegen in vinden want haar gekreun en suppernatte kut deden bij mij ook de eindspurt inzetten. Als wielrenners die de laatste honderd meter indoken werd het tempo waarmee ik haar bestookte een allerlaatste keer de hoogte in gejakkerd. De finish was in zicht en onvermijdelijk.

“ Neuk me nog harder Mike … harder…. Whaaa ik kooommmmm !!!

Megans lichaam schudde en beefde en ik voelde ze trillen op mijn pik. Dit allemaal terwijl mijn pik maar bleef pompen. Ook ik was namelijk dicht bij mijn moment van klaarkomen gearriveerd. Het feit dat ik nog steeds aan het pompen was zorgde ervoor dat Megan maar bleef komen. Schreeuwend en met haar vuisten op de muur slaand van genot , voelde ik hoe hard haar inwendige kraan werd opengezet. Haar kustsappen vloeiden rijkelijk over mijn pik en zo haar kutje uit. Verder tegenwerk bieden had bij mij ook geen zin meer.

“Aaaaahhhh …aaaahmmmmm… ik kom …ik kooooommm. “

En op dat moment krulden mijn tenen van genot, mijn zaad kolkte opnieuw in mijn ballen en kort daarna zocht het zijn weg door mijn schacht recht in haar poes. Deze laatste tiental minuten waren zo geil geweest dat er blijkbaar een overproductie was geweest, want weer kwamen er drie à vier stralen uit mijn lul geschoten. Zaad dat onder het goedkeurend gekreun van haar werd ontvangen. Alsof ik onmogelijk tot een kordate halt kon worden geroepen, begon mijn tempo te verzwakken en uit te bollen tot het een complete stilstand had bereikt. Hier stonden we dan, beiden naakt en compleet in het zweet gewerkt. Ik nog steeds met mijn pik in haar gleuf en zij na hijgend tegen de muur gekleefd. Dit gevoel was voor mij haast beter dan het moment van klaarkomen zelf. Want het voelde aan als een overwinning. Ik had haar veroverd. Ze was verleid, opgegeild, gevingerd, gelikt en geneukt geweest. Ik ,een man, had haar zover gekregen dat ik haar als eerste , in tegenstelling tot al die kunststof toestanden waaraan ze vermoedelijk haar maagdelijkheid verloren had, met een echte pik van vlees en bloed had mogen penetreren en daarbij ook nog mijn witte producten had mogen afleveren.

“ Mike…dit was fantastisch… “ hijgde ze nog steeds na. “ Nooit van mijn leven had ik durven denken dat ik ooit nog tegen een vent zou gezegd hebben. Jouw pik was heerlijk en je hebt me zo geweldig doen klaarkomen… dit had ik van kilometers ver niet zien aankomen…“

“Ik had je toch verwittigd..” zie ik trots en edelmoedig.

Dit was tevens het moment waarop ik mijn steeds slapper wordende pik uit haar natte doos voelde glijden. Begeleid door een mengsel van haar sappen en mijn zaad. Niet te verletten draaide Megan haar om en ging door de knieën.

“ We mogen toch niets verloren laten gaan “ waarop ze mijn slap stukje vlees begon af te likken en zo ervoor zorgde dat deze er in een mum van tijd weer proper en netjes bij hing.

Zou deze zelfverklaarde lesbische meid dan toch bekeert zijn en omgetoverd zijn tot een pijp- en neuksletje. Tijd brengt raad, maar de eerste aanzet zag er vast veelbelovend uit….
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Pijpen, Stiefbroer, Stiefzus, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...