Klik hier voor meer...
JasmijnH
JasmijnH
Helaas, dit profiel bevat (nog) geen persoonlijke boodschap.
Hoogste Cijfer: Met Mijn Nichtje In De Trein
Meest Gelezen: Met Mijn Nichtje In De Trein
Aantal Verhalen: 9
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
OpdrachtDoor: JasmijnH
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Slipje, Vingeren,
"Na mijn eindexamen havo heb ik een wereldreis gemaakt. Zes maanden heb ik door Zuid Amerika en Afrika gereisd. Het liefste zou ik nog naar Azi gaan, maar mijn geld was op. Sterker nog, ik heb best veel geld van mijn ouders moeten lenen om terug te k..."
16-05-19
8.9
Met Mijn Nichtje In De TreinDoor: JasmijnH
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Masturbatie, Masturberen, Trein,
"Mijn huisgenootje en nichtje Stella 20 en ik 25 waren uitgenodigd voor een feestje in een andere stad. Het was de verjaardag van een middelbare school vriend van Stella. Omdat we iets te lang bezig waren geweest met kleren uitzoeken hadden we gee..."
25-09-18
9.4
Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Huisgenoot, Pijpen, Stiefbroer,
"Sinds deze winter woon ik samen met mijn nichtje. Ik wilde graag een iets minder studentikoos huis, maar niet alleen want dat is ongezellig. Stella is twintig, vijf jaar jonger dan ik, en zit op een theaterschool in dezelfde stad als waar ik werk en ..."
20-06-18
8.6
Schrijver In De KlasDoor: JasmijnH
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Tijdens mijn stage als lerares Nederlands mocht ik een gesprek organiseren met een schrijver. Alle leerlingen VWO5 hadden hetzelfde boek gelezen, en tijdens de les zou de auteur langskomen om wat meer te vertellen en vragen te beantwoorden. Een ges..."
11-12-17
8.6
Met Julia Naar De Jongens WcDoor: JasmijnH
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Toilet,
" i Hoi, het is lang geleden dat ik iets geschreven heb. Inmiddels ben ik 24, afgestudeerd en geef ik les. Dit verhaal is van toen ik wat jonger was 16 . i Op mijn middelbare school hadden we ICT les. We leerden websites bouwe..."
15-08-17
8.5
Geile Dokter En StudentenDoor: JasmijnH
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Studenten,
"Hoi Voor wie mij nog niet kent ik ben Jasmijn, 23, ik studeer Nederlands, woon op kamers, en schrijf dus ook een beetje. Na de vele verzoekjes en leuke mailtjes dank weer een keer een verhaal. Ik was al een tijdje ziek grieperig en moe..."
19-10-16
8.3
Betrapt Tijdens Stoute MailsDoor: JasmijnH
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt,
"Het was al tien uur s avonds en ik zat alleen op m n kamer aan mijn bureau. Eigenlijk moest ik een boek uitlezen voor een essay van tweeduizend woorden, maar tijdens het eten met huisgenoten had ik voor de gezelligheid al een wijntje of twee gedro..."
14-12-15
8.2
Zwoel In BerlijnDoor: JasmijnH
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Berlijn, Zwoel,
"Tijdens het eerste jaar van mijn studie kregen we les van ouderejaars die naast docent ook meteen onze mentor waren. Mijn mentor was Teun, een jonge van 1,80m, half krullend haar, groene ogen, slank en een beetje gespierd en erg slim. Toen was hij ee..."
25-10-15
8.2
Helpen Met Benenscheren...Door: JasmijnH
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Hoi allemaal, ik ben nieuw hier, dit is mijn eerste verhaal. Benieuwd wat jullie er van vinden. Xx. Ik denk dat ze heel rustig zullen zijn, hoor. Ze hebben dan net de hele dag gefietst met Gijs vader. Dus waarschijnlijk vallen ze meteen in ..."
20-07-15
7.6