Klik hier voor meer...
Door: JasmijnH
Datum: 20-06-2018 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 25683
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Sinds deze winter woon ik samen met mijn nichtje. Ik wilde graag een iets minder studentikoos huis, maar niet alleen want dat is ongezellig. Stella is twintig, vijf jaar jonger dan ik, en zit op een theaterschool in dezelfde stad als waar ik werk en we dus samen wonen. Het samenwonen heeft veel voordelen, onze lichamen hebben min of meer dezelfde maten. Ik ben ongeveer 1,70m, stevige billen en cup D. Zij is ietsje langer, 1,75m, iets kleinere billen en ook cup D, verder heeft ze bruin haar en groene ogen. We kunnen het super goed met elkaar vinden en schamen ons totaal niet voor elkaar, vaak zitten we samen in bad met een wijntje en kaarsen, of slapen we bij elkaar in bed omdat dat gezelliger is. Zo weet ze ook dat ik deze verhalen schrijf. Soms verzinnen we ook wel wat samen, maar omdat we dan niet echt de tijd hebben omdat op papier te zetten blijven die ideeën vooral in ons hoofd hangen. We hebben ook wel eens vrij lang gemaild met een paar jongens die hadden gereageerd op een verhaal van mij.

Stella zou een paar dagen weggaan. Dus haar kamer zou leeg zijn en ik zou alleen in huis zitten. Max, haar stiefbroertje van 17, deed eindexamen. Hij had nogal moeite met Nederlands dus hadden hij en Stella bedacht dat hij een paar dagen in haar kamer kon studeren. Ik zou hem dan helpen met oefenexamens en ’s avonds zouden we dan ter ontspanning iets leuks doen naar het theater of naar de film. Omdat ik het niet zo serieus nam, ik verwachtte dat zijn ouders het nooit goed zouden vinden, maar die waren juist super enthousiast. Zij maakten zich nogal zorgen over zijn motivatie en dachten dat dit vooruitzicht hem zou stimuleren en het vertrouwen dat hem daarmee gaven hem ook verantwoordelijkheidsgevoel zou geven.

Ik had Max al een poosje niet meer gezien. In mijn hoofd was hij een klein, beetje dikig, jongetje dat sliste. Tijdens het bellen om af te spreken hoe laat hij zou komen merkte ik al dat hij een volwassen jongen was geworden: hij had de baard in de keel en deed een beetje nonchalant alsof hij elke week ging logeren in de grote stad. Ik vond het wel schattig. Max zou eind van de middag komen, dus zodra ik klaar was met lesgeven ging ik snel naar huis om alles wat puberjongen vriendelijker te maken. Bh’s en onderbroeken van mij en Stella die rondslingerden of hingen te drogen ruimde ik op, ik checkte dubbel of niet ergens een van onze halfuitgewerkte verhaalideeën rondslingerden en een paar vakantiefoto’s op de koelkast van mij in bikini en Stella die topless haalde ik weg. Toen ging de bel. Ik deed de gezamenlijke voordeur open, en daarna de deur van ons appartement, en hoorde Max de trap op stommelen. Door het trapgat kwam een slanke, lichtgespierde, lange jongen. Ik voelde een lichte kriebel in m’n onderbuik terwijl hij met een brede glimlach ‘yo’ zei. Hij had een scherpe kaak gekregen, scherpe en slimme ogen. Zijn korte broek viel goed over zijn gespierde billen, waar twee even goed getrainde benen uit kwamen. Ik liet hem de kamer zien, hij gooide nonchalant zijn grote rugzak op het bed, waardoor ik zijn armspieren zag spannen en rollen en ik betrapte me er op dat ik kort fantaseerde over zijn rug en buik die alleen door een dun ruimvallend t-shirtje voor mij waren verborgen. Terwijl we een beetje kletsten over zijn examens en hoe het ging met leren zag ik dat zijn ogen steeds afdwaalden naar mijn borsten en de rest van mijn lichaam. Ik droeg een loszittende zomerjurk, als ik te veel bewoog of voorover boog kon je mijn BH zien door het decolleté of de armgaten.

Stella en ik doen meestal als we thuis zijn onze BH’s uit. Dat zit lekkerder en in de zomer is het ook minder warm. En we hebben ze allebei niet echt nodig. Met Max in huis twijfelde ik een beetje. Ik wilde het hem ook niet te moeilijk maken, maar ik vond het juist ook spannend om te doen met hem er bij. En voor hem zou het ook best leuk zijn. Dus ik besloot even snel naar mijn kamer te gaan en bevrijdde daar mijn borsten. De stof van de jurk aaide bij het teruglopen mijn tepels. Voor het eten hielp ik hem met het begrijpend lezen van een tekst. We zaten naast elkaar op de bank, ik had m’n benen opgetrokken, waardoor mijn jurkje in mijn schoot viel als hij rechttegenover me had gezeten zou hij dus zo mijn string kunnen zien. Maar hij zat naast me en kon slechts af en toe mijn al een beetje door de zon gebruinde benen zien en bleef af en toe blikken in mijn jurkje werpen. Ik zag zijn pik langzaam dikker en stijf worden in zijn broek. Waardoor ik weer een tinteling voelde in mijn kutje, nat werd en stijve tepels kreeg. Waardoor hij weer een beetje zwaarder begon te ademen en stiekem wreef hij af en toe over zijn zwellende geslacht. Maar geen van ons deed iets. Dus uiteindelijk waren we klaar met de tekst zette ik nog een kopje thee en gingen we slapen.

In bed fantaseerde ik hoe hij tussen onze BH’s en onderbroeken met zichzelf lag te spelen. Hoe hij zijn ballen masseerde en met zijn andere hand door zijn schaamhaar zou gaan om daarna langzaam over zijn lul te wrijven en daarna zich echt zou beginnen af te treken tot zijn pik kloppend hard in zijn vuist zat en zijn eikel glansde van zijn geil. Ik beelde me in dat de zuchtjes die ik door de muur dacht te horen en het kraken van het bedframe van Stella een bevestiging van dit alles was. Ondertussen lag ik op mijn buik, met mijn hoofd in mijn kussen om mijn gehijg en gekreun te smoren, één hand op mijn rechter borst, de tepel tussen mijn vingers draaiend en een beetje er aan trekkend. Mijn andere hand via mijn schaamlippen in mijn kutje, afwisselend mezelf neukend en dan weer even mijn clitje kietelend tot ik schokkend klaarkwam en uitgeput in slaap viel.

De volgende ochtend moest ik alweer vroeg naar school en Max sliep nog. Dus ik zette wat ontbijt klaar voor hem klaar en schreef een briefje: niet te veel stiekem rondsnuffelen, focus op je eindexamens. En liet hem alleen in mijn huis achter. Ik vertrouwde er natuurlijk niet op dat hij niet stiekem een beetje in onze kledingkasten zou snuffelen, maar vond dat na de dag ervoor ook wel spannend. De hele dag was ik een beetje geil terwijl ik voor de klas stond. Soms duwde ik zelfs stiekem mijn kutje een beetje tegen de punt van mijn bureau als ik dacht dat niemand keek. Mijn onderbroek werd natter en natter.

Weer thuis was ik aardig afgekoeld van de fietstocht. Max zat op de bank met zijn tentamens in een joggingbroek. Ik ging even naar mijn slaapkamer om mijn BH weer uit te doen en kon zo snel geen tekenen vinden dat Max had rondgekeken. Ik trok mijn blouse uit.
‘Heb je goed geleerd?’, vroeg ik terwijl ik nog even de lades opende.
‘Ja, en ook alvast een oefentekst gedaan voor Nederlands. Ik dacht is wel chill.’, antwoordde hij vanuit de kamer. Als hij wist dat op dat moment met een ontbloot bovenlijf stond had hij misschien wat minder cool geklonken. Ik opende de lade met mijn onderbroeken. Die lagen er een stuk minder goed geordend bij dan dat ik ze die ochtend had achtergelaten. Misschien had hij zich wel stiekem afgetrokken terwijl hij met mijn onderbroekjes zat te spelen. Ik werd meteen weer geil van het idee en kneep in mijn tepels, heel eventjes maar. Want ik kon natuurlijk niet al te veel laten merken van mijn kleine plezier.
‘Hoe ging dat?’ de gedachte dat ik hem hier mee zou kunnen confronteren wond me op. Misschien zou ik hem er voor straffen door van hem te eisen dat ik dan zijn onderbroek mocht zien. Misschien zou ik eisen dat hij mij liet zien wat hij deed terwijl hij in mijn la zat. Ik trok een t-shirt aan.
‘Nou ik kon me er niet echt goed op concentreren.’ Zei Max. Nog steeds casual.
‘Hoezo niet?’
‘Omdat het jouw geile verhaaltjes waren.’
Ik schrok me kapot. Hoe wist Max van mijn op internet uitgeschreven fantasieën. Door Stella? Was hij op mijn laptop geweest?
‘En ik vroeg me af wat de bedoeling van de auteur er mee was. En wat bijvoorbeeld Stella er van zou vinden…’

Stella wist het natuurlijk al. En ik denk dat ik Max veel beter had kunnen chanteren met dat hij blijkbaar die verhaaltjes had gelezen en dus op mijn laptop was geweest. Zijn ouders zouden dat nooit goed vinden en zijn zus zou hem er nog heel lang mee pesten. Maar ik had er wel zin in om te kijken wat Max zou doen als hij misbruik van mij mocht maken. Dus ik antwoordde:

‘Oh, please Max. Doe dat niet.’
Ik liep de kamer in.
‘Kom op Max, ik help je ook al met Nederlands.’
‘Kleed je uit.’
‘Is dat nodig? Kan ik niet iets anders doen? Ik kan een extra week in de stad voor je regelen. Ik kan je een avond mee uit nemen en alles betalen. Ik zal voor je koken!’
‘Kleed je uit. Je schrijft de hele tijd over je geile lichaam. Je billen en je dikke tieten. Ik wil ze zien.’
‘Maar je ziet ze zo toch ook al wel een beetje?’
‘Ik pak nu m’n telefoon en begin met Stella te appen.’
‘Oké.’

Ik zag aan Max dat hij het eigenlijk niet kon geloven. Ik draaide me met mijn rug naar hem toe en deed zo preuts mogelijk mijn broek uit.
‘String ook.’
Ik keek achterom. Max zat met een rood hoofd op de bank. Zijn sweatpants waren als een tent met zijn pik als tentstok en met zijn rechterhand wreef hij over de stam. Met twee handen pakte ik mijn string, trok aan weerszijden aan het elastiek en trok hem naar beneden. Om vol te blijven houden dat ik dit zogenaam niet leuk vond boog ik niet voorover maar ging ik door mijn knieën als bij een squad.
‘Geile kont. Je hebt zeker niet gelogen.’, zei Max. Ik moest even blozen. En ik vond de situatie al zo geil. ‘Shirt ook.’, bromde Max terwijl hij zijn ballen masseerde.
‘Maar ik draag geen BH.’
‘Dan zijn we alleen maar sneller klaar.’
‘Maar…’
‘En je moet je omdraaien. Eerst omdraaien, dan je shirt uit.’
Ik gehoorzaamde. Ik draaide me om, Max had vol zicht op mijn kutje, dat ik heel even probeerde te bedekken met mijn rechter hand. Dat kon ik niet lang volhouden want mijn shirt moest uit. Dus ik tilde mijn hand weg tussen mijn benen en gaf Max zo vol uitzicht op mijn kutje. Zo langzaam mogelijk trok ik mijn shirt uit. Mijn tieten werden nog even door de stof mee omhooggetrokken en bounceden daarna weer naar beneden. Beschaamd hield ik daarna weer snel een arm voor mijn tepels en een hand voor mijn kale kutje. Stiekem drukte ik met de binnenkant van mijn pols tegen mijn clitoris. Zo onopvallend mogelijk masseerde ik mezelf.
Max trok zijn sweatpants en onderbroek in één keer naar beneden. Zijn stijve lid kwam kloppend tevoorschijn. Zijn eikel glom van het geil. Hij begon meteen te trekken terwijl hij naar me keek. Ik denk dat hij ongeveer 15 cm lang was. Het zag er heerlijk uit.
‘Handen weg’, kreunde hij terwijl zijn ballen op en neer dansten. ‘Of nee, wacht, vinger jezelf maar. Je houdt toch zo van jongens die zich aftrekken? Vinger je maar terwijl je kijkt naar hoe ik me aftrek.’ Nog steeds staand haalde ik mijn arm weg voor mijn borsten en begon metzelf nu met twee handen te masseren.
‘Echt vingeren!’ Blafte Max ongeduldig. Hij verloor zich in het aftrekken. Haastig deed hij zijn shirt uit. ‘Doe alsof je klaarkomt. Doe alsof je klaarkomt!’ Commandeerde hij. Dus ik begon te faken.

Ik begon zwaarder te ademen, schokkerig. Terwijl ik steeds meer in elkaar zakte begon ik te kreunen. ‘Max, ik ga komen. Ik ga zo hard komen van die geile pik van jou, je maakt me zo geil.’ En daar kwam Max met vier dikke stralen uit zijn jonge lul over zijn buik en borst. Het zaad zakte langzaam over zijn sixpack naar beneden zijn schaamhaar in. Na een paar spasmes lag hij uitgeteld onderuitgezakt op mijn bank. Nu was ik pas echt geil, maar ik dacht dat hij er wel klaar mee zou zijn. Dus begon ik me weer een beetje te fatsoeneren.
‘Nou, ik hoop dat we er zo goed uit zijn gekomen,’ zei ik.
‘Waarom kleed jij je aan?’
‘O… niet de bedoeling?’
‘Ik wil dat je me schoon likt.’ Max had wel echt goed geile fantasieën. ‘Geef maar toe dat jij het ook wil. Ik zie het. Je dijen glanzen. Je tepels zijn hard. Je kijkt de hele tijd naar mijn lul en naar mijn zaad.’ Hij had gelijk. Zijn sperma liep ondertussen in zijn liezen, langs de stam van zijn lul en ballen. Ik vond het super geil, maar ik dacht ook: niks laten merken.
‘Maar Max…’
‘Ik kan zo Stella bellen…’
‘Maar Max…’
Gedwee liep ik naar hem toe. Ik knielde tussen zijn benen. Als een katje begon ik zijn huid schoon te likken. Zijn hals, zijn borst, en zijn buik. Mijn borsten streken over zijn huid en langs zijn alweer halfstijve lul. Al het zaad zoog ik zorgvuldig op. Met mijn tong zakte ik af, draaide ik rondjes, af en toe gaf ik stiekem een kusje. Ik zoog op zijn schaambeen en likte door zijn schaamhaar, in zijn liezen, zijn zak, sabbelde een voor een op zijn ballen en likte daarna heel langzaam over zijn lul omhoog. Die klopte alweer alsof hij nooit was klaargekomen. Ik trok zijn voorhuid wat naar achteren, draaide rondjes met mijn tong rond zijn pisgaatje, en sabbelde daarna op zijn eikel. Max kreunde en steunde. Hij pakte mijn hoofd en klauwde tussen mijn haren van de spanning. Ik zat nog steeds gehurkt tussen zijn dijen, maar had nu mijn voet zo gemanoeuvreerd dat ik mijn hak tegen mijn clitje kon duwen om ook een beetje aan mijn trekken te komen. Met een hand masseerde ik zijn ballen. Daarna nam ik zijn hele staaf in mijn mond. Mijn gekreun werd gesmoord door zijn hardheid. Ik kwam bijna klaar.
‘O-o-o! Jasmijn!’ Piepte Max hees.
Ik schoof mijn hoofd langzaam op en neer. En haalde daarna zijn pik uit mijn mond. Zijn ballen bleef ik zachtjes knijpen. Ik rook zijn zweet vermengd met zijn geil.
‘Ben je nu helemaal schoon, Max?’, vroeg ik.
Max deed zo stoer mogelijk. ‘Nu wil ik je neuken. En je moet want anders bel ik Stella.’
Ik zei niks en ging staan en boog voorover. Max had nu vol op zicht op mijn kutje. Ik had het idee dat dit wel eens het eerste kutje kon zijn wat hij zo in levende lijve zag, dus ik gaf hem even de tijd. Ondertussen vingerde ik mezelf. Omdat er nu geen lul meer in mijn mond zat kon ik ik mijn gekreun en gepiep minder makkelijk verbergen.
‘Vind je mij geil?’, vroeg Max stout.
‘Ja…’, kreunde ik.
Terwijl Max nog op de bank zat, kwam ik over hem heen zitten, met mijn rug naar hem toe. Ik duwde mijn kutje tegen zijn eikel. Pakte zijn paal vast en begeleidde hem naar binnen. Zijn eikel gleed heerlijk tussen mijn lippen naar binnen. Ik bewoog een beetje op en neer voor ik hem helemaal in me nam. Hij werd nog harder en toen zake ik helemaal naar beneden. Het zal de spanning zijn geweest, en het feit dat ik hier al best wel lang naar snakte, maar ik kwam meteen met een gil klaar. Max kreunde door mijn spiersamentrekkingen.
‘Ik ben net klaargekomen.’, zei ik lachend.
‘Wil je stoppen?’
‘Nee, ik wil doorgaan!’
Steeds sneller bewoog ik op en neer, ging zijn lul in en uit me. We gromden allebei als dieren. Max legde zijn handen op mijn billen. Kneep er in. Trok er met zijn nagels overheen. Ik masseerde met een hand zijn ballen en trok hem zo een beetje af. Ik voelde zijn paal schokken in me. Hij begon mee te bewegen met zijn heupen. Steeds ongecontroleerder. Hij sloeg op mijn billen. Kreunde hard mijn naam en spoot opnieuw behoorlijk veel in me. Door zijn spuiten kwam ik nog een keer klaar. Met mijn handen in mijn haar. Terwijl Max me aan mijn schouders zo hard mogelijk op zijn lul trok schokte ik vijftienseconden lang, hijgend en steunend. Mijn lichaam was rood van alle inspanning. Mijn benen nat van alle geil en sperma. Mijn haren zaten verwilderd. Ik voelde Max slap worden. Ik klom van hem af.

‘Ben je nu al uitgechanteerd?’, vroeg ik hongerig. ‘Wil je niet nog even face to face, met mijn tieten tegen je aan en dan over mij heen spuiten in plaats van over jezelf?’ Ik vroeg het maar ik liet hem geen optie. Ik masseerde en likte zijn lid net zo lang tot hij weer hard was. Daarna hebben we nog lang face to face geneukt. Max kwijlde over mijn borsten. Ik woelde door zijn haar. Net zo lang tot ik tot een laatste hoogtepunt kwam en hij ver genoeg was dat ik hem kon aftrekken en me onder laten spuiten.

En dat was pas dag twee.
Trefwoorden bij dit verhaal: Chantage, Huisgenoot, Pijpen, Stiefbroer, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...