Klik hier voor meer...
Door: Simpel
Datum: 25-12-2021 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 8969
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: 25 Jaar Getrouwd - 11
Na het douchen en het aantrekken van wat lichte zomerkleding lopen we naar de keuken om iets te eten. Roos zit al in bikini op het terras van de vroege zon te genieten en naast haar zie ik ons buurmeisje Maria zitten. Dat is echt een volwassen dame geworden.

Als ik met mijn bord met cracker naast haar plaats neem begroet ik haar met “goedemorgen”.

Hallo buurman zegt ze. Lang geleden dat ik je gezien hebt. Ja, dat is correct zeg ik tegen haar, maar waarvoor de eer dat je bij ons langs komt ?

Nu, mijn vader is weer aan een nieuw project begonnen en wil in zijn schilderij met een trio aan mensen verwerken, dus ofwel een man met twee vrouwen ofwel een vrouw met twee mannen, ofwel drie mannen of vrouwen.

Mijn stiefbroer heeft dan wel een vriendin en die wilde hij ook uitnodigen, maar hij is constant op zoek naar nieuwe exemplaren. Ik had je vrouw in de kamer, door het raam, zien lopen en gezien dat ze er tegenwoordig wel heel goed uitziet, dus vroeg ik me af of ze misschien zin heeft om ook eens te poseren voor hem en wellicht jij ook.

En bij twee mannen, wat had hij dan in gedachte ?

Tja, daar mijn broer een neger is, leek het hem niet gepast om daar een blanke man bij te zetten, dus wilde hij eigenlijk zelf poseren samen met jouw en mij. Maar dan kan hij niet schilderen.

Dus bedacht hij dat wellicht je vrouw ons kon fotograferen en dat hij dan een schilderij maakt van die foto.

Nu begreep ik van Roos, zegt Maria, dat je mij ook al eens op de foto had willen zetten, klopt dat ? Ja, dat klopt. Ik heb je diverse keren voorbij zien lopen met jullie kortharige grijze deense dog en het leek me mooi om samen met hem te poseren in de studio.

O dat lijkt me fantastisch zegt Maria, is het dan een idee om je zus Emma of de vriendin van mijn stiefbroer ook te vragen ? Ik heb van haar een schilderij gezien bij mijn pa en ik denk dat wij goed bij elkaar passen. Met drie vrouwen zou dat ook heel mooi zijn denk ik.

Uhmm, heeft Emma dan geposeerd voor je vader ? Ja, dat heeft ze en andersom ook. Beide schilderijen hangen bij ons in het atelier. Dat wil ik dan wel eens zien, maar als Emma en je schoonzusje dat zien zitten, dan moeten we dat dan ook maar eens een keer doen.

Top zegt Maria, dan ga ik nu het goede nieuws aan mijn vader vertellen en gaan we kijken wanneer we iets kunnen inplannen en Maria stapt op en loopt op haar gympies via de tuin ons erf af over de polderweg huiswaarts.

Zozo, dat ruikt naar een fantastisch avontuur zegt Merel, die inmiddels ook op het terras heeft plaats genomen. Roos glundert, ja, dat denk ik ook zegt ze.

Wat zijn de plannen verder voor vandaag vraag ik aan de dames ?

Ik ga volledig rust houden zegt Roos, we hebben gisteren een heerlijke dag gehad en ik heb genoten, ook deze ochtend heb ik genoten van jou avontuurtje met Merel, wat zag dat er geil uit.

Nu ga ik lekker van de zon genieten, strakjes glaasje wijn en ten slotte heb ik voor vanavond iets gereserveerd in grillroom ’t Strand.

Lekker zegt Merel. Helaas zegt Roos, ik heb deze keer iets gereserveerd samen met mijn eigen vent. Dat klinkt goed zeg ik. Tja, je moet natuurlijk af en toe een momentje voor jullie zelf hebben, dat begrijp ik wel, zegt Merel. Ik zal wel zien wat ik ga doen, wellicht mijn tuinhuis beetje inrichten. Ik zie wel wanneer jullie het daar beu zijn en mij gezelschap komen houden. En met een knipoog, doet ze haar zonnebril op, gaat op de stretcher liggen in haar zwartwit gestreepte bikini, waarin haar borsten figuurtje prachtig in uit komen en gaat genieten van de zon.

Ik besluit hetzelfde maar te doen, maar zal af en toe wat afwisselen met iets actiefs. Een hele middag liggen bakken in de zon is niet echt iets voor mij. Ondertussen ben ik al in mijn gedachte bij het etentje wat Roos voor vanavond heeft geregeld. Ik ken de plek. Het is een soort huiskamer in een oud huis, met open haard, oude tafels en stoelen. Heel basic ingericht.

Je hebt zicht op de open keuken alwaar men het vlees veelal gereed maakt op een grote grill.

Ze hebben slechts een beperkt aantal tafeltjes, omdat ze eigenlijk niet echt een restaurant zijn, maar meer een thuisrestaurant. Ik schat dat er hooguit 8-10 gasten kunnen plaats nemen.

Hun gerechten variëren van een heerlijke ribeye met bearnaisesaus tot een flinke gemarineerde sparerib die op een snijplank wordt geserveerd. Maar je kan er ook goede visgerechten krijgen, heerlijke voorgerechten en uiteraard het toetje niet om te vergeten. Meestal kies ik hier de huis gemaakte chocolademousse. Die scheppen ze uit een grote pan en kwakken dan een volle soeplepel op je bord, daarna nog beetje chocoladeschaafsel erop en dat is het dan. Hartstikke lekker allemaal. Ik hoop wel dat de dochter des huizes er weer is om te serveren. Een heerlijke meid. Donker haar, flinke cup, smalle taille, mooie heupen, lichtblauwe ogen. Gewoon een engeltje om op te vreten. Sinds ze daar als serveerster rond loopt gaan de zaken veel beter.

Het is best lekker in het zonnetje, maar na enige tijd heb ik het wel gehad en vind ik deze teveel branden op mijn lijf. Als ik mijn ogen open doe, zie ik dat de dames inmiddels hun topje hebben uitgedaan en hun heerlijke borsten wat laten bijkleuren. Wel jammer dat ik al die tijd mijn ogen dicht had. Als ik ga zitten, geniet ik er enorm van hen te bekijken. Natuurlijk zie je bij Roos dat ze iets ouder is, maar haar borsten mogen er zeker nog zijn en bij Merel steken haar tepels nog goed de lucht in. Plots hoor ik Roos vragen of het uitzicht mij bevalt. Tuurlijk zeg ik tegen haar, maar als je het echt goed wil doen, dan moet je uiteraard volledig naakt zonnen.

Net zoiets als op het nudistenstrand zegt Merel nog liggend met haar zonnebril op. Ja, zegt Roos, zo bedoeld hij dat. Ze staat op en doet haar broekje ook uit, daarna gaat ze weer liggen.

Haar kutje is prachtig geschoren, klein streepje erboven tot aan haar klitje, daarna heerlijk glad, zoals ik het graag heb. Merel doet ook haar broekje uit en dat kutje heb ik vanochtend nog gezien, volledig glad, maar wel met iets grotere schaamlippen dan Roos. Ik merk dat ik daar geil van wordt en voel alweer een erectie opkomen. Precies op dat moment vraagt Merel of ik mee doe hiermee. Ik twijfel even en dan geef ik aan dat het voor mij tijd is om een eindje te gaan lopen.

T’is weer zover zegt Roos, hij kan niet stilzitten en dan gaat hij altijd even eindje lopen. Hij komt wel terug. Laten wij ondertussen ons wijntje aanvullen en verder genieten van de zon. Is goed zegt Merel en samen lopen ze door de deur naar binnen om hun glas bij te vullen. Ook hun achterzijde, ofwel hun kontjes zijn heerlijk om achteraan te kijken.

Vervolgens wens ik ze nog veel plezier en op mijn slippers pak ik mijn camera mee en in mijn korte broek verlaat ik de tuin, richting de polderweg. Altijd camera meenemen, je weet nooit wat voor moois je onderweg tegen komt.

Uit nieuwsgierigheid besluit ik eens richting onze buurman Jean, de kunstschilder te lopen, die aan het einde van de polderweg, een paar kilometer verderop woont. Daarna kun je via een smal wandelpad door een akker en door een weiland verder. Mooi om daar te lopen en een leuke tippel van zo’n 7-8km. Ik heb deze vaker gelopen, maar nu zal het wat langer duren, omdat ik benieuwd ben wat er zoal bij mijn buurman gebeurd, zeker nu zijn dochter, zijn vriendin, zijn stiefzoon en zijn schoondochter er zijn.

Op moment dat ik het huis wil passeren, zie ik in het schuurtje, waarin het atelier van Jean zich bevind licht branden en komt stiefzoon William net op dat moment met hun hond de weg oplopen. Hey buurman, ook aan de wandel. Ja, effe de benen strekken. Camera bij, vraagt William. Jawel altijd, je weet nooit wat voor moois je tegen komt.

Misschien kun je dan mijn stiefvader assisteren, die is in zijn atelier bezig met het vastleggen van Maria mijn stiefzusje met mijn vriendinnetje Tess.

Hij heeft dit al enige tijd geleden gevraagd of zij wilde poseren, maar van haar moeder mocht dit niet voor haar 16e. Nu is ze twee maanden 16 en ze wil dit zelf ook heel graag, maar haar stiefvader wilde er perse bij zijn, daar ze nog jonger dan 18 is. Wel een beetje vreemd, zegt William. Ik geef aan dat ik dat helemaal niet vreemd vind, maar daarop laat William me weten wat er vreemd aan is. Hij geeft aan dat de moeder van Tess vroeger in de prostitutie zat en door een klant met een defect condoom bezwangerd is, ze weet echter niet wie de echte vader is.

Dus al die jaren heeft ze Tess alleen opgevoed en die gedraagt zich veel volwassener dan haar leeftijdsgenootjes.

Enkele jaren geleden heeft haar moeder kennis gekregen aan Teun, een jonge gast die tien jaar jonger is dan haar, dus eigenlijk nog maar 25, hij zou mijn oudere broer kunnen zijn.

Als ik bij hen ben, dan lijkt het wel eens of hij Tess probeert te versieren in plaats van haar moeder te verwennen, maar die lijken ook heel veel op elkaar en haar moeder zou ik ook best wel zien zitten, maar haar karakter is net ietsjes anders.

Dus toen hij aangaf dat hij meekwam, kon ik niet tegen spreken, maar gelet op het feit dat hij zojuist Tess toestemming heeft gegeven om topless te poseren, geeft mij het gevoel dat dit wel eens anders kan lopen. Volgens mij wil hij veel meer van haar, want er speelt daar thuis al tijdje meer af.

Wilde je er dan zelf niet bij zijn vraag ik aan hem. Jawel, dat wel, maar je moet ook wel een beetje vertrouwen hebben en Tess heeft gezegd dat het wel goed komt en ik me er niet druk om moet maken. Binnenshuis bij hen wordt heel openlijk over sex gedaan en haar moeder heeft haar toen ze 1 dag 16 was uitgenodigd om Teun te pijpen. Sindsdien wordt ze iedere zondagochtend in de ouderlijke slaapkamer verwacht om haar stiefvader te pijpen. Inmiddels heeft ze mij ook al een beurt gegeven en ik merk dat ze het goed in de vingers en mondje heeft en dat haar moeder de fijne kneepjes van vroeger heeft geleerd.

Ik ben dan ook bang dat ze snel een volgende stap zal maken.

Zou je dat trouwens willen William, dat Tess geneukt wordt door je schoonvader ? Bij de gedachte word ik wel geil zegt William en natuurlijk wil ik graag de eerste zijn voor haar, maar ik weet ook dat ik best flink geschapen ben en om dan daarmee haar te ontmaagden, kan flink pijnlijk zijn.

Ik zie wel hoe het loopt, Tess moet daarop maar aangeven of ze dat wil of niet.

Tess ziet er fantastisch uit en ook mijn stiefzusje mag er zijn. Bij beiden krijg ik regelmatig een erectie als ik in hun buurt kom vooral in de zomer als ze zo luchtig gekleed zijn, knap lastig op sommige momenten, maar ze zijn ook zo verdomd mooi. Daarom besloten om maar even met de hond te gaan wandelen. Als jij wilt kijken en fotograferen, loop maar verder hoor, zegt William, ik denk dat Jean daar geen problemen mee heeft en blij is dat je wat foto’s wilt maken, dan kan hij die als uitgangspunt gebruiken en moeten de modellen niet zo lang meer stil zitten voor hem.

Is je moeder er ook vraag ik. Nee, die is in het woonhuis de puinhoop aan het opruimen. Mijn stiefvader is wel proper, maar tevens chaotisch en daar kan mijn moeder niet tegen, die is nog wel even bezig.

Als ik bij de schuur kom, zie ik dat de grote ramen niets verhullen van wat er binnen afspeelt. Aan de ene kant zit Jean met een doek op een ezel voor zich en schildert de contouren van de twee jongedames Maria en Tess die topless naast elkaar voor hem zitten. De jongedames zitten in een kanten rood slipje op een witte sprei op de bank. Hun borstjes zijn klein, stevig met stijve tepels erop. Maria en Tess zitten omarmd tegen elkaar aan. Maria heeft haar benen opgetrokken, Tess zit met haar benen open, als een kerel op de bank.Vanaf het raam kijk ik recht tussen haar benen en zie dat de slip tussen de schaamlippen van Tess trekt.

Ik klop op het raam en Jean gebaard me via de deur verder te komen. Bij de deur doet Teun, de stiefvader van Tess de deur open en verwelkomt me als ik binnen kom. Neem plaats zegt hij en ik ga naast Jean zitten en voel tevens de goede en gemoedelijke sfeer die hier in het atelier heerst.

Wat brengt jou hier, vraagt hij ? Gewoon geef ik aan, ik ging een eindje lopen en William gaf aan dat ik wel mocht toekijken of eventueel foto’s mocht maken als je aan het werk was. Dus heb ik aangeklopt.

En wat vind je van de houding van de jongedames ? Ik vind het prima, kunnen ze dit lang volhouden. Tja, dat is hem, juist zegt Jean. Wel een tijdje, maar niet heel lang en daarom had ik het idee om jou te vragen mijn familieleden en eventueel ook jou familie te fotograferen, zodat ik dan de foto’s kan gebruiken als onderwerp voor mijn schilderijen.

Ik zou daarnaast ook graag William willen schilderen, maar dan ook wel eens zonder erectie. Die kerel zit echt in een supergeile periode, waarbij hij vaak een erectie heeft.

Je kan nog niet met goed fatsoen met hem naar een restaurant, want als er een mooie serveerster loopt die, door het huidige warme weer, luchtig is gekleed, dan zie je de flinke bobbel op zijn broek alweer verschijnen.

Zolang hij dan aan tafel blijft zitten is er niet veel aan de hand, maar als hij naar de toilet moet, dan ziet iedereen dit, zeker omdat hij toch wel flink geschapen is. Enne in een jeans wordt zijn erectie nog een klein beetje gevangen, maar ook wij lopen momenteel in luchtige korte broeken. Een puntige tent is dan niet altijd gemakkelijk.

Ik kan me dat heel goed voorstellen. Ik zal eens nadenken wanneer dat dan zou kunnen.

Ik denk zelf aan ergens over een week of vier, dan komen ze weer allemaal, zegt Jean.

Lijkt me een topidee, zeg ik.

Goed meiden zegt Jean, het wordt tijd voor een iets anders pose, wellicht kan Pieter een voorstel doen. Wat denken jullie ervan, zullen we met poseren voor foto’s verder gaan ?

Maria glimlacht naar me, die heeft er blijkbaar wel zin in en Tess moet nog even aan me wennen, maar haar stiefvader moedigt haar aan en volmondig geeft ze dan ook aan dat haar dat wel leuk vind.

Ok zeg ik, kunnen jullie weer tegen elkaar gaan zitten, waarbij Tess met haar rug tegen Maria aan gaat zitten. De meiden doen wat ik heb vraag, daarna wordt gevraagd aan Tess of ze met haar benen open wilt zitten. Maria wordt gevraagd een hand tussen de benen van Tess te leggen tussen haar slip en met een andere hand op haar borst te leggen. Tess moet dan weer haar handen achter haar en naast haar leggen. ten slotte wordt Tess gevraagd haar hoofd op de schouder van Maria te leggen en de ogen te sluiten.

Zo zegt Jean, dat is een mooie pose. Heb jij er nog iets aan toe te voegen Pieter ?

Ja, eigenlijk wel. Een pose geeft een veel intiemer gevoel op de foto, als het niet nep is.

Nu zie je de hand van Maria tussen de slip van Tess. Als zij nu over het klitje van Tess wrijft, dan zal het lichaam van Tess veel meer gaan ontspannen en krijg je een veel mooiere natuurlijke pose.

Jean kijkt me aan en dan naar Maria en dan naar Tess. Hey dames, hebben jullie Pieter gehoord, kan dit, maar Maria is haar vingers al een beetje over het klitje van Tess aan het wrijven en zo is een erotisch spel gestart. Je ziet inderdaad dat Tess na enkele minuutjes veel ontspannender gaat liggen en tevens genieten van de aanraking die Maria op haar doet.

Naast me zie ik Teun wat ongemakkelijk staan en wat groeien in zijn korte broek. Het is niet makkelijk ook om in deze situatie bleu toe te kijken.

Ik maak wat foto’s en vraag de dames hun positie wat te wijzigen. Nu duwt Tess haar hand tussen de slip van Maria en begint bij haar, haar kutje op te wrijven. Nog geen minuutje later lijkt het erop dat de jongedames vergeten zijn dat er drie mannen om hen heen staan, waarvan ik constant aan het fotograferen ben. Maria kust de hals van Tess, die met gesloten ogen geniet.

Ik vraag aan Jean en Teun of het een idee is dat de dames hun slip ook uit doen en dus naakt verder poseren. Beiden zeggen volmondig ja en Maria is de eerste die haar slipje op haar enkels laat glijden. Tess volgt binnen enkele seconden en beiden kijken mij geil aan wat nu de bedoeling is. Ik vraag hen te gaan staan en de armen rond elkaars nek te leggen, dan met de zijkant van het hoofd tegen elkaar aan staan. Ze doen dit. Ik vraag heb dichter met het lichaam tegen elkaar te staan totdat hun tepels elkaar kruisen. Er is geen enkele tegenspraak en gedwee doen de jongedames precies wat ik hen vraag.

De pose is schitterend. Dan vraag ik hen rustig hun handen over elkaars lichaam te laten glijden.

Als de ene met haar handen start in het haar van de ander, dat dan de ander haar handen naar beneden laat glijden, maar rustig aan niet te snel, dan kan ik de beste poses vastleggen. Doe het met gevoel en denk niet aan ons. Dat laatste is wat Maria en Tess letterlijk oppakken en een erotische dans is dan ook het gevolg.

Dat ziet er heel goed uit zegt Jean en wat voor pose had je nu in gedachte Pieter.

Ik vroeg me af of de dames het zien zitten om samen met Teun te poseren ? Maria en Tess kijken op bij die vraag. Tess is de vlotste met antwoorden, ja, dat is goed zegt ze, maar wij naakt, dan hij ook naakt. Maria kijkt eens rond, ze is wat minder brutaal en je ziet haar twijfelen. Ze weet dat dit wel eens een vreemde wending kan krijgen, maar Tess kust haar nog eens op de wang en vraagt haar om mee te doen. Maria stemt uiteindelijk ook toe.

Ik kijk opzij naar Jean en Teun. Zijn jullie er klaar voor om mee te gaan in dit verzoek ? Jean heeft inmiddels zijn gsm tevoorschijn gehaald en maakt ook foto’s. Ik kijk naar Teun, maar die wacht er niet op en binnen luttele seconden staat hij naakt naast zijn dochter. Zijn lul, die overigens kwa grootte gemiddeld is (zo’n 16cm) staat fier voor uit. Zijn stiefdochter Tess glimlacht naar hem en kijkt even naar zijn lul en dan weer op naar hem. Ze bijt daarbij even op haar lippen en draait zich dan weer om en in haar draaiende wending glijdt ze met een hand over Teuns erectie, wat direct zichtbaar is aan zijn gezicht.
Lees verder in: 25 Jaar Getrouwd - 13
Trefwoorden bij dit verhaal: Dochter, Stiefbroer, Stiefdochter, Stiefvader, Vader, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...